Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΝΩΣΗ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΥΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ COVID ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ 



Anna Maria Mihalcea, MD, PhD

Ο γνωστικός πόλεμος είναι ένα πολύ γνωστό και αυξανόμενο πεδίο στρατιωτικοποιημένου ενδιαφέροντος. Έχω δημοσιεύσει σχετικά με το θέμα πριν. Αυτό το άρθρο είναι να εξετάσει τα στρατιωτικά έγγραφα σχετικά με αυτόν τον τρόπο πολέμου. 

Προτείνω ότι ο γνωστικός πόλεμος έχει αναπτυχθεί στον παγκόσμιο ανθρώπινο πληθυσμό και παραπλανητικά ονομάζεται brainfog, γνωστική εξασθένηση μετά την ένεση βιολογικών όπλων C19. 

Προτείνω ότι αυτή είναι μια σκόπιμη τροποποίηση του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω αυτοσυναρμολόγησης, νανοτεχνολογίας, νευροδιαμόρφωσης που γίνεται από το γραφένιο και άλλα ημιαγώγιμα μέταλλα, κβαντικές κουκκίδες και επεμβατική συνθετική βιολογία. 

Ας δούμε τι έχει να πει το Ναυτικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ σχετικά με τον γνωστικό πόλεμο και τη στόχευση της ικανότητας ενός πληθυσμού να επεξεργάζεται πληροφορίες:


Για να οικοδομήσουν διαρκή πλεονεκτήματα, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απειλές και τις ευκαιρίες στη γνωστική διάσταση. Μια έκθεση του Γραφείου Κυβερνητικής Λογοδοσίας του 2022 υπογραμμίζει αυτό το σημείο. 

Σημειώνει ότι ενώ οι ανταγωνιστές και οι αντίπαλοι των ΗΠΑ χρησιμοποιούν τις τεχνολογικές εξελίξεις για να επηρεάσουν την ανθρώπινη γνώση και να αντισταθμίσουν τα παραδοσιακά πολεμικά πλεονεκτήματα των ΗΠΑ, ο στρατός των ΗΠΑ αντιμετωπίζει «μια σειρά θεσμικών προκλήσεων», συμπεριλαμβανομένης της «έλλειψης έμφασης ηγεσίας, της έλλειψης πόρων, των επιπτώσεων των νέων τεχνολογιών και των παρωχημένων διαδικασιών.

Τα πεδία μάχης σε όλο το συνεχές των συγκρούσεων φτάνουν τώρα πέρα από τον φυσικό τομέα και τον κυβερνοχώρο: Η γνώση ενός ατόμου είναι πλέον στόχος.

 Οι πρόοδοι στη γνωστική ψυχολογία και την τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ) επιτρέπουν στους φορείς να στοχεύουν στην κατανόηση της κατάστασης και τη θέληση των ατόμων με ακρίβεια. 

Υπό το φως αυτών των αλλαγών, ο γνωστικός πόλεμος (CW) έχει αναδειχθεί ως μια νέα έννοια διεξαγωγής πολέμου.

Ενώ ο γνωστικός πόλεμος στερείται ενός ευρέως αποδεκτού ορισμού, οι αρχικές προτάσεις περιέχουν τουλάχιστον ένα από τα τρία κοινά θέματα:

• Η πρόθεση να επηρεαστούν συγκεκριμένα άτομα και ομάδες σε πολιτικά θέματα, κατανοώντας ότι ο πόλεμος είναι η συνέχιση της πολιτικής με άλλα μέσα

• Η ρητή στόχευση της ανθρώπινης νόησης – πώς οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται και ερμηνεύουν τις πληροφορίες για να αποκτήσουν γνώση και κατανόηση

• Η χρήση της ψυχολογίας και των προηγμένων τεχνολογιών για την ακριβή στόχευση ατόμων ή ομάδων

Μπορούμε να δούμε ότι το ΝΑΤΟ γνωρίζει επίσης αυτό το πεδίο μάχης:

Γνωστικός Πόλεμος του ΝΑΤΟ

Ο Γνωστικός Πόλεμος περιλαμβάνει δραστηριότητες που διεξάγονται σε συγχρονισμό με άλλα Όργανα Εξουσίας, για να επηρεάσουν στάσεις και συμπεριφορές, επηρεάζοντας, προστατεύοντας ή διαταράσσοντας τη γνωστική λειτουργία σε επίπεδο ατόμου, ομάδας ή πληθυσμού, για να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι ενός αντιπάλου. 

Σχεδιασμένη για να τροποποιήσει τις αντιλήψεις της πραγματικότητας, η χειραγώγηση ολόκληρης της κοινωνίας έχει γίνει ένας νέος κανόνας, με την ανθρώπινη νόηση να διαμορφώνεται ως ένα κρίσιμο πεδίο πολέμου.

Ο γνωστικός πόλεμος επικεντρώνεται στην επίθεση και την υποβάθμιση του ορθολογισμού, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει στην εκμετάλλευση των τρωτών σημείων και στη συστημική αποδυνάμωση. Ωστόσο, αυτό γίνεται όλο και πιο περίπλοκο καθώς εμπλέκονται μη στρατιωτικοί στόχοι.

Αν κοιτάξουμε την πρόσφατη ιατρική βιβλιογραφία, βλέπουμε ακριβώς αυτό το φαινόμενο. Όχι μόνο το C19 που εγχέεται παρουσιάζει σοβαρή μείωση της γνωστικής λειτουργίας, πρώιμη άνοια και πτώση του IQ, αλλά και το C19 χωρίς ένεση - το αποκαλούν long Covid - το ονομάζω προηγμένο αυτοσυναρμολόγηση νανοτεχνολογία γνωστικό πόλεμο.

Πιθανή συσχέτιση μεταξύ του εμβολιασμού COVID-19 και της ανάπτυξης της νόσου του Alzheimer

Οι προκλήσεις της πανδημίας COVID-19 επεκτείνονται στις ανησυχίες σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων, ιδίως τις πιθανές συνδέσεις με νευροεκφυλιστικές νόσους όπως η νόσος του Αλτσχάιμερ (AD).

Αυτή η μελέτη διερευνά τη σχέση μεταξύ του εμβολιασμού COVID-19 και της εμφάνισης της AD και της πρόδρομης κατάστασής της, της ήπιας γνωστικής εξασθένησης (MCI).

Διεξήχθη μια εθνική, αναδρομική μελέτη κοόρτης που αξιοποιεί δεδομένα από την Εθνική Υπηρεσία Ασφάλισης Υγείας της Κορέας.

Προκαταρκτικά στοιχεία υποδεικνύουν πιθανή σχέση μεταξύ του εμβολιασμού κατά της COVID-19, ιδιαίτερα των εμβολίων mRNA, και των αυξημένων περιστατικών AD και MCI.




Αυτή είναι μια πρόσφατη ανασκόπηση του New England Journal Of Medicine για τη βιβλιογραφία του long Covid - και πάλι αποκαλώ αυτές τις επιπτώσεις της προηγμένης νανοτεχνολογίας και του συνθετικού βιολογικού πολέμου, όχι ιό. Συζητά μεσήλικες με σοβαρά γνωστικά ελλείμματα και απώλεια IQ. 

Αυτό βλέπω στο γραφείο μου στο C19 ανεμβολίαστων ατόμων. Μπορεί να αντιστραφεί, αλλά μόλις οι άνθρωποι ευαισθητοποιηθούν στην αποβολή, συχνά μόλις οι άνθρωποι έρθουν σε επαφή με το C19 που εγχέεται, το brainfog επανέρχεται. Όπως περιγράφηκε προηγουμένως, έχω αντιστρέψει αυτό με EDTA Chelation, βιταμίνη C, μπλε μεθυλενίου και άλλες θεραπείες.



Μια πρόσφατη ανάλυση της Έρευνας Τρέχοντος Πληθυσμού των ΗΠΑ έδειξε ότι μετά την έναρξη της πανδημίας Covid-19, επιπλέον ένα εκατομμύριο κάτοικοι των ΗΠΑ σε ηλικία εργασίας ανέφεραν ότι είχαν «σοβαρή δυσκολία να θυμηθούν, να συγκεντρωθούν ή να λάβουν αποφάσεις» από οποιαδήποτε στιγμή τα προηγούμενα 15 χρόνια.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε σε αυτό το τεύχος του περιοδικού, οι Hampshire et al.5 φέρνουν μεγαλύτερη σαφήνεια στον τρόπο με τον οποίο η λοίμωξη SARS-CoV-2 μπορεί να επηρεάσει τη γνωστική λειτουργία. 

Μελέτησαν 800.000 ενήλικες από ένα μεγαλύτερο κοινοτικό δείγμα περισσότερων από 3 εκατομμυρίων ατόμων στη μελέτη Real-Time Assessment of Community Transmission (REACT) της μετάδοσης του SARS-CoV-2 στην Αγγλία. 

Χρησιμοποιώντας ένα διαδικτυακό εργαλείο αξιολόγησης για τη γνωστική λειτουργία με οκτώ τομείς, οι ερευνητές εκτίμησαν τις παγκόσμιες γνωστικές βαθμολογίες μεταξύ των συμμετεχόντων που είχαν προηγουμένως μολυνθεί με SARS-CoV-2 και είχαν συμπτώματα που παρέμειναν τουλάχιστον 12 εβδομάδες, είτε υποχώρησαν είτε όχι, και μεταξύ των μη μολυσμένων συμμετεχόντων.

Μέτρια γνωστική εξασθένηση εμφανίστηκε με τον αρχικό ιό και με κάθε ιογενή παραλλαγή, συμπεριλαμβανομένης της B.1.1.529 (όμικρον). Σε σύγκριση με τους μη μολυσμένους συμμετέχοντες (έλεγχος), το γνωστικό έλλειμμα - ανάλογο με απώλεια 3 μονάδων στο IQ - ήταν εμφανές ακόμη και σε συμμετέχοντες που είχαν ήπια Covid-19 με υποχωρημένα συμπτώματα. 

Οι συμμετέχοντες με ανεπίλυτα επίμονα συμπτώματα είχαν το ισοδύναμο μιας απώλειας 6 μονάδων στο IQ και εκείνοι που είχαν εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας είχαν το ισοδύναμο μιας απώλειας 9 μονάδων στο IQ. Είναι σημαντικό ότι αυτά τα ελλείμματα συσχετίστηκαν με πολλά από τα άλλα συμπτώματα που έχουν αναφερθεί από άτομα με μακρά Covid.



Οι επιζώντες του COVID-19 ενδέχεται να εμφανίσουν ένα ευρύ φάσμα χρόνιων γνωστικών συμπτωμάτων για μήνες ή χρόνια ως μέρος των συνθηκών μετά το COVID-19 (PCC). Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει οριστικός αντικειμενικός γνωστικός δείκτης για την PCC. Υποθέσαμε ότι ένα βασικό κοινό έλλειμμα σε άτομα με PCC μπορεί να είναι η γενικευμένη γνωστική επιβράδυνση.

270 ασθενείς που διαγνώστηκαν με PCC σε δύο διαφορετικές κλινικές στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία συγκρίθηκαν με δύο ομάδες ελέγχου: άτομα που προσβλήθηκαν από COVID-19 πριν αλλά δεν εμφάνισαν PCC μετά την ανάρρωση (ομάδα No-PCC) και μη μολυσμένα άτομα (ομάδα No-COVID).

Έχω περάσει μια δεκαετία στο σύστημα υγείας στον τομέα της Γηριατρικής, ήμουν Ιατρικός Διευθυντής σε Γηριατρικό Κέντρο Αριστείας και Ιατρικός Διευθυντής σε μεγάλη Νοσηλευτική Μονάδα και έχω θεραπεύσει χιλιάδες ασθενείς με γνωστικά ελλείμματα και άνοια. 

Ο πρώιμος έλεγχος για γνωστική εξασθένηση και η αντιστροφή των εκδηλωμένων γνωστικών ελλειμμάτων ήταν η ειδικότητά μου τα τελευταία 7 χρόνια. 

Χρησιμοποιώ εργαλείο ελέγχου εγκεφαλογραφήματος λειτουργίας στο γραφείο μου και έχω δείξει πώς οι άνθρωποι που είχαν Covid, έχουν μολύνει αίμα από την αποβολή νανοτεχνολογίας αυτοσυναρμολόγησης και όσοι παραπονιούνται για brainfog έχουν λειτουργική σημαντική μείωση της γνώσης. 

Η περιοχή του ιππόκαμπου του εγκεφάλου, η οποία είναι η έδρα της βραχυπρόθεσμης μνήμης και των νευρωνικών βλαστικών κυττάρων που αναπτύσσονται όταν μαθαίνουν νέα πράγματα, παρουσιάζει σταθερά σοβαρή χαμηλή τάση ηλεκτρικής ενέργειας, τραυματισμό υποβολής, φλεγμονή. Δείχνω σε αυτό το βίντεο πώς αυτό μπορεί να τεκμηριωθεί και να αντιστραφεί, βελτιώνοντας τη λειτουργική ηλικία του εγκεφάλου κατά δεκαετίες μέσα σε λίγους μήνες:


Εδώ είναι πώς φαίνεται αυτό στη λειτουργική δοκιμή EEG εγκεφάλου - ένας δείκτης για τη λειτουργική ηλικία του εγκεφάλου μπορεί να υπολογιστεί όταν λαμβάνονται υπόψη οι ταχύτητες επεξεργασίας και η τάση του εγκεφάλου. Αυτό δεν είναι ένα διαγνωστικό εργαλείο, αλλά μπορεί να δώσει στον κλινικό ιατρό πληροφορίες που καμία μαγνητική ή αξονική τομογραφία δεν μπορεί να προσδιορίσει. Μπορείτε να δείτε αυτά τα αποτελέσματα από έναν ασθενή στο γραφείο μου






Όπως έχω περιγράψει στο βίντεό μου και έδειξα τις βελτιώσεις πριν και μετά το λειτουργικό ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, η λειτουργική ηλικία του εγκεφάλου και η ομίχλη του εγκεφάλου μπορούν να αντιστραφούν αποτελεσματικά. Έχω εξηγήσει προηγουμένως ότι αν κάτι καταλάβει τον ηλεκτρισμό σας, η αποτοξίνωση του σώματος και η παροχή δοτών ηλεκτρονίων μπορεί να αντιστρέψει τη διαδικασία.

Αυτές είναι στρατηγικές που λειτουργούν:

EDTA Chelation IV και από του στόματος (με σοβαρά συμπτώματα συνιστώ IV πρώτα)

Το EDTA τραβά τοξικά μέταλλα, περνά τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, αποτοξινώνει το γραφένιο που μπορεί να επηρεάσει τις συναπτικές συνδέσεις. Το EDTA είναι δότης ηλεκτρονίων. Αντιστρέφει την αθηροσκλήρωση, επομένως βελτιώνει τη ροή του αίματος. Έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της νευροτοξικότητας


Το Methylene Blue είναι ένας δότης ηλεκτρονίων με σημαντικά αποτελέσματα στην αντιστροφή όλων των συμπτωμάτων του πολέμου προηγμένης νανοτεχνολογίας long Covid όπως έχω γράψει σε αυτήν την ανάρτηση από το 2022.


Αυτό είναι ένα εξαιρετικό άρθρο αναθεώρησης:


Γνωρίζουμε ότι η ικανότητα μεταφοράς οξυγόνου μειώνεται σημαντικά από τη μόλυνση νανοτεχνολογίας αυτοσυναρμολόγησης και έχει συσχετιστεί με μιτοχονδριακή δυσλειτουργία καθώς και μικροθρόμβωση, οδηγώντας σε συμπτώματα σιωπηλής ισχαιμίας που δεν μπορούν να ληφθούν κλινικά εκτός εάν κάποιος κοιτάξει το αίμα για να προσδιορίσει τη σοβαρότητα του σχηματισμού roulaux. 

Το κυανό του μεθυλενίου έχει αποδειχθεί ότι έχει αξιοσημείωτα προστατευτικά αποτελέσματα του εγκεφάλου σε καταστάσεις χαμηλής αιμάτωσης.


Η επαρκής συμπλήρωση βιταμίνης D 3 έχει αποδειχθεί ότι αποτρέπει την άνοια και βοηθά στη γνωστική εξασθένηση. Τα επίπεδα στο αίμα μεταξύ 75-100 dl / l θα πρέπει να στοχεύονται.


Nootropics μπορεί να ενισχύσει νευρωνική ανάπτυξη και να βελτιώσει τη μνήμη. 

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μόρια που λειτουργούν μέσω διαφορετικών μηχανισμών, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της νευροφλεγμονής, της αύξησης των επιπέδων του παράγοντα ανάπτυξης νεύρων που προέρχεται από τον εγκέφαλο και πολλά άλλα.

 Αναφέρω μερικές εύκολες και φθηνές λύσεις εδώ που έχουν και άλλα οφέλη για την αντιστροφή των συμπτωμάτων από το βιολογικό όπλο C19 και τη μόλυνση του αίματος.

Ashwaghanda, Bacopa monnieri, μανιτάρι Lions Mane, νύχι της γάτας, curcumen, Ginko Biloba, σαφράν όλα έχουν αποδειχθεί για την πρόληψη της άνοιας.


Θυμηθείτε ότι έγραψα για το Curcumen ως μια χρήσιμη μέθοδο για τη μείωση του κινδύνου καρκίνου turbo που προκαλείται από νανοσωματίδια λιπιδίων:


Boswellia, η οποία είναι Frankinsense, έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι πολλά υποσχόμενη για νευροεκφυλισμό. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λιποσωμική μορφή λόγω κακής έκτρωσης. Χρησιμοποιώ τύπους MCS για αυτό και το έχω συνδέσει παρακάτω.


Το γένος Boswellia έχει προταθεί να στοχεύει διάφορες μοριακές οδούς που εμπλέκονται στην παθογένεση των νευροεκφυλιστικών ασθενειών. 

Το γένος ρυθμίζει τους νευροτροφικούς παράγοντες (συμπεριλαμβανομένου του BDNF), τις αποπτωτικές πρωτεΐνες (προ-αποπτωτική κασπάση-3 και αντι-αποπτωτική bcl-2) και την οξειδοαναγωγική κατάσταση. Αποδείχθηκε ότι είναι θεραπευτικά αποτελεσματικά στον έλεγχο φλεγμονωδών και χολινεργικών συστημάτων.

Το χουμικό και φουλβικό οξύ έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει από την τοξικότητα του γραφενίου και απομακρύνει τα τοξικά μέταλλα. Έχω γράψει γι 'αυτό εδώ:


Το φουλβικό οξύ έχει επίσης αποδειχθεί ότι αντιστρέφει τις παθογόνες λανθασμένες αναδιπλωμένες πρωτεΐνες του Αλτσχάιμερ, οι οποίες έχουν επίσης περιγραφεί ομοίως με μακρά Covid. Χρησιμοποιώ χουμικό και φουλβικό οξύ στην κλινική μου πρακτική ως μέρος του πρωτοκόλλου αποτοξίνωσης:


L-θρεονικό μαγνήσιο έχει αποδειχθεί ότι διαπερνά τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας, κατάθλιψη, και τον ύπνο.


Mg συμπληρώματα έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τα συμπτώματα της ημικρανίας, της νόσου του Alzheimer, εγκεφαλικό επεισόδιο και να έχει ευεργετική επίδραση στο υποκειμενικό άγχος σε άτομα επιρρεπή σε ψυχικό στρες. 

"Το τεστ κλινικής μνήμης", το πρότυπο τεστ που χρησιμοποιείται συνήθως σε κινεζικά νοσοκομεία και ακαδημαϊκά ιδρύματα για γνωστική αξιολόγηση, χορηγήθηκε πριν και 30 ημέρες μετά τα άτομα έλαβαν το συμπλήρωμα.

 Τα άτομα που έλαβαν Magtein®PS παρουσίασαν σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με την ομάδα ελέγχου και στις πέντε υποκατηγορίες του "The Clinical Memory Test" καθώς και στις συνολικές βαθμολογίες του πηλίκου μνήμης.

Υψηλότερη πρόσληψη Mg έχει συσχετιστεί με χαμηλότερα συμπτώματα κατάθλιψης. Σε μια δημοσίευση του 2010 στο περιοδικό Neuron, επιστήμονες από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) ανέφεραν την ανακάλυψη μιας ένωσης μαγνησίου που ονομάζεται L-θρεονικό μαγνήσιο (Magtein®) που μπορεί να παραδώσει αποτελεσματικά μαγνήσιο στα εγκεφαλικά κύτταρα. Σύμφωνα με τη μελέτη, το L-θρεονικό μαγνήσιο (Magtein®) έχει μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα σε σύγκριση με άλλα συμπληρώματα μαγνησίου.

Η φωσφατιδυλοχολίνη και η φυσοσφαδυλοσερίνη έχουν επίσης αποδειχθεί ότι ενισχύουν τη γνωστική λειτουργία



Οι Ylilauri et al. παρουσιάζουν μια εξαιρετική προοπτική ανάλυση σχεδόν 2500 συμμετεχόντων με παρακολούθηση >2 δεκαετιών που παρέχει στοιχεία ότι η διαιτητική πρόσληψη χολίνης και φωσφατιδυλοχολίνης συσχετίστηκε με καλύτερη απόδοση σε γνωστικά τεστ αξιολόγησης της λεκτικής ευχέρειας και της μνήμης.

Έχω γράψει προηγουμένως ότι Plaquex η οποία είναι μια πατενταρισμένη μορφή φωσφατιδυλοχολίνης που χρησιμοποιείται για την αναστροφή της αθηροσκλήρωσης βοηθά επίσης στην αναγέννηση των κυτταρικών μεμβρανών των ερυθρών αιμοσφαιρίων και έτσι μειώνοντας το σχηματισμό rouleaux, καθώς και έχει βελτιώσει τη γνωστική λειτουργία.


Έχω χρησιμοποιήσει χαμηλές δόσεις έγχυσης Plaquex για να βοηθήσω με επιτυχία τις έγκυες γυναίκες που υποφέρουν από μόλυνση του αίματος και αποβολή. Ήταν χρήσιμο και για τη ναυτία της εγκυμοσύνης. 

Τα επίπεδα χρόνιας κόπωσης στις έγκυες ασθενείς μου βελτιώθηκαν σημαντικά λόγω της βελτίωσης του σχηματισμού rouleaux, επομένως βελτιωμένη ικανότητα μεταφοράς οξυγόνου. 

Δεδομένου ότι το EDTA και άλλα μόρια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την εγκυμοσύνη, αυτό μπορεί να είναι μια ασφαλής εναλλακτική λύση για να βοηθήσει στην αποβολή συμπτωμάτων στα χέρια έμπειρων κλινικών ιατρών.

Τα χαμηλά επίπεδα μονοξειδίου του αζώτου έχουν συσχετιστεί με νευρογνωστικό εκφυλισμό, δυσλειτουργία ενδοθηλιακών κυττάρων, ομίχλη εγκεφάλου, άγχος και κατάθλιψη. Δοκιμάζω όλους τους ασθενείς μου για αυτό και πάντα το αντικαθιστώ.



Η νικοτίνη βοήθησε στην αντιστροφή των συμπτωμάτων του long Covid.


Η νικοτίνη έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας


Όταν η νικοτίνη συνδέεται με nAChRs, διεγείρει την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών όπως η ακετυλοχολίνη και η ντοπαμίνη, τα οποία σχετίζονται με βελτιωμένη γνωστική απόδοση. Μια μελέτη διερεύνησε τη διαδερμική νικοτίνη (που χορηγείται μέσω επιθέματος ή τοπικής εφαρμογής) ως πιθανή θεραπεία για ήπια γνωστική εξασθένηση (MCI) και νόσο του Alzheimer, στοχεύοντας νικοτινικούς χολινεργικούς υποδοχείς. 

Σε μια δοκιμή 6 μηνών, η νικοτίνη βελτίωσε σημαντικά την προσοχή, την επεισοδιακή μνήμη και τη συνολική λειτουργία με ελάχιστες παρενέργειες στους συμμετέχοντες στην MCI.

Πολλοί από τους ασθενείς μου αναφέρουν ανακούφιση από τα συμπτώματα, μερικές φορές δεν διαρκεί όταν υπάρχει υψηλό επίπεδο μόλυνσης του αίματος από τη νανοτεχνολογία αυτοσυναρμολόγησης - αλλά μπορεί να βελτιωθεί όταν προστίθενται άλλα συμπληρώματα που περιγράφονται εδώ. 

Στον έλεγχο αυτόνομης λειτουργίας που κάνω σε όλους τους νέους ασθενείς μου, δεν αντιστρέφει την καρδιακή αυτόνομη νευροπάθεια ή την αυτόνομη δυσλειτουργία. 

Δεν θα το χρησιμοποιούσα ως ενιαίο παράγοντα, καθώς δεν έχει καμία επίδραση στη μόλυνση του αίματος ή στην πρόληψη της αποβολής, αλλά ως μέρος ενός ολοκληρωμένου σχήματος που περιλαμβάνει το EDTA. Μπλε του μεθυλενίου, βιταμίνη C, πλήρης διατροφική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων βιταμινών του συμπλέγματος Β σε μεθυλιωμένη μορφή.

Τα νευροπεπτίδια έχουν φαινομενικά αναγεννητικά αποτελέσματα στον εγκέφαλο. Πολλοί απαγορεύτηκαν πρόσφατα από τον διεφθαρμένο FDA, έναν διεφθαρμένο κυβερνητικό θεσμό που έχει σκοτώσει εκατομμύρια καταστέλλοντας φυσικές θεραπείες και λύσεις για δεκαετίες και πρέπει να εξαρθρωθεί και τα υπεύθυνα άτομα να διωχθούν για τον καθοριστικό ρόλο τους στη γενοκτονία των βιολογικών όπλων C19.

Dihexa έχει αποδειχθεί ότι είναι 10 εκατομμύρια φορές πιο ισχυρό από ό, τι ο εγκέφαλος που προέρχεται από τον παράγοντα ανάπτυξης νεύρων και έχει αξιοσημείωτη ικανότητα να αντιστρέψει τη γνωστική δυσλειτουργία. 

Το 2019 χαρακτηρίστηκα ως πρώιμος προσαρμογέας χρήσης του Dihexa στην κλινική πρακτική από το Brain Health Breakthrough newsite. 

Τα αποτελέσματα της χρήσης νευροπεπτιδίων όπως Selank, Semax, Dihexa, Epithalon στην αποκατάσταση εγκεφαλικού επεισοδίου, στην αποκατάσταση της εγκεφαλικής λειτουργίας, στην αναστροφή της γνωστικής δυσλειτουργίας και στην τραυματική εγκεφαλική βλάβη χωρίς παρενέργειες δεν ήταν τίποτα λιγότερο από θαυματουργό. 

Εδώ είναι η σύνδεση με το άρθρο: Το θαυματουργό φάρμακο της νευρολογίας"

Υπάρχουν πολλά πεπτίδια διαθέσιμα, ότι χωρίς παρενέργειες μπορεί να αντιστρέψει τη διαδικασία γήρανσης. Εάν ο FDA δεν συμμετείχε στην ατζέντα μείωσης του πληθυσμού, θα συνεχίσουμε να είμαστε σε θέση να τα χρησιμοποιήσουμε και να βοηθήσουμε εκατομμύρια ανθρώπους και να σώσουμε αμέτρητες ζωές. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο επιτακτική ανάγκη να διωχθούν και να εξαρθρωθούν αυτοί οι διεφθαρμένοι κυβερνητικοί θεσμοί που ανήκουν σε φαρμακευτικά προϊόντα και διεξάγουν πόλεμο στην υγεία μας.

Περίληψη:

Είναι προφανές ότι ο στρατιωτικοποιημένος νευρογνωστικός πόλεμος μέσω του βιολογικού όπλου C19 και του όπλου μαζικής καταστροφής, που εξαπλώνεται μέσω του πληθυσμού μέσω της αποβολής και των επιχειρήσεων γεωμηχανικού πολέμου έχουν επιζήμια επίδραση στη γνωστική λειτουργία των ανθρωπιστικών επιστημών, μειώνοντας έτσι την ικανότητα των μαζών να κατανοήσουν και να αντιδράσουν στον σημερινό πολυεπίπεδο πόλεμο μείωσης του πληθυσμού που διεξάγεται. 


Υπάρχουν πολλά εύκολα και φθηνά προστατευτικά φυσικά μόρια, όπως περιγράφονται εδώ, που μπορούν να βοηθήσουν στην άμβλυνση και την αντιστροφή αυτής της επίθεσης, ενώ εμείς ως ανθρωπότητα αγωνιζόμαστε για την ελευθερία, την υγεία και την επιβίωση του είδους μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου