Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ: ΠΩΣ Ο Π. ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΜΑΓΙΑ…

Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ  ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ 


Πως ο π. Σάββας Αχιλλέως ο Κύπριος αποκάλυψε τα μάγια που έκανε η ”αρραβωνιάρα” στον ”αγαπητικό” της. 2024….

Τον είχε καταντήσει σκιά του εαυτού του τον είχε δέσει πατόκορφα ηλίου φαεινότερον 10 χρόνια σχέση τον έκανε ρετάλι αγνώριστο καινούργιο.. Ο γέροντας έκανε προσευχή να του δείξει ο Θεός αν όντως ο συγκεκριμένος νέος βασανιζόταν από μαγεία….

Και τι είδε .. και τι δεν είδε

τον Άγιο Εφραίμ Αριζόνας τον Φιλοθείτη να διαβάζει με ρυθμό ακατάπαυστο ευχές για ν΄αντικρούσει τη Σολομονική για την περίπτωση του!

Την ”αρραβωνιάρα” να βάζει, χύνει σε καντήλι Ορθόδοξο κάποια ”φαρμακεία” σταγόνες σταγόνες...”γιατροσόφι” πνευματικής υποδούλωσης και φθοράς

Ο π. Σάββας Αχιλλέως Ορθοδοξότατος στη διδασκαλία του, εξηγεί πως οι μάγοι παίρνουν τα ορθόδοξα καντήλια από τα νεκροταφεία και μελετούν το θάνατο και αφανισμό του θύματος..Δυστυχώς εν έτει 2024 και είμαστε στο Μεσαίωνα στο σκοταδισμό.

 Η μαγεία πάει κι έρχεται δεν μας κάνει εντύπωση εδώ φτάσαμε στο σατανισμό.. Την απάντηση την είχε ο αδιάψευστος δάσκαλος της Ορθοδοξίας και αυστηρός τηρητής της π. Σάββας Αχιλλέως..

αγιότητα δεν θα πει μόνο κάνω θαύματα αλλά και συμβάλω συντελώ στο να γίνουν θαύματα ξεσκεπάζω τον πονηρό και τα έργα του τα σκοτεινά αποκαλύπτω ΄διαγνώνω ώστε να υπάρξει σωτηρία.. θα πει πρώτα απ΄όλα Ορθόδοξο φρόνημα όχι όλα ένα χαρμάνι αυτό είναι μαγεία.. διαχωριστικές γραμμές.

Σε εποχή έκδηλου σατανισμού ο π. Σάββας Αχιλλέως έδωσε τον καλόν αγώνα με μαχητικό πνευματικό φρόνημα με τη δράση και τη διδασκαλία του σε αυτούς τους οριακούς καιρούς οριοθέτησε την πνευματική επικράτεια της Εκκλησίας.

Για τους 666αρηδες τι θα έλεγε;

για τους ”γόους” της παπαδιάς πάνω από το μνήμα στο σταυρό που θάβει το παιδί της ζωντανό; όταν όχι για τους μάγους αλλά γι αυτούς που πάνε στους μάγους επικαλείται το Μ Βασίλειο που τους κανονίζει με επιτίμιο ακοινωνησίας 20 έτη 400 μετάνοιες την ημέρα κλπ

Όταν σατανιστές ή φιλοσατανιστές πλέον απροκάλυπτα ενεργούν τλετουργούν ενώπιον μας ας φανταστεί κανείς ποια είναι τα έργα του σκότους στην εποχή μας που συντελούνται εν κρυπτώ και παραβύστω.

Πατήρ Σάββας Αχιλλέως: ” προσοχή στα καντήλια των τάφων παίρνουν τα λάδια και κάνουν μαγείες μην πάτε στα μνήματα λάδια και πάνε οι μάγοι και τα παίρνουν και κάνουν μαγείες Μην πηγαίνετε στα μνήματα καντήλια ν΄ανάβετε. 

Πάνε ανάβουνε τα καντήλια μέσα στα νεκροταφεία πάνε οι μάγοι τα μαζεύουν κάνουν τα μάγια και εξολοθρεύουν όλον τον κόσμο. Στο σπίτι μπροστά στην εικόνα ν΄ανάβεις το καντηλάκι σου για την ψυχήν του αποθαμένου… εμελέτησαν χώματα και λάδια από τα μνήματα ”

Ο π.Σάββας Ἀχιλλέως, καταγόταν ἐξ Ἄλωνας Λευκωσίας Κύπρου Επισκοπής Μόρφου (1930-3 Αυγούστου 2016).


Kάθε καιρός και κάθε εποχή είναι του Κυρίου ο διάβολος και οι δοσίλογοι συνεργάτες του επιχειρούν να κλέψουν μια εποχή από τον Θεό για να εγκαθιδρύσουν τη βασιλεία του στη γη. Το έχει τρέξει όμως επειδή είναι .. κουτσός γκρεμοτσακισμένος δεν μπορεί να το πάει και πολύ γρήγορα .

 Έχουμε ακόμη χρόνο όσο το στόμα αγίων ομιλεί και ορθοτομεί και ο Λόγος του Θεού ακούγεται η ανθρωπότητα δεν υποδουλώνεται χαλάει το σχέδιο ανακατεύονται τα χαρτιά του..

῾Οσίου Νικοδήμου τοῦ ῾Αγιορείτου: “ἀποτάσσομαί σοι, σατανᾶ, καί πάσῃ τῇ λατρείᾳ σου καί πάσῃ τῇ πομπῇ σου”:

Σκεφθεῖτε, Χριστιανοί, πώς ὅταν λάβατε τό ἅγιο Βάπτισμα, σᾶς ρώτησε ὁ ἱερέας – ἤ μᾶλλον ὁ ἴδιος ὁ Χριστός: “᾿Αποτάσσῃ τῷ σατανᾷ καί πᾶσι τοῖς ἔργοις αὐτοῦ καί πάσῃ τῇ λατρείᾳ αὐτοῦ καί πάσῃ τῇ πομπῇ αὐτοῦ;”.

 Καί ὁ καθένας ἀπό σᾶς, μέ τό στόμα τοῦ ἀναδόχου του, ἀπάντησε: “᾿Αποτάσσομαι”. ῞Οχι μόνο τό σατανά, ἀλλά καί ὅλα τά ἔργα του καί τή λατρεία του καί τήν πομπή του.… 

Δέν καταλαβαίνετε λοιπόν, ἀδελφοί, πώς γιά ἐκείνη τήν ὁμολογία καί ὑπόσχεσή σας τήν ὥρα τοῦ ἁγίου Βαπτίσματος, θά σᾶς ζητηθεῖ λόγος τήν ἡμέρα τῆς Κρίσεως; Δέν ξέρετε ὅτι πρέπει νά τηρήσετε ἀπόλυτα τή συμφωνία, πού κάνατε μέ τό Θεό;…

Ο π. Σάββας Αχιλλέως ο Κύπριος ο φλογερός κήρυκας της Ορθοδοξίας ο στρατιώτης της πρώτης γραμμής ο εκ Μόρφου ορμώμενος είναι σήμερα πιο επίκαιρος παρά ποτέ για ευνόητους λόγους και για την περιφέρεια του και για την Κύπρο ολόκληρη και για όλο τον κόσμο..







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου