Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Η ΦΩΝΗ ΕΝΟΣ ΑΓΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ
ΟΛΟΙ ΟΙ " ΤΑΓΟΙ"


ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ Κ΄ΑΓΑΘΟΥΣ
Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΩΡΕΑΝ...

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ Ι.ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Γράφει ο Γιώργος Βολουδάκης


Μακαριώτατε και σεβασμιώτατοι πατέρες

Είχα, προ ενός περίπου έτους, απευθυνθεί στην πατρική καρδιά σας για να σας εκφράσω την αγωνία μου, για τα όσα ήδη τότε συνέβαιναν στην πατρίδα μας και πλέον αποτελούν « αγαθό» παρελθόν, καθώς τα εξαθλιωτικά μέτρα που επίκεινται, απειλούν με πλήρη αποδόμηση και ολοκαύτωμα, τον εθνικό, κοινωνικό αλλά και πολιτισμικό ιστό της χώρας.


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ


Οι συζητήσεις έχουν πάρει φωτιά στις γειτονιές : ΔΝΤ, Αιγαίο, Δραχμή, ορυκτός, Τουρκία, πορτοκαλί επαναστάσειςΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ


Δεν μας επιτρέπεται να αποκαλύψουμε τον πολύ αγαπητό φίλο και εξαιρετικό αναλυτή, που ηγείται της ομάδας νέων εφοριακών, όμως μπορούμε από το βήμα αυτό να τον συγχαρούμε, για το πολιτικά και οικονομικά ευθύβολο, όσο και πνευματικά ακριβές και αγαπητικό κείμενό του, που αξίζει να το διαβάσετε με ιδιαίτερη προσοχή.

-Για την δραχμή τι λές;


-H δραχμή αποτελεί αυτονομία και ανεξαρτησία στον νομισματικό πυλώνα του κράτους, όμως απαιτεί και κοινωνικοποίηση, κρατικοποίηση, εθνικοποίηση όπως θες πές το του τραπεζικού συστήματος και δη της κεντρικής ιδιωτικής Τράπεζας Ελλάδος Α.Ε (92% άγνωστοι ιδιώτες), όπως και άλλων μεγάλων ιδιωτικών τραπεζών, απαιτεί πατριωτική κυβέρνηση που προφυλάσσει τα εθνικά σύνορα, που δεν υπάρχει. Η δραχμή είναι καλή όταν δεν έχεις ζητήματα στην Θράκη, στο Αιγαίο, στην Κρήτη. Είναι καλή όταν έχεις ήδη μία στοιχειώδη υποδομή παραγωγικής βάσης.

-Μπερδεύτηκα, γιατί ακούμε για δραχμή τελευταία;


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ YOUTUBERS ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΟΙ YOUTUBERS ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΑΝ
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ
ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑ(ΒΟΛΟ)ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

 
Ήθελα να το αναρτήσω από χθές γιατί είναι από προχθές το πανώ στο Σύνταγμα, αλλά δεν το είχα φωτογραφίσει...Μπράβο στα παιδιά, εύχομαι και άλλες υγειείς δυνάμεις να ενισχύσουν τον αγώνα ο οποίος παρά τα χίλια καπέλα που αιωρούνται φαίνεται να παραμένει στο πατριωτικό καθήκον και μένει να αρθρωθεί πολιτικός λόγος και να οργανωθεί η προσπάθεια σε συνιστώσες πατριωτικού μετώπου...

Είθε... ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ (ΣΚΕΛΕΤΟΣ)  ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Η ΚΡΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣΥΝΕΝΟΧΟΙ…

 της Αρτέμιδος ΚαπούλαΗ βροχή δυνατή, ο κόσμος λιγότερος από χθες, οι μπάτσοι στην θέση τους. Τσίκνα μπερδεμένη με αισιοδοξία και οργή, φωνές, τύμπανα, χαμόγελα και γνέματα αναγνώρισης. Άνθρωποι περιφέρονται, πιτσιρίκια βγάζουν φωτογραφίες με το κινητό, ηλικιωμένοι με κατσαρολικά στα χέρια και ομπρέλες, ένα πλήθος αλλούτερο που όμως δονείται.Το μωρό στις πλάτες τού άντρα μπροστά μου ήταν δεν ήταν δύο χρονών. Το έβλεπα να χοροπηδά, να ταλαντεύεται ανάλογα το σύνθημα και τον ρυθμό τού πατέρα και κόλλησαν τα μάτια μου εκεί. Σε εκείνη την φατσούλα που στα δυο του χρόνια το έφερε ο δρόμος τής ζωής σε μια διαδήλωση. Το κοιτούσα και σκεφτόμουν ότι ο μόνος αθώος από όλους όσους ήμασταν συγκεντρωμένοι μπροστά στη Βουλή και μέσα σε αυτήν ήταν εκείνος ο μπόμπιρας που ενώ δεν έχει μάθει καλά-καλά να περπατάει σηκώνει στις δικές του ανύπαρκτες πλάτες ένα τεράστιο χρέος.
Ήμουν αγανακτισμένη μα δεν φώναξα... «κλέφτες», ούτε μούντζωσα. Ντρεπόμουν ξαφνικά. Ναι, ντρεπόμουν εκείνα τα παιδικά μάτια. Πίστεψα ότι η φωνή μου θα χτυπήσει σαν αντανάκλαση πάνω τους και θα με κάψει. Ένοιωσα ένοχη.

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η ΜΝΗΜΗ ΣΩΖΕΙ...


29 ΜΑΪΟΥ 1453
ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΤΕ...


Τα αίτια της Άλωσης της Πόλης


του Ιωσήφ Βρυεννίου
(Απόσπασμα)

"Αν η εικόνα των τιμωριών, που μας επιβάλλει ο Θεός, προκαλεί αμηχανία και σύγχυση, ας αναλογισθούμε τους παραλογισμούς μας και τότε θα εκπλαγούμε γιατί ακόμη δε μας κτύπησε κεραυνός. Δεν υπάρχει καμιά μορφή διαστροφής που να μην έχουμε διαπράξει σ΄όλη μας τη ζωή.

Αυτές δε είναι οι αποδείξεις:
Βαπτιστήκαμε άλλοι δι' απλής και άλλοι δια τριπλής κατάδυσης, και έγινε επίκληση του ονόματος της Αγίας Τριάδας, σε άλλους μία και σε άλλους τρεις φορές.

Οι περισσότεροι από μας όχι απλώς αγνοούμε τι σημαίνει να είσαι Χριστιανός, αλλά και πως ακόμη να κάνουμε το σταυρό μας ή, κι αν ακόμη το γνωρίζουμε, ντρεπόμαστε να τον κάνουμε. Η άφεση των αμαρτιών και η κοινωνία των Θείων δώρων προσφέρονται με την ανταλλαγή δώρων.

 
Είμαστε ανίκανοι να υπερασπιστούμε το όνομα του Θεού όταν αυτό βλασφημείται, όταν θα έπρεπε να πεθάνομε γι' Αυτόν.

Αποδίδουμε το κοινό όνομα τον έχθρων του σταυρού ο ένας στον άλλο, και το έχουμε συνέχεια στα χείλη μας.


Καθημερινά αναθεματίζουμε και καταριόμαστε τους εαυτούς μας και τους άλλους .
Χωρίς δισταγμό κάνουμε όρκους και συνέχεια ψευδορκούμε στο φοβερό και ιερό όνομα του Σωτήρα και Θεού μας, και αυτό χωρίς να υπάρχει καμιά ανάγκη.
Παραπονιόμαστε στο Θεό είτε βρέχει είτε δε βρέχει, είτε χάνει κρύο είτε κάνει ζέστη, πως δίνει πλούτο στον ένα και αφήνει τον άλλο φτωχό, πως πνέει νοτιάς ή έρχεται καταιγίδα από το βοριά και εντελώς απλά μεταμορφωνόμαστε σε αδιάλλακτους δικαστές του Θεού.
Πολλοί από μας αδιάντροπα βλασφημούν την Ορθόδοξη πίστη, το Σταυρό, το Νόμο, τους αγίους, τον ίδιο το Θεό, όταν ακόμη κι ένας άπιστος δε θα το έκανε τόσο πολύ.


Θέτουμε σε κίνηση τις άγιες εικόνες και προφασιζόμαστε πως διαβάζουμε το μέλλον μέσα απ ΄αυτές τις κινήσεις.


Οι περισσότερες από τις αμαρτίες μας είναι ανεξομολόγητες, κι έτσι είναι και ασυγχώρητες.


Ερευνώντας όλα τα μέλη του σώματός μας τα θέτουμε στην υπηρεσία του εχθρού: μήπως δεν προλέγουμε το μέλλον από τη φαγούρα των χεριών ή της μύτης, από το πέταγμα του βλεφάρου, από το βούισμα του αυτιού, εν συντομία απ΄ όλα τα φυσικά φαινόμενα των οργάνων του σώματος μας; Διακρίνουμε σημάδια στις απαντήσεις και στους χαιρετισμούς των ανθρώπων. Προσέχουμε τις κραυγές των οικόσιτων πτηνών, το πέταγμα και τις κραυγές των κοράκων, και ανακαλύπτουμε οιωνούς σ’ όλα αυτά. Αυταπατόμαστε όταν πιστεύουμε στους αστρολόγους, πως η ύπαρξή μας δηλαδή κατευθύνεται από τις Ώρες, την Τύχη, τις Μοίρες , την Ειμαρμένη τα σημάδια του Ζωδιακού κύκλου και των πλανητών. Είμαστε βέβαιοι πώς οι Νηρηίδες ζουν στη θάλασσα και πώς Στοιχειά υπάρχουν παντού... Μερικοί από μας λατρεύουν και χαιρετίζουν τη νέα σελήνη. Εορτάζουμε τις Καλένδες, φοράμε τα δαχτυλίδια του Άρη, στολίζουμε τα σπίτια μας με μαγιοστέφανα... Προσέχουμε τα όνειρα και πιστεύουμε πως μας λένε το μέλλον. Κρεμάμε φυλαχτά στο λαιμό μας εξασκούμε τη μαντεία.


Καταφεύγουμε καθημερινά σε μάγους, μάντεις, γύφτους, εξορκιστές αναζητούμε στη μαγεία τη θεραπεία κάθε ασθένειας και διαβάζουμε μαγικά σε ανθρώπους και ζώα. Με ξόρκια προσπαθούμε να αυξήσουμε τη γονιμότητα των χωραφιών μας, την ανάπτυξη και υγεία των κοπαδιών μας, να επιτύχουμε στο κυνήγι, να έχουμε άφθονο τρύγο.


Απομακρυνόμαστε ακόμη πιο πολύ από την αρετή ψάχνοντας συνεχώς το κακό. Η φιλία απωθήθηκε και η κακεντρέχεια πήρε τη θέση της. 0 αδελφός εκμεταλλεύεται τον αδελφό, ο κάθε φίλος ακολουθεί το δρόμο τής προδοσίας.. Δεν υπάρχει έλεος, ούτε συμπάθεια μόνο μίσος και αναίδεια.

 
Οι κύριοί μας είναι άδικοι, αυτοί που μάς κυβερνούν, αρπακτικοί, οι δικαστές μας, διεφθαρμένοι, οι διαιτητές μας, ψεύτες οι πολίτες, απατεώνες, οι επαρχιώτες, χωρίς κρίση και οι πάντες εν γένει ευτελείς .

 
Οι παρθένες μας είναι πιο προκλητικές και από τις πόρνες, οι χήρες είναι περίεργες χωρίς λόγο, οι παντρεμένες κοροϊδεύουν μια πίστη που οι ίδιες δε φυλάσσουν, οι νέοι είναι χαμένοι στην ακολασία, οι γέροι παραδομένοι στο πιοτό, οι πρεσβυτέρες προσβάλλουν τη θέση τους, οι ιερείς έχουν ξεχάσει το Θεό, οι μονάχοι ξέφυγαν τελείως από το σωστό δρόμο, οι άνθρωποι στον κόσμο είναι τόσο χαμένοι ώστε με τα λόγια μεν να δίνουν την εξωτερική εμφάνιση της ευσέβειας, ενώ μέσα τους να αρνούνται κάθε αρετή. Έχουμε πρόσωπο πόρνης και αμαρτωλού.


Είναι τέτοια η σκληρότητα της καρδιάς μας, η λησμονιά μας, η τύφλα μας, ώστε να μην πιστεύουμε πλέον πως διαπράττουμε πράξεις κακίας ότι υποφέρουμε απ’ αυτές, όταν στην πραγματικότητα είμαστε οι εκτελεστές τους και τα θύματα τους... Αυτές και άλλες είναι οι αμαρτίες που μας καθιστούν άξιους των τιμωριών, με τις οποίες o ο Θεός μας επισκέπτεται ως πληρωμή γι΄αυτά τα λάθη και άλλες ίσης βαρύτητας κακοήθειες. Έτσι ο Θεός τιμωρεί το λαό Του.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΄ΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...


Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΓΙ ΑΥΤΟ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ


ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΗ...

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ...


Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

(Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΩ...ΑΡΙΣΤΕΡΑ)

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΜΕDIA...


OTAN Η ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΕΛΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ

"ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤ
ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ
ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ
ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ"

Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ...


 

Ανταπόκριση από το Σύνταγμα


 

Γράφει η Στεφανία

 
Οι «ανώνυμοι» ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ!!! Κι αυτό είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Μια τρομερή κατάκτηση του ανθρώπου η οποία θα γραφτεί στην ιστορία. Είναι και ο λόγος που αυτοί τρέμουν. Είναι και ο λόγος που θα χάσουν.

• Ο κόσμος ξαφνικά, χωρίς σύνθημα, χωρίς κάλεσμα κλείνει τον δρόμο, πάει βουλή. Προχθές δε (όταν άρχισε) κάποιοι φώναξαν με την ντουντούκα να μείνουμε πίσω, ούτε ένας δεν γύρισε καν το κεφάλι να δει!


• Τα συνδικαλιστικά όργανα ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ!

• Οι κάμερες έχουν φάει τέτοιο απίστευτο κλάσιμο (και βρίσιμο, αλλά κυρίως κλάσιμο), δεν τους υπολήπτεται και δεν τους αναγνωρίζει κανείς!

 
• Πάλι χθες κάποιος τόλμησε να πετάξει ένα μπουκάλι στους αστυνομικούς, όλο το πλήθος έπεσε πάνω του (χωρίς σινιάλο, χωρίς οργάνωση??) και τον απομάκρυνε!


Δεν στέκει κανείς άμαθος στους ανώνυμους!!

 
Έχουμε ήδη κερδίσει τη δημοκρατία, εκεί έξω στο δρόμο και στα πεζοδρόμια του Συντάγματος!!

Το νερό πλέον μπήκε στ’ αυλάκι, δεν χρειάζεται να ειπωθεί τίποτα. ΟΛΟΙ εκεί έξω τα ξέρουν όλα. Τη δημοκρατία στη χώρα θα την φέρουμε με το στανιό, θένε δεν θένε.

(Ο ανώνυμος θα μείνει στην ιστορία σ’ αυτήν την επανάσταση, μην προσπαθείτε να φανείτε. Οι ανώνυμοι το άρχισαν, οι ανώνυμοι θα πάρουν όλη τη δόξα. Οι διασημότητες έχουν γίνει ήδη παρελθόν).

 
Υ.Γ.1 Γι’ αυτούς: Πώς τολμάνε και βγαίνουν ρε φίλε από την είσοδο της βουλής; Δεν μιλάω για το γιουχάρισμα αλλά για τα λέιζερ που σαν όπλα πέφτουν στοχευμένα πάνω τους. Εμείς που βλέπουμε από κάτω, αυτούς να κινούνται και τα λέιζερ επάνω τους να τους ακολουθούν σε κάθε βήμα, τα νοιώθουμε σαν όπλα που είναι έτοιμα για το πυρ! (Σήμερα χαρτογραφείται το αύριο κύριοι).

Υ.Γ.2 Σχετικά με τα μήντια: Υπάρχει μια άποψη ότι επειδή κάλυψαν το γεγονός τα μέσα, μαθεύτηκε…. Χμ.. Τα μέσα είναι τσιράκια τους. Δεν παίζουν τίποτα που να μην τους έχει ζητηθεί. ΕΚΤΟΣ ΑΝ…. γίνει χαμός στο διαδίκτυο και ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ να το παίξουν. Το διαδίκτυο κινεί τα μήντια. Την δύναμη όλη την έχουμε εμείς.

Υ.Γ.3 Για Μπέηδες και Θεοδωράκηδες: Περιμένετε να αφήσουμε τον γάμο για να πάμε για πουρνάρια;;;;; Χα, χα, χα, χα, χα, χα.

 
Αγώνα ζητούσαμε τόσο καιρό κύριοι, μας τα ζαλίσατε με τις ομιλίες σας!!! Τον αγώνα μετά κόπων και βασάνων τον φέραμε μόνοι μας, καθίστε τώρα να σας ακούτε εσείς.

olympia


ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
Νομίζουμε πως το κείμενο με σταράτα Ελληνικά, χωρίς τις περιττολογίες την λεξιλαγνεία\και κυρίως την εννοιολαγνεία που χαρακτηρίζει ημάς τους δήθεν διανοητές, δείχνει σαν δάχτυλο μέσα σε βουή, την απόφαση και το πείσμα για το δίκιο και την κατάκτησή του...
 

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΚΑΠΕΛΑ ΣΤΙΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ


ΒΡΟΧΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑ  ΣΤΙΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ
ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ!!!


Η ΑΠΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΕΡΙΤΖΙΔΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΛΟΙΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ


Η ΠΡ.Α.Ο.Σ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

ΤΡΕΜΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ
Η ΕΣΧΑΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ) ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝ ΧΘΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ!!!ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΠΑΡΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ
ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:
" ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,
Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73"
ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ!!!


 ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ (ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ HAARP ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ) ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΣ ΠΤΕ

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 8/10/2010

ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ:

ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ...) ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ!!!Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Θ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ:" ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΟΥΤΟΠΙΑ"


Ο λαός στο δρόμο:
Μην επαναπαυόμαστε οι λύκοι παραμονεύουν 

Η Ελλάδα είναι ένα καζάνι που βράζει.

Η χθεσινή μαζική κάθοδος του ελληνικού λαού στις πλατείες, σε όλη την Ελλάδα, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι ο ελληνικός λαός έχει τη διάθεση και τη θέληση να αγωνιστεί αν ΔΙΑΦΑΝΕΙ κάτι που να μην είναι κομματικά καπελωμένο.

Αυτό βεβαίως το γνωρίζουν πολύ καλά τα επιτελεία και οι υπηρεσίες του καθεστώτος και των «νταβάδων»: Διεθνών και εγχώριων.

 
Η σύγχρονη συνταγή τους είναι να προλαβαίνουν τους μεγάλους λαϊκούς σεισμούς με μικρούς προσεισμούς που θα αποφορτίζουν τους όγκους της λαϊκής ενέργειας προκειμένου να τους κατευθύνουν στα πολιτικά τους παιχνίδια.


OΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ!!! ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΠΛΗΘΗ ΛΑΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΡΓΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ
ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ


Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

O ΣAΡKAΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΜΑΣ...

       

KANTE HΣΥΧΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΟΥΝ!!!
Κανείς μας δεν αντιδρά στην εξαθλίωση και στον τρόπο ζωής που οι άλλοι μας επιβάλλουν. 

Λεφτά υπάρχουν, ναι, αλλά στις τσέπες αυτών που τα καταχραστήκαν. 

Αυτοί λοιπόν κυκλοφορούν με την αξιοπρέπεια τους αντί να τιμωρηθούν και εμείς χάνουμε την αξιοπρέπεια μας και καταδικάζουμε τα παιδιά μας σε ένα αναξιοπρεπές μέλλον. Γιατί όμως δεν αντιδρά κανείς; Όλοι δεν έχουμε την ίδια νοημοσύνη αλλά όλους ανεξαιρέτως επηρεάζει η σημερινή κατάσταση.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ...Τα μαθες τα νέα; Φασισμός στις συνελεύσεις!
Οι εγκάθετοι δωσίλογοι πολιτικοί μασόνοι έχουν δώσει εντολή στους συνδικαλιστές να αποφύγουν πάσα θυσία τις συνελεύσεις.


-Γιατί το κάνουν αυτό;

- Φοβούνται τα λαικά αιτήματα. Φοβούνται τα γνήσια ψηφίσματα των συνελεύσεων. Η κοινωνία, οι εργαζόμενοι ξυπνούν και θέλουν να συγκρουστούν με τον παλιό εαυτό τους. Θέλουν να συγκρουστούν με τους βιαστές τους!

- Και αν γίνουν συνελεύσεις;

- Toυς είπαν να καπελώνουν τις συνελεύσεις με τις δαιμονισμένες τακτικές τους. Να αναπαράγουν το αίσθημα της ματαιότητας. Να μην δώσουν λόγο στην κάθε ξεχωριστή φωνή. Να μην επιβεβαιωθεί η λαική...η εθνική οργή! Να παραμερίσουν διακριτικά την δημοκρατία! Να μιλάνε οι δωσίλογοι, οι εγκάθετοι που μας έφτασαν ως εδώ... Να διατηρήσουν πάσα θυσία την εικονική πραγματικότητα, διαφορετικά θα τους βγάλουν στην φόρα διάφορα σκάνδαλα και δεν θα πάρουν πόστα "των αρίστων" στην νέα τάξη πραγμάτων, στην νέα εποχή της δημόσιας διοίκησης.. στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση των αυστραλοπιθήκων !

-Πρέπει να είναι πολύ λερωμένοι..στο μυαλό..αυτοί. Αλλά δεν βλέπω να ανέχεται το θέατρο για πολύ ακόμα ο κόσμος.. Τους βλέπω και αυτούς να κάνουν παρεά με τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους του συστήματος..στο σύνταγμα...

-Εγώ θα τους πρότεινα να βγάλουν διαβατήρια..και να έχουν ετοιμο το φουσκωτό προς Αδριατική μεριά..αλλά θα βρεθούν, που θα πάει..

-Ναι, διαβατήρια ή έμπρακτες ενέργειες μετανοιας. Η λευτεριά έρχεται με τις εξελίξεις . Δεν την σταματά το σκοτάδι πλέον..


 

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Θύμιου Παπανικολάου:"Κυβερνήσεις υποταγμένες στα κέντρα της οικονομικής εξουσίας είναι κυβερνήσεις ανδρεικέλων"


Ο μύθος και το υπνωτικό

των καθεστωτικών «ηρώων»


«Ο ζωντανός ποτέ δεν πρέπει να λέει: ποτέ!

Το βέβαιο σίγουρο δεν είναι.

Τίποτα δεν είναι μια για πάντα δοσμένο.

Όταν οι τύραννοι θα έχουν το λόγο τους πει

θα ‘άρθει η σειρά των καταπιεσμένων.

Ποιος τολμάει λοιπόν να λέει: ποτέ;

Ποιος φταίει που η τυραννία συνεχίζεται; Εμείς.

Ποιος είναι υπεύθυνος να την γκρεμίσει; Πάλι Εμείς.

Όποιος σωριάστηκε κτυπημένος να σηκωθεί!

Όποιος είναι χαμένος, ας αγωνιστεί!

Αυτόν που της κατάστασής του απόκτησε συνείδηση

κανένας δεν μπορεί να τόνε συγκρατήσει.

Αυτοί λοιπόν, η τώρα νικημένοι,

αύριο θα ‘ ναι νικητές

και τώρα, το παλιό ποτέ

από ποτέ γίνεται: τώρα».

Μπρεχτ

Τώρα, λοιπόν, να σπάσουμε τις αγκυλώσεις και τα ειδωλολατρικά στερεότυπα του κοινοβουλευτικού κρετινισμού. Όσο πιστεύουμε στα κοινοβουλευτικά είδωλα και τους «ήρωες» του καθεστώτος δεν θα αποτινάξουμε ποτέ την τυραννία. Δεν θα καθαρίσει ποτέ η καθεστωτική κόπρος…
Μια από τις μεγάλες ψευδαισθήσεις που έχουν πολλοί είναι ότι θα αλλάξουν τα πράγματα αν γκρεμιστεί αυτή η κυβέρνηση των ανδρεικέλων μέσα από τις καθεστωτικές διαδικασίες, τις απόλυτα ελεγχόμενες και υποταγμένες στα ισχυρά κέντρα της οικονομικής εξουσίας: Είτε με εκλογές, είτε με πολιτικό πραξικόπημα «εθνικής σωτηρίας»!!!  

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ...ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΔΕΙΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...
ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8ΜΜΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟ ΚΟNTRΑ CHANNEL


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ Η ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΜΜΕ ΥΠΟ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ
ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

Διαβάστε επίσης

orthodox-watch.blogspot.com:" Ο Μητροπολίτης Πειραιώς σε μια "εφ΄ όλης της ύλης" συνέντευξη"

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΛΗΜΜΑ "ΝΕΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ" ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


ΠΡΟΔΟΤΗ (Υ)ΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ
Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!
\
     
            Το φλάμπουρο της νέας Eλληνικής επανάστασης
κατά της ναζιστικής τουρκοκρατίας:
"Η ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ"ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ "ΕΤΑΙΡΟΥΣ" ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΔΗΛΑΔΗ 3,4 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ
(ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΑΕΠ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ.

ΩΣΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΕ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
 


ΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ
ΠΟΥ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ

H IΣΠΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ H IΣΠΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ PUERTA DEL SOL ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΜΙΑ ΘAYMAΣIA ΑΝΑΛΥΣΗ
ΤΟΥ JOSE LUIS SAMPEDRO SAEZ

ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΘΕΙ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!

Η ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΤΟ HIGH TV ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΟ...ΕΣΡΕάν σε κάτι πραγματικά είναι υπεύθυνος ο λαός σ΄αυτήν την κρίση είναι που ενδίδει σε όσα του επιβάλλουν και έτσι δέχεται την πλύση εγκεφάλου από τα σαμπουάν μυαλών...
...ΣΚΑΙ, ΜΕGA και ...CIA!!!
Να όμως που και τα μικρότερα κανάλια, μερικά από τα οποία λένε ότι κάνουν αντίσταση, ενδίδουν κι αυτά στην πίεση των εξουσιαστών, κι είναι βαριά η αισχύνη όταν ένας που λέει πως είναι αγωνιστής στά δύσκολα το βάζει στα πόδια!!!
Όπως π.χ. το HIGH TV, που μάθαμε ότι εκλιπαρούσε το ΕΣΡ να μην του ρίξει πρόστιμο για τις αιχμηρές εκπομπές του Ανδέα Αθηναίου για τα Ίμια και για την εξάρτηση της Ελλάδος και αυτό υποσχέθηκε ότι θα τον ...κόψει και πράγματι του έκοψε την εκπομπή!!!

Ιδού οι επίμαχες εκπομπές που πρώτο το ιστολόγιό μας έβγαλε στο διαδίκτυο με την βοήθεια του αγαπημένου φίλου μας filtor που τις  ανέβασε στο Youtube.


Τί να πούμε;

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ HIGH TV

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΠΑΡΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ...

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ


BARCELONA LIVE    Επιστολή από την Βαρκελώνη...Θαυμάστε την Αυτο-οργάνωση των Ισπανών [και Καταλανών].

«Βρισκόμαστε στην 5η ημέρα και στην Puerta del Sol βρίσκονται περίπου 20 χιλιάδες συμμετέχοντες στην κατασκήνωση. Δεν κοιμούνται όλοι στις πλατείες, αλλά πλήθος κόσμου συμμετέχει κατά την διάρκεια της ημέρας.
ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΡΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ PUERTA DEL SOL ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣΕγώ θα σας μεταφέρω την δική μου εμπειρία και τις δικές μου εικόνες από την Βαρκελώνη όπου ζω τα τελευταία 5 χρόνια.

Η κατασκήνωση έχει στηθεί στην placa Catalunya, στο κέντρο της Βαρκελώνης, και κατά την προσωπική μου άποψη είναι ένα πραγματικό εργαστήρι σκέψης. Υπάρχουν στημένες διάφορες σκηνές που έχουν ως σκοπό να πληροφορήσουν τον κόσμο γύρω από τις απόψεις του, οπού εκεί επίσης μπορείς να πληροφορηθείς για τις διάφορες ομάδες εργασίες, για τις αποφάσεις των ομάδων εργασίας αλλά και το γενικότερο ημερήσιο πρόγραμμα.

Οι ομάδες εργασίας είναι χωρισμένες ανά θεματική ενότητα, όπως για την υπεράσπιση του Δημόσιου Πανεπιστημίου, για την υγεία, για την ανεργία, για την διαφθορά, κλπ κλπ, και οι οποίες συνεδριάζουν ανοιχτά στην πλατεία, με την δυνατότητα να συμμετέχει όποιος το επιθυμεί. Οι αποφάσεις παίρνονται σε οριζόντιο επίπεδο με ψηφοφορία στο τέλος.

Εκτός από τις ομάδες εργασίας, κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει διάφορες καλλιτεχνικές ενέργειες που στήνονται αυθόρμητα, αλλά και συζητήσεις (debates) που διοργανώνονται με θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας - πχ, χθες η συζήτηση που παρακολούθησα είχε ως θέμα στο εάν θα πρέπει ο κόσμος που είναι αγανακτισμένος και απογοητευμένος από το υπάρχον πολιτικοοικονομικό σύστημα να ψηφίσει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Όποιος ήθελε έπαιρνε το μεγάφωνο και εξέφραζε την άποψη του. Όποιος θέλει επίσης μπορεί να ενημερωθεί από την επιτροπή για τα διεθνή, για την κάλυψη που δίνουν τα διεθνή ΜΜΕ στις κατασκηνώσεις, αλλά και οι τουρίστες μπορούν να ζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες.

Οι κατασκηνωτές-εθελοντές προσπαθούν να ενημερώσουν τον κόσμο σε όλες τις γλώσσες, ακόμα και στις πιο περίεργες όπως πχ Ελληνικά. Υπάρχει η ομάδα για τις επικοινωνίες (blog, twitter, facebook, ραδιοσταθμός), αλλά και το μαγειρείο της κατασκήνωσης.

Τέλος -και πιο ενδιαφέρουσα ιδέα- είναι το στήσιμο 3 μικρών πλατειών μέσα στην pl. Catalunya. Η πρώτη ονομάζεται πλατεία Ταχρίρ, η δεύτερη πλατεία Παλαιστίνης και η τρίτη πλατεία Ισλανδίας. Κάθε μια από αυτές τις πλατείες είναι και ένα roundtable (που λένε και οι αγγλομαθείς), σχετικά με το όνομα της πλατείας - πχ στην πλατεία Ταχρίρ συζητιούνται οι πολιτικές εξελίξεις στον Αραβικό κόσμο.

O κόσμος που συμμετέχει είναι κυρίως νέοι, αλλά μπορείς να συναντήσεις ανθρώπους όλων των ηλικιών, ένα πραγματικά ετερογενές πλήθος με αρκετά διαφορετικές απόψεις αλλά με ένα κοινό στοιχείο, την αγανάκτηση από την υπάρχουσα πολιτική τάξη, τις τράπεζες, την ανεργία, την διαφθορά, τον δικομματισμό (που μάλιστα είναι πιο ισχυρός από ότι στην Ελλάδα).»

Στην Μαδρίτη έχουν στήσει μία πραγματική μικρή πολιτεία με μία άτυπη διακυβέρνηση εθελοντών. Υπάρχουν ομάδες εργασίας για τα πάντα ,όλα αυτά που απασχολούν τον πολίτη ο οποίος αντιλαμβάνεται πώς η «ζωή του ξεφεύγει από τα χέρια του σαν τις σταγόνες του νερού από την κυρτωμένη παλάμη». Η αδυναμία του μέσου πολίτη απέναντι στις μεθόδους των διαφόρων διαχειριστών της κρίση γίνεται αιφνιδίως « δυναμική παρέμβασης».

Τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν στρέψει τον τηλεφακό στην Puerta Del Sol. Προς το παρόν αναπαράγουν εικόνα. Δεν εξηγούν διότι αν εξηγούσαν θα ήταν υποχρεωμένα να καταδείξουν τον δικό τους ρόλο στην κρίση αυτή, αξιών και ιδεών. Ξέρουν πώς μεταξύ των στόχων της κοινωνικής κριτικής, έχουν συμπεριληφθεί μεταξύ των πρώτων «ενόχων».


ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Αυτό προσπαθήσαμε να ξεκινήσουμε ένα χρόνο πρίν, αλλά φρόντισε η ΜΚΟ "ATTAC" για να ξεφουσκώσει και την επόμενη Κυριακή είμαστε 35-50 άτομα....

Δείτε πώς ξεκινήσαμε τότε μόλις 4 μέρες μετά το μνημόνιο...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ BLOGGERS...

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2009 ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΗ...


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Τί εἶναι ἡ παγκόσμια κρίση; Πῶς συνέβη;
Ἄλλοι λένε πὼς φταίει τὸ χρηματοπιστωτικὸ σύστημα γιὰ ὰγορὰ κατοικίας, ἄλλοι ἡ αὐτοκινητοβιομηχανία, ἄλλοι τὸ πετρέλαιο, κ.ο.κ.
Γιὰ νὰ ξεπεράσουμε τὰ οἰκονομικὰ καὶ να μποῦμε στὴν οὺσία καὶ τὴν αἰτία τοῦ προβλήματος, ἔγραψα μιὰ σχεδὸν ἀστεῖα ἱστορία, ποὺ ὡστὀσο περιέχει τὴ λέξη κλειδὶ του προβλήματος.

Ἡ ἱστορία εἶναι φανταστικὴ καὶ οἱ διάλογοι δὲν ἔχουν σχέση μὲ τὴν πραγματικότητα. Καθὼς θὰ σᾶς τὴ διαβάζω θὰ καταλάβετε γιατί κάνω αὐτὴ τὴ διευκρίνηση:

«Ἦταν κάποτε ἕνας ἄνθρωπος, ἕνας ὁποιοσδήποτε ἄνθρωπος, ἄς τὸ πῶ πιὸ σωστὰ, ἦταν κάποτε ὁ ἄνθρωπος... Ἦταν βασιλιᾶς ἀλλὰ ξέπεσε, ἔγινε ζητιᾶνος μέσα στὴν ἴδια του τὴν ὕπαρξη, ἄρχισε νὰ δουλεύει γιὰ νὰ ζήσει... Βρῆκε τρόπους γιὰ νὰ κάνει πιὸ εὔκολη τὴ ζωή του.

Ἔφτιαξε πόλεις, κράτη, ἔκανε πολέμους γιὰ νὰ ἐπιβάλλει στοὺς ἄλλους αὐτὸ που πίστευε, ἔγινε πορθητὴς, δυνάστης, τύρανος...»

«Μὰ τί ἀνοησίες εἶναι αὐτὲς ποὺ μοῦ διαβάζεις;» τὸν διέκοψε ἀπότομα ἡ γυναῖκα του, «αὐτὰ θὰ πεῖς στοὺς ἀνθρώπους; Τὴν ἱστορία τοῦ Ἀδάμ καὶ τὴν πορεῖα τῆς ἀνθρωπότητας μἒτὰ τὴν πτώση; Λὲς καὶ δὲν τὰ ξέρουν!

Θα γίνεις βαρετὸς, καλὰ σοῦ εἶπα νὰ μὴν την κάνεις τὴν ὁμιλία! Ξανασκέψου το! Ἔχεις άκόμα καιρὸ νὰ τὴν ματαιώσεις! » Τὴν ἄκουγε μὲ προσοχή, ἀναγνώριζε πάντα στὴν σκληρὴ κριτική της, τὸν μυστικὸ τρόπο της νὰ τὸν προστατεύει κι ἔτσι ἔσχισε τὸ χειρόγραφο. Πῆγε στὸ γραφεῖο του κι ἄρχισε νὰ γράφει σὲ πρῶτο πρόσωπο:

«Δὲν ξέρω πῶς ἔφτασα ὥς ἐδῶ...κάποτε ἤμουνα ἀθῶος, ἀμέριμνος!

Πῶς βρέθηκα φορτωμένος μ’ὅλα αὐτὰ τὰ συμπράγκαλα τῆς ἐρήμου;

Αὐτοκίνητο, κινητὸ τηλέφωνο, τηλεόραση, ὑπολογιστή...»


«Πάλι ἀνοησίες γράφεις!» τὴν ἄκουσε νὰ τοῦ λέει, «τί φταῖνε τὰ σύνεργα τῆς τεχνολογίας; Αὐτὸ εἶναι τὸ πρόβλημα;»

«Μὰ με παρακολουθεῖς; Εἶπε ἐνοχλημένος καὶ γύρισε πρὸς το μέρος της, ἀλλὰ δὲν εἶδε κανέναν... Αὐτὴ τὴ φορὰ δὲν ἦταν ἡ γυναῖκα τουἀλλὰ ὁ ἴδιος ὁ ἑαυτός του ποὺ φώναζε μέσα του μὲ τὴ φωνή της...

Τσαλάκωσε τὸ χαρτὶ καὶ τὸ πέταξε, πῆρε μιὰ καινούργια ὁλόλευκη σελίδα καὶ ἀργά, ἀποφασιστικά, ἔγραψε μὲ κεφαλαῖα γράμματα μιὰ μόνο λέξη:


ΑΠΛΗΣΤΕΙΑ


Αὐτή η λέξη, εἶναι ἡ λέξη κλειδί .ΠΑΡΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...


Το μανιφέστο του

«Πραγματική Δημοκρατία τώρα»Στη δημοσιότητα έχει δοθεί το μανιφέστο της κίνησης «Πραγματική Δημοκρατία τώρα» (Democracia Real Ya), που τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος με τις ογκώδεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που έχει οργανώσει στη Μαδρίτη και σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ισπανίας. Το enet.gr επιχείρησε μια απόδοση του κειμένου στα ελληνικά:

Είμαστε απλοί άνθρωποι. Είμαστε σαν κι εσάς: άνθρωποι που κάθε πρωί πηγαίνουν να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να βρουν δουλειά, άνθρωποι που έχουν οικογένεια και φίλους. Είμαστε άνθρωποι που εργάζονται σκληρά κάθε ημέρα για να ζήσουν και να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στους γύρω μας.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ

ΑΡΧΙΖΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/5 


Όπως στην Ισπανία.Πρωτοβουλία πολιτών θα μείνει μόνιμα εκεί μέχρι να γίνει δημοψήφισμα.

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ/ΙΣΑ,

Είμαι ο αδερφός ,ο φίλος , ο συγγενής,o συνεργάτης σου,ίσως και εσύ ο ίδιος,που πλέον δεν έχει δουλειά, χάνει το σπίτι του,κλείνει το μαγαζί του,του έκοψαν το μισθό ή την σύνταξη.

Είμαι αυτός που δεν κάνει πια όνειρα και δεν έχει πλέον τα απαραίτητα και ίσως ούτε και φαί για τα παιδιά του.

Είμαι αυτός που κοιμάται και ξυπνάει με το στομάχι δεμένο κόμπο και το άγχος και το φόβο μόνιμη παρέα για το αύριο.

Δεν είμαι όμως μόνος μου. Είμαστε πολλοί και είμαστε εδώ για να ζητήσουμε τα αυτονόητα.

Για να φωνάξουμε για το ΔΙΚΙΟ που μας πνίγει,γιατί δεν τα φάγαμε μαζί με κανένα, γιατί δεν μας ρώτησαν ποτέ για τίποτα και τώρα μας καλούν να πληρώσουμε για άλλη μια φορά τα σπασμένα ΑΛΛΩΝ.

Δεν είμαστε συνδικαλιστές , δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα δεν μας υποστηρίζει κανείς και τίποτα. Από τον ΜΟΝΟ που μπορούμε να περιμένουμε βοήθεια είναι από ΕΣΕΝΑ.

Ομως είμαστε πλέον ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ και να αποδείξουμε ότι όσο και αν μας έχουν τσακίσει, υπάρχουν ακόμα ΕΛΛΗΝΕΣ με ΨΥΧΗ . Ετσι αποφασίσαμε να κατέβουμε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και να παραμείνουμε εκεί μέχρι να γίνει αυτό που θα έπρεπε να έχει γίνει,πριν από οποιαδήποτε σημαντική απόφαση.


ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ ...ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ!!!


ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΑΗ

ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

AΠAITΩNTAΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΣ ΔΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΡΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ PUERTA DEL SOL ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ


ROTHSCHILD ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

"ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ"


NEΩTEΡΑ:

ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΑΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ
Μετα την Μαδριτη.. κατάληψη της

plaza cataluña στην Βαρκελώνη

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ

ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ!!!ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΣΑΡΑΝΤΗ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΣΤΟ BLUE SKYΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ
Π. ΣΑΡΑΝΤΗ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΣΤΟ BLUE SKY
ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
STROSS KAN IN THE CAN

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ 1000000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΦΕΘΗΚΕ Ο STROSS KAN... ...ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!
 
ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟ ΝΤΕΝΕΚΕ...ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ...ΑΝ Μ΄ΕΝΝΟΕΙΣ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΑΥΡΙΟ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ


AYΡIO 18.30 M.M ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
   ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΜΗΝΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ...

 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΤΕ

ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ

ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ!!!

ΤΟΝ ΠΕΤΑΝΕ ΣΑΝ ΣΤΙΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ

ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ  MARK WEISBROT

ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ

ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΣΑΝ ΤΟΝ SΤROSS ΚΑΝ


ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ
ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ
ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ Η ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ;


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ


                                     
 


Η ενότητα ενός πατριωτικού μετώπου που θα αποτελέσει την απάντηση στα προβλήματα της χώρας και ταυτόχρονα θα σηματοδοτήσει την περίοδο αναγέννησης της Ελλάδας, είναι το ζητούμενο στις δεκάδες συσπειρώσεις του ευρύτερου πατριωτικού χώρου. Όμως παρ΄όλο που πολλές ομάδες φιλοδοξούν να ενώσουν όλους τους άλλους και παρ΄ότι γίνονται πολλές συγκεντρώσεις και ομιλίες και διαβουλεύσεις, καμμιά τέτοια πρωτοβουλία δεν φαίνεται να καρποφορεί.
Γιατί γίνεται πλέον φανερό πως η ενότητα θα προκύψει από τις κοινές δράσεις, όλων των αυτοοργανομένων ομάδων σε όλους τους στόχους δηλαδή με την αλληλοσυμμετοχή.

Είναι δηλαδή επιβεβλημένο, όταν κατεβαίνει π.χ. σε συγκέντρωση και πορεία η ΠΡ.Α.Ο.Σ. ενσντίον της κάρτας του πολίτη να πλαισιώνεται από όλες τις άλλες ομάδες και κινήματα, αλλά και να πλαισιώνει και εκείνη με τη σειρά της εξορμήσεις άλλων κινημάτων. Όσο κι αν υπάρχει μεταξύ μας καχυποψία,
οι όποιες αντιρρήσεις και ενδοιασμοί θα αρθούν μόνο
στο κοινό πεδίο δράσης!!!


ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΑΡΧΗΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΑΠΛΩΣ ΛΕΝΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΡΑΣΗ ΜΗΔΕΝ!!!


ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


 

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ!!! TΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΡΓΟ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣΗ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ)ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 


Η ΠΤΕ βλέποντας ότι η Ελλάδα αποτελεί πλέον "δύσκολο θύμα" και συσπειρώνει σιγά σιγά δυνάμεις από την παγκόσμια αντίσταση των λαών, αναδιπλώνεται...

Θέλει προσοχή τώρα γιατί θα γίνει πιό επικίνδυνη, καθώς θα "φιλευθεροποιήσει" τα καθεστώτα που την υπηρερετούν, π.χ. εδώ στην Ελλάδα η δωσίλογη κυβέρνηση θα "ανακουφίσει" τους χαμηλόμισθους φορολογούμενους, προτάσσοντας την πώληση της δημόσιας περιουσίας δια των "αποκρατικοποιήσεων"

Ο πρώτος στόχος που έχει τεθεί από την τρόικα είναι η πώληση δημόσιας περιουσίας ύψους 50 δις ευρώ για να μας δώσουν 60 δις δάνειο θα το πάρουν πίσω καθώς το δωσίλογο καθεστώς συνεχίζει να εξυπηρετεί το παράνομο και επαχθές χρέος της χώρας προς τα αφεντικά του, τους σιωνιστές τοκογλύφους.
Η "αναδιάρθρωση του χρέους" ήδη έχει αρχίσει.

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ Δ. ΝΑΤΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

«ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΧΙΕΣ»

·
Τα βασανιστήρια ως σωματική κάκωση και άσκηση βίας απαγορεύονται στα δημοκρατικά καθεστώτα, όπως τουλάχιστον «γράφουν τα χαρτιά» και οι διακηρύξεις, όμως δεν έχουν εκλείψει. Απλώς αναπροσαρμόστηκαν, εκσυγχρονίστηκαν οι μέθοδοι βασανισμού. Την παραδοσιακή τεχνική των σωματικών πόνων διαδέχτηκε η τεχνολογία που λιανίζει το μυαλό, συντρίβει τη σκέψη και, κυρίως, ελέγχει τη συνείδηση. Οι σημερινοί βασανιστές δεν είναι τα παγερά καθάρματα του παρελθόντος, επαγγελματίες σαδιστές, κτηνάνθρωποι που ποδοπατούσαν και κατακρεουργούσαν κορμιά, αλλά «υπερειδικοί» που εξουθενώνουν και υποτάσσουν ψυχές.

Η ΦΙΛΟΝΟΗ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ...


 

Ποιός εἶναι ὁ δολοφόνος;
 


Ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου 

Ἀκούστηκε κάτι γιὰ μία δολοφονία; Γιὰπολλὲς δολοφονίες; Γιὰ κάποιον δόλο; Γιὰκάποιον φόνο;

Δυστυχῶς ἀκούστηκε! Σὲ ὅλη τὴν Ἑλλάδα,ἀπὸ ἄκρη σὲ ἄκρη κάτι ὑφέρπει… Κάτι κυλάει… Κάποιος ἦχος ῥέει…

Ξεκίνησε ὡς ψίθυρος…

Μετὰ ἔγινε μουρμούρισμα… Ἕνα μουρμούρισμα ὅμως ποὺ ὅλο καὶδυναμώνει…

Ὅλη ἡ Ἑλλάδα μουρμουρίζει! Σὰν γρύλισμα ἀκούγεται ὅλο αὐτό…. Καὶμάλλιστα ὑποδεικνύουν τοὺς ἠθικούς αὐτουργούς μὲ ἀπόλυτο βεβαιότητα.  
Καὶ τώρα σιγὰ σιγὰ γίνεται κραυγή…

Ὄχι, δὲν ξεκίνησε ταὐτόχρονα ἡ κραυγή ἀπὸ ὅλα τὰ στόματα… Ὄχι… Λίγο λίγο…. Σὰν κάτι σπαστικό στὴν ἀρχή… Σὰν βήχας… Σὰν ξερόβηχας…

Κι ὅλο δυνάμωνε…. Δυνάμωνε…

Καὶ ἡ μία κραυγή ἔφερνε τὴν ἄλλην…

Ἕνας ψίθυρος ποὺ ἔγινε μουρμουρητό. Ἕνα μουρμουρητό ποὺ γίνεται κραυγή; Καὶ μετά; Τί;

Ποιός εἶναι ὁ δολοφόνος; Καὶ γιατί νὰ ὑπάρχῃ δολοφόνος πίσω ἀπὸ κάποιον ψίθυρο ποὺ γίνεται μουρμούρισμα καὶ καταλήγει σὲ κραυγή;