Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ


ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΘΡΟΝΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΕΝΤΟΣ ΝΑΟΥ! ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
 ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ SAINT-AUBIN


ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΤΟΝ ΘΡΟΝΙΑΣΑΝ ΕΝΤΟΣ ΝΑΟΥ!

Σατανιστική έκθεση στην εκκλησία Saint-Aubin στη Γαλλία.. Γαλλία μα ποια Γαλλία; ΘΡΟΝΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΕΝΤΟΣ ΝΑΟΥ

Σατανιστική έκθεση στην εκκλησία Saint-Aubin στο Epinay. Μέσα στην εκκλησία θρονιάσανε τον τραγόμορφο κερασφόρο. Νεκροκεφαλές σκελετοί τερατόμορφοι ”εσταυρωμένοι” dark τοπία... 

Η εκκλησία Saint-Aubin στο Epinay της Γαλλίας φιλοξενεί έκθεση με τίτλο «Trilobites» από τις 29 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου.
Με την πρώτη έννοια, ο όρος «τριλοβίτες» αναφέρεται σε εξαφανισμένα θαλάσσια αρθρόποδα, γνωστά για τα τρίλοβα και τμηματικά σώματά τους.


Μπροστά σε αγία τράπεζα και μέσα στο βαπτιστήριο

Ωστόσο, η έκθεση δεν είναι αφιερωμένη σε αυτά, αλλά εκθέτει διάφορα δείγματα δαιμόνων για να τα δουν όλοι. 

Ο Tony Leprêtre δημοσίευσε φωτογραφίες στο X/Twitter που δείχνουν αυτούς τους δαίμονες, που απεικονίζονται με τη μορφή αγαλμάτων και ζωγραφικής, που εκτίθενται στην εκκλησία, μεταξύ άλλων μπροστά από αγία τράπεζα και μέσα στη κολυμβήθρα του βαπτίσματος.

Ο «καλλιτέχνης» είναι ο Jérémy le Bouteiller. Το Epinay είναι μέρος της αρχιεπισκοπής της Ρουέν, με επικεφαλής τον Επίσκοπο Dominique Lebrun.

Τον θρόνιασαν μέσα σε εκκλησιές και τον λάτρεψαν …. οι όροι ιεροσυλία και βεβήλωση δεν έχουν πλέον εδώ νόημα




Οι Τριλοβίτες είναι εξαφανισμένα ασπόνδυλα ζώα της συνομοταξίας των αρθροπόδων που απαρτίζουν την ομοταξία Trilobita.


Η είδηση δημοσιεύεται 1/7/24 σε γαλλικά μέσα..

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ … εσωτερικός











11 σχόλια:

  1. Ο Χριστός επιτρέπει το θρόνιασμα αυτού του ... "λεβέντη" μήπως και αναφωνήσουμε ομοθυμαδόν "ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΠΛΑΝΗΘΗΚΑΜΕ".
    Αντ' αυτού εμείς "καταλύουμε" αναψυκτικά HELL και MONSTER στην υγειά του τέρατος αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι "καταλύουμε", αλλά "μεταλαμβάνουμε" αναψυκτικά στην υγειά του τέρατος και όχι Θεία Κοινωνία στην υγεία του σώματος και της ψυχής μας.

      Διαγραφή
    2. Σε λίγο θα μαγαρίσουν και τη Θεία Κοινωνία, με το "κοινό ποτήριο". Για να δούμε αν θα το επιτρέψει ο Ύψιστος!!!

      Διαγραφή
  2. Οι δήθεν "σπουδαίοι" άνθρωποι που προσκυνούν τον σατανά είναι διανοητικώς καθυστερημένοι, διότι πιστεύουν ότι υπηρετούν τα επίγεια "συμφέροντα" τους προσκυνώντας τον σατανά.
    Ο σατανάς είναι ο από την αρχή αμετανόητος ανθρωποκτόνος και είναι επίσης ο πατέρας του ΨΕΥΔΟΥΣ.
    Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που επιθυμεί ο σατανάς, είναι να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ (πάνω στη γη και στην αιώνια μεταθανάτια ζωή) ΚΑΙ τους ηλίθιους που τον υπηρετούν, όπως και όσους άλλους ΜΠΟΡΕΙ να καταστρέψει.

    Φυσικά ο αληθινός και ζωντανός Θεός της Εκκλησίας και ολόκληρου του σύμπαντος κόσμου, θα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ τα έργα του σατανά πάνω στη γη, με ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ τρόπους και ΟΧΙ ΜΟΝΟ με τους πολέμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχιμανδρίτης και Ιεραπόστολος στην Αφρική, π. Ελπίδιος Βαγιανάκης.

    Ο «εν εσχάτοις χρόνοις» άγιος Νεκτάριος Μητροπολίτης Πενταπόλεως ο Θαυματουργός, μας δείχνει τον τρόπο πώς να ζήσουμε στα έσχατα χρόνια του Αντίχριστου.

    https://mazimetoxristo.blogspot.com/2022/11/47.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, περί Αντιχρίστου.

    Ο Αντίχριστος θα εγκατασταθή και εις όλας τας τοπικάς χριστιανικάς Εκκλησίας.

    Αντιγράφω:
    "Ποιός όμως είναι αυτός (ο Αντίχριστος); Άραγε ο Σατανάς; Βεβαίως όχι. Αλλά κάποιος άνθρωπος που θα δέχεται όλη την ενέργειά του. «Και αποκαλυφθή ο άνθρωπος», λέγει, «ο υπεραιρόμενος επί πάντα λεγόμενον Θεόν ή σέβασμα», δηλαδή ο αντίχριστος. Διότι δεν θα φέρη μίαν ειδωλολατρικήν θρησκείαν, αλλά θα είναι ένας αντίθεος και θα καταλύσει όλους τους Θεούς και θα διατάξει να τον προσκυνούν αντί του Θεού, και θα εγκατασταθή (ο Αντίχριστος) εις τον ναόν του Θεού, όχι μόνο τον εν Ιεροσολύμοις, αλλά και εις όλας τας τοπικάς χριστιανικάς Εκκλησίας. Και «αποδεικνύοντα» , λέγει, «εαυτόν ότι εστί Θεός». Δεν είπε ότι θα ονομάζει τον εαυτό του Θεόν, αλλά ότι θα προσπαθή να αποδείξη ότι είναι Θεός. Διότι και μεγάλα έργα θα κάνη και σημεία θαυμαστά θα αποδείξη..."

    Πηγή:
    https://www.impantokratoros.gr/7A64E48A.el.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την αποδημία της Θείας Χάριτος ο άνθρωπος ζει στα αποπνικτικά όρια της φύσεώς του, που ζητάει να πετύχει μόνη της, ό,τι θα μπορούσε να πραγματοποιήσει ο άνθρωπος ΜΟΝΟ σε ενότητα με το Θεό.

    Αυτό το αποκρουστικό είδωλο (Μπαφομέτ) συμβολίζει τον εγωισμό μας, στον οποίο ουσιαστικά προσευχόμαστε για να επιτύχουμε τα πράγματα που εμείς θέλουμε, ως άτομα, ως οικογένειες, ως έθνη, ως ανθρωπότητα γενικά. Ο δε Τριαδικός και μόνος Θεός μας κρούει αδιάκοπα το καμπανάκι για να μετανοήσουμε, ώστε να πάρει εξουσία να μειώσει φιλάνθρωπα τις συνέπειες του Πνευματικού Νόμου, ο οποίος ενεργοποιείται αυτόματα, όταν ο καθένας σκέπτεται και κάνει ό,τι γουστάρει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ό,τι γουστάρει, ό,τι του υποβάλλει ο μέγας Influencer, ο αντίδικος!!!

      Διαγραφή
    2. Κι όμως, υπάρχουν κάτι τυπάκια, που αφού έβγαλαν τα ματάκια με τα χεράκια τους, ισχυρίζονται ότι είναι μαλάκες όσοι πιστεύουν ότι υπάρχει Ήλιος. Γι' αυτούς μπορείς να κάνεις μόνο προσευχή, αλλά όχι να αντιδικήσεις μαζί τους.

      Διαγραφή
    3. Υπάρχουν και πιο σοβαρά περιστατικά: Υπάρχουν αρνητές του Ήλιου, που ναι μεν είναι ανοιχτομάτηδες, αλλά σηκώνουν το κεφάλι στον ουρανό μόνο όταν βρέχει, οπότε βλέπουν μόνο πυκνά σύννεφα κι έτσι επιβεβαιώνουν την άποψή τους ότι δεν υπάρχει Ήλιος.

      Διαγραφή
  6. Αρχιμανδρίτης και Ιεραπόστολος στην Αφρική, π. Ελπίδιος Βαγιανάκης.

    Τα τρία βασίλεια πριν τον αντίχριστο.
    (Δημοσιεύτηκε: 31 Μαρ 2014).

    https://www.youtube.com/watch?v=o3QIqLIJynk

    ΑπάντησηΔιαγραφή