Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΦΡΙΚΤΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ!


Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»

ΒΙΝΤΕΟ Άρθρο του Peter Imanuelsen

Μια μη εκλεγμένη ελίτ που προωθεί τους κλιματικούς της στόχους και την οργουελική της ατζέντα, και οι τοπικές πόλεις και τα συμβούλια συνεργάζονται μαζί τους για να εφαρμόσουν τις πολιτικές τους στο κοινό - ενάντια στη θέλησή του
 
Οι κλιματικές ζώνες μετατρέπουν την Οξφόρδη σε μια «πόλη των 15 λεπτών», με το σχέδιο να αναγκάζει τους ανθρώπους να περπατούν προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε τοπικά καταστήματα και υπηρεσίες.

Θυμάστε όταν οι άνθρωποι αποκαλούνταν “θεωρητικοί συνωμοσίας” επειδή προειδοποιούσαν ότι τα Lockdown’s για το καλό του «κλίματος» θα ήταν το επόμενο βήμα;

Λοιπόν, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον νέο εξαιρετικά δρακόντειο νόμο στη Βρετανία που μοιάζει σαν κάτι βγαλμένο από το 1984.

Θα χωρίσουν την πόλη της Οξφόρδης σε έξι διαφορετικές ζώνες και οι άνθρωποι θα έχουν μόνο έναν περιορισμένο αριθμό φορών που θα τους επιτρέπεται να διασχίζουν τις ζώνες με το αυτοκίνητό τους.


Θα σας παρακολουθούν.


Όλοι οι κάτοικοι θα αναγκαστούν να δηλώσουν το αυτοκίνητό τους στο δημοτικό συμβούλιο. Οι κάμερες αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας που θα τοποθετηθούν στην πόλη θα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ πόσες φορές βγαίνετε από τη ζώνη σας.


Στην πραγματικότητα, τα ιδιωτικά αυτοκίνητα θα απαγορευτεί εντελώς να διασχίζουν τις ζώνες, εκτός αν αγοράσετε μια άδεια, η οποία θα σας επιτρέπει το πολύ 100 διελεύσεις το χρόνο! Ω, πόσο γενναιόδωρο.

Όσοι δεν έχουν άδεια ή αν οδηγείτε μεταξύ των ζωνών αφού έχετε συμπληρώσει το όριο των 100 διελεύσεων, θα σας επιβάλλεται πρόστιμο 70 λίρες ανά διέλευση.


Όλα αυτά γίνονται στο όνομα της “κλιματικής αλλαγής”, με στόχο να σταματήσουν οι άνθρωποι να κάνουν “περιττές” μετακινήσεις και να αναγκαστούν να περπατήσουν ή να πάρουν το λεωφορείο αντί γι’ αυτό.

Ξέρετε ποιος άλλος έκανε σχεδόν αδύνατη την ιδιοκτησία ιδιωτικών αυτοκινήτων και ανάγκασε τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς; Η Σοβιετική Ένωση. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη σωτηρία του πλανήτη. Πρόκειται για μια κομμουνιστική ιδέα στον πυρήνα της. Το κράτος θα αποφασίζει πού, πώς και πότε μπορείτε να ταξιδεύετε.

Αυτοί οι δικτάτορες νομίζουν ότι μπορούν απλά να επιβάλλουν την τυραννία στο λαιμό των λαών, με έναν επικεφαλής του Συμβουλίου Ταξιδίων της χώρας να λέει ότι το σχέδιο «θα προχωρήσει είτε αρέσει είτε όχι στους ανθρώπους».

Α, θα σας απαγορευτεί να ταξιδεύετε και θα είστε ευχαριστημένοι – Είτε σας αρέσει είτε όχι!

Αυτές οι κλιματικές ζώνες θα μετατρέψουν την Οξφόρδη σε μια “πόλη των 15 λεπτών”, με το σχέδιο να αναγκάζει τους ανθρώπους να περπατούν προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε τοπικά καταστήματα και υπηρεσίες.
Για μισό λεπτό!

Το είδατε αυτό, το θέμα της “πόλης των 15 λεπτών”; Θα σας αφήσω να μαντέψετε από πού προέρχεται αυτή η ιδέα…

Προέρχεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Μίλησαν κυριολεκτικά γι’ αυτό στη Σύνοδο Κορυφής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη 2021.

Έχουμε μια μη εκλεγμένη ελίτ που προωθεί τους κλιματικούς της στόχους και την οργουελική της ατζέντα, και οι τοπικές πόλεις και τα συμβούλια συνεργάζονται μαζί τους για να εφαρμόσουν τις πολιτικές τους στο κοινό – ενάντια στη θέλησή του. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΤΕ! ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΤΕ!.

Τώρα το συμβούλιο έχει λάβει οργισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνήματα από τους ντόπιους που είναι εξοργισμένοι με αυτό που είναι ουσιαστικά μια μορφή κλειδώματος του κλίματος. Δεν θέλουν να πρέπει να πληρώνουν πρόστιμα μόνο και μόνο για να τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν στη γειτονιά τους.

Φυσικά, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν πέσει πάνω σε αυτό, υποστηρίζοντας ότι οι υπάλληλοι έχουν υποστεί “ακραία κακοποίηση”. Οι απειλές και η κακοποίηση δεν είναι ποτέ αποδεκτές. 

Είναι ενδιαφέρον να δούμε την αφήγηση των μέσων ενημέρωσης εδώ, όπου το χρησιμοποιούν αυτό για να επιτεθούν σε όσους αντιτίθενται σε αυτόν τον δρακόντειο κανόνα. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να έστειλαν κακά μηνύματα, επομένως κανείς δεν επιτρέπεται να αντιταχθεί σε αυτή την τυραννία!

Φυσικά, οι “ελεγκτές γεγονότων” έχουν αναμειχθεί επίσης, υποστηρίζοντας ότι αυτό σίγουρα δεν είναι ένα κλιματικό κλείδωμα. Επειδή, βλέπετε, περιορίζουν μόνο την κυκλοφορία των αυτοκινήτων μεταξύ των ζωνών. 

Οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να περπατήσουν! Και δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια που να εμποδίζουν τους ανθρώπους να οδηγούν, παρά μόνο κάμερες που διαβάζουν την πινακίδα κυκλοφορίας σας και στη συνέχεια σας στέλνουν ένα πρόστιμο 70 λιρών με το ταχυδρομείο. Δεν υπάρχει καθόλου αποκλεισμός του κλίματος εδώ!

Έτσι, δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια, μόνο κάμερες που σας παρακολουθούν και σας στέλνουν πρόστιμα. Τότε όλα είναι εντάξει!

Αλλά αυτό δεν είναι το πρώτο δρακόντειο ζήτημα.

Είχαν επίσης μια δοκιμή στη Βρετανία για κάτι που έμοιαζε πολύ με ένα Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης (social credit score). Οι άνθρωποι θα είχαν μια εφαρμογή στο τηλέφωνό τους που θα παρακολουθούσε την τοποθεσία τους και οι άνθρωποι θα έπαιρναν πόντους αν ήταν φιλικοί προς το περιβάλλον και έπαιρναν το λεωφορείο αντί να οδηγούν.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου