Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΟΙΑΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΟΠΑΡΑΛΥΜΕΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑΣ...

ΓΚΑΒΙΝ ΝΙΟΥΣΟΜ: Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ & ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΨΗΨΙΟΣ ΤΗΣ…ΝΑΝΣΙ ΠΕΛΟΖΙ!!!

ΒΙΝΤΕΟ



-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη |

Ακούμε τώρα το σενάριο ο κ Γκάβιν Νιούσομ, κυβερνήτης της Καλοφόρνια, να γίνει αντικαταστάτης του Τζο Μπάιντεν.

Υπάρχουν 4 οικογένειες που κυβερνούν την Καλιφόρνια για εκατό χρόνια: Οι Μπράουν (Browns), οι Πέλοζι (Pelosis), οι Νιούσομ (Newsoms) και οι Γκέτι (Gettys)!

Οι δεσμοί μεταξύ των οικογενειών αυτων χρονολογούνται τέσσερις γενιές πίσω.

Επιπλέον, ο Gavin Newsom διαδέχτηκε το 2019, τον κ. Gerry Brown, ο οποίος θα μπορούσε να θεωρηθεί σχεδόν θείος του, αφού η ορκωμοσία του ως κυβερνήτη της Καλιφόρνια συνέχισε το επί δεκαετίες έπος αυτών των τεσσάρων οικογενειών συνυφασμένεων μέσω αίματος, γάμου, χρήματο,.κουλτούρας και, φυσικά, πολιτικής.

Οι σχέσεις χρονολογούνται πριν από 85 χρόνια, όταν ο πατέρας του Τζέρι Μπράουν, Πατ Μπράουν, έθεσε υποψηφιότητα για εισαγγελέας του Σαν Φρανσίσκο το 43 κερδίζοντας με τη βοήθεια του στενού του φίλου και παππού του Γκάβιν Νιούσομ, επιχειρηματία Γουίλιαμ Νιούσομ.

Μετά από 2 δεκατετίες, ο Πατ Μπράουν γίνεται κυβερνήτης και αρχίζει επιχειρηματική σχέση με τον William Newsom και τον συνεργάτη του, John Pelosi, ο παρτέρας της Νάνσι Πελόζι.

Ένας από τους γιους της οικογένειας Pelosi, ο Paul, παντρεύτηκε την κυρία Nancy D’Alesandro, που θα γίνει μετά..ΝΑΝΣΙ ΠΕΛΟΖΙ, η οποία διετέλεσε Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ επι σειρά ετών!

Ένας άλλος γιος των Pelosi ενυμφεύθη την κόρη του William Newsom, την κα Barbara. Αυτό έκανε τη Nancy Pelosi κάτι σαν θεία, μέσω γάμου, του ίδιου του Gavin Newson (δηλαδη, ο κουνιάδος της Nancy Pelosi ήταν θείος του Gavin Newsom).

Είναι να απορεί κανείς πως ΣΗΜΕΡΑ βγήκε η Νάνσι στη δημοσιότητα και αμφισβήτησε την ικανότητα του Μπάιντεν να συνεχίσει ο πρόεδρος;;; Δείτε το βίντεο!!!…

Αναφερόμενη στις επιδόσεις του Μπάιντεν στη τηλεμαχία και τη γενική υγεία του, η Πελόζι δηλώνει: «Νομίζω ότι είναι εύλογο ερώτημα να πούμε, ήταν απλώς αυτό ένα επεισόδιο ή πρόκειται για μια συνολική κατάσταση υγείας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου