Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

ΣΧΟΛΙΟ ΜΙΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΡΕΚΛΑΜΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ "ΑΠΟ COVID"

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΥΨΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...
ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει η Νεκταρία Ασημακοπούλου 

Δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν ήξεραν οι εντατικολόγοι... Ήξερα εγώ σαν γιατρός εργασίας από τις αρχές Μαρτίου του '20 ότι οι υψηλές παροχές Οξυγόνου οδηγούν σε θανάτους. Ενημερωνόμουν από εντατικολόγους από όλο τον κόσμο και έψαχνα πρωτόκολλα, αυτοί γιατί δεν ήξεραν; 

Όταν ο Cameron Kyle Sidell, εντατικολόγος από τη Ν.Υόρκη, έφτιαξε κανάλι μόνο και μόνο για να βγει ανοικτά και δημόσια να ενημερώσει παγκόσμια ότι οι πνευμονικοί ιστοί γίνονται εύθριπτοι και διαλύονται και αντιδρούν άσχημα στις υψηλές παροχές, που ήταν; 



Ενεργοποιήστε την αυτόματη μετάφραση κάνοντας κλικ:

 Στο πρώτο κάτω δεξιά εικονίδιο (Υποτίτλοι ή Subtitles)

 Μετά στο δεύτερο (ρυθμίσεις)

 Επιλέγετε Υπότιτλοι ή Subtitles (κλικ) και στην συνέχεια

   Αυτόματη μετάφραση ή Auto translate (κλικ), 

Ελληνικά ή Greek (κλικ).

Προώθησα τότε αυτό το βίντεο σε πάνω από 100 γιατρούς στην Ελλάδα, με συνοδευτικό κείμενο και απορίες. Κανείς τους δεν απάντησε.

Το ανέβασα σε ιατρικές ομάδες. Έφαγα καζούρα και μπλοκ. 

Δε θέλαν να ψάξουν, δε θέλαν να ξέρουν, δε θέλαν την ευθύνη, θέλαν έτοιμη καθοδήγηση και δε θέλαν να ξέρουν ποιός και γιατί τους κινεί τα νήματά τους (ως καλές μαριονέτες που είναι). Το ίδιο συνεχίστηκε και με τα θρομβόλια. 

Θα το πω για πολλοστή φορά. Επέδειξαν ΑΓΕΛΑΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΖΟΥΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, γιατί ως ημιμαθείς κομπλεξικοί, έπρεπε να γαντζωθούν από τους μπροστάρηδες φωστήρες του ιατρικού κατεστημένου και να μην παρεκκλίνουν στο ελάχιστο, γιατί δε μπορούσαν να υποστηρίξουν οτιδήποτε άλλο, ακόμα κι αν κατά βάθος ένιωθαν ότι υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. 

Αρχές καλοκαιριού του '20 στο συνέδριο που έγινε στην Β. Ελλάδα   (αφού συστηματικά εμπόδιζαν την διεξαγωγή του στην Αθήνα και τελικά το "έθαψαν" με την έννοια ότι επίσημα δεν διεξήχθη ποτέ, άσχετα αν υπάρχει δυόμισι ωρών βίντεο).

Οι ιατροδικαστές που μίλησαν ήταν σαφείς: επρόκειτο για αερομεταφερόμενο ιό που πλήττει τα αγγεία κι ΟΧΙ τους πνεύμονες. Λογικό όμως ήταν να προσβάλλονται πρώτα τα μικρά αγγεία που πρόσκεινται στα πνευμόνια.

Η εφαρμογή όμως πρωτοκόλλου για πνευμονοπάθειες (αναπνευστήρες κλπ) ήταν θανατηφόρα.

Η επιστημονική κοινότητα επομένως τα ήξερε όλα αυτά από πολύ νωρίς.

Όπως και τις ανύπαρκτες μελέτες για τα εμβόλια και τις αποδεδειγμένες παρενέργειες.


Νεκταρία Ασημακοπούλου 

ιατρός


Μας το έστειλε ο Λ. Αποσκίτης




    

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΣΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ! ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΟΣΟΙ ΣΚΟΤΕΙΣΜΕΝΟΙ !! ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ !! ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή