Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ;


 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ... 

Ένα νήπιο προσπαθεί να ανέβει σε μια κούνια σε μια κλειστή παιδική χαρά

Γράφει ο Dr. Simon
Μετάφραση: Απολλόδωρος


Υπάρχουν ακόμα συνεχείς συζητήσεις σχετικά με το αν τα εμβόλια και τα μέτρα μπορεί να έσωσαν τη ζωή κάποιων ηλικιωμένων. Τουλάχιστον υπάρχει συναίνεση ότι έβλαψαν και εξακολουθούν να βλάπτουν τις νεότερες γενιές.

Κατά τη γνώμη μου, αυτή η συζήτηση είναι ξεπερασμένη, καθώς οι κυβερνήσεις φρόντισαν να μην υπάρχουν τυχαιοποιημένες κλινικές μελέτες και η ιατρική κινδυνολογία λειτούργησε ως ενδιάμεσος παράγοντας από τον οποίο κανείς δεν μπορούσε να ξεφύγει.


Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια ΨΕΥΤΟ-πανδημία και κανένα επικίνδυνο παθογόνο.

Δεν υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα στις φτωχότερες αφρικανικές χώρες. Δεν υπάρχουν ισχυρά μέσα ενημέρωσης, δεν υπάρχει εμβόλιο, δεν υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα. Ο Christian Drosten, ωστόσο, προέβλεψε ότι οι άνθρωποι θα πεθάνουν σαν τις μύγες εκεί, αν δεν μπορέσουμε να τους παρέχουμε δωρεάν εμβόλια (δηλαδή "οι άνθρωποι θα πεθάνουν στους δρόμους").


Αντί να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα προωθώντας τις σωματικές δραστηριότητες και τη βιταμίνη D, τα αθλητικά σωματεία έκλεισαν και τα αυστηρά μέτρα για την παραμονή στο σπίτι περιόρισαν την έκθεση στον ήλιο.


Ο Fauci και ο Drosten είναι μόνο δύο παραδείγματα ιολόγων που άλλαξαν τη γνώμη τους σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν σε περίπτωση πανδημίας. Ο Fauci, για παράδειγμα, δήλωσε ότι οι μάσκες δεν αποδίδουν και θεώρησε τη χρήση τους παρανοϊκή και ότι ο καλύτερος εμβολιασμός είναι να μολυνθεί κανείς πραγματικά. Ο Γερμανός ομόλογός του Fauci, Christian Drosten, έκανε δηλώσεις όπως: "Η ανοσολογία είναι τόσο πολύπλοκη που κανείς δεν την καταλαβαίνει. Τουλάχιστον εγώ δεν την καταλαβαίνω.", ενώ ισχυριζόταν ότι τα εμβόλια mRNA "εκπαιδεύουν" το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης, οι δηλώσεις του για τις μάσκες ήταν αντιφατικές.


Ένας '‘ιός'‘ έχει χρησιμοποιηθεί ως αόρατος εχθρός, όπως ακριβώς και η "τρομοκρατία" τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Είναι άυλος- κατά συνέπεια, ένα σύμβολο πρέπει να μας θυμίζει κάτι επικίνδυνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν εφαρμοστεί παγκοσμίως εντολές για μάσκες, παρόλο που οι μάσκες κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.


Μια πραγματική πανδημία δεν απαιτεί μια εκστρατεία μάρκετινγκ 24/7. Αν υπήρχαν πραγματικά επικίνδυνοι παθογόνοι μικροοργανισμοί (και, φυσικά, μια λειτουργική λύση), οι άνθρωποι θα έκαναν ουρά για να εμβολιαστούν. Και τα δύο δεν συνέβησαν.


Οι διαδηλώσεις της BLM και οι παρελάσεις υπερηφάνειας των γκέι επιτράπηκαν από τις αρχές, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις κατέστειλαν βάναυσα τις διαδηλώσεις κατά των μέτρων μια εβδομάδα αργότερα. Αυτό δεν έβγαζε κανένα νόημα.


Οι κύριες αιτίες θανάτου είναι ο καρκίνος και οι καρδιαγγειακές παθήσεις. Οι κύριοι παράγοντες που προκαλούν αυτές τις ασθένειες είναι γνωστοί. 

Και όμως, οι πολιτικοί δεν ενδιαφέρθηκαν για τον περιορισμό των σακχάρων στα επεξεργασμένα τρόφιμα και, αντίθετα, προώθησαν τις σωματικές δραστηριότητες. 

Συνέχισαν να λένε ότι κάθε ζωή έχει σημασία, αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται μόνο για την εφαρμογή ενός ολοκληρωτικού συστήματος.

Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει εκτός από το παράδοξο των εστιατορίων (οι ιοί τείνουν να βρίσκονται μόνο σε υψόμετρο πάνω από 1,50μ); Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω. :)

Στην υγειά μας,

Simon


Δικτυογραφία :

It was never about our health... - Dr. Simon




3 σχόλια:

  1. SOS SOS SOS ΣΒΉΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ
    Μπείτε στο προφίλ του Βασιλείου Συρανασταση και Δείτε ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ πως ΣΒΉΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΏΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΌ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΊΤΕ ΟΣΟ ΑΚΌΜΗ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
    SOS SOS SOS

    https://m.facebook.com/search/top/?q=vasileios+syranastasis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!

      Διαγραφή
  2. Στα πιο κάτω Link του Βασιλειου
    Συρανασταση βλέπουμε ΆΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΚΡΏΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΜΙΚΡΌΤΕΡΗ Η ΥΠΕΡΒΆΛΟΥΣΑ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ
    LINK 1:
    https://www.facebook.com/100064587270125/posts/pfbid023aNV3hNdB2QhbPV2RDFCjc9womNNkwgvtDGcjhBtGGSgQcFLkoPVEsVTZPaNMx8cl/?app=fbl
    LINK 2:
    https://www.facebook.com/100064587270125/posts/pfbid0yibjgRvQwvq3BhnvkexAqDPCvYULqsYmDFtRyccvwH9hwao2FinkoodYa9fFcWVUl/?app=fbl

    ΑπάντησηΔιαγραφή