Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΩΝ ROTHSCHILDS ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ...

ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ; ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΟΡΙΑΚΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΓΙΑ 9 ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!
6 ΒΙΝΤΕΟ 


Η διακομματική πρόταση μομφής απορρίφθηκε οριακά από τη Γαλλική Εθνοσυνέλευση μόνο για 9 ψήφους. 278 ψήφοι υπέρ της πρότασης μομφής ενώ απαιτούνταν 287. 

Η κυβέρνηση παραμένει οριστικά στη θέση της και η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση οριστικά υιοθετήθηκε. Βράζει το Παρίσι, κάλεσμα να καούν τα Ηλύσια έδρα του Μακρόν, συνθήματα “Paris, debout, soulève toi !” σήκω Παρίσι ξεσηκώσου. 

Μαζεύονται χιλιάδες οργισμένοι πολίτες που ξεχύνονται από παντού στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας. Θα είναι μια νύχτα δύσκολη μια νύχτα που θα κριθούν πολλά. 

Στο μεταξύ η αντιπολίτευση λέει πως θα προσφύγει στο Συνταγματικό Δικαστήριο για το νόμο εξπρές. Ο κόσμος φωνάζει : Macron παραιτήσου..

Μεγάλες συγκεντρώσεις οργής τώρα σε πολλές γαλλικές πόλεις όπως Bordeaux, Στρασβούργο,Λιλ, Μασσαλία κ.α Κάλεσμα για πολιτική ανυπακοή σε όλη την επικράτεια. Η Γαλλία εισέρχεται σε μια φάση έντονης πολιτικής αστάθειας; 

Ο Μακρόν κρατήθηκε σήμερα οριακά από μια εξοχή του πολιτικού συστήματος αλλά όχι για πολύ είναι ζήτημα πλέον χρόνου η πτώση του.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου