Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΙΤ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ALEX JONES: «Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ. ΈΡΙΞΑΝ 5 ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ! ΘΑ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ».
ΒΙΝΤΕΟ 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Alex Jones: Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πυρηνικός πόλεμος είναι πολύ κοντά. Έριξαν 5 πυροβολισμούς κατά Τραμπ. Είναι το βαθύ κράτος! 

Στη συνέχεια θα τον δηλητηριάσουν. Θέλουν να σκοτώσουν και Μπάιντεν και να τα φορτώσουν σε Ρεπουμπλικάνο. Η Νέα Τάξη καταρρέει.


Δημοσιογράφος Alex Jones: ”σας το είπα δεν είμαστε σε κανονικούς καιρούς. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ένας πυρηνικός πόλεμος είναι τόσο λίγο κοντά. 

Έριξαν 5 πυροβολισμούς κατά του Τραμπ και τον άγγιξαν πλάι στο κεφάλι. Κατά τα ΜΜΕ απλά επιβίωσε από μια απόπειρα. Είναι μια πόλη τρελών.

 Ο Μπάιντεν είναι μια μαριονέτα. Και θεωρώ ότι ετοιμάζονται να σκοτώσουν τον Μπάιντεν και να το φορτώσουν σε οπαδό του Τραμπ και το έχω πει από καιρό. 

Είναι το βαθύ κράτος που ευθύνεται για όλα αυτά τα εγκλήματα και άρχισε και τον Τρίτο Παγκόσμιο. Τώρα προσπάθησαν να τον σκοτώσουν με σφαίρες στη συνέχεια θα επιχειρήσουν να τον δολοφονήσουν. 

Ήδη ενημέρωσα τις μυστικές υπηρεσίες. όλα αυτά σημαίνουν ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι στο χείλος της χρεωκοπίας γι αυτό είναι σε απελπισία...”



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου