Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

ΕΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ, ΨΕΥΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΣΗ «ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ»

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΉΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ...
ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟΙ!!!

ΒΙΝΤΕΟ



 Γράφει ο Mike Adams

Όλα όσα βιώνεις αυτή τη στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία είναι σενάριο. Ο πλανήτης Γη ελέγχεται από τους αφηγηματικούς δημιουργούς που γράφουν τα σενάρια που τροφοδοτούν τα μέσα ενημέρωσης, τα επιστημονικά περιοδικά, τα πανεπιστήμια και τους πολιτιστικούς πυλώνες της σύγχρονης κοινωνίας, τροφοδοτώντας αναγκαστικά τη συνείδηση των μαζών με μια κατασκευασμένη, τεχνητή «πραγματικότητα».

Εάν διαφωνείτε με την κατασκευασμένη, ψευδή πραγματικότητά τους, κατηγορείστε για διάδοση «παραπληροφόρησης» και σύντομα θα ποινικοποιηθείτε για αυτό καθώς εντείνεται η παγκόσμια επίθεση στην ελευθερία του λόγου.

Αυτό το σενάριο έχει φτάσει τώρα σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής όπου τα ανθρώπινα όντα - που κάποτε εκτιμήθηκαν για την εργασιακή τους συμβολή, τη δημιουργικότητα και τις δυνατότητες επίλυσης προβλημάτων - θεωρούνται σε μεγάλο βαθμό ξεπερασμένα από τους ελεγκτές της παγκοσμιοποίησης.

Τώρα, το σενάριο απαιτεί τη μαζική εξόντωση των ανθρώπων και την αντικατάστασή τους με συστήματα τεχνητής νοημοσύνης.
Ολόκληρος ο σκοπός των ανθρώπων ήταν να δημιουργήσουν τεχνητή νοημοσύνη, λένε οι λουσιφεριανοί παγκοσμιοποιητές

Ο πρωταρχικός σκοπός των ανθρώπων μέχρι αυτό το σημείο, από την άποψη των παγκοσμιοποιητών, ήταν να δημιουργήσουν επαρκείς πόρους και τεχνολογία για να δημιουργήσουν τεχνητή νοημοσύνη. Τώρα που έφτασε σε αυτό το σημείο καμπής, οι άνθρωποι είναι ξεπερασμένοι και αναλώσιμοι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδόν κάθε κυβέρνηση έχει πλέον οπλιστεί εναντίον του ίδιου του λαού της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε η η πανδημία του covid και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν εκτεταμένη στειρότητα, αναπηρία και θάνατο.

Αυτό εξηγεί επίσης το εσκεμμένο σαμποτάζ των υποδομών τροφίμων και ενέργειας και μας λέει ακριβώς γιατί το αυτοκτονικό Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ οδηγεί τον κόσμο σε μια παγκόσμια πυρηνική σύγκρουση με τη Ρωσία.

Μας θέλουν όλους νεκρούς. Στην πραγματικότητα, έχουν διαταχθεί να επιτύχουν συγκεκριμένα ποσοστά θανάτωσης προκειμένου να κατευνάσουν τους κυρίους τους.

Ζείτε σε ένα μεγάλο κεφάλαιο Truman Show του ανθρώπινου πολιτισμού όπου η παγκόσμια ελίτ της Εωσφόρου έχει πει να εξοντώσει το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού στον πλανήτη Γη.
Ο παγκοσμιοποιητής Τζον Κέρι επικαλείται «εξωγήινες» δυνάμεις που επέλεξαν μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων για να τρέξουν την παγκόσμια προσπάθεια εξόντωσης

Ο Τζον Κέρι, μιλώντας στην εκδήλωση του WEF στο Νταβός, δήλωσε πρόσφατα (παραφρασμένος) ότι «εξωγήινες» δυνάμεις έφεραν «επιλεγμένους» ανθρώπους στο Νταβός για να σώσουν τον πλανήτη. Όχι για να σώσουμε τον πλανήτη για την ανθρωπότητα, αλλά για να σώσουμε τον πλανήτη από την ανθρωπότητα. Όπως ανέφερε η βρετανική Daily Mail:

Ο απεσταλμένος του Μπάιντεν για το κλίμα Τζον Κέρι λέει ότι μια «εξωγήινη» δύναμη έφερε ανθρώπους στο Νταβός για να «σώσουν τον πλανήτη» σε περίεργη ομιλία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ...

Στη συνέχεια, ο Κέρι εξαπέλυσε επίθεση προειδοποιώντας τους παρευρισκόμενους ότι «ο χρόνος τελειώνει» για να αποφευχθούν οι «χειρότερες συνέπειες» της κλιματικής αλλαγής.

Ναι, οι παγκοσμιοποιητές του WEF παραδέχονται τώρα ανοιχτά ότι πιστεύουν ότι έχουν επιλεγεί από εξωγήινους για να εξοντώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους προκειμένου να σώσουν τον πλανήτη από την ανθρωπότητα.

Καλύπτω όλα αυτά και πολλά άλλα στο σημερινό podcast ενημέρωσης κατάστασης που σταματάει το μυαλό:

- Όλα όσα βιώνουμε είναι ΣΕΝΑΡΙΟ από παγκοσμιοποιητές για να εξαπατήσουν την
ανθρωπότητα - 

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ και η αστυνομία ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ εντελώς τη «σύλληψή» της σε #climate διαμαρτυρίας

- Η μεγάλη μετάβαση από τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στην τεχνητή νοημοσύνη βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη

- Οι παγκοσμιοποιητές βλέπουν τους ανθρώπους ως εντελώς ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ αναλώσιμους

- Ο Τζον Κέρι ισχυρίζεται ότι η «εξωγήινη» αποστολή να σώσει τη Γη (από τους ανθρώπους)
– Οι σκόπιμες καταργήσεις τροφίμων, ενέργειας και χρηματοοικονομικών υποδομών είναι μέρος της καταστροφής του πολιτισμού
- Δεν είμαστε ο πρώτος προηγμένος πολιτισμός που καταστρέφεται στον πλανήτη Γη
- Ο άθλιος τύραννος Jacinda Ardern παραιτείται από πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας
- Προετοιμαστείτε για παγκόσμιο τραπεζικό πάγωμα και διασώσεις καθώς οι τράπεζες βρίσκονται στα πρόθυρα της κρίσης
μετρητών - Οι αξίες των τυφεκίων έχουν εκτοξευθεί στα ύψη τα τελευταία 2 χρόνια
- Η εταιρεία κρυπτογράφησης Genesis προετοιμάζεται για χρεοκοπία καθώς εξαπλώνεται η μετάδοση του FTX

- Ο Al Gore διευθύνει εκστρατεία τρόμου για το κλίμα ισχυριζόμενος «ωκεανούς που βράζουν» και «βόμβες βροχής»

- Νέα πειράματα αποκαλύπτουν σχεδόν ολική καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος μετά από ΤΕΣΣΕΡΑ εμβόλια
covid 
- Ο Καναδάς τρέχει μαζικό πρόγραμμα συλλογής οργάνων μέσω επιθετικής ώθησης ευθανασίας 

- Το Facebook θα επιτρέψει γυμνά γυναικεία στήθη σε όλη την πλατφόρμα εάν ισχυρίζονται ότι είναι τρανς
- Η επιτροπή του Σαν Φρανσίσκο απαιτεί εκατομμύρια σε αποζημιώσεις για όλους τους Μαύρους
- Ξαφνικά όλοι στο S.F. θα αυτοπροσδιορίζονται ως Μαύροι







ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

2 σχόλια:

  1. Γνωστός μου νεοδημοκράτης, που το έκοψαν την σύνταξη και είπε “τι να κάνουμε;”, που τον πίεσαν να εμβολιαστεί και με χίλια ζόρια το απέφυγε, που του απέλυσαν παιδί από νοσοκομείο κι έκανε υπομονή, και τόσα άλλα “ξέχναγε”, ώστε και πάλι Κούλη θα ψήφιζε, τώρα είπε ΤΕΡΜΑ, ΩΣ ΕΔΩ, ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο με παρρησία λαλών και Ορθοδόξως προσπαθών

    ΑπάντησηΔιαγραφή