Κυριακή 30 Απριλίου 2023

ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΘΕΩΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΚΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΠΕΤΑΧΘΟΥΝ, ΑΙΩΝΙΑ ΕΙΣ ΑΒΥΣΣΟ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ
ΕΑΝ ΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΔΕ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΟΥΝ.



ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ. 
+++ 

 Γράψε τεκνίο μου ό,τι υπο Εμού, 
ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΝΤΟΣ ΘΕΟΥ, 
θα σου υπαγορευθεί. 

 Το κείμενο θα ‘ναι πολύ αυστηρό, 
διά τους απειθούντας δίδεται αποκλειστικά αυτό.
Μη διστάσεις να το διαδώσεις.

ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΖΕΛΕ ΜΕ ΤΥΦΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΡΩΣΙΚΑ ΕΔΑΦΗ!!!

ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ DRONE ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ!

3 ΒΙΝΤΕΟ


Από ουκρανικό drone επλήγησαν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Σεβαστούπολη στην Κριμαία. Μεγάλη πυρκαγιά! Τεράστια πυρκαγιά τυλίγει τον τερματικό σταθμό πετρελαίου στη Σεβαστούπολη μετά από χτύπημα από ουκρανικό drone. Μαύρα και πορτοκαλί νέφη καπνού υψώθηκαν πάνω από την πόλη

ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΑ ΓΚΕΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ: «ΓΡΑΜΜΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ» Ή «ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ 15 ΛΕΠΤΩΝ» Ή ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ «ΟΣΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΣΟΥ»;

ΒΙΝΤΕΟ




Η ιδέα μιας «πόλης 15 λεπτών», στην οποία οι κάτοικοι ζουν σε μικρή απόσταση με τα πόδια ή με ποδήλατο από όλες τις καθημερινές τους ανάγκες ήταν που αγκαλιάστηκαν από πολλούς δημάρχους σε όλο τον κόσμο κατά την διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας ως κεντρική αρχή σχεδιασμού.

Ωστόσο, υπάρχουν κίνδυνοι από την εφαρμογή ενός μοντέλου που σχεδιάστηκε στην Ευρώπη σε πολλές πόλεις της Βόρειας Αμερικής, προειδοποιούν ορισμένοι ειδικοί σε θέματα αστικών περιοχών. 

ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ WEF ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ



Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), που ιδρύθηκε από τον Klaus Schwab, αποτελεί θέμα συζήτησης μεταξύ των κριτικών στοχαστών που ανησυχούν για την πιθανή επιρροή του οργανισμού στην παγκόσμια διακυβέρνηση εδώ και αρκετό καιρό.

Ένας συγκεκριμένος τομέας εστίασης είναι το πρόγραμμα Young Global Leaders (YGL) του WEF, το οποίο έχει δει τα μέλη του να διεισδύουν σε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτό το άρθρο εξετάζει το WEF, το πρόγραμμα YGL και τις πιθανές επιπτώσεις της πρωτοβουλίας Great Reset.

ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η ΡΩΣΙΑ (ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΜΩΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ) 

ΒΙΝΤΕΟ




Αθαμάνας: Στη θέση του ελέφαντα ας θεωρήσουμε τη Ρωσία, στη θέση δε της μωρής γυναικός μια χώρα όπως η Μολδαβία, η Πολωνία, η ακόμα η Γερμανία. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι πρόκειται να πάθει σε λίγο η ανόητη χώρα που νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει έναν γίγαντα...

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

     ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟΝΙΑ!!!ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ;

ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ: ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ;

2 ΒΙΝΤΕΟ



Όπως έχει τεκμηριωθεί προσεκτικά, υπό την κάλυψη της αφήγησης «ιός»/«εμβόλιο», η Παγκόσμια Ελίτ εφαρμόζει από καιρό σχεδιασμένες και βαθιές αλλαγές σε 200 τομείς της ανθρώπινης ζωής. 

Αυτό το πρόγραμμα θα σκοτώσει ένα σημαντικό ποσοστό της ανθρωπότητας, θα φυλακίσει όσους έμειναν ζωντανοί ως διανθρώπινοι σκλάβοι στις «έξυπνες πόλεις» τους που υπόκεινται στις τεχνολογίες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης (συμπεριλαμβανομένου του 5G, της ψηφιακής ταυτότητας, των CBDC, του geofencing, της αστυνόμευσης AI και ενός ρομποτικού εργατικού δυναμικού), θα περικλείσει τα Κοινά για πάντα και θα μεταφέρει όλο τον πλούτο στα χέρια της ελίτ.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΡΦΑ ΜΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ;

ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ! 7 ΝΕΚΡΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙ. ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ. ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΣΜΗ ΚΑΜΕΝΗΣ ΣΑΡΚΑΣ!

4 ΒΙΝΤΕΟ



Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ουκρανικός πύραυλος έπληξε ένα μίνι λεωφορείο στο Ντόνετσκ. Κάηκαν ζωντανοί απανθρακώθηκαν. Οι ναζί πάντα είχαν μια προτίμηση στην οσμή καμένης σάρκας!

Ο δήμαρχος του Ντόνετσκ Κουλέμζιν ανακοίνωσε τον θάνατο επτά ανθρώπων όταν ουκρανικός πύραυλος έπληξε ένα μίνι λεωφορείο αναφέρει το RIA Novosti

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΈΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ


ΟΙ BRICS ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ G7




Ένας νέος πολυπολικός κόσμος αναδύεται και είναι έτοιμος να ανατρέψει την 30ετή ηγεμονία των ΗΠΑ, εκτιμά η Κίνα, αναφερόμενη στην επέκταση των BRICS. Η επέκταση των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική) καταδεικνύει τον αυξανόμενο παγκόσμιο ρόλο των αναπτυσσόμενων χωρών, αναφέρει η China Daily.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΟΒΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ...

ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ


Γράφει ο Jim Steele 
Μετάφραση: Απολλόδωρος


Ο Daniel Swain του UCLA και ο David Romero του NPR συνεργάζονται για να πλημμυρίσουν τα μυαλά μας με ένα ποτάμι τρομολαγνείας για το κλίμα!

Υπήρξαν πολλά άρθρα στις ειδήσεις σχετικά με τον ανθρώπινο πόνο που προκλήθηκε από τις πλημμύρες που κατέκλυσαν την πόλη Pajaro στην κομητεία Monterrey της Καλιφόρνια στις 11 Μαρτίου 2023. 

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΡΝΟΜΕΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΡΑΒΙ...

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ: «ΚΑΡΑΒΙ ΑΝΟΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΑΙΝΕΣ Η ΕΥΡΩΠΗ»


Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει το 2030

Μέχρι σήμερα κανείς δεν απαντά στο πώς και γιατί εξακολουθεί να μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Ποια είναι τα αντιμαχόμενα μέρη και τι ακριβώς επιδιώκουν.
Για ποιους σκοπούς και για ποιους στόχους θυσιάζονται χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.

ANTI TOY KAΘHMEΡINOY ΣXOΛIAΣMOY ZHTAME TA ΔIKA ΣAΣ ΣXOΛIA...


ΜΥ...EVERYTHING






 Μy data, my dei, my gov, my property, my, my, my myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. 

οοh my God.

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

ΜΙΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ.


Η TΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ




Γράφει ο Sebastien Powell και η Caroline Coram 
Mετάφραση: Απολλόδωρος

Το 1961, στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου (1947 - 1991), και 1 χρόνο πριν από την κρίση των πυραύλων της Κούβας, ο πρόεδρος John F Kennedy εκφώνησε μια ομιλία στην Ένωση Εκδοτών Αμερικανικών Εφημερίδων στο ξενοδοχείο Waldorf-Astoria της Νέας Υόρκης (το κείμενο είναι διαθέσιμο εδώ, το βίντεο εδώ), στην οποία έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Διότι μας αντιμάχεται σε όλο τον κόσμο μια μονολιθική και αδίστακτη συνωμοσία που βασίζεται κυρίως σε μυστικά μέσα για την επέκταση της σφαίρας επιρροής της - στη διείσδυση αντί για εισβολή, στην υπονόμευση αντί για εκλογές, στον εκφοβισμό αντί για ελεύθερη επιλογή, στους αντάρτες τη νύχτα αντί για στρατούς την ημέρα.

ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΜΟΡΦΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ … ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΚΟΥΓΙΟΥ!
3 ΒΙΝΤΕΟ


Νεκροζώντανος ο Ερντογάν με εμφανείς μορφασμούς από αφόρητους πόνους με πρησμένα μάτια και ωχρός ως και πράσινος…καταβεβλημένος και ταλαιπωρημένος και μες στην καλή χαρά ο Πούτιν σε τηλεδιάσκεψη για εκκίνηση Ακούγιου! 

Kοντράστ που έγινε πιο έντονο από την ευδιαθεσία Πούτιν…Ο Ερντογάν μιλούσε ”με τραβηγμένα χαρακτηριστικά” σημειώνει το france 24. Kαι είναι έτσι παρά τα δυνατά αναλγητικά που θα του έχουν χορηγηθεί για ν΄ανταπεξέλθει στην περίσταση.

ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...(ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΟΥΛΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΕΞΗ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!)


ΤΟ "ΠΑΡΤΥ" ΤΕΛΕΙΩΣΕ: OΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ...
ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ

 


Στο άτυπο Eurogroup της Παρασκευής (28/4), θα συνεχιστεί η συζήτηση για την αναθεώρηση του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Ωστόσο, ήδη οι χώρες του Βορά, με πρώτη τη Γερμανία λένε όχι στα σχέδια της Κομισιόν για χαλάρωση του Συμφώνου Δημοσιονομικής Σταθερότητας.

Η συζήτηση στο Eurogroup θα γίνει παρουσία και των κεντρικών τραπεζιτών της ευρωζώνης, ωστόσο τα μηνύματα έχουν ήδη έρθει. Και παρότι οι αλλεπάλληλες κρίσεις απέδειξαν ότι το Σύμφωνο, ως έχει, δεν λειτουργεί, παραμένουν οι διαφωνίες.

ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΚΛΟΓΕΣ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ" ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!…

Γράφει ο Παπα - Ηλίας Υφαντής

Δόξα και καύχημα για μας τους Έλληνες η Δημοκρατία. Εδώ σ’ αυτόν τον τόπο, συνηθίζουμε να λέμε, γεννήθηκε το άριστο των πολιτευμάτων! Όμως… Αναλογιστήκαμε σοβαρά, αν υπήρξε και λειτούργησε ποτέ και πουθενά αληθινή δημοκρατία;

Γιατί η αθηναϊκή δημοκρατία, που θεωρείται υπόδειγμα, δεν ήταν αληθινή. Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ήταν δούλοι. Πράγμα που ισχύει και για όλες τις μετέπειτα-κατ’ ευφημισμόν λεγόμενες-δημοκρατίες. 

ΡΕΤΡΟ 13.0:ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΥ ΜΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΑΝ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ) ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ


Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΑΛΛΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ 




Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης, 
Καθηγητής Ποινικού Δικαίου – Δικηγόρος Αθηνών

ΠΡΟΪΔΕΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ

«Έρχονται στην ζωή, και στην ατομική και στην κοινωνική, ορισμένες στιγμές που πρέπει κανείς να πει και το μεγάλο ναι και το μεγάλο όχι, και υπάρχουν περιπτώσεις που η σιωπή δεν είναι χρυσός, είναι λίβανος και σμύρνα, προσφορά στην εξουσία των κρατούντων».

«Το ουσιώδες είναι να μένει κανείς ελεύθερος, όρθιος και αλύγιστος απέναντι στους καταναγκαστικούς και ιδεολογικούς μηχανισμούς των κρατούντων. 

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΟΤΑΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ


ΑΚΡΑΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΈΝΑ ΈΝΤΑΛΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ



Γράφει ο Gary D. Barnett 
Μετάφραση: Απολλόδωρος


"Ας είμαστε ξεκάθαροι: η λογοκρισία είναι δειλία. ... Κρύβει τη διαφθορά. Είναι ένα σχολείο βασανιστηρίων: διδάσκει και συνηθίζει στη χρήση βίας εναντίον μιας ιδέας, στην υποταγή της σκέψης σε ένα ξένο "άλλο". Το χειρότερο όμως είναι ότι η λογοκρισία καταστρέφει την κριτική, που είναι το βασικό συστατικό του πολιτισμού".

~ Pablo Antonio Cuadra

Πρώτα απ' όλα, ας γίνει γνωστό ότι ακόμη και αυτό το ίδιο το δοκίμιο θα λογοκριθεί και θα αποκρυφτεί αλγοριθμικά από το οπτικό πεδίο, από το πλήθος των μισθοδοτούμενων από την κυβέρνηση υπαλλήλων και των "ιδιωτικών" τεχνολογικών εταιρειών, των οποίων η αποστολή στη ζωή είναι να διασφαλίσουν ότι οι σχεδιασμένες κρατικές αφηγήσεις είναι το μόνο που βλέπει η ταπεινή τάξη του προλεταριάτου. 

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΕΙ;

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 5,5 ΒΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ ΕΠΛΗΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ) ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΩΣ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ!


Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την Ελλάδα και έγινε ιδαιαίτερα αισθητός ως το Κάιρο και σε άλλες πόλεις της Αιγύπτου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Cairo 24» την τοπική.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, ορισμένοι κάτοικοι των κυβερνήσεων του Καΐρου, της Γκαρμπίας και της Μενούφιας έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το αίσθημα ενός σεισμού τα τελευταία λεπτά.

ΈΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ




Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

«Παρά το γεγονός ότι το έργο της έρευνας δηλώνεται ως το πιο ευγενές – η καταπολέμηση των ασθενειών, των παρασίτων και οι αυξανόμενες αποδόσεις – αυτά τα έργα προκάλεσαν υποψίες μεταξύ των Ευρωπαίων επιστημόνων. Μπορούμε να μιλήσουμε ακόμη και για την ανάπτυξη νέων βιολογικών όπλων.»

Ένα άρθρο που γεννά νέα ερωτήματα σχετικά με την ανάπτυξη βιολογικών όπλων, δημοσιεύθηκε σε μεγάλο ρωσικό δίκτυο. 

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ!

  ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: «O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕRDOGAN ΥΠΕΣΤΗ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ - ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ»




Υπενθυμίζεται ότι οι προεδρικές εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 14 Μαΐου...

(upd) Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου υπέστη σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της γείτονος ο πρόεδρος της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan…

Yπενθυμίζεται πως την Τρίτη 25 Απριλίου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε απευθείας μετάδοση του τηλεοπτικού καναλιού Ülke, το κανάλι έβαλε διαφημίσεις λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας του Τούρκου προέδρου.

ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΗΓΕΤΗ!!!

24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2004: ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



Συμπληρώθηκαν 19 χρόνια από τότε που ο Κυπριακός λαός απέρριψε με βροντερό ΟΧΙ την διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, την νομιμοποίηση της τουρκικής εισβολής του 1974, την περιφρόνηση του Κοινοτικού κεκτημένου και την θυσία της μαρτυρικής Κύπρου στις ορέξεις και τα συμφέροντα Τουρκίας και Αγγλίας.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΜΟΛΙΣ 96,7% ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΈΧΕΙ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!!!

ΜΟΛΙΣ ΤΟ 0,3% ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΌΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ- ΌΧΙ ΤΟ 97% ΌΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟHE


Του Gregory Wrightstone, 
Εκτελεστικού Διευθυντή του Συνασπισμού CO2
Mετάφραση: Απολλόδωρος

Πιθανότατα έχετε ακούσει ότι το 97% των επιστημόνων συμφωνεί ότι η κλιματική αλλαγή προκαλείται από τον άνθρωπο. Η συντριπτική πλειονότητα των επιστημόνων δεν έχει καμία άποψη για το αν η κλιματική αλλαγή οφείλεται στον άνθρωπο, γιατί είναι πέρα από τις σημερινές μας γνώσεις για να απαντήσουμε.

Μόνο το 0,3% των επιστημονικών εργασιών δηλώνουν ότι ο άνθρωπος είναι η αιτία της κλιματικής αλλαγής. Και όταν ερωτήθηκαν, μόνο το 18% των επιστημόνων πίστευε ότι ένα μεγάλο μέρος -ή το σύνολο- της πρόσθετης κλιματικής αλλαγής θα μπορούσε να αποτραπεί.

ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΝΕΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΟΙ ΗΠΑ!

Ο Π.Ο.Υ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ! 
ΒΙΝΤΕΟ



ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ 46 ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε την Τρίτη ότι μαχητές στο κατεστραμμένο από τις συγκρούσεις Σουδάν κατέλαβαν ένα κεντρικό δημόσιο βιολογικό εργαστήριο που κρατούσε δείγματα ασθενειών όπως η πολιομυελίτιδα και η ιλαρά, δημιουργώντας μια «εξαιρετικά, εξαιρετικά επικίνδυνη» κατάσταση.

Η ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ (*) ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


 Ο ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ 




Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης, 
Δικηγόρος Αθηνών

ΠΡΟΪΔΕΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ:

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη παραμένει μέχρι το τέλος της κοινοβουλευτικής της θητείας σταθερά προσκολλημένη στο προ τριετίας ολοκληρωτικό περί πανδημίας αφήγημά της, επιμένοντας να θεσπίζει –ενώ η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού βρίσκεται σε φάση παγκόσμιας ύφεσης– «έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας» που ισχύουν σε ιδιωτικές και δημόσιες δομές υγείας και σε κλειστές δομές κοινωνικής φροντίδας.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΛΕΡΤ Ε.Ε.-ΚΙΝΑΣ

ΝΕΑ (ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ) ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ BRICS ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ!
ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΟΔΟΛΑΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ «ΑΠΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ;



Του Γιάννη Τσιρογιάννη

Τα τελευταία χρόνια η «δυτική» κοινωνία έχει επιδοθεί σε έναν λυσσαλέο αντιρατσιστικό αγώνα στην προσπάθειά της να αποδείξει πόσο «προοδευτική» είναι.

Στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης και πολυπολιτισμικότητας, της λεγόμενης πολιτικής ορθότητας και του «diversification», οι πολίτες -και συγκεκριμένα οι λευκοί πολίτες- της Αμερικής, Ευρώπης, Αυστραλίας και όπου υπάρχει «Δύση» βομβαρδίζονται καθημερινά από διαφημιστικά σποτάκια μέχρι νέους κανόνες στον χώρο εργασίας ή και κάθετες νομοθεσίες, που τους υπαγορεύουν πώς να συμπεριφέρονται «ορθά», προκειμένου να μην προσβάλλουν τους άλλης φυλής συνανθρώπούς τους και κάθε λογής μειονότητες.

ΕΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ...

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ: Ο ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!

Ο εκ προμελέτης εμφύλιος των ΗΠΑ με βάση ημερομηνίες και γεγονότα!

24/08/22. – Διορίστηκε πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Σουδάν (μετά από 25 χρόνια)

28/09/22. – Ο Πρέσβης των ΗΠΑ προειδοποιεί το Σουδάν να μην υπογράψει συμφωνία για τη δημιουργία ρωσικής ναυτικής βάσης.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Τρίτη 25 Απριλίου 2023

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

 ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ 15 ΛΕΠΤΩΝ" ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 ΤΟΥ ΟHE ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ WEF


2 ΒΙΝΤΕΟ



Από τον Sikh For Truth
- Εκδότη του Truth Talk UK
και τακτικό συνεργάτη του The Expose
Mετάφραση: Απολλόδωρος


Η κυβέρνησή σας προωθεί σχέδια για να φέρει τις πόλεις των 15 λεπτών σε μια τοποθεσία κοντά σας. Αποτελούν πνευματικό τέκνο της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ και στην πραγματικότητα είναι λουκέτα για την Κλιματική Αλλαγή.

Και μόλις συνδυαστούν με μια ψηφιακή ταυτότητα, μια βαθμολογία πίστωσης άνθρακα και ένα προγραμματιζόμενο ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC) token, έχετε την τέλεια συνταγή για τη δημιουργία μιας ψηφιακής υπαίθριας φυλακής.

ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «Η ΧΙΜΑΙΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...

JOSEPH TRITTO: «ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΧΙΜΑΙΡΙΚΟΥ ΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ. ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ»


Joseph Tritto Καθηγητής χειρουργός και συγγραφέας του βιβλίου «Η χίμαιρα που άλλαξε τον κόσμο»: είναι τεκμηριωμένο, αυτός ο τύπος χιμαιρικού ιού δημιουργήθηκε σε εργαστήριο. ΗΠΑ και Κίνα συνεργάζονταν.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη στις 24/4/2023 του Ιταλού Καθηγητή Joseph Tritto στη France-Soir:

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ miRNA ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΦΗ .

ΝΕΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 



Του Peter A. McCullough, MD, MPH

Οι ειδήσεις βουίζουν για την προσφορά τροφίμων από τους φόβους για την έλλειψή τους, έως τη γενετική τροποποίηση. Κατά την αναπαραγωγή και τη χρήση μορφών σκόπιμης επιλογής με βάση το μέγεθος και την ποιότητα των προϊόντων διατροφής, οι αγρότες έχουν αξιοποιήσει τη γενετική.

Ο ΤΕMPORA O MORES...

Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.




Γράφει η Καλλιόπη Ταχτσόγλου 

1. «Πλάκα μοῦ κάνετε;;τί νὰ φοβηθῶ ! ἕνα γκέϊ φιλί;;» ἀπάντησε μὲ γενναιότητα ἡ γενναιοτάτη ἀοιδὸς ποὺ σιωποῦσε καὶ σιωπᾶ τόσα χρόνια στὰ ὅσα σοβαρὰ συμβαίνουν στὴν πατρίδα μας !

2.«Πολὺ τυχερὴ ποὺ φίλησα αὐτὸ τὸ στόμα μὲ αὐτὴ τὴν φωνή» ἀπάντησε ἡ ἠθος(!!) ποιὸς ποὺ φίλησε σὲ ἑλληνικὴ (!!) σειρὰ τὴν ἀοιδό. Οὐδὲν σχὀλιον !

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;...

ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!


Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 

Ενώ ο ελληνικός λαός καθημερινά χειμάζεται, από τη μεγάλη ακρίβεια, με υπεύθυνη την  κυβέρνηση της ΝΔ και παρατηρεί με οργή τα επικοινωνιακά της τεχνάσματά της  προκειμένου να αποποιηθεί των ευθυνών της για το έγκλημα στα Τέμπη παρακολουθούμε με λύπη να υφίσταται κατακερματισμός των πατριωτικών δυνάμεων με ορθόδοξα χαρακτηριστικά! 

ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

GOLDMAN SACHS: «Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ 
ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ»





Της Katabella Roberts

Τα δύο τρίτα των επαγγελμάτων σε ολόκληρη την Αμερική θα μπορούσαν να αυτοματοποιηθούν εν μέρει από την τεχνητή νοημοσύνη (AI), προειδοποιούν οικονομολόγοι της Goldman Sachs.

Σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στις 5 Απριλίου, οι οικονομολόγοι Τζόζεφ Μπριγκς και Ντέβες Κοντνάνι ανέφεραν ότι ένα νέο κύμα συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης, όπως το ChatGPT, θα μπορούσε να έχει «σημαντικό αντίκτυπο» στις αγορές εργασίας σε όλο τον κόσμο, ενώ οι εξελίξεις στην εν λόγω τεχνολογία θα μπορούσαν να προκαλέσουν αλλαγές στις ροές εργασίας που θα μπορούσαν να «εκθέσουν το ισοδύναμο 300 εκατομμυρίων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης στην αυτοματοποίηση».

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Η ΖΩΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ...ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ...

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΖΩΑ;



Γράφει ο Led Philipps Osram

Ποιό ζώο θα πει όχι;

Τα ζώα αγαπούν τα ζώα από την φύση τους και από το ένστικτό τους.
Το ζώο που είναι φυτοφάγο συνυπάρχει με το είδος του σε κοπάδια για λόγους προστασίας και αλληλοκάλυψης έναντι των σαρκοβόρων.
Μια χαρά ζουν τα κοπάδια αυτά, χωρίς έριδες και καβγάδες και μόνο τα αρσενικά πλακώνονται στις κουτουλιές την περίοδο του ζευγαρώματος.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ!


KΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ FRANCIS A. BOYLE: «ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΝΕΧΕΤΑΙ Σ’ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ COVID19 ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ mRNA»!
ΒΙΝΤΕΟ


Ο Francis Anthony Boyle δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καθηγητής διεθνούς δικαίου στο Κολέγιο Νομικής του Πανεπιστημίου του Ιλινόις δηλώνει: το Πεντάγωνο ενέχεται σ’ ανάπτυξη επιθετικού βιολογικού όπλου covid19 όσο και των βιολογικών όπλων εμβολίων mRNA!

 Ο τελικός στόχος DARPA, Πενταγώνου, FDA,CDC,CIA κ.α είν’ ο έλεγχος και η μείωση πληθυσμού και υπερκέρδη. Παγκόσμια υπερθνησιμότητα 12.000.000!

ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΕΔΕΙΚΝΥΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ: ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΈΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ 




Γράφει ο Gary D. Barnett 
Μετάφραση: Απολλόδωρος

"Ξεγελάστε με μια φορά, ντροπή σας. Ξεγελάστε με δύο φορές, είμαι ηλίθιος. Ξεγελάστε με τρεις ή περισσότερες φορές συνεχόμενα, και είμαι ψηφοφόρος".

~ Jarod Kintz

Θεέ μου, ζωντανοί- είναι εκπληκτικό ότι απέχουμε μόλις δεκαοκτώ μήνες από ακόμη μία διανοητικά διαταραγμένη προεδρική "εκλογή" και το τσίρκο της παραφροσύνης είναι ήδη στην πόλη. Ποιος θα είναι υποψήφιος; Ποιος θα κατέβει υποψήφιος; 

ΕΔΩ, ΣΤΗ ΡΩΓΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...

EΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ “ΣΧΙΣΜΕΣ ΧΡΟΝΟΥ” ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ
 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ “ΣΧΙΣΜΕΣ” ΧΡΟΝΟΥ.

Οι ερευνητές επανέλαβαν το κλασικό πείραμα διπλής σχισμής χρησιμοποιώντας λέιζερ, οι σχισμές τους όμως είναι χρονικές και όχι χωρικές.

Επιστήμονες έδειξαν ότι μπορούν να στείλουν το φως μέσα από “σχισμές” χρόνου.

ΜΕ ΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ...


ΕΙΝΑΙ Η «ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ» ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ;
ΒΙΝΤΕΟ


Άρθρο της Dr. Tess Lawrie, MBBCH, PHD

Μετάφραση: Ominus Prime

Νιώσατε τον τελευταίο καιρό ότι ζείτε σενάριο ταινίας; Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή, σε μεγάλο βαθμό, το ζούμε. Όλα αυτά που βλέπουμε και βιώνουμε έχουν ήδη συμβεί – στο Χόλιγουντ!

Αισθάνομαι ότι η απελπισία και ο φόβος μπορεί να τους οδηγήσουν να παίξουν το τελευταίο τους «εξωγήινο χαρτί» αρκετά σύντομα, ίσως και αυτό το καλοκαίρι... ! Ας μην ξεγελαστούμε αυτή τη φορά...

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗΦΟΡΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΤΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

ΥΜΝΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ


ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

+++ 

 Αναστάσεως ειρήνη, Αναστάσεως χαρά
σας χαρίζω Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΣ, στας δικάς σας τας ψυχάς.
 Σας μετέφερα τεκνία, στου ουρανού τη θαλπωρή,
 αιωνίως η ψυχή σας ΚΥΡΙΟΝ ΤΗΣ να θωρεί.

 Σας δεικνύω τας πληγάς μου, όπως τότε στον Θωμά,
 διά εσάς εθυσιάσθην Ο ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.
 Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΣ, σας προσμένω εκεί ψηλά,
 ενωμένοι εσείς παιδιά μου, να μου πείτε ΩΣΑΝΝΑ.

ΕΝΑΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΆΗ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ!!!

 Η ΡΩΣΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
«Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»
 

2 ΒΙΝΤΕΟ




Η ρώσικη ταινία ”ο Ρωσικός Σταυρός”. Ένα φιλμ για τη μεταστροφή ενός αλκοολικού μετά το όραμα με τον Άη Γιώργη! Αναλαμβάνει να διακονέψει κουβαλώντας ένα σταυρό προς αναστήλωση του ναού του χωριού του!!!

Mια υπέροχη ταινία το φιλμ ” Русский Крест”, ”ο Ρωσικός Σταυρός” που κυκλοφορεί τώρα είναι μια παραγωγή του 2023.

Η ΟΡΘΗ ΘΕΣΗ ΠΕΡΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΩΣΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.


Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ



π. Ιωάννη Ρωμανίδη

Οι αιρετικοί πιστεύουν σε έναν θεό, τον οποίο δημιούργησαν με την λογική και την φαντασία τους. Ο Θεός τον οποίον πιστεύουν δεν είναι Θεός της αποκαλύψεως, αλλά της ανακαλύψεως της λογικής και της επεξεργασίας του στοχασμού. 

Ένας τέτοιος θεός είναι ανύπαρκτος… Οι Πατέρες αθέους ονομάζουν και τους αιρετικούς… Εννοούν ότι αυτός ο θεός στον οποίον πιστεύουν αυτοί δεν υπάρχει. Είναι ανύπαρκτος.

ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

 

ΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ «PROJECT ICEBREAKER», ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

ΒΙΝΤΕΟ






Γράφει ο  Brandon Smith

Απόδοση Ελλήνων Αφύπνιση


Με τα CBDC σε ισχύ και χωρίς φυσικά μετρητά να υπάρχουν, οι αποταμιεύσεις σας δεν θα είναι ποτέ πραγματικά δικές σας και ποτέ δεν θα μπορείτε να κρατήσετε την αγοραστική σας δύναμη στα χέρια σας.


Υπήρξε εκτενής συζήτηση τα τελευταία δύο χρόνια στους κύκλους των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης σχετικά με τους κινδύνους των ψηφιακών νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC). Ενα νομισματικό πλαίσιο πολύ παρόμοιο με προϊόντα που βασίζονται σε blockchain όπως το bitcoin αλλά ελέγχεται άμεσα από τους κεντρικούς τραπεζίτες.

ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ;...


Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΔΟ





Τού Φοίβου Κλόκκαρη,
αντιστράτηγου ε.α.

Ο Ελληνισμός της Κύπρου βιώνει επί μισό αιώνα τα δεινά της Τουρκικής εισβολής του 1974 και της συνεχιζόμενης κατοχής. 

Η Τουρκία εφάρμοσε και στα κατεχόμενα εδάφη μας, τον δοκιμασμένο φρικτό μηχανισμό εξόντωσης άοπλων πληθυσμών της Μικράς Ασίας (Αρμένιοι, Έλληνες κ.ά.), με πράξεις βίας και εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας (παραβίαση άρθρων 7και 8 τού ΔΠΔ) που έμειναν ατιμώρητα, αλλά ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ

  ΩΣ ΓΕΝΝΑΙΟΝ ΕΝ ΜΑΡΤΥΣΙΝ ΑΘΛΟΦΟΡΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΥΝΕΛΘΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΥΦΗΜΟΥΜΕΝ ΣΕ!




Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ

Ο Άγιος Μεγαλομάρτυς Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος ανήκει στη χορεία των μεγαλομαρτύρων και είναι από τους λαοφιλεστέρους Αγίους της Εκκλησίας μας. Έζησε κατά τα τέλη του 3ου αιώνος μ.Χ. και τας αρχάς του 4ου επί της βασιλείας του Διοκλητιανού.

Η εποχή του υπήρξε εποχή σκληρών διωγμών και εξοντωτικών κατά της Χριστιανικής Πίστεως. Ο Γεώργιος είχε μεγάλο αξίωμα. Ήτο κόμης και διακρινόταν σ' όλες τις στρατιωτικές επιχειρήσεις για την γενναιότητά του και την ανδρεία του.