Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

ΣΥΝ ΘΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ!!! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!

ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ; ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!



Γράφει ο Gary D. Barnett |
Μετάφραση: Απολλόδωρος


Το θέμα αυτό μπορεί να προσεγγιστεί μόνο με άκρατη απαισιοδοξία, διότι για να αποκτήσει κανείς πραγματική και ειλικρινή δικαιοσύνη σε αυτό το αποτρόπαιο σύστημα, πρέπει να ασχοληθεί με τα δικαστήρια. 

Θα έπρεπε να είναι προφανές στους περισσότερους, αλλά δεν είναι, ότι όλα τα δικαστήρια είναι στην πραγματικότητα ένας βραχίονας και ένα αναπόσπαστο μέρος του κράτους. Στην πραγματικότητα, τα δικαστήρια είναι κυβέρνηση, και ως εκ τούτου είναι συνένοχα στο κυβερνητικό έγκλημα. 

Προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη που προκλήθηκε από πρόθεση ή αμέλεια από την κυβέρνηση ή από οντότητες που ελέγχονται, χρηματοδοτούνται ή χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση, ο διαιτητής σε κάθε υπόθεση κατά της κυβέρνησης είναι η ίδια η κυβέρνηση. 

Θα μπορούσε να υπάρξει οποιαδήποτε πιο επικίνδυνη ή μεροληπτική αντίφαση ή σύγκρουση συμφερόντων; Νομίζω πως όχι, αλλά αυτό το σύστημα δομήθηκε σκόπιμα με αυτόν τον τρόπο, ώστε να προστατεύει όχι τον πολίτη στις περισσότερες περιπτώσεις εναντίον του κράτους, αλλά το ίδιο το σύστημα. Πρόκειται για μια συνωμοτική θηριωδία.

Για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, η ψεύτικη απάτη του "covid" όχι μόνο έχει φύγει από το επίκεντρο, αλλά έχει ως επί το πλείστον εξαφανιστεί σκόπιμα αλλά προσωρινά. 

Αυτό δεν σημαίνει ότι μια επιστροφή αυτής ή μιας άλλης εγκληματικής συνωμοσίας, Οργανωμένης Επιχείρησης παραπληροφόρησης και αποπροσανατολσμού, "πανδημίας" δεν θα αξιοποιηθεί στο μέλλον, όπως πιθανότατα θα γίνει, αλλά επί του παρόντος, αυτή η απάτη έχει κάπως ανασταλεί.

 Αυτό το συγκεκριμένο μέρος της συνωμοσίας της άλωσης της Ανθρωπότητας έχει χάσει πρόσφατα τη λάμψη του, καθώς όλο και περισσότεροι αμφισβητούν την κυρίαρχη αφήγηση. 

Ωστόσο, έχει εξυπηρετήσει τον σκοπό του, ο οποίος ήταν να φοβίσει σε μεγάλο βαθμό τις μάζες ώστε να αποδεχθούν κάθε είδους μέτρο ελέγχου, συμπεριλαμβανομένης της αποδοχής μιας πολύ τοξικής, πειραματικής, ψυχικής και σωματικής αλλαγής, και σε πολλές περιπτώσεις θανατηφόρας, ένεσης βιολογικού όπλου που χαρακτηρίζεται ψευδώς ως "εμβόλιο". 

Αποκάλυψε επίσης ότι η συντριπτική πλειοψηφία των απλών ανθρώπων θα πειθαρχούσε και θα έκανε ακριβώς ό,τι τους έλεγαν οι επιλεγμένοι αφέντες τους. Αυτή είναι μια πολύ αναγκαία πτυχή κάθε σχεδίου κατάληψης της Παγκόσμιας Εξουσίας και υποδούλωσης της Ανθρωότητας.

Κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τι υπάρχει σε κάθε αμπούλα- πόσα διαφορετικά δηλητήρια υπάρχουν, ποια θανατηφόρα μέταλλα και νανοσωματίδια χρησιμοποιούνται, ποιες επιβλαβείς χημικές ουσίες προστίθενται, και τι είδους ακριβώς βλαβερές ουσίες που αλλοιώνουν τα γονίδια υπάρχουν σε κάθε ξεχωριστή παρτίδα.

Πόσο σοβαρές και θανατηφόρες είναι οι φρικτές μακροπρόθεσμες παρενέργειες και πόσα εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν εξαιτίας της λήψης αυτών των βλαβερών, νοσογόνων, θανατηφόρων ενέσεων και ενισχυτικών;

Ο χρόνος θα δείξει, αλλά αυτό δεν ωφελεί όλους εκείνους που έχουν υποκύψει στην κακόβουλη προπαγάνδα που εκτοξεύουν οι "ελίτ" της άρχουσας τάξης και οι συνεργάτες τους στην κυβέρνηση, το ιατρικό βιομηχανικό σύμπλεγμα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους εκτελεστικούς βραχίονες της κυβέρνησης- οι περισσότεροι προστατεύονται από τους απεχθείς νόμους που υποστηρίζονται από τα δικαστήρια σε αυτό το διεφθαρμένο νομικό σύστημα.

Είναι γνωστό ότι τα ιατρικά (νοσοκομειακά) λάθη είναι τώρα, και ήταν για χρόνια, η τρίτη κύρια αιτία θανάτου στις ΗΠΑ, μετά τον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις.

 Θα έλεγα ότι αυτός ο υποστηριζόμενος ισχυρισμός είναι πολύ υποτιμημένος. Τα εγκληματικά ιδρύματα- Johns Hopkins και ακόμη και το NIH, μεταξύ πολλών άλλων, έχουν δείξει στοιχεία αυτής της παραφροσύνης κατά την τελευταία δεκαετία. 

Αλλά αν η ειλικρίνεια και τα γεγονότα παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτές τις φρικτές στατιστικές, η πραγματικότητα των θανάτων που οφείλονται σε "ιατρικά" λάθη, σκόπιμη ακραία ιατρική παρέμβαση, συνθήκες που δημιούργησε η κυβέρνηση, όπως λουκέτα, έντονα προκαλούμενο άγχος, εντολές "υγειονομικής περίθαλψης", ανεπιθύμητα συμβάντα "εμβολίων" και θάνατος από την ένεση αυτών των ίδιων δολοφονικών "εμβολίων", τότε οι θάνατοι που προκαλούνται από την ιατρική και την κυβέρνηση θα επισκιάσουν πιθανότατα τόσο τον καρκίνο όσο και τους φυσιολογικούς καρδιακούς θανάτους μαζί.

 Είναι αυτή μια τολμηρή δήλωση ή είναι εντελώς προφανής, δεδομένων όλων των υπερβολικών θανάτων που έχουν συμβεί αφού η ψεύτικη απάτη με τα "εμβόλια" έχει ειπωθεί ότι επιβραδύνεται δραματικά ή έχει τελειώσει; 

Δεδομένου ότι το 'covid' δεν αποδείχθηκε ποτέ καν ότι υπάρχει, πόσα εκατομμύρια θάνατοι έχουν προκληθεί, και θα συνεχίσουν να προκαλούνται, λόγω πολιτικής χειραγώγησης, ιατρικής απάτης, παράνοιας κλειδώματος, ενέσεων βιολογικών όπλων και δολοφονιών στα χέρια του κράτους;

Οι υπερβολικοί θάνατοι (αυτοί που πραγματικά αναφέρθηκαν) στις ΗΠΑ μέχρι τις πρώτες 38 εβδομάδες του 2022 ήταν 350.000. Αυτό ισοδυναμεί για ολόκληρο το έτος, με περίπου 480.000 υπερβολικούς θανάτους. 

Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, δεδομένου ότι οι "ισχυριζόμενες" "ασφαλείς και αποτελεσματικές" ενέσεις δηλητηρίου "covid" είχαν γίνει από τους περισσότερους σε αυτή τη χώρα; Ίσως ήρθε η ώρα να καταλάβουμε ότι αυτές οι ενέσεις βιολογικού όπλου προκαλούν αυτούς τους θανάτους και προορίζονται για ακρωτηριασμό και θανάτωση αντί για πρόληψη μεγάλων ζημιών.

Μετά από όλη αυτή τη μαζική βλάβη στους πληθυσμούς εδώ και σε όλο τον κόσμο, τώρα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο φαινόμενο, σκόπιμα κατασκευασμένο από το κράτος, αυτό που αναφέρεται ως "ξαφνικός θάνατος", θάνατος άγνωστης αιτίας ή τυχαίος θάνατος. 

Αυτή η εξαπάτηση και η συγκάλυψη της δολοφονίας, είναι καθαρή παραφροσύνη και δεν έχει καμία βάση στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καμμία έγκυρη καθιερωμένη ιατρική συλλογιστική, ή οποιαδήποτε αποκαλούμενη "επιστήμη" για να εξηγήσει αυτή την κατάσταση. 

Πιστέψτε την "επιστήμη", μας έχουν πει, όλα χωρίς ίχνος αλήθειας ή υποστηρικτικών στοιχείων. Η ψεύτικη ιατρική με τη θεωρία των μικροβίων και η ψεύτικη "επιστήμη" έχουν γίνει ο νούμερο ένα δολοφόνος της ανθρωπότητας, όλα υπό την αιγίδα μιας κυβερνητικά σχεδιασμένης συνωμοσίας για τον έλεγχο του κόσμου μέσω της τεχνοκρατικής παγκοσμιοποίησης.

Φαινομενικά νέοι και υγιείς άνθρωποι, ένα σύνολο που αποτελείται από πολλούς αθλητές, παιδιά και άλλους, παθαίνουν απροσδόκητες καρδιακές προσβολές ή εγκεφαλικά επεισόδια, με πολλούς να πεθαίνουν "ξαφνικά". 

Αυτό συμβαίνει όχι μόνο σε αυτή τη χώρα, αλλά σχεδόν παντού στη γη. Η χρήση του όρου "ανεξήγητο" είναι ένα απόλυτο ψέμα, και είναι εγκληματική πέρα από κάθε αναγνώριση. Ο πραγματικός λόγος για αυτό το έκτρωμα κρατείται κρυμμένος από πολύ κακές και σκοτεινές δυνάμεις. 

Πρόσφατα, ένα από αυτά τα γεγονότα έτυχε να λάβει χώρα ενώ εκατομμύρια άνθρωποι το παρακολουθούσαν ζωντανά στην τηλεόραση. 

Εξαιτίας αυτής της αποκάλυψης, χρησιμοποιήθηκε κάθε είδους καθυστέρηση και συγκάλυψη για να βρεθεί ένας τρόπος να αποσπαστεί η προσοχή από την πραγματικότητα, προκειμένου να κρυφτεί η αλήθεια. 

Αυτό που ελάχιστα συζητήθηκε μετά από αυτό το σπαρακτικό γεγονός, είναι ότι πολλά άλλα πολύ παρόμοια γεγονότα έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια του 2022 και συνεχίζουν να συμβαίνουν σε όλη τη χώρα, αλλά πολύ λίγα αναφέρονται στα συστημικά μέσα ενημέρωσης, τουλάχιστον με ειλικρινή τρόπο. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν συνέβησαν στην εθνική τηλεόραση μπροστά στα μάτια ολόκληρης της χώρας. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο αποκαλυπτικό από αυτή την εσκεμμένη και ανήθικη αποφυγή της αποκάλυψης της αλήθειας. Μόνο οι κακοί θα μπορούσαν να είναι μέρος μιας τέτοιας συνωμοσίας όπως αυτή.

Εν μέσω αυτής της κρατικής δολοφονίας αθώων, το Πεντάγωνο απέσυρε την εντολή για το "εμβόλιο κατά του covid", αφού οι περισσότεροι είχαν ήδη υποβληθεί σε αυτή τη θανατηφόρα ένεση. 

Ο επικεφαλής συγγραφέας μιας ερευνητικής εργασίας με κριτές που εξέτασε εκ νέου τις δοκιμές τόσο των ενέσεων "covid" της Pfizer όσο και της Moderna, ο Dr. Joseph Fraiman, ζήτησε να αποσυρθούν αμέσως από την αγορά τα "εμβόλια" mRNA- ισχυριζόμενος ότι οι υπερβολικοί θάνατοι αυξάνονται κατακόρυφα μετά την κυκλοφορία αυτών των ενέσεων. 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι γιατροί καλούνται να προσφέρουν στατίνες σε 15 έως 25 εκατομμύρια κατά τα άλλα υγιή άτομα, για να τα προστατεύσουν από καρδιακή προσβολή. Γιατί αυτά τα υγιή άτομα κινδυνεύουν από καρδιακή προσβολή; Θα μπορούσε να οφείλεται στη λήψη του καρδιοκαταστροφικού βιολογικού όπλου των ενέσεων "covid";

Η Moderna βγαίνει τώρα με άλλη μια νέα αναμνηστική ένεση και ισχυρίζεται ότι το "covid", μια απάτη από την πρώτη στιγμή, και κάτι που δεν έχει ποτέ απομονωθεί ή βρεθεί ότι υπάρχει, θα υπάρχει για πάντα. Αυτό φυσικά θα απαιτούσε το ένα αναμνηστικό μετά το άλλο για όλη τη ζωή. 

Πόσο βολικό για την εγκληματική φαρμακοβιομηχανία. Ταυτόχρονα, η Moderna δοκιμάζει επίσης ένα νέο "εμβόλιο" καρδιακής προσβολής mRNA για τη θεραπεία όσων έχουν υποστεί καρδιακή προσβολή, πιθανότατα μετά τη λήψη της ένεσης mRNA "covid" που προκάλεσε την καρδιακή προσβολή εξ αρχής. Τι σατανική απάτη.

Η μήνυση της κυβέρνησης ή οποιουδήποτε κυβερνητικά προστατευόμενου φασίστα εταίρου που προστατεύεται από κρατικό σχεδιασμό και σε κυβερνητικά δικαστήρια, δεν θα λύσει αυτό το τυραννικό και ολοκληρωτικό πραξικόπημα που επιδιώκεται από την τεχνοκρατική άρχουσα τάξη και τις μαριονέτες της στην κυβέρνηση. 

Καμία ανοησία με την ψήφο δεν θα επιτύχει ή θα συγκεντρώσει οποιαδήποτε ανακούφιση, καθώς η ψήφος είναι άχρηστη, και απλώς μια ανώφελη αποδοχή αυτού του απεχθούς συστήματος- μια φρικτή απάτη στην πραγματικότητα, και μια πρόθυμη παραδοχή της δουλείας. 

Αυτό που είναι απαραίτητο είναι μεγάλος αριθμός ατόμων να αναιρέσει πλήρως το κράτος σε κάθε βήμα, και να ασκήσει μαζική ανυπακοή ώστε να καταστήσει αυτή την κυβέρνηση ανίσχυρη. Ένα ανίσχυρο κυβερνητικό σύστημα παύει να έχει την ικανότητα να ελέγχει, και μόνο τα άτομα μαζικά μπορούν να επιτύχουν αυτό το κατόρθωμα.

Υπάρχει λόγος που η κυβέρνηση φοβάται το άτομο. Υπάρχει λόγος που η κυβέρνηση λογοκρίνει και επιτίθεται σε όσους την καταδικάζουν. Υπάρχει λόγος για τον οποίο το άτομο στοχοποιείται από αυτή την ψεύτικη εξουσία και εξοστρακίζεται (ή σε ορισμένες περιπτώσεις δολοφονείται) με κάθε ευκαιρία.

"Κανείς δεν χρειάζεται να μπερδευτεί, αλλά ΟΛΟΙ καλύτερα να είναι καταραμένα φοβισμένοι σχετικά με τη λήψη ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ εμβολίου, υπό ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ περίσταση, για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο, σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στιγμή στη ζωή τους".

~ Dr Daniel H. Duffy Sr., DC

Σύνδεσμοι αναφοράς:















ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ


 ΠΗΓΗ




5 σχόλια:

  1. ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ

    Πρώτα θα παιδεύσει ο Θεός τους μεγάλους εχθρούς της Ορθοδοξίας , που είναι ο Ισλαμισμός και ο Καθολικισμός . Αυτοί που αμείλικτα χτυπούν την Ορθοδοξία, τώρα θα εκλείψουν . Ακόμακαι αυτοί που κατέστρεψαν τον Βυζαντινό Πολιτισμό δεν είναι οι Τούρκοι που τον κατέστρεψαν, είναι οι σταυροφόροι , οι Ευρωπαίοι , οι καθολικοί που ενίσχυσαν τους Τούρκους για να καταστρέψουν το Βυζάντιο .Τους απογόνους τους , λοιπόν , θα τους μαζέψει ο Θεός εκεί μέσα και θα σφαγούν εκεί . Εσείς είστε νεότεροι και θα το δείτε , αφού θα είστε εν τη ζωή . Τώρα θα γίνει η Μεγάλη Σύρραξη , ο Αρμαγεδών

    Άγιου Παΐσιου: "Λόγοι χάριτος και Σοφίας" από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ερώτηση: Γιατί οι Ορθόδοξοι δεν είμαστε ενωμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιντέλ Κάστρο (1991): ο επόμενος πόλεμος θα είναι μεταξύ Ρωσίας & Ευρώπης, μόνο που ο φασισμός θα λέγεται δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πίσω από αυτή την γενοκτονία των λαών της Δύσης βρίσκεται το εβραϊκό ιερατείο. Υπάρχουν αποδείξεις περί αυτού. Ο Μπιλ Γκέιτς, ο Μπουρλας είναι ως πιστοί υπάλληλοι... Εβραίοι μόνο.
    Η γενοκτονία αυτή είχε συζητηθεί στα ραβινικα συνέδρια και χρόνια πριν τον κοβιντ είχαν βγάλει ανακοίνωση ότι οι εμβολιασμοί πρέπει να είναι υποχρεωτικοί για όλους.. αυτό μαρτυρά το δαιμονικό σχέδιο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το επώνυμο του Βασιλιά Κωνσταντίνου είναι: ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ…….Από τον Ιωάννη Χριστιανό δημιουργήθηκε η Βασιλική δυναστεία των Χριστιανών. Μετά τον Γεώργιο Α’, όλοι οι Βασιλείς προέρχονται απ΄ ευθείας από τον προπάτορά τους Γεώργιο Α΄, τον Γεώργιο Χριστιανό έως τον τωρινό Κωνσταντίνο, ως εκ τούτου και το επώνυμο του Κωνσταντίνου είναι: Χριστιανός……

    το πρώτο επώνυμο του πρίγκιπα Ιωάννη που μπήκε στον Βασιλικό Οίκο της Δανίας, πριν από το «Χριστιανός», ήταν «Παλαιολόγος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή