Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...


 ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΙΒΗΡΙΤΗΣ: «Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β΄ ΕΦΥΓΕΝ ΗΣΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΗΔΙΚΗΜΕΝΟΣ»



Υπό του Γέροντος Μαξίμου Ιβηρίτου


 Ο Βασιλεύς των Ελλήνων Κωνσταντίνος Β΄(1940- 2023). Έφυγεν ησύχως, αλλ’ όμως ηδικημένος!

Έφυγεν ηδικημένος, διό και πιστεύομεν ότι θα εύρη τελείαν ανάπαυσιν παρά του Δικαιοκρίτου Θεού. Κρίνομεν εκ του ασφαλούς, διότι είδομεν και τα κατορθώματα των ηγητόρων της μεταπολιτεύσεως από του 1974 και εντεύθεν.

Καθώς τυγχάνει γνωστόν, τα Ιερά Μοναστήρια του Αγίου Όρους Άθω ως εκ της συστάσεως αυτών έκπαλαι είναι Βασιλικά, Πατριαρχικά και Σταυροπηγιακά, διό και καθηκόντως μημονεύουν πάντοτε τους αειμνήστους Κτίτορας Βασιλείς εις τας καθ’ ημέραν δεήσεις. 

Ότε το 1963 εωρτάσθη με μεγαλοπρέπειαν η Χιλιετηρίας του Αγίου Όρους, μεταξύ των πρώτων επισήμων ήσαν ο τότε Βασιλεύς Παύλος και ο Διάδοχος Κωνσταντίνος Β΄.

Τον Αύγουστον του 1993 είχομεν πάλιν την τιμήν να υποδεχθώμεν εν Αγίω Όρει τον Κωνσταντίνον μετά των δύο υιών του Παύλον και Νικόλαον. Το ίδιον συνέβη και κατά την εκατονταετηρίδα της απελευθερώσεως της

Θεσσαλονίκης (1912-2012). Τότε δι’ ενεργειών ημών ως Πρωτεπιστάτου Αγίου Όρους και εν συνεργασία μετ’ επιφανούς φίλου πολιτικού εν Μακεδονία, απευθύνοντες έκκλησιν προς την Αυτού Υψηλότητα όπως προσέλθη εκ της Αγγλίας και παραστή εις τας εορτάς της εκατονταετηρίδος, ανταπεκρίθη δίχως έτερον και εστάθη αξιοπρεπώς έναντι της ιστορίας και του έθνους ημών, τιμών ταυτοχρόνως την μακαρίαν μνήμην των αειμνήστων προγόνων αυτού, αγωνιστών και ελευθερωτών της Θεσσαλονίκης: του Βασιλέως Γεωργίου Α΄και του Διαδόχου Κωνσταντίνου Α΄.

Προσήλθε σεμνοπρεπώς και ταπεινώς την 14/27 Οκτωβρίου 2012 εις τον Άγιον Δημήτριον Θεσσαλονίκης ομού μετά του πρίγκιπος Νικολάου και ενός υπασπιστού του, γενόμενος δεκτός μετ’ επευφημιών υπό του πλήθους των παρισταμένων.

Καθώς ενθυμούμαι, εις τας κατ’ ιδίαν μετ’ αυτού συζητήσεις, εικαίρως-ακαίρως εξέφραζε την θλίψίν του διά την κατ’ αυτού και της οικογενείας του απρεπή συμπεριφοράν ενίων κυβερνώντων. Αλλά ζη Κύριος ο Θεός.

Προσφέροντες ευώδες θυμίαμα εκ του Αγίου Όρους Άθω προς την μακαρίαν μνήμην του, συλλυπούμεθα εκ βαθέων και τους οικείους του, ευχόμενοι προς αυτούς την κατ’ άμφω υγιείαν!









9 σχόλια:

  1. ΑΠΟΨΗ ΛΑΙΚΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΤΟΥ ΕΠΕΠΕ ΚΗΔΕΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΕΚΠΕΣΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜ/ΤΙΑΣ.
    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ,ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ,ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΓΙΑ ΑΡΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ,ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ,ΥΠΟΓΕΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΛΑΘΡΟ ΚΛΠ ΚΛΠ.
    ΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΤΕΩΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΣΤΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΝΕΞΕΡΑΙΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ,ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ,ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΓΛΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ,ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ,ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ;
    ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΗ ΑΦΕΛΟΥΣ Χ.Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ? ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΑΤΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΣΗΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΑΝ ΛΟΑΤΚΙ.

      Διαγραφή
    2. ΠANTA ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΚΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ .
      ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  2. Λύπη μόνο,οι πνευματικοί άνθρωποι που διαθέτει ο τόπος να "ευλογούν" φυτεμένο άνθρωπο άλλου έθνους μάλιστα εχθρικού για βασιλιά τους. Από τι ευλογία δηλαδή μπορεί να προέρχεται η διοίκηση ενός έθνους από αλλοεθνείς; Θα δεχόταν με χαρά τον "διάδοχο" Παύλο ως βασιλιά του και την Αμερικάνα συζηγο του ως την βασίλισσα του; αργότερα τους αμερικανούς γόνους αυτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ελληνικός λαός δεν μετανοεί!!! Για αυτό και ο μεγάλος κανόνας! Έναν έχουμε βασιλιά , την Αγία Τριάδα! Ο τεος δεν έκανε κακό στην Ελλάδα, έφυγε για να μη χυθεί αίμα. Ίσως κάποιοι να έχουν τις αντιρρήσεις τους....οκ. Ολοι όσοι κυβέρνησαν αυτό το ντοπο , ήταν σαν το Κωλέττη και τους συν αυτώ..... Υπάρχουν δύο τρεις που δεν ήταν, γι'αυτό τους έφαγαν οι καλοί μας φίλοι.... Ύπουλα και πονηρά!!! Ένας ξένος λοιπόν ...ο τεος βασιλιάς ίσως λέω ίσως αγάπησε την Ελλάδα περισσότερο από τους Έλληνες που τη βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ! Αυτός ο τεος... διώχθηκε, ταπεινώθηκε . Εμείς τόσα πάθαμε σαν λαός κι ακόμα να πούμε ημαρτον Κύριε ενώπιον Σου!!! Συνεχίζουμε με άνεση να κρίνουμε και να κατακρίνουμε όλους εκτός από τον εαυτό μας!! Προσωπικά όταν βλέπω πολύ λάσπη να πέφτει σε ένα πρόσωπο, λέω κάτι καλό είχε αυτός ο άνθρωπος....τα ταγκαλακια ωθούν τους αδύναμους ανθρώπους να λασπωνουν τα παιδιά του Θεού, γιατί κι αυτοί που θέλουν το δίκαιο παιδιά του Θεού είναι!!! Δεν άκουσα πολλούς να διαμαρτυρηθούν για τον τεος πατριάρχη Ιεροσολύμων!! Ελάχιστοι στην κηδείας του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετερον εκάτερον, και στην ναυμαχία του ναυαρινου ξένοι την κέρδισαν ευνοώντας εμάς,ήταν καλύτεροι και εμείς κακότεροι και ανάξιοι για αγώνα; εγώ μιλάω για βασιλιά έθνους που δεν είναι ομόαιμος του έθνους του οποίου είναι βασιλιάς.

      Διαγραφή
    2. https://www.academia.edu/28404563/%CE%97_%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%91_%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D_%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91_doc

      Διαγραφή
  4. ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΕΛΗ ΝΤΟΠΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ο ΕΥΣΕΒΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ, ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ» ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ «Ο ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ» ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ «ΣΙΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝ(ΑΛΗΣ) ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΜΕ!

    ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ, ΜΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ https://rumble.com/v24uwoc-82171-dead-6.5-millions-injured-from-the-world-genocide-dictatorship-with-c.html , https://www.brighteon.com/a86918c0-c882-4e86-adcc-1f4e183cf8d4 , https://ugetube.com/watch/qBNeNPLpLiuOiGo … Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ «ΣΩΣΕΙ» ΜΕ ΨΕΥΤΟΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ) ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΟΔΗΓΕΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm …

    ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΕ ΚΗΔΕΨΕΤΕ ΩΣ "ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΕΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! "ΕΛΛΑΣ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ" (ΒΙΝΤΕΟ): https://rumble.com/v2593f3-.hell-as.-genocidal-state-of-antichrist.html , https://www.brighteon.com/cd1476e9-372c-4aac-a47d-c2941cc536c4 , https://ugetube.com/watch/f3IusHFh3W6JmV6 . ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΑΝΑΡΧΟΣΟΔΟΜΟΦΑΣΙΣΤΟΜΑΣΟΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣΧΙΖΟΦΡΕΝΟΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣΨΥΧΟΚΤΟΝΟYΣΣΙΩΝΙΣΤΕΣ" info@greekroyalfamily.gr , info@amhf.gr Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ , Konstantinos (Glücksburg) Glyxmpoyrgk (ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΑ EMAILS! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΚΑΤΟΥΡΛΙΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ pr@presidency.gr , info@presidency.gr , diplo@presidency.gr , pressoffice@presidency.gr ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟ ΧΙΤΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΑΡΧΙΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟ ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΜΙΖΟΤΑΚΗ kyriakos@parliament.gr , primeminister@primeminister.gr ).

    ΥΓ. Τα Ιερά Μοναστήρια του Αγίου Όρους Άθω ως εκ της συστάσεως αυτών έκπαλαι είναι «ΘΕΟΒασιλικά» ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ.
    ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή