Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΡΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ


ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!Oι αγρότες που συμμετείχαν στη μεγάλη σύσκεψη στα Τέμπη με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 35 μπλόκα σε όλη τη χώρα αποφάσισαν να κατέβουν στην Αθήνα.

Η χώρα έχει "κοπεί" σε 35 σημεία από τα μπλόκα ενώ οι αγρότες είναι ανυποχώρητοι και αποφασισμένοι να φέρουν την σύγκρουση στο "έδαφος" της κυβέρνησης δηλαδή μέσα στην πόλη των Αθηνών, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται...

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΜΜΕΣΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ Ή ΑΠΛΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΟΣΣΟΥ GOOGLE;

TO GOOGLE ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ!!!
Μέλη (179Περισσότερα »


Το ιστολόγιό μας δεν ενδιαφέρεται πρωτίστως για την αναγνωσιμότητα και την φήμη του, δεν το ενδιαφέρει αν έχει πολλούς αναγνώστες ή όχι, το ενδιαφέρει μόνο η αφύπνιση των Ελλήνων!

Έτσι παρ όλο που προ καιρού οι αναγνώστες-μέλη μας μειώθηκαν από 203 στους 198 θεωρήσαμε ότι 5 από τα μέλη απεχώρησαν, μετά προσετέθη άλλο ένα μέλος και έγιναν 199.

Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ...


20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ


ΙΜΙΑ1996-2016 ΜΝΗΜΗ ΗΡΩΩΝ


ΒΙΝΤΕΟ


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...


Το "επεισόδιο" με τους τούρκους δημοσιογράφους που τοποθέτησαν την τουρκική σημαία στην μία από τις δύο ελληνικές βραχονησίδες εξελίσσεται σε κόντρα Ελλάδας-Τουρκίας γιά την εκτόνωση της οποίας, ο προδότης Σημίτης ακολουθεί το σενάριο των αμερικανών.


Δίνει εντολή να κατέβει η περίπολος των ΟΥΚ από την μικρή βραχονησίδα, ανεβαίνουν σ΄αυτήν οι τούρκοι κομάντος.


ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΟΣΑ ΠΡΟΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ 1983 Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ


ΟΙ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΟι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και πάμε ολοταχώς σε "οικουμενική" κυβέρνηση που μάλλον θα είναι και η τελευταία απόπειρα και ευκαιρία των τοκογλύφων κατακτητών, από την άλλη η ψευτοαριστερή προωθεί το ηλεκτρονικό χρήμα όσο καμμία άλλη. Θεωρούμε λοιπόν άκρως επίκαιρες τις προρρήσεις του Αγίου Παΐσίου για αυτά τα δύο καυτά θέματα. 

Ο Άγιος είχε προβλέψει όσα βιώνουμε σήμερα, από την πολιτική αστάθεια και τους φόρους μέχρι την εξάρτηση από τις τραπεζικές κάρτες, ενώ είχε μιλήσει για πείνα χειρότερη της Κατοχής και πόλεμο με την Τουρκία.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!


  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Λάβαμε αυτή την επιστολή Αγιορειτών Πατέρων με την οποία εκφράζουν με αδρό τρόπο την μεγάλη τους ανησυχία για την κατάσταση αποχριστιανοποίησης και όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού κράτους.

Την δημοσιεύουμε ολόκληρη με την επισήμανση ότι στις υπογραφές που ακολουθούν υπογράφουν πολλοί γνωστοί Αγιορείτες Πατέρες ενώ έπονται και άλλες υπογραφές.


ΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ


Οι «False Flag» Επιχειρήσεις και ο «Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας»

Πώς διαχρονικά η ελίτ τις χρησιμοποιεί για να επιτύχει τους στόχους της


«Πρέπει να το καταλάβουμε καλά: οι κυβερνήσεις σήμερα δεν αποσκοπούν να διατηρήσουν την τάξη, αλλά να διαχειριστούν την αταξία».
Giorgio Agamben

του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*

Με αφορμή το κύμα των πρόσφατων τρομοκρατικών υποθέσεων, αξίζει να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά πως ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας έχει γίνει συνώνυμος με τις επιθέσεις «False Flag»(συγκεκαλυμμένες επιχειρήσεις - «ψευδούς σημαίας»), που οργανώνονται από παρασκηνιακές δυνάμεις «κατ’ εντολήν» και χειραγωγούν, με το αίσθημα του φόβου, τον πληθυσμό.
Ιστορικά, ο όρος προέρχεται από το πολεμικό ναυτικό όπου η χρήση μιας διαφορετικής σημαίας από την πραγματική πολεμική σημαία ως ruse de guerre, δηλαδή πολεμικό τέχνασμα, πριν από την επίθεση στον εχθρό, περιγράφει τις συγκεκαλυμμένες επιχειρήσεις που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να παραπλανήσουν τον εχθρό.

30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ 


Οἱ Τρεῖς Ἱεράρχαι εἶναι τὸ σὺμβολον τῆς ὑγιοῦς συνενώσεως τοῦ Ὀρθοδόξου Χριστιανισμοῦ μὲ τὸν ἀθάνατονἙλληνισμὸν, δηλαδὴ τῶν Ἀρχῶν τοῦ Ἔθνους μας, τὰς ὁποίας ὀφείλομεν νὰ διατηρήσωμε ἡμεῖς οἱ Νεοέλληνεςἀναλλοιώτους.

Τὸ ὅτι αἱ σκοτειναὶ δυνάμεις, διὰ νὰ ὑποδουλώνουν τοὺς λαούς, ἔχουν ὡς δόγμα των νὰ ἀλλοιώνουν τὴν γλῶσσαν, τὰ ἤθη καὶ τὰ ἔθιμα τῶν λαῶν- ἰδιαιτέρως δὲ διὰ τὸν ἑλληνικὸν λαὸν ἰσχύει τὸ δόγμα τοῦ Γερμανοεβραίου Σιωνιστοῦ Kissinger, τὸ ὁποῖον λέγει: «Μόνον ἐὰν ἀποχριστιανοποιήσωμεν καὶ ἀφελληνίσωμεν τοὺς Ἕλληνας, θὰ ἐπιτύχωμεν τὸν σκοπόν μας»-δὲν εἶναι τόσον ἐπικίνδυνον καὶ αἰσχρόν. Αἴσχιστον καὶ χαριστικὴ βολὴ εἶναι ἡ υἱοθέτησις τῶν σκοπῶν τῶν σκοτεινῶν δυνάμεων ἀπὸ ἡμετέρους δοτοὺς ἰθύνοντας, ἐξωμότας καὶ ἀνδρείκελα, προδότας, τοποθετημένους ἀπὸ τὰς σκοτεινὰς δυνάμεις εἰς θέσεις κλειδιά.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΗΧΟΥΣ" Ή ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ;


Anthony Patch: Το «Μεγάλο Φινάλε» έρχεται – Το CERN και οι περίεργοι ήχοι που ακούγονται σε όλο τον κόσμο.

ΒΙΝΤΕΟ
Γράφει η Susan Duclos.

Ο συγγραφέας και ερευνητής Anthony Patch,πιστεύει ότι οι περίεργοι ήχοι που ακούγονται σε όλο τον κόσμο,από τον ουρανό,,συνδέονται με τα πειράματα που γίνονται στο Σερν.Είμαστε,λέει,λίγο πριν το «μεγάλο φινάλε.»Η μαγνητόσφαιρα και η ατμόσφαιρα μαζί με τον ίδιο τον πυρήνα του Σερν, κινούνται από μόνα τους.Οταν είχαμε πάλι περίεργους ήχους τον Απρίλιο του 2015,ο LHC είχε παράγειμεγάλες ποσότητες (δεν έχω τα αριθμητικά στοιχεία, όχι ακόμα τουλάχιστον, αναμένω μαζί με τον κ. Wabbit) αυτά τα συμπυκνωμάτα Strangelets από 10 TeV και άνω.


Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ


ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΣΤΙΣ 26/1/2016 Εις το όνομα της Αγίας Τριάδος 

Στα δύσκολα τα χρόνια που έρχονται στη γη, 
πρέπει να είστε έτοιμοι στο σώμα και στην ψυχή. 

Πρέπει να δώσετε πολλά μέσα απ’ την καρδιά σας
 και έπειτα πάλι τέκνα μου, αυτά θα είναι δικά σας. 

Και πρώτα απ’ όλα η προσευχή μαζί με τη μετάνοια,
 έλκουν τη χάρη του Θεού και ανοίγουν τα Ουράνια. 


ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΜΑΘΕΙΑΣ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΕΛΛΗΝΕΣ; ΕΝΩ  ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, Η ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΩΡΟ!!!
"Ξέρω πως ποτέ δεν σημαδεύουν στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο στόχος. Τον νου σου, ε;" 

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;


Γράφει η Χαρά Λιαναντωνάκη


Σε εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες  για την ‘Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος’ κάλεσε το Υπουργείο (πρώην Εθνικής, νυν κατ’ όνομα)  Παιδείας τις σχολικές μονάδες πανελληνίως, την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016.

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ " ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ, ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ"!!!


Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!


ΒΙΝΤΕΟ


ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!

Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι από την εκπομπή "Ελεύθερος Σκοπευτής" που προβλήθηκε στις 24.1.2016.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, αποκαλύπτει τις κρυφές πτυχές της σάπιας ψευτοαριστερής κυβέρνησης και του άθλιου κυνοβουλευτικού  συστήματος (δεν πρόκειται για ανορθογραφία, σκυλοβούλιο είναι) που κυβερνά την πολύπαθη πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες..

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ:"ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ"

Η «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΚΑΙ Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου

της Αθηνάς Κατσαφάδου*


Μέχρι σήμερα η Αριστερά στην Ελλάδα πέρασε από διάφορες φάσεις για να καταλήξει στην πατριωτική και ενδοξότερή της περίοδο στον πόλεμο του 1940 με το ΕΑΜ. Το πέρασμα από τον «διεθνισμό» στον πατριωτισμό το αποδίδει με επιστημονική ενάργεια ο ιστορικός Νίκος Σβορώνος αποκρούοντας την ιδεολογία της σημερινής Αριστεράς η οποία ταυτίζει τον «διεθνισμό» με τον ατομοκεντρικό κοσμοπολιτισμό ο οποίος οδηγεί στην ισοπεδωτική Παγκοσμιοποίηση των αγορών και των πολυεθνικών και εν τέλει στην Νέα Τάξη. 

ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΙΑ ΕΝΑ ΘΡΟΪΣΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ 
ΕΝΑ ΦΩΤΑΚΙ Η ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ 
Γράφει ο Γιώργος Βολουδάκης

Μέσα σε μια μέρα έχασα δύο δικούς μου ανθρώπους. Για τον πρώτο τον πατέρα Αμβρόσιο έγραψα χθεςαλλά ο άλλος, μεγάλος κι αυτός της επιστήμης και του πνεύματος, που σήμερα αποχαιρετίσαμε για πάντα, ήτανε συγγενής πνευματικός, και συγγενής στην τέχνη και την επιστήμη.

ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ...


Η Αγροτική Νέα Τάξη Πραγμάτων
Γράφει η  Μαρία Τσολακίδη

Η κυβέρνηση κλείνει το αγροτικό ζήτημα από δύο πλευρές: Πρώτα καταστρέφοντας τους νυν αγρότες κατατάσσοντάς τους ως επιχειρηματίες μέσω του νέου φορολογικού και αγροτικού και δεύτερον βάζοντας ως ανταγωνιστές τους επιχειρηματίες που θα παίρνουν δημόσια...

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΕΝ ΚΥΡΙΩ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


ΠΕΝΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΝ ΩΣ ΧΡΥΣΟΝ ΕΝ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙΩ ΙΕΡΑΡΧΗ

Γράφει ο Γ. Βολουδάκης

Η εκκλησία του Χριστού έχασε σήμερα έναν αγωνιστή της στρατευομένης της παράταξης και κέρδισε έναν πρεσβύτη στην θριαμβεύουσα  ουράνια πτέρυγά της.

Υπήρξα ένα από τα "παιδιά της Τρίτης". Ο ίδιος με πλησίασε στον ιερό Ναό Φανερωμένης Χολαργού και μου είπε ότι έχει παρατηρήσει πως εκκλησιάζομαι τακτικά και μου πρότεινε να πάω στις συναντήσεις των νέων της ενορίας που ο ίδιος συγκέντρωνε κάθε Τρίτη. Του είπα ότι εγώ δεν είμαι και τόσο νέος, είμαι κοντά στα 35 και μου απήντησε ότι οι συναντήσεις είναι για νέους από 15 έως 95 ετών!


ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!


ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ


Μάγεψε με την ομιλία του ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ.Παύλος στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου , με θέμα: «Από τον γεωπολιτικό έλεγχο στην πνευματική απελευθέρωση» (Η επιστροφή του Ελληνικού τρόπου)


ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ, ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...


ΦΙΕΣΤΑ ΑΣΤΑ!


Γράφει ο Στάθης

Και αίφνης ο κ. Κατρούγκαλος φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε βελτιώσεις στο προσχέδιο για το Ασφαλιστικό. Και τίθεται το ερώτημα: ήταν ανάγκη να γίνει της μουρλής, για να αντιληφθεί ο κ. Κατρούγκαλος ότι υπάρχουν βελτιώσιμα σημεία; - γιατί δεν περιείχε αυτές τις «βελτιώσεις» το προσχέδιο ευθύς εξαρχής;Πρόκειται για ένα λογικόερώτημα, και τα λογικά ερωτήματα δεν ενδείκνυται να τίθενται αυτήν την εποχή.


Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ

ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ (2) ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ!
Αυτό το φυσικό αντιβιοτικό με την ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση σκ0τώνει όλα τα βακτήρια και τους παράγοντες που προκαλούν τις ασθένειες.


Το πλεονέκτημα είναι ότι σε αντίθεση με τα συνθετικά αντιβιοτικά, αυτό δεν προκαλεί δυσμενείς επιπτώσεις στο πεπτικό σύστημα, το οποίο σημαίνει ότι είναι απολύτως αξιόπιστο.

ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!


ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙBANKSTER ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!!
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


Και ξαφνικά κάτι τον έπιασε τον Standard &Poor's και αναβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας από CCC+ σε Β-  ενώ η αναβάθμιση υποτίθεται ότι αναμενόταν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης... 


Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΑΒΡΑΑΜ


ΜΕΓΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΡΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

ΒΙΝΤΕΟ

Ο γέροντας Αβραάμ ο Αγιορείτης (λίγο πριν τα Χριστούγεννα) μιλάει για όλες τις προφητείες των εσχάτων χρόνων, δίνει δε μεγάλη έμφαση και έκταση στην περιγραφή του, στις προφητείες για τον Άγιο Βασιλέα Ιωάννη. 

ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΩΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.


ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ.ΒΙΝΤΕΟ


Άγιον Όρος, Ελλάδα, το τέλος του Οκτωβρίου 2015. 
Ο γέροντας  Γαβριήλ δέχτηκε Ρώσους Προσκυνητές και τους έδωσε σαν ευλογία ένα μικρό κήρυγμα. 
Με αγάπη αλλά και με χιούμορ ο γέροντας τους δίδαξε πως να πορεύονται στη ζωή.
Στο τέλος τον ρώτησαν για την τύχη της Ουκρανίας. 

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...


Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»Το νέο και πιο εξοντωτικό πακέτο μέτρων έρχεται ως συνέχεια της διαδικασίας πλήρους εξάρτησης της οικονομίας της χώρας από μια κυβερνητική κοινοβουλευτική χούντα που έκανε το καλύτερο δυνατό ώστε να εφαρμοστεί το θεσμικό πλαίσιο που προβλέπουν τα μνημόνια. Όπως έχουμε αναλύσει στο παρελθόν οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν έβγαινε που δεν θα αμφισβητούσε τους μηχανισμούς της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης (ΕΕ, ΔΝΤ, ΠΟΕ, ΝΑΤΟ κλπ…), ήταν υποχρεωμένη να εφαρμόσει τις εντολές της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε).

Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ, ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ...ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ!!!


ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ;"Τόσα χρόνια την ταΐζαμε και τώρα έχει γίνει ασήκωτη"
(Σημ.Οίμου:Την αριστεροδέξια εξουσία)

ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Το πρώτο σχόλιο που διαβάζει κανείς μετά το άρθρο είναι το εξής: "Στην διάγνωση τα περιγράφεις άψογα κι αβίαστα. Στην θεραπεία όμως σου βγαίνει μια δυσκολία να παραδεχθείς ανοικτά ότι προτείνεις ως θεραπεία ένα μείγμα φασισμού και ναζισμού."

Εμείς θα μιλήσουμε επιεικέστερα λέγοντας απλώς πως αντίπαλο δέος στην ψευτοαριστερά, δεν είναι η δεξιά και η εναλλαγή τους στην εξουσία.