Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Ο ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΥ ΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΡΚΑΡΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ CHERKAS

ΒΙΝΤΕΟ


Ο Αντίχριστος μετά τον Μητροπολίτη Πάβελ ηγούμενο της Λαύρας Σπηλαίων Κιέβου, μάρκαρε με ηλεκτρονικό βραχιόλι ψηφιακής επιτήρησης έναν ακόμη επίσκοπο τον Μητροπολίτη Cherkasy και Kaniv Θεοδόσιο της Κανονικής Ορθοδόξου Εκκλησίας …κι όλα αυτά μπροστά στην εικόνα της Παναγίας και εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας! 

Οι ιερείς Ουκρανίας γίνονται για όλους μας παράδειγμα πίστης στον Χριστό! Το θάρρος τους θα καθορίσει την έκβαση αυτού του πολέμου!

Επιβλήθηκε δίμηνος κατ’ οίκον περιορισμός στον Μητροπολίτη Θεοδόσιο (Tcherkassy) “Συλλαμβάνομαι, αλλά, δεν θα φύγω στην Ευρώπη. Θα προστατεύσω κάθε εκκλησία, κάθε πιστό. Ας μην τους δώσουμε τους καθεδρικούς ναούς μας” δήλωσε ο δεσμώτης επίσκοπος.

Στις 12 Απριλίου 2023, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Sosniv της πόλης Cherkasy, ο Μητροπολίτης Cherkasy και Kaniv Θεοδόσιος/Feodosii στην απολογία του επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι κατηγορείται για το γεγονός ότι η νέα ιστοσελίδα της Μητρόπολης Τσερκασί περιείχε σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Τόνισε ”υπάρχει επίθεση. Και όλοι όσοι παρακολουθούν τηλεόραση το καταλαβαίνουν τέλεια. Και η ποινική υπόθεση εναντίον μου είναι μόνο ένας σύνδεσμος αυτής της επίθεσης. Η υπόθεση είναι καθαρά πολιτική και τραβηγμένη, από πολλές απόψεις παραποιημένη», είπε ο Μητροπολίτης Feodosii.

Σύμφωνα με τον επίσκοπο, σκοπός της ποινικής υπόθεσης που άνοιξε εναντίον του είναι να ακινητοποιήσει την ηγεσία της επισκοπής Τσερκάσι προκειμένου να αποσταθεροποιήσει περαιτέρω την εκκλησιαστική ζωή στην περιοχή Τσερκάσι και να αναζωπυρώσει τις διομολογιακές συγκρούσεις.

Ο επίσκοπος είπε επίσης ότι οι υπάλληλοι της SBU υπέκλεψαν τα τηλεφωνήματά του και άκουσαν πράγματα σχετικά με το μυστήριο της Εξομολόγησης ορισμένων ιερέων και πιστών, κάτι που αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων αυτών των ανθρώπων.
Για τις επινοημένες κατηγορίες του Μητροπολίτη Θεοδοσίου ότι θέλει να φύγει από την Ουκρανία, δήλωσε:

«Αν ήθελα να φύγω από τη χώρα μου, στην οποία γεννήθηκα, στην οποία πήγα στο νηπιαγωγείο, σπούδασα, την οποία αγαπώ – όχι προσαρμοσμένη αγάπη, όπως από πολλούς επαγγελματίες πατριώτες τώρα, αλλά πραγματικά αγαπώ – αν ήθελα να πάω, τότε θα είχα φύγει εδώ και πολύ καιρό.

 Η θέση μου ως επισκόπου, ως καπετάνιου στο πλοίο πιστών, δεν μου επιτρέπει να φύγω από το πλοίο. Δεν εξαρτάται από το αν είμαι δεσμευμένος ή όχι. 

Ο καπετάνιος είναι ο τελευταίος που εγκαταλείπει από το πλοίο.
Έχω κάθε λόγο να ζητήσω πολιτικό άσυλο σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο σήμερα. Αλλά, φυσικά, δεν θα το κάνω αυτό. Γιατί; 

Γιατί είμαι ποιμήν και έχω κοπάδι…όλο το ποίμνιο πρέπει να ζητήσει πολιτικό άσυλο; Μαζί με τον ιερέα και πιστούς, κάπου στην Αμερική, την Πολωνία, την Ιταλία; Επειδή άνοιξε ο διωγμός της Εκκλησίας; Φυσικά και όχι.

Όλοι θα μείνουν εδώ. Και θα μείνω με το κοπάδι μου. Ακόμα και με φυλάκιση, έστω και 5 με 8 χρόνια. Θα μείνω ακόμα με το κοπάδι μου».


Ο Αντίχριστος με δικαστική απόφαση επέβαλε ηλεκτρονικό βραχιόλι στον Ηγούμενο Λαύρας Σπηλαίων Κιέβου Pavel και τον Μητροπολίτη Cherkasy και Kaniv Θεοδόσιος/Feodosii, επί ηγεμονίας Ζελένσκι του Μίμου

με τις ευλογίες

Βαρθολομαίου,

Ιερωνύμου,

Γεωργίου,

Θεοδώρου!

και την ευγενική χορηγία

του θηρίου ΕΕ και ΝΑΤΟ

Σημεία των καιρών.. αρχίζουν οι διωγμοί θα γενικευθούν προοδευτικά …






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου