Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΈΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟ ΟΞΦΟΡΔΗΣ: ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΈΡΕΥΝΑ: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ COVID-19!


THE WASHINGTON TIMES: «ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΌΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ».  


The Washington Times: Τα εμβόλια και οι μάσκες είναι αναποτελεσματικά. Όλα όσα μας είπε η κυβέρνηση για τον COVID-19 ήταν λάθος. 

Έρευνα από επιδημιολόγο Οξφόρδης: οι μάσκες δεν προσφέρουν τίποτα! Έρευνα: τα εμβόλια δεν συνέβαλαν στη μείωση των κρουσμάτων και των θανάτων COVID-19!

Τα εμβόλια δεν λειτουργούν, οι μάσκες δεν λειτουργούν: Όλα όσα μας είπε η κυβέρνηση για τον COVID-19 ήταν λάθος.

Θυμάστε όταν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σας είπε ότι οι μάσκες ήταν αποτελεσματικές κατά του COVID-19;

Ναι, δεν είναι.

Θυμάστε όταν η κυβέρνηση σας είπε ότι τα εμβόλια θα σας εμποδίσουν να κολλήσετε τον ιό;

Ναι, δεν το κάνουν..

Και θυμάστε όταν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σας είπε ότι ο COVID δεν προήλθε από ένα εργαστήριο στο Wuhan της Κίνας; Λοιπόν, έγινε. Ποιός το λέει; Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

To αφήγημα που διατυπώθηκε από τις κυβερνήσεις τόσο του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ όσο και του Προέδρου Μπάιντεν έχει καταρρεύσει γρήγορα τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Οι New York Times δημοσίευσαν ένα άρθρο την περασμένη εβδομάδα με τίτλο «Τα διατάγματα της μάσκας δεν έκαναν τίποτα. Θα πάρουμε κανένα μάθημα;» Το έγραψε ο Bret Stephens, αρθρογράφος κοινής γνώμης στους Times που κέρδισε το βραβείο Πούλιτζερ για σχολιασμό το 2013.

«Η πιο αυστηρή και ολοκληρωμένη ανάλυση επιστημονικών μελετών που διεξήχθησαν σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μασκών για τη μείωση της εξάπλωσης των αναπνευστικών ασθενειών — συμπεριλαμβανομένου του Covid-19 — δημοσιεύτηκε στα τέλη του περασμένου μήνα. Τα συμπεράσματά του, είπε ο Τομ Τζέφερσον, ο επιδημιολόγος της Οξφόρδης που είναι ο κύριος συγγραφέας της, ήταν ξεκάθαρα».

«Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι» – οι μάσκες – «κάνουν τη διαφορά», είπε στη δημοσιογράφο Maryanne Demasi. ‘Τελεία.'”

«Αλλά, περίμενε, υπομονή. Τι γίνεται με τις μάσκες N-95, σε αντίθεση με τις χειρουργικές ή υφασμάτινες μάσκες χαμηλότερης ποιότητας; «Δεν έχει καμία διαφορά – τίποτα από όλα αυτά», είπε ο Τζέφερσον.

Μελέτη μετά από μελέτη στις πρώτες μέρες της πανδημίας υποστήριξαν ότι οι μάσκες λειτουργούσαν, γεγονός που ώθησε τους νομοθέτες σε κάθε επίπεδο της κυβέρνησης να θεσπίσουν εντολές για μάσκες. Όμως ο κ. Τζέφερσον λέει ότι αυτές οι μελέτες ήταν «μη τυχαιοποιημένες» και «ελαττωματικές».

Αυτό λοιπόν εγείρει το ερώτημα: Τι γίνεται με τη μελέτη του κ. Τζέφερσον; Αυτός και 11 συνάδελφοί του πραγματοποίησαν 78 τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές με συνολικά 610.872 συμμετέχοντες σε πολλές χώρες.

«Οι εντολές για μάσκα ήταν ανόητες από την αρχή», έγραψε ο κ. Stephens. «Μπορεί να έχουν δημιουργήσει μια ψεδαίσθηση ασφάλειας – και επομένως άδεια για να ξαναρχίσουν την ημικανονική ζωή κάποιοι. Δεν έκαναν σχεδόν τίποτα για να προωθήσουν την ίδια την ασφάλεια. Η έκθεση Cochrane θα έπρεπε να είναι το τελευταίο καρφί σε αυτό το συγκεκριμένο φέρετρο».

Επίσης αυτή την εβδομάδα, οι ερευνητές εξέτασαν την αποτελεσματικότητα των τοπικών εντολών εμβολίου για τον COVID-19 που εφαρμόστηκαν σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες το 2021 και διαπίστωσαν ότι δεν είχαν αποτέλεσμα.

«Αυτές οι εντολές επέβαλαν σοβαρούς περιορισμούς στη ζωή πολλών πολιτών και ιδιοκτητών επιχειρήσεων», ανέφεραν οι ερευνητές σε μια μελέτη που διεξήχθη από το Κέντρο Mercatus του Πανεπιστημίου George Mason. 

«Ωστόσο, δεν βρίσκουμε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οι εντολές ήταν αποτελεσματικές στους επιδιωκόμενους στόχους τους για τη μείωση των κρουσμάτων και των θανάτων COVID-19».

Οι ερευνητές αξιολόγησαν την Περιφέρεια της Κολούμπια, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, τη Βοστώνη, το Σικάγο, τη Νέα Ορλεάνη, τη Φιλαδέλφεια, το Σαν Φρανσίσκο και το Σιάτλ.

«Δεν βρίσκουμε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η ανακοίνωση ή η εφαρμογή των εντολών εμβολίων στο εσωτερικό στις πόλεις που αναφέρονται είχαν σημαντική επίδραση στον εμβολιασμό, στις περιπτώσεις COVID-19 ή στους θανάτους από COVID-19 και αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό συναφές για όλες τις πόλεις των ΗΠΑ που εφάρμοσαν την εντολή », έγραψαν οι ερευνητές.

Όταν ο COVID-19 έφτασε στις ακτές μας στις αρχές του 2020, οι ηγέτες των μεγάλων πόλεων —σχεδόν πάντα Δημοκρατικοί— έθεσαν σε εφαρμογή μεγάλα lockdown, αναγκάζοντας τις επιχειρήσεις να κλείσουν και να κλείσουν χώρους ψυχαγωγίας και αθλητισμού. 

Επίσης διέταξαν όλους να φορούν μάσκες. Όταν δημιουργήθηκαν τα εμβόλια, αυτοί οι ηγέτες εξέδωσαν εντολές που απαιτούσαν εκατομμύρια για να τα λάβουν.

Για παράδειγμα, ο Δήμαρχος της Φιλαδέλφειας Τζιμ Κέννεϊ, Δημοκρατικός, είπε τον Αύγουστο του 2021 ότι η επιστήμη δείχνει ότι οι εντολές μάσκας και εμβολίων θα επιβραδύνουν την εξάπλωση.

Αλλά οι ερευνητές δεν βρήκαν στοιχεία που να το υποστηρίζουν.

«Τα ευρήματά μας θέτουν υπό αμφισβήτηση την αποτελεσματικότητα των εντολών εμβολίων σε επίπεδο πόλης», διαπίστωσαν οι ερευνητές. «Οι εντολές για εμβόλια εσωτερικού προκάλεσαν μεγάλες διαταραχές σε πολλά άτομα και επιχειρήσεις.

Η πόλη της Νέας Υόρκης, για παράδειγμα, απέλυσε 1.430 εργαζόμενους της πόλης επειδή δεν συμμορφώθηκαν με την εντολή της για τα εμβόλια. 

Μια έρευνα διαπίστωσε ότι πάνω από το 90% των εστιατορίων της Νέας Υόρκης ανέφεραν ότι είχαν προκλήσεις που σχετίζονται με τους πελάτες, όπως απώλεια πελατών που αντιτάχθηκαν στην εντολή, και το 75% είχε προκλήσεις που σχετίζονται με το προσωπικό. Αυτά είναι μόνο ένα μικρό κλάσμα των διαταραχών που προκαλούνται από τις εντολές».

«Οι περισσότεροι υποστηρικτές των εντολών ισχυρίζονται ότι η σχετική αύξηση στα ποσοστά εμβολιασμού και η υπονοούμενη μείωση της εξάπλωσης του COVID-19 υπερτερούν του κόστους των διαταραχών. 

Ωστόσο, διαπιστώνουμε ότι οι επιπτώσεις των εντολών στα επιδιωκόμενα αποτελέσματά τους δεν είναι στατιστικά αισθητές σε καμία από τις πόλεις που εφαρμόστηκαν σε όλες τις εμπειρικές στρατηγικές που χρησιμοποιήθηκαν», αναφέρει η έκθεση.

Στη συνέχεια, την περασμένη εβδομάδα ανακαλύψαμε ότι η παγκόσμια πανδημία COVID-19 προήλθε από ένα εργαστήριο ιολογίας στην Κίνα, σύμφωνα με ένα νέο έγγραφο του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ που δόθηκε πρόσφατα σε βασικά μέλη του Κογκρέσου και του Λευκού Οίκου.

Θυμάστε όταν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απέκλεισαν οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό; Η Pepperidge Farms θυμάται.

Τώρα λοιπόν γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση δεν γνώριζε τίποτα για το COVID-19. Μας είπαν πράγματα για να μας κάνουν να κάνουμε αυτό που ήθελαν, αλλά τίποτα από αυτά δεν βασιζόταν στην επιστήμη.

Και αυτό θα πρέπει να σας τρομάζει.

( το άρθρο είναι του Joseph Curl και εμφανίστηκε στην The Washington Times την 1 Μαρτίου 2023. Ο Joseph Curl κάλυψε τον Λευκό Οίκο και την πολιτική για μια δεκαετία για τους The Washington Times.)

Αφού έκαναν τη μπίζνα του αιώνα και αφού έκαναν επίδειξη δύναμης και ισχύος κατά των πληθυσμών δημιουργώντας στρατόπεδα καταναγκαστικού πειραματικού εμβολιασμού-σύγχρονα Νταχάου τώρα τέλος εποχής άρχισαν την απολογητική…..

Ήταν το πιο αντιεπιστημονικό και σκοταδιστικό πείραμα επί πληθυσμού.Αυτοί που κάνουν αυτές τις μελέτες δεν είναι επιστήμονες και μάλιστα φτασμένοι; 

H μονομέρεια στην επιστήμη είναι Μεσαίωνας…Λογόκριναν νομπελίστες δίωξαν καθηγητές Λοιμωξιολόγους Εμβολιολόγους Επιδημιολόγους…Ο 21ος αιώνας ο αιώνας που δίωξε την επιστήμη.. Υγειονομικό απαρτχάιντ.

ME TIΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ….

ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ...

Στρατιωτικός νόμος, απαγόρευση κυκλοφορίας, αναστολή αρχής συνέρχεσθαι, καθολικός ακούσιος εγκλεισμός, κατ΄οίκον περιορισμός, ηλεκτρονική παρακολούθηση 24/24, χτύπημα ψηφιακής κάρτας για να βγεις, επιτηρούμενος προαυλισμός, αναστολή θρησκευτικών ελευθεριών, υποχρεωτικός πειραματικός εμβολιασμός, υποχρεωτική μασκοφορία, ψηφιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης, αναστολή εργασιακών δικαιωμάτων, απαγόρευση ελεύθερης διακίνηση πολιτών, σχολείο τσέπης, κατάλυση Ανθρωπίνων Διωμάτων και άρθρων του Συντάγματος..

Και ήρθαν τα Τέμπη και κατέρρευσε το αφήγημα περί προτάγματος ασφάλειας, υγείας, υπερπροστασίας…

Τέμπη: οι υποψήφιοι επιχειρούν ν΄αναγεννηθούν από τις στάχτες των θυμάτων…

ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΤΟΦΑΝΦΑΡΕΣ

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΩΡΙΑΣ

ΌΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΖΥΓΑ ΖΥΓΑ

ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΖΥΓΟ…!

Αυτοί που ακύρωσαν, διέγραψαν κάθε έννοια, χνάρι ελευθερίας που σκλάβωσαν το λαό και την χώρα επί ΚΟΒΙΝΤΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν είναι σε θέση να γιορτάσουν το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

*Αυτό το άρθρο αφιερώνεται στους Έλληνες που Αντιστάθηκαν στην ΚΑΤΟΧΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΕΠΊ ΚΟΒΙΝΤΟΚΡΑΤΙΑΣ





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου