Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΑΝ ΚΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Γράφει ο 
Γιώργος Παπανικολάου

 

Πολίτη! (Εσύ συγκεκριμένα): ΓΙΑ ΣΕΝΑ μιλάει ο μύθος.

Εδώ δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω απ το πλήθος. Το χρέος σε βαραίνει. Κι εσένα και τα παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου. Με 40.000 ευρώ τον καθένα. Τι θα κάνεις; 
Κάτι δεν πρέπει να κάνεις;…

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ: ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

ΠΩΣ Η ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ROTHSCHILDS ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΧΡΕΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 


 ΒΙΝΤΕΟ
Ο James Porter αποκαλύπτει σε αυτό το βίντεο σημαντικές αλήθειες όπως ότι οι κρατικές τράπεζες ανήκουν στους Rothschilds αλήθειες τις οποίες υποστηρίζαμε από το 2011 έως και πρόσφατα όταν παροτρύναμε (μάταια) την κυβέρνηση  (ελπίζοντας ότι είναι πατριωτική) να κρατικοποιήσει την τράπεζα της Ελλάδος.


Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Γ. Κοντογιώργης στην ERTopen: 
Βαθιά καθεστωτικό το πολιτικό σύστημα όποιος κι αν εκλέγεται

ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή της Εύας Μαυρογένη στην ERTopen μίλησε ο Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Γιώργος Κοντογιώργης και πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου για την πολιτική κατάσταση της χώρας μετά τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Απομαγνητοφωνήσαμε το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξής του και μπορείτε να τη διαβάσετε αλλά και να την ακούσετε ολόκληρη παρακάτω:

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

FRIEDRICH NIETZSCHE KAI JEAN RICHEPIN MIΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Ο FRIEDRICH WILLHELM NIETZSCHE ΕΙΠΕ ΟΤΙ "Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ" ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΚΡΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΗΓΕΣ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;(!!!)
FRIEDRICH WILLHELM NIETZSCHE: 
"Δεν έχει πολεμηθεί κανείς λαός όσο οι Έλληνες"


Οι Νεοταξίτες εδώ και αιώνες προσπαθούν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό, και την Ελληνορθοδοξία που είναι συνέχεια του Ελληνισμού. Ας φωνάζουν κάποιοι αρχαιολάτρες, η Ορθοδοξία είναι η εξελληνισμένη εκδοχή των διδαχών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ο οποίος προερχόταν από την εξελληνισμένη και ελληνόφωνη Γαλλιλαία των 110 ελληνικών πόλεων! 

 Για αιώνες υπήρξε διαμαχη μεταξύ Ελληνορθοδοξίας και Αρχαιοελληνισμού κατευθυνόμενη από τους εχθρούς του ελληνικού έθνους. 

Καιρός να παύσει η ανοησία αυτή και να βάλουν όλοι μυαλό. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του Θεού και των Προγόνων μας.

ΠΕΡΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΩΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ...


Κλαζομένιοι στον καθρέφτη τους


Γράφει ο Στάθης


Στον χθεσινό Τύπο διάβασα 23 φορές τη λέξη«αφήγημα». Πάει το«διακύβευμα», έχασε τα σκήπτρα.
Καλημέρα σας! στη Φωλιά των Λύκων μιλάνε τη γλώσσα της Φάρμας των Ζώων. Όταν θα αρχίσει και η κοινωνία να μιλάει αυτή τη γλώσσα , «η δουλειά θα έχει γίνει» και στο «τέλος της ημέρας» η ομογενοποιημένη σκέψη θα έχει επικρατήσει. Τώρα που η Αριστερά του Ολαντρέου κέρδισε το «νέο» αυτομολώντας στο «παλιό» της Δεξιάς, η παράθεση ορισμένων λέξεων της οργουελιανής γλώσσας που χρησιμοποιεί η προπαγάνδα θα είναι, υποθέτω, μια παρηγοριά για τις έννοιες που ανασκολοπίζονται από δαύτες.
Ισοδύναμο
Το πιο εύκολο, απ’ όταν έγινε φανερό ότι το ισοδύναμο του κ. Σαμαρά είναι ο κ. Τσίπρας.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!


ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ...

Η Μόσχα γνωρίζει ότι το ISIS, δεν προσβάλλονται παρά "για τα μάτια του κόσμου" από τους δυτικούς και μάλιστα σε απομακρυσμένες περιοχές, αφού ουσιαστικά οι ισλαμιστές χρησιμοποιούνται από αυτούς για την ανατροπή της κυβέρνησης Ασαντ. Αποφάσισε λοιπόν να αναπτύξει μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις από τα μέσα Αυγούστου,κυρίως αεροπορικές, προκειμένου να αναχαιτιστεί το "μαύρο κύμα" που απειλούσε να "πνίξει" το κοσμικό καθεστώς της νόμιμης συριακής κυβέρνησης.


ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ....

ΣΤΟΥΡΝΑΡΟΧΑΡΔΟΥΒΕΛΟΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ:ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΙ ΑΜΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ....
Έχουν ξεπεράσει προ πολλού κάθε όριο κοροϊδίας, ψέμματος και κακουργηματικής απάτης, οι δωσίλογοι των δανειστών...
Με όλα τα δολοφονικά μέτρα που έπαιρναν, μας παραμύθιαζαν πάντα ότι όπου να ναι θα επιστρέψουμε στην ανάπτυξη.
Το μόνο βέβαια που βλέπαμε είναι ο εκάστοτε υπουργός οικονομικών να βγάζει για ένα περίπατο μέσα στα χρόνια την αισιοδοξία του για επιστροφή στην ανάπτυξη...

184 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....

 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1831  ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΗΣ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Τρείς είναι οι μεγαλύτερες πολιτικές προσωπικότητες παγκοσμίως σε όλες τις εποχές. Ο Μέγας Αλέξανδρος για την προ Χριστού εποχή, ο Μέγας Κωνσταντίνος στην μετά Χριστόν εποχή και ο άγιος (στην συνείδηση όλων των Ελλήνων κι όχι μόνον) Ιωάννης Καποδίστριας. Μικρό αφιέρωμα του ιστολογίου μας για την 184η επέτειο από την δολοφονία του που ισοδυναμούσε με δολοφονία της Ελλάδας!

Δολοφόνησαν τον Καποδίστρια σαν σήμερα 
του Παντελη Καρύκα

Ο Ιωάννης Καποδίστριας υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες. Ίσως αυτό ήταν και η αιτία που τόσο νωρίς, τόσο άδοξα και καταστροφικά για το έθνος κατέληξε στον τάφο. Από τη στιγμή που αποδέχτηκε να κυβερνήσει την ρημαγμένη καθόλα Ελλάδα, έθεσε όλο του το είναι στη διάθεση της Πατρίδας. Στο έργο του αυτό ήρθε αντιμέτωπος με ντόπια και ξένα συμφέροντα, τα οποία συνασπίστηκαν εναντίον του και εν πολλοίς συνεργάστηκαν στην δολοφονία του.


Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Γ. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ:"Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

ΒΙΝΤΕΟ
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στις πολιτικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα και στο πελατειακό κλειστό πολιτικό σύστημα άσκησε σε συνέντευξή του στα Ράδιο 984 και το Γ. Σαχίνη, ο καθηγητής Γιώργος. Κοντογιώργης.

Η ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΣΙΠΡΗΔΕΣ (ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΡΑΛΛΗΔΕΣ) ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ....


Μελαγχολική επιστολή προς θριαμβολογούντα στελέχη του Σύριζα
Γράφει ο Κίμων Ρηγόπουλος


«Κι αν σου’ χει μείνει μια σταλιά ντροπή, δείξε λιγάκι προσοχή», είχε πει κάποτε ο Σαββόπουλος. Ήταν ακόμα η εποχή που η ενοχή και ο Σαββόπουλος παρήγαγαν έργο και το φιλότιμο δεν είχε βγει στην παρανομία κυνηγημένο από τα απενοχοποιημένα κύμβαλα.

Τώρα εσείς ασκείτε μια κολοβή κυβερνητική εξουσία ελέω των «θεσμών» και του χειραγωγούμενου φόβου των ιθαγενών. Κάτι σαν τα απομεινάρια μιας μέρας που έγινε νύχτα αξημέρωτη. Μετά τον σεισμό λαφυραγωγείτε τα ετοιμόρροπα σπίτια των σεισμόπληκτων. 


Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΟΧΑ) ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


ΕΥΡΩΠΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
Ασφαλώς και δεν  κλείνει ο ιστορικός κύκλος του νεοελληνικού κράτους. Η σύγχυση του συγγραφέα και όσων απορούν με τους νεοέλληνες είναι φυσική διότι αγνοούν ότι η σχέση μας με τους ευρωπαίους είναι η σχέση ρωμιών με φράγγους, η σχέση Λουδοβίκων και Μασσαλιωτών!

Ευρώπη ή Θάνατος

του Βασίλη Ξυδιά

Ανάμεσα στην καθυστέρηση και την… πρόοδο
Καθώς η Ελλάδα κινδυνεύει ως χώρα, ένας νέος πατριωτισμός αναδύεται. Είναι ο πατριωτισμός των «Μένουμε Ευρώπη». Στις εναντίον τους κατηγορίες για ατομικιστικό ωχαδερφισμό, εθνομηδενισμό, δωσιλογισμό και άλλα παρόμοια οι ευρωπαϊστές απαντούν πατριωτικά. Δεν είναι το προσωπικό όφελος ή ο φόβος απλώς που τους κινεί, αλλά το πατριωτικό συμφέρον: η Ελλάδα να ανήκει στον προοδευμένο δυτικό κόσμο. Σ’ αυτόν που γενιές και γενιές Ελλήνων ονειρεύτηκαν και που προς στιγμήν είχαμε πιστέψει ότι είχαμε πλέον ενταχθεί. Σχεδόν το είχαμε πετύχει. Παραλίγο η Ελλάδα να ανήκει στην Ευρώπη. Όχι στον Τρίτο Κόσμο, ούτε στην Αφρική, ούτε στα Βαλκάνια.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ


Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ἙΞΥΠΝΟΥΣ"ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΠΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤEΟι Αμερικανοί που αποκάλυψαν το σκάνδαλο με τους γερμανικούς κινητήρες  της Volkswagen, απλά παραβίασαν ανοιχτές θύρες αφού αξιωματούχοι της Κομισιόν είχαν προειδοποιήσει από το 2013 για τους κινδύνους των συστημάτων αναστολής (defeat devices). Η Κομισιόν επομένως ήταν ενήμερη για το λογισμικό που παραποιούσε τις τιμές εκπομπής ρύπων στους κινητήρες, και δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει την κείμενη ευρωπαϊκή νομοθεσία.  

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

"ΜΕΧΡΙ ΝΑΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΩ"!


ΡΙΝΟΚΕΡΟΙ;

ΒΙΝΤΕΟ:"ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ"Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος

Μισό αιώνα πριν ο άνθρωπος πάτησε στο Φεγγάρι. Αλλά μισό αιώνα μετά, σε συνθήκες πρωτόγνωρων επιστημονικών και τεχνολογικών δυνατοτήτων, το να εξασφαλιστεί ένα πιάτο φαΐ, για τη μισή ανθρωπότητα αποτελεί ζητούμενο...

Πριν από 80 χρόνια, η κρίση του καπιταλισμού πληρώθηκε από την ανθρωπότητα με τον πιο βαρύ φόρο αίματος κατά τη διάρκεια ενός Παγκοσμίου Πολέμου όπου το φρικτό τέρας παραλίγο να καταλάβει «ανεπαισθήτως» τον κόσμο.

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!


ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΙΜΑΜΗΣ: «ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

BINTEO ΣΟΚ

Κορυφαίος μουσουλμάνος ιμάμης κάλεσε τους μουσουλμάνους μετανάστες να εκμεταλλευτούν την προσφυγική κρίση, να αναμιχθούν (αναπαραχθούν) με τους Ευρωπαίους και έτσι να κατακτήσουν τις ευρωπαϊκές χώρες.

Ο σεΐχης Μουχάμαντ Αγιέντ (Sheikh Muhammad Ayed) είπε αυτά τα απίστευτα πράγματα σε κήρυγμά του στο τζαμί Αλ Ακσά στα Ιεροσόλυμα.


Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

'ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΙΩΠΗΣΩΣΙΝ ΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΕΚΡΑΞΟΝΤΑΙ..." (ΛΟΥΚ. 19,40) ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΠΟΙΟΥΝ ΗΘΟΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ!


ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΘΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ....
Τη σύνθεση της κυβέρνησης και συγκεκριμένα τη...
νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σχολίασε στο Facebook, η Ζωή Λάσκαρη.

Αναλυτικά το σχόλιο της ηθοποιού:

«Το πολύπαθο και ταλαιπωρημένο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αναλαμβάνει από σήμερα ένα επιτελείο -κατά δήλωση του- άθεο. Σχήμα καταρχάς οξύμωρο. Υπουργείο θρησκευμάτων αποτελούμενο από άθεους;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ....Η ρεπλίκα του ταλαντούχου κ. Ρίπλεϋ
Γράφει ο Στάθης

Προ ημερών, μιλώντας κατά την προεκλογική περίοδο, ο κ. Τσίπρας προσέθεσε στις αμετροέπειες που τον χαρακτηρίζουν τελευταίως την επικίνδυνη (για πρωθυπουργό χώρας) παρόλα ότι τα θαλάσσια σύνορα δύσκολα φυλάσσονται (χειρότερα το διατύπωσε, αλλά αυτό ήθελε να πει). Πολύ λίγοι τότε σημείωσαν ότι το ίδιο ακριβώς ισχυρίζεται και η Τουρκία, εγείροντας έτσι (κατ’ αρχάς) ζήτημα «έρευνας και διάσωσης» στο Αιγαίο. Στη συνέχεια, και πριν αλέκτορα φωνήσαι, το ίδιο θέμα ήγειρε και η καγκελάριος Μέρκελ, αποφαινόμενη ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να φυλάξει μόνη της τα σύνορα της» και ότι «θα πρέπει να συνεργασθεί με την Τουρκία»!

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΗ ΛΑΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ...


ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ; 


  
Μεγάλες είναι οι ευθύνες της ΛΑΕ, όλων δηλαδή των συνεπών συριζαίων που αντί να πάρουν το κόμμα καθαιρώντας τον Τσίπρα, έφυγαν αυτοί και έκαναν άλλο κόμμα με τα γνωστά αποτελέσματα...

Τώρα θρηνούν στο διαδίκτυο. Διαβάζουμε στο iskra : 


"Η νίκη Τσίπρα είναι μια πύρρειος νίκη , η οποία υφαρπάχτηκε με αντιδημοκρατικές εκλογές εξπρές , χωρίς να μπορεί το «ΟΧΙ» να οργανωθεί στοιχειωδώς και να παλέψει. Και αυτή η εκτίμηση θα αποδειχθεί γρήγορα στην πράξη.


ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΗΛΕΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΑΛΑΛΟΥΜ...Ζούμε μεγάλες στιγμές!Εντάξει, από την ημέρα που η Μέρκελ πήρε αγκαζέ τον Τσίπρα και τον ξενάγησε στο κτίριο της Καγκελαρίας κατάλαβα ότι μπορώ να περιμένω κάθε φορά τα χειρότερα από τον Έλληνα πρωθυπουργό. Παρά ταύτα, καταφέρνει ακόμη να με εκπλήσσει. Είναι ένα χάρισμα κι αυτό.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ


ΟΙ ΗΠΑ «ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ» 20 ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ B61-12 ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ! ΑΜΕΣΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΕΞ... 

Πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια των ΗΠΑ που αφορούν την μεταφορά και την τοποθέτηση πυρηνικών όπλων στην πόλη Büchel, τα οποία ήδη υλοποιούνται , αναφέρουν έγγραφα του προϋπολογισμού των ΗΠΑ, ανέφερε το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ZDF.


ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...


Η ΡΩΣΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ!
Έκθεση της Ρωσικής Δούμας αποκαλύπτει, το αντίπαλο Δέος του Τσίπρα, νέα διάσπαση και Εκλογές!

Σε εκθεση της Επιτροπης Γεωπολιτικων Στρατιωτικών μελετών της Ρωσικης Δουμας,καταγραφουν τα εξεις για την Ελλαδα: Παρα την σχετικη ανετη επικρατηση του Συριζα στις Εκλογες στις 20 Σεπτεμβριου, τα δυσκολα δεν εχουν ξεπεραστεί για την συγκυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ…


Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΑΣΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ


ΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ  ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!

Οίμος-Αθήνα

Η παρέμβαση του αγίου γέροντος του φερομένου ως ασκητού του Παγγαίου, είδε το φως στις 9/9/15 αλλά την αναδημοσιεύουμε σήμερα που η θλίψη για την κατάντια της χώρας μας έχει κορυφωθεί λόγω της θεατρικής εκλογικής αναμετρήσεως και των πλασματικών αποτελεσμάτων της, διότι ο γέροντας λέει πως δεν έχουν καμία σημασία και αφού μας προειδοποιεί για τα σχέδια των παγκόσμιων γερακιών, μας δίνει την πνευματική λύση και τον τρόπο να αντιμετωπίσουμε τα επερχόμενα.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες στην χώρα μας αλλά έχει σημασία το τι ετοιμάζουν και σχεδιάζουν οι τυφλοπόντικες μεγιστάνες του πλούτου για ολόκληρο τον πλανήτη!

«Παρακαλώ νύκτα και ημέρα τον γλυκύτατο Ιησού Χριστό με δάκρυα να μην επιτρέψει να υλοποιήσουν το μοχθηρό σχέδιό τους. Τον παρακαλώ να παρέμβει δυναμικά και να δώσει τέλος στον κατήφορο της κοινωνίας μας. Να σταματήσει εδώ και τώρα την πολιτική των Σοδόμων και των Γομόρρων που επιβάλλουν ετσιθελικά οι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας. Να καθαρίσει την ήρα από το στάρι και να βοηθήσει τον Αμπελώνα Του να ανασάνει για να αποδώσει νέα πλούσια καρποφορία.

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ! ΜΕ 22% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ   ΣΥΡΙΖΑ(20%) ΚΑΙ ΑΝΕΛ(2%) ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 155 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ43,5% Η ΑΠΟΧΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ!

Ο λαός καταψήφισε όλα τα κόμματα! Καταψήφισε την φαρσοκωμωδία των εκλογών! Σχεδόν ο ένας στους δύο δεν πήγε να ψηφίσει! Πλήρης απαξίωση της εθνοκτόνου δωσιλογικής μνημονιακής πολιτικής που πέρασε στα ψιλά των καθεστωτικών ΜΜΕ. Παρ΄όλες λοιπόν τις θριαμβολογίες των καθεστωτικών (πολιτικών και ΜΜΕ) ο ελληνικός λαός καταψήφισε για άλλη μια φορά την δωσίλογη προδοσία των μνημονίων!

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΛΑΟ

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΑΠΟΧΗ ΜΕ 40%
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ

(ΟΤΑΝ Π.Χ. ΤΟ 30%  ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ 18% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ...)


Καραγκιόζ μπερντές είναι κι αυτές οι εκλογές με τα ποσοστά του πρώτου να φτάνουν το 30% του 60% των συμμετεχόντων στις εκλογές δηλαδή το 18% του εκλογικού σώματος.
Ποσοστά για γέλια.

Το εxit poll των ψευτοσκόπων έχει ως εξής:

ANAΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΞΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ...ΒΑΣΙΛΕΩΣ


ΒΙΝΤΕΟ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ

Γράφει ο Γιώργος Βολουδάκης

Η Ελλάδα βρέθηκε σε μία από τις πιο εξευτελιστικές θέσεις, αν και κατά παράδοση οι Ευρωπαίοι «εταίροι» της την τοποθετούσαν πάντοτε στις  πλέον ταπεινές θέσεις, από καθαρό σύμπλεγμα κατωτερότητος  απέναντί της εξ αιτίας του γεγονότος ότι  Εκείνη, χιλιάδες χρόνια πριν, κόμισε τον πολιτισμό στον τότε ημιάγριο κόσμο…

ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ...

ΟΧΙ

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ...


ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ;

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ; ΟΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ! 

ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ – MEMORANDUM και η επιβαλλόμενη ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΑΣΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΘΡΗΣΚΕΙΑ και ΕΚΚΛΗΣΙΑ, από 2016 έως 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!


Από 25 έως 29 Ιουνίου 2014, εις Στρασβούργο, υπεγράφη ένα ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ-MEMORANDUM, το οποίο αφορά την Πολιτική-Διοικητική-Θρησευτική Συνεργασία μεταξύ τηςΕυρωπαϊκής Ενώσεως- της Ελληνικής Κυβερνήσεως, της Εκκλησίας «Istanbul» (Κωνσταντινουπόλεως) «έξω τηςIstanbul», των Χριστιανικών Ορθοδόξων Εκκλησιών, της Καθολικής Εκκλησίας, της Ρωσικής Κυβερνήσεως και της Κυπριακής Κυβερνήσεως.
Αυτό το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ή MEMORANDUM θα ισχύει από 1η Μαΐου 2016 έως 16 Αυγούστου 2020.

ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΨΗΦΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ


ΤΑ ΜΗ, ΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΧΙΕΣ του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη


Όσο κι αν δεν φαίνεται, ή ΔΕΝ το αφήνουν να φανεί, όσο κι αν η κούραση και η πιθανή απογοήτευση εμποδίζει την καθαρή κρίση να το αντιληφθεί, αυτές οι τρίτες φετινές εκλογές είναι οι πιο ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ για την πορεία των πραγμάτων στην χώρα μας.
Οι κρίσιμες εξελίξεις για το μέλλον μας, των Ελλήνων και όλων των λαών της περιοχής, που έχουν τα τελευταία χρόνια δρομολογηθεί, τώρα πρόκειται να κορυφωθούν.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΤΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΤΖΙΔΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1999

ΒΙΝΤΕΟ


Η συνέντευξη  του Στέλιου Καζατζίδη τον Σεπτέμβριο του 1999 στο Mega, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ καθώς είχαν προκηρυχθεί οι εκλογές του Απριλίου του 2000 και αναπόφευκτα μιλάει για την πολιτική και τους πολιτικούς μας, με τα "καλύτερα λόγια"...


Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ....


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ  ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ  ΕΙΝΑΙ 100%!!! Δημοσκόπηση της Public Issue για την Αυγή, (εμείς τη λέμε ψευτοσκόπηση), η οποία διενεργήθηκε από τις 14 έως τις 17 Σεπτεμβρίου σε δείγμα 1.009 ατόμων, για το site της «Αυγής», όπως όλες οι ψευτοσκοπήσεις δίνει στα δύο πρώτα κόμματα 63% (πράγμα που το είδαν οι ψευτοσκόποι στον ύπνο τους). 

ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΡΟΛΟΪ ΑΚΡΙΒΟ!!!


"ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΡΟΛΕΞ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΓΟΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ"


ΒΙΝΤΕΟ


Το χρυσό Rolex Του Κουτσούμπα [αξίζει 5.000 ευρώ!!!]

Θα μου πείτε ένας μισθουλάκος του είναι ή μάλλον μια "βουλευτική αποζημίωση"...

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΙΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ....ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ


ΒΙΝΤΕΟ


του Θεόδωρου Ζιάκα*


20 + 1 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ 
Ι
1. Φεύγοντας προς την Εσπερία εγκαταλείψαμε την ελληνική παιδεία για να την αντικαταστήσουμε με τη νεωτερική. Σήμερα ζούμε την κατάρρευση της νεωτερικής παιδείας. Δεν έχουμε πλέον παιδεία ούτε παραδοσιακή ούτε νεωτερική.

2. Η κρίση της παιδείας είναι βασική πτυχή της γενικότερης κρίσης του σύγχρονου πολιτισμού. Είναι κρίση δομική, γιατί η εστία της βρίσκεται στην αποσύνθεση του Ατόμου, του ανθρωπολογικού υποκειμένου της νεωτερικότητας.

3. Η σύγκριση της νεωτερικής με την ελληνική παιδεία – της νεωτερικής που την χάσαμε πριν την αποκτήσουμε, με την ελληνική που την είχαμε και την εγκαταλείψαμε- διαυγάζει τον δομικό χαρακτήρα της κρίσης και το διακύβευμά της.

ΙΙ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!


Την πατρίδα σου, θέλουν να την παραδώσεις εσύ ο ίδιος


Μήπως εξακολουθείς ακόμα να θυμάσαι;

Γράφει ο Δ. Βουλγαρίδης 

Πραγματικά είναι τραγικό όταν καθημερινά βλέπουμε πολιτικούς, δημοσιογράφους και διάφορους άλλους διαμορφωτές της κοινής γνώμης να προσπαθούν να μας πείσουν ότι μπροστά μας έχουμε άλλη μία συνηθισμένη εκλογική αναμέτρηση, στην οποία συγκρούονται κόμματα, προγράμματα και πολιτικές.

Συγχρόνως είναι αστείο όταν υπάρχουν πολίτες που πιστεύουν ότι υπάρχουν κόμματα που μπορούν να εφαρμόσουν μνημόνιο με συμπάθεια. Όταν τα μνημόνια, δεν είναι απλές συμφωνίες, αλλά τρόπος επιβολής κατοχής, είναι ξεκαρδιστικό όταν κάποιοι πιστεύουν, ότι μπορεί να υπάρξει ολίγον κατοχή, κατά το «ολίγον έγκυος».

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γ.ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

 Γ.ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ: "ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ. ΤΟ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ Ο ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ"


ΒΙΝΤΕΟΟ Γ.Κοντογιώργης ενόψει των εκλογών, συνομιλεί με τον Πέτρο Ιωάννου στον ''Σπορnews 90,1 της Λάρισας, στην εκπομπή ''ακροβάτες του ονείρου'' .(14.9.2015).για το διαδίκτυο sportnews 901.gr και e-roi.gr...


Η κοινωνία αντιμέτωπη με το παρελθόν της ολιγαρχικής κομματοκρατίας. Το δίλημμα Αριστερά ή Δεξιά σημαίνει απλώς την μεθάρμοση δυναστών. Η εναλλαγή στην εξουσία προσφέρει εναλλασσόμενα αδιέξοδα και καταστροφές, όχι ελπίδα. Όλοι οι κομματικοί μονομάχοι ενσαρκώνουν το παλαιό. Είναι μέρος του προβλήματος όχι της λύσης.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


 Περί χαμένης ψήφου
Γράφει ο Γ. Ρούσης


ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Ανεξάρτητα με το άν συμφωνούμε με την πρόταση του συγραφέα ή όχι συμφωνούμε με το πνεύμα του ότι πρέπει να ψηφίσουμε μικρά και τίμια κόμματα. Εμείς π.χ. θα προτείναμε και την παράταξη "Κοινωνία"
Περί χαμένης ψήφου

Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, με το επιχείρημα της χαμένης ψήφου επιχειρείται να οδηγηθούν οι ψηφοφόροι στην λογική του μη χείρον βέλτιστο και να ψηφίσουν κόμματα τα οποία είναι δυνατόν να κατακτήσουν την κυβερνητική εξουσία ή τα οποία είναι πιο πιθανό να μπουν στη βουλή. 
Δυστυχώς το επιχείρημα αυτό το χρησιμοποιεί και ένα τμήμα της αριστεράς και μάλιστα όχι μόνον της σοσιαλδημοκρατικής αλλά και της κομμουνιστικής.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;


ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΙΑΣΟΥ...
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ -
 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στις 14. Σεπτεμβρίου 2015, ασκώντας το κατά το άρθρο 120.4 του
Συντάγματος των Ελλήνων δικαίωμά μου, κατέθεσα στην Κυρίαν
Ευτέρπη Κουτζαμάνη, Εισαγγελέα, αλλά και σε όλους/όλες, τους τις Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου ονομαστικά, όπως και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών:
Αρ. Πρ.: - Εισαγγελία Αρείου Πάγου: 6446 / 14.09.2015
 Γενικό Πρωτόκολλο/Δ/κό - Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών : 39665 / 14.09.2015 την ακόλουθη Αναφορά – Καταγγελία, σχ. με το άρθρο 52 , "Περί της ελεύθερης και ανόθευτης εκδήλωσης της λαϊκής θέλησης" , ως προς τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 20.09.2015, με το αίτημά μου να ερευνηθεί ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, εάν από την πλευρά της Δικαιοσύνης διασφαλίζεται η στο ακέραιο επιτυχία του σοβαρότατου αυτού όρου του νομοθέτη, που με απόλυτη διαύγεια επιτάσσει και περιμένει από όλους τους λειτουργούς της Πολιτείας, άρα και από αυτή την ίδια τη Δικαιοσύνη, εκφράζοντας με την αναφορά μου αυτή τις βαθιές μου ανησυχίες και προβληματισμούς ειδικά στη συγκεκριμένη συγκυρία.

Βενετία Κάντζια

Αθήνα, 15. Σεπτεμβρίου 2015

ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ, "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ", ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Ή ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ;

ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΓΥΑΛΙΑ – ΚΑΡΦΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ» ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. 

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 
 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Με εξαιρετική επιφυλακτικότητα ως προς τα κίνητρα αυτών που έκαναν τις καταστροφές, σημειώνοντας και την ευκολία με την οποία ξεπέρασαν την φύλαξη του ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ., αναμεταδίδουμε την είδηση της καταστροφής των γραφείων.

Τώρα που αναλαμβάνει άλλος φορέας τα των ιδιωτικοποιήσεων του δημοσίου μήπως συμφέρει να "εξαφανιστούν" κάποια στοιχεία από το ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ.;

Η ΕΙΔΗΣΗ

Ομάδα αντί –εξουσιαστών εισέβαλε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές. 

Χθές το πρωί η ομάδα αντι-εξουσιαστών του Ρουβίκωνα εισέβαλε στον 7ο όροφο του κτηρίου που στεγάζεται το ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. επί της οδού Σταδίου και Κολωκοτρώνη στην πλατεία Κολωκοτρώνη. 


ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ....

ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΑΟΚΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ...Δεν είναι η συγκεκριμένη είδηση που μας χαροποιεί τόσο, όσο ότι γνωρίζουμε ότι κάποιοι πατριώτες έχουν κινητοποιήσει την δικαιοσύνη παραπέμποντας εκεί σοβαρά ζητήματα για την προδοσία της Χώρας μας και εκείνη έστω και αργά, ξυπνάει από τον λήθαργο και αναλαμβάνει το έργο της το οποίο μπορεί να σώσει την Ελλάδα...

Άρειος Πάγος: Η αντιεισαγγελέας ζητεί να δικαστεί για κακούργημα ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ

Ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) Ανδρέας Γεωργίου να δικαστεί ενώπιον Τριμελούς Εφετείου Αθηνών  και για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης πλέον του πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματος  της παράβασης καθήκοντος   για το οποίο ήδη έχει παραπεμφθεί.

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η Ελλάδα προς πώλησιν και οι αγοραστές νεοταξίτες θα μετατρέψουν το αγορασμένο ελληνικό έδαφος σε νέο «κράτος» εποικισμένο με λαθρομετανάστες...

ΙΔΟΥ Η ΕΙΔΗΣΗ

Σε συζητήσεις για την αγορά δύο ιδιωτικών ελληνικών νησιών δήλωσε πως βρίσκεται ένας Αιγύπτιος Κροίσος, που όπως λέει θέλει να βοηθήσει τους πρόσφυγες…

Ο Ναγκίμπ Σαουίρις στις αρχές του μήνα είχε ανακοινώσει πως θέλει να αγοράσει νησί, το οποίο θα φιλοξενούσε τους πρόσφυγες που εγκαταλείπουν τη Συρία (και μέσα σ΄αυτούς και όλους τους λαθρομετανάστες που θα βαφτίζονται Σύροι) «και θα τους παρέχει θέσεις εργασίας για να φτιάξουν την νέα τους χώρα»!!!