Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΙΤΣ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΧΕΙΡΟΤΟΝΗΤΟΥ ΨΕΥΔΟΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥΣ

ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ ΩΣ ΡΩΜΑΙΟΙ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΙ ΚΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΟΥΦΡΑΖΕΤΕΣ ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΕΡΑ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ! 

 ΒΙΝΤΕΟ


Οι πιστοί του Επιφάνιου ως Ρωμαίοι λεγεωνάριοι κι άγγελοι σουφραζέτες με ναζιστικούς ύμνους προς τιμή του Μπαντέρα βεβηλώνουν τους ναούς που υφάρπαξαν! Υπερπαραγωγή…Στους ναούς που κατέλαβε η εκκλησιαστική πτέρυγα του ΝΑΤΟ συνεχίζεται η ιεροσυλία και η βεβήλωση! Οι ναζιστές σεχταριστές τραγουδούν μέσα σε ναό τον ύμνο στον εθνικό τους ήρωα συνεργάτη του Χίτλερ Bandera τον “Chervon kalyn”. Το σκηνικό είναι γκροτέσκ... 

Ρωμαίοι στρατιώτες λεγεωνάριοι με στολές εποχής κι εξοπλισμό ανάλογο ασπίδες και δόρατα και περικεφαλαίες με γυναίκες που φέρουν στέμματα και φτερά προσομοίωση αγγέλλων .. μάλλον του σκότους, άγγελοι σουφραζέτες άλλοι με παραδοσιακές φορεσιές σε υπερεθνικιστικό ντελίριο παροξυσμό τραγουδούν ναζιστικούς ύμνους μέσα στο ναό. 

Ο ηθοποιός Ζελένσκι είχε δεν είχε έκανε την εκκλησία θέατρο και δεν είναι και Στανισλάβσκι!!!!

Γι αυτό πήραν τη Λαύρα για να την αμαυρώσουν με αντίστοιχες φιέστες.. Αυτή είναι η προκοπή της Ορθοδοξίας στην Ουκρανία που φέρει η νεοσυσταθείσα πολυσχισματική παρασυναγωγή;;2 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ ,ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΩΝ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΩΝ ,ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΕΩΝ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΩΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ,
    ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΑΝΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή