Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ!!!

Ο Π.Ο.Υ. ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑ «ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ» ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ



Γράφει ο Μιχάλης Νεβραδάκης, Ph.D.

Μια νέα πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ζητά από τα κράτη μέλη να καταπολεμήσουν αυτό που ο οργανισμός αποκαλεί «πανδημία πληροφοριών» - μια υπεραφθονία πληροφοριών, «ακριβών ή όχι», που καθιστά δύσκολο για τους ανθρώπους να «υιοθετήσουν συμπεριφορές που θα προστατεύσουν την υγεία τους και την υγεία των οικογενειών και των κοινοτήτων τους».12

ΑΠΟΡΩΣΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ CHERNIHIV ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ  ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 390.000 ΡΩΣΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ (ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ, ΠΟΥΣΚΙΝ, ΤΟΛΣΤΟΙ, ΤΣΕΧΟΦ κλπ)

Απο-Ρωσοποίηση! Μόνο στην περιοχή Chernihiv της Ουκρανίας οι αρχές διέγραψαν και πολτοποίησαν περίπου 390 χιλιάδες βιβλία στα ρωσικά την περίοδο από το 2022 έως το 2023.

 Αυτό ανέφερε η ουκρανική εφημερίδα “Suspilne” με αναφορά στον διευθυντή του Τμήματος Πολιτισμού και Τουρισμού, Εθνοτήτων και Θρησκείας της Περιφερειακής Chernihiv Διοίκηση Lyudmila Zamay. 

ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΕΩΣ: «Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»!

ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ «ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Υ.
2 ΒΙΝΤΕΟ



Μετάφραση: Απολλόδωρος


Οι Βρετανοί βουλευτές (“MPs”) λένε ότι μια νέα συνθήκη για την πανδημία θα δώσει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών ("ΠΟΥ") την εξουσία να επιβάλλει λουκέτα στους υπογράφοντες, παρά τους ισχυρισμούς των εταιρικών μέσων ενημέρωσης περί του αντιθέτου.

ΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΕΔΙΟΛΑΝΩΝ (ΜΙΛΑΝΟΥ)

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ



Από την επίσκεψη στο Άγιον Όρος το 2016

ΑΘΑΜΑΝΑΣ: Ο Αντίχριστος και Ανθέλληνας έχει σκοπό να επισκεφτεί το περιβόλι της Παναγίας, φυσικά για ψηφοθηρικούς λόγους, και όχι διότι μετανόησε...

- Με συνεργούς τους αίσχιστους "ιερείς" όλων των εποχών, έκλεισε τους ιερούς ναούς, απαγόρεψε τη θεία κοινωνία και κυνήγησε τους χριστιανούς. Ξαναζήσαμε την εποχή που οι χριστιανοί λειτουργούσαν στα κρυφά τις εκκλησιές τους...

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ- ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ

SWISS MED: ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ Η ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ 3 ΕΚΑΤ. SELF TESTS






Ποια είναι η εταιρεία που τον Απρίλιο του 2021 ανέλαβε την προμήθεια 3 εκατομμυρίων self tests έπειτα από διαγωνισμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας έναντι 10,080 εκατ. ευρώ.

Το κόλπο για να μην πληρώνουν ΦΠΑ και εισφορές στο Δημόσιο
Οι ύποπτες συναλλαγές με εταιρεία η οποία ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2016, με κεφάλαιο 2.000 ευρώ και αντικείμενο εργασιών τις υπηρεσίες έκδοσης λογαριασμών κοινοχρήστων πολυκατοικιών!

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ (ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ)

ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ:Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ, ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ 25ΧΡΟΝΟΣ ΝΤΟΥΣΑΝ Τ. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ. ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ! 



ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ
«ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.» ΉΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΒΟΣΝΙΑΣ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΕΦΤΣΙΤΣ!

Κοσσυφοπέδιο: Η αστυνομία Ουτσεκάδων συνέλαβε, σάπισε στο ξύλο και είναι σοβαρά τραυματίας ο 25χρονος Ντούσαν τ. μουσουλμάνος που έγινε Ορθόδοξος. Στοχοποιήθηκε για μεταστροφή του! Σεκταριστικό έγκλημα. 

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ONE-EYE (ΕΝΟΣ ΜΑΤΙΟΥ): Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ




Μετάφραση: Απολλόδωρος


Thanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work.


Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές φωτογραφίες διασημοτήτων που κρύβουν το ένα μάτι; Σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Στην πραγματικότητα, το σημάδι του One-Eye έχει ένα βαθύ νόημα και αποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός σχετικά με τις δυνάμεις που υπάρχουν. Αυτό το άρθρο εξετάζει την προέλευση και το νόημα του αναπόφευκτου σημείου One-Eye.

ΤΟ ΝΑΤΟ ”ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΑΝ ΠΥΡΑ…!!! ΝΑΤΟ: 25 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!

ΠΥΡ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΝΑΤΟ-ΪΚΟΙ 
20 ΒΙΝΤΕΟ



Τραυματίες ΝΑΤΟ-ικοί…Ανταπέδωσαν πυρά…To NATO με ανακοινωθέν του επιβεβαιώνει ότι περίπου 25 στρατιώτες του τραυματίστηκαν σε μάχες στο Β Κοσσυφοπέδιο. 11 είναι Ιταλοί εκ των οποίων 3 σοβαρά αλλά η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο. 

Και αυτές είναι οι επίσημες απώλειες. Toυς μετέφεραν στο αμερικάνικο νοσοκομείο στην Πρίστινα με ελικόπτερα. To ιταλικό μέσο ANSA μετέδιδε νωρίτερα ότι 41 στρατιώτες της KFOR, μεταξύ των οποίων 11 Ιταλοί, τραυματίστηκαν στις σοβαρές συγκρούσεις μεταξύ στρατευμάτων του ΝΑΤΟ και Σέρβων διαδηλωτών στο Zvecan, στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ"

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΕΧΕΙ «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ» ΚΡΥΦΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΛΕΕΙ ΠΡΩΗΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤ

id5285403 image


Παρά τις αντιδράσεις των καταναλωτών, οι εταιρείες πιστεύουν ότι η υποστήριξη του τρανσεξουαλισμού (διαταραχή ταυτότητας φύλου ή φυλομεταβατικότητα) θα τους αποφέρει μακροπρόθεσμα περισσότερα κέρδη, επειδή έχει την έγκριση των παγκόσμιων ρυθμιστικών φορέων εξουσίας, σύμφωνα με την ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών Κέι Γιανγκ.

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΨΕΥΤΟ-ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ: ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Του Τάκη Φωτόπουλου


ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε)1 έχει σχεδιάσει από καιρό και ήδη έχει επιβάλει την εδραίωση της ένταξης της Ελλάδας ανάμεσα στους ευρωπαϊκούς δορυφόρους, στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης

Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που εδραιώθηκε αυτή η δορυφοροποίηση, αμέσως μετά τον Β’ ΠΠ και τον συνακόλουθο Εμφύλιο στην Ελλάδα—η Αμερικανική πρεσβεία, παρέλαβε από τους Βρετανούς τον πολιτικό έλεγχο της Ελλάδος, ο οποίος συνόδευε και συμπλήρωνε τον οικονομικό.

ΑΠΕΤΑΞΩ ΤΟΝ ΝΑΤΣΙΟ; ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ!


ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ




Γράφει ο Δημήτρης Ποντίκας*


Ακολουθεί η δήλωση του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου και σε παρένθεση τα δικά μου σχόλια και ερωτήματα προς τον Αρχιεπίσκοπο.

«Επιτρέψτε μου να επαναλάβω τα αυτονόητα σε μία ιδιαίτερα περίεργη στιγμή κατά την οποία επιχειρείται, αλυσιτελώς βεβαίως, η «προβολή», δια ερωτημάτων η δια υπονοουμένων, αλλά πάντως με ανάρμοστο, ανοίκειο και δόλιο τρόπο και προς εξυπηρέτηση προφανών σκοπιμοτήτων, της δήθεν «εμπλοκής» της Εκκλησίας μας και κληρικών Της, και δη Ιεραρχών και εμού προσωπικώς, στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

ΕΙΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΕΣΤΕ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΠΟΛΙΣ

ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ



Γράφει ο Νικήτας Αποστόλου 

Με θλίψη φέρουμε στη μνήμη μας οι Έλληνες το γεγονός ότι σαν σήμερα στις 29 Μαίου του 1453 έκλεισε την ιστορική της πορεία χιλίων περίπου χρόνων η Αυτοκρατορία του Μεσαιωνικού Ελληνισμού.

Ο Ελληνισμός υπήρξε φωτοδότης πολιτισμού στην Ανθρωπότητα και κατά την Αρχαιότητα και κατά τον Μεσαίωνα.

Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΣΙΦΕΡΙΑΝΗ

ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «MORALS AND DOGMA» ΤΟΥ ALBERT PIKE O ΜΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΥΣΙΦΕΡ 

ΒΙΝΤΕΟ



Αυτό τον γνώμονα-τρίγωνο κάπου τον έχω ξαναδεί τον βλέπω όλο και πιο συχνά στο ίδιο σημείο

Στο βιβλίο ”Morals and Dogma” του Albert Pike 1871 o μύστης του Ελευθεροτεκτονισμού παραδέχεται ότι οι υψηλόβαθμοι μασόνοι λατρεύουν τον Λούσιφερ και ότι η μασονική όπως την αποκαλεί θρησκεία σε αυτό το επίπεδο είναι Λουσιφεριανή.

ΠΕΡΙ ΕΡΙΔΩΝ ΑΦΑΣ...Ή ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ...

« ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΑΡΑ ΜΟΥ!»

 

Γράφει η Καλλιόπη Ταχτσόγλου 

Θεοί καὶ Δαίμονες ἔπεσαν καταπάνω σὲ ἕνα κόμμα ποὺ κόντεψε νὰ μπῇ στὴν Βουλή, καὶ ποὺ στὶς Β' ἐκλογὲς πιθανότατα θὰ μπῇ  - μακάρι καὶ μὲ ἄλλα κόμματα μαζί, ὥστε 8 κομματικὴ τοὐλάχιστον νὰ γίνῃ ἡ Βουλή, καὶ νὰ ἀνακόψῃ τοῦ ἀλαζόνα άφορεσμένου (ποὺ ἐπισκέπτεται τὸ Ἅγ. Ὄρος, γιὰ νὰ ζητήσῃ ἀπὸ κάποιους μοναχοὺς νὰ φρενάρουν τὴν ἄνοδο τοῦ κόμματος ΝΙΚΗ;; ) νὰ ἀνακόψῃ λοιπόν, τὴν πορεία του, τὴν ὅλο μπροστά, τὴν πρὸς τὸν γκρεμὸ δηλαδή !

ΈΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΝΔΟΥΛΑ...

ΤΟ «ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 180» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΣΤΙΑ



Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από τους ψηφοφόρους 180 έδρες στη ΝΔ για αναθεώρηση του Συντάγματος και όλοι εκτίμησαν ότι αυτή η απαίτηση έχει να κάνει με το άρθρο 16 που εμποδίζει την κυβερνητική παράταξη να εκπληρώσει τον πόθο της για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Όπως γράφει όμως ο Μανώλης Κοττάκης στην ΕΣΤΙΑ, τα πράγματα είναι ακόμη σοβαρότερα. Οι 180 χρειάζονται για να περάσει το απόρρητο σχέδιο παραπομπής των ελληνοτουρκικών στη Χάγη.


Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΣ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΘΩΝΑ!!!«ΣΚΛΗΡΟΝ ΣΟΙ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΚΤΙΖΕΙΝ»!!!


ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΆΓΙΟΣ ΟΡΟΣ



Τ
ην απόλυτη υπέρβαση πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκεπτόμενος το Άγιον Όρος. Πρόκειται για μία κίνηση που αντιτίθεται πλήρως στα προσωπικά του πιστεύω, όμως επιβάλλεται διότι ο τ. πρωθυπουργός πρέπει να εξαντλήσει όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να κατακτήσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία.

1453-2023. 570 XΡONIA AΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

  Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ






ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ


H πολιορκία αρχίζει 

Τον Μάρτιο του 1453 ο στρατός του Μωάμεθ άρχισε τμηματικά να συγκεντρώνεται έξω από τα τείχη της Κωνσταντινούπολης. Το μεγάλο κανόνι του Ουρβανού, πάνω σε ειδικά φτιαγμένο τροχοφόρο που το έσερναν 60 βόδια, έφθασε και αυτό. 

Ο Μωάμεθ εμφανίστηκε στις 5 Απριλίου επικεφαλής των 12.000 επιλέκτων γενιτσάρων του και έστησε τη χρυσοκόκκινη σκηνή του στην Κοιλάδα του Λύκου, μερικές εκατοντάδες μέτρα έξω από την πύλη του Αγίου Ρωμανού.

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΩ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΓΡΑΠΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ


ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

   +++ 

  Όλα σε Εμένα εμφανή, ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΡΥΦΟ, 
σας το ‘χω ξαναπεί,
 γνωρίζω όσα έγιναν στον πρώην τον καιρό. 

Τώρα γελάτε, χαίρεστε με αλαζονεία εδώ,
 μα Εγώ Ο ΜΕΓΑΣ Ο ΘΕΟΣ το νήμα σας κρατώ.
Ζητώ μετάνοια από εσάς, συνέσεως βαθμό,
γιατί θε να ΄στε οι φορείς, οι φέροντες εδώ
ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ σε ετούτον το λαό.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ»

ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ  ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ   ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΣ-ΤΥΧΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ! ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ;

2 ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ιερώνυμος βγήκε οργισμένος και κατήγγειλε την «εργαλειοποίηση της Εκκλησίας» εννοώντας τον Νατσιό αλλά στην ουσία ήθελε να αβαντάρει το Μητσοτάκη μετά το μονοκούκι που του χάρισε στις εκλογές! Και να βάλει ένα χεράκι στη λάσπη εναντίον της ΝΙΚΗΣ! 

Κι όλα αυτά επειδή ο Μητσοτάκης έχει πάθει πανικό, όχι με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά με το αν θα μπει η ΝΙΚΗ στη Βουλή!!

ΠΑΜΕ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ;… ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ; Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ...ΚΑΛΠΗ…

ΠΟΙΟΝ ΝΑΤΣΙΟ; ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ! 



Πάμε Άγιον Όρος;…καθώς ήρθε η…Νίκη από τη Θεσσαλονίκη...

Η Εκκλησία ως .. κάλπη…

Καταιγιστικές οι εξελίξεις…

Ενδεικτικό το Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ”Ορθόδοξη Αλήθεια”: ” Γιατί η Εκκλησία ψήφισε ”δαγκωτό” Μητσοτάκη. ΙΕΡΟ ”μονοκούκι” στον Κυριάκο. Ο Άδωνις μοίρασε κονδύλια για αναπτυξιακά έργα. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ



«Θρήνος κλαυθμός και οδυρμός και στεναγμός και λύπη,
Θλίψις απαραμύθητος έπεσεν τοις Ρωμαίοις.
Εχάσασιν το σπίτιν τους, την Πόλιν την αγία,
το θάρρος και το καύχημα και την απαντοχήν τους».

Έχουμε πλούσια και ωραία ιστορία. Είναι παιδαγωγός τα παθήματα του λαού μας. Και τα μεγαλεία και οι αθλιότητες. Το ιστορικό υφαντό μας έχει και τα τσαλακώματα και τους λεκέδες του «έως αν η αυτή φύσις ανθρώπων ει», γιατί δεν αλλάζει η φύση των ανθρώπων κατά τον Θουκυδίδη. 

ΡΕΤΡΟ 17.0: ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

 ΘΥΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑΣ IC 62 ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΔΙΟΝΥΣΟ;

3 ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

«Στη Θεσσαλία, μέσα στη μαγευτική κοιλάδα των Τεμπών, είναι χτισμένος ένας μυστηριακός ναός, απρόσιτος για τους αμύητους. Εκεί φανερώνεται στους μύστες και στους οραματιστές ο θεός Διόνυσος» (Εδ. Συρέ, Οι μεγάλοι μύσται).

Πριν από λίγες ημέρες, καθώς προσπαθούσα να επιλέξω ποια βιβλία θα κρατήσω και ποια θα αποχωριστώ λόγω της ανάγκης μετάβασης σε άλλον χώρο, αναδύθηκε στην επιφάνεια ένα καταχωνιασμένο επί τρία χρόνια παλιό βιβλίο που είχα προμηθευτεί από βιβλιοπωλείο των Αθηνών.

ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ...

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΞ ΑΓΙΟΥ ΌΡΟΥΣ 




Γράφει ο Κωνσταντίνος Σύμπουρας

Όπως θα μας έλεγε ο αγαπητός σε όλους μας 

π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης,

"να βάλουμε το μυαλουδάκι μας να δουλέψει. "

Βρε παιδιά, πόσο ανόητοι είμαστε τελικά, πώς έτσι εύκολα πέφτουμε στις παγίδες που μας στήνουν ; 

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ- ΨΕΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΘΕΤΗΣΟΥΝ


Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΈΔΑΦΟΣ: ΓΙΑΤΙ;



Γράφει ο Gary D. Barnett
Μετάφραση: Απολλόδωρος

"Το κύριο πρόβλημα σε κάθε δημοκρατία είναι ότι οι άνθρωποι που αρέσουν στο πλήθος είναι γενικά ανεγκέφαλα γουρούνια που μπορούν να βγουν σε μια σκηνή & να μαστιγώσουν τους υποστηρικτές τους σε μια οργιαστική φρενίτιδα - και μετά να επιστρέψουν στο γραφείο τους & να πουλήσουν κάθε έναν από τους κακομοίρηδες στα τάρταρα για ένα πεντάλεπτο τον καθένα."

Ο ΜΟΝΟΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΠΕΣ ΤΑ ΝΕΟΦΥΤΕ…. ΜΟΡΦΟΥ: «ΧΑΖΑΡΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ! ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑ ΡΩΣΙΑΣ!» 

ΒΙΝΤΕΟ


Σε βαρυσήμαντη συνέντευξη του ο Μητροπολίτης Μόρφου και Γέροντας του γένους Νεόφυτος που παραχώρησε στον πρωτ. Ταράσιο Ζαμπούντκο για λογαριασμό της Ένωσης Ορθοδόξων Δημοσιογράφων (Ε.Ο.Δ.) στις 3 Μαΐου, 2023...

Eίπε καυστικές αλήθειες και στόλισε περαιτέρω τον Ζελένσκι και τ΄ασκέρι του: ”Χαζάρος Σατανιστής ο Ζελένσκι! Οι φασίστες Χαζάροι σατανιστές στην Ουκρανία προετοιμάζονταν από καιρό κατά Ρωσίας!” 

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;;;!!!
2 ΒΙΝΤΕΟ




-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη |

ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ….ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ...

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ...

 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 

Γράφει ο C.J. Χόπκινς

Η πραγματικότητα δεν είναι αυτό που ήταν. Ποτέ δεν ήταν πραγματικά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Αυτό δεν αφορά την πραγματικότητα αυτή καθαυτή. Πρόκειται για τον πόλεμο κατά της πραγματικότητας, αυτόν στον οποίο βρισκόμαστε, τον πόλεμο που ξεκίνησε όταν ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας ακυρώθηκε το καλοκαίρι του 2016.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ MARILYN MANSON

Ο ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΝΣΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΔΗΜΟΝΑΣ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ! 

ΒΙΝΤΕΟ


Αυτή είναι μια Αποκαλυπτική αποκάλυψη…. Ο σατανιστής Αμερικανός μουσικός Marilyn Manson/Μέριλυν Μάνσον είναι ο πρώτος ειδήμονας γκουρού του σατανισμού που αναγορεύει το Ζελένσκι σε Αντίχριστο (σσ ο Ζελένσκι με βιντεοδιαλέξεις δουλεύει πολύ την εικόνα του θηρίου πάντως). 

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΑΘΕΑΤΩΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ "ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ"...

ΟΙ BILDERBERG -ΙΑΝΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ 69η ΦΟΡΑ



Μετάφραση: Απολλόδωρος


Η 69η συνάντηση της Bilderberg, ένα μυστικό κονκλάβιο των παγκόσμιων εξουσιαστών, ξεκίνησε χθες στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με θέματα στην ατζέντα μεταξύ άλλων τις διακρατικές απειλές, την τεχνητή νοημοσύνη και την ηγεσία της Αμερικής στις παγκόσμιες υποθέσεις.

Περίπου 130 συμμετέχοντες από 23 χώρες έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ PINK FLOYD ΣΟΚΑΡΕΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΝΑΖΙ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΣΜΟ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

 Ο ROGER WATERS: «Η ΆΝΝΑ ΦΡΑΝΚ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ!»

3 ΒΙΝΤΕΟ



Σοκάρει εκ νέου ο πρώην επικεφαλής του συγκροτήματος των μυθικών Pink Floyd, ο Roger Waters,που πυροδότησε νέα διαμάχη μετά από μια συναυλία στο Βερολίνο την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία έκανε παραλληλισμούς μεταξύ της Άννας Φρανκ και της δολοφονημένης πρόσφατα από τον ισραηλινό στρατό στη Δυτική όχθη της Παλαιστίνιας δημοσιογράφου Shireen Abu Akleh.

Ο Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΛΟΥΙΣ ΑΝΤΟΝΙΟ ΤΟΡΕΣ ΕΣΚΒΙΡΕΛ ΜΕ ΙΝΔΙΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΣΣΟΥ (ΚΟΛΟΜΒΙΑ) ΤΙΜΟΘΕΟΣ, Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ: «ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο Ε΄... ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ Η ΠΗΓΗ, ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ!»
ΒΙΝΤΕΟ

 

Στην πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία της Αναλήψεως του Κυρίου  χθες 25 Μαΐου 2023 στον ιερό ναό Αναλήψεως Κυρίου Νέου Κόσμου ο φλογερός επίσκοπος Άσσου (Κολομβίας-Βενεζουέλας) κ. Τιμόθεος στο κήρυγμά του δίδαξε πάλι στους Έλληνες ποια κληρονομιά έχουν και πώς πρέπει να διδάσκουν τα παιδιά τους πρώτα και έπειτα όλους τους λαούς.

Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ


ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ, ΚΑΘΕ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ! 



Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης


Στο σημερινό άρθρο επιχειρώ να εξηγήσω γιατί ζούμε σε μια κοινωνία διπολικού ολοκληρωτισμού. Με την ευκαιρία αυτή, ρίχνω και μια βιβλιογραφική βόμβα που ανατρέχει σε παιδικό μυθιστόρημα του 2009, στο οποίο προβλέφθηκε το εμβόλιο ως χάραγμα! 

Αλλά κανενός το αφτί δεν πρόκειται να ιδρώσει, παρότι ήχησαν ήδη οι σάλπιγγες της νέας πανδημίας που σχεδιάζουν να φέρουν οι ψυχοπαθείς της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 

Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ;

ΙΔΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 37ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ



ΑΘΑΜΑΝΑΣ: Το ότι ζούμε μια ανεπανάληπτη Χούντα δεν συμπεραίνεται από τη σύλληψη για εξύβριση. Για τη Σατανική Χούντα, ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος έγραφε το γνωστό σύνθημα, όπως και εκατομμύρια άλλοι, διώκεται για διέγερση (τάχα) σε διάπραξη εγκλημάτων!!! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΕ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! (ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ)

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ… ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΛΟΣ, ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Η 4ετία της πρώτης διακυβέρνησης Μητσοτάκη μπορεί να επιβαρύνθηκε από μεγάλα διεθνή σοκ όπως η Πανδημία και η ενεργειακή κρίση… αλλά η Ελλάδα έλαβε σχεδόν 32 δισεκ. ενισχύσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης και χωρίς έλεγχο από την Ευρωπαϊκή Ένωση επετράπη πάρτι παροχολογίας 50 δισεκ. ευρώ…

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

ΛΟΓΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ 21-05-2023)


ΕΙΜΙ ΘΕΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,
 ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΛΕΠΩ, ΘΩΡΩ, 
ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ,
ΕΛΕΓΧΩ, ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΔΙΑ.

 


ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

+++

 Γράψε το Άγιο Γραπτό μου, διάδωσε το,
 ανάρτησε το να το διαβάσει ο πιστός,
 Ελληνικός λαός μου. 
 ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ, ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ,
 ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ,
 ουδείς που από Εμέ μπορεί να κρυφτεί. 

ΤΟ ΕΣΑΕΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ...

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ !…


Αλωθήκαμε από τη Δύση περιμένοντας τους βαρβάρους..O σημερινός Ζαγανός οδηγεί τα Ευρω-ΝΑΤΟϊκά Τάγματα των Γενίτσαρων ενάντια στην Πόλη-Πολιτεία…Ξένος μεταξύ ξένων ομοφύλων…..”αλλοφύλλων”.! Πέρασαν. Μπήκαν στην Πολιτεία οι εχθροί …

ΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡ(Κ)ΟΥΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ


SINGULAR LOGIC Η SIMPLE LOGIC; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!




Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

«Τα κόμματα είναι ένας θεσπέσιος μηχανισμός, χάρη στον οποίο, σε ολόκληρη την επικράτεια μιας χώρας, δεν βρίσκεις ούτε έναν που να συγκεντρώνει την προσοχή του για να διακρίνει εν μέσω των δημόσιων πραγμάτων το αγαθό, τη δικαιοσύνη, την αλήθεια. […] Εάν εμπιστευόμασταν στο διάβολο την οργάνωση της δημόσιας ζωής, δεν θα μπορούσε να φανταστεί τίποτα πιο ευρηματικό»
– Σιμόνη Βέιλ

Ο ΘΡΗΝΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ...

ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ...


Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

"Σου πάει το κουπόνι Ελλάδα μου. Από δω και πέρα θα ζεις με pass...Έλληνα σου εύχομαι να ζήσεις με υποχρεωτικότητες, με ακρίβεια, πλειστηριασμούς, κουπόνια & συσσίτια (pass) και χρέη για σένα, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα σου. Τα κέρδισες με το σπαθί σου! Εύγε! Απογοήτευση"....

ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΝ-ΟΙΜΟΥ

 ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ... ΑΥΤΑ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΗ





Γράφει ο Κωνσταντινος Καλιμαυκιδης    

Είναι το ίδιο  σενάριο σε έργο που έχουμε ξαναδεί σε διάφορες επαναπαραγωγές ταινιών,παλιό τραγούδι σε επανεκτέλεση,
και διασκευή στον ίδιο ρυθμό,δοκιμασμένη  παλιά συνταγή με προσθήκη βελτιωτικών και μπαχαρικών .

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

   ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

ΖΕΙΣ ΠΡΟΤΟΠΟΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΕΝΤΡΟ, ΚΑΘΕ ΔΕΝΤΡΑΚΙ (ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΕΙ)

 
ΔΕΙΤΕ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΝΟΘΕΙΑ 


EIKONA, ΒΙΝΤΕΟ



Δείτε ανάγλυφη και χειροπιαστή την νοθεία της αισχρής μεταπολιτευτικής σκηνής του θεάτρου πολιτικών σκιών!!!
Δείτε πως κορόιδεψαν τον Ελληνικό λαό και μπλέδιασαν τον εκλογικό χάρτη... 

ΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ;

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.



ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Όλοι καλούσαν σε πειραματικό εμβολιασμό κοινωνικής αλληλεγγύης κι αλτρουισμού γιατί δεν καλούν και σε πειραματική ψήφο κοινωνικής αλληλεγγύης να ψηφιστούν κόμματα που δεν θα εκφράζουν το μεγάλο κεφάλαιο;;

. ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΘΕΙΑΣ(; ) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ. «ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΑ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ». ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ



Άλλη μια απόδειξη γιατί οι φετινές εκλογές ήταν οι πιο μούφα και οι πιο στημένες που έγιναν ποτέ..

Ψήφισαν και οι νεκροί κύριες και κύριοι…Σηκώθηκαν από τον τάφο και πήγαν και ψήφισαν…Ναι καλά ακούσατε…Και δεν το λέμε έτσι εμείς…Εσείς μας στέλνετε συνεχώς μηνύματα με αποδείξεις και μας ζητάτε να λάμψει η αλήθεια..

Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ...(AKΡΩΣ EΠIKAIΡO ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ "ΠΡΙΝ ΤΙΣ 1ες ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2ες ΕΚΛΟΓΕΣ" ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ-ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΗΝ- ΒΑΛΕΙΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ)

 ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ 




Γράφει ο Κωνσταντινος Καλιμαυκιδης

Με πόνο ψυχής άκουσα προχθές τον Θόδωρο, παλιό φιλαράκι από τον στρατό, να μου λέει ότι θα ψηφίσει την Φώφη ,μετά από ώριμη σκέψη.

Συνταξιούχος τεχνίτης κι αυτός, όπως και εγώ, χωρίς τίτλους σπουδών.