Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


 Γράφει ο Gary D. Barnett 
Μετάφραση: Απολλόδωρος

"Σε αυτόν τον αιώνα, το ανθρώπινο γένος αντιμετωπίζει, για άλλη μια φορά, τη λυσσαλέα κυριαρχία του Κράτους -του Κράτους που είναι πλέον οπλισμένο με τους καρπούς των δημιουργικών δυνάμεων του ανθρώπου, που έχουν δημευθεί και διαστρεβλωθεί για τους δικούς του σκοπούς. 

Οι τελευταίοι αιώνες ήταν εποχές κατά τις οποίες οι άνθρωποι προσπάθησαν να θέσουν συνταγματικά και άλλα όρια στο Κράτος, μόνο και μόνο για να διαπιστώσουν ότι τα όρια αυτά, όπως και όλες οι άλλες προσπάθειες, απέτυχαν. 

Από όλες τις πολυάριθμες μορφές που πήραν οι κυβερνήσεις κατά τη διάρκεια των αιώνων, από όλες τις έννοιες και τους θεσμούς που δοκιμάστηκαν, καμία δεν κατάφερε να κρατήσει το κράτος υπό έλεγχο. Το πρόβλημα του κράτους είναι προφανώς τόσο μακριά από τη λύση όσο ποτέ άλλοτε. Ίσως πρέπει να εξερευνηθούν νέα μονοπάτια έρευνας, αν πρόκειται ποτέ να επιτευχθεί η επιτυχής, οριστική λύση του κρατικού ζητήματος".

~ Murray N. Rothbard, Anatomy of the State 
(Η ανατομία του κράτους)

Ποια μονοπάτια έρευνας πρέπει όχι μόνο να διερευνηθούν, αλλά πιθανώς να τεθούν σε εφαρμογή προκειμένου να είμαστε ελεύθεροι; Ποια είναι η τελική λύση του κρατικού ζητήματος; Μπορώ να σκεφτώ μόνο μία βιώσιμη απάντηση που θα μπορούσε να επιλύσει το πρόβλημα που είναι το κράτος, οποιοδήποτε κράτος, και αυτή είναι η αναρχία, ή για τους ευαίσθητους και γλωσσικά αμφισβητούμενους ανάμεσά σας, ο εθελοντισμός χωρίς κράτος.

 Με άλλα λόγια, κατάργηση του κράτους. Ναι, καταλαβαίνω ότι η πρώτη απάντηση, και λανθασμένη επίσης, σε αυτή την απάντηση είναι συνήθως ότι η αναρχία είναι αδύνατη και δεν θα λειτουργήσει, επειδή θα επικρατούσε χάος, ταραχές, λεηλασίες, ανομία και δολοφονίες, οπότε πρέπει να υπάρχει ένα Κράτος για να μην συμβεί αυτό. Αυτή η στάση είναι γελοία εκ πρώτης όψεως. 

Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια αποτυχία επικοινωνίας, καθώς σήμερα οι άνθρωποι ζουν σε περιόδους ακραίου χάους, ταραχών, λεηλασιών, ανομίας, επιτήρησης, οικονομικής καταστροφής, μαζικού πληθωρισμού, λουκέτων, δηλητηριωδών ενέσεων, απόλυτης αστυνομικής διαφθοράς και κτηνωδίας, πείνας, πολέμου, δολοφονίας και άμεσου θανάτου. Πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να είναι χωρίς κράτος;

Αν και άβολα για τους κρατιστές και τους εθνικιστές, μπορώ σίγουρα να επεκτείνω αυτή τη σκέψη, αλλά μόνο μέχρι ενός σημείου, καθώς ο κατάλογος των κρατικών θηριωδιών είναι ατελείωτος, και ήταν σε όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ύπαρξης. Μόνο τα πρόσφατα δυσμενή γεγονότα είναι συγκλονιστικά σε αριθμό και έχουν προκαλέσει μεγάλη θανατηφόρα ζημιά. 

Όλοι πλέον θα πρέπει να κατανοήσουν το πλήθος των φρικαλεοτήτων που διαπράχθηκαν στο όνομα του ψεύτικου "Covid", και τις αλλαγές που ήταν το αποτέλεσμα από τα μαζικά προβλήματα υγείας, το θάνατο, την ακραία διαίρεση που υποδαυλίστηκε από την κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης, τα γεγονότα με ψεύτικες σημαίες και τις σατανικές κυρώσεις που οδήγησαν σε διακοπή της ζωτικής ενέργειας και του νερού, σε τεράστιο πληθωρισμό της προσφοράς χρήματος, πείνα, οικονομική καταστροφή, εμφύλιες διαμάχες , και πιθανό πυρηνικό πόλεμο. Αυτός δεν είναι ένας εξαντλητικός κατάλογος σε καμία περίπτωση.

Ο νέος ρατσισμός σε αυτή την υποτιθέμενα "προοδευτική" και ηλίθια " αφυπνισμένη" κοινωνία είναι ανεξέλεγκτος. Εξαντλείται σε όλους, κάθε εθνικότητα, κάθε χρώμα, εναντίον όλων των ανθρώπων που είναι λευκοί- όλα με βάση το χρώμα του δέρματος και μόνο. 

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ένα τεράστιο ποσοστό μαύρων, καθώς τους έχει δοθεί το ελεύθερο για ανήθικη και ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον όλων των λευκών και της περιουσίας τους. Είναι επίσης της μόδας για τα αριστερά λευκά σκουπίδια να ασκούν επίσης τον ρατσισμό των λευκών εναντίον των λευκών. 

Τους επιτρέπεται από το κράτος να τη γλιτώνουν κυριολεκτικά με φόνο, φαινομενικά όλα βασισμένα σε μία μόνο μορφή δουλείας από τις πολλές, που συνέβη πολύ πριν γεννηθεί ποτέ κανείς σε αυτή τη χώρα- αγνοώντας εντελώς την ιστορία αυτού του άθλιου και αποτρόπαιου συστήματος που υπήρχε για χιλιάδες χρόνια παγκοσμίως.

Η βλακεία όλων όσων εμπλέκονται και συμμετέχουν σε αυτή την κατάπτυστη συμπεριφορά είναι εκπληκτική, καθώς επίσης παριστάνουν τους ανόητους, πράγμα που είναι προφανώς πολύ εύκολο για το κράτος να το επιτύχει, ιδίως δεδομένης της βραδύτερης εγκεφαλικής δραστηριότητας αυτού που θεωρείται σύγχρονος άνθρωπος. 

Άλλο πράγμα είναι η κοινωνία της κατανάλωσης και άλλο η κοινωνία της κατανάλωσης που έχει χάσει σχεδόν κάθε ικανότητα σκέψης, λογικής και εφαρμογής της λογικής. 

Το ανθρώπινο ζώο βρίσκεται σε μια διαδικασία παλινδρόμησης τόσο απότομη από τη φύση της, που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το μέλλον ως κάτι άλλο από την ανεξέλεγκτη παραφροσύνη των μαζών, ενώ οι λεγόμενοι "λίγοι εκλεκτοί" αποφασίζουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, μέσα στο κοπάδι αυτής της τεράστιας πλέον μέτριας μάζας που λέγεται ανθρωπότητα.

Ενώ πολλοί από εσάς πεινάτε, πολλοί από εσάς μισείτε, πολλοί από εσάς χάνετε τα πάντα, πολλοί από εσάς αρρωσταίνετε και πεθαίνετε από την εθελοντική λήψη των θανατηφόρων ενέσεων βιολογικών όπλων, πολλοί από εσάς δηλητηριάζεστε από σκόπιμες απελευθερώσεις χημικών και γεωμηχανική, πολλοί από εσάς υποδουλώνεστε, πολλοί από εσάς φοβάστε την ίδια σας τη σκιά, πολλοί από εσάς θα υποβληθείτε σε τσιπάρισμα, παρακολούθηση, επιτήρηση και τοποθέτηση σε πόλεις που μοιάζουν με στρατόπεδα συγκέντρωσης, το Κράτος που σας κατέχει θα συνεχίσει τους πολέμους και την επίθεσή του κατά της ανθρωπότητας, αποπληθύνοντας με πολλαπλές γενοκτονικές μεθόδους στην πορεία, προκειμένου να οικοδομήσει μια δομημένη παγκόσμια κοινωνία αφέντη/σκλάβου μπροστά στα μάτια σας.

Γιατί δεν μπορείτε να δείτε τη χειραγώγηση που λαμβάνει χώρα; Γιατί δεν μπορείτε να δείτε ότι σας αντιμετωπίζουν ως μια συλλογική ορδή πειθήνιων ζώων, αντί για σκεπτόμενα άτομα; Γιατί δεν μπορείτε να δείτε την τρέλα που είναι η βάση του κόσμου σήμερα; Γιατί είστε τόσο τυφλοί απέναντι στη σχεδιασμένη ολική καταστροφή όλων όσων είναι φυσικά και καλά, προς όφελος ενός σχεδιασμένου ανήθικου χάους;

Αυτή η κατάσταση είναι πολύ πιο σοβαρή από ό,τι οι περισσότεροι μπορούν να κατανοήσουν. Δεν πρόκειται για μια προσωρινή οπισθοδρόμηση, αυτή είναι η πραγματικότητα, και χωρίς μια μαζική αφύπνιση απέναντι σε αυτό το σχέδιο κατάληψης του κόσμου, τα όμορφα κομμάτια της ζωής, της οικογένειας, των φίλων και της φύσης που γνωρίσατε στο παρελθόν, θα καταστραφούν και θα χαθούν για πάντα.

Υπάρχει μόνο μία λύση, και αυτή είναι να κόψουμε το κεφάλι του φιδιού της διαφθοράς, της κυριαρχίας, του ελέγχου και του αέναου πολέμου που μας έφερε σε αυτό το σημείο χωρίς επιστροφή. Σταματήστε το κράτος. 

Καταργήστε κάθε κρατική εξουσία. Κάντε ανίσχυρους όλους τους αφύσικους παράνομους "νόμους" που δημιουργήθηκαν ανήθικα από κρατικούς κακοποιούς στην κυβέρνηση. Αποχωρήστε σε κάθε δυνατό επίπεδο από αυτό το κακό εθνικό Κράτος και αποχωρήστε από την κυριαρχία εξ ολοκλήρου σε κάθε βαθμό ζωής. 

Καμία βία δεν είναι απαραίτητη για την επίτευξη της ελευθερίας, αλλά μεγάλος αριθμός πρόθυμων διαφωνούντων πρέπει να ασκήσει ανυπακοή, μη συμμόρφωση και να αναιρέσει το Κράτος σε κάθε ευκαιρία, προκειμένου να επιστρέψει οποιαδήποτε λογική.

Μην βασίζεστε στα κόλπα και τις υποσχέσεις του Κράτους. Ποτέ μην βασίζεστε σε καμία πράξη εξαπάτησης που ονομάζεται "ψήφος". Ποτέ μην βασίζεστε σε κανέναν πολιτικό και ποτέ μην υποστηρίζετε οποιαδήποτε κρατική επιβολή των κανόνων και των νόμων του.

 Ποτέ μην πέφτετε στο ψέμα ότι ένα κομμάτι χαρτί που ονομάζεται "σύνταγμα", το οποίο συντάσσεται και εφαρμόζεται κρυφά από την κυρίαρχη τάξη των απατεώνων που ονομάζεται κυβέρνηση, μπορεί να δώσει ή να προστατεύσει τα φυσικά ανθρώπινα δικαιώματα. Ποτέ μην πιστεύετε κανένα μεμονωμένο άτομο που επιλέγει τον δρόμο της διακυβέρνησης, ανεξάρτητα από την προσποιητή πρόθεσή του να σας προστατεύσει. 

Και μην υποκύψετε ποτέ στην ψευδαίσθηση ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση είναι απαραίτητη για να επιφέρει κοινωνική αρμονία, γιατί όλες οι κρατικές προθέσεις έχουν μόνο έναν στόχο, και αυτός είναι η ολοκληρωτική κυριαρχία πάνω στη γη και τους κατοίκους της.

"Από τη στιγμή που κάποιος παραδέχεται ότι μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση δεν είναι απαραίτητη, τότε πού σταματάει λογικά στο επιτρεπτό των ξεχωριστών κρατών; Αν ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να είναι ξεχωριστά έθνη χωρίς να καταγγέλλονται ως σε κατάσταση ανεπίτρεπτης "αναρχίας", γιατί δεν μπορεί να αποσχιστεί ο Νότος από τις Ηνωμένες Πολιτείες; 

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης από την Ένωση; Η πόλη της Νέας Υόρκης από την πολιτεία; Γιατί δεν μπορεί να αποσχιστεί το Μανχάταν; Κάθε γειτονιά; Κάθε τετράγωνο; Κάθε σπίτι; Κάθε άτομο;"

~ Murray N. Rothbard


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου