Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΘΩΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2020


Η ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΝΗΣΙΠΗΜΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΚΑΜΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ 2020
Γράφει ο Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς

Καθίσταται πρόδηλο ότι εκόντες άκοντες, βαίνουμε ολοταχώς εις την συμβατική χρονική ημερολογιακή καμπή της Αυγής του 2020, καθότι ο αδυσώπητος πεπερασμένος χρόνος επιδρά αφεύκτως εις τον κτιστό θνησιγενή βίο μας, σηματοδοτώντας την πάροδο του από το χθες στο σήμερα και μετέπειτα νομοτελειακά εις το αύριο. 

Η παρέλευσης του χρόνου εν άλλοις λόγοις, άρχεται εκ του παρελθόντος και εξικνείται εις το μέλλον, πρόκειται δια μία ιλιγγιώδη ταχύτητα του χρόνου, ο οποίος συνθλίβει την σταθερότητα της φύση μας, υπομημνίσκοντας μας ότι είμεθα χοϊκοί και «ληξιπρόθεσμοι» επί της γης και ουχί αιώνιοι και αθάνατοι.


ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ Γ. ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΤΕ ΝΕΟ ΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ...ΠΑΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣΓράφει ο Γιώργος Βολουδάκης

Αυτή την χρονιά σκέφτηκα να γράψω κάτι απλό, ο κόσμος κουράστηκε από την πολύπλοκη χρεονομία (γιατί δεν διαχειριζόμαστε πλέον τα του οίκου μας αλλά τα του «χρέους»  μας) και θέλει να απολαύσει τις «γιορτές»   ξένοιαστος χωρίς να σκέφτεται τι τον περιμένει μετά...

ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑΣ....Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Γράφει ο Λάμπρος Κ. Σκόντζος

Τα τελευταία χρόνια, με έκπληξη και πολλά ερωτηματικά, διαπιστώνουμε μια αφύσικη στροφή πολλών συνανθρώπων μας προς την αναβίωση των αρχαίων ξεχασμένων παγανιστικών θρησκευμάτων. 

Βεβαίως στα πλαίσια της ανεξιθρησκίας, η οποία χαρακτηρίζει τον σύγχρονο πολιτισμό μας, κανένας δε θα είχε αντίρρηση, όποιοι το επιθυμούν, να ακολουθούν τα αρχαία παγανιστικά θρησκεύματα. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. 

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ


Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙ ΓΗΣ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ✝ ✝ ✝

Μέγα τὸ Ὄνομα τῆς Ἁγίας Τριάδος

Ἡ Γέννησίς Σου Χριστὲ ὁ Θεός ἡμῶν, ἀνέτειλε τῷ κόσμῳ, τὸ φῶς τὸ τῆς γνώσεως· ἐν αὐτῇ γὰρ οἱ τοῖς ἄστροις λατρεύοντες, ὑπὸ ἀστέρος ἐδιδάσκοντο, Σὲ προσκυνεῖν, τὸν Ἥλιον τῆς δικαιοσύνης, καὶ Σὲ γινώσκειν ἐξ ὕψους ἀνατολήν, Κύριε δόξα σοι.

Ἐγὼ Εἶμαι ἡ Ἀλήθεια ἀλλὰ Ἐγὼ Εἶμαι καὶ ἡ Γνώση γιατί γνωρίζω τὰ πάντασὲ ΟΛΑ τὰ δημιουργήματά Μου τὰ κτιστά, φυσικὰ καὶ τὰ ἄκτιστα αὐτὰ ἀφοῦ ταυτίζομαι μὲ αὐτά.

Ἀγαπητά Μου παιδιά, πραγματικὰ ἐδόθη χαρὰ σὲ ὅλον τὸν κόσμον, ἔδωσε χαρὰ ἡ ἔλευση τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ἦταν ἡμέρα Θαυμαστή, ἦταν ἡμέρα Μοναδικὴ καὶ παραμένει Μοναδικὴ γιατί ἐποίησε τόσα εἰς τὴν γῆ ὁ ἐρχομὸς τοῦ Κυρίου ἐκεῖνον τὸν καιρό, ποὺ δὲν ἔχουν τελειωμό, ἀλλὰ καὶ ἡ βοήθεια ποὺ ἔδωσε στὴν ἀνθρώπινη ψυχὴ εἶναι πραγματικὰ ἐξαίσια καὶ θαυμαστή.

ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ


ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ
Καταναλώνουμε δάκρυα 


στὴ μνήμη τῶν περιούσιων φτωχῶν 


ἀνέξοδη συμπόνια στολισμένη 


μὲ γιορτινὰ φωτάκια καὶ πολύχρωμες μπάλες.Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ...Ο,ΤΙ ΤΡΩΜΕ!


ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΣ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Γράφει ο Άρης Χατζηστεφάνου 


Μια νέα έρευνα αποκάλυψε τη διάβρωση επιτροπών του ΟΗΕ και της Ε.'E. από τα λόμπι κολοσσών της βιομηχανίας τροφίμων. 

Πολύ λιγότερα γράφτηκαν για τη «διάβρωση» ελληνικών μέσων ενημέρωσης από τα ίδια λόμπι. 

Λίγα χρόνια μετά την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας, ο Κεμάλ Ατατούρκ έλαβε μια απόφαση που άλλαξε για πάντα τις διατροφικές συνήθειες της γειτονικής χώρας. 

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΛΛΕΙ ΜΕ ΘΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗ


ΚΟΛΟΒΩΣΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ…

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

+++ 
 Τριάς Αγία δίδω λόγον τον ιερόν, 
για όποιον διψά ν’ ακούση, 
λόγον τον θεϊκόν.


Παιδιά Μου αγαπημένα, 
παιδιά Μου εκλεκτά, 
εσείς που ακόμα μένετε
 σε Μένανε πιστά, 

ποτέ μην δειλιάστε 
όσα κι αν ΄ρθούν δεινά, 
αφού μαζί σας βρίσκομαι 
ο Μέγας Βασιλιάς. 

«ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΗ ΣΒΕΝΝΥΤΕ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΜΗ ΕΞΟΥΘΕΝΕΙΤΕ!»


ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΟ-ΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.


ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ 4Ε ΚΑΝΑΛΙ ΛΕΕΙ:


Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΗΨΑΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ


ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ
ΕΚΔΙΚΗΤΗ


Γράφει ο Δημήτρης Κιτσίκης

Ἡ Παλαιὰ Διαθήκη ἀποδεικνύει ὅτι στὶς περιόδους σήψεως τῆς κοινωνίας ὅπως εἶναι ἡ σημερινή, ἡ σπάθη τοῦ Θεοῦ καταφέρεται κατὰ τῶν σαπισμένων σωμάτων καὶ τὰ μεταβάλει σὲ δύσοσμα κορμιά.

Γνωρίζομε ὅλοι ὅτι ἡ σημερινὴ παγκόσμια κοινωνία εὑρίσκεται στὸ ἔσχατο τῆς παρακμῆς. 

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ


ΛΟΓΩ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΛΙΒΥΗΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΟΠΩΣ Η ΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ.Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μέρες Χριστουγέννων 2019 και η ΑΙΓΥΠΤΟΣ λόγω της παράνομης και εκφοβιστικής συμφωνίας Λιβύης – τουρκίας που αλλάζει δραματικά τα γεωπολιτικά δεδομένα όλης της Μεσογείου αναδεικνύεται καταφύγιο για την Ελλάδα , όπως τέτοιες μέρες έγινε καταφύγιο για την ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που κυνηγήθηκε από τον Ηρώδη.

ΕΝΩ ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ...


SOCIAL WASTE: ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΤΟΥΣ

ΒΙΝΤΕΟΗ δημοφιλής hip hop μπάντα Social Waste, με τον εξόχως πολιτικό στίχο, σε κείμενο συμπαράστασης στις καταλήψεις κάνει λόγο για τον «μπαμπούλα» που έφτιαξε η κυβέρνηση και τον ονόμασε Εξάρχεια, ενώ «τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στη χώρα δεν έλαβαν χώρα στα «Εξάρχεια» αλλά στις «Εκάλες» της: siemens, novartis, energa hellas, και πάει λέγοντας».

Η ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΘΑΔΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ


ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ  ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ…Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης

Η Τουρκία συνυπάρχει στον πλανήτη με εκατοντάδες ακόμα χώρες και δεν μπορεί να συμπεριφέρεται μόνιμα σαν κακομαθημένο παιδί που απαιτεί την ικανοποίηση κάθε αξίωσης – όσο εξωφρενικά παράλογη και αν είναι.

Ζούμε σε μια εποχή που επανεμφανίζεται στην γειτονιά μας ένας επικίνδυνος Χιτλερίσκος «παλιάς κοπής» ο οποίος ονειρεύεται την επανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας κατά τα πρότυπα του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή (1494-1566). 

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!


ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ:« ΟΙ ΑΓΑΡΗΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ...»Γράφει ἡ Καλλιόπη Ζτούπα


Πλησιάζει ὁ καιρὸς ποὺ οἱ Τοῦρκοι θὰ πάρουν τρία μεγάλα νησιά μας. Θὰ τὰ κρατήσουν γιὰ λίγο γιατί μετὰ θὰ διαλυθεῖ ἡ Τουρκία. Θὰ χυθεῖ αἷμα ἔνθεν καὶ ἔνθεν

Ἀλλόθρησκοι ἐπιδιώκουν νὰ χτυπήσουν τὴ ρίζα τῆς Ὀρθοδοξίας καὶ ἔχουν ἁπλώσει τὰ πλοκάμια τους καὶ ἐντὸς αὐτῆς. Ἡ Ὀρθοδοξία χτυπιέται ἀνηλεῶς καὶ δυστυχῶς τὸ λυπηρὸ εἶναι ὅτι χτυπιέται ἀπὸ τοὺς ἴδιους τούς Ὀρθοδόξους. 


ΠΩΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΡΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,  1453-1821


Ένα βιβλίο που παρουσιάζει τον Αλέξανδρο, όπως εβλέπαν οι Έλληνες λόγιοι της Τουρκοκρατίας. Στην εποχή που ακόμα δεν υπήρχε η σκοπιά προπαγάνδα δεκάδες Έλληνες λόγιοι αναφερόταν στα έργα τους στο Μεγαλλεξανδρό, ως ο πιο γοητευτικός πρόγονος, το πρότυπο για κάθε βασιλιά, τον τροπαδόχο νικητή κατά της Ανατολής κ.α. 


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ


ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΡΑΤΟΣ
Γράφει ο Παναγιώτης Ήφαιστος 

Η απάντηση στο ερώτημα "κατά πόσο η Ελλάδα είναι βιώσιμο κράτος" βρίσκεται στις αποχρώσεις και στις ειδοποιούς διαφορές. Εφαρμόζει τις πρόνοιες του διεθνούς δικαίου για την επικράτειά της; Όχι. 

Υπερασπίζεται τα ζωτικά συμφέροντα όπως η μεγάλης σημασίας Μεγαλόνησος Κύπρος, όπου ζουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες; Όχι. 

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Β. ΠΟΥΤΙΝ:«Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΕΙ...»
Για την Πατρίδα, Για το Στάλιν!

Γράφει η Λαμπρινή Θωμά


Το ρόλο του Στάλιν ως ηγέτη στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο εξήρε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, υπενθυμίζοντας ότι η ΕΣΣΔ υπήρξε η ηγέτιδα δύναμη στη νίκη κατά του ναζισμού. 

Το 2020 σηματοδοτεί την επέτειο των 75 ετών από το τέλος του Β' Παγκοσμίου και η Ρωσία ετοιμάζεται ήδη για τον εορτασμό, ενώ παρακολουθεί, τα τελευταία χρόνια την αποδόμηση και μείωση του ρόλου της ΕΣΣΔ στο Β' Παγκόσμιο.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!


ΕΥΧΗ ΕΠΙ ΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗ(Αγίου Γρηγορίου Παλαμά)

Κύριε, ο Θεός ημών, ο υπάρχων προ των αιώνων και διαμένων εις τους αιώνας, ο τοσούτον υπερβάλλων τη ευσπλαχνία όσον και τω της δυνάμεως απεριλήπτω. 

Ο δια τους ανεκδιηγήτους σου οικτιρμούς κλίνας ουρανούς και καταβάς επί την γην και δια την των αμαρτωλών σωτηρίαν ενανθρωπήσας.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΛΗΘΑΡΓΟ


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ «ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ» ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!


ΒΙΝΤΕΟ


 
Περιστατικό που δείχνει πως κάποιοι ήδη ετοιμάζονται, την ώρα που εμείς κοιμόμαστε. Αντιλαμβάνεστε ποιοι έρχονται στην Ελλάδα κατά χιλιάδες;
ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ!

Γράφει ο ( Λ )

Μιλούν Αραβικά και σχηματίζουν το σήμα των Γκρίζων Λύκων ενώ πιθανότατα περνούν τα σύνορα του Έβρου. Κατά άλλους ίσως το συγκεκριμένο βίντεο τραβήχτηκε στη Σάμο. 

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΛΗΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ   ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΝ ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΑΝΗΜΕΡΑ.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Χείλη Αρχιερέως ου ψεύδονται. Το 2016 μας περιέγραψε τα παρακάτω γεγονότα ο ίδιος προσωπικά. Τα μεταφέραμε από τότε αρθρογραφώντας συγκινημένοι και σήμερα ενόψει συγκλονιστικών γεγονότων γίνονται πιο επίκαιρα.

ΝΕΩΤΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ


ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΟΣ  ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΗΤΕΣ
ΒΙΝΤΕΟ


Ηχητικό ντοκουμέντο που έχει δημοσιοποιηθεί από το 2013, με προρρήσεις του Αγίου Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού, επιβεβαιώνει απόλυτα το περιεχόμενο του παλαιότερου ηχητικού ντοκουμέντου, που έχει δημοσιοποιηθεί από τον διαχειριστή του ιστολογίου μας.


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΗΜΙΤΗ...


ΠΑΣΑ ΔΟΣΙΣ ΑΓΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΝ ΔΩΡΗΜΑ ΤΕΛΕΙΟΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΣΤΙ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ!


Θαυμαστὴ ἰατρία στὰ πλαίσια ἀναδημιουργίας – τέλειας ἀποκατάστασης ἀπὸ τὸν Κύριο δίδοντας καὶ ἐξαίσιο καὶ ἀποκαλυπτικὸ Λόγο
  
Ὁ Κύριος ἀναδημιούργησε πλήρως σύστημα λεκάνης, μέσης καὶ μηριαίου ὀστοῦ, σὲ πνευματικὸ ἀδελφὸ ποὺ ἔφερε σοβαρὴ παραμόρφωση καὶ ἀλλοίωση σὲ αὐτά, ἐπαναφέροντάς τα εἰς τὴν πρωταρχική τους ἀνατομικὴ καὶ λειτουργική τους κατάσταση.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ


ΦΤΙΑΞΤΕ GLUHWEIN
TO KΡAΣI TΩN XΡΙΣΤΟΥΓENNΩN Popi Wallick

Το κόκκινο ζεστό κρασί αλλιώς gluhwein ή mulled wine, έχει μια ιστορία που ξεκινάει από τη Ρωμαϊκή εποχή.

 Οι ίδιοι το ονόμαζαν Wurtzwein και ήταν το ποτό των πλουσίων καθώς τότε τα μπαχαρικά ήταν άκρως εξωτικά και πανάκριβα. 

25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ


ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΤΕΧΘΗ!!!
Η  ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ  


2 ΒΙΝΤΕΟ: ΥΜΝΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
 ΑΝΑΡΧΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΤΑΒΕΒΗΚΕΝ

Χριστὸς γεννᾶται, δοξάσατε


Χριστὸς ἐξ οὐϱανῶν, ἀπαντήσατε,


Χριστὸς ἐπὶ γῆς, ὑψώθητε


Ἄσατε τῷ Κυρίῳ πᾶσα ἡ γῆ,


Καὶ ἐν εὐφροσύνῃ,


Ἀνυμνήσατε λαοὶ, ὅτι δεδόξαται.Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΝ ΕΝΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ


Η ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ  ΕΠΕΔΗΜΗΣΕΝ ΕΟΡΤΗΓράφει ο Δημήτρης Νατσιός

Πλησίασε κάποτε ένας Ευρωπαίος, ένας Φράγκος, τον τροπαιούχο νομπελίστα μας ποιητή, Γιώργο Σεφέρη, πειράζων αυτόν και λέγων:

«Μα, πιστεύετε σοβαρά ότι είστε απόγονοι του Λεωνίδα, του Θεμιστοκλή; Απάντησε ο ποιητής: Όχι, είμαστε απόγονοι μονάχα της μάνας μας, που μας μίλησε ελληνικά, που προσευχήθηκε ελληνικά, που μας νανούρισε με παραμύθια για τον Οδυσσέα, τον Ηρακλή, τον μαρμαρωμένο βασιλιά και τον Παπαφλέσσα, που ζύμωνε κάθε Πρωτοχρονιά την βασιλόπιτα και ένιωθε την ψυχή της να βουρκώνει την Μεγάλη Παρασκευή, μπροστά το ξόδι του νεκρού Θεανθρώπου». 


ΕΥΧΕΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ


ΤΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ;
Γράφει ο Γεωκών  

Πλησιάζουν Χριστούγεννα. τι γιορτάζουμε; 
 Την ξενόφερτη έκδοση μιας γιορτής! 

Σε λίγες μέρες θα έρθει το νέο έτος. Τι γιορτάζουμε; Την απόφαση μας να συνεχίσουμε να ζούμε ως καταναλωτές, θεατές … σιωπηλοί και άβουλοι και φοβισμένοι. 

Χριστούγεννα είναι η ειρήνη στις καρδιές μας αλλά νιώθω ότι ακόμα είμαστε όλοι εναντίων όλων. 


Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ή ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ  Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Γράφει ο Γιώργος Καραμπελιάς 


Τελικώς ήρθε η ώρα της αλήθειας για τους Έλληνες. Για χρόνια καλύπτονταν πίσω από ψέματα, αυταπάτες και απάτες ως προς την απειλή –κυριολεκτικά θανάσιμη– που αποτελεί η Τουρκία για το ελληνικό κράτος και το ελληνικό Έθνος. 

Χρόνια και χρόνια κρυβόμασταν πίσω από το δάχτυλό μας και ανεχόμασταν πολιτικές ηγεσίες, δημοσιογράφους, πανεπιστημιακούς και ψευτοδιανοούμενους να κρύβουν την πραγματικότητα πίσω από αναρίθμητα ψεύδη.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ

Η ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ


+++ Μέγα τὸ Ὄνομα τῆς Ἁγίας Τριάδος +++ 


Ἀγαπητά Μου παιδιὰ τὰ θαυμαστά Μου θὰ δεῖτε, γι’ αὐτὸ σᾶς λέω νὰ ἀρχίσετε νὰ μακροθυμεῖτε, νὰ μακροθυμεῖτε γιὰ κάθε τί, νὰ μακροθυμεῖτε γιὰ κάθε ἕναν ἀδελφὸ, γιὰ κάθε ἕναν διπλανό σας, γιὰ τὸν φίλο, καὶ τὸν μὴ φίλο, τὸν δικό σας. 

ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΗΓΕΤΩΝ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ, ΜΙΝΤΙΑΦΡΟΝΩΝ...


ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΥΧΕΣ...


Γράφει ο Κων/νος Καλιμαυκίδης

Είπα στον εαυτό μου να μην ξαναγράψω τίποτε και πουθενά,ας μείνω απλώς ένας αναγνώστης αμέτοχος παρατηρητής και  παθητικός δέκτης όπως η μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία.

Γιατί εγώ να καρφώνομαι παίρνοντας θέση αναρτώντας τις ιδέες μου στο φακέλωμα του διαδικτύου;

Τι πρόκειται να αλλάξει;


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


TΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ κατεβάζΟΥΝ το σλιπάκι ενός αγοριού


Γράφει ο Θανάσης Παπαγεωργίου«Έτσι λοιπόν.
Ασελγώ σε ένα παιδί και το έγκλημά μου παραγράφεται βάσει μιας πουτ@νι@ς των Νόμων.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ…ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

+++ 

 Πλησίασαν Χριστούγεννα,
 κι όμως εσείς κοιμάστε,
Καθόλου δεν νοιαζόσαστε, 
εάν κοντά Μου θάστε.

Χριστούγεννα προσμένετε, 
χωρίς Χριστού την Γέννα,
Αφού χώρο δεν έχετε, 
για Με δυστυχισμένα.

ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ 1821. ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ


Η ΜΟΝΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣΤι δεν καταλαβες; Ολο αυτό το σκηνικό που βλέπεις να ξετυλίγεται γύρω σου δυστυχισμένε μου νεοέλληνα δεν είναι επειδή οι δωσίλογοι κυβερνώντες προσπαθούν να σε τρομοκρατήσουν για
να περάσουν πιό εύκολα το ξεπούλημα του Αγαίου και της Κυπρου...Οοοχι...

Απλούστατα η φράου Γιάννα διέταξε να αρχίσουν οι πρόβες για τις εκδηλώσεις των Διακοσίων χρόνων από το 1821...

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ 4ΟΥ ΡΑΪΧ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΣΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ, 
ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

3 ΒΙΝΤΕΟ
Ενώ υπό άλλες συνθήκες θα έδινα σήμερα θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις ελαφρύνσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών που προωθεί, και οι οποίες δίνουν μεγάλη ανάσα στους ανθρώπους της μεσαίας τάξης που πραγματικά μοχθούν και παράγουν σ’ αυτή τη χώρα κόντρα σε αναρίθμητες αντιξοότητες, είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να ιεραρχήσω τη σοβαρότητα των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και να στηλιτεύσω για μία ακόμη φορά τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις που γίνονται στα εθνικά μας θέματα.


Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ "ΒΛΕΠΕΙ" ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ!


Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!
Ο ανώτατος στρατηγός της Ρωσίας προειδοποιεί ότι έρχεται ένας μεγάλος πόλεμος εν μέσω συνεχιζόμενων εντάσεων με το ΝΑΤΟ.

Ο κ. Valery Gerasimov, ο γενικός επιτελικός του επικεφαλής Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ότι πιστεύει πως η Δύση προετοιμάζεται για μια «μαζική στρατιωτική σύγκρουση».