Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΜΕ;


ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΝΕΙΡΟ 





 Γράφει ο Δημήτρης Αβραμίδης


Τους είδα, τους ονειρεύτηκα σε έναν τόπο ρημαγμένο περπατούσα και αντίκρισα τον Λεωνίδα και πίσω του οι 300.

Κατάλαβα αμέσως ότι δεν ήταν οι πολεμιστές του, αλλά ήταν Έλληνες που τίμησαν τη Μάνα μας.

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ; ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ;


ΣΟΚ! ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΕ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ… Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ!



1η Οκτώβρη 1946… βγαίνει η απόφαση της δίκης της Νυρεμβέργης κι είναι καταπέλτης για τα πειράματα του «Άγγελου του Θανάτου» (ναζί Μένγκελε) στο… στρατόπεδο εξόντωσης Άουσβιτς…

3 Νοέμβρη του 1957… ξεσηκώθηκε η «πολιτισμένη» δύση καταγγέλλοντας (υποκριτικά) την ΕΣΣΔ πως «δολοφόνησε με φρικτό θάνατο» («πέθανε μόνη της κι αβοήθητη η σκυλίτσα»… κατάγγειλαν οι ηγέτες της δύσης κι οι πρωτοεμφανιζόμενες οργανώσεις «δικαιωμάτων» που άρχισαν να κατασκευάζουν οι ιμπεριαλιστές), για τη Λάικα, την αδέσποτη σκυλίτσα που οι Σοβιετικοί έστειλαν στο διάστημα με το Sputnik 2…

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Μάρτης 2021… οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες ανακοινώνουν πανηγυρικά ότι προχωρούν τα πειράματα εμβολίων σε παιδιά… «Δοκιμάζουν εμβόλια σε βρέφη και μικρά παιδιά» κι αυτό βαπτίζεται «παιδιατρική μελέτη«…

ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ «ΑΥΞΗΣΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ»


ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΕ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ SARS–COV-2.ΤΟ SELF TEST ΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ 
«ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ»;





Του Δημητρίου Νικ. Δασκαλάκη, Δικηγόρου Αθηνών


Ακούγοντας τις πρόσφατες κυβερνητικές εξαγγελίες, οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η επανεκκίνηση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής στην πατρίδα μας συνδέεται αναγκαστικά με την μαζική χρήση rapid test που θα διανέμεται δωρεάν από τα φαρμακεία.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου αλλά και τις δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων (Βλέπετε συνέντευξη του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κου Κυριάκου Πιερρακάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ  και συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού της Κυβέρνησης κου Αθανασίου Κοντογεώργη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ) η κυβέρνηση αποφάσισε από τις αρχές Απριλίου να ξεκινήσει την δωρεάν χορήγηση στους πολίτες από τα φαρμακεία του self test (αυτοδιαγνωστικού τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του ιού SARS-CoV-2) το οποίο χαρακτηρίζεται από τους αρμόδιους φορείς ως το νέο «εργαλείο» για την αντιμετώπιση της πανδημίας του προαναφερομένου κορωνοϊού.

ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...


 ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ASTRAZENECA ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ VAXZEVRIA, ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ, ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ 
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


Υγειονομική τρομοκρατία: Το εμβόλιο AstraZeneca μετονομάστηκε σε Vaxzevria σαν την τρομοκρατική οργάνωση την Al Nusra που αποκλήθηκε Hayʼat Taḥrīr al-Shām για να σβήσει τα θανατηφόρα ίχνη της, προς αναβάπτιση και ξέπλυμα!!!

Το εμβόλιο AstraZeneca μετονομάζεται μετά το συνεχές φιάσκο με θανάτους και σοβαρές παρενέργειες κυρίως θρομβώσεις. Η αλλαγή του ονόματος έρχεται να μετριάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που έχει προκαλέσει η διαδρομή του…Από AstraZeneca τώρα θα ονομάζεται Vaxzevria.

ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...


Η ΚΡΑΥΓΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ
25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021




Γράφει ο Νικόλαος Λ. Μωραΐτης

Με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, το 2021 συμβολίζει για τους Έλληνες την νεκρανάσταση του Ελληνικού Έθνους, που αναβαπτίσθηκε στην κολυμβήθρα της ελευθερίας και πέρασε πάλι από τον πολιτικό θάνατο, στη ζωή. 

Φέτος είναι μια σημαντική χρονιά στην Ιστορία του νεότερου Ελληνισμού που δίνει την ευκαιρία να τιμήσουμε την αδάμαστη γενιά των Ελλήνων, η οποία, με τους ηρωικούς αγώνες και τις μεγάλες θυσίες της, αποτίναξε τον Οθωμανικό ζυγό.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

ΓΑΛΛΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ


DR ERIC LORIDAN:«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΑΦΟΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΑ ΤΕΣΤ; ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ, ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ»!

ΒΙΝΤΕΟ



O Χειρούργος Dr Eric Loridan: για το σχολείο τα παιδιά θα υποβάλλονται συστηματικά σε τεστ. Τα παιδιά σας είναι όμηροι αφότου φόρεσαν τη διαρκή μάσκα στο σχολείο.

Θα δεχθείτε το πέρασμα στα τεστ; Θα το πάτε μέχρι την άκρη μέχρι που θα υπακούσετε στα επίσης βλακώδη εμβόλια; Τα παιδιά σας δεν είναι άρρωστα, δεν μολύνουν, δεν σκοτώνουν.

ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ", ΤΑ "ΔΩΡΕΑΝ" ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ!

Α.ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:«ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΥΓΝΟ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ" ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ»
Γ. ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ: «ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!»

2 ΒΙΝΤΕΟ


Τα βίντεο που ακολουθούν είναι άκρως αποκαλυπτικά όχι μόνον για τα αίτια που προωθούν την "πανδημία, τους εμβολιασμούς και τα δωρεάν ράπιντ τέστ αλλά και για τους κινδύνους ή τους σκοπούς οι οποίοι κρύβονται πίσω από αυτά.

Πέρα όμως από την ειδική επιστημονική πλευρά τού θέματος και την φίμωση κάθε υπεύθυνης επιστημονικής αντιπαράθεσης, η σκυτάλη παραδίδεται στους πολίτες οι οποίοι είναι και οι  άμεσοι υπεύθυνοι για τα τού οίκου τους.  

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ; ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;



Ο ΙΤΑΛΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ANGELO GIORGIANNI ΥΠΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΓΙΑ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ COVID19



Ο Ιταλός δικαστής Angelo Giorgianni μόλις υπέβαλε προσφυγή για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης. 

Αυτή η προσφυγή του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής (Organizzazione Mondiale della Vita) επέρχεται μετά από τις προσφυγές που έχουν κατατεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου της Χάγης και του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ, για παραβιάσεις του κώδικα της Νυρεμβέργης και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας , από τους δύο Ισραηλινούς δικηγόρους Ruth Machnes Suchovolsky και Arie Suchowolsky, της δικηγορικής εταιρείας A. Suchovolsky & Co.

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ "ΦΙΛΩΝ" ΚΑΙ "ΣΥΜΜΑΧΩΝ" ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ


ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ
 
ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΔΟΥΛΟΙ






Του Νίκου Ιγγλέση, 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 25ης Μαρτίου κατέληξε, με ελληνικές υπογραφές, σ’ ένα κείμενο Συμπερασμάτων που αποτελεί απενοχοποίηση και «φιλικό χάδι» προςτην Τουρκία. Οι τουρκικές εφημερίδες πανηγύρισαν, ενώ οι πολιτικοί σε Αθήνα και Λευκωσίαεξέφρασαν την ικανοποίησή τους !

ΒΑΡΥ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ CDC:«1.524 ΘΑΝΑΤΟΙ, 31.079 ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ COVID mRNA»!



Το CDC πρόσθεσε περισσότερα δεδομένα στο Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), μια βάση δεδομένων που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και παρακολουθεί παρενέργειες και θανάτους που προκαλούνται από εμβόλια.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΗ...


ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΜΑΣ


ΙΕΡΩΝΥΜΕ;!




Γράφει ο Νικήτας Αποστόλου


Δεν γιορτάσαμε φέτος την Εθνική Επέτειο! Δεν υπάρχει γιορτή χωρίς την συμμετοχή του Λαού. Η βουβαμάρα, οι άδειες πλατείες, η όποια κυκλοφορία ανθρώπων με φιμωμένο το μισό πρόσωπο και το άλλο μισό κατσούφικο, είναι τα στοιχεία που χαρακτήριζαν την ημέρα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΔΗΜΙΑ" ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ


ΚΑΘ. DIDIER RAOULT:
«ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ! Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ COVID ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ! Ο ΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ»!

2 ΒΙΝΤΕΟ


Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του 23.3.21 ο Λοιμωξιολόγος Καθηγητής, Διευθυντής του IHU Méditerranée Infection ο Didier Raoult είπε σχετικά με τα εμβόλια ότι τώρα είναι η περίοδος του πειραματισμού, ότι το AstraZeneca έχει πιο ανεπιθύμητες παρενέργειες στους νέους ενώ στους ηλικιωμένους δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!


UTOPIA: ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.



Μια προφητική Αυστραλιανή ταινία μικρού μήκους γυρισμένη από τον ομογενή Costa Nikas με τη συμμετοχή αρκετών ομογενών ηθοποιών από το 2019, δηλαδή προτού γνωρίσουμε τους περιορισμούς του lockdown και τις καταδόσεις των συμπολιτών μας “για το καλό μας”. Ωστόσο αποδεικνύεται προφητική για το σήμερα και ίσως και για το μέλλον.

ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ῬΥΘΜΙΣΕΙ"ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ;


ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΜΙΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΕΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΩΡΑ.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;




Γράφει ο Nikos Fonias


Τοτε που καποιοι μας θεωρουσατε ψεκασμενους...σας ειχα προειδοποιησει προσωπικα, επανειλλημενα και εγκαιρως...!

Καλά τα παχιά λόγια, καλές οι δήθεν επαναστατικές κορώνες και οι Ελληνικές σημαίες και τα ζήτω, αλλά όταν έρχεται η ώρα των πράξεων λίγοι/ες φωνάζουν παρών ή παρούσες. Με κάθε διαθέσιμο τρόπο...με πράξεις που κάποιοι γνωρίζουν ή που δε γνωρίζει κανένας...!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ!...


O ΑΓΙΟΣ  ΚΙΡΙΛ ΣΜΥΡΝΟΦ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΕΛΕΣΕ 
ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΒΑ ΠΟΤΑΜΟ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΣΕΙ ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΛΟΓΩ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ. 


O Άγιος Μητροπολίτης Αγ. Πετρούπολης Κιρίλ (Σμυρνόφ) είχε εντολή να μην τελέσει στα Θεοφάνεια καθαγιασμό υδάτων στο Νέβα ποταμό λόγο μολυσματικής ασθένειας. Την αθέτησε και τον τέλεσε.. Αυτή είναι η πίστη των αγίων!

O Άγιος Μητροπολίτης Κιρίλ (Σμυρνόφ),ως επίσκοπος, επικεφαλής της επισκοπής της Αγίας Πετρούπολης, στη Ρωσία έπρεπε να κάνει τον καθαγιασμό των υδάτων στο Νέβα ποταμό την ημέρα των Θεοφανίων. 

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΕΙΝΑ!


ΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΒΡΑΖΕΙ Η ΓΗ ΜΟΥ ΟΛΗ…


 

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

+++ 

 Τα τέκνα Σου προσμένουμε Κύριε την φωνή Σου, 
έλα Εσύ και δώσε μας, την Θεία διδαχή σου. 
Μείναμε μόνοι Κύριε, χωρίς άλλον προστάτη,
 αφού όλοι Πατέρα μου, μας γύρισαν την πλάτη.

 Όλοι μας βλέπουν σαν εχθρούς, όλοι μας κυνηγάνε,
πώς να μας βλάψουν πιο πολύ, όλοι αυτοί κοιτάνε. 
Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ, Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ,
 ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ Η ΜΑΝΝΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ. 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!


ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ! ΜΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S ! ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


-

Καλημέρα αυτό το βίντεο είναι στ΄αγγλικά γιατί θέλω να σας περιγράψω σε εσάς στο λαό του κόσμου αυτό που συμβαίνει σήμερα στο Ισραήλ. Θέλω να σας περιγράψω τη ζωή ενός μη εμβολιασμένου Ισραηλινού. Μια μέρα ξυπνήσαμε σ΄έναν ολοκληρωτικό εφιάλτη, οι ζωές μας καταστράφηκαν. 

ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΡΑΧΗΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ: «ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.»

 ΒΙΝΤΕΟ


Ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ξέφυγε προφανώς μια σημαντική πληροφορία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΑΚΟΥ "ΠΡΟΕΔΡΟΥ" ΤΩΝ ΗΠΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ:«Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ»

ΒΙΝΤΕΟ


 Ο ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΡΩΜΑΝΟ

Ο Γιώργος Ρωμανός Συγγραφέας Αναλυτής, Ιστορικός ερευνητής, μιλάει για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και για όλες τις συζητήσεις και προσφυγές στο Δ.Δ. της Χάγης με θέμα:
«Ο χάρτης Μπάιντεν στηρίζει τη Γαλάζια Πατρίδα και τον ελληνικό ενδοτισμό» 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝΚΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ

Γ. ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ:«ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ, ΤΑ ΤΕΣΤ PCR ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ»

ΒΙΝΤΕΟ


«Έχουμε δικτατορία και όχι δημοκρατία στη χώρα μας» είπε μιλώντας στον Focus FM 103.6 ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός. 

Σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, αναφέρθηκε επίσης στα τεστ για τον Covid-19, στα αντισώματα, καθώς και στα εμβόλια.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ!!!

TΟ LOCKDOWN ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΙ!




Γράφει ὁ Κωνσταντῖνος Βουγᾶς


Τό lockdown ἔχει γίνει πλέον ἕνας παγκοσμίως γνωστός ὅρος. Εἶναι τό “ἐργαλεῖο” πού χρησιμοποιεῖ ἡ πλειοψηφία τῶν κυβερνήσεων τοῦ πλανήτη μας γιά νά περιορίσουν τήν διασπορά τοῦ Sars-Cov-2. 

Οἱ κυβερνήσεις ἔχουν πείσει τόν κόσμο ὅτι τό lockdown εἶναι ἡ μοναδική λύση γιά τήν προστασία τῆς ὑγείας τῶν πολιτῶν καί τοῦ συστήματος ὑγείας. 

Ἡ ἀλήθεια ὅμως εἶναι ὅτι μέ αὐτή τήν τακτική, ἡ ὁποία ἐφαρμόζεται μέ ἰδιαίτερο “ζῆλο” στήν πατρίδα μας, ΔΕΝ προστατεύεται ἡ ὑγεία καί ἡ ζωή τῶν πολιτῶν καθώς, ὅπως θά δείξουμε παρακάτω, TO LOCKDOWN ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΕΙ! 

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΠΩΣ ΑΠΟΚΟΨΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ-ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!



«Αφήστε τα παιδιά να έρθουν κοντά μου» 

Ιησούς Χριστός.

Γράφει ο Ιωάννης Βαρκάρης.

Φέτος οι Νέο Έλληνες γιορτάσανε τα 600 χρόνια σκλαβιάς τους και επ ευκαιρίας των μεγάλων εορτασμών και των συγκινητικών εκδηλώσεων σε όλη την αποικία των αγγλογάλογερμανών είπα να γράψω ένα άρθρο για τις νέες γενιές τις οποίες ενδεχομένως οι παλαιότεροι έχουν σταματήσει να σκέφτονται ή για να ακριβολογώ η γερουσία της Ελλάδας και του πλανήτη λόγο του ατομισμού και του άκρατου εγωισμού τους έχουν μετατραπεί σε γενιά καιάδα που τρώει τα παιδιά της.

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ: ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΥΤΗ Η ΓΙΟΡΤΗ. ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΩΡΑ!





Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης     

Δεν σας αξιώνει κανένας Έλληνας, να γιορτάσετε μια Εθνική Επέτειο χωρίς Έλληνες.

Όχι δεν έχετε θέση στη γιορτή.

Όχι με τον λαό κλεισμένο στα σπίτια του.

ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΗΡΩΪΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ..


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΙΣΙΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ




«Μία κόρη απλή, μεγαλωμένη σ’ ένα βράχο[1], θρεμμένη μέσ’ στη θλίψη, μη αναπνέοντας παρά τον αέρα του πατριωτισμού, θα ακουσθεί άραγε από ένα πλήθος κυριών βυθισμένων στις απολαύσεις της ζωής, τριγυρισμένων, από τα παιδικά τους χρόνια, απ’ όλα τα θαύματα του ανθρωπίνου πνεύματος, τις ωραίες τέχνες και τις πολυτέλειες, συνηθισμένων στην κομψότητα των τρόπων, στον αττικισμό του λόγου; 


O AΠOHXOΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΎΣΕΙΣ!



Κινητοποιήσεις πολιτών πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα την 25η Μαρτίου, παρά την μονοήμερη πλήρη απαγόρευση συναθροίσεων που επέβαλε πανελλαδικά η κυβέρνηση μέ την ΚΥΑ Β1119, και παρά την εξειδικευμένη διαταγή της ΓΑΔΑ για την Αθήνα.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 


Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ 4,5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ;


Ο Π.Ο.Υ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΣΤ PCR COVID-19 ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ: ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ» ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ! ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ (LOCKDOWN) ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ, ΠΑΝΤΕΛΩΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ


Άρθρο του καθηγητή Michel Chossudovsky

Ο ΠΟΥ επιβεβαιώνει ότι η διαδικασία του τεστ PCR για τη Covid όπως εφαρμόζεται δεν είναι έγκυρη. Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιστημονική βάση για την εφαρμογή του εμβολίου Covid.

Τα Απαγορευτικά (lockdowns) και τα οικονομικά μέτρα που οδήγησαν σε κοινωνικό πανικό, μαζική φτώχεια και ανεργία (υποτίθεται για να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού) δεν έχουν καμία απολύτως δικαιολογία.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ «ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΧΕΙ: ΨΕΥΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»


Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ Η ΜΝΗΜΗ, ΒΑΤΟΣ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΜΕΝΗ...




Του Στέλιου Συρμόγλου


Επέτειος από τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821 σήμερα. Και βλέπω εκτός των υποκριτικών εκδηλώσεων και πομπωδών δηλώσεων και τον εθνικό κατήφορο με...πολλά likes στο facebook, βλέπω την Ελλάδα σαν ένα γιγάντιο βράχο, που αναζητώντας τη μοναξιά υψώνεται προς τον ουρανό της δόξας, απτόητος από τον κατακλυσμίαιο χειμώνα της ιστορίας.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΪΔΕΣ


«Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821»




Ελληνίδα Μάνα με το νεκρό παιδί της, Αγνώστου, Γαλλικής σχολής, Α' μισό 19ου

Αιώνα, Λάδι σε μουσαμά, 83 X 100 εκ., Συλλογή Μιχάλη και Δήμητρας Βαρκαράκη

O πόνος, τα βάσανα, ο ηρωισμός και η προσφορά των γυναικών στον αγώνα αναδύονται στην έκθεση «Η Γυναίκα στην Επανάσταση του 1821» που φιλοξενεί το Ίδρυμα Θεοχαράκη από τις 23 Μαρτίου.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ:Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΓΕΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΓΕΝΟΣ 

Δ΄ ΜΕΡΟΣ-2 ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει και παρουσιάζει ο Κυανός Ουρανός

Ζ - 1967 ως σήμερα trans δημοκρατία & τι έρχεται

Το ψευτορωμέηκο δεν κυβερνά αλλά διαφεντεύει την Ελλάδα εδώ και 200 χρόνια καπηλευόμενο το αίμα και τον ιδρώτα του Έλληνα. Δεν καλύπτει μόνον την πολιτικήν εξουσία αλλά και την οικονομική και θρησκευτικήν εξουσία, οδηγώντας την μακρυά από τις πατροπαράδοτες αρχές.

Το Ελληνικόν γένος ενώ "πλοήγησεν" την ανθρωπότητα τουλάχιστον δις πολιτικο-στρατιωτικώς κι εσαεί πολιτιστικώς σήμερον κατήντησε εξαθλιωμένο πολιτικο-οικονομικώς, κοινωνικο-ηθικώς και στρατιωτικώς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021


ΤΟ 1821 ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΕΣ ΕΛΙΤ! ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!





1. Η επανάσταση του 1821, η πρώτη επανάσταση για την αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού στα Βαλκάνια, ξεκίνησε μεν, όπως κάθε λαϊκή επανάσταση, «από τα κάτω», αλλά οι προεργασίες για αυτήν είχαν ξεκινήσει από πριν, από τις πνευματικές κυρίως ελίτ των Ελλήνων στο εξωτερικό (Ρωσία κ.α.), στις οποίες αργότερα προστεθήκαν και οι οικονομικές ελίτ (μεγαλέμποροι, καραβοκύρηδες κ.λπ.). 

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

ΑΦΙΕΡΩΜΑ:Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ!

 ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΣ
ΒΑΘΥΧΡΟΟΥ ΟΡΜΗΣ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!



Γράφει ο Γιώργος Βολουδάκης


Ὢ τρακόσιοι! σηκωθῆτε

καὶ ξανάλθετε σ᾿ ἐμᾶς·

τὰ παιδιά σας θέλ᾿ ἰδῆτε

πόσο μοιάζουνε μ᾿ ἐσᾶς.

(«Ύμνος εις την Ελευθερίαν» Στρ. 78)

Είναι πολύ δύσκολο να σηκώσω πένα και να γράψω για τον αγώνα, είναι βαρύς ο δρόμος που περπατάει η πατρίδα, με τόσα φίδια να την κυκλώνουν, μέσα σε καιρούς όπου η καταπίεση και η ανελευθερία φτιασιδώνονται τόσο καλά...

ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ;


ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021
 ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ...

ΒΙΝΤΕΟ



Οι κινητοποιήσεις που οργανώνονται αυθόρμητα σε όλη την Ελλάδα, γιά τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, λαμβάνουν μορφή χιονοστιβάδας, επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες της κυβέρνηση και τις σχετικές εισηγήσεις των κρατικών υπηρεσιών.

 Από την στιγμή που το Μαξίμου ανακοίνωσε την απαγόρευση των παρελάσεων, οι αντιδράσεις σε όλη την χώρα οδήγησαν στην αυτοοργάνωση εκδηλώσεων. 

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΠΑΤΗΡ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ:ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ «ΥΜΝΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ»


Στον Ι. Ν. Αγίων Πάντων Καλλιθέας την Κυριακή, 14.03.2021 11:30​

στην Συνάντηση του «Κρυφού Σχολειού»  ομιλητή ήταν ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου ο οποίος ανέλυσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον «Ὕμνο εἰς τὴν Ἐλευθερίαν» του Διονυσίου Σολωμού.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο «ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ»

ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΝΖΑΡΟΥ



Ολόκληρος ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας σε ποίηση Διονύσιου Σολωμού και σύνθεση του Νικόλαου Μάντζαρου σε χορωδιακή μορφή, ένα επικό έργο που πρέπει όλοι να παρακολουθήσετε!

Τραγουδά η χορωδία Εργαστηριού παλαιάς Μουσικής Γ.Κωνστάτζου, διευθύνει ο Β.Φιδέτζης, παίζει πιάνο ο Α. Γαρουφάλης

1
Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.

2
Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ Η ΠΙΣΤΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ


«ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΩΡΕ! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»




Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός

«Ήταν πρωί, Σάββατο του Λαζάρου, 10 Απριλίου του 1826, όταν συγκροτήθηκε το νεκροδόξαστο εκείνο συμβούλιο αποφάσεως. Ήταν ένα συμβούλιο θανάτου. 

Οι καπεταναίοι είχαν αναλάβει να διερευνήσουν, με ανιχνευτές την ύπαρξη μυστικού δρόμου-διόδων για ακίνδυνο πέρασμα των Ελεύθερων Πολιορκημένων στην ελευθερία. Κανένας όμως δεν έφερε ελπιδοφόρα πληροφορία. 

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΗΣ


ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…


Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών


Σταυρώθηκε από την Σουλτανική βία η Ελλάδα το 1821, ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 χρόνια Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ελληνόφωνους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ…

ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΘΕΟΣ!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ:Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΓΕΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΓΕΝΟΣ 

Γ΄ΜΕΡΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ



Γράφει και παρουσιάζει ο Κυανός Ουρανός


Ε - Οθωμανοκρατία - Επανάστασις 1821

Αντιθέτως προς την Ρωμαιοκρατίαν, επί Οθωμανοκρατίας ο Ελληνισμός "αιμορράγησεν" ακατασχέτως φυσικώς και πνευματικώς, όπως συγκρατήση την πολιτιστικήν του κληρονομίαν κι αντισταθή εις τον βιαίως επιβληθέντα μεσαίωνα. 

25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ





Σήμερα η εκκλησία μας μαζί με τα 220 χρόνια από την επανάσταση, γιορτάζει όπως πάντα το χαρμόσυνο μήνυμα της θείας ενσάρκωσης, που με τόσο σαφή τρόπο μας το παρουσιάζει ο ευαγγελιστής Λουκάς στο Ευαγγέλιο του (κεφ. Α' στίχ. 26-38). 

 

200 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ZHTΩ Η ΑΙΩΝΙΑ

 ΕΛΛΑΔΑ

ZHTΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821