Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;;;

 ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΖΗΣ: «ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»; 
ΒΙΝΤΕΟ

«Με ποιους έχει μιλήσει ο πρωθυπουργός; Από που αντλεί τη βεβαιότητα ότι δεν θα γίνει πόλεμος με την Τουρκία; Τι εγγυήσεις του έχουν δοθεί για να κάνει μια τέτοια δήλωση»;

Ο Δρ Ιωάννης Μάζης όπως πάντα θέτει χωρίς περιστροφές τα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τα ελληνοτουρκικά και τη διαχείριση τους από τις ελληνικές κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια. 

Τώρα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία τα τελευταία χρόνια ασκεί σχεδόν αποκλειστικά μυστική διπλωματία. Τα αποτελέσματα της μέχρι στιγμής δεν είναι θετικά. 

Η κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας είναι πρωτόγνωρη και οι συμμαχίες που διαφημίζει σε κάθε ευκαιρία ο πρωθυπουργός έχουν αποδειχτεί στην πράξη αναποτελεσματικές.


Ο κ.Μάζης σε μια εξαιρετική -όπως πάντα- ανάλυση για τις εξελίξεις στα ελληντουρκικά αλλά και στην ευρύτερη γειτονιά μας.

3 σχόλια:

  1. πρωτη φορα το μητσουτακεικο ενεργει ανθελληνικα ; Μια ζωη στη διαπλοκη και τις μυστικες και επικυνδινες ενεργειες. θυμαστε τη ντορα σαν υπουργο εξωτερικων ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ πλεον των αμερικανων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι προδοσίες έχουν κάνει στην εκκλησία καρμπόν κάνουν οι άλλοι στην πολιτεία. Όπως παραχώρησαν σε πάπα, ουνία αναγνώριση από την μία εκκλησία του Χριστού, έτσι παραχωρήθηκε εθνική κυριαρχία σε άλλους νομιμοποιώντας κατοχή εδαφων (αυτό συμφωνήθηκε και θα γίνει πράξη στη χαγη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΟΖ θα δώσει όπως έδωσε στην Αίγυπτο και στην Αλβανία. Όπως έδωσε στα Σκόπια ο Τσίπρας με τον ψεκασμένο με το πούλημα της Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή