Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΩΣΙΣ ΤΟΥ ΗΝΩΝΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ...

Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΩΣ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
6 ΒΙΝΤΕΟ


Η BRITISH AIRWAYS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΕΣ ΣΤΟΛΕΣ «ΣΑΡΙΑ» ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ... 

Άρθρο της Amy Mek

Η British Airways παρουσίασε νέες στολές για το γυναικείο πλήρωμα καμπίνας δίνοντας πλέον την «επιλογή» να φορούν χιτώνα και χιτζάμπ, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σε δελτίο τύπου. 

Στο Ισλάμ, το Hijab συμβολίζει την ανδρική κυριαρχία και την ισλαμική υπεροχή και είναι ακριβώς το αντίθετο της ισότητας. Συνυπολογίστε, ότι το πιο δημοφιλές όνομα μεταξύ όσων γεννήθηκαν στην Αγγλία το 2022 είναι το «Μοχάμεντ».

Κάθε παραχώρηση που κάνουν οι μη μουσουλμάνοι στους ισλαμικούς κανόνες και νόμους είναι θάνατος από χίλιες περικοπές στον δυτικό πολιτισμό, το κράτος δικαίου και την ισότητα όλων των ανθρώπων. 

Εκτός από την Αγγλία, μουσουλμάνοι στην Ολλανδία επιβάλλουν τη σαρία στις γυναίκες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στη Σουηδία γίνεται παρενόχληση των γυναικών επειδή δεν υπάκουαν στα νομικά πρότυπα συμπεριφοράς της ισλαμικής σαρία...! 

Στη Γερμανία, τα δικαστήρια αποφάσισαν ακόμη και ότι η «αστυνομία της Σαρία» δεν είναι ενάντια στο νόμο. Αναρωτιέστε τι γίνεται στην Ελλάδα;


Η British Airways παρουσίασε νέες στολές για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Το γυναικείο πλήρωμα καμπίνας θα μπορεί να φορέσει φόρμες, τις οποίες η εταιρεία περιγράφει ως «πρώτα η αεροπορική εταιρεία». Επιπλέον, οι μουσουλμάνες θα έχουν την «επιλογή» να φορούν χιτώνα και χιτζάμπ, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σε δελτίο τύπου .

«Στολές χωρίς αποκλεισμούς»

Οι νέες «περιεκτικές» στολές της σαρία, που δημιουργήθηκαν από τον Βρετανό σχεδιαστή μόδας και ράφτη Ozwald Boateng OBE, θα φοριούνται από τους 30.000 υπαλλήλους της British Airline από την άνοιξη του 2023.

«Η στολή μας είναι μια εμβληματική αναπαράσταση της επωνυμίας μας, κάτι που θα μας μεταφέρει στο μέλλον μας, αντιπροσωπεύοντας τα καλύτερα της σύγχρονης Βρετανίας και βοηθώντας μας να προσφέρουμε μια εξαιρετική βρετανική πρωτότυπη υπηρεσία για τους πελάτες μας». Και πρόσθεσε, «Από την αρχή, αυτό αφορούσε τους ανθρώπους μας. 

Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ομοιόμορφη συλλογή που οι άνθρωποί μας είναι περήφανοι που φορούν και με τη βοήθεια περισσότερων από 1.500 συναδέλφων, είμαστε σίγουροι ότι το παραδώσαμε», δήλωσε ο Sean Doyle, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British Airways.

Στο Ισλάμ, το Hijab συμβολίζει την ανδρική κυριαρχία και την ισλαμική υπεροχή και είναι ακριβώς το αντίθετο της ισότητας για όλους ή της «συμπεριλαμβανομένου». Εννοείται ως σαφής προσδιορισμός του «άλλου», για να κάνει τους μουσουλμάνους να ξεχωρίζουν από τον «άπιστο» ή τον «κουφάρ».




Η εξισλαμισμένη Μεγάλη Βρετανία

Η British Airways είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Η έδρα της βρίσκεται στο Λονδίνο της Αγγλίας, κοντά στον κεντρικό της κόμβο στο αεροδρόμιο Heathrow. Όπως αναφέρθηκε πρόσφατα στο RAIR Foundation USA, ο εξισλαμισμός της Βρετανίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το πιο δημοφιλές όνομα μεταξύ όσων γεννήθηκαν στην Αγγλία το 2022 είναι ο Μοχάμεντ .

Το Ισλάμ έχει προχωρήσει γρήγορα στη θρησκευτική σκηνή. Στην απογραφή του 2011, υπήρχαν 2,7 εκατομμύρια μουσουλμάνοι (4,9% του πληθυσμού). Στην απογραφή του 2021, υπήρχαν 3,9 εκατομμύρια μουσουλμάνοι (6,5%): αύξηση 44% σε μόλις δέκα χρόνια.

Για πρώτη φορά από τον 7ο αιώνα μ.Χ., η Αγγλία δεν είναι πλέον πλειοψηφούσα χριστιανική. Ο Χριστιανισμός γίνεται θρησκεία του παρελθόντος. Το Ισλάμ φαίνεται ότι του μέλλοντος.

Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα στις μεγάλες βρετανικές πόλεις και δήμους. Ο συνολικός πληθυσμός αναγράφεται στα αριστερά, με το ισλαμικό ποσοστό σε παρένθεση:Μπέρμιγχαμ, πληθυσμός 1.149.000: (29,9%)
Λιντς, 792.000: (7,8%)
Σέφιλντ: 584.000: (10,3%)
Μπράντφορντ: 536.000 (30,5%)
Μάντσεστερ: 553.000 (22,3%)
Μπρίστολ: 467.000 (6,7%)
Κάρντιφ: 357.000 (9,3%)
Λέστερ: 357.000 (23,5%)
Νότιγχαμ: 331.000 (12,2%)
Νιούκαστλ: 315.000 (10,3%)
Μπλάκμπερν με Ντάργουεν: 148.000 (35%)
Fenland: 101.000 (12,2 %)
Λούτον: 218.000 (32,9%)
Slough: 164.000 (29,4%)
Γουότφορντ: 96.000 (13%)
Pendle: 91.000 (26%)
Όλνταμ: 237.000 (24,3%)
Rochdale: 211.000 (18,8%)
Kirklees: 438.000 (19%)
Barking and Dagenham: 211.000 (24,4%)
Brent: 331.000 (21,4%)
Νιούχαμ: 352.000 (34,8%)
Redbridge: 303.000 (31,3%)
Tower Hamlets: 319.000 (39,9%)
Westminster: 261.000 (20%)

Και τώρα, ας φανταστούμε αυτές τις πόλεις σε 10, 20 και 30 χρόνια. Ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Βρετανίας υπολογίζεται σε 13 εκατομμύρια μέχρι το 2050 .

Χαστούκι στις γυναίκες που αγωνίζονται στις ισλαμικές χώρες

Με βάση τα μεταβαλλόμενα δημογραφικά στοιχεία της Βρετανίας (Great Replacement), δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η αεροπορική εταιρεία ασπάζεται τη Σαρία. Ωστόσο, η επιλογή της αεροπορικής εταιρείας να συμπεριλάβει ρούχα σαρία προκαλεί οργή στους ιθαγενείς. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί οι μουσουλμάνοι που υποτίθεται ότι δραπετεύουν από ισλαμικά καθεστώτα μισογυνισμού, υβριστικών ανδρών, φέρνουν μαζί τους τα πράγματα από τα οποία φεύγουν.

Για παράδειγμα, ενώ οι Ιρανές γυναίκες αγωνίζονται για τις ελευθερίες και τη ζωή τους, η αεροπορική εταιρεία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους να υποταχθούν στους ισλαμικούς κανόνες και νόμους (Σαρία).

Για χρόνια, γυναίκες στο Ιράν συλλαμβάνονται, ξυλοκοπούνται και φυλακίζονται επειδή αρνήθηκαν να φορέσουν την υποχρεωτική μαντίλα και ακόμη και επειδή διαμαρτυρήθηκαν για τη χρήση της. Έτσι, το γεγονός ότι οι μουσουλμάνες στο Ιράν καταβάλλουν τόσο επικίνδυνα βήματα, διακινδυνεύοντας τη σύλληψη ή ακόμη και τον θάνατο, για να πάρουν θέση ενάντια στην καταπίεση της θρησκείας τους είναι μια σημαντική πράξη που οι αριστεροί αγνοούν επανειλημμένα.

Όπως μας έχουν πει επανειλημμένα γυναίκες που έχουν δραπετεύσει από το Ιράν, το Hijab δεν αντιπροσωπεύει την ελευθερία. συμβολίζει την καταπίεση των γυναικών. Για πολλές κοσμικές και πρώην μουσουλμάνες γυναίκες, το Hijab χρησιμεύει ως καθημερινή φυσική υπενθύμιση ότι αυτές, οι γυναίκες, είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας στα μάτια του Ισλάμ.

Επιπλέον, συχνά στις ισλαμικές κοινότητες στη Δύση, υπάρχει υποδομή εντός των κοινοτήτων για την επιβολή των κανόνων της σαρία για τις γυναίκες. Έτσι, η αποδοχή αυτών των ισλαμικών κανόνων από την κυβέρνηση και τις εταιρείες ενδυναμώνει μόνο τις ισλαμικές κοινωνίες στη Δύση που επιδιώκουν να ακυρώσουν τους δυτικούς νόμους και ελευθερίες.

Για παράδειγμα, στη Γερμανία , τα δικαστήρια αποφάσισαν ακόμη και ότι η αστυνομία της Σαρία δεν είναι ενάντια στο νόμο. Οι ισλαμικές περιπολίες αστυνομεύουν τους δρόμους για να παρενοχλούν άτομα που συμμετέχουν σε δραστηριότητες και ντύνονται «μη ισλαμικά»:


Η περίπολος της Σαρία στο Ηνωμένο Βασίλειο:


Σουηδία: Βίντεο του 2018 που περιγράφει λεπτομερώς την παρενόχληση των γυναικών στη Σουηδία επειδή δεν υπάκουαν στα νομικά πρότυπα συμπεριφοράς της ισλαμικής σαρία.


Ολλανδία: Μουσουλμάνοι στην Ολλανδία επιβάλλουν τη σαρία στις γυναίκες με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης



Ισλαμικές περιπολίες υπάρχουν σε όλα τα έθνη με μεγάλο μουσουλμανικό πληθυσμό. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά κορίτσια, μουσουλμάνες, που ζουν στη Δύση που έχουν σκοτωθεί από τις οικογένειές τους ή τους εραστές τους επειδή αρνήθηκαν να φορέσουν το Hijab και έγιναν πολύ «δυτικά» (Δείτε εδώ και εδώ ).

Εορτασμός της Σαρία

Την ίδια στιγμή, πολλοί στη Δύση βλέπουν τα καλύμματα κεφαλιού σε μη ισλαμικές χώρες ως τη δέσμευση των γυναικών στη Σαρία. Όπως εξηγεί ο ισλαμιστής Δρ. Μπιλ Γουόρνερ , «οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν το χιτζάμπ ως θρησκευτικό ή πολιτιστικό, αλλά το χιτζάμπ είναι σύμβολο της Σαρία και έχει πολύ πολιτικό νόημα». 

Έτσι, το Hijab στη Δύση δεν αφορά σεμνότητα ή μόδα, αλλά ένα σύμβολο μίσους και μια δέσμευση στον Ισλαμικό Νόμο (Σαρία).





Πολιτισμός Τζιχάντ...

Αυτός ο εναγκαλισμός της καταπιεστικής ισλαμικής ενδυμασίας προωθεί τη Σαρία στη Δύση. Είναι επίσης ένα παράδειγμα πολιτιστικής και πολιτισμικής τζιχάντ και η υποταγή μιας δυτικής εταιρείας, της British Airways, σε αυτήν την τζιχάντ.

Η πολιτιστική τζιχάντ είναι η προσπάθεια αλλαγής και ανατροπής της δυτικής κουλτούρας εκ των έσω, ή πιο απλά: να εξισλαμιστεί - η στρατηγική της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για τη Δύση.

«Το Συμβούλιο Αμερικανο-Ισλαμικών Σχέσεων (CAIR) που συνδέεται με τη Χαμάς , ο Τζαμάλ Μπαντάουι, που συχνά θεωρείται «μετριοπαθής λόγιος», επιμένει ότι η χιτζάμπ είναι «εντολή του Αλλάχ προς τις μουσουλμάνες γυναίκες» και θα πρέπει να είναι «καθήκον του κράτους "για να το επιβάλει."

Οι τζιχαντιστές δυσκολεύτηκαν να επιβάλουν χιτζάμπ και ρούχα σαρία χωρίς να καταφύγουν σε εκφοβισμό και βία. Ωστόσο, η British Airways φαίνεται να τους βοηθά να πετύχουν ενώ νομιμοποιεί την ιδεολογία τους παρουσιάζοντας αυτά τα εργαλεία καταπίεσης ως ενδύματα mainstream.

Το Κοράνι 24:31 προστάζει τις γυναίκες να καλύπτονται τόσο καλά ώστε να μειώνεται η ικανότητά τους να προκαλούν πειρασμούς και να κρύβουν τα «στολίδια» τους. Εάν μια γυναίκα δεν καλύπτει πλήρως, τότε είναι δίκαιο παιχνίδι για να την «κακομεταχειρίζονται» (Κοράνι 33:59).

Ο αγκάλιασμα και ο εορτασμός της ισλαμικής κεφαλής από την British Airways ενισχύουν το πρώτο βήμα μιας εξτρεμιστικής ιδεολογίας που οδηγεί και συγχωρεί τους φόνους τιμής, τον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων (FGM) και την καταπίεση των γυναικών.

Κάθε παραχώρηση που κάνουν οι μη μουσουλμάνοι στους ισλαμικούς κανόνες και νόμους είναι θάνατος από χίλιες περικοπές στον δυτικό πολιτισμό, το κράτος δικαίου και την ισότητα όλων των ανθρώπων.



1 σχόλιο:

  1. ΜΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ .
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΣΤΕΜΕΝΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΕΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ,
    ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή