Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΦΥΛΑ...


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ: ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

2 ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Τζόναθαν Βαν Μάρεν

 Οι σεξουαλικοί επαναστάτες θέλουν το μυαλό των παιδιών –και μερικοί από αυτούς ιστορικά ήθελαν πολύ περισσότερα από αυτό– συμπεριλαμβανομένου του παιδόφιλου βιαστή Μισέλ Φουκώ, του «πατέρα της αφύπνισης».


(LifeSiteNews) — Όταν οι άνθρωποι σου λένε ποιοι είναι, πίστεψέ τους. Όταν οι άνθρωποι σας λένε τι κάνουν και τι θέλουν, πιστέψτε τους.

Όπως σημειώνεται σε ένα δοκίμιο για τους Ευρωπαίους Συντηρητικούς πέρυσι, ο όρος «groomer», όταν εφαρμόζεται στους σεξουαλικούς επαναστάτες που επιθυμούν να εμφυσήσουν την ιδεολογία τους στα παιδιά, δεν είναι συκοφαντία. 

Η σεξουαλικοποίηση των παιδιών ήταν ο ρητά δηλωμένος στόχος των πρώτων σεξουαλικών επαναστατών – μόνο η κοινωνική συντηρητική αντίδραση της δεκαετίας του 1980 τους σταμάτησε προσωρινά. 

Τώρα, με τα πάντα, από ρητή, πώς-να σεξουαλική διαπαιδαγώγηση έως drag queen εκδηλώσεις για παιδιά, έχουν συνεχίσει από εκεί που σταμάτησαν.

Ο συντηρητικός ακτιβιστής Christopher Rufo αποκάλυψε πρόσφατα ένα άλλο παράδειγμα αυτού:



Ο μακρυμάλλης συνεργάτης με τα βαμμένα μπλε αστραφτερά νύχια είναι ο queer θεωρητικός C.A. Conrad που συνδέεται με την Κολούμπια, ο οποίος χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες "αυτοί / αυτοί" και έχει, σημείωσε ο Rufo, "επαινεθεί από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, με θέσεις διδασκαλίας, υποτροφίες και διαλέξεις στο Columbia, Brown, UMass, Wheaton, Bates, Evergreen State και άλλα αναγνωρισμένα ιδρύματα. Πνευματική διαφθορά σε όλη τη διαδρομή». 

Ο Rufo εξήγησε το υπόβαθρο της "queer θεωρίας":


(Σημ. Οίμου- Αθήνας: Η Queer θεωρία αμφισβητεί τις ετεροκανονικές κοινωνικές νόρμες σχετικά με το φύλο και τη σεξουαλικότητα, και ισχυρίζεται ότι οι έμφυλοι ρόλοι είναι κοινωνικές κατασκευές)

Ο Κόνραντ ήταν ανοιχτός σχετικά με το γιατί προσέγγιζε τα παιδιά.

«Πήγα σε μια πολύ πολυσύχναστη γωνιά του δρόμου ένα Σάββατο απόγευμα στο Άσβιλ της Βόρειας Καρολίνας και πήρα μια μεγάλη κανάτα με φυσαλίδες, παιδικές φυσαλίδες που θα φυσούσατε», είπε. «Πολύχρωμες φυσαλίδες. 

Και κάθισα σε μια χαμηλή καρέκλα, οπότε ήμουν στο ύψος των ματιών με τα παιδιά και τα παιδιά αγαπούσαν τις φυσαλίδες. Τα απολάμβαναν. Οι γονείς τους περπατούσαν – ανησυχούσαν λίγο για μένα, γιατί τους φαίνομαι περίεργος. Όταν οι γονείς περπατούσαν, έλεγα: "Αυτές είναι queer φυσαλίδες και θα κάνουν τα παιδιά σας queer"».

«Όχι ομοφυλόφιλοι και λεσβίες - queer, που σημαίνει ότι θα είναι ευτυχισμένοι, υγιείς, επαναστατικοί queers», διευκρίνισε ο Κόνραντ. «Θα βάλουν τέλος στον ρατσισμό, τον μισογυνισμό, την τρανσφοβία και θα βοηθήσουν να αλλάξει αυτός ο κόσμος προς το καλύτερο. 

Μερικοί από τους γονείς σκέφτηκαν ότι ήταν αστείο ή ενδιαφέρον και είπαν "Θα αγαπώ τα παιδιά μου ό, τι κι αν κάνουν." Αλλά σχεδόν όλοι οι γονείς ήταν πολύ αναστατωμένοι και θα άρπαζαν τα παιδιά τους και θα τα τραβούσαν μακριά. Τα παιδιά ούρλιαζαν γιατί ήθελαν να παίξουν με τις φούσκες... έτσι ήταν το τελετουργικό. Ένιωθα πολύ παραγωγικός από πολλές απόψεις».

Παραγωγικό πώς, θα μπορούσατε να ρωτήσετε; Ο Κόνραντ είναι σε αποστολή να προσεγγίσει τα παιδιά και να τα κάνει «queer», ένας όρος που κάποτε θεωρούνταν συκοφαντία, αλλά τώρα είναι μια παγίδα για οποιονδήποτε αριθμό ταυτοτήτων. 

Ο ίδιος ο Κόνραντ αυτοπροσδιορίζεται ως queer, αν και πέρυσι γιόρτασε την απόκτηση άδειας οδήγησης που τον προσδιορίζει ως «μη δυαδικό». Μάλιστα, χαρακτηρίζει «τελετουργία» την προσπάθειά του να προσεγγίσει τα παιδιά στο δρόμο και φαίνεται να απολαμβάνει να κάνει τους γονείς να νιώθουν άβολα. 

Η αυτάρεσκη αυτοϊκανοποίησή του δεν αποτελεί έκπληξη. Πριν από μερικές δεκαετίες, θα ήταν η περίεργη μπάλα. Τώρα, οι ιδέες του κυριαρχούν στην εκπαίδευση από τα πανεπιστήμια μέχρι το νηπιαγωγείο.

Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας να επισημάνουμε ότι οι σεξουαλικοί επαναστάτες θέλουν το μυαλό των παιδιών της Αμερικής – και ότι μερικοί από αυτούς ιστορικά ήθελαν πολύ περισσότερα από αυτό – συμπεριλαμβανομένου του παιδόφιλου βιαστή Μισέλ Φουκώ, του «πατέρα της αφύπνισης». 

Δεν χρειάζεται να θεωρητικολογούμε ή να προεκτείνουμε τις προθέσεις αυτών των επαναστατών. Πρέπει απλώς να ακούμε τι λένε και να τους πιστεύουμε όταν μας λένε τι θέλουν να κάνουν.



2 σχόλια:

  1. Μια ερώτηση: γιατί οι ορθόδοξοι δεν είμαστε ενωμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς είναι δυνατόν να δέχεσαι αυτούς, που αποδεδειγμένα σε παραπληροφόρησαν, που σου είπαν ψέμματα με απώτερον σκοπόν να οικοδομήσουν ένα ψευδές σκεπτικόν; Η επιβαλομένη ενέργεια θα ήταν όχι μόνον να τους απορρίψεις στο σύνολον αλλά και να ερευνήσεις σε πόσα άλλα εσφαλμένα συμπεράσματα σε έχουν οδηγήσει. Βλέπεις ότι λειτουργείς ομοίως με τους δικούς σου, που δεν σηκώνουν κουβέντα σχετικώς με το covidομπόλι; Ταιριάζει όμως αυτό με σένα τον ορθόδοξον, που διαβάσεις στο Ευαγγέλιον «γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς» (Ιω.η’32);

    ΑπάντησηΔιαγραφή