Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΈΡΧΟΝΤΑΙ «ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»;

Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ «ΡΩΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ… ΑΥΣΤΡΙΑ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΚΑΙ Ο Ν.ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΧΕΡΣΩΝΑ, ΝΙΚΟΛΑΓΙΕΦ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟ!

Σφοδρή επίθεση σε ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και προειδοποίηση στις ευρωπαϊκές χώρες και ειδικά την Γερμανία για «διάρρηξη των συνθηκών του Β’ΠΠ» με την αποστολή βαρέων αρμάτων μάχης στο Κίεβο εξαπέλυσε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν, θέτοντας παράλληλα ζήτημα «εγγυητή της Αυστρίας και του αυστριακού Συντάγματος» θέτοντας τα θεμέλια ακόμα και προσπάθειας «αποκατάστασης του αυστριακού Συντάγματος»!

Πώς; Με προέλαση μέχρι την Βιέννη; Αλλιώς γιατί να το πει; Είναι γεγονός ότι η Αυστρία, όπως όμως και η Φινλανδία, έχουν παραβιάσει την ουδετερότητά τους!

Βάσει αυτών που είπε, η Ρωσία έχει δικαιώματα επέμβασης στην Αυστρία. Πώς θα αντιδράσουν οι δυτικοί;

Αλλά το σημαντικότερο το προανήγγειλε ο Ν.Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην προέδρος της Ρωσίας: «Το ουκρανικό καθεστώς δεν θα τα καταφέρει. Η Ουκρανία θα μείνει πολύ σύντομα χωρίς έξοδο στην θάλασσα. Επόμενοι στόχοι μας είναι η ανακατάληψη της Χερσώνας, το Νικολάεφ και η Οδησσός στην Μαύρη Θάλασσα»!

Τι είπε ο Ρώσος πρόεδρος:

«Η Γερμανία βρίσκεται ακόμη υπό αμερικανική κατοχή τόσο νομικά όσο και πρακτικά. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η Γερμανία χωρίστηκε, όπως γνωρίζετε, σε τέσσερις τομείς: τον αμερικανικό, τον βρετανικό, τον γαλλικό και τον σοβιετικό. 

Έτσι, η Σοβιετική Ένωση επισημοποίησε το τέλος αυτού του καθεστώτος κατοχής ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν το έχουν κάνει. Υπάρχουν δυνάμεις κατοχής των ΗΠΑ που βρίσκονται στο έδαφος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας»

«Τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν τοποθετημένα στην Αυστρία αλλά έφυγαν οικειοθελώς το 1946. Η Ρωσία ως νόμιμος διάδοχος της Σοβιετικής Ένωσης είναι ο εγγυητής του συντάγματος της Αυστριακής Δημοκρατίας και ο εγγυητής της ουδετερότητας της Αυστριακής Δημοκρατίας. Γενικά, πολλοί απλοί άνθρωποι στην Αυστρία το γνωρίζουν αυτό και είναι ευγνώμονες στη Ρωσία για αυτή τη θέση», είπε.

Τι σημαίνουν τα λόγια του: Ότι οι συνθήκες διαρρήχθηκαν από την πλευρά των ΗΠΑ με την παραμονή τους στην Γερμανία και την εμπλοκή της Αυστρίας στην οποία η Ρωσία έχει δικαίωμα επέμβασης βάσει της εγγυοδοσίας της!

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την δήλωση του Ν.Μεντβέντεφ, αντιπροέδρου του ρωσικού συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην προέδρου της Ρωσίας, οδηγούν σε καταστάσεις που κανείς δεν θα ήθελε να δει: Σε νέα ανάρτησή του, με αφορμή και την πρόσφατη μίνι σύνοδο των νατοϊκών χωρών στην αεροπορική βάση Ramstein στη Γερμανία, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ μιλά για «μακροχρόνιο πόλεμο»

«Η διάθεση βαρέων όπλων στο Κίεβο δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι οι εχθροί μας θα προσπαθούν επ’ αόριστον να μας φθείρουν, ή μάλλον, να μας καταστρέψουν. Και έχουν αρκετά όπλα. Εάν χρειαστεί, θα αρχίσουν να παράγουν καινούργια. Ο πόλεμος πλέον θα είναι πολύ δύσκολος, αλλά θα νικήσουμε»!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου