Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2024

ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΛΙΤ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ;

ΟΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ» ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ BIG TECH ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΚΑΘΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ


Αριστερά: J.D. Vance – Κέντρο: Curtis Yarvin – Δεξιά: Peter Thiel. Εικόνα από τον Clark Miller. Πηγή.

Σχόλια από τον Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Έχω αναφέρει συχνά στα άρθρα μου ότι οι πολιτικοί δεν είναι οι κύριοι άνθρωποι που διοικούν τις ΗΠΑ, αλλά ότι οι δισεκατομμυριούχοι της Wall St. και οι δισεκατομμυριούχοι της Silicon Valley το κάνουν.

Σε αντίθεση με τους δημόσια ορατούς πολιτικούς που έχουν τουλάχιστον την ψευδαίσθηση της λογοδοσίας, οι δισεκατομμυριούχοι που τους χρηματοδοτούν συνήθως δεν το κάνουν.

ΈΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!

ΦΛΕΓΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ! Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΧΑΙΦΑ, ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...


Ένα τρομακτικό σπιράλ πολεμικής βίας ξετυλίγεται στη Μέση Ανατολή, καθώς το Ισραήλ έπληξε με σφοδρότητα την ιστορική πόλη Τύρο στον νότιο Λίβανο, αφού προηγουμένως είχε ειδοποιήσει τους κατοίκους ορισμένων συνοικιών της πόλης να απομακρυνθούν.


Τρεις μεγάλες επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν στην Κορνίς, στην παραλιακή οδό της Τύρου.

Άλλες δύο επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο εκ των οποίων η μία ήταν το μεσημέρι και είχε ως αποτέλεσμα επτά νεκρούς και 17 τραυματίες.

ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΛΙΒΑΝΟ. ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ- ΝΙΚΗ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟΥ!!

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ! 

ΒΙΝΤΕΟ


Με την ουρά στα διαβολοσκέλια του ο στρατός του Αντίχριστου έφυγε από Λίβανο.Ο στρατός του Ισραήλ αποσύρθηκε από τα εδάφη και χωριά Λιβάνου όπου είχε διεισδύσει! Νίκη Αντίστασης Νίκη της Χεζμπολάχ Νίκη του Λιβάνου. 

Αναδιπλώθηκε και αναπτύχθηκε εκ νέου στα 6 με 10 χλμ εντός Ισραηλινού εδάφους σε απόσταση μάλιστα ασφαλείας..

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ!

 Η ΓΕΩΡΓΙΑ «ΔΙΩΧΝΕΙ» ΤΗ ΔΥΣΗ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΣΤΗΝ ΤΙΦΛΙΔΑ Ο ORBAN ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ «ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΌΝΕΙΡΟ»

ΒΙΝΤΕΟ



Η επίσκεψη Orban, θέτει τις βάσεις για μια επεισοδιακή σύνοδο κορυφής της ΕΕ


Αναστάτωση επικρατεί στις Βρυξέλλες μετά τη νίκη του κυβερνώντος φιλορωσικού κόμματος «Γεωργιανό Όνειρο» στη Γεωργία, το οποίο έλαβε 54,2%, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί στην εξουσία, παρότι δεν αναμένεται να λάβει την πλειοψηφία (113 από τις 150 έδρες) που ήθελε για να περάσει τις αλλαγές στο Σύνταγμα.

ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΘΕΪΚΟ ΦΩΣ ΣΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΤΡΩΤΗ


ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ




Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη

Σήμερα, Ελλάδα και Κύπρος γιορτάζουμε το μεγαλειώδες ΟΧΙ. ΟΧΙ στην υποταγή (αλλά, αναγκαστικά, και ΝΑΙ στα όποιας μορφής δεινά απορρέουν από το ανεξάρτητο ΟΧΙ).

Το ΟΧΙ είναι δηλωτικό της ελεύθερης σκέψης, της ανεξαρτησίας, της πρωτοβουλίας, της υπερηφάνειας, της αξιοπρέπειας, της συνέχειας, της υπεροχής, της προσωπικότητας, της ύπαρξης επιλογών, της εξασφάλισης του μέλλοντος .

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ...ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΤΑ...ΓΕΓΟΝΟΤΑ!

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΞΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ... ΟΙ ΕΠΤΑ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ


ΑΘΑΜΑΝΑΣ

Ταπεινός γέροντας, αγιασμένη μορφή, εν έτει 2007 και ενώ προσευχόταν, έλαβε Θείο όραμα για τους επτά (7) πολέμους που θα λάμβαναν χώρα στο εγγύς μέλλον, χωρίς όμως ποτέ να αναφέρει ημερομηνίες. 

 Μάλιστα, ο κάθε πόλεμος θα είναι αγριότερος από τον προηγούμενο. 

 

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ: Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ

 TIMH KAI ΔΟΞA ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ

ΒΙΝΤΕΟ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΟΡΟΥ 



Μια φρεσκοβαμμένη ελληνική σημαία με την επιγραφή «Βουλιαράτες» -στην πρόσοψη του Δημοτικού Σχολείου, στο κέντρο του ομώνυμου βορειοηπειρώτικου χωριού- φαίνεται ότι ήταν η αρχή του τέλους για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, τον 35χρονο ομογενή που ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου εκτελέστηκε από τις επίλεκτες δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!

Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΦΛΕΓΕΤΑΙ: ΕΜΠΛΟΚΗ - ΣΟΚ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ - ΙΡΑΝ: ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΙΣ IDF
5 ΒΙΝΤΕΟ 




Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στην Μέση Ανατολή και δεν διαφαίνεται εκτόνωση στον ορίζοντα... - Μέτωπο με το Ισραήλ φαίνεται ανοίγει η Σαουδική Αραβία

Σε περιφερειακό πόλεμο έχει ήδη μετατραπεί η αντιπαράθεση μεταξύ Ισραήλ και Hamas που ξεκίνησε από το χτύπημα της 7ης Οκτωβρίου 2023 στη Γάζα.

Η Σαουδική Αραβία μπαίνει στην εξίσωση της σύγκρουσης με πλήγμα στο Ισραήλ ενώ μια βομβιστική επίθεση στο Τελ Αβίβ, κοντά στο αρχηγείο του Mossad με ένα νεκρό και 32 τραυματίες συμπληρώνει την εικόνα της έντασης.

ΈΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΥΡΟ ΚΑΙ ΣΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ! 

3 ΒΙΝΤΕΟ


Το Ισραήλ αναλαμβάνει να καταστρέψει Τύρο και Σιδώνα στο Λίβανο επιχειρώντας αυθαίρετη εκπλήρωση προφητείας του Ιεζεκιήλ!!!

28η ΟΚΤΩΡΙΟΥ 1940 - 2024. 84 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΟΙΪΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

  ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ



(Από την εφημερίδα «Ελεύθερον Βήμα» της 29 ης Οκτωβρίου 1940)

Σειρήνες και κωδωνοκρουσίες. Δευτεριάτικο πρωινό. Ανήσυχες μορφές στα παράθυρα. Κοιτάζονται οι γείτονες, συνεννοούνται με το βλέμμα, και μένουν σύμφωνοι. Τα πάντα για την τιμή. Δεν είναι η μανία του πολέμου που τους εμπνέει, δεν είναι το πάθος της περιπέτειας. Είναι η συναίσθηση της αξιοπρέπειας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟ 1940

«ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ» 

ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΒΙΖΑ 





Κριτική της Νίνας Γκατζούλη

Ένα καλοκαίρι αντί να πετάξουμε από τις Ηνωμένες Πολιτείες κατευθείαν στην Ελλάδα, ο σύζυγός μου και οι δύο τότε έφηβες κόρες μας πετάξαμε στην Ελβετία και νοικιάζοντας αυτοκίνητο οδηγήσαμε από τη Ζυρίχη στην Ιταλία. 

Όταν φτάσαμε στο Μπρίντιζι, πήραμε το ferryboat για το νησί της Κέρκυρας, συνεχίσαμε για Ηγουμενίτσα και μετά οδηγήσαμε στη Δυτική Μακεδονία για να φτάσουμε στο χωριό μας τον Πεντάλοφο Κοζάνης.

ΤΗ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΝΗΜΗΝ ΠΟΙΟΥΜΕΘΑ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

  Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΒΙΝΤΕΟ


Η Αγία Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου εν Βλαχέρναις εορτάζει την 1η Οκτωβρίου. 

Σύμφωνα με το συναξάρι, «Τῇ Α' τοῦ αὐτοῦ μηνός, τὴν ἀνάμνησιν ἑορτάζομεν τῆς ἁγίας Σκέπης τῆς Ὑπεραγίας Δεσποίνης ἡμῶν Θεοτόκου, καὶ Ἀειπαρθένου Μαρίας, ἤτοι τοῦ ἱεροῦ αὐτῆς Μαφορίου τοῦ ἐν τῇ σορῷ τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ τῶν Βλαχερνῶν, ὅτε ὁ ὅσιος Ἀνδρέας, ὁ διὰ Χριστὸν σαλός, κατεῖδε ἐφηπλωμένην αὐτὴν ἄνωθεν, καὶ πάντας εὐσεβεῖς περισκέπουσαν».


Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!ΕΔΩ;;;

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
ΜΙΑ ΗΡΩΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ




 
Ὁ Ὅμιλος τῶν κοινωφελῶν καὶ πνευματικῶν φορέων μας, ἀποτελουμένων ἐκ τῶν:
Ἱδρύματος Προασπίσεως Ἠθικῶν καὶ Πνευματικῶν Ἀξιῶν,
τοῦ Σωματείου «οἱ Φίλοι τοῦ Τάματος τοῦ Ἔθνους»
τοῦ Διορθοδόξου Συνδέσμου «Ὁ Ἀπόστολος Παῦλος» καὶ
τοῦ Περιοδικοῦ «Φωτεινὴ Γραμμή».

Ἐντὸς τῶν σκοπῶν καὶ δραστηριοτήτων τους, μεγάλο βάρος ρίχνουν εἰς τὸ Ἑλληνορθόδοξο πνεῦμα. Ἡ διατήρησις τῆς σωστῆς Ἑλληνικῆς Γλώσσης, μέσῳ τῆς ὁποίας διατηρεῖται καὶ διαιωνίζεται καὶ ὁ Ἑλληνικὸς Πολιτισμός, εἶναι ἕνας ἀπὸ τοὺς κύριους σκοπούς μας.

Ἔχουμε ἐπικοινωνίες μὲ Σχολεῖα τοῦ ἐξωτερικοῦ ὅπου μαθαίνουν τὴν Ἑλληνικὴ Γλῶσσα Ἑλληνόπουλα ἤ ἰθαγενῆ παιδιὰ ἤ καὶ ἐνήλικες.

Σήμερα παρουσιάζουμε τὸ Σχολεῖο ,,Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ,, εἰς τὴν Μακρυνὴ Σουμάτρα τῆς Ἰνδονησίας. 

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΙΚΡΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)

ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ







ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ
+++ 

 Γράψε δούλη εσύ, 
για την αγάπη τη Θεϊκή 
που εσφραγίστη αυτή
 με τη θυσία μου την Σταυρική. 

 Ό,τι σας κήρυξα δεν ήταν μόνο λόγια,
 εσφραγίστηκαν στον Γολγοθά με αίμα.

ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ Ή ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ; ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ):«ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΕΙΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΠΑΝΤΑ (ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ) «Ε! ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΜΕΙΣ»!

Η ΙΣΧΥΡΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ - NYT: ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΤΑ 5/11

ΒΙΝΤΕΟ


Επικρίσεις από την ισραηλινή αντιπολίτευση δέχεται ο Benjamin Netanyahu για την αδύναμη επίθεση - Σχετικά εύκολα αναχαίτισε τους πυραύλους η ιρανική αεράμυνα - Για τεράστια απογοήτευση κάνουν λόγο τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Εντυπωσιακή σε αριθμούς αλλά με πενιχρά αποτελέσματα ήταν η αεροπορική επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/10/2024).

ΘΕΑΤΡΙΚΗ "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΙΜΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ) ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥΣ...

ΑΝΑΙΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. ΠΕΝΙΧΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΈΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…ΈΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!!

8 ΒΙΝΤΕΟ


Αναιμική απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν. Πενιχρά τα αποτελέσματα. Έχει αλλάξει η ισορροπία δυνάμεων. Απλά αποπειρώνται να περισώσουν τα προσχήματα και το γόητρο όσο και να διασωθούν επικοινωνιακά...

H πολυαναμενόμενη επίθεση του Ισραήλ έπεσε στο κενό εκτός κι αν εφησυχάζουν τον αντίπαλο για να του καταφέρουν σε ανύποπτο χρόνο καίριο πλήγμα.

ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ-ΡΕΤΡΟ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 34 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΕΝΑ» / ΚΕΙΜΕΝΟ 3

 Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 




Γράφει η Μαρία Τρυγώνη, Hθοποιός

Το κείμενο που ακολουθεί συνέταξε η συγγραφέας Μαρία Τρυγώνη στο πλαίσιο του αφιερώματος του παρόντος ιστολογίου με αφορμή ένα άρθρο-ρετρό του Βαγγέλη Γρηγόρη, δημοσιευμένο στο περιοδικό «ΕΝΑ» πριν από 34 χρόνια (25 Απριλίου 1990, Tεύχος 17, σελ. 28 επ.) με τίτλο «Ο Μεγάλος Αδελφός σε παρακολουθεί!».

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ;;; ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!

ΤΟΥΡΚΙΚΗ NAVTEX ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ AEGAEO 



Τουρκική navtex στο Αιγαίο για το σκάφος AEGAEO: Δυναμική πρέπει να είναι η αντίδραση της Ελλάδας στη νέα τουρκική πρόκληση.

Γράφει ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος

Για τις 8 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας. Πριν από λίγες μέρες η Τουρκία εξέδωσε navtex απαντώντας σε ελληνική navtex όπου ανακοινώναμε έρευνες για την πόντιση ηλεκτρικού καλωδίου ανάμεσα στη Χίο και τη Λέσβο.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ...ΘΕΑΤΡΟ!!!

ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΙΡΑΝ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ 


Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι έπληξε στρατιωτικούς στόχους στο Ιράν – η Τεχεράνη έκανε λόγο για “περιορισμένες” ζημιές

Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι διεξήγαγε σήμερα «στοχευμένα πλήγματα ακριβείας» εναντίον του Ιράν, σε απάντηση για την ιρανική επίθεση της 1ης Οκτωβρίου, με στόχο κυρίως εγκαταστάσεις κατασκευής πυραύλων. Η Τεχεράνη από την πλευρά της ανακοίνωσε «περιορισμένες ζημιές».

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ...

ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ


 «Εμείς οι λαοί των Ηνωμένων Εθνών καθορίσαμε... να προωθήσει την κοινωνική πρόοδο και καλύτερα πρότυπα ζωής με μεγαλύτερη ελευθερία».


Προοίμιο του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών (1945)

Αυτό είναι το τέταρτο μέρος μιας σειράς που εξετάζει τα σχέδια των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και των οργανισμών τους που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν την ατζέντα της Συνόδου Κορυφής του Μέλλοντος στη Νέα Υόρκη στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2024 και τις επιπτώσεις της στην παγκόσμια υγεία, την οικονομική ανάπτυξη και τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

«ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΥ (ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ) ΕΦ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΗΜΩΝ»! ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ;...

 Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΣΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ


2 ΒΙΝΤΕΟ


”Θεέ Παντοδύναμε θέλουμε εκδίκηση ΕΚΔΙΚΗΣΗ. Mπήκες στη Γάζα και πήρες εκδίκηση όσες γυναίκες και παιδιά μπορείς, καθένα που είδες, αυτό είναι που ήθελες. 

Και αυτή τη μέρα ένα χρόνο μετά το Simchat Tora όταν εμείς σκεφτούμε θα σφαγιάσουμε τον εχθρό θα σφαγιάσουμε καθέναν και θα τους εκτοπίσουμε όλους από αυτή τη γη.. είμαστε εδώ στην κηδεία σας.”

«Πρέπει να μπούμε στη Γάζα και να σκοτώσουμε κάθε γυναίκα, κάθε παιδί, κανείς δεν θα γλιτώσει! Ω Θεέ ερχόμαστε για εκδίκηση!»

ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ (ΟΙ ROTHSCHILDS) ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...

 ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΚ ΚΑΙ... ΔΕΟΣ ΑΠΟ ROGERS (ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ SOROS): «Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ – OΙ ΗΠΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ»



Ο επενδυτής πιστεύει ότι η διατήρηση των μετρητών βοηθά σε δύσκολες περιόδους…

Ολοένα και πιο κοντά στο ενδεχόμενο μιας εξαιρετικά βαθιάς ύφεσης, δηλαδή μιας ύφεσης που θα οδηγήσει τους επενδυτές να αναζητήσουν πολύτιμα μέταλλα, πλησιάζει η αμερικανική οικονομία, σύμφωνα με τον βετεράνο επενδυτή και δισεκατομμυριούχο Jim Rogers.

ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ, ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! «ΠΑΣΣΑΛΟΣ ΠΑΣΣΑΛΩ ΕΚΚΡΟΥΕΤΑΙ»!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΕΝΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ – ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ

`
Ο πρώην αρχηγός της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, φαίνεται αποφασισμένος να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο εκνευρισμός του έχει ενταθεί από πρόσφατη αναφορά του Πρωθυπουργού σε χειραψία που αντάλλαξε ο Σαμαράς με τον καταδικασμένο Νίκο Παππά, γεγονός που θεωρεί ως προσβολή. 

Άτομα που γνωρίζουν τον χαρακτήρα του Μεσσήνιου πολιτικού εκτιμούν πως δεν θα το αφήσει αναπάντητο.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ;




Από την … «κλιματική αλλαγή» για την οποία προσευχήθηκε ο Προφήτης Ηλίας ο Θεσβίτης, μέχρι το Β’ παγκόσμιο πόλεμο, την ηγεμονία του τελικού αντιχρίστου και την ένδοξη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού (του δευτέρου Προσώπου της Αγίας και Ομοουσίου και αδιαιρέτου Τριάδος)


-Γιατί ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πιστεύετε στα λόγια του Κυρίου σας, αλλά πιστεύετε σε ανθρώπους που είναι τα δημιουργήματά Του;

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΥΤΟΥ

 Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΜΥΡΟΒΛΥΤΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ 



Ο άγιος μεγαλομάρτυρας Δημήτριος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη
περί το 280-284 μ.Χ. και έζησε κατά τους χρόνους του αυτοκράτορα Διοκλητιανού και του τετράρχη Γαλερίου Μαξιμιανού (284-305 μ.Χ), εποχή κατά την οποία έγινε φοβερός διωγμός κατά των χριστιανών.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

ΑΠΟ ΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΈΛΛΗΝΕΣ» ΣΤΟ «ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ» ΚΑΙ ΣΤΟ «Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ»!


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Ο κ. Πρωθυπουργός , κατά την εκλογή του, είχε δηλώσει ότι θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων..

Στο διάστημα της πρωθυπουργίας του, αρκετές φορές που προέβει σε διαγγέλματα και δηλώσεις, απέφυγε να απευθυνθεί σε “Ελληνίδες και Έλληνες” και κατέφυγε στην πιο προσφιλή του προσφώνηση “συμπολίτες”…

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;

Ο ΝΑΣΡΑΛΑ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ


  Γράφει ο Μάικλ Σνάιντερ

Πολλά μεγάλα ονόματα έχουν σκοτωθεί στη Μέση Ανατολή τους τελευταίους 12 μήνες, αλλά ο θάνατος του Χασάν Νασράλα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. 

Όπως θα δείτε παρακάτω, πιστεύεται ότι ήταν άμεσος απόγονος του Μωάμεθ. Στο σιιτικό Ισλάμ, αυτό είναι μια πραγματικά, πολύ μεγάλη υπόθεση. 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ PUTIN: «ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ  ΕΧΟΥΝ 26.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΎΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ 2.000 ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ KURSK, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ - ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ»!!!

 


Οι μη αναστρέψιμες απώλειες του καθεστώτος του Κιέβου στην κατεύθυνση του Kursk ανέρχονται σε 26.000 στρατιωτικούς (νεκροί, τραυματίες) δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης

Στις βαρύτατες απώλειες των Ουκρανών στο Kursk εστίασε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin κατά τη συνέντευξη Τύπου για τη σύνοδο κορυφής των BRICS την Πέμπτη (24/10/2024) ενώ επανέλαβε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες, αρκεί να ληφθεί υπόψη η εδαφική πραγματικότητα στο μέτωπο της ειδικής επιχείρησης.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ ΣΑΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ!

ΤΑ ΔΕΙΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ




Μήπως η ελληνική κυβέρνηση και λόγω των ευρύτερων γεωπολιτικών αναταράξεων, έχει αναλάβει κάποιες αβαρίες, απεμπολώντας εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα, όπως συμβαίνει με τους ηττημένους στον πόλεμο;

Εθνικό έγκλημα: Η Ελλάδα βρίσκεται στο μεσοδιάστημα δυο εμπόλεμων περιοχών στην Ουκρανία (ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ρωσία – ΕΕ – Κίνα) και στη Μέση Ανατολή (Ισραήλ – ΗΠΑ – Παλαιστίνη – Υεμένη – ΕΕ-Ιράν – Λίβανος – Συρία) και μάλιστα συμμετέχει ενεργά μέσω στρατιωτικών συμμαχιών , που προωθούν Στρατηγικά συμφέροντα της συλλογικής Δύσης και πάντα με την βεβαιότητα ότι “είμαστε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας”. 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ, ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΛΥΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΟΒΙΔΕΣ, ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ...ΦΡΙΤΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!

Ο NΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΟΥ: «EΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΑΣ»!

4 ΒΙΝΤΕΟ


Nετανιάχου: ”Eίναι ένας πόλεμος του πολιτισμού κατά της βαρβαρότητας Πολεμάμε εν ονόματι σας.” EΣΠΑΣΕ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ δεν μπορεί να επωμιστεί μόνος του Γενοκτονία/ Θηριωδίες και αναζητεί επιμερισμό ευθυνών!

Ο Nετανιάχου παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Γαλλικό κανάλι CNEWS στη δημοσιογράφο Laurence Ferrar όπου εκεί ανέπτυξε το γνωστό του αφήγημα ότι είναι ο πόλεμος του πολιτισμού κατά της βαρβαρότητας και ότι ο πόλεμος του είναι και πόλεμος μας...

ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΟΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΕΓΙΝΑΝ...ΨΑΡΑΚΙΑ!!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΙΕΡΕΙΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ 3 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΞΕΠΛΥΜΑ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ



Υπεξαίρεση «μαμούθ» στην Καθολική Εκκλησία Ελλάδας: Στη «φάκα» 2 ιερείς και 5 επιχειρηματίες που έκαναν «ξέπλυμα» σε νυχτερινά κέντρα

Η Αρχή διαπίστωσε πως μεγάλα χρηματικά ποσά που φτάνουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ έφυγαν από τα ταμεία της Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας και επενδύθηκαν σε νυχτερινά μαγαζιά, από λογαριασμούς που χειρίζονται δυο ιερείς.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΟΛΕΤΗΡΑ...Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ!!!

«ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ»! ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ




Πυρά από αριστερά και δεξιά δέχεται ο πρωθυπουργός για τη στάση του στα ελληνοτουρικά. Από τη μία η Ρένα Δούρου και ο ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη ο Κυριάκος Βελόπουλος και η Ελληνική Λύση. 

Και οι δύο με δηλώσεις του επιτίθενται στον πρωθυπουργό με τον κ.Βελόπουλο να θέτει στο στόχαστρο του και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ YALE WORLD FELLOW ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

 ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΘΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΡΟΥΒΛΙΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2025

 ΒΙΝΤΕΟ


Έντουαρντ Σλάβσκατ


Ο Κλάους Σβαμπ βρίσκεται σε παρακολούθηση αυτοκτονίας αφού η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι προετοιμάζεται για τη μεγάλης κλίμακας εφαρμογή του ψηφιακού ρουβλίου, κοινώς γνωστού στον Παγκόσμιο Νότο ως CBDC That Cares™, ήδη από τα μέσα του 2025.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ…Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΗΣ

 ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ TΗΝ ΤΥΡΟ! Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

2 ΒΙΝΤΕΟ



Τεράστια πρόκληση… O αραβόφωνος εκπρόσωπος τύπου του Ισραηλινού κατοχικού στρατού εισβολής εξέδωσε εντολή επείγουσας εκκένωσης για την ιστορική πόλη της Τύρου στον Νοτιοδυτικό Λίβανο που αφορά ειδικά τους κατοίκους της πόλης, συγκεκριμένα στους δρόμους Al-Hiram, Jaafar Sharaf Al-Din, Abu Deeb και Al-Athar, που είπαν να εκκενωθούν αμέσως από την περιοχή στο “Red” και να κατευθυνθούν βόρεια του ποταμού Awali.

ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...

 ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ AYATOLLAH ALI KHAMENEI ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ; - ΈΤΟΙΜΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ - ΗΠΑ: ΜΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΤΕ ΜΕ ΙΡΑΝ, HEZBOLLAH



Το Ισραήλ φέρεται να συμφώνησε με τις ΗΠΑ να μην βάλει στο στόχαστρο τις ενεργειακές και τις πυρηνικές υποδομές του Ιράν με αντάλλαγμα να λαμβάνει άμεσα όπλα

 Μετά την επιβεβαίωση του θανάτου του Hashem Safieddine που θεωρούνταν ο πιθανότερος διάδοχος του Hassan Nasrallah στην ηγεσία της Hezbollah αλλά και την εξόντωση κορυφαίων στελεχών τόσο της Hezbollah και της Hamas όσο και των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, ένα από τα ερωτήματα που τίθενται είναι εάν το Ισραήλ στο πλαίσιο των αντιποίνων του, θα βάλει στο στόχαστρο ακόμα και τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν, Ayatollah Ali Khamenei.

ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ


Η επίθεση στη θρησκεία δεν είναι παράπλευρη ζημιά στον πόλεμο κατά της ελεύθερης έκφρασης, επειδή απαιτεί πίστη σε κάτι ανώτερο από το κράτος· η καταπίεση της λατρείας είναι θεμελιώδης για την εγκατάσταση της τυραννίας.

Φιλοδοξούντες τύραννοι έχουν πλέον αποθρασυνθεί στην εκστρατεία τους ενάντια στην ελευθερία του λόγου

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ...ΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ!

Η ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΓΙΑΛΤΑ ΤΡΑΜΠ – ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ – ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ




Του Μανώλη Κοττάκη

Έχουμε πάθει «ζημιά» εμείς εδώ στην Ελλάδα.

-Αξιολογούμε τους ξένους ηγέτες με βάση όσα λένε και όχι με βάση όσα πράττουν.

-Αξιολογούμε τους ξένους ηγέτες με βάση τις θέσεις που λαμβάνουν στα εσωτερικά θέματα που απασχολούν τις χώρες τους και τις κοινωνίες τους και όχι με βάση το εθνικό μας συμφέρον.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΥΣ BRICS ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ!

ΟΙ BRICS ΣΤΟ ΚΑΖΑΝ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΆΓΚΥΡΑ, ΑΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Οι BRICS συνεδρίασαν στο Καζάν της Ρωσίας κι εκεί βρέθηκε και ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν. Η είδηση της τρομοκρατικής επίθεσης στην Άγκυρα προφανώς επισκίασε την παρουσία του . Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί τους BRICS ως μέσο πίεσης προς τη Δύση και το Κρεμλίνο έσπευσε να τον ωθήσει στην απόφαση του.


Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ


«ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ: ΈΝΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ»




Από John και Nisha Whitehead


«Αυτό που συνέβη εδώ ήταν η σταδιακή συνήθεια του λαού, σιγά-σιγά, να κυβερνάται από τον αιφνιδιασμό. στην παραλαβή αποφάσεων που συζητούνται μυστικά· να πιστεύει ότι η κατάσταση ήταν τόσο περίπλοκη που η κυβέρνηση έπρεπε να δράσει με βάση πληροφορίες που οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να καταλάβουν ή τόσο επικίνδυνες που, ακόμη και αν οι άνθρωποι μπορούσαν να τις καταλάβουν, δεν θα μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν λόγω εθνικής ασφάλειας... 

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΧΡΗΜΑΤΑ! (ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΡΥΣΟ;)

 ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ «ΤΡΑΠΕΖΕΣ» ΤΗΣ HEZBOLLAH - ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ IDF, DRONES ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ – ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ




Προειδοποίηση Ιράν σε ΗΠΑ: Θα είστε συνένοχες σε περίπτωση ισραηλινής επίθεσης - Πιέσεις ΗΠΑ για εκεχειρία στη Γάζα

Με την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν να καθυστερεί, ο ισραηλινός στρατός εξακολουθεί να βομβαρδίζει με ιδιαίτερη σφοδρότητα τον νότιο Λίβανο αλλά και τη Βηρυτό πλήττοντας στόχους της Hezbollah.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ, Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΝΑΖΙΣ,ΟΣ, ΗΤΤΑΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ!

XΕΖΜΠΟΛΑΧ:«Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΨΩΝΑΜΕ ΤΙΣ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΟ!» 


Xεζμπολάχ:” Νομίζατε ότι θα υψώναμε τις ταπεινωτικές λευκές σημαίες; Η απάντησή μας σε εσάς είναι φωτιά στη φωτιά, αίμα στο αίμα και σίδερο στο σίδερο. 

Καμία διαπραγμάτευση υπό πυρά και ό,τι δεν λαμβάνεται από πυρά δεν θα δοθεί από την πολιτική. H Αμερική είναι η Μητέρα της Τρομοκρατίας. 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΤΕ) ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 




Ο στόχος και των δύο είναι κοινός: ο έλεγχος και η κυριαρχία των κοινωνιών από μία μειοψηφική αλλά πανίσχυρη ολιγαρχική ελίτ που σύντομα θα κατέχει τα πάντα


Ψηφιακά χρήματα: Εισαγωγικά, το θέμα των ψηφιακών χρημάτων και της κατάργησης των μετρητών, είναι κάτι που οφείλει να απασχολεί σοβαρά τις ανθρώπινες κοινωνίες – σημειώνοντας πως ο D. Trump, σε μία πρόσφατη προεκλογική του ομιλία στο New Hampshire, τα χαρακτήρισε επικίνδυνα, λέγοντας τα εξής:


ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ!

ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ «ΚΟΛΠΟ» ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ




Το Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε να κάνει κάτι που θα μπορούσε να το εγκλωβίσει σε μεγάλο πόλεμο με τη Ρωσία. Οι κυβερνώντες πιστεύουν ότι είναι μια εξαιρετική ιδέα να εξοπλίσουν την Ουκρανία χρησιμοποιώντας τα χρήματα της Ρωσίας

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ:«ΣΑΝ ΧΑΣΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗ ΣΤΟ ΛΕΩ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΣΑΠΟΜΑΧΑΙΡΟ ΣΤΟΝ...»

ΜΠΛΙΝΚΕΝ ΠΡΟΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΟΝ ΣΙΝΟΥΑΡ» 




Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν προέτρεψε σήμερα τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να «επωφεληθεί» από τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ για να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

ΠΩΣ Η «ΕΛΙΤ» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΗΣ» - ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ CIA ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ



Η εύπορη τάξη έχει χρησιμοποιήσει μόνιμα μυριάδες στρατηγικές για να συσσωρεύσει πλούτο, αλλά δεν ήταν μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1970 που αυτές οι στρατηγικές συνεργάστηκαν σε ένα άνευ προηγουμένου μεγαθήριο συσσώρευσης πλούτου.

Μετά το 1975, αυτός ο μηχανισμός έγινε μια ανωτέρα βία, μια συγχώνευση που υπερβαίνει κατά πολύ τα συστατικά της – μια σχολαστικά ενορχηστρωμένη συμφωνία ομάδων υπεράσπισης, λομπίστες, δεξαμενές σκέψης, συντηρητικοί ευεργέτες και μαέστροι δημοσίων σχέσεων. Αυτό το μηχάνημα δεν έχει απλώς λειτουργήσει. 

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ!

 ΟΛΕΘΡΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ - ΠΩΣ ΟΙ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΙ Fath-360 ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ



Τι Γνωρίζουμε για τον Fath-360 και γιατί η προμήθεια του από τη Ρωσία αλλάζει τα δεδομένα σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή

Η στρατιωτική συνεργασία Ιράν και Ρωσίας βρίσκεται στο ανώτερο δυνατό επίπεδο και πλέον επισφραγίζεται με μια στρατιωτική - εξοπλιστική συμφωνία που αναμενόταν εδώ και δύο χρόνια και ενδέχεται να έχει απρόβλεπτες συνέπειες σε δύο πολεμικά μέτωπα.