Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…

ΒΙΝΤΕΟΗ Ελλάδα μπαίνει ολοταχώς στο σφαγείο του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου νομίζοντας ότι θα πάρει μερικά ψίχουλα από τα αφεντικά της και μια καλή βαθμολογία από τους οίκους αξιολόγησής...


Η Ελλάδα ως χρήσιμος ηλίθιος της ιστορίας περιμένει απλά να μάθει το πως θα τη χρησιμοποιήσουν σαν πιόνι τα αφεντικά της, συνεχίζοντας ακόμα να πιστεύει ότι βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

ΨΕΥΔΟΒΙΒΛΙΚΟΣ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ 5000 ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΤΗ ΒΙΒΛΟ!

Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΥΡΗΣΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ:«Η ΒΙΒΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ».

2 ΒΙΝΤΕΟ


 ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ Η ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ… 
”Βιβλικός” ο Νετανιάχου.. κυρήσσει τον πόλεμο στο όνομα της Βίβλου.. Αυτό είναι το Ισραήλ.. Το μήνυμα της Βίβλου στη μ.Χ εποχή είναι ειρήνη.. Ειρήνη κήρυξε ο Ιησούς πολέμο το Ισραήλ. Με τον Ιησού της Ειρήνης ή με τον Πόλεμο του Ισραήλ..Αυτό είναι το διακύβευμα..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΚΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ» ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ: «ΟΧΙ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ»
—Την ώρα που στην Γάζα η συντριπτική πολεμική μηχανή του Ισραήλ ισοπεδώνει εν ριπή οφθαλμού ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα, ουσιαστικά ολόκληρη τη Γάζα, για να τιμωρηθεί ο ατίθασος στους κατακτητές λαός της,

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΑΖΕΙ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΝ “ΆΞΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟΣ - ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΗΞΗ ΙΣΡΑΗΛ–ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ» 
ΒΙΝΤΕΟ


Το Ισραήλ, εκτός από το Ιράν, τοποθετεί πλέον τόσο την Τουρκία όσο και την Ρωσία στον “Άξονα του Κακού” στην Μέση Ανατολή. Μετά τα όσα είπε ο Ρ.Τ.Ερντογάν είναι εμφανές ότι όχι μόνο δεν υπάρχει γυρισμός στις σχέσεις των δύο χωρών αλλά μια νέα κλιμάκωση είναι πολύ κοντά.

Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις Ισραήλ-Ρωσίας μετά τις δύο σκληρές ανακοινώσεις του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών εναντίον της Μόσχας.

Ο ΡΩΣΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ PUTIN ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

DUGIN: «Ο PUTIN ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ!  ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ»

 

Οι Ρώσοι φιλελεύθεροι έγιναν οντότητες αυτού του κατοχικού δικτύου, λέει ο σύμβουλος του Putin, Aleksandr Dugin…

Κατά του φιλελευθερισμού στρέφεται με πρόσφατο άρθρο του ο σύμβουλος του Vladimir Putin, Αleksandr Dugin…

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΜΠΡΕΛΟΚ ΣΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ

 ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

Γερμανοί ασκούντες το δικαίωμα της αυτοάμυνας κατά Ελλήνων τρομοκρατών

Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Εορτάσαμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, ημέρα αντίστασης των Ελλήνων που δια στόματος του Πρωθυπουργού Ιωάννη Μεταξά αντέταξαν το ΟΧΙ κατά των επιβουλέων της πατρίδας μας. 

Τιμήσαμε τους ηρωικώς πεσόντας πατέρας και αδελφούς μας και αναπτερώσαμε το ηθικό και την εθνική μας συνείδηση ως ιστορικό έθνος που πάντα υπερασπίστηκε την αλήθεια, την δικαιοσύνη και την ελευθερία με θάρρος αλλά και με αυτοθυσία. 

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

ΕΣΚΑΣΕ ΕΙΔΗΣΗ-ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ...

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ: «ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»! 

ΒΙΝΤΕΟ


ΑΘΑΜΑΝΑΣ: Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς! Και φυσικά δεν την αγαπά, ιδιαίτερα ο Θεός!

Ήγγικεν η ευλογημένη ώρα όπου όλοι οι προδότες, όλα τα βδελυρά σιχάματα της πολιτικής ("πωλητικής" επί το σωστότερον) πλέον "ξεβρακώθηκαν" και συνεχίζουν να "ξεβρακώνονται", όσο ακόμη υπάρχουν αγνοί Έλληνες με ψυχή Ελληνική Ορθόδοξη, που τολμούν, προχωρούν χωρίς Φόβο, αλλά με Πάθος Ιερό για την Ελλάδα και το Δίκαιο.

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΗ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ!

Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΤΤΙΛΑΣ ΥΨΩΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΪΡΑΚΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 3ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΓΑΖΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ...

5 ΒΙΝΤΕΟ


Ο κατοχικός στρατός του Ισραηλινού Αττίλα δημοσιεύει σκηνές όπου υψώνει την ισραηλινή σημαία στην περιοχή Al-Waha, βορειοδυτικά της Γάζας, απέναντι από το νέο λιμενοβραχίονα. 

Το κτίριο που φαίνεται στο βίντεο είναι το Al-Tanani Chalet, το οποίο βρίσκεται στην παραλία της βόρειας Θάλασσας της Γάζας σε βάθος 3 χλμ. από τον διαχωριστικό φράκτη (κοντά στο Bianco Resort).

ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΑΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΒΛΕΠΕΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ...

ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ: «ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ»

ΒΙΝΤΕΟΣτην 23η ημέρα μπήκε ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς, με τις ευρείες επιθέσεις των ισραηλινών δυνάμεων στη Γάζα που άρχισαν το βράδυ της Παρασκευής στο βόρειο μέρος, να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. 

Το ισραηλινό επιτελείο κάλεσε εκ νέου τους Παλαιστίνιους να κατευθυνθούν προς τα νότιο μέρος, λέγοντας ότι θα αυξηθεί η ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας εκεί.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ / ΜΑΘΗΜΑ 9ο

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Είναι πλέον κοινός τόπος ότι ζούμε στην εποχή όχι μόνο του ανάποδου αλλά και του ψεύτικου κόσμου. Ένα από τα πιο δύσκολα εγχειρήματα στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα είναι να μπορεί κάποιος να διακρίνει την αλήθεια από το αληθοφανές ψέμα, το νόθο από το γνήσιο, το τεχνητό από το αυθεντικό, το πρόσωπο από το προσωπείο.

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ (ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ)

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΙ ΗΠΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ! ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!Οι ΗΠΑ πιστεύουν πως το Ισραήλ θα πρέπει να λάβει κάθε μέτρο που μπορεί προκειμένου να διακρίνει τους Παλαιστίνιους αμάχους από τους μαχητές της Χαμάς στη στρατιωτική επιχείρησή του στη Γάζα, δήλωσε σήμερα ο σύμβουλος ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν.

ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΗΣ (ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ) ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...


ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ: ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ HEZBOLLAH ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ «358» - ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛΤο όνομα «358» φαίνεται να προέρχεται από ένα εσωτερικό σύστημα καταγραφής του αμερικανικού στρατού για όπλα ιρανικής κατασκευής
Φόβος και τρόμος επικρατεί στο Ισραήλ καθώς έγινε γνωστό ότι το Ιράν έδωσε στη Hezbollah τον καταστροφικό πύραυλο με την κωδική ονομασία «358».

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΜΠΟΥ@@@ΛΟ ΤΗΣ Ε.Ε....

MEDVEDEV: «Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ "ΓΗΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ" ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ DE FACTO ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ»


H Eυρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να δράσει ανεξάρτητα ακόμη και στο ευρωπαϊκό πεδίο.

Σχεδόν όλα τα κράτη της Ένωσης στέκονται πειθήνια μπροστά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Μεγάλη Βρετανία, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev στη σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο VKontakte τη Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023.

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

ΙΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΩΣ ΝΟΥΘΕΣΙΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ ΙΕΡΟ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΛΑΟ


ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

28-10-2023
+++ 

 Γιορτάζουν τα Ουράνια, άγγελοι με υμνούν 
μα και στη γη όλοι οι πιστοί , Εμέ δοξολογούν. 
 Ωσάν μητέρα της ζωής, στη γη σας κατεβαίνω, 
τρέχω, πρεσβεύω διά εσάς με δάκρυα, 
γονυκλινής στο θρόνο του υιού, 
για τους πιστούς παρακαλώ, παράταση ζητάω, 
μα του ΚΥΡΙΟΥ την οργή Εγώ δεν σταματάω. 

O ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤHΣ ΜΟΡΦΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΥ (ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ…33 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΑΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΙΟ)

O AΓΙΟΣ ΝΕΟΣ IΕΡΟΜΑΡΤΥΣ ΤΟY ΧΡΙΣΤΟY ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ O ΚΥΠΡΙΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ… ΕIΣ ΤO IΕΡOΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟY ΦΡΕΑΤΟΣ ΤΟY IΑΚΩΒ, 77ΚΙΣ ΔΙA ΠΕΛΕΚΕΩΣ ΤHΝ ΚΕΦΑΛHΝ ΠΛΗΓΕIΣ YΠO ΦΑΝΑΤΙΚΟY EΒΡΑΙΟΥ! Ὁ ἅγιος νέος ἱερομάρτυς τοῦ Χριστοῦ Φιλούμενος ὁ Κύπριος: Ἡ ἀπαρχὴ τῶν τοῦ Χριστοῦ

μαρτύρων τῆς «Νέας Ἐποχῆς»
Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου


ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ὁ ἔνδοξος νέος ἱερομάρτυς τοῦ Χριστοῦ Φιλούμενος, ὁ Θεῷ πεφιλημένος καὶ τὸν Θεὸν
φιλήσας σφόδρα, τὸ νεοφανὲς καύχημα τῆς Ὀρθοδόξου Ἀνατολικῆς Ἐκκλησίας, ὁ φύλακας
Ἁγίων Τόπων καὶ τηρητὴς ἁγίων τρόπων, ἡ ἔνθεος ἀπαρχὴ τῶν μαρτύρων τῶν ἐσχάτων χρόνων, ἦταν γέννημα καὶ θρέμμα τῆς ἁγιοτόκου νήσου Κύπρου.

ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ...

ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΤΑΪΒΑΝ: ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;


Η ομοιότητα μεταξύ Παλαιστίνης και Ουκρανίας ή προπολεμικής Ευρώπης δεν είναι εξωτερική. Είναι οργανική, «συστημική».

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Αν η Ρωσία είχε συνειδητοποιήσει εγκαίρως το βάθος και τον συστημικό χαρακτήρα της επιθετικότητας και της αδιαλλαξίας του δυτικού καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος, θα είχε δράσει πιο αποφασιστικά αποτρέποντας ή βοηθώντας στην καταστολή του πραξικοπήματος που οργάνωσαν οι Αμερικανοί στο Κίεβο το 2014. 

ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ...

ΓΑΖΑ: NΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΩΘΗΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ...

15 ΒΙΝΤΕΟNέα απόπειρα διείσδυσης Ισραηλινών στη Γάζα σαφέστατα πολύ μικρότερης κλίμακας από τη χθεσινή απωθήθηκε επιτυχώς.. Ηγέτης της Χαμάς “Ghazay Hamad”: “Το τάγμα Qasr” αντιμετώπισε μια ισραηλινή προσπάθεια να προχωρήσει.. 

Προκάλεσε μεγάλες απώλειες στις τάξεις του εχθρού από άποψη στρατιωτών και εξοπλισμού..

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΡΕΛΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ

ΤΟ ΥΠΕΞ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ


Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί το ΥΠΕΞ σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να επιλέξει την αποχή στο ψήφισμα του ΟΗΕ για την προστασία των αμάχων στη Γάζα. 

Με μία ανακοίνωση που υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών το ΥΠΕΞ «εξηγεί» ότι με αυτή τη στάση της η κυβέρνηση Μητσοτάκη κράτησε…ισορροπίες!!! 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ: Η ΤΡΕΛΑ!

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΤου Gary D. Barnett

Το να ζητάς από τον αφέντη σου να σε σώσει, να μεταρρυθμιστεί, να μειώσει τη δύναμή του, να ερευνήσει τον εαυτό του και να τιμωρήσει πραγματικά τον εαυτό του, είναι η νοοτροπία ενός ανόητου, οπότε η υποστήριξη οποιουδήποτε πολιτικού, είναι η εκδήλωση ενός πεσμένου και υποδουλωμένου λαού

Οι άνθρωποι δεν περιμένουν να βρουν αγνότητα σε έναν οίκο ανοχής. Γιατί, λοιπόν, περιμένουν να βρουν ειλικρίνεια και ανθρωπιά στην κυβέρνηση, ένα συνονθύλευμα θεσμών των οποίων ο τρόπος λειτουργίας συνίσταται στο να λένε ψέματα, να εξαπατούν και, αν χρειαστεί, να δολοφονούν όσους αντιστέκονται;”

~ H. L. Menchen

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ...


ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ 

ΜΕΡΟΣ 1ο


Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

O ρόλος που διαδραμάτισαν οι μυστικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο εδώ και χιλιετίες είναι καθοριστικός. Όποια επανάσταση δεν είχε οργανωθεί απ’ αυτές, κατέληγε σχεδόν πάντοτε σε αποτυχία. Μόνο εκείνες κατείχαν την τεχνογνωσία που οδηγούσε στην επιτυχία.

Ωστόσο, οι δικοί τους σχεδιασμοί είναι που οδήγησαν τη Δύση στη σημερινή δυστοπία και εξαχρείωση, μια γενικευμένη κατάσταση πλέον, που οδεύει σε χειρότερη σκλαβιά και βαρβαρότητα από εκείνες των προηγούμενων δυναστών από τους οποίους υποτίθεται ότι μας απελευθέρωσαν.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΩ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ: «ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ»


TO IΣΡΑΗΛ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗ ΓΑΖΑ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ BUNKER BUSTER: ΟΙ ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ 

15 ΒΙΝΤΕΟOι σφοδρότεροι βομβαρδισμοί από την έναρξη του πολέμου είναι σε εξέλιξη στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας με τους Ισραηλινούς να χτυπούν από στεριά, αέρα και θάλασσα, σε άλλη μια ένδειξη πως η μαζική χερσαία εισβολή ενδέχεται να είναι πολύ κοντά.

Το Ισραήλ κτυπά με βόμβες Bunker Buster θέσεις των ισλαμιστών στη Γάζα σε μια προσπάθεια να κατεδαφίσει το δίκτυο υπόγειων στοών της Χαμάς.

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ 40 Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ! ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗ ΓΑΖΑ! Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
ΧΑΜΑΣ:«ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΑΣΗΣ»! ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ... 

9 ΒΙΝΤΕΟΤην καίνε τη ΓΑΖΑ. ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ...ΝΑΖΗΔΕΣ...Και αρχή της χερσαίας εισβολής.. Έκοψαν ίντερνετ επικοινωνίες τους στερούν το δικαίωμα να φωνάξουν ως και ΒΟΗΘΕΙΑ! Mάχες στο εσωτερικό της Γάζας.. Έγινε αεροαπόβαση από Τσαχάλ . Μάχες σώμα με σώμα.. Οι Ισραηλινοί χτυπούν και από θαλάσσης... 

28η ΟΚΤΩΡΙΟΥ 1940 - 2023. 83 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΟΙΪΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

 ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ(Από την εφημερίδα «Ελεύθερον Βήμα» της 29 ης Οκτωβρίου 1940)

Σειρήνες και κωδωνοκρουσίες. Δευτεριάτικο πρωινό. Ανήσυχες μορφές στα παράθυρα. Κοιτάζονται οι γείτονες, συνεννοούνται με το βλέμμα, και μένουν σύμφωνοι. Τα πάντα για την τιμή. Δεν είναι η μανία του πολέμου που τους εμπνέει, δεν είναι το πάθος της περιπέτειας. Είναι η συναίσθηση της αξιοπρέπειας.

ΥΜΝΟΣ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40

28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940Γράφει ο Δημήτρης Βόγγολης*

Γιορτάζουμε σήμερα την επέτειο της 28 ης Οκτωβρίου, ημέρα ιστορικής μνήμης με ιδιαίτερη σημασία για τους καιρούς μας. Έχει ιστορική αξία, με βασικό στοιχείο αυτογνωσίας των Ελλήνων, διδακτική αξία για την Ελληνική παιδεία σε εποχή απαξίωσης όλων των αξιών Και έχει και πολιτική αξία διότι σηματοδοτεί τον ατέλειωτο αγώνα των γενεών κατά του Φασισμού.

ΤΗ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΝΗΜΗΝ ΠΟΙΟΥΜΕΘΑ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

  Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

2 ΒΙΝΤΕΟ


Η Αγία Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου εν Βλαχέρναις εορτάζει την 1η Οκτωβρίου. 

Σύμφωνα με το συναξάρι, «Τῇ Α' τοῦ αὐτοῦ μηνός, τὴν ἀνάμνησιν ἑορτάζομεν τῆς ἁγίας Σκέπης τῆς Ὑπεραγίας Δεσποίνης ἡμῶν Θεοτόκου, καὶ Ἀειπαρθένου Μαρίας, ἤτοι τοῦ ἱεροῦ αὐτῆς Μαφορίου τοῦ ἐν τῇ σορῷ τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ τῶν Βλαχερνῶν, ὅτε ὁ ὅσιος Ἀνδρέας, ὁ διὰ Χριστὸν σαλός, κατεῖδε ἐφηπλωμένην αὐτὴν ἄνωθεν, καὶ πάντας εὐσεβεῖς περισκέπουσαν».


ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΙΚΩΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018-2023- ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΟΥΑ. (Προφήτου Δανιήλ)

«...καὶ ἰδοὺ τράγος Αἰγῶν, ἤρχετο ἀπὸ λιβός ἐπὶ προσώπου πάσης τῆς γῆς καὶ οὐκ ἦν ἀπτόμενος τῆς γῆς...
καὶ ἦλθεν ἔως τοῦ κριοῦ τοῦ τὰ κέρατα ἔχοντος καὶ ἔδραμε πρὸς αὐτὸν ἐν ὁρμῇ τῆς ἰσχύος αὐτοῦ...καὶ ἐξηγριάνθη
πρὸς αὐτὸν καὶ ἔπεσεν τὸν κριὸν καὶ συνέτριψεν ἀμφότερα τὰ κέρατα αὐτοῦ...καὶ ἐριψεν αὐτὸν ἐπὶ τὴν γῆν καὶ
συνεπάτησεν αὐτὸν καὶ οὐκ ἦν ὁ ἐξαιρούμενος αὐτὸν ἐκ τῶν χειρῶν αὐτοῦ...

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ)

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣΤης Χρυσούλας Μπουκουβάλα

Η ανάπτυξη της νεκροπολιτικής δημιουργεί κόσμους του θανάτου (deathworlds), ή «νέες και μοναδικές μορφές κοινωνικής ύπαρξης στις οποίες τεράστιοι πληθυσμοί υπόκεινται σε συνθήκες διαβίωσης που τους προσδίδουν το καθεστώς των ζωντανών-νεκρών».

Παρ’ όλη την επίθεση της διεθνούς εγκληματικής συμμορίας εναντίον των πολιτών της Δύσης, οι λαοί αδυνατούν να αντιδράσουν. Μήπως έχουν πέσει θύματα θανατηφόρας πολιτικής; Τι είναι η νεκροπολιτική και τι την χαρακτηρίζει; Ζoύμε κάτω από την επίδρασή της;

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ; Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ;

ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: «ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 50 ΟΜΗΡΟΙ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» - ΝΕΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ


4 ΒΙΝΤΕΟΟι Ταξιαρχίες Al-Qassam εκτιμούν ότι περίπου 50 όμηροι σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας

Περίπου 50 Ισραηλινοί όμηροι έχασαν τη ζωή τους στη Λωρίδα της Γάζας από χτυπήματα του ισραηλινού στρατού, δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατιωτικού βραχίονα της Hamas, των Ταξιαρχιών Al Qassam, Abu Obeida.

«Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam εκτιμούν ότι περίπου 50 όμηροι σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας ως αποτέλεσμα σιωνιστικών βομβαρδισμών και σφαγών» έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.
Προηγουμένως, το παλαιστινιακό κίνημα είχε αναφέρει τον θάνατο τουλάχιστον 21 ομήρων κατόπιν επιθέσεων του IDF - επρόκειτο και για τέσσερις αλλοδαπούς.

ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ...

ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ Ή ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ: ΟΙ ΗΠΑ ΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΙΡΑΝΙΚΩΝ ΕΔ! 


ΒΙΝΤΕΟ
H ανώτατη στρατιωτική Διοίκηση του Ιράν έδωσε διαταγή να τεθεί το Στράτευμα σε γενική επιφυλακή και να ξεκινήσουν ασκήσεις μεγάλης κλίμακας για όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Oι ΗΠΑ συνεχίζουν να κυκλώνουν το Ιράν αναπτύσσοντας κολοσσιαίες δυνάμεις σε Αν Μεσόγειο, Ερυθρά και Κόλπο του Ομάν.

ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ!

«ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ», ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ 
«Οι Παλαιστίνιοι πιστεύουν πως το Ισραήλ θα πλημμυρίσει τις σήραγγες της Χαμάς με νευροπαραλυτικό αέριο και χημικά υπό την «επίβλεψη» της Δύναμης Δέλτα των ΗΠΑ σε αιφνιδιαστική επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας», δήλωσε στο Middle East Eye ανώτερη αραβική πηγή .

Η ΠΕΡΣΙΚΗ ΤΙΓΡΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ...

ΙΡΑΝΟΣ ΥΠΕΞ: «ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ»!


Ιρανός ΥΠΕΞ: «Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες χτυπήσουν το Ιράν και τις συνυφασμένες υποδομές του, η απάντηση θα είναι πέρα ​​από κάθε φαντασία.

Η τυφλή και ολοκληρωτική υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών και ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών στο ισραηλινό καθεστώς έχει φτάσει σε σημείο ανησυχίας για όλες τις χώρες της περιοχής και είναι πιθανό τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο όλων των μερών ανά πάσα στιγμή».

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...

ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΤO ΛΑΒΡΟΦ!


Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ιερουσαλήμ...

 Αντιπροσωπεία της Χαμάς με επικεφαλής ένα μέλος του πολιτικού γραφείου του κινήματος, τον Αμπού Μαρζούκ, ήρθε στη Μόσχα για επίσκεψη.

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;

ΣΟΪΓΚΟΥ: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ»

 4 ΒΙΝΤΕΟ


Οι στρατοί προετοιμάζονται για το χειρότερο.. «Θ΄αρχίσουμε να εκπαιδευόμαστε σε πυρηνικό χτύπημα», δήλωσε ο Σεργκέι Σοιγκού, υπουργός άμυνας της Ρωσίας. 

Οι ρωσικές στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις πραγματοποίησαν άσκηση που περιελάμβανε μια μαζική αντεπίθεση ως απάντηση σε εχθρική πυρηνική επίθεση στην ομοσπονδία. 

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΑΝ «ΜΟΝΤΕΡΝΟ» ΚΑΙ «ΒΟΛΙΚΟ», ΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ  

ΒΙΝΤΕΟΠαρ’ ό,τι οι κυβερνώντες προσπαθούν να πλασάρουν το επικείμενο ψηφιακό χρήμα σαν «μοντέρνο» και «βολικό», στην πραγματικότητα αυτό αποτελεί σοβαρή απειλή για την οικονομική μας ελευθερία, τα προσωπικά δεδομένα και τις πολιτικές μας ακόμα ελευθερίες

Του Patrick Barron

Προτού εμβαθύνουμε στους κινδύνους της εξάλειψης των μετρητών και του να μας επιβληθεί να γίνονται όλες οι συναλλαγές με ψηφιακό τρόπο, ας μιλήσουμε εν συντομία για τις νομικές πτυχές του χρήματος. 

MΑΘΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ / ΜΑΘΗΜΑ 8Ο

 ΤΟ «ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ NO 3» ΚΑΙ Η «11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ»: ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Όποιος έζησε την 11η Σεπτεμβρίου και θυμάται καλά τις περιγραφές και τις αναλύσεις που είχαν ακολουθήσει στα ΜΜΕ, ώστε να είναι σε θέση να τις συγκρίνει με εκείνες που κυριαρχούν στις μέρες μας μετά το χτύπημα της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ, είναι πολύ πιθανό να αισθανθεί την ανάγκη να επισκεφθεί κάποιον «ειδικό», στον οποίο θα εξιστορήσει τις «παραισθήσεις» από τις οποίες βασανίζεται ως προς το τρέχον έτος του νέου χτυπήματος: είναι το 2001 ή το 2023;

ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΤΗΣ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ”ΜΕΣΣΙΑ”. ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΣΚΟΤΟΣ ΩΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΝΕΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΩΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ

Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ: «ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΦΩΤΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΗΣΑΪΑ»  


Εμμονικός Μεσσιανιστής ο Νετανιάχου δηλ. πρόδρομος Αντιχρίστου: “Είμαστε ο λαός του φωτός, αυτοί είναι ο λαός του σκότους… θα πραγματοποιήσουμε την προφητεία του Ησαΐα.” .. περί Μεσσία. Έχει περάσει τις ανταύγειες της πύρινης κόλασης για θείο φως….

111 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!

 ΒΙΝΤΕΟΓράφει ο Ν. Ι. Μέρτζος

Την 26η Οκτωβρίου 1912, ανήμερα του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου αργά τη νύχτα, ο Οθωμανός Χασάν Ταχσίν πασάς παραδίδει τη Θεσσαλονίκη στον νικηφόρο Ελληνικό Στρατό.

Η πρωτεύουσα της Μακεδονίας είναι πάλι ελληνική μετά 482 ολόκληρα χρόνια υπό τον ζυγό των Οθωμανών κατακτητών της. Το Έθνος πανηγυρίζει. Την επομένη ημέρα 27 Οκτωβρίου εισέρχονται στην Συμβασιλεύουσα ο Βασιλεύς Γεώργιος Α΄ και ο Αρχιστράτηγος Κωνσταντίνος επί κεφαλής του νικητού Στρατού. 


ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟ 2015!


ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ
ΒΙΝΤΕΟΓράφει ο Cenk Yuger

«Σας φαίνεται σαν το Ισραήλ να προσπαθεί να βρει τους ομήρους; Αν είχα ένα μέλος της οικογένειάς μου που να ήταν όμηρος, θα ήμουν αηδιασμένος από το τι κάνει τώρα ο Νετανιάχου. 

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣE MIA AMEΡIKH ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ...ΜΕΡΙΚΗ


Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ, ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
 ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΑπό τον Stefan Stanford 

Καθώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ ετοιμάζει «ψεύτικες σημαίες» για την Αμερική, οι Αμερικανοί θα πρέπει να είναι θυμωμένοι και ανήσυχοι με τον Τζο Μπάιντεν να κακοποιεί τον αμερικανικό λαό με τον ίδιο τρόπο που κακοποιεί τα σκυλιά του

- Η Αμερική θα κριθεί για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους ηλικιωμένους, τα παιδιά και τα ζώα

ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2030, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!
2 ΒΙΝΤΕΟ


Της Ίντα Άουκεν –
 Μέλους του Κοινοβουλίου της Δανίας –
 Συνεργάτης της ατζέντας του WEF

“Καλώς ήρθατε στο έτος 2030. Καλώς ήρθατε στην πόλη μου, ή μήπως θα έπρεπε να πω στην πόλη μας; Δεν μου ανήκει τίποτα. Δεν έχω αυτοκίνητο. Δεν έχω σπίτι. Δεν έχω συσκευές ή ρούχα. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά για εμάς σε αυτή την πόλη είναι απόλυτα λογικό.

Στην πόλη μας, δεν πληρώνουμε ενοίκιο γιατί κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον ελεύθερο χώρο μας όποτε δεν τον χρειαζόμαστε. Το σαλόνι μου χρησιμοποιείται για επαγγελματικές συναντήσεις όταν δεν είμαι εκεί.”


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΦΙΛΙΑ...

ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΥΠΡΟ, ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ; Ο ΤΑΤΑΡ  ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!!!


O Τατάρ πρόεδρος του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα της Κύπρου όπως ήταν επόμενο άδραξε την ευκαιρία και δημιουργεί θέμα καθώς η ελεύθερη Κύπρος όπως και η Ελλάδα έχουν γίνει το μεγάλο διαμετακομιστικό κέντρο προώθησης ΝΑΤΟικών στρατευμάτων και εξοπλισμού προς τον εκεί Κατοχικό στρατό του Ισραήλ για εθνοκάθαρση γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού και το σφαγιασμό 3000 νηπίων στην ψύχρα στο γόνα με πρόσχημα τη Χαμάς αλλά και την ανάπτυξη δυνάμεων που πιθανώς θα επιχειρήσουν τη λιβυοποίηση ιρακοποίηση Συρίας Λιβάνου. 

Oι ”κυανόκρανοι” Αμερικανοί, Βρετανοί, Γερμανοί και Γάλλοι επιχειρούν από την μεγαλόνησο..

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΚΑΙ ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ...

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΕΑΣ ΑΜΦΙΒΙΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗ HAMAS, ΜΕ 8 ΝΕΚΡΟΥΣ
Το Ισραήλ βρίσκεται στο μέσο ενός πολέμου που ξεκίνησε από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς. Η Χαμάς το μετανιώνει ήδη» λένε Ισραηλινοί αξιωματούχοι


Νέα απόπειρα εισβολής στο Ισραήλ από μέλη της Ηamas, που επιχείρησαν να μπουν στη χώρα από τη θάλασσα, σημειώθηκε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου.

Οκτώ έπεσαν νεκροί, αλλά ενδεχομένως δεκάδες μαχητές να έχουν παρεισφρήσει στη χώρα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΚΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ

ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
Όσες φορές και να ακούσουμε για το αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού, όσες φορές και να δούμε τις ασύλληπτα φρικιαστικές εικόνες νεκρών αμάχων και βομβαρδισμένων πολιτικών κτιρίων και, τελικά, όσες φορές και να έρθει στην επιφάνεια ο εγγενής εγκληματικός χαρακτήρας του κράτους του Ισραήλ, οι εντεταλμένοι ποντικο-δημοσιογράφοι, οι αναλυτές και οι ακαδημαϊκοί που λογίζουν ως νόμιμη πρακτική μιας «δημοκρατίας» την εθνοκάθαρση της Παλαιστίνης, μας λένε ότι το άσπρο είναι μαύρο.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΩΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΜΠΡΕΛΟΚ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ...

ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...
ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ...ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΤΗΣ
Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΙΣΕ 3000 ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΜΕ 33 ΜΑΡΤΥΡΕΣ!
 ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ…

2 ΒΙΝΤΕΟ

Εναγκαλισμός δαιμονιωδών...

ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ….ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ..κατέβηκε τα σκαλιά της Κολάσεως.. Πήγε και πρόσφερε στήριξη στο ΧΑΣΑΠΗ της Μ Ανατολής που μακελάρισε 3000 παιδιά, την επομένη του ανθελληνικού κι αντιορθόδοξου βομβαρδισμού της ελληνορθόδοξης Μονής Αγίου Πορφυρίου στην Γάζα με 33 μάρτυρες ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ…

Ο ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;

ΠΟΣΟ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ;  Παγκόσμια σύγκρουση: Όπου και να κοιτάξει κανείς, δεν μπορεί να βρει έστω μια μικρή χαραμάδα φωτός, μια χαραμάδα ελπίδας. Το μίσος έχει κυριαρχήσει παντού. 

Η λέξη αυτή, όμως, παρόλο που καθόρισε τις διεθνείς σχέσεις ανά τους αιώνες, στο επίπεδο της ανάλυσης των ζητημάτων διεθνούς ασφάλειας, απλώς περιγράφει μια εγγενή παράμετρο προς χειραγώγηση για την επίτευξη γεωπολιτικών στόχων. 

AΝΑΦΟΡΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ!

Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ 5 ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ: ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ!Άσχημα νέα επεφύλασσε στο Ισραήλ η τελευταία αναφορά των υπηρεσιών της χώρας σχετικά με το οπλοστάσιο της Χεζμπολάχ. Σε περίπτωση σύρραξης των IDF με την οργάνωση του Λιβάνου, πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη η εμπλοκή των ΗΠΑ και κατ’ επέκταση, ένας μεγάλος περιφερειακός πόλεμος.

Και αυτό γιατί ο IDF μπορεί να βρεθεί να πολεμά ξαφνικά σε πέντε μέτωπα τη στιγμή που θα έχει δεσμεύσει μεγάλο μέρος των δυνάμεων του στη Γάζα.

ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΔΥΣΗΣ


© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr γράφονται κατόπιν κοπιαστικής έρευνας και μετάφρασης. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολόκληρου του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του aperopia.fr. Επιτρέπεται μόνον η αναδημοσίευση 2-3 πρώτων παραγράφων με προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο aperopia.fr

Του Youssef Hindi, 

Γεωπολιτολόγου, ιστορικού θρησκειών και ειδικού στον μεσσιανισμό.

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στη γαλλική δεξαμενή γεωπολιτικής 
Strategika.

Μετάφραση από τα γαλλικά, επιμέλεια: Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Ηεσχατολογία είναι μια από τις θεμελιώδεις διαστάσεις της σύγχρονης παγκόσμιας γεωπολιτικής. Οι ηγέτες των δύο μεγαλύτερων πυρηνικών δυνάμεων στον κόσμο –Αμερικανοί και Ρώσοι– τοποθετούν στο επίκεντρο των ομιλιών τους την «Αποκάλυψη», τον «Mάρτυρα» που οδηγεί στον «Παράδεισο», τον «Σατανά» και τον «Αντίχριστο».