Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ...

 ΠΏΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΕΤΕ ΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΕΣ ΣΑΣ


Στα προηγούμενα άρθρα μου, εξετάσαμε τον παγκόσμιο πόλεμο κατά των αγροτών, τις οργανώσεις που πιέζουν για τη Μεγάλη Επαναφορά των Τροφίμων, τις τακτικές που χρησιμοποιούνται για την επιβολή αυτών των αλλαγών στο κοινό, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη για να αφαιρέσουν την πρόσβασή σας σε υγιεινά, φρέσκα τρόφιμα, τις γονιδιακές θεραπείες mRNA, RNA και DNA που εισέρχονται στον εφοδιασμό τροφίμων μας και πώς η ατζέντα One Health απειλεί να καταστρέψει τόσο την ελευθερία των τροφίμων όσο και την ιατρική ελευθερία.

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε γι' αυτό;

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Ορισμένες από αυτές τις λύσεις μπορεί να ακούγονται ακραίες ή άβολες. 

Αλλά υποθέτω ότι πολλοί από εσάς επιλέξατε άγρια άβολα και βαθιά θαρραλέα μονοπάτια για να προστατεύσετε τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας και τους ασθενείς σας κατά τη διάρκεια της ψυχολογικής λειτουργίας του Covid και να αποφύγετε την ένεση με εμβόλια mRNA. 

Οι ουσίες που παίρνετε μέσω του πεπτικού σας συστήματος μπορεί να είναι εξίσου επιβλαβείς με εκείνες που έρχονται μέσω μιας βελόνας.

Μην ενδίδετε. Μην συμμορφώνεστε. Μην πάρετε τη βολική διαδρομή. Οδηγεί στη δουλοπαροικία. Εμπλακείτε. Ξεκινήστε να μιλάτε για αυτό το θέμα στους ανθρώπους γύρω σας.

Σταματήστε να τρώτε επεξεργασμένα τρόφιμα. Είναι ένα εθιστικό δηλητήριο και γίνεται όλο και πιο δηλητηριώδες. Γίνετε μέλος του κινήματος για την αποχρηματοδότηση και τη διάλυση του USDA, του FDA και του Υπουργείου Γεωργίας της πολιτείας σας.

 Υποστηρίξτε λογαριασμούς που περιορίζουν τη δύναμή τους.Εγκαταλείψτε το παντοπωλείο. Τουλάχιστον, στοχεύστε να ξοδέψετε τουλάχιστον το 50% του προϋπολογισμού σας για τρόφιμα απευθείας από τοπικές φάρμες.

Βρείτε τοπικές εκμεταλλεύσεις των οποίων οι κτηνοτροφικές πρακτικές ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Περιηγηθείτε στο αγρόκτημα και κάντε ερωτήσεις:

 Ποια φυτοφάρμακα χρησιμοποιείτε; Εμβολιάζετε τα ζώα σας; Οι αγελάδες σας τρέφονται 100% με χόρτο; Από πού προμηθεύεστε τα σιτηρά των ζωοτροφών σας; Βάζετε πρόσθετα στο νωπό γάλα σας και επεξεργάζεστε το δικό σας κρέας; Ποιες χημικές ουσίες χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία του κρέατος σας; 

Όταν βρείτε ένα συμβατό αγρόκτημα, στοχεύστε να αγοράσετε όσο το δυνατόν περισσότερο από το φαγητό σας από αυτούς. Μπορείτε να βρείτε τοπικά αγροκτήματα στο localharvest.org ή μέσω ενός τοπικού παραρτήματος του Weston A Price Foundation

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε συμβατά αγροκτήματα τοπικά, μπορείτε να βρείτε αγροκτήματα που θα παραδώσουν στην περιοχή σας στο FarmMatch.com.

Υποστηρίξτε τους αγρότες νωπού γάλακτος στην πολιτεία σας και υπερασπιστείτε το δικαίωμά τους να το παράγουν, ακόμα κι αν δεν πίνετε προσωπικά νωπό γάλα. 

Οι κυβερνητικοί γραφειοκράτες βλέπουν το νωπό γάλα ως την αιχμή του δόρατος της ελευθερίας των τροφίμων και πιστεύουν ότι αν χάσουν τη μάχη κατά του νωπού γάλακτος, θα μπορούσαν να χάσουν εντελώς τη μάχη της ελευθερίας των τροφίμων. 

Ας τους αποδείξουμε ότι έχουν δίκιο. Αν θέλετε να βρείτε μια τοπική πηγή νωπού γάλακτος, επισκεφθείτε getrawmilk.com.

Δημιουργήστε μια τοπική παράλληλη κοινωνία ομοϊδεατών ανθρώπων που δεσμεύονται να υποστηρίξουν τους τοπικούς παραγωγούς τροφίμων και να φροντίζουν ο ένας τον άλλον στους δύσκολους καιρούς που έρχονται. 

Αυτό είναι κρίσιμο! Όταν οι πραγματικά δύσκολοι καιροί χτυπήσουν, είναι πολύ αργά για να αρχίσουμε να χτίζουμε κοινότητα.

 Αναπτύξτε και ενισχύστε τους κοινωνικούς σας δεσμούς τώρα, ιδιαίτερα στην περιοχή σας.Ψηφίστε με το πορτοφόλι σας ενώ έχετε ακόμα αυτήν την επιλογή. 

Χρησιμοποιήστε μετρητά όταν μπορείτε για να αποτρέψετε την παρακολούθηση και τη χρήση των αγορών σας εναντίον σας. Εάν ο τοπικός αγρότης σας θα λάβει πληρωμή σε νόμισμα χωρίς εντολή, ακόμα καλύτερα.

Όταν ξεκινήσει ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας λιανικής και καταργηθούν σταδιακά τα μετρητά ή όταν τα κράτη αρχίσουν να καταστέλλουν τις αγορές τροφίμων που παραβιάζουν το παράδειγμα της πλανητικής υγείας, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε συναλλαγές σε εναλλακτικά νομίσματα. 

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τον καταιγισμό ιδεών και να δοκιμάσετε πληρωμές σε κρυπτονομίσματα, ασημένια τρίμηνα και δεκάρια πριν από το 1965 (γνωστά ως σκουπίδια ασήμι) ή με ανταλλαγή. Να είστε δημιουργικοί και να ξεκινήσετε τώρα.Φυτέψτε τον δικό σας κήπο. 

Μελετήστε την περμακουλτούρα. Είναι πολύ πιο εύκολο να χτίσετε έναν υπάρχοντα κήπο με τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει από χρόνια δοκιμών και λαθών από το να ξεκινήσετε από το μηδέν όταν το χρειάζεστε πραγματικά.

Δημιουργήστε το δικό σας θησαυροφυλάκιο σπόρων κειμηλίων, σπόρων χωρίς ΓΤΟ. Μπορείτε να τα αγοράσετε ή να αποθηκεύσετε σπόρους από τον κήπο σας κάθε χρόνο. Αγοράστε σπόρους κειμηλίων από αξιόπιστες πηγές όπως το True Leaf Market.

Αποκτήστε τα δικά σας κοτόπουλα στην αυλή και βρείτε μια τοπική αξιόπιστη πηγή τροφής. Ρωτήστε τον τοπικό κτηνοτρόφο κοτόπουλου από πού παίρνει την τροφή του ή αν είναι πρόθυμος να σας πουλήσει μερικές.

Αγοράστε έναν μεγάλο καταψύκτη εάν μπορείτε και αποθηκεύστε κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά από αγρότες που μπορείτε να εμπιστευτείτε κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου.

Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά έναν καταψύκτη, μπορείτε πιθανώς να αντέξετε οικονομικά μερικά φώτα καλλιέργειας, δίσκους εκκίνησης σπόρων, οργανικό χώμα γλάστρας και σπόρους. 

Καλλιεργήστε τα δικά σας μικρολαχανικά όλο το χειμώνα για μια μικρή καθημερινή σαλάτα. Είναι θρεπτικά, έχουν καλή γεύση και μπορούν να συγκομιστούν σε μόλις μία εβδομάδα. 

Εάν δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, πάρτε σπόρους και ένα βάζο βλαστών και καλλιεργήστε βλαστάρια.Μην εμπιστεύεστε τυφλά το κρέας και τα αυγά που έχουν ελεγχθεί από το USDA. 

Είναι μια βαθιά τρύπα κουνελιού που είστε ευπρόσδεκτοι να κατεβείτε, αλλά τα αυγά πλένονται με χημικές ουσίες που τα αφήνουν πορώδη - απορροφώντας αυτές τις χημικές ουσίες όπως το χλώριο, η αμμωνία και το υπεροξικό οξύ - και στη συνέχεια τα αυγά επικαλύπτονται με σογιέλαιο, έλαιο canola ή άλλα τοξικά σπορέλαια που απορροφούν επίσης στο ασπράδι αυγού. 

Δεν το βλέπετε στην ετικέτα; Οτιδήποτε είναι "βιομηχανικό πρότυπο" δεν χρειάζεται να αναγράφεται στη συσκευασία.

 Για το κρέας, αυτό σημαίνει ότι το βόειο κρέας, το χοιρινό, το κατσίκι, το κοτόπουλο και η γαλοπούλα σας είναι εμποτισμένα με υπεροξικό οξύ, ΓΤΟ κιτρικό οξύ, χλώριο, λαυρικό οξύ ή άλλες χημικές ουσίες. Πολλές από αυτές τις ουσίες απαγορεύονται για χρήση σε τρόφιμα στην Ευρώπη, αλλά απαιτούνται εδώ. 

Η μάχη του αγρότη Amish Amos Miller με το USDA αφορούσε σε μεγάλο βαθμό την άρνησή του να ψεκάσει το λεγόμενο κιτρικό οξύ στο κρέας του, το οποίο το USDA ορίζει για κοτόπουλο που επεξεργάζεται στα σφαγεία τους, εκτός εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χλωρίνη ή υπεροξικό οξύ. 

Θα δικαιολογούσατε τη σκέψη ότι το εμπορικό κιτρικό οξύ προέρχεται από εσπεριδοειδή. Αντ 'αυτού, είναι κατασκευασμένο από μαύρη μούχλα και γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι.

 Κατασκευάζεται στην Κίνα και στη συνέχεια ψεκάζεται σχεδόν σε όλο το κρέας που πωλείται σε παντοπωλεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η μαύρη μούχλα είναι ένα γνωστό αλλεργιογόνο και πιθανώς προκαλεί αυτοάνοση ασθένεια

Εάν είναι εφικτό, πάρτε το κρέας σας μόνο από αντιφρονούντες αγρότες που δεσμεύονται για κρέας και πουλερικά που εκτρέφονται σε βοσκότοπους, χωρίς ΓΤΟ, χωρίς εμβόλια και επεξεργάζονται κρέας χωρίς χημικά πρόσθετα.

Εάν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τρόφιμα όπως αυτό, σκεφτείτε πού πηγαίνουν τα χρήματά σας και αν μπορείτε να αναδιατάξετε τις προτεραιότητές σας. Είναι δυνατόν να ανταλλάξετε εργασία για φαγητό με τον τοπικό αγρότη σας.

 Να είστε έτοιμοι να εργαστείτε σκληρά. Επίσης, αναγνωρίστε ότι τα χρήματα που ξοδεύετε σε πραγματικά θρεπτικά τρόφιμα είναι χρήματα που δεν θα ξοδέψετε αργότερα σε ιατρικούς λογαριασμούς.

Οι συνταγματικοί σερίφηδες έχουν διαδραματίσει βασικό ρόλο στην προστασία των αγροτών σε αρκετές πολιτείες, όταν οι γραφειοκράτες προσπάθησαν να τους κλείσουν επειδή πουλούσαν νωπό γάλα και επεξεργάζονταν το δικό τους κρέας. 

Εάν ζείτε σε μια πολιτεία που εξακολουθεί να αναγνωρίζει τον συνταγματικό ρόλο των σερίφηδων, γνωρίστε τον σερίφη της κομητείας σας και μάθετε αν είναι πρόθυμος να υποστηρίξει τα δικαιώματα των τοπικών αγροκτημάτων έναντι κρατικών και ομοσπονδιακών υπηρεσιών. 

Αν δεν είναι, βρείτε κάποιον να τρέξει εναντίον του που θα το κάνει.Καλέστε το μέλος του Κογκρέσου και τους γερουσιαστές σας για να τους ζητήσετε να συγχρηματοδοτήσουν τον νόμο PRIME. 

Αυτό το νομοσχέδιο δεν θα διορθώσει τα πάντα, αλλά θα αφαιρέσει πολλά από τα ομοσπονδιακά εμπόδια στην προώθηση γεωργικών μεταρρυθμίσεων σε πολιτειακό και τοπικό επίπεδο.Διαδώστε το μήνυμα σε όλους όσους γνωρίζετε για το τι συμβαίνει στην προμήθεια τροφίμων μας.

 Εάν όλοι αρνηθούμε να συμμορφωθούμε, το σύστημα είναι εγγυημένο ότι θα αποτύχει.

Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι: αν αγωνιστούμε τώρα, μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα μέλλον όπου τα τοπικά δίκτυα από το αγρόκτημα στο τραπέζι θα μας τροφοδοτούν και όπου θα επιλέγουμε μόνοι μας τι θέλουμε να βάλουμε στο σώμα μας. 

Αν αγνοήσουμε το σχέδιο που καθορίζεται από τις παγκόσμιες ελίτ για τον έλεγχο του σώματός μας μέσω της διατροφής, των ενέσεων και των ασφαλιστικών μέτρων, το κάνουμε με μεγάλο κίνδυνο. Διακυβεύεται η υγεία σας και η υγεία της οικογένειάς σας.

 Σας παρακαλούμε να συμμετάσχετε στο κίνημα για την προστασία τόσο της ιατρικής ελευθερίας όσο και της ελευθερίας των τροφίμων, καθώς αγωνιζόμαστε για να διατηρήσουμε αυτά τα θεμελιώδη δικαιώματα για τις μελλοντικές γενιές.

Για ανατυπώσεις, παρακαλούμε ορίστε τον κανονικό σύνδεσμο πίσω στο αρχικό άρθρο και συγγραφέα του Ινστιτούτου Brownstone.

Συγγραφέας
Τρέισι Θέρμαν

Η Tracy Thurman είναι υπέρμαχος της αναγεννητικής γεωργίας, της διατροφικής κυριαρχίας, των αποκεντρωμένων συστημάτων τροφίμων και της ιατρικής ελευθερίας. Συνεργάζεται με το τμήμα δημοσίου συμφέροντος του δικηγορικού γραφείου Barnes για τη διασφάλιση του δικαιώματος αγοράς τροφίμων απευθείας από τους αγρότες χωρίς κυβερνητική παρέμβαση.


3 σχόλια:

  1. Τα επόμενα τα έχει συμβουλεύσει δημόσια και περισσότερες φορές, ο Αρχιμανδρίτης και Ιεραπόστολος στην Αφρική, π. Ελπίδιος Βαγιανάκης.

    Τα μέσα αποτελεσματικής προστασίας της υγείας μας, από τις διάφορες επικίνδυνες ουσίες, τα δίνει η Ορθόδοξη Εκκλησία:

    Επιστροφή κοντά στον αληθινό Θεό, προσευχή, κατάλληλη συμμετοχή στα ιερά Μυστήρια της Εκκλησίας (η εξομολόγηση σε ιερέα είναι άκρως απαραίτητη), χρήση (πόση) Αγιασμού.
    Επίσης παίρνουμε Ευχέλαιο από ένα ιερό ναό, και ρίχνουμε λίγο μέσα στην κατάλληλη ποσότητα λαδιού: έτσι όλο το λάδι γίνεται Ευχέλαιο. Αυτό το Ευχέλαιο το χρησιμοποιούμε για θεραπευτική χρήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἔρχεται ὁ προσωπικός ἀριθμός – ἡ ἀρχή τοῦ τέλους.

    Δημήτριος Χιωτακάκος
    Δρ. Πληροφορικῆς κ Τηλεπικοινωνιῶν, Σύμβουλος Ἐπιχειρήσεων.
    Ἐπίκαιρη παρέμβασή του στήν Ἡμερίδα «Ἐκκλησία καί Πολιτεία στήν ἐποχή τῆς Μεγάλης Ἐπανεκκίνησης».

    https://www.orthros.eu/2012-09-25-13-07-17/%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%83-%CE%B5-%CF%80-%CE%BC/epmhmepolepankl24/1731-epmhmepolepankl24_chiot.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡ. ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ
    ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ:
    Ἐκκλησία καί Πολιτεία στήν ἐποχή τῆς Μεγάλης Ἐπανεκκίνησης.

    https://www.imkythiron.gr/index.php/eidiseis/teleftaia-nea/6259-imerida-tis-estias-paterikon-meleton-kyriaki-30-iouniou-2024

    ΑπάντησηΔιαγραφή