Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ:"ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"
 
 
 
 
 
Στις δύσκολες εποχές που περνάμε η αλήθεια είναι ότι υπερισχύουν οι φωνές που με την δυναμική τους βοηθούν περισσότερο στην κατάρρευση και του τελευταίου κάστρου που έμεινε όρθιο μέσα μας.

Της Μαρίας Γιαχνάκη

Ίσως να φταίμε πιο πολύ εμείς οι δημοσιογράφοι που λόγια σαν αυτά που βγαίνουν από την ψυχή ενός αληθινού οραματιστή όπως είναι ο μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος τα προσπερνάμε και τελικά τα θάβουμε με αποτέλεσμα να εγκληματούμε απέναντι σε έναν λαό που έχει ανάγκη από μπροστάρηδες κι εμείς τους κρύβουμε.

Ποιος είπε ότι τα λόγια ενός ιεράρχη ενός επισκόπου είναι γραφικά πεπαλαιωμένα και προσαρμοσμένα στην πεπατημένη της εκκλησίας; Σε αυτήν την περίπτωση ο Μητροπολίτης Μεσογαίας όχι μόνο δεν βαδίζει σε αυτήν την πεπατημένη αλλά ανοίγει δρόμους και καλεί όσους έχουν όραμα μέσα τους να ξαναστήσουν την Ελλάδα.

Η κρίση αξιών μέσα στην οικονομική κρίση που ζούμε ήταν το θέμα που πυροδότησε την κουβέντα στην συνάντησή μας.


OI ΠAΛAIΣTINIOI ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ...ΣΤΟΝ ΟΗΕ!ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΕΡΔΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΟΗΕ 
 
Οι Παλαιστίνιοι υποδέχτηκαν με πανηγυρισμούς, χορούς στους δρόμους και πυροτεχνήματα τόσο στη Δυτική Όχθη, όσο και στη Λωρίδα της Γάζας, την απόφαση του ΟΗΕ και την αναγνώρισή τους ως «κράτος παρατηρητή».

Σε αυτήν την συμβολική και γιαυτό σημαντική νίκη του Παλαιστινιακού λαού, αφιερώνουμε
το ποίημα της Rafeef ZiadahHADEEL
 
Το απαγγέλει με πάθος η ίδια η Παλαιστίνια ποιήτρια

Δείτε το με προσοχή!
 

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ


ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ

Δημοσιεύσαμε χθές το 2ο μέρος ( έτσι πιστεύαμε) της ομιλίας του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού. Λίγο μετά διαπιστώσαμε ότι είχαμε δημοσιεύσει ένα μέρος του 2ου μέρους!

ΧΟΥΝΤΑ ΕΠ΄ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ

 
 
 
 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Το άρθρο του φίλτατου Κωνσταντίνου προσυπογράφουμε ανεπιφύλακτα, διότι η δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Μπαλάφα ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να προβεί σε μονομερείς ενέργειες. Η ακύρωση των μνημονίων θα έρθει μετά από συνεννόηση με τους δανειστές. Εμείς αναγνωρίζουμε το χρέος απλά θα το επαναδιαπραγματευτούμε" δεν έχει διαψευστεί από τον πρόεδρο...
Άλλωστε και ο αυθεντικός Ντελα Ρούα ήταν "αριστερός"...
 

Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ 25/4/2011"Ένας δικτάτορας θα ανακαλύψει στην Ελλάδα ότι εξακολουθεί να διαθέτει τεράστιες ευκαιρίες για να παραγάγει έσοδα και να εξυπηρετήσει τους τόκους. Η Αθήνα θα μπορούσε να πουλήσει κρατικές επιχειρήσεις, οι δημόσιοι υπάλληλοι να βγαίνουν στη σύνταξη όλο και πιο αργά, να περικοπούν δραστικά μισθοί, συντάξεις και δαπάνες και να επαγγελματικοποιήσει την είσπραξη των φόρων. Το τελευταίο του καταφύγιο είναι να απαλλοτριώσει τους δέκα εκατομμύρια Έλληνες"

 
Η δημοσίευση αυτή έγινε ένα περίπου μήνα πριν να βγει ο Γιώργος Παπανδρέου στο Καστελλόριζο, για να ανακοινώσει την είσοδο της χώρας σε καθεστώς μνημονίου και την έναρξη της κατοχής της Ελλάδας, μέσω πολιτικών μαριονετών που κινούνται –κατά τα φαινόμενα- από νήματα που κρατούν στα χέρια τους κάποιοι ισχυροί. Ακολούθησαν άλλες μαριονέτες για να προετοιμάσουν το έδαφος για τον "εκλεκτό", το πρόσωπο εκείνο που θα ισοπεδώσει την χώρα.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ!ΖΗΣΕ, ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΤΑΣΤΑ, ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ
 
 
 
 

Του Αλέκου A. Ανδρικάκη

«Τη Ζωή δεν την επαιτεί ο άνθρωπος.
Τη δικαιούται.
Τη διεκδικεί. Την τιμά. Την εκτιμά. Δίνει μάχη γι αυτήν.
Δεν είναι ικέτης της. Είναι αγωνιστής της. Γι’ αυτό είναι Άνθρωπος.»

«Η Ζωή δεν είναι να την περιφρονείς.
Η Ζωή δεν είναι να απαλλάσσεσαι. Είναι να ζεις.
Να μάχεσαι. Να μη βολεύεσαι.
Να μην εγκαταλείπεις.
Ζωή σημαίνει να ζεις.»

 

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕUROGROUPΒΡΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΜΟΥ
Βρέχει λεφτά στη στράτα μου

λεφτά που μ΄έχουν κάψει
 

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ ΣΕ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ!!!


 H ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟΥ:  
 «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ»! 
 


  Γράφει ο Θύμιος ΠαπανικολάουΗ Ελλάδα έχει πετύχει έναν ιστορικό άθλο: Μέσα σε μια τετραετία, περίπου κυβερνήθηκε από τρεις πρωθυπουργούς ανδρείκελα: ΓΑΠ, Παπαδήμος, Σαμαράς (ο ένας χειρότερος από τον άλλο)!!!
Και δύο κυβερνήσεις συναινετικής, τοκογλυφικής κακουργίας: Την Παπαδήμια (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ) και τη σημερινή (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), η μία χειρότερη από την άλλη!!!
 
Το κύριο χαρακτηριστικό κάθε κυβέρνησης και κάθε πρωθυπουργού ήταν τούτο:

ΟΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ" ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ!!!


REUTERS: ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ 122,79 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ 48 ΔΙΣ (ΤΑ 28 ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΣΗ) ΓΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ!
 
 
 

Στο μυθώδες ποσό των 122,79 δισεκατομμυρίων ευρώ ανήλθε ο δανεισμός των ελληνικών εμπορικών τραπεζών από τον μηχανισμό έκτακτης χρηματοδότησης (ELA - Emergency Liquidity Assistance) της Τράπεζας της Ελλάδος στα τέλη Οκτωβρίου!
Όπως μεταδίδει το Reuters (και έχουν καταπιεί τα "μποουκωμένα" ΜΜΕ της τραπεζικής διαπλοκής) οι ελληνικές τράπεζες έχουν αντλήσει από τον ευρωπαϊκό ταμείο που ελέγχεται από την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) για τη χρηματοδότησή τους συνολικά το παραπάνω ποσό!

ΛΟΓΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ (2ο ΜΕΡΟΣ)

 
 Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ  ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ

 
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ
-ΒΙΝΤΕΟ-
 
 
 
Εδώ είναι το δεύτερο μέρος της ομιλίας του αγ. γέροντος, μιλάει για τα επερχόμενα δεινά και για την ανάγκη να παραμείνουμε αμετακίνητοι στις παραδόσεις μας, για την ισλαμική κατάρα, αλλά και για το αίμα των μαρτύρων που θα "μιλήσει" στο τέλος.

Ακούστε το με προσοχή....

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ο ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΖΗΤΑ EΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΔΟΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ

 


Με μία επιστολή – φωτιά, ο Άγιος Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος, ένας εκ των κορυφαίων ιεραρχών, εισηγείται στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, άμεσο έλεγχο όλων.

 Από τον ΣΔΟΕ φυσικά.

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΧΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ
"Οn Wednesdays"
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ"
 
 
 
Δειτε την πολύ μικρή αυτή ταινία με μεγάλη προσοχή, διότι θα είναι μια συχνή εικόνα στα πολυκαταστήματα της Ελλάδας.
 
Μιας Ελλάδας που θα είναι στο ευρώ, αλλά δεν θα έχει ευρώ
να αγοράσει τίποτε....
 

ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΥ!!!Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
ΣΤΟ EUROGROUP!!!

Υπάρχει Έλληνας που δεν έχει καταλάβει τί έγινε στο Eurogroup;
Οι αγορασμένη κυβέρνηση τους τα έδωσε όλα κι αυτοί "μαλώνανε" ποιός θα μας πιάσει μεγαλύτερο κορόϊδο και θα πάρει μεγαλύτερο μερίδιο απ΄το πτώμα μας!

Ε! λοιπόν φτάνει!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΝΤ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΒRICSΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ BRICS ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΛΟΓΩ  ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:
"ΦTΙΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΝΤ"!

Kάθετα αντίθετοι με την λύση που δόθηκε τα ξημερώματα είναι η ομάδα των BRICS (Ρωσία, Κίνα, Βραζιλία, Ινδία, Νότιος Αφρική) καθώς θεωρούν ότι η λύση αφορά μόνο τα δυτικά fund, τους προμηθευτές του ελληνικού δημοσίου που σε ποσοστό 90% είναι ξένοι που τους οφείλονται μεγάλα ποσά και κυρίως οι φαρμακοβιομηχανίες, αλλά και τους ραντιέρηδες που θα θησαυρίσουν από την επαναγορά στα 35 λεπτά το ευρώ.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων "Aσσοσιέτεντ Πρες" ο θυμός μεταξύ των BRICS είναι τόσο μεγάλος που έχουν αποφασίσει να αποσχισθούν από το ΔΝΤ και να δημιουργήσουν δικό τους παράλληλο «Νομισματικό Ταμείο» καθώς θεωρούν απαράδεκτη την στάση των ΗΠΑ και Ευρώπης, ειδικά στο ελληνικό ζήτημα.

Η ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗΣ ΕΛΛΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ

 
ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΚΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!
 
 
Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να σωθούμε,
τα χρήματα πηγαίνουν ξανά στην τσέπη των δανειστών για "εξυπηρέτηση" του χρέους!
Το οποίο χρέος όμως δεν είναι βιώσιμο, δεν εξυπηρετείται!!!

Επομένως αυτές οι δόσεις είναι θανατηφόρες!
 
Το λέει ξετσίπωτα και η τρόικα στην έκθεσή της που είδε το φώς της δημοσιότητας στην αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal,η οποία αποκαλύπτει ότι η απόφαση που ελήφθη τα ξημερώματα για το ελληνικό χρέος ελήφθη απλά και μόνο για να κερδηθεί χρόνος, αφού η υπόθεση "βιωσιμότητα ελληνικού χρέους" θεωρείται χαμένη από τους τροϊκανούς, σύμφωνα με όσα περιέχει η έκθεση!


O AΓΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 17 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΕ...ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ


ΟΙ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΧΡΟΝΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 90
Χαίρομαι που ένας διακεκριμένος ιστότοπος όπως το DefenceNet θέλησε να προβάλλει το ηχητικό ντοκουμέντο που ψηφιοποίησα και μετέφερα στο διαδίκτυο σχεδόν πριν τρία χρόνια, από την ιστοσελίδα του Christian-Orthodox.gr αλλά τώρα πρέπει να παρέμβω για να διορθώσω τα λεγόμενα του DefenceNet  ότι δηλαδή ο αγ. γέρων Ιωσήφ τα είχε πεί αυτά  περί το 2000.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

AΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ!

ΕΔΩ Η ΔΟΣΗ... ΕΚΕΙ Η ΔΟΣΗ...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΣΗ;
 
 
 

 
Η μοναδική υποχώρηση που έχει υπάρξει από πλευράς ΔΝΤ στο Eurogroup για την βιωσιμότητα του χρέους είναι να υπάρξει άμεσα «κούρεμα» χρέους 20%, αλλά να υπάρξει δέσμευση για μελλοντική διαγραφή χρέους ακόμα μεγαλύτερη, μέχρι και 50% μεταδίδει το Reuters! Η Γερμανία, όμως δεν το δέχεται, οπότε η διαπραγμάτευση συνεχίζεται.

ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ...

 
 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ H ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
 
 
 
 


Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΗΡΩΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο BAΞΕΒΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ "ΗΡΩΑΣ" ΕΙΝΑΙ...


BAΞΕΒΑΝΗΣ, Η ΟΜΙΧΛΩΔΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ)
Από πολύ καιρό θέλω να γράψω για αυτόν τον ψεύτη!
Αυτόν που χρησιμοποιώντας αθέατους "μάρτυρες" και αποκόπτοντας τμήμα κάποιου βίντεο κατηγορεί τον αγ. γέροντα Ιωσήφ Βατοπεδινό για παιδεραστεία!!!

Είναι από τους πρωτομάστορες της κατασκευής του "σκανδάλου" του Βατοπεδίου που έρριξε την κυβέρνηση Καραμανλή, για να έρθει η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και να βάλει τη χώρα σιδηροδέσμια στην δουλεία των "αγορών". 

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ


ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ. 
ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ EUROGROUP Ελάχιστες έως μηδενικές είναι οι πιθανότητες να ληφθεί απόφαση στο αυριανό Eurogroup για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ και βέβαια ούτε κουβέντα για την mega διπλή δόση των, συνολικά, 44 δισ. ευρώ.
Στην καλύτερη περίπτωση θα έχουμε νέα αναβολή, στην χειρότερη μπορεί να καταδειχθεί τέτοια διάσταση απόψεων που ίσως καταλήξουμε σε οδυνηρό αδιέξοδο. Ήδη έχει αρχίσει να συζητείται ημερομηνία συνεδρίασης νέου Eurogroup για την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου! 
Και όλα αυτά ενώ στο εσωτερικό της χώρας η κυβέρνηση δείχνει να χάνει τον έλεγχο.

ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!


ΝΕΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ!!!

 

Επαναστατείστε εναντίον της κοινωνικής αδικίας, εναντίον της υποδουλώσεως των φτωχών, εναντίον εκείνων που ετοιμάζουν για σας βαθιά «χαντάκια» ανεργίας. Ξεσηκωθείτε εναντίον της σαπίλας των MEDIA, εναντίον της υποκρισίας του γκουβέρνου, εναντίον όλων εκείνων που πίνουν το αίμα του εργαζόμενου. Σηκώστε το ανάστημά σας ενάντια στη σαπίλα του σκυλάδικου, της τζούρας και του πιοτού.
Γύρω σας πολλοί κομπιναδόροι, αετονύχηδες, απατεώνες, κλέφτες, Ρωχάμηδες και Κοσκωτάδες της υψηλής κοινωνίας. Σηκωθείτε επάνω! Ξυπνάτε! Σταθείτε όρθιοι!! Πάψτε να είστε κουτσούνια και ενεργούμενα οποιασδήποτε «στρούγκας», οποιουδήποτε «μαντριού. Είναι ντροπή…

"ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ"


«Η ΕΚΔΙΚΗΣΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ!»


Τὸ Σάββατο ποὺ μᾶς πέρασε, μεσημεράκι, τηλεφώνησα στὸν φίλο Χί. (Δὲν ἀναφέρω τὸ ὄνομά του γιὰ εὐνοήτους λόγους.)
Ὁ φίλος Χὶ λοιπόν, ἄν καὶ ἀσφλαλισμένος ἐδῶ καὶ σαρανταπέντε χρόνια στὸ ΙΚΑ καὶ στὸ (τότε) ΤΕΒΕ, δὲν μπορεῖ νὰ πάρῃ τὴν σύνταξί του.
Γιὰ τὴν ἀκρίβεια, ἄν καὶ ἔχει καταθέσει τὰ χαρτιά του, ἄν καὶ πληροῖ ὅλες τὶς προϋποθέσεις γιὰ συνταξιοδότησι, ἄν καὶ πλήρωνε τὴν ἀνωτέρα κλίμακα τῶν εἰσφορῶν γιὰ περισσότερο ἀπὸ ἑπτὰ χρόνια, δὲν μπορεῖ νὰ πάρῃ τὴν σύνταξι, διότι ἀφ΄ ἑνὸς τὸ Ἑλλαδοκαφριστὰν δὲν τοῦ ἀναγνωρίζει τὸ τελευταῖο πεντάμηνο εἰσφορῶν, ἀφ’ ἑτέρου, τοῦ κάνει κάποιο μαγείρεμα μὲ τὰ ἔνσημα τοῦ στρατοῦ καὶ τοῦ βγάζει ἕνα χρέος 8.500 εὐρῶ!
Ἐὰν τὰ πληρώσῃ αὐτὰ τὰ χρήματα τώρα, δικαιοῦται ἐκπτώσεως καὶ κατεβαίνει στὰ 7.300 εὐρῶ.
Ἐὰν ὄχι, τότε θὰ τὸ πληρώσῃ σὲ δόσεις, μὲ τὴν ἀνάλογον προσαύξησιν.
Ὅμως…

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΙΚΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΤΑΜΟ

 
 
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΙΚΩΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ, Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΝΑΤΕΜΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ!

 
 
 
 
Ο Γέροντας Νίκων είναι από τους γέροντες που λέει τα πράγματα ως έχουν. Τον παρακολουθούσαμε αρκετό καιρό και μας άρεσε ο λόγος του διότι εκτός από απλός, ήταν και φοβερά ευθύς. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε τούτη την συνέντευξη. Με απλότητα, αλλά και με το αστείρευτο χιούμορ του μας υποδέχτηκε και μας έκανε να νιώσουμε πολύ άνετα εξαρχής.
Του θέσαμε πολλά ερωτήματα….


Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ Α/ΓΕΝ ΚΟΣΜΑ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
"ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ"

 


 
Σε συνέχεια της κίνησής του να θέσει θέμα ηθικού των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού και να έρθει σε απ'ευθείας αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, ο Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και αφενός υποστηρίζει αυτά που ήδη ανέφερε στο έγγραφό του που κοινοποίησε στην πολιτική ηγεσία, αφ'ετέρου πλέον θέτει και θεμα επιχειρησιακής ικανότητας του ΠΝ: "Περαιτέρω συρρίκνωση του προϋπολογισμού, με αναπόφευκτα συνεπακόλουθα τη μείωση της επιχειρησιακής εκπαιδεύσεως και τη δυσκολία συντήρησης και αναβάθμισης του υπάρχοντος υλικού, δεν μπορεί παρά να την επηρεάσει μεσο-μακροπρόθεσμα".

ABΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ: Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

 
 ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ  ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ  ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
 

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 90ΧΡΟΝΑ (88) ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ
ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ...
 
Στην αυγή του 20ου αιώνος, σχηματίσθηκαν στην Ελλάδα οι πρώτες σοσιαλιστικές ομάδες. Τέτοιες ομάδες σχηματίσθηκαν στην Αθήνα, στον Βόλο και στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, οι οργανώσεις σε Αθήνα και Βόλο ήταν στην ουσία ολιγομελείς παρέες διανοουμένων, και παρέμειναν τέτοιες καθώς δεν κατάφεραν να «ανοιχθούν» στην κοινωνία και να προσελκύσουν τις λαϊκές μάζες.

Μόνο οι εν Θεσσαλονίκη σοσιαλιστικές οργανώσεις ήσαν άξιες λόγου, λόγω της εκεί παρουσίας περί των 80.000 Εβραίων, οι οποίοι Εβραίοι ήταν διεθνώς η «μαγιά» της ανατροπής.

Στην υπό οθωμανική κατοχή Θεσσαλονίκη, οι πρώτοι σοσιαλιστές ήσαν Εβραίοι -κυρίως- από την Βουλγαρία, με πρωτοστατούντα τον Αβραάμ Μπεναρόγια.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ)

 
 
YΠΕΡΓΗΡΟΙ ΣΙΑΜΑΙΟΙ
 
 
 
 
Αποκλειστικό
Σπάνια φωτογραφία των 2 υπέργηρων πλέον σιαμαίων αδελφών.
 
 
Πάντως οι γονείς των σιαμαίων ζούνε και βασιλεύουν και εξακολουθούν να τεκνοποιούν και άλλα περίεργα όντα, όπως χριστιανοδημοκράτες, σοσιαλδημοκράτες, δημοκρατικοί, διάφορες ΜΚΟ, αντιρατσιστές, ρατσιστές, Antifa, μαυροφορεμένοι με ξυρισμένο κεφάλι (και επίτηδες παράξενης προέλευσης όνομα οι οποίοι δηλώνουν ακροδεξιοί), αριστεριστές, αναρχοαυτόνομοι, κουκουλοφόροι, σοσιαλιστές, ευρωπαϊστές, νεοταξίτες-παγκοσμιοποιητές, οικολόγοι, ΜΜΕ.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΛΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ;ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
 
 
 


Μόνο καὶ μόνο ποὺ τὸ ἀκοῦς, σὲ πιάνει κρύος ἱδρώτας! Σὲ πρώτη σκέψι λές, δὲν εἶναι δυνατόν, θὰ πρόκειται περὶ ὑπερβολῆς! Περὶ δημοσιογραφικῆς νοσηρῆς φαντασίας ἢ περὶ συκοφαντίας. Δὲν δέχεσαι δηλαδὴ ἀμέσως, ὅτι μπορεῖ νὰ συμβῆ στὴν Ἑλλάδα αὐτὸ τὸ ἐντελῶς, μὰ ἐντελῶς ἐξωφρενικὸ ἐνδεχόμενο!

Νὰ ὑπάρχη, δηλαδή, ἑλληνικὴ κυβέρνησις, ποὺ θὰ ἀποφασίση, ποιός μπορεῖ νὰ καταλάβη μὲ τί εἴδους σκεπτικὸ καὶ κυρίως μὲ τί τύπου σχεδιασμό, ὅτι γιὰ νὰ διατηρήση τὴν δημόσια τάξι στὴν χώρα μας, θὰ ἐμπιστευθῆ τὴν ὑπόθεσι σὲ ... Ἀμερικανοὺς μισθοφόρους!!! Θεέ μου, βάλε τὸ χέρι σου! Σίγουρα δὲν εἶναι στὰ καλά του ὁ Ἀντωνάκης, ἐκτὸς καὶ ἂν μεσολαβῆ κάτι «ἄλλο»... (Καὶ ἐπειδὴ «Οὐδὲν κρυπτὸν ὑπὸ τὸν ἥλιον», ὁσονούπω θὰ μαθευθῆ!)

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ;ΑΝΤΙ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ 'Η ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑΤΟΪΚΗ «ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ»; 
 
 
 
 
 
 
http://www.iskra.gr/images/stories/politiki/syriza/toumanidis.jpg

  Του ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΥΜΑΝΙΔΗ
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ
Ο πόλεμος ως ανάσα στην αναπαραγωγή του καπιταλισμού αποτελεί μια έσχατη αλλά αναγκαία διέξοδο. Ειδικά όταν το σύστημα διέρχεταιθανάσιμη κρίση.Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός θα χρησιμοποιήσει τη στρατιωτική βία και το κουρέλιασμα του διεθνούς δικαίου ως σφραγίδα και ταυτότητα της εμβέλειάς του. Το δίκαιο του ισχυρότερου θα λειτουργήσει ωμά για την ενοποίηση του δυτικού κόσμου στην ''προς Ανατολάς επέκτασή του''. Το ανοικτό στοίχημα τωνΗΠΑ - Ισραήλ για πολεμικό κτύπημα στο Ιράν, η διατήρηση του Ιράκ υπό τον έλεγχο μιας μεταμοντέρνας κατοχής, ο εξορισμός της Ρωσίας από την ανατολική Μεσόγειο και η ποινικοποίηση κάθε συμμαχίας μαζί της από κράτη της περιοχής,η διαφαινόμενη περικύκλωση της Κίνας, κλιμακώνουν τη διακοπείσα λόγω της στρατιωτικής ήττας του Ισραήλ στο Λίβανο το 2006, εκτύλιξη του σχεδίου της Μεγάλης Μέσης Ανατολής.
 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

 
ΑΝΗΘΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΔΟΤΩΝ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΟΤΗ.

 
 
Γράφει ο Ανδρέας Αθηναίος

 
 
Ο Ελληνικός Πολιτισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μια σειρά τυποποιημένων συμπεριφορών, οι οποίες σχηματοποιούνται και μεταλλάσσονται από το εκαστοτε Νομικό Καθεστώς η το σχηματοποιούμενο Πολιτικώς Ορθό, από τιε εκάστοτε μεθόδους της Κυβερνητικής (Cybenetics) που είναι στην διάθεση της Εξουσίας και διαμορφώνουν από το πιο απλό, την Κοινή Γνώμη, μέχρι τις συμπεριφορές Κοινωνίας, Ομάδων και Ατόμων, για το τι είναι το "Πολίτικα Ορθό" και το "δέον'. Αυτή η Δυναμική είναι η "Δυτική Κουλτούρα", η οποία ορίζεται ως "Κουλτούρα" και όχι ως "Πολιτισμός" ακριβώς γιατί το "δέον", το "Ηθικό", "οι απόψεις" και το "πιστεύω" αλλά και η "αντίληψη για όλα" , των Πολιτών,

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ από εργαλεία που προσδιορίζουν τα Στερεότυπα και τα "ορθά", με τον τρόπο που εξυπηρετεί τους Σκοπούς της Εξουσίας. Ο Δυτισμός είναι "Behavioral Culture", είναι ύπαρξη κατασκευαζόμενων από την Εξουσία στερεότυπων συμπεριφοράς, τα οποία καθορίζουν και το "ορθό" και το "Μη Ορθό" ανάλογα με το εκαστοτε συμφέρον της Εξουσίας.
 

ΤΟ ΘΥΜΑ- ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Γράφει ο Ανδρέας Αθηναίος

Τα Ολοκληρωτικά καθεστώτα, επιδιώκουν πάντα να επιβληθούν με διάφορα εργαλεία. Επιδιώκουν κaτ αρχήν να "διαμορφώσουν" μια "έννομη τάξη", η οποία έχει πάντα το εργαλείο της "Επιβολής-Καταστολής" και το Εργαλείο της "Νομιμότητος". Μια άλλη παράμετρος του συστήματος είναι να Δημιουργήσει ¨Ηθικό έρεισμα" στις Πράξεις του.  Το Τρίτο Ράιχ χρησιμοποίησε εντατικά αυτά τα εργαλεία.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ...

 
ΑN AΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
 
 
 
 
 


Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Στην εποχή μας υπάρχει μεγάλη σύγχυση όσον αφορά την πολιτική. Για τους παλιούς, πολιτικός είναι ο πολιτισμένος και πολιτική είναι η πολιτισμένη ζωή.
Αυτό το νόημα έδιναν στον πολιτικό και στην πολιτική οι παλιοί, γιατί ήταν δεμένοι με την πίστη, την πατρίδα και την οικογένεια.

ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΑΠΡΑΓΗ ΕΦΥΓΕ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 
 
Δεν κατέληξαν σε συμφωνία για μια δανειακή σύμβαση τρόικα και κυπριακή κυβέρνηση, έπειτα από πολυήμερες σκληρές διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
 

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΤΕ) ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ


ΟΙ ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

 


 


 
 
 


Οφείλει κανείς να είναι πάρα πολύ προσεκτικός με ένα πληγωμένο θηρίο – πόσο μάλλον με μία στρατιωτική και χρηματοπιστωτική υπερδύναμη, σε πορεία παρακμής, η οποία θα μπορούσε να καταστρέψει μέσα σε ελάχιστες ώρες οποιοδήποτε κράτος του πλανήτη, χωρίς να κινδυνεύσει


 
Η διελκυστίνδα, γνωστή από τα παιδικά μας χρόνια, είναι ένα παιχνίδι έντονου ανταγωνισμού μεταξύ δύο αντιπάλων, με στόχο την τελική επικράτηση - ενώ διεξάγεται συνήθως με τη βοήθεια ενός σχοινιού, στα άκρα του οποίου ευρίσκονται δύο αντιμαχόμενα άτομα ή ισάριθμες ομάδες που προσπαθούν, τραβώντας τον αντίπαλο με δύναμη, να τον παρασύρουν προς το μέρος τους.ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ;


 
 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΥΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 98% ΑΛΛΑ ΟΣΟ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ" Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ 50%!!!

(BINTEO)Το εκπαιδευτικό σύστημα "σκοτώνει" την ευφυία των παιδιών!
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπου προτείνεται ένα άλλο εκπαιδευτικό πρότυπο...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

 
ΕΛΛΑΔΑ:ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ!
 
 
 

ΑΠΟ ΤΙΣ 01.06.2013 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ
Γράφει η Χριστίνα Σαλεμή
 
Απόσπασμα από την καταγγελία μου στην Χάγη:
"Α4. ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ …. Ο πρώτος νόμος που θέτω υπόψιν σας είναι ο νόμος 3984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011 της κυβέρνησης Παπανδρέου, με τον οποίο ρυθμίζονται οι γενικές αρχές και οι προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων από ζώντες και θανόντες ανθρώπους με σκοπό τη μεταμόσχευση στο ανθρώπινο σώμα.

Βάσει του νόμου αυτού, από το 2013 και εν αγνοία της πλειοψηφίας των πολιτών, η Ελλάδα μετατρέπεται ουσιαστικά σε τροφοδότη χώρα οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη. Θα είμαστε δηλαδή το παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων και ιστών. Γιατί;

Μέχρι τώρα, τα πράγματα είχαν ως εξής : ..........
 

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ 
 
 
 

  


Η άγνωστη ιστορία του, από τότε που δημοσιεύτηκε κυρίως στο διαδίκτυο, κάνει τους Έλληνες που νοιάζονται να ριγούν από συγκίνηση, μα και να σφίγγουν τα δόντια από αγανάκτηση! Όμως ένα είναι βέβαιο. Καθένας που θα διαβάσει για τούτο το παλικάρι, θα νιώσει πως δίκαια του αξίζει μια θέση δίπλα στους μεγαλύτερους Ήρωες του Ελληνισμού! Και καθένας θα θελήσει να γίνει «Μπικάκης» σαν έρθει η ώρα να ξοφλήσει η Ελλάδα τους λογαριασμούς της με τους παρανοϊκούς Στρατηγούς της Τουρκίας, που κρατώντας σε στρατιωτική κατοχή τη μισή σχεδόν Κύπρο για 35 ολόκληρα χρόνια και παραβιάζοντας σχεδόν καθημερινά την Ελλάδα, παραβιάζουν την Ειρήνη, αλλά και την υπομονή του Θεού, που θα αποδώσει κάποτε Δικαιοσύνη…


ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

 
 
21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ
 
 
 

Ἡ εὐσεβὴς Ἄννα σύζυγος τοῦ Ἰωακείμ, πέρασε τὴν ζωή της χωρὶς νὰ μπορέσει νὰ τεκνοποιήσει, καθὼς ἦταν στείρα. Μαζὶ μὲ τὸν Ἰωακεὶμ προσευχόταν θερμὰ στὸν Θεὸ νὰ τὴν ἀξιώσει νὰ φέρει στὸν κόσμο ἕνα παιδί, μὲ τὴν ὑπόσχεση ὅτι θὰ ἀφιέρωνε τὸ τέκνο της σὲ Αὐτόν.
Πράγματι, ὁ Πανάγαθος Θεὸς ὄχι μόνο τῆς χάρισε ἕνα παιδί, ἀλλὰ τὴν ἀξίωσε νὰ φέρει στὸν κόσμο τὴν γυναίκα ποὺ θὰ γεννοῦσε τὸν Μεσσία, τὸν Σωτήρα μας Ἰησοῦ Χριστό.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΘΑ ΔΙΩΧΘΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΧΑΝΙΩΝ;ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ


Μιά επιστολή -μνημείο πατριωτισμού και αντίστασης του δικαστικου κλάδου, κοινοποίησε στα μέσα και στο διαδίκτυο ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χανίων, Γιάννης Πενταγιώτης  με αφορμή τις κινητοποιήσεις του κλάδου αλλά και τουςλόγους για τους οποίους αντιδρούν οι δικαστικοί στα νέα μέτρα. Η επιστολή μάλιστα προκάλεσε την πειθαρχική έρευνα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Τέντε (με την δίωξη του ΓΑΠ αλήθεια τί γίνεται;)

Διαβάστε την επιστολή του:
 

ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΛΑΤΑΣ...Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ  ΑΛΩΣΗ
ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ

 

Σε μια ομιλία του στο Χολαργό, ο Ανδρέας Αθηναίος είπε:
"Δεν είναι πρόβλημα ότι θέλουν τα λεφτά μας. Το πρόβλημα είναι ότι θέλουν την ψυχή μας! Θέλουν να μας μετατρέψουν σε δαρβινική κοινωνία όπου ο ένας θα τρώει τον άλλο! Θέλουν να υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών μας..."
Το βίντεο με την ομιλία του θα είναι σύντομα στο ιστολόγιό μας.
Δείτε όμως αυτό το βίντεο που ακολουθεί, τα λέει όλα σε 50 δευτερόλεπτα!   

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:" ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

 

ENA TEΡΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝΤου Μίκη Θεοδωράκη

Η δημιουργία ενός ενιαίου Μετώπου Αντίστασης των Λαών της Ευρώπης θα οδηγούσε σε ολοκληρωτική ήττα των δυνάμεων της καταστροφικής εισβολής και στη δημιουργία της Ευρώπης των Λαών, της Ειρήνης και της Προόδου. Της οποίας η δύναμη και ακτινοβολία θα ήταν τόσο μεγάλη, ώστε να μπορεί να παίξει κυρίαρχο ρόλο σε διεθνή κλίμακα...
 
 
Σήμερα η βασική αντίθεση βρίσκεται ανάμεσα στο σύνολο των λαών της Ευρώπης και των δυνάμεων που εκπροσωπούν και στοχεύουν στην παγκόσμια επικράτηση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, με κέντρο μια σειρά τεράστιες Τράπεζες, όπως οι Ροκφέλερ-Ρότσιλντ και Γκόλντμαν-Ζάξ, με παραρτήματα όπως η Ντόϋτσε Μπανκ και η Τράπεζα της Ευρώπης, με «Κυβερνητικό Εκπρόσωπο» την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και τους δορυφόρους του ΔΝΤ, Οργανισμός Διεθνούς Εμπορίου και με όργανα όπως λ.χ. τη Σχολή Σικάγου (Φρήντμαν-βλ. τις αποκαλύψεις της Ναομι Κλάϊν στο βιβλίο της «Σοκ και Δέος»).
 
Στόχος αυτού του νέου Ολοκληρωτισμού είναι η Παγκοσμιοποίηση, δηλαδή...

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ":ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...

 
ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ:
"Βρείτε άμεσα λύση για την Ελλάδα αλλιώς θα το εκμεταλλευθεί η Ρωσία"...
 
 


Πiέζουν οι ΗΠΑ την EE να δοθεί στην Ελλάδα άμεσα ημερομηνία εκταμίευσης της δόσης των 31 δισ. ευρώ η εν πάση περιπτώσει να ξεκινήσει η εκταμίευσή της έστω σταδιακά φοβούμενες αναταραχές στο εσωτερικό και πιθανόν και ανατροπές. Σε επαφές με αξιωματούχους της ΕΕ, ο Αμερικακός υπουργός Οικονομικών Τ.Γκάϊτνερ, εξέφρασε την "αγωνία" και το "ενδιαφέρον" των ΗΠΑ για την εξεύρεση άμεσα, "βιώσιμης λύσης".
 

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

 
ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪKA
 
 
 


Ενώπιον μιας ουσιαστικά, "κατάστασης πολιορκίας" όπως το Σύνταγμα ορίζει την "κατάσταση πολιορκίας", βρίσκεται από χθες η χώρα με την απόφαση της κυβέρνησης "να διαβεί τον Ρουβίκωνα" και να αποκλείσει την Βουλή μέσω των δύο πράξεων νομοθετικού περιεχομένου που εξέδωσε με την υπογραφή κρίσιμων νομοθετημάτων διά ... περιφοράς,