Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΧΡΟΝΗΣ "ΙΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ" ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΑΚΟΥ ΜΠΙΝΤΕ...

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ (ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ) ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ


Ο "πρόεδρος" των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μιλάει κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες στις 14 Ιουνίου 2021. Φωτογραφία: AFP / Brendan Smialowski

Σύμφωνα με τον "Πρόεδρο" των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, η δέσμευση της Αμερικής στον Οργανισμό Βορειοατλαντικής Συνθήκης είναι «ιερή».

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΞΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ...

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑ. Η ΡΩΣΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΗΣΥΧΗ ΚΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙ.
ΒΙΝΤΕΟ


Η Γραμματέας Τύπου των Αμυντικών Δυνάμεων της Ουκρανίας “Νότος” Ναταλία Γκουμενιούκ επιβεβαίωσε την ανάπτυξη μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στα σύνορα με την αυτόνομη κυρίως ρωσόφωνη περιοχή της Υπερδνειστερίας στη Μολδαβία.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΑΝ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


Oι εχθροπραξίες και από τις δύο πλευρές θα μπορούσαν να είχαν τερματιστεί εάν η Δύση και οι ηγέτες της, με “μπροστάρη” εκείνη την περίοδο τον Μπόρις Τζόνσον, δεν επιχειρούσαν ένα είδος σαμποτάζ στις διαπραγματεύσεις

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία και ειδικότερα για το γεγονός ότι οι εχθροπραξίες και από τις δύο πλευρές θα μπορούσαν να είχαν τερματιστεί εάν η Δύση και οι ηγέτες της, με “μπροστάρη” εκείνη την περίοδο τον Μπόρις Τζόνσον, δεν επιχειρούσαν ένα είδος σαμποτάζ στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

ΞΑΝΑΓΙΝΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΗ ΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΦΙΛΙΕΣ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 37% ΚΑΙ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !Γράφει η Φανούλα Αργυρού*

Αίφνης με το αμείλικτο θανατηφόρο κτύπημα των σεισμών, βγήκαν από τα «κλουβιά» τους ο ένας μετά τον άλλο σαν κουρδισμένα παπαγαλάκια να διαλαλούν σε όλα τα «μήκη και πλάτη» από Ελλάδα, ΗΠΑ, ότι…Έλληνες και Τούρκοι είναι φίλοι, πρέπει να ξαναχτιστεί η εμπιστοσύνη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας...

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ (ΡΩΜΑΝΙΑ) ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΕΝΩ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ 202 ΨΗΦΟΥΣ (ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ)

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη*

Λίγες μόνο ημέρες μετά την επιστροφή μου από την Κομοτηνή, όπου στις 7 Δεκεμβρίου έγινε η εκδήλωση εορτασμού των 50 ετών από την ίδρυσή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, άκουσα έκπληκτη στο τηλέφωνο τον πρόεδρο του ΙΗΑ κ. Ευάγγελο Ρήγο, να μου ζητά να κάνω μια ομιλία πάνω στο θέμα αυτό.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

   ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...

H EΠΙΚΙΝΔΥΝΗ TΑΣΗ ΤΗΣ «ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ»Γράφει ο Doug Casey
Μετάφραση: Απολλόδωρος


International Man: Η Σοβιετική Ένωση χρησιμοποιούσε τη διάγνωση της ψυχικής ασθένειας ως εργαλείο για να φιμώσει τους πολιτικούς αντιφρονούντες. Ήταν μια πρακτική γνωστή ως "ψυχιατρική καταστολή".

Οι αντιφρονούντες που μιλούσαν κατά της κυβέρνησης συχνά κηρύσσονταν παράφρονες και κλείνονταν βίαια σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, όπου η κυβέρνηση τους υπέβαλλε σε απάνθρωπη μεταχείριση και κακομεταχείριση.

«ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΕΣΟΥΝ 2 ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ»…

ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΟ 2025. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ


Ο Πάπας και ο Βαρθολομαίος συζητούν για την κοινή ημερομηνία για τον εορτασμό του Πάσχα. Όχι δεν είναι Ένωση είναι σύμφωνο εκκλησιαστικής συμβίωσης. Εκσυγχρονίζονται ως κι αυτοί οι θεσμοί..

Πάμε για επαλήθευση της προφητείας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού του προφήτη του Γένους που είπε
«Θα έρθει (το ποθούμενο) όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί»;

ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ...

Η 27η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΈΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης,
Δικηγόρος Αθηνών

Στις 7 Δεκεμβρίου 2022 τα κράτη μέλη του Π.Ο.Υ. συμφώνησαν να αναπτύξουν το προσχέδιο (zero draft) μιας νομικά δεσμευτικής υγειονομικής συμφωνίας, με την οποία ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα αποκτά έκτακτες και εξαιρετικές εξουσίες με σκοπό την «προστασία του κόσμου» από τις μελλοντικές πανδημίες.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΓΑΘΟ...ΝΑΤΟ!!!

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΡΗΝΗ – ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΦΡΙΚΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
Μόλις η Κίνα παρουσίασε το ειρηνευτικό σχέδιο, ήταν δεδομένο πως οι δυτικοί ηγέτες θα το απέρριπταν, γιατί σκοπός τους δεν είναι η ειρήνη.

Σε αυτή την εκτίμηση προβαίνει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Michael Snyder, προβλέποντας πως ο παγκόσμιος πόλεμος είναι αναπόφευκτος.

 Όπως σημειώνει σε άρθρο του στον ιστότοπο The Most Important News, το ειρηνευτικό σχέδιο της Κίνας δεν είναι τέλειο, όπως δεν είναι και κανένα.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΙΝΣΚ!

ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ DRONES!  2 ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ MACHULISHCHY ΣΤΑ 12 ΧΛΜ ΑΠΟ ΜΙΝΣΚ ΤΗΣ  ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ!!!


Ορισμένες ρωσικές πηγές αναφέρουν εκρήξεις κοντά στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Σύμφωνα με τον WarGonzo, πιθανότατα επρόκειτο για επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη στρατιωτική υποδομή, στις οποίες, μεταξύ άλλων, μπορούν να αναπτυχθούν οι φακοί των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων…

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

  Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝΔΙΔΑΧΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ

 ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
–Γέροντα, πώς θά μπορέσω τήν Σαρακοστή νά αγωνισθώ περισσότερο στήν εγκράτεια;

-Οι κοσμικοί τώρα τήν Σαρακοστή προσέχουν κατά κάποιον τρόπο τήν εγκράτεια, ενώ εμείς οι μοναχοί πάντα πρέπει νά προσέχουμε. Τό κυριώτερο όμως πού πρέπει νά προσέξει κανείς είναι τά ψυχικά πάθη καί μετά τά σωματικά. Γιατί, άν δώσει προτεραιότητα στή σωματική άσκηση καί δέν κάνει αγώνα, γιά νά ξεριζωθούν τά ψυχικά πάθη, τίποτε δέν κάνει.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

   ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΙΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΕΙΝΩΝ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)

ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ, ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΙΣΧΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΩ
 

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

+++

 Κάντε υπομονή παιδιά μου, 
εις το δρόμο της ζωής, 
πάντα στέκω Εγώ κοντά σας 
Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΛΥΤΡΩΤΗΣ. 

 Κι αν μπόρες, καταιγίδες, 
στη ζωή σας θα ξεσπούν,
 Εγώ η χείρα βοηθείας 
κι όλα θα ξεπεραστούν. 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

«ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑ» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ! ΠΕΦΤΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ;  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: «HÜKÜMET ISTIFA» ΔΗΛΑΔΗ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ»!!!
3 ΒΙΝΤΕΟ


”Στάση του Νίκα” στο σύγχρονο ιππόδρομο της Κωνσταντινούπολης στο κατάμεστο στάδιο της Φενέρμπαχτσε. Πολιτικός σεισμός στην Πόλη. Χιλιάδες κραυγάζουν το σύνθημα “Hükümet istifa”. 

“Yalan Yalan Yalan, Dolan Dolan Dolan, 20 Sene Oldu İstifa Ulan” «Ψέματα, ψέματα, ψέματα, παραιτήσου μετά από 20 χρόνια» φώναζαν οι οπαδοί κατά του Ερντογάν.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ"...

 ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΣΤΟ BAKHMUT, ΜΟΛΙΣ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙ WAGNER - ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ

 


Υπάρχουν απτές αποδείξεις, πως η Ρωσία έχει ήδη επικρατήσει στο μέτωπο της Ουκρανίας και απλώς απομένει η επικύρωση της στρατιωτικής νίκης

24/02/2023 - 10:24(upd 7) Μία μέρα μετά τη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία και οι ρωσικές δυνάμεις ενέτειναν τις επιθετικές επιχειρήσεις σε ένα μέτωπο που εκτείνεται άνω των 1.500 χιλιομέτρων, προκαλώντας βαριές απώλειες στα στρατεύματα του καθεστώτος Zelensky.


ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ… ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 ΑΝΑΠΟΔΕΣ «ΑΛΗΘΕΙΕΣ» ΚΑΙ ΕΝΑΣ (ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΣ) ΜΥΛΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ Τ’ ΑΛΕΘΕΙ Γράφει ο Νεκτάριος Δαπέργολας,
Διδάκτωρ Ιστορίας

Ἔχουμε χάσει πλέον πρό πολλοῦ τήν… ἰκανότητα νά ἀπομένουμε ἐνεοί, κάθε φορά πού διαβάζουμε δηλώσεις τοῦ προκαθημένου τῆς Ἑλλαδικῆς Ἐκκλησίας.

Δέν χρειαζόμασταν συνεπῶς οὔτε τήν πρόσφατη συνέντευξη πού παραχώρησε
1, γιά νά καταλάβουμε τόν ἀπίστευτο πνευματικό του κατήφορο. 

ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ..."ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ"...


ΔΡ. ΦΡΑΝΣΙΣ ΜΠΟΪΛ: «Ο Π.Ο.Υ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ»Ο Δρ. Φράνσις Μπόιλ ειδικός στα βιολογικά όπλα, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις και ο δημιουργός του Νόμου για τα Βιολογικά Όπλα των ΗΠΑ είπε ότι ο ΠΟΥ ετοιμάζει μία συνθήκη που θα ισχύει για τις πανδημίες πριν από την «επόμενη πανδημία» που θα μεταδοθεί όπως δήλωσε, σκόπιμα ώστε να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος!

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

   ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ «ΠΟΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ» ΤΩΝ 15 ΛΕΠΤΩΝ
Η
2 ΒΙΝΤΕΟ


Τα πρώτα βήματα για την υλοποίηση ενός από τα πιο φιλόδοξα πράσινα project στον κόσμο κάνουν αυτή τη στιγμή οι δημοτικές αρχές 100 πόλεων θέτοντας σε εφαρμογή τις «πόλεις των 15 λεπτών», σύμφωνα με το οποίο ο αστικός σχεδιασμός προβλέπει τη μείωση της εξάρτησης από το αυτοκίνητο και την έμφαση στη δυνατότητα μετάβασης με βιώσιμους τρόπους (με τα πόδια/ποδήλατο και μειώνοντας τις εκπομπές άνθρακα) στις βασικές δραστηριότητες μέσα σε 15 λεπτά.

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ 
ΚΑΙ ΔΥΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ


Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός

Συγγραφέας Αναλυτής, Ιστορικός Ερευνητής


Εισαγωγή 


Κίνητρό μου σε αυτή τη μελέτη είναι η αμετακίνητη πίστη μου στην Ειρήνη. Στην Ουκρανία πρέπει να υπάρξει το συντομότερο δυνατόν εκεχειρία. Μια φανερή ή μυστική Νέα Γιάλτα είναι η μόνη ρεαλιστική διέξοδος. 

Από την πρώτη ημέρα αυτού του πολέμου, και επί ένα χρόνο, έχοντας συναίσθηση του τι διακυβεύεται όταν συγκρούονται οι δύο μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις του πλανήτη, αναζήτησα την αλήθεια και μόνο και παρουσίασα μέσα από συνεχόμενα κείμενα και συνεντεύξεις μου περισσότερα από 80 ντοκουμέντα, έγγραφα και χάρτες πολλοί από τους οποίους είναι δικής μου κατασκευής βάσει της Google.com/maps. 


ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ (ΠΟΥΤΙΝ)

ΡΩΣΙΑ: Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑ. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ!


Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ισχυρίζεται ότι η Ουκρανία έχει εντείνει τις προετοιμασίες της για την εισβολή στην Υπερδνειστερία, προσθέτοντας ότι οι ρωσικές δυνάμεις «θα απαντήσουν επαρκώς στην επικείμενη πρόκληση από την ουκρανική πλευρά».

ΌΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ Γράφει ο  Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης

Η στρατηγική της έντασης του ΝΑΤΟ και η τελική μάχη του Πούτιν

«Θεωρώ πως κανένα άλλο έθνος, από την εποχή των διώξεων των Εβραίων κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δεν έχει βιώσει τέτοια λεηλασία, όπως ο ρωσικός λαός σήμερα»

Πιερ ντε Γκωλ (Εγγονός του Γάλλου Προέδρου Σαρλ ντε Γκωλ)

ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ;

ΚΑΙ Η  ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΣΤΟΥΣ BRICS...


Γράφει ο  Χρήστος  Λυμπεριάδης

 Αρκετοί θα θυμούνται τι είχα πει εδώ και οκτώ μήνες!!! 

Έρχεται το παγκόσμιο οικονομικό κραχ. 

Να πάμε λίγο πίσω να θυμίσω τι έχει γίνει. Η Κίνα με πληθυσμό 1,5 δις. Η Ινδία με πληθυσμό 1,4 δις. Η Βραζιλία με 215 εκατομμύρια, η Ρωσία με 144 εκατομμύρια, και η Νότια Αφρική με 60 εκ έχουν ήδη ξεκινήσει το ενιαίο νόμισμα. 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΕΞ

 Ο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Η Παγκόσμια  Συνομοσπονδία Παμμακεδονικών Ενώσεων «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ» (WORLD CONFEDERATION OF PAN-MACEDONIAN ASSOCIATION  «MACEDONIANS  COUNCIL») με επιστολή προς το Υπουργείο Εξωτερικών (Αρ. Πρωτ. 01/23 – 15/2/2023) και κοινοποίηση προς το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το Υπουργείο Εσωτερικών καθώς και το Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης ζητά την σύνταξη επίσημου εγγράφου στο οποίο να αναγράφεται βάσει ποίων εγγράφων, αποφάσεων ή συμφωνιών ο «Μακεδονικός Ήλιος» έχει κατοχυρωθεί ως Ελληνικό σύμβολο.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

ΜΙΑ "ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ" ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠ΄ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ...


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ


Γράφει ο C. J. Hopkins

Λοιπόν, εδώ είναι μια «θεωρία συνωμοσίας» για εσάς. Αυτό αφορά την παγκόσμια-καπιταλιστική πολιτική σκέψης και τις συνεχιζόμενες προσπάθειές τους να καθαρίσουν την κοινωνία από την «αναισθησία». Ναι, σωστά, αναισθησία. Αν υπάρχει κάτι που δεν αντέχει η παγκόσμια-καπιταλιστική σκέψη, αυτό είναι η αναισθησία. 

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΧΕΙΡΟΤΟΝΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΘΕΟΔΟΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ…
ΦΩΤΟ

Στο Cherkassy ο Μητροπολίτης Τσερκασίου και Κάνιεφ Θεοδόσιος της Διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας συνελήφθηκε χθες από δυνάμεις της ασφάλειας SBU κι αντιμετωπίζει 8 χρόνια κάθειρξη κατ΄ουσίαν για το γεγονός ότι αρνήθηκε να γίνει σχισματικός.

ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

FACEBOOK: Η ΝΕΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ «ΠΡΟΝΟΜΙΑ», ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ (ΑΥΤΟ)ΦΑΚΕΛΩΜΑ To Facebook δημιουργεί υπηρεσία για «προνομιούχους» χρήστες - Μέσω marketing στήνεται η παγίδα για την απόλυτη ψηφιακή αιχμαλωσία

Τo παγκόσμιο φακέλωμα μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης περνάει σε μια νέα φάση στην οποία οι χρήστες δεν θα συμβιβάζονται μόνο με μερική παραχώρηση προσωπικών πληροφοριών (όπως έκαναν μέχρι τώρα) άλλα πλέον τους δίνονται λόγοι για να φακελωθούν οικειοθελώς ακόμα περισσότερο, και μάλιστα επί πληρωμή, ακολουθώντας κάποια ύπουλα τεχνάσματα του marketing.

ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ...


ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΜΟΛΔΑΒΙΑ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ, ΕΝΩ OΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑ...
Τις τελευταίες 48 ώρες παρατηρείται συγκέντρωση ουκρανικών δυνάμεων στα σύνορα με την Υπερδνειστερία...

Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακάλεσε την Τρίτη ένα διάταγμα του 2012 που εν μέρει υποστήριζε την κυριαρχία της Μολδαβίας στην επίλυση του μέλλοντος της περιοχής της Υπερδνειστερίας, μιας αυτόνομης περιοχής που υποστηρίζεται από τη Μόσχα που συνορεύει με την Ουκρανία και όπου η Ρωσία διατηρεί στρατεύματα…

ΤΟ ΣΑΘΡΟ (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ) ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΑΦΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑΤου Λεωνίδα Κουμάκη*

Οι σεισμοί της 6ης Φεβρουαρίου 2023 σε Τουρκία και Συρία έχουν προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση, με δεκάδες χώρες να σπεύδουν σε βοήθεια και συμπαράσταση – από τις πρώτες η Ελληνική Δημοκρατία και η Κυπριακή Δημοκρατία (η βοήθεια της οποίας όπως είναι γνωστό απορρίφθηκε).

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΕΣ "ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ" Ή ΑΠΕΙΛΕΣ: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑΓράφει ο Gary D. Barnett 
Μετάφραση: Απολλόδωρος

«Η ελευθερία δεν είναι για αυτούς τους σκλάβους- δεν υποστηρίζω την επιβολή της ενάντια στη συνείδησή τους. Αντιθέτως, είμαι σθεναρά υπέρ του να τους αφήσουμε να σέρνονται και να γονατίζουν όσο θέλουν μπροστά σε όποια απάτη ή συνδυασμό απάτης επιλέξουν να σεβαστούν... Ολόκληρη η πρακτική κυβέρνησή μας βασίζεται στην ψυχολογία του όχλου και ο Boobus Americanus θα ακολουθήσει κάθε εντολή που υπόσχεται να τον κάνει πιο ασφαλή».

~ H. L. Mencken

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ - ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ - ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΔΩ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΣΤΑ LOCKDOWN


Της Dr. Sherri Tennpeny

Η χρήση της καραντίνας ως εργαλείο πρόληψης ασθενειών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του 14ου αιώνα σε μια προσπάθεια να προστατευθούν οι παράκτιες πόλεις από επιδημίες πανώλης. 

Τα πλοία που έφταναν από μολυσμένα λιμάνια έπρεπε να καθίσουν στην άγκυρα για 40 ημέρες πριν από την έξοδο. Επομένως, η πρακτική της καραντίνας απέκτησε το όνομά της από τις ιταλικές λέξεις quaranta giorni, που κυριολεκτικά σημαίνει “40 ημέρες”.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...

Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Οι πρώτες «τροχιοδεικτικές» βολές εναντίον των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων έγιναν από την Ντόρα Μπακογιάννη, που σε συνέντευξή της τάχθηκε υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με τους Τούρκους, λέγοντας ότι για εκείνη το θέμα δεν αποτελεί «ταμπού».

Μετά την κυρία Μπακογιάννη είχαμε δηλώσεις υπέρ της συνεκμετάλλευσης από διάφορους παράγοντες του δημόσιου βίου, όπως καθηγητές, σχολιαστές σε ΜΜΕ και πολιτικούς. 

ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ...

ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΟ: O ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑ!


Πολλές πηγές του ρώσικου TG ισχυρίζονται τώρα ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες αναφορές, η AFU(Ουκρανικός στρατός) ετοιμάζεται να καταλάβει την Υπερδνειστερία την αυτόνομη περιοχή στη Μολδαβία όπου σταθμεύει ρώσικος στρατός.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ -ΤΑΤΑΡ


ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ, ΠΡΟΩΡΗ ΚΑΙ ΑΚΑΙΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΑΡ.
Προεδρικές εκλογές 2023. Ολοκληρώθηκαν μέσα από μια καλά χειραγωγημένη «δημοκρατική» διαδικασία. 

Αναδείχθηκε νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας με δεδηλωμένο πρόγραμμα του στο Κυπριακό, να συνεχίσει την παλιά χρεωκοπημένη διαδικασία επίλυσής του, την οποία είχαν σχεδιάσει και επιβάλει οι ξένοι Εμπόροι των Εθνών, οι οποίοι είναι και οι νονοί της εισβολής, της κατοχής, των διχοτομικών αποσχιστικών ενεργειών του Τούρκου κατακτητή και των δεινών που υπέφερε και υποφέρει μέχρι σήμερα ο Κυπριακός Λαός. 

 Αυτό επιβεβαιώνεται δυστυχώς από την πρώτη κιόλας ενέργειά του, να συναντηθεί με τον ΤΑΤΑΡ.

 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ


ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…Γράφει ο GYPAS

Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου στον πόλεμο της Ουκρανίας, φέρνει πιο κοντά τα ρομπότ δολοφόνους;

Η Clearview AI προσφέρει την αμφιλεγόμενη τεχνολογία της στην Ουκρανία για τον εντοπισμό εχθρικών στρατιωτών – ενώ οι αυτόνομες μηχανές δολοφονίας αυξάνονται.

Η τεχνολογία που μπορεί να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των εχθρικών μαχητών είναι η πιο πρόσφατη ανακάλυψη που έχει αναπτυχθεί στο πολεμικό θέατρο της Ουκρανίας. Αυτή η στρατιωτική χρήση της τεχνητής νοημοσύνης έχει όλα τα σημάδια μιας περαιτέρω δυστοπικής πορείας σε μια ήδη βάναυση σύγκρουση.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΕΙΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ;


ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΔΥΣΗ: «Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ. ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΓΑΜΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ. Η ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟΦΥΛΟ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ»!


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στη σημερινή ομιλία του περί πολλών θεμάτων έκανε αναφορές και στην αξιακή παρακμή της Δύσης. 

Δήλωσε ότι «Οι Ιερές Γραφές αμφισβητούνται, η Αγγλικανική Εκκλησία επικεντρώνεται στο να αμφισβητήσει το μοναδικό φύλο του Θεού». Ενώ τόνισε «η παιδεραστία έχει γίνει ο κανόνας στη Δύση».

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΥΧΤΑΓράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης


Λέξεις κλειδιά: Γεωπολιτικό Δυναμικό, πρωτόγονοι βάρβαροι, εκλεπτυσμένοι γείτονες, ειρηνοποιός ευδαιμονισμός, θεωρεία πολέμου.

Με αφορμή τις παράλογες διεκδικήσεις και τις απειλές του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και του σιναφιού του, ότι θα έλθουν νύχτα, πολλοί συμπατριώτες μας αντιτάσσουν τα δικά μας επιχειρήματα. 

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΙΑ ΑΧΑΝΗΣ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΤΟΥ ZUPERMAN
ΒΙΝΤΕΟΙστορικώς: Μέγα λάθος το να νομίζεις ότι επειδή άγγιξες
κάποτε την κορυφή του κόσμου, έγινες μόνιμος κάτοικος.

Στο παρακατω video είναι ξακάθαρη η έπαρση της τύφλας,
οι ψευδαισθήσεις που πιστεύουν και ζούν οι αμερικανοι.
Ναι, η έπαρση τους έχει αποκόψει απο την πραγματικότητα
και νομίζουν οτι ακόμη μπορούν να παίζουν με άλλα κράτη.

Ο ΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΟΣ ΠΑΤΗΡ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

«ΠΑΠΑ-ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ - ΠΡΟΤΥΠΟ ΙΕΡΩΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΤΗΤΟΣ»

ΒΙΝΤΕΟ


Η ομιλία του π. Ιωάννου Φωτοπούλου για πνευματικό μας πατέρα παπα-Σαράντη Σαράντο, τον απλό ιερέα, τον μυσταγωγό ποιμένα και ανατόμο θεολόγο, τον στοργικό πατέρα και τον απλανή πνευματικό οδηγό!

Στο τέλος μιλούν για λίγο ο Π. Αντώνιος και ο πατήρ Αναστάσιος, επίσης πνευματικά τέκνα του πατρός Σαράντη. 

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ!!! ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ...

ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ 6,4 ΚΑΙ 5,8 ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ! ΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: «ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ»ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…

9 ΒΙΝΤΕΟ


Σείεται η Μεσόγειος!! Ισχυροί σεισμοί 6,4 και 5,8 στην Αντιόχεια με διαφορά 3′. Πολύ αισθητοί σε όλη τη Μ Ανατολή..”Συγχώρεσέ μας Κύριε κραυγάζει ο κόσμος…. Επιφανειακοί και πολύ καταστροφικοί!

Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΛΑ...

ΤΟ ΚΆΘΑΡΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΆ...ΚΑΙ Ο ΦΙΓΚΑΡΌ ΤΗΣ ΟΠΛΑ!

 

 Το 1943, στην πόλη του Πειραιά η Γκεστάπο καμάρωνε για ένα νέο της απόκτημα, που είχε σκορπίσει τον τρόμο σε όλη την περιοχή. Ο λόγος για τον κατάπτυστο ταγματάρχη των ταγμάτων ασφαλείας Ζαχαράκη που δρούσε ως βασανιστής της Γκεστάπο του Πειραιά. 

Ο Ζαχαράκης, όπως έλεγε ο ίδιος, ήταν ειδικός στο "πάστωμα" των θυμάτων του, τα οποία αφού διάνοιγε με ξυράφι, τους έριχνε στις πληγές χοντρό αλάτι της θάλασσας. 

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΩΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ...

«ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ…»Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός

Στα «αγγελικά» χρόνια του Σταλινισμού, ο οποίος είχε μετατρέψει την σοβιετική χώρα σε απέραντο εργοτάξιο κνουτοκρατούμενων μυρμηγκιών ή σε στρατόπεδα εξοντώσεως ανεπιθύμητων, χιλιάδες φυλακισμένοι είχαν επισκεπτήριο μία φορά τον χρόνο, για δεκαπέντε λεπτά.