Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

GARY D. BARNETT: «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ Ή ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ Ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Ή ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ!»



«Το Κράτος αν προστατεύει κανέναν, το κάνει μόνο όπως ο βοσκός προστατεύει το κοπάδι του. Όχι επειδή αναγνωρίζει και σέβεται τα φυσικά δικαιώματα των προβάτων, αλλά μόνο για να τα κρατήσει ανενόχλητα στην αποκλειστική κατοχή και τον έλεγχό του, μέχρι να κρίνει σκόπιμο να τα κουρέψει ή να τα σφάξει».

Robert Higgs (2007) Συνέδριο FFF

Συντηρητικοί, "φιλελεύθεροι", Ρεπουμπλικάνοι, Δημοκράτες, μπερδεμένοι λάτρεις του Συντάγματος και κάθε πολιτικός τύπος, ενωθείτε εναντίον μου, γιατί βλασφήμησα το ιερό δισκοπότηρο που είναι η πολιτική λατρεία. 

Αυτή η λατρεία είναι η λατρεία του κράτους, όπως την ειδωλοποιούν οι Αμερικανοί εθνικιστές που πιστεύουν ότι αυτή η χώρα είναι ξεχωριστή, διαφορετική από κάθε άλλη και εξαιρετική. Είμαστε καλύτεροι επειδή έχουμε πρόεδρο αντί για βασιλιά. Είμαστε μοναδικοί επειδή έχουμε ρεπουμπλικανική δημοκρατία και όχι δημοκρατία. Είμαστε εξαιρετικοί επειδή είμαστε η πιο ελεύθερη χώρα στον κόσμο. 

Ο Θεός είναι με το μέρος μας. Τέτοια θλιβερή ευπιστία, παράλογος εθνικισμός και άγνοια δεν αξίζουν κανενός είδους σεβασμό, αλλά απαιτούν ότι η πλειοψηφία του προλεταριάτου αποτελείται από αιχμάλωτα πρόβατα. 

Αυτός ο πλήρως κατηχημένος πληθυσμός έχει καταναλωθεί από την εξάρτηση από το κράτος, και λόγω αυτής της εξάρτησης, της ανευθυνότητας και της αυτολύπησης, ο προκύπτων χαρακτήρας αυτής της κοινωνίας είναι ένας χαρακτήρας βίας, ανηθικότητας και αδιαφορίας.

Κάθε κυβερνήτης, κάθε μέλος της πολιτικής τάξης, κάθε μορφή κυβέρνησης οπουδήποτε, αποτελείται από εγκληματίες κάθε είδους- στηρίζεται στην κλοπή, τον εκβιασμό, το ψέμα, την εξαπάτηση, τα βασανιστήρια, τον πόλεμο και τη δολοφονία. Η βάση κάθε εξουσίας είναι η συνεχής απειλή βλάβης ή θανάτου για όλους εκείνους που αμφισβητούν την εξουσία.

 Οι διαφωνούντες δεν μπορούν να γίνουν ανεκτοί σε κανένα σύστημα διακυβέρνησης, διότι η μη συμμόρφωση στα μάτια του κράτους ισοδυναμεί με μεγάλο κίνδυνο για το μονοπώλιο της εξουσίας που κατέχουν και ασκούν έναντι των κυβερνώντων αυτά τα ολοκληρωτικά τέρατα. 

Δεν υπάρχουν καλοί πολιτικοί, δεν υπάρχουν καλές κυβερνήσεις, καθώς κάθε φορά που κάποιος επιλέγει ή αποδέχεται την εξουσία πάνω σε κάποιον άλλο, μόνο έγκλημα και ανηθικότητα μπορεί να προκύψει.

Ο τίτλος του προέδρου είναι απλώς μια άλλη έννοια του μεταμφιεσμένου βασιλιά. Μια δημοκρατία δεν είναι ένα ιερό προπύργιο της ελευθερίας, είναι απλώς μια δημοκρατία με "επιλεγμένους" εγκληματικούς "αντιπροσώπους", ("(δήθεν") αντί για μια κοινωνική συλλογικότητα αντιπροσώπων. 

Ο κομμουνισμός είναι επίσης κοινοτικός στη φύση του βέβαια, και είναι μια κυριαρχία ελέγχου από πάνω προς τα κάτω πάνω στις μάζες, ενώ ο φασισμός είναι κρατικός κορπορατισμός. 

Αυτή η χώρα που ονομάζεται Αμερική, έχει πτυχές όλων αυτών των πολιτικών συστημάτων, αλλά ιδιαίτερα του φασισμού, καθώς αυτή η κυβέρνηση συνεργάζεται και κυβερνάται από το βαθύ εγκληματικό κράτος που αποτελείται από τα μεγάλα τραπεζικά και εταιρικά συνδικάτα, τα οποία δρουν ως ολιγαρχικό (μαφιόζικο) καρτέλ.

Όταν κάποιος σκέφτεται πραγματικά κριτικά και εξετάζει με ειλικρίνεια την ιδέα της διακυβέρνησης, ανεξάρτητα από το ποια μορφή ολοκληρωτικής κυριαρχίας είναι η γεύση της ημέρας, ένα πράγμα γίνεται αμέσως βέβαιο: ότι κάθε μορφή κυβέρνησης και διακυβέρνησης είναι μια θηριωδία και κάθε μορφή διακυβέρνησης μπορεί να λειτουργήσει μαζί ως μία ή ξεχωριστά, προκειμένου να διεκδικήσει τον έλεγχο μιας χώρας, ακόμη και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

 Η επιδίωξη σήμερα κάθε μορφής διακυβέρνησης είναι να επιτύχει έναν και μόνο στόχο- αυτός ο στόχος είναι η πλήρης παγκοσμιοποίηση και κυριαρχία μέσω του ολιγαρχικού ελέγχου από λίγους σε ένα ψηφιακό και τεχνοκρατικό κράτος.

Το ποιος κάθεται στην κορυφή αυτής της πυραμίδας εξουσίας δεν θα αποφασιστεί από κανένα ανόητο σύστημα ψηφοφορίας ή από κάποιο από το μαζικό κοπάδι των ανθρώπων που αποτελούν την άθλια πλειοψηφία, αν και πιθανότατα θα παρουσιαστεί από τους "δικούς σας" κυβερνήτες με διαφορετικό τρόπο, όπως ακριβώς συνέβαινε πάντα. 

Η εξαπάτηση του λαού ήταν εύκολη υπόθεση, ειδικά στη σύγχρονη εποχή, καθώς η διανοητική ικανότητα των μαζών έχει μειωθεί πολύ σε αυτή την εποχή της τεράστιας προπαγάνδας, της αποβλάκωσης της κοινωνίας λόγω της "δημόσιας" (κυβερνητικής) εκπαίδευσης και των μέσων ενημέρωσης, του φόβου, των αυτοκαταστροφικών ταυτοτήτων, της σκόπιμα δημιουργημένης διαίρεσης και της τυφλής αδιαφορίας. 

Τι καλύτερο σχέδιο θα μπορούσε να υπάρξει για τον έλεγχο των προβάτων από το να τα κατακλύσουν με ψεύτικο φόβο, μίσος, ψωμί και τσίρκο, και στη συνέχεια να τα κάνουν να εξαρτώνται από τους επιλεγμένους αφέντες τους ως προστάτες τους. 

Ο θεός των ανθρώπων έχει γίνει το κράτος- το οποίο είναι μόνο ο διάβολος μεταμφιεσμένος σε σωτήρα τους- η οποία είναι η ίδια τακτική που χρησιμοποιείται για να δημιουργηθούν οι προσποιητές διαφορές στις πολλές πολιτικές δομές που λέγεται ότι είναι μοναδικές στη φύση. Δεν είναι, καθώς όλες οδηγούν στο ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα: εξουσία, έλεγχος και κυριαρχία.

Το μόνο συμπέρασμα στο οποίο πρέπει να καταλήξει το άτομο όταν κατανοήσει την αποτρόπαια φύση του κράτους σε κάθε του μορφή, είναι ότι όσο υπάρχει κράτος, δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία. Το κράτος και η ελευθερία είναι πολικά αντίθετα- κανένα από τα δύο δεν μπορεί να ζήσει ή να επιβιώσει παρουσία του άλλου. Η επιλογή είναι δική σας.

«Η ελευθερία δεν είναι κάτι που μπορεί να δοθεί σε κανέναν. Η ελευθερία είναι κάτι που παίρνουν οι άνθρωποι, και οι άνθρωποι είναι τόσο ελεύθεροι όσο θέλουν να είναι»

~ James Baldwin



It Matters Not Whether There Is a King or President - Republic or Democracy - Communism or Fascism: Tyranny All! - garydbarnett.com

https://www.garydbarnett.com/it-matters-not-whether-there-is-a-king-or-president-republic-or-democracy-communism-or-fascism-tyranny-all/

3 σχόλια:

  1. Δεν υπήρχε ποτέ ελευθερία γιατί δεν υπήρχε ποτέ δημοκρατία.Ολα αυτά είναι ένα εφεύρημα της εξουσίας να αποκοιμίζει το λαό με ψεύτικες ελπίδες και να κομματιάζει (κόμματα) το κοινό συμφέρον του.Η μόνη ελευθερία βρίσκεται στα νάματα της Ορθοδοξίας που με απλοχερια μας δίνεται από τον ΚΥΡΙΟΝ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ και μάλιστα η απόλυτη ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H OΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ,[ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ] ΚΑΙ ΔΡΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ,ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΑΘΡΕΩΝ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΓΚΟΊΜ.
    ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή