Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Η ΓΑΛΛΙΑ! ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΔΡΟΜΟΙ...

Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΣΚΙΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ. ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΟΛΗ!3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ( CGT)
 10 ΒΙΝΤΕΟ 



Μακελειό στους δρόμους των γαλλικών πόλεων που ζουν μια μαζική εξέγερση αγανακτισμένων πολιτών που αισθάνονται ότι προδόθηκαν από ένα πολιτικό σύστημα που δεν τήρησε ούτε τα τελευταία προσχήματα. 

Ακρωτηριάστηκε αντίχειρας μια διαδηλώτριας το πιθανότερο από μια χειροβομβίδα/βομβίδα désencerclement ( αποκύκλωσης) κατά την κινητοποίηση στην Rouen σύμφωνα με το (BFMTV).

 Σήμερα γενική απεργία στη Γαλλία δυναμικές μαζικότατες συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις οδομαχίες αποκλεισμοί στρατηγικών υποδομών.Eπιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα…Θυμίζει Ουκρανία η Γαλλία καίγονται Δημαρχεία, αστυνομικοί σταθμοί, δρόμοι φλέγονται

ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Bordeaux


ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ



Το συνδικάτο CGT αναφέρει ότι σήμερα 3,5 ​​εκατομμύρια διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους σε όλη τη χώρα
για αυτή τη νέα ημέρα κινητοποίησης.800.000 διαδηλωτές στο Παρίσι σύμφωνα με την ίδια πηγή.

1,089 εκατομμύρια διαδηλωτές στη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων 119.000 στο Παρίσι, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών.
Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει 1,089 εκατομμύρια διαδηλωτές στη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων 119.000 στο Παρίσι, ρεκόρ κινητοποίησης στην πρωτεύουσα από την έναρξη του κινήματος διαμαρτυρίας.

Το κύριο φοιτητικό σωματείο ανακοινώνει ότι 500.000 νέοι διαδήλωσαν αυτή την Πέμπτη
500.000 νέοι διαδήλωσαν παντού στη Γαλλία αυτή την Πέμπτη, σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση που έκανε η Unef, η κύρια φοιτητική ένωση.

150.000 νέοι διαδήλωσαν κυρίως στο Παρίσι σύμφωνα με αυτή την καταμέτρηση.


Επαναλαμβάνεται η ιστορία όπως με τα Κίτρινα Γιλέκα όταν οι πραιτοριανοί του καθεστώτος Μακρόν έβγαλαν μάτια ακρωτηρίασαν χέρια. 

Αυτή τη φορά είναι όμως μια γενικευμένη εξέγερση αφού και ο τελευταίος Γάλλος θίχθηκε στο φιλότιμο του καθώς η Γαλλική Δημοκρατία πέθανε και επίσημα μετά τη χρήση του 49.3 που έκανε χρήση ο Μακρόν και κατέστησε νόμο του κράτους χωρίς να τον εγκρίνει η Εθνοσυνέλευση. 

Στην ουσία κατάργησε την μια από τις 3 εξουσίες κατά το σχήμα διάκρισης εξουσιών του Μοντεσκιέ τη νομοθετική που την έχει η Βουλή. Κατάργησε έτσι τη Γαλλική Ιστορία…

O Γάλλος επειδή πέραν της επαναστατικότητας του διακρίνεται και για το σοβινισμό του δεν θα του το συγχωρέσει...


ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ



Αυτή την ώρα μαίνονται οδομαχίες και ισχυρές συγκρούσεις στο ύψος της Opera στο Παρίσι. Μάχες έγιναν και πλατεία Βαστίλης όπου έγινε η κεντρική συγκέντρωση σήμερα με συμμετοχή συνδικάτων και πλήθος κόσμου.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου