Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΩΣ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΙΕΡΕΩΝ, ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΜΕ ΑΕΡΙΑ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ IVANO-FRANKIVSK ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!

5 ΒΙΝΤΕΟ


Ξυλοδαρμός ιερέων λιντσάρισμα αρχιερέα και δηλητηρίαση με αέρια πιστών στην εκκλησία της Γεννήσεως του Χριστού Ivano-Frankivsk στην Ουκρανία από τραμπούκους του χριστιανο-ναζιστικού καθεστώτος. Τι καταγγέλει ο Μητροπολίτη Κλήμης του Νιζίνσκι και Πρυλούτσκι.



Στις 28 Μαρτίου, επιθετικοί ριζοσπάστες κατέλαβαν τον καθεδρικό ναό της Επισκοπής Ivano-Frankivsk της UOC. Νέοι άντρες έριξαν αέρια σε ιερείς και πιστούς στην εκκλησία της Γεννήσεως του Χριστού.

«Τέτοιες ενέργειες είναι απολύτως παράνομες, αποτελούν εκδήλωση επιθετικότητας, διάκρισης εναντίον πολιτών της Ουκρανίας με βάση τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. 

Σήμερα, στο Ivano-Frankivsk, παρατηρήσαμε μια κατάσταση όπου οι κρατικές αρχές το μετέδωσαν ανοιχτά, προκλητικά ζωντανά ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνοντας ότι η νομοθεσία της Ουκρανίας καταπατείται πλήρως, ότι τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες των Ουκρανών πολιτών δεν έχουν νόημα. 

Στην Ουκρανία, η ελευθερία της ελευθερίας της συνείδησης και των θρησκευτικών πεποιθήσεων δεν είναι σεβαστή εντελώς για χάρη των ριζοσπαστικών νέων ανθρώπων», είπε ο επίσκοπος.



Mασκοφόροι Εισβολείς στο ναό της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Ivano-Frankivsk. Στον τελευταίο ελεύθερο Ορθόδοξο ναό της επισκοπής. Έσπασαν την παλινή πόρτα ενώ στον ναό υπήρχαν πσιτοί και πλήθος στο προαύλιο. 

Παρακρατικοί και ασφαλίτες του Ζελένσκι έπνιξαν στα χημικά το εσωτερικό του ναού για να εκκενωθεί δια της βίας και να τον καταλάβουν για λογαριασμό του.. Φαναριώτη….Ζελένσκι….

Δίνουμε φωνή στους χωρίς φωνή:

Όταν κοιτάς τι συμβαίνει στην Ivano-Frankivsk, θέλεις να φωνάξεις – Βαρθολομαίε Κωνσταντινουπόλεως, Θεόδωρε Αλεξανδρείας, Ιερώνυμε Αθηνών, Γεώργιε Κύπρου – ΠΟΙΟΝ αναγνωρίζετε ως «Εκκλησία»; ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ αφήνετε στους ναούς και στα μοναστήρια σας;

Καταληψίες άθεοι που δεν ξέρουν τι είναι το Ευαγγέλιο και δεν ξέρουν Ποιος είναι ο Χριστός.

Παρεμπιπτόντως, ανάμεσα στους δαιμονισμένους υπήρχαν πολλοί «ιερείς» του UGCC.

Ο Νικίτα, Επίσκοπος Ιβάνο-Φρανκίβσκ είναι ζωντανός μετά την επίθεση που δέχθηκε εντός του ναού από τους μπράβους τραμπούκους του Αβάπτιστου Σιωνιστή Ζελένσκι.

Όσο για την τύχη του γραμματέα της μητρόπολης, αναφέρεται ότι νοσηλεύεται.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι οι επιτιθέμενοι ήρθαν με γκαζάκια και δηλητηριάζουν τους Ουκρανούς που προστατεύουν τον ναό






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου