Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Ο ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ



Στη σύγχρονη εποχή μας, η επιδίωξη της ευκολίας έχει γίνει μια εμμονή που καταναλώνει τα πάντα, οδηγώντας τα γρανάζια μιας καταναλωτικής οικονομίας αποφασισμένης να κάνει τη ζωή όλο και πιο αβίαστη. 

Αυτή η αδυσώπητη αναζήτηση για ευκολία έχει μεταμορφωθεί σε έναν αυτοδιαιωνιζόμενο κύκλο ζήτησης και προσφοράς, με κάθε νέα ευκολία απλώς να τροφοδοτεί την πείνα για περισσότερα. 

ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ...

ΠΛΗΘΗ ΛΑΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΩΣΙΜΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΡΑΪΣΙ. Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΡΧΙΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

2 ΒΙΝΤΕΟ



Στίφη ολόκληρα παρίστανται στις τελετές για την κηδεία του προέδρου του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί και του ΥΠΕΞ που δολοφονήθηκαν την Κυριακή σε συντριβή ελικοπτέρου και ξεκίνησαν σήμερα από την πόλη Ταμπρίζ, στα βορειοδυτικά, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο Irna. 

ΤΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΤΗΝ ΣΤΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΒΑΡΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...

ΣΠΙΡΑΛ ΦΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ RAISI - Ο FICO, ΤΟ ΚΟΝΓΚΟ ΚΑΙ Η ... ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ
2 ΒΙΝΤΕΟ


«Αν οφειλόταν σε συνθήκες ομίχλης, πώς τα κατάφεραν τα άλλα δύο καλά; Αλλά όχι του προέδρου;» διερωτάται με νόημα ο Michael Maloof, βετεράνος αναλυτής πολιτικής ασφαλείας

ΛΟΓΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΠΙ ΤΗ ΠΑΡΕΛΕΥΣΕΙ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ




Γράφει ο Ιωάννης ο Ζιφκωβικός 

Και συ λαέ Ορθόδοξε μεταλλαγμένε, μη ξεχνάς τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ!

Στην προσπάθεια να αποφύγουμε την λήθη, που είναι ένα από τα τρία όπλα του Διαβόλου,με τα οποία κρατάει τον κόσμο (τα άλλα είναι η άγνοια και η ακηδία κατά τον Γέροντα Βασίλειο Καυσοκαλυβίτη), κάνουμε ένα μνημόσυνο αγάπης και ευγνωμοσύνης στον σεβάσμιο π.Βασίλειο Βολουδάκη με την επέτειο των τριών μηνών (+19-2-2024) από την κοίμησή του. 

NΕΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ Η ΝΕΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ;

ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΜΕΣΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 

ΒΙΝΤΕΟ




Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

«Δουλεία είναι το να πρέπει να παίξεις σ’ ένα έργο που έχει γράψει κάποιος άλλος· ενώ ελευθερία είναι το να γράψεις το δικό σου έργο. 

Μιας και οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν ούτε καν να συλλαβίσουν, θεωρούν ότι το να γράψεις ένα θεατρικό έργο είναι στόχος δυσεπίτευκτος, γι’ αυτό και προτιμούν να παίζουν έναν ρόλο στο έργο κάποιου άλλου παρά να μην παίζουν καθόλου»
Thomas Szasz, 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΚΥΡΩΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ...

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τις εκλογές της 8ης Μαΐου 2024 στην γειτονική χώρα, και τις επίσημες δηλώσεις της νέας προέδρου της και του νέου πρωθυπουργού της, δυστυχώς δικαιώνεται πλήρως η πάγια θέση μας ότι η ύπαρξη του ονόματος «Μακεδονία» σε οποιαδήποτε συνθέτη ονομασία του γειτονικού κράτους τελικά θα οδηγούσε στο σκέτο «Μακεδονία».

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ & Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ (TRANSHUMANISM) 





 Του Πρωτοπρεσβύτερου Peter Heers, D.Th,

Λέκτορα Εκκλησιολογίας, Holy Trinity Seminary, Jordanville, NY


«Όποιος δεν μπορεί να πιστέψει στον Χριστό πρέπει και θα πιστέψει στον Αντίχριστο.»

• — +Πατήρ Σεραφείμ Ρόουζ ( Fr. Seraphim Rose, 1934 – 1982)


Μετανθρωπισμός: Η Φιδίσια Αντιστροφή του Κόσμου & των Αξιών



Ο Μετανθρωπισμός (Transhumanism) είναι η πιο πρόσφατη και ίσως η τελευταία, έκφραση του αρχέγονου πειρασμού και του ψέματος του σατανά προς τον άνθρωπο: να γίνει Θεός χωρίς Θεό. 

Ο ΜΟΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΛΙΕΦ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΥΚΑΤΣΕΝΚΟ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ!!

 ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΡΑΪΣΙ, Θ΄ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΠΩΣ Ο Β΄ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΡΧΙΔΟΥΚΑ ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΥ; ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ;

2 ΒΙΝΤΕΟ


Ραϊσί, ο Αρχιδούκας Φερδινάνδος των ημερών μας….

ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ; 

Οι συμπτώσεις! Η ”απάντηση ” που εκκρεμούσε. Ο μόνος ηγέτης που γλίτωσε από Αλίεφ ήταν ο Λουκατσένκο! Αυτός άλλωστε είναι παντός καιρού… Τι λένε οι εμπειρογνώμονες!!Όπως ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος άρχισε ουσιαστικά μετά τη δολοφονία του Αρχιδούκα της Αυστρίας Φερδινάνδου στο Σράγεβο! Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θ’αρχίσει με δολοφονία Ραϊσί;

Η ΧΩΡΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΤΟΠΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΙΣΙΟΝ ΤΕΛΟΣ


ΠΩΣ Ο «ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ» ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ 





Του Αλκιβιάδη Κεφαλά*


Στο προηγούμενο άρθρο** αναλύθηκε η οικονομική διάσταση του πολιτικού όρου μητσοτακισμός, ως η πολιτική θεωρία και πράξη που αποσκοπεί στα οικονομικά οφέλη της ολιγάριθμης πολιτικής ολιγαρχίας. Η υλοποίηση γίνεται με τη βαριά φορολογία και τη λεηλασία των ευρωπαϊκών χρημάτων.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ-ΓΚΕΛΑΝΤ ΚΑΙ ΘΥΜΑ...ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΗ "ΣΥΜΠΤΩΣΗ" ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

ΛΑΜΙΑ: «ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ» ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ; ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ



Η τουλάχιστον, ύποπτη, συγκυρία για τη φωτιά στο εργοστάσιο προκαλεί ερωτήματα

Μόνο… διαβολική σύμπτωση δεν φαίνεται ότι ήταν η φωτιά στο εργοστάσιο που παρασκεύαζε και διέθετε τα σχολικά γεύματα τα οποία προκάλεσαν τη μαζική τροφική δηλητηρίαση δεκάδων μαθητών σε σχολεία της Λαμίας.

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

   21 ΜΑΪΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ




Η γιορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης είναι μια από τις σημαντικότερες μέσα στη χρονιά. Γιατί όμως ένας αυτοκράτορας και η μητέρα του αγιοποιήθηκαν και γιορτάζουν;

Ο Μέγας Κωνσταντίνος

Πρόκειται για τον Ρωμαίο Αυτοκράτορα, επί των ημερών του οποίου κατοχυρώθηκε η ανεξιθρησκεία και προωθήθηκε η χριστιανική πίστη η οποία μέχρι τότε ήταν υπό διωγμό. 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: «ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ;» ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ «Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ» ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΡΑΪΣΙ: ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑ; ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!



Για τα όσα συμβαίνουν στο Ιράν η πληροφόρηση έρχεται από τα ελάχιστα ΜΜΕ της χώρας, και την πληθώρα των δυτικών

Αν, λοιπόν, είστε απολύτως πεπεισμένοι ότι μόνο τα πρώτα “ελέγχονται” από το κράτος του Ιράν, ενώ όλα τα δεύτερα είναι ανεξάρτητη, αντικειμενική δημοσιογραφία άνευ προπαγάνδας, τότε σταματήστε να διαβάζετε και βρείτε να κάνετε κάτι πιο εποικοδομητικό.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΑΦΗΓΗΜΑ

AΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΣΤΗ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ


Τι θα συμβεί αν ψηφιστεί ένα μορατόριουμ αλλά οι τεχνολογίες αυτές αποτύχουν; Είναι αναστρέψιμη η υπερθέρμανση μέσω γεωμηχανικής; Όχι, δεν είναι, και το ξέρουν. Αν το επιχειρήσουν, θα ανοίξουν το κουτί της Πανδώρας

Γεωμηχανική: Τα τελευταία χρόνια η αύξηση της θερμοκρασίας γίνεται αισθητή σε αρκετές περιοχές του κόσμου, και οι φυσικές καταστροφές αυξάνονται. Πυρκαγιές και πλημμύρες είναι σε ημερησία διάταξη.

EKTAKTO!!!ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 4 ΙΡΑΝΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ!

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ.(;;;) ΤΟΥ ΤΗ ΦΥΛΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ DRONES!

ΒΙΝΤΕΟ


H τελευταία φωτογραφία του ελικοπτέρου πριν το τραγικό συμβάν

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ. 

Συντριβή ελικοπτέρου σκοτώθηκαν 4 επιφανείς. 

ΤΟΥ ΤΗ ΦΥΛΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ DRONES! που ήταν η απάντηση στην δολοφονική ισραηλινή επίθεση επί του προξενείου του Ιράν στη Δαμασκό..

Πάντως έχουμε περάσει σε νέα φάση κλιμάκωσης.

ΓΑΤΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ: ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ!

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ…
ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΪ!



Του Strange Attractor

Δυο τρεις εβδομάδες πριν από τις «κρίσιμες» ευρωεκλογές, και όλα για τον Κυριάκο του 41% πηγαίνουν πρίμα.

Κι αυτό αποδεικνύεται από τις πάντα έγκυρες δημοσκοπήσεις, που δίνουν στο κόμμα του ποσοστό πάνω από 32%, ένα ακόμη εισιτήριο δηλαδή για να συνεχίσει να ξεδιπλώνει το όραμά του για μια σύγχρονη Ελλάδα που σφύζει από ανάπτυξη, με μπροστάρη τον Αυτιά, και ίσως ξανά τον Κυμπουρόπουλο που μάλλον έπαψε να είναι φανατικός αντιευρωπαϊστής, δραχμολάγνος και αντιμνημονιακός τώρα που «σιτίζεται» πλουσιοπάροχα (σε ευρώ) από την ΕΕ.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΦΩΤΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!




Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης, 
Δικηγόρος Αθηνών

«… είπεν αυτή ο Ιησούς, εγώ είμί η ανάστασις και η ζωή. Ο πιστεύων εις εμέ, καν αποθάνη, ζήσεται»
(Κατά Ιωάννη, Κεφ. ια΄, στίχοι 25 και 26)

Η ανοιξιάτικη, καταπράσινη και λουλουδιασμένη φύση, τα χαρούμενα τιτιβίσματα των πουλιών και οι αναμμένες λαμπάδες των παιδιών προαναγγέλλουν την χαρμόσυνη ημέρα της Λαμπρής. 

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ


ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ


*Γράφει η Καθηγήτρια Νίνα Γκατζούλη

Πριν από αρκετά χρόνια, όταν ήμουν μαθήτρια στο Γυμνάσιο Τσοτυλίου του νομού Κοζάνης, άκουσα ένα ποντιακό τραγούδι. Παρόλο που δεν μιλούσα τη διάλεκτο των Ελλήνων που ζούσαν για 3000 χρόνια στην παράκτια περιοχή της Μαύρης Θάλασσας της σημερινής Τουρκίας, δεν ήταν πολύ δύσκολο να κατανοήσω το νόημα του τραγουδιού.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!

 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ – ΈΡΧΕΤΑΙ ΘΗΡΙΩΔΗΣ ΑΠΟΧΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60% ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ



Υπάρχει κρίση αντιπροσώπευσης αλλά η κατάσταση τώρα είναι πάρα πολύ σοβαρή και πρέπει το αναμενόμενο ρεκόρ αποχής να αποτελέσει καμπανάκι για τα κομματικά επιτελεία

Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 δεν είναι απλώς «βουβές», είναι ανύπαρκτες.

Τα κόμματα συμμετέχουν ανόρεκτα σε μία προεκλογική εκστρατεία με το αποτέλεσμα προδιαγεγραμμένο αλλά με το εκλογικό σώμα να έχει γυρίσει την πλάτη του στην όλη διαδικασία.

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΜΥΡΟΦΟΡΟΥΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)


ΟΙ ΜΥΡΟΦΟΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ




ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

+++ 

 Πίστη, Αγάπη, Ανδρεία, 
παράδειγμα προς μίμηση για κάθε ανθρώπινη καρδία.
 Τρεις μέγιστες, μείζονες αρετές, 
αυτές έβαλαν φτερά στις γυναικείες καρδιές. 

ΚΙ ΑΛΛΟΣ Τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ”ΜΕΣΣΙΑ”!!! ΠΝΕΥΜΑ ΚΩΦΟΝ ΚΙ ΑΛΑΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

Ο YAIR LAPID ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ «ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» (ΔΗΛΑΔΗ  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ) ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΤΗ ΡΙΞΟΥΝ. 


Κι άλλος τ. Πρωθυπουργός Ισραήλ ο Yair Lapid αποκαλεί την κυβέρνηση Νετανιάχου ”μεσσιανική κυβέρνηση” και ζητά από πολιτικούς της εταίρους να τη ρίξουν. Το λένε μόνοι τους δουλεύει για ”Μεσσία” δηλ. Αντίχριστο!!Τελεσίγραφο σε Νετανιάχου από τον Υπ. Πολέμου που του προσάπτει Σιωνισμό κι απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση!!!!

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑΣ

Η ΒΙΑ ΓΕΝΝΑ ΒΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ



Η μη ορθή χρήση της κρατικής εξουσίας είναι φωτιά και τώρα ο κόσμος αρχίζει να καίγεται - Η απόπειρα δολοφονίας κατά της ζωής του Φίτσο ο θα μπορούσε να είναι ένας τρομερός προάγγελος του μέλλοντος

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ;;;


ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ




Του Γιώργου Κ. Στράτου

«Στη φτωχή μας χώρα, ανάμεσα στους άβουλους, αδύναμους κι αμόρφωτους ανθρώπους, για να μπορέσεις να ζήσεις όπως δικαιούσαι χωρίς να συντρίβεσαι, πρέπει να έχεις ένα επάγγελμα, να είσαι πλούσιος, ώστε να μπορείς να κρατάς το κεφάλι σου ψηλά». 

ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΑΦΕΙΣ

ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΥΓΙΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ «ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ»




Όταν λέμε ότι οι κόκκινες γραμμές της ηθικής της επιστημονικής κοινότητας ολοένα και γίνονται πιο αχνές και ασαφείς, αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση

Η Zoraya ter Beek, η οποία ζει σε ένα μικρό χωριό στην Ολλανδία, θα υποβληθεί σε ευθανασία στον καναπέ του σπιτιού της με τον φίλο της στο πλευρό της.

19η MAΪOY ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

110 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!  ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ




Πρόκειται για μία από τις πιο μαύρες στιγμές της Ιστορίας όχι μόνο για τους Έλληνες αλλά και για την ανθρωπότητα ολόκληρη. Με την Γενοκτονία των Ποντίων αφανίστηκε από τις πατρογονικές του εστίες ένα ζωηρό κομμάτι του ελληνισμού που πάλευε για την επιβίωσή του για περίπου 3000 χρόνια. 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!

ΟΙ ΧΟΥΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΕΛΛΗΝΟΚΤΗΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ


Επίθεση από τους Χούτι με βαλλιστικό πύραυλο δέχθηκε ελληνόκτητο πλοίο υπό σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η U.S. Central Command, η επίθεση έγινε περίπου στη 1 π.μ. (ώρα Σαναά) στις 18 Μαΐου, με αντιπλοϊκό βαλλιστικό πύραυλο (ASBM) στην Ερυθρά Θάλασσα και επλήγη το M/T Wind, ένα πετρελαιοφόρο υπό σημαία Παναμά, ελληνικής ιδιοκτησίας.

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030!

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ NANOBOTS ΘΑ ΡΕΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ «ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030» ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ



 Γράφει ο Michael Snyder

Μόλις χιλιάδες nanobots περιφέρονται μέσα στο σώμα σας, θα εξακολουθείτε να έχετε τον έλεγχο του μυαλού, της θέλησης και των συναισθημάτων σας ή τα nanobots θα τρέχουν την παράσταση; 

Σύμφωνα με την Google, ένα nanobot είναι «ένα υποθετικό, πολύ μικρό, αυτοκινούμενο μηχάνημα, ειδικά ένα που έχει κάποιο βαθμό αυτονομίας και μπορεί να αναπαραχθεί». 

ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΆΓΙΟ ΦΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΤΙΝΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ.. Ο ΛΑΤΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΤΟ ΆΓΙΟ ΦΩΣ ΟΧΙ! ΦΩΤΟΔΙΩΚΤΕΣ


ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΗΓΕ Ο ΛΑΤΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΦΙΛΕ; 

2 ΒΙΝΤΕΟ


Διακρίνεται και ο Αρχιεπίσκοπος Τιβεριάδος Αλέξιος

Αντί να πάει ο Θεόφιλος πήγε ο Λατίνος Πατριάρχης στην ιστορική μαρτυρική ελληνορθόδοξη Μονή Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα! Κάνουν σπέκουλα οι Καθολικοί στο αίμα Ορθοδόξων! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΦΙΛΕ;

Αντί να πάει ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης πήγε ο Λατίνος Πατριάρχης Pierre Battista Pizzaballa στην ιστορική μαρτυρική ελληνορθόδοξη Μονή Αγίου Πορφυρίου εκεί που είχαμε και δεκάδες μάρτυρες από ισραηλινό βομβαρδισμό. Eίχε συνάντηση και με τον Αρχιεπίσκοπο Τιβεριάδος Αλέξιο που τον ενημέρωσε για την τραγικότητα που βιώνουν...

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΟΚΟΤΣΑΚΗ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΧΝΗ

ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ!


Του Βασίλη Γαλούπη

Τελικά, δεν ήταν μόνο το μπάζωμα στα Τέμπη και τα μονταρισμένα ηχητικά του ΟΣΕ. Πλέον αποδεικνύεται ότι από τις πρώτες ώρες μετά την τραγωδία στήθηκε μια γιγαντιαία και πολυπλόκαμη επιχείρηση, πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα, από κρατικούς πυλώνες του Μαξίμου, με στόχο να καλυφθούν όλα τα ίχνη του εγκλήματος τη βραδιά της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

ΤΩΩΩΡΑ;;; ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ!!!

Ο Ε.ΜΑΣΚ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ «ΤΣΙΟΔΡΑ» Α.ΦΑΟΥΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ...!!!




Για πρώτη φοράτο αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) παραδέχθηκε δημόσια ότι οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν τις έρευνες του κινεζικού ινστιτούτου ιολογίας της Γιουχάν την περίοδο πριν την εμφάνιση του κορωνοϊού.

Οι έρευνες αφορούσαν πόσο οι “φυσικοί κορωνοϊοί θα μπορούσαν να γίνουν πιο μολυσματικοί και να μεταδοθούν στον άνθρωπο”.

ΓΝΗΣΙΟ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑϊΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ: ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ!!!

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ «ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ» ΣΤΟ ΥΠΕΡΑΚΤΙΟ ΑΕΡΙΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ



Οι Ισραηλινοί διαγωνισμοί για εξερεύνηση φυσικού αερίου στα ανοικτά των ακτών της Γάζας παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και ισοδυναμούν με de facto προσάρτηση παλαιστινιακών θαλάσσιων περιοχών

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΕ!

ΡΕΥΣΤΟΦΥΛΑ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ 




Του Α. Π. Δημόπουλου*

Λοιπόν, μετά τόσο εκτεταμένη κάλυψη του γεγονότος, θα πρέπει να έχει ήδη σε όλους εντυπωθεί ότι ο νικητής της «Eurovision 2024» Ελβετός Nemo Mettler, είναι ο πρώτος «μη δυαδικός»(«non-binary») νικητής του μουσικού διαγωνισμού.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΕΙΡΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ...

«Ο ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ» ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
 
ΤΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟ;


Γράφει ο Michael Snyder


Τα ποσοστά γονιμότητας έχουν πέσει πολύ κάτω από το επίπεδο αντικατάστασης σε ολόκληρο τον βιομηχανικό κόσμο και αυτό αρχίζει να προκαλεί σημαντικά προβλήματα σε όλο τον κόσμο. 

Οι γηράσκοντες πληθυσμοί βασίζονται στις νεότερες γενιές για να τους φροντίσουν καθώς γερνούν, αλλά οι νεότερες γενιές δεν είναι αρκετά μεγάλες για να ολοκληρώσουν αυτό το έργο.

ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ» ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ: ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ-ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΛΗΔΟΝΙΑ, ΝΕΚΡΟΙ. Ο ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΙ! ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΣΤΗ! 

3 ΒΙΝΤΕΟ


Εξέγερση στη Νέα Καληδονία υπάρχουν νεκροί. Ο Μακρόν στέλνει στρατό να την καταπνίξει! Στρατιωτικός νόμος από τον Αρμοστή! Οι ”δημοκρατίες” της Δύσης: καταστολή στο εσωτερικό και κατοχικά στρατεύματα-αποικιοκρατία στο εξωτερικό! Φωτιά από άκρη σ΄ άκρη στο νησί.

ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ -ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ- ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

 


Τα αρχεία καταγραφής της θερμοκρασίας που χρησιμοποιούνται από τους επιστήμονες του κλίματος και τις κυβερνήσεις για τη δημιουργία μοντέλων που στη συνέχεια προβλέπουν τις επικίνδυνες επιπτώσεις της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη έχουν σοβαρά προβλήματα, ακόμη και διαφθορά στα δεδομένα, δήλωσαν στους Epoch Times πολλοί επιστήμονες που έχουν δημοσιεύσει πρόσφατες μελέτες για το θέμα.
Contents

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ;


ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΦΙΤΣΟ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ





Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος

Απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Ρόμπερτ Φίτσο

Η απόπειρα δολοφονίας του αριστερού και επικριτή της δυτικής πολιτικής στην Ουκρανία πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο συνιστά ένα πολύ ανησυχητικό σημάδι για το μέλλον της δημοκρατίας και της ειρήνης στην Ευρώπη. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗ, ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ.


ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΘΑΝΑΤΟ «ΚΛΙΚΑΡΙΣΕΣ» ΣΗΜΕΡΑ; 

 

Όταν μιλάς ειλικρινά κι όταν δεν πετάς στον δρόμο ό,τι σε πλήγωσε -αν θέλεις- ή ό,τι σε πρόδωσε, αλλά το κρατάς και το πηγαίνεις και το παλεύεις και το ψάχνεις και στήνεις την ζωή σου πάνω σε αυτό, έστω κι αν ξέρεις ότι στο τέλος θα είσαι ένας loser, αυτό είναι κάτι που το εκτιμάει ο άλλος και το αναζητά.

Νίκος Νικολαΐδης

Ανοίγουμε κάθε πρωί τα μάτια μας σε έναν κόσμο που μπορεί να είναι ήδη διαφορετικός από αυτόν που αφήσαμε την περασμένη νύχτα. Τα πάντα κινούνται με ασύλληπτες ταχύτητες, με την πληροφορία να διαθέτει μονίμως την πρωτιά. 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ!!!

«ΚΟΜΜΕΝΟΣ» ΚΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ – ΈΡΧΕΤΑΙ Ο «ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ»



Μετά το πλαστικό καλαμάκι του φρέντο ή φραπέ λόγω “κλιματικής αλλαγής”, τι άλλο θα μας έκοβαν; Τον ίδιο τον καφέ!

Το τυπικό πρωινό σας φλιτζάνι καφέ είναι μια κοινωνική και περιβαλλοντική καταστροφή, αναφέρει άρθρο της Wall Street Journal, αλλά σύντομα θα έχετε την επιλογή να αρχίσετε να πίνετε κάτι λιγότερο επιβλαβές (σ.σ. για το περιβάλλον, όχι για σας): τον συνθετικό καφέ.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑ



Γράφουν οι John & Nisha Whitehead


«Η ιδιωτικότητα και η αξιοπρέπεια των πολιτών μας υπονομεύονται από μερικές φορές ανεπαίσθητα βήματα. Αν ληφθεί μεμονωμένα, κάθε βήμα μπορεί να έχει μικρή σημασία.

 Αλλά όταν ιδωθεί ως σύνολο, αρχίζει να αναδύεται μια κοινωνία εντελώς διαφορετική από οποιαδήποτε έχουμε δει – μια κοινωνία στην οποία η κυβέρνηση μπορεί να εισβάλει στις μυστικές περιοχές της ζωής του ανθρώπου κατά βούληση.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ! ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΦΙΛΟΡΩΣΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ Η ΜΟΣΧΑ;

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΡΩΣΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΦΙΤΣΟ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ!

7 ΒΙΝΤΕΟ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Πήγανε να τον φάνε! Απόπειρα δολοφονίας κατά του φιλορώσου εμβολιοσκεπτικιστή Πρωθυπουργού Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο. ΝΑΤΟ ΕΕ ως και τους αντιφρονούντες Πρωθυπουργούς της Ευρώπης!! 

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ Η ΜΟΣΧΑ!! 
αν απαντήσει στα ίσα και πάει στο 1 προς 1.

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΞΕΣΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΔΥΣΗ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ 71ΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΟΟΥΚΡΑΝΟΥ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ FICO - ΕΜΠΛΟΚΗ SOROS ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο δράστης που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Fico το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5/2024) είναι ο 71χρονος ποιητής και μέλος του Φιλοδυτικού Προοδευτικού Κόμματος, Juraj Cintula

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για την ταυτότητα του δράση της απόπειρας δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού Robert Fico ενώ αναδύεται η δυτική εμπλοκή που όπλισε το χέρι του.

ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΠΙΠΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ...

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ LIFESTYLE ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Του Απόστολου Αποστόλου*

Η έννοια «lifestyle» γεννήθηκε με τη θεωρία της ατομικής ψυχολογίας, στις αρχές του 1900, από τον ψυχαναλυτή Άλφρεντ Άντλερ, ο οποίος τη χρησιμοποίησε για να ορίσει το μοναδικό και ανεπανάληπτο αποτύπωμα κάθε ατόμου, που αποτελείται από τα προκύπτοντα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς, τον προσανατολισμό της σκέψης, τα συναισθήματα που τίθενται στην υπηρεσία του τελικού επιδιωκόμενου σκοπού. 

Η ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΑ ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ...

«ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ» ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: «ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ… ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;»




Γράφει η Φανούλα Αργυρού*

Δύο μεγάλες φυσιογνωμίες που ξεχωρίζουν στην πρόσφατη ιστορία της Ελληνικής Νήσου Κύπρου και στην υπεράσπιση των εθνικών της δικαίων και ελευθερίας είναι α) ο μ. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Α’ και β) ο νυν Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Γεώργιος.