Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ;


Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΕΥΡΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ MRNA ΑΠΟ «ΕΜΒΟΛΙΑ» ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Mike Adams

Σύντομα θα υπάρξει ένας άλλος λόγος είτε να επιλέξετε επιλογές για χορτοφάγους είτε να προμηθευτείτε το κρέας σας από τοπικές, αξιόπιστες πηγές: τα εμβόλια mRNA πρόκειται να εφαρμοστούν εκτενώς σε όλη τη βιομηχανία κρέατος, με βοοειδή, κοτόπουλα, χοίρους, κατσίκες και άλλα ζώα που στοχεύουν τακτικά. ενέσεις mRNA.

Όπως έχουμε δει με τα ανθρώπινα όντα, οι ενέσεις mRNA μπορούν:Κυκλοφορεί σε ολόκληρο το σώμα και καταλήγει σε αίμα και όργανα.

Αναγκάστε το σώμα να παράγει τοξικές πρωτεΐνες που μπορεί να προκαλέσουν τοξικές επιδράσεις.

Φράζουν τις αρτηρίες και καταλήγουν να σκοτώνουν ή να βλάπτουν άτομα από εγκεφαλικά ή καρδιακά επεισόδια.

Αλλάζουν τα χρωμοσώματα και προκαλούν μόνιμες γενετικές αλλαγές στον οργανισμό.

Οι υποδερμικές βελόνες, αποδεικνύεται, δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο αυτές οι οδηγίες mRNA μπορούν να εισαχθούν στο ανθρώπινο σώμα. Μπορούν επίσης να καταποθούν ή να εισέλθουν μέσω επαφής με το δέρμα. 

Ο απλός χειρισμός ωμού κρέατος που έχει μολυνθεί με προϊόντα mRNA είναι πιθανότατα ισοδύναμος με την έκθεση σε «αποβολή» από τους λήπτες του εμβολίου . 

Και παρόλο που το οξύ του στομάχου πιθανώς καταστρέφει τις αλληλουχίες mRNA, υπάρχει απορρόφηση που λαμβάνει χώρα στο στόμα, κάτω από τη γλώσσα, γι' αυτό πολλά φάρμακα και συμπληρώματα - συμπεριλαμβανομένων των ελαίων CBD και ψευδάργυρου - απορροφώνται συχνά καλύτερα κάτω από τη γλώσσα αντί να καταπίνονται.

Έτσι, η απλή εισαγωγή προϊόντων ζωικού κρέατος εμβολιασμένων με mRNA στο στόμα σας, εάν δεν είναι πλήρως μαγειρεμένα, μπορεί να σας εκθέσει σε ένα είδος «απόρριψης τροφής» προϊόντων mRNA που μπορούν να απορροφηθούν στο αίμα σας και να κυκλοφορήσουν σε όλο σας το σώμα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πρωτεΐνες που είναι ξένες για το ανθρώπινο σώμα.
Η Pfizer, η Bayer και άλλοι φαρμακευτικοί γίγαντες έχουν ήδη ανακοινώσει εμβόλια mRNA για ζώα με κρέας

Όπως αποκάλυψε ο Δρ Robert Malone σε ένα πρόσφατο άρθρο υποστοίβας , οι γίγαντες της Big Pharma άρχισαν να ανακοινώνουν εμβόλια mRNA για ζώα ήδη από το 2016. Από την ιστορία του:






Είναι σαφές ότι η βιομηχανία ζώων ράντσο πρόκειται να ξεπεραστεί από τα εμβόλια mRNA, τα οποία πιθανότατα θα σκοτώσουν έναν συγκλονιστικό αριθμό ζώων του αγροκτήματος (και θα προάγουν την αυξανόμενη στειρότητα) καθώς και θα μολύνουν την προσφορά κρέατος με τεχνουργήματα mRNA, όπως πρωτεΐνες αιχμής. 

Θεωρήστε αυτό ένα είδος ατζέντας «εκτόνωσης του πληθυσμού των ζώων του ράντσου» για την εξάλειψη του κρέατος και την εξαναγκασμό των ανθρώπων σε σκουλήκια και γρύλους (βλ. παρακάτω).

Σύντομα, εάν τρώτε συμβατικά προϊόντα κρέατος, θα τρώτε τα αποτελέσματα παραγωγής βιοτεχνολογίας του μαζικού «εμβολιασμού» mRNA ζώων.
Αν τρώτε κρέας, να ξέρετε από πού προέρχεται

Από εδώ και πέρα, εάν επιλέξετε να φάτε κρέας, ξέρετε από πού προέρχεται. Εάν προέρχεται από επιχειρήσεις ζώων εργοστασίων, είναι σχεδόν βέβαιο ότι σύντομα θα μολυνθεί με τη βιοτεχνολογία mRNA.

Αν και εξακολουθεί να είναι μια υπόθεση, είναι πιθανό ότι το μαγείρεμα σε υψηλή θερμοκρασία μπορεί να καταστρέψει ορισμένες ευαίσθητες πρωτεΐνες που παράγονται από τη βιοτεχνολογία mRNA. Για το λόγο αυτό, φροντίστε να αποφεύγετε να τρώτε ωμά/ροζ προϊόντα κρέατος όπως σπάνιες μπριζόλες. 

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμη με βεβαιότητα ότι το μαγείρεμα καταστρέφει τις πρωτεΐνες αιχμής, επομένως να είστε προσεκτικοί όταν καταναλώνετε προϊόντα κρέατος από συμβατικές πηγές. (Ελπίζουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα για αυτό το θέμα και θα σας αναφέρουμε τα ευρήματά μας.)

Εάν τρώτε κρέας, προσπαθήστε να βρείτε τοπικούς προμηθευτές κρέατος που ακολουθούν πιο ολιστικές, φυσικές πρακτικές, όπως η αποφυγή ενέσεων mRNA για τα κοπάδια τους. 

Υποστηρίξτε την τοπική γεωργία και θα έχετε μια σειρά προμηθειών με πιο καθαρά τρόφιμα. Να επιλέγετε πάντα ζώα που εκτρέφονται με μη ΓΤΟ, βιολογικές ζωοτροφές αν είναι δυνατόν.

Ή θα μπορούσατε να φάτε αλεύρι και «μπιφτέκια σκαθαριού» για να κατευνάσετε τους παγκοσμιοποιητές

Φαίνεται προφανές ότι οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν και να μολύνουν την προμήθεια κρέατος και να το εξαφανίσουν με την πάροδο του χρόνου, αντικαθιστώντας τα κρέατα ζώων με σκουλήκια, αλευροσκούληκες, γρύλους και προνύμφες μαύρης μύγας στρατιωτών, μεταξύ άλλων πλασμάτων. 

Ένα άρθρο του StudyFinds.org υπογραμμίζει μια πρόσφατη μελέτη σχετικά με τους αλευροσκούληκες που υποστηρίζει ότι αυτές οι αποξηραμένες προνύμφες θα αντικαταστήσουν σύντομα το κοτόπουλο σε κοτομπουκιές.

Δεν μοιάζει με νόστιμο μεσημεριανό γεύμα; Σύντομα, αυτό θα προσφέρεται στις φτωχές μάζες ως πηγή πρωτεΐνης:


Εν τω μεταξύ, αναμφίβολα, οι παγκοσμιοποιητές θα απολαμβάνουν prime rib στα ιδιωτικά τους τζετ ενώ τσιμπολογούν βιολογικές σαλάτες χωρίς ΓΤΟ, επειδή γνωρίζουν ότι τα καθαρά τρόφιμα προάγουν τη μακροζωία.

Για να μάθετε περισσότερα για όλα αυτά και περισσότερα, ακούστε το σημερινό podcast της Ενημέρωσης Κατάστασης:

– Ο Σκοτ ​​Ρίτερ προειδοποιεί ότι η Ρωσία θα ΚΕΡΔΙΣΕΙ, το ΝΑΤΟ θα χάσει και η Ουκρανία θα κατακτηθεί
– Ο Υπουργός Ναυτικού των ΗΠΑ παραδέχεται ότι δεν μπορούμε να οπλίσουμε την Ουκρανία και να διατηρήσουμε την εθνική άμυνα, επίσης
– Το ATF τρελαίνεται, δηλώνει ότι εκατομμύρια Αμερικανοί είναι ΚΑΡΚΙΝΟΙ για τις τιράντες πιστολιών AR
– Ο Χάντερ Μπάιντεν πλήρωνε 50 χιλιάδες δολάρια / μήνα στον Τζο για «ενοικίαση σπιτιού» (μίζες)
– Γιατί η κατάρρευση της παγκοσμιοποίησης θα καταστρέψει την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων
– Βασικά ορυκτά: Το κοβάλτιο, ο ψευδάργυρος, ο χαλκός, το αλουμίνιο, το λίθιο θα είναι ΣΠΑΝΙΑ και ακριβά
– Pfizer δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια στο νέο κτίριο του GOP στο Κεντάκι, εξαγοράζοντας τους Ρεπουμπλικάνους
– Τόσοι νέοι νεκροί στο Ηνωμένο Βασίλειο, τώρα αυτοσχέδια νεκροτομεία δημιουργούνται σε χώρους στάθμευσης
– Το WEF απαιτεί από μη εμβολιασμένους πιλότους να πετάξουν μέλη στο Νταβός
– Ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες είναι μισητής της ριζοσπαστικής αριστερής αστυνομίας, απαγορεύει τις σημαίες «Thin Blue Line»
– Το USDA προειδοποιεί για πτώση της απόδοσης του καλαμποκιού και το χειμερινό σιτάρι καταστράφηκε από το κρύο
– Οι παγκοσμιοποιητές πιέζουν τώρα τα αλευροσκουλήκια – BEETLE BURGERS – για να αντικαταστήσουν το κρέας
– Έχετε δοκιμάσει μαύρο στρατιώτη σας μύγα προνύμφες ψήγματα ακόμα σήμερα;
– Ο Δρ. Malone προειδοποιεί ότι τα εμβόλια mRNA χρησιμοποιούνται ήδη στην κτηνοτροφία
– Σε ποιο σημείο πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ να αγοράζουμε συμβατικά προϊόντα κρέατος λόγω του κινδύνου αύξησης της πρωτεΐνης;
– Υποστηρίξτε τους ντόπιους αγρότες, καλλιεργήστε τοπικά τρόφιμα
– Η πρωτεΐνη ακίδας έχει επιβεβαιωθεί ότι εξαπλώνεται μέσω των σωματικών υγρών, επομένως να είστε προσεκτικοί με ποιους κοιμάστε










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου