Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΕΥΡΩΠΗ...

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΕΙ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ


Από την Ρόντα Γουίλσον 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση («ΕΕ») εισάγει ένα αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό σύστημα συνοριακής καταγραφής για την καταγραφή ταξιδιωτών από χώρες εκτός της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων θεώρησης βραχείας διαμονής και των ταξιδιωτών που απαλλάσσονται από την υποχρέωση θεώρησης, κάθε φορά που διέρχονται τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ. 

"ΤΡΥΠΗΘΗΚΕ" Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΘΟΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ... Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ HATEM-2 ΔΙΑΝΥΣΕ ΣΕ 11′ ΤΑ 2040 ΧΛΜ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΗ.

ΟΙ ΧΟΥΤΙ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ ΕΠΛΗΞΑΝ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΤΟ
ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΣΤΑ 6 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
BEN GURION! ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ! 
15 ΒΙΝΤΕΟ


Οι Χούτι Υεμένης έπληξαν με βαλλιστικό πύραυλο το Τελ Αβίβ! 

Παραδόθηκε ο Σιδερένιος Θόλος. Διάνυσε σε 11′ τα 2040 χλμ ο πύραυλος Hatem-2 και καρφώθηκε σε υποδομή. Εκρήξεις και πυρκαγιά.

Ο πύραυλος έπεσε στην περιοχή Kfar Daniel, λιγότερο από 6 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Ben Gurion.

ΟΙ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΝΑΤΟΪΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...

 ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΕ ΗΠΑ - ΝΑΤΟ: «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ, ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ»




Σύμφωνα με τον Γερμανό στρατηγό η απάνηση της Ρωσίας θα είναι συντριπτική
- Υπαρξιακή απειλή για τις χώρες του ΝΑΤΟ

Μήνυμα τρόμου από Γερμανό στρατηγό, ο οποίος προειδοποιεί για καταστροφικές συνέπειες σε ολόκληρο τον πλανήτη, εάν δοθεί η άδεια στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικά όπλα μεγάλης εμβέλειας για χτυπήματα βαθιά στη Ρωσία.

ΡΕΤΡΟ 47.0: ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΩΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΠΕΡΙΤΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ

ΟΙ ΑΝΑΠΟΔΟΙ ΕΠΑΝΑΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ 
ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ



Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης


Σε ένα πόνημα 70 σελίδων του εμβληματικού εκπαιδευτικού, θεολόγου και συγγραφέως Χρήστου Μ. Ενισλείδου (1895-1985), με τίτλο «Ο Σταυρός εις την Ιστορίαν, την Πίστιν, την Λατρείαν» (έκδ. «Ενορίας», Αθήναι 1953· οι φωτογραφίες που ακολουθούν έχουν αντληθεί από το συγκεκριμένο βιβλίο), περιέχονται σκέψεις που μας συνδέουν με την περίφημη θεωρία του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου, η οποία επαληθεύεται ολοένα και συχνότερα στις μέρες μας.

Ο ΕΚΛΙΠΩΝ ΉΤΑΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 «ΈΦΥΓΕ» Ο ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ

ΒΙΝΤΕΟ 

«Έφυγε», σε ηλικία 94 ετών, ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά, Αντώνης Φώσκολος

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Δρ Σωτήρης Καμενόπουλος, PhD της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία χαρακτηρίζει τον Αντώνη Φώσκολο «μέγα ευπατρίδη και πρωτοστάτη στον αγώνα για την αξιοποίηση των ελληνικών υδρογονανθράκων» και κάνει λόγο για «μεγάλη απώλεια για την Ελλάδα μας».

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ...

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. ΝΕΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ; ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ...

2 ΒΙΝΤΕΟ


Πυροβολισμοί κοντά στον Τραμπ. Είναι ασφαλής. Νέα αποτυχημένη απόπειρα εναντίον του; Μάχη στο Τένις Κλαμπ κατά την αποχώρηση του..Οι πράκτορες της ασφάλειας του άνοιξαν πυρ και ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυρών με ένοπλο.

”Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ασφαλής μετά από πυροβολισμούς στην εγγύτητά του. όχι περαιτέρω λεπτομέρειες αυτή την ώρα” ανακοινώνει τώρα ο Steven Cheurg Διευθυντής Επικοινωνιών της Καμπάνιας του Τραμπ. Mια ακόμη αποτυχημένη απόπειρα εναντίον του Τραμπ;

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ!(ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)

ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ: «ΖΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ»





ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

+++ 

 Θα ζεις ΝΑΙ, πιστέ μου αιωνίως, 
μαζί μου θα απολαύσεις 
την Ουράνια μου Δόξα, παιδί μου. 

 Τώρα ίσως πονάς πολύ και υποφέρεις 
μα η οδύνη της δοκιμασίας σου
 στα Άνω προς Εμέ, νιώσ’ το, σε φέρνει.

ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΛΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ...

ΤΡΟΜΟΣ - Η ΡΩΣΙΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΜΒΩΝ» - ΧΤΥΠΑ ΣΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ, ΜΕ 44 ΤΟΝΟΥΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΟ ΚΙΕΒΟ


Ο FOAB είναι ένα θερμοβαρικό όπλο, το οποίο είναι ιδιαίτερα καταστροφικό λόγω της ικανότητάς του να εκρήγνυται στον αέρα, δημιουργώντας ένα κύμα έκρηξης υψηλής πίεσης και ένα παρατεταμένο φαινόμενο καύσης

Ένα αυστηρό μήνυμα έστειλε στη συλλογική Δύση ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρες Dmitry Medvedev.

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΝ ΦΩΛΙΕΣ ΥΣΤΕΡΑ Η ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΝΟΚΑΨΟΥΛΕΣ ΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑ ΕΝΤΟΜΩΝ! ΖΩΑ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΥΠΝΟΥ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΛΙΛ. ΒΡΗΚΑΝ ΤΗ .. ΛΥΣΗ.. ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ.. ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΣΥΡΤΑΡΩΜΑ! ΠΟΛΙΤΕΣ … ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ.
ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ


Κάψουλες ύπνου για φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Λιλ. Βρήκαν τη .. λύση...έτσι θα λύσουν το στεγαστικό...δυστοπικό συρτάρωμα! Πολίτες…στις τρύπες σας.

Το πλασάρουν αρχικά ως δωρεάν Πιλοτικό πρόγραμμα μόνο για φοιτητές δήθεν για περιστασιακή ανάπαυση κι αποβολή στρες και άγχους. Στη συνέχεια δεν αποκλείεται να είναι η λύση που ετοιμάζουν και για πληθυσμό λόγω στεγαστικού...

Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΟΣ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ "ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ

Δ.Ε.Θ.: ΣΥΜΦΩΝΙΑ  ΑΛΗΘΕΙΑΣ 2027 




Γράφει ἡ Καλλιόπη"
Ταχτσόγλου 

Βρίσκομαι στὴν Θεσ/νίκη, στὴν Δ.Ε. γιὰ 6η φορά, ὡς πρωθυπουργός !!! ( ναί.περιμένω.χειροκροτεῖστε λοιπόν.ἐλᾶτε...ἔἔἔτσι)
...ἔχουμε πλέον ἐμπειρία....ἔχουμε καθαρὴ πολιτικὴ διαδρομή (τζαμάτη !) προχωρᾶμε μπροστά ( ἔ, τί;;πίσω;; ὀπισθοδρομικοὶ εἴμαστε;;) 

Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ
ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ 




Του Δημήτρη Γαρούφα*

Αφορμή για το σημερινό άρθρο ήταν πρόσφατη συζήτηση με ομογενή από γειτονική χώρα, που με παράπονο μου ανέφερε ότι οι ελληνικής καταγωγής πολίτες σε γειτονικές χώρες θέλουν ίδρυση ελληνικών σχολείων για να μη χαθεί η ελληνική γλώσσα.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΗΡΟΥΝ!

ΜΙΤΣΚΟΣΚΙ: «ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΠΙΖΗΜΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»



Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Χρίστιαν Μίτσκοσκι επανέλαβε ότι θα αποκαλεί τη χώρα του «Μακεδονία», επικαλούμενος το «ανθρώπινο δικαίωμα» του.


«Αυτό συνιστά δικαίωμά μου στην (ελεύθερη) έκφραση. Αυτό το έχω πει. Εκεί όπου είναι απαραίτητο να τηρούνται το Σύνταγμα και οι νόμοι εγώ πρέπει να τα τηρώ. 

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Ο "ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ" Γ. ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ( ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ) ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΚΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ...Η ΓΡΙΠΗ!!! ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ!

 ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΑΝ ΛΟΙΜΩΞΗ; ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ


2 ΒΙΝΤΕΟ


Από την Ρόντα Γουίλσον 

Σύμφωνα με τον Δρ Jason Fung, τα καρκινικά κύτταρα μπορούν να αποφύγουν το ανοσοποιητικό σύστημα μιμούμενα φυσιολογικά κύτταρα και κρύβονται από την ανοσολογική παρακολούθηση. Για να ενισχύσουμε την ανοσία του καρκίνου, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδρούν τα καρκινικά κύτταρα με το ανοσοποιητικό σύστημα.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Vital Signs, μιας τηλεοπτικής σειράς βίντεο της Epoch, ο Δρ Fung εξηγεί πώς ο καρκίνος δρα σαν λοίμωξη και πώς το ανοσοποιητικό σύστημα καταπολεμά συνεχώς τον καρκίνο.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΙ ΗΠΑ...ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΑΜ...

 ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΕΛΟΣ - PUTIN: «ΝΑΤΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΧΤΥΠΑ» - ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΗΠΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΚΙΕΒΟ – ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΕ KURSK, POKROVSK

7 ΧΑΡΤΕΣ



Σκληρό μήνυμα Putin: ΝΑΤΟ εάν τολμάς χτύπησε την Ρωσία – Λευκός Οίκος: Ακούμε ον Putin, δεν αλλάζει η πολιτική μας για τα πλήγματα βαθιά στο ρωσικό έδαφος - Η Ουκρανία κατέρρευσε

Η ένταση μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας έφθασε στο κόκκινο… ο Putin ο Ρώσος Πρόεδρος τους προκάλεσε λέγοντας εάν τολμάει το ΝΑΤΟ ας επιτεθεί στην Ρωσία…

Ο ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ... ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ;;; ΜΠΑ...

ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΝΤΕ ΒΙΛΠΕΝ: «Η ΓΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»!

ΒΙΝΤΕΟ


Ντομινίκ ντε Βιλπέν/Dominique Galouzeau de Villepin, τ. πρωθυπουργός της Γαλλίας: ”η Γάζα είναι το πιο μεγάλο σκάνδαλο της ιστορίας”...

Σημειωτέον ότι ο Ντομινίκ ντε Βιλπέν προέρχεται από τη συντηρητική παράταξη δεν είναι ούτε κανένας ριζοσπάστης ούτε κανένας επαναστάτης απλά δεν είναι και ξεπουλημένος, εξαγορασμένος σιωνιστής.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;;;

ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ




Η «βιώσιμη ανάπτυξη» στοχεύει στη μετατροπή της Γης και των πάντων πάνω της, συμπεριλαμβανομένων και ημών, σε εμπορεύματα – η εμπορία των οποίων θα αποτελέσει τη βάση μιας νέας παγκόσμιας οικονομίας

Η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη παρουσιάζεται ως ένα “κοινό σχέδιο για την ειρήνη και την ευημερία για τους ανθρώπους και τον πλανήτη, τώρα και στο μέλλον”. Στο επίκεντρο αυτής της ατζέντας βρίσκονται οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης, ή αλλιώς ΣΒΑ.

ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ (ΑΠΟΦΑΣΗ), ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ...

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ» ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ


Του Απόστολου Αποστόλου*

Στα τέλη της δεκαετίας του ’70, στη Γαλλία, αναπτύχθηκε ένα ρεύμα που είχε μεγάλη απήχηση στα ΜΜΕ και αναφερόταν στο τέλος των «μεγάλων αφηγήσεων». 

Όμως οι «μεγάλες αφηγήσεις» όχι μόνο δεν έχουν εξαφανιστεί, αλλά παραμένουν ακλόνητες. 

14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΩΣ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

   «ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ ΚΑΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΔΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΝ ΦΥΛΑΤΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ»

2 ΒΙΝΤΕΟ


Σταυρός που περιέχει το μεγαλύτερο τμήμα του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΨΩΣΗ 

ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ


Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος και το σον φυλάττων, δια του Σταυρού Σου, πολίτευμα.


Σήμερα που η Εκκλησία εορτάζει την Παγκόσμιο Ύψωση του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου μας, νομίζω ότι είναι πλέον καιρός να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ "ΠΑΙΖΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ, ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ...

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Η "ΝΟΜΙΜΗ" ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ





Από τους  Dr Vernon Coleman και Dr Jack King 

Η ευθανασία είναι επί του παρόντος παράνομη στο Ηνωμένο Βασίλειο, τιμωρούμενη ως δολοφονία ή ανθρωποκτονία σύμφωνα με τον νόμο περί αυτοκτονίας του 1961. Ωστόσο, υπήρξαν προσπάθειες αμφισβήτησης αυτού του νόμου. 

Η τελευταία εξέλιξη είναι ένα νομοσχέδιο που πρόκειται να υποβληθεί σε δεύτερη ανάγνωση στη Βουλή των Λόρδων τον Νοέμβριο.

ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΗΓΕΤΗ ΠΡΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ...

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ PUTIN: «ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΗΠΑ – ΝΑΤΟ ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΟΧΙ;» 


Ο Putin ξεκαθάρισε πως εάν επιτραπεί η χρήση όπλων μεγάλης εμβέλειας δυτικής κατασκευής στους Ουκρανούς, θα πρόκειται για άμεση συμμετοχή της Δύσης στον πόλεμο κατά της Ρωσίας

Τελευταία προειδοποίηση στη Δύση απευθύνει ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin καλώντας την να μην προχωρήσει στην άρση των περιορισμών προς την Ουκρανία για χτυπήματα με όπλα μεγάλης εμβέλειας βαθιά στη ρωσική επικράτεια, καθώς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα θεωρηθεί ως κήρυξη πολέμου.

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ...

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΌΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ» ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛ ΑΚΣΑ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΛ ΑΚΣΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Μ’ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΗ "ΜΕΣΣΙΑ" ΔΗΛ. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

ΒΙΝΤΕΟ


“Σύντομα, η απόλυτη νίκη.” Η εξτρεμιστική οργάνωση Σιωνιστών ακτιβιστών ”Όρος του Ναού” Temple Mount δημοσιεύει αυτό το βίντεο που απειλεί να καταστρέψει και να κάψει το τέμενος Al-Aqsa στο εγγύς μέλλον. 

"ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΚΑΙ...ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ!!!


Η ΔΥΣΗ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΤΑΦΟ




Οι σταυροφόροι του περιβάλλοντος αγνοούν βολικά τις σκληρές πραγματικότητες και οι προειδοποιήσεις για τις συνέπειες των «πράσινων» πολιτικών φαίνεται να πέφτουν στο κενό

Η μεγάλη σταυροφορία στη Δύση για ένα ουδέτερο από άποψη άνθρακα μέλλον μετατρέπεται σε μια κολοσσιαία περίπτωση άχρηστης θυσίας. 

Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ» Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ – «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ



Αν δεν φταίνε οι Ρώσοι, φταίει η κλιματική κρίση – μην το ψάχνετε παραπέρα!

Σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις αυξήσεις στην τιμή του νερού που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σημειώνει:

«Η κυβέρνηση, για μία ακόμη φορά, χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την “κλιματική κρίση”, προκειμένου να επιβάλλει νέα χαράτσια στα λαϊκά νοικοκυριά και να επιδοτήσει νέες “πράσινες” επενδύσεις των ομίλων, όπως έκανε και με το ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΜΑΘΕΙΑΣ...ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!

 ΚΑΛΟ (;) ΣΧΟΛΙΚΟΝ ΕΤΟΣ... 




Γράφει ἡ Καλλιόπη Ταχτσόγλου

...μὲ πάμπολλα περιοδικά ἐλαφρᾶς ποικίλης ὕλης ὑπὸ μἀλης, ἀντὶ βιβλίων ( ΙΤΥΕ πρὸ πολλοῦ ἀντὶ ΟΕΔΒ ) ποὺ ἐνισχύουν τὴν τἀση γιὰ διἀσπαση προσοχῆς, ἀνίας καὶ αὐτισμοῦ πνευματικοῦ καὶ ποὺ ὠθοῦν στὴν ἀντιπαλότητα, τὴν βία, τὸ μπούλιγκ, τὰ κοροϊδέματα, τὴν σεξομανία καὶ τὴν ἀναίδεια.


Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ...


ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΕΘΝΗ - ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ



Από την Barbara Expose 

Υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία για τη μείωση των ποσοστών γονιμότητας σε πολλά δυτικά έθνη. Η τάση αυτή έχει σημαντικές κοινωνικές, οικονομικές και δημογραφικές επιπτώσεις. Ακολουθεί μια επισκόπηση της κατάστασης:

Πολλές δυτικές χώρες έχουν ποσοστά γονιμότητας κάτω από το επίπεδο αντικατάστασης των 2,1 παιδιών ανά γυναίκα, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση ενός σταθερού πληθυσμού χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουν στη χρήση της μετανάστευσης.

ΑΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ Η ΚΑΜΑΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ...

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ 183 Τ.ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΥΡΣΚ. ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.

3 ΒΙΝΤΕΟ


Η ρώσικη αντεπίθεση στο Κουρσκ συνεχίζεται και σε ένα 24ωρο απελευθερώθηκαν 183 τ.χλμ που είχε καταλάβει ο εισβολέας. 

Στην περιφέρεια Κουρσκ η επιφάνεια που απελευθερώθηκε από χθες το πρωί έφτασε τα 183 τετραγωνικά χιλιόμετρα στις 4 μ.μ. Αρκετές πηγές και στρατιωτικά κανάλια αναφέρουν μια μεγάλης κλίμακας ρωσική αντεπίθεση κατά του ουκρανο-ατλαντικού παράγοντα στην περιοχή του Κουρσκ.

ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ;;;...

 ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΗΠΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ATACMS, STORM SHADOW -
ΡΩΣΙΑ:«ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ» 


ΗΠΑ, Βρετανία έδωσαν ανεπίσημα το πράσινο φως για ουκρανικά χτυπήματα με δυτικά όπλα βαθιά στο ρωσικό έδαφος - Με καταστροφικά χτυπήματα δηλώνει ότι θα απαντήσει η Μόσχα

Σε μία εξαιρετικά επικίνδυνη κλιμάκωση οδηγείται η στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία, καθώς η κυβέρνηση των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ αίρει τους περιορισμούς για τη χρήση αμερικανικών όπλων από τους Ουκρανούς για χτυπήματα βαθιά στο ρωσικό έδαφος.

ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001

ΌΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ!


Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Είναι σήμερα ευρέως γνωστή η στενή συγγένεια της Αλ Κάιντα με τον κορωνοϊό. 

Όχι μόνο γιατί τόσο η πρώτη όσο και ο δεύτερος βαπτίσθηκαν σε κοινή νεοταξίτικη κολυμβήθρα λαμβάνοντας το ίδιο ακριβώς εκφοβιστικό παρατσούκλι, δηλαδή του «αόρατου εχθρού», αλλά γιατί, μετά το τέλος της βάπτισής τους, ξεκίνησε ένας υβριδικός πόλεμος της Νέας Τάξης Πραγμάτων εναντίον της ανθρωπότητας, ο οποίος διεξήχθη καμουφλαρισμένα:

ΕΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ, ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ

Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΗΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ


Αν έχουν απομείνει πραγματικοί πολιτικοί γίγαντες στην Ευρώπη, τότε ο Μάριο Ντράγκι είναι αναμφίβολα ένας από αυτούς – αν όχι ο μόνος. 

Ο 77χρονος Ιταλός είναι γνωστός όχι για το ότι ήταν πρωθυπουργός της χώρας του, αλλά για το γεγονός ότι ήταν επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Επιτροπής για ολόκληρη σχεδόν την τελευταία δεκαετία. Εξ ου και η πανευρωπαϊκή του αυθεντία – αν πει κάτι, θα πρέπει να ληφθεί όσο το δυνατόν πιο σοβαρά.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ...

ΓΙΑ «ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΑΣ» ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ!!!



Για ξεπούλημα των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι του Υμηττού. Σε ανακοίνωση τους κατηγορούν ευθέως τον απερχόμενο διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Κωστόπουλο ότι υποθήκευσε το μέλλον της εταιρίας εκχωρώντας τις γραμμές παραγωγής σε ξένη εταιρία. 

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ! Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ!

ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Η ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ



 Γράφει ο Paul Cudenec

Η παγκόσμια μαφία προσπαθεί να αντικαταστήσει την πραγματική μας τροφή με μια ψεύτικη γονιδιακά τροποποιημένη ποικιλία, χωρίς καν να μας το πει.

Θέλει να αλλάξει τους κανονισμούς, έτσι ώστε τα φυσικά τρόφιμα και τα γενετικά τροποποιημένα εργαστηριακά τρόφιμα να θεωρούνται νομικά ως το ίδιο πράγμα!

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ...

ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ – «ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ», ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ...


Περίεργο Επεισόδιο στα ελληνοτουρκικά σύνορα: Έλληνας πυροβολήθηκε στο πόδι – «Επιτέθηκε σε αστυνομικό», γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ.. Συγκεχυμένες οι πρώτες πληροφορίες αναφορικά με τις συνθήκες τέλεσης του επικίνδυνου συμβάντος…

ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ!

 Η ΚΙΝΑ Nο1 ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΤΟ «ΑΘΟΡΥΒΟ» ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ XI ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ



Εδώ και μερικά χρόνια, το Ναυτικό του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού έχει περισσότερα πολεμικά πλοία από τις ΗΠΑ

Η Κίνα στοχεύει να αναδυθεί ως Νο1 στρατιωτική δύναμη παγκοσμίως έως το 2049, χτίζοντας μία πολεμική μηχανή -κυρίως από αέρος- που συντρίβει τηις ΗΠΑ και τη Δύση.

Η ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΣ...


ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΝΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ



Του Κωνσταντίνου Βαθιώτη


Η υποχρεωτική λήψη του προσωπικού αριθμού αποτελεί το τρίτο (και φαρμακερό) «κύμα» της δαιμονικής «επιχείρησης αριθμοποίησης» του πολίτη, η οποία είχε ξεκινήσει το 1986

Προσωπικός αριθμός: O αείμνηστος Βίνφριντ Χάσεμερ (Winfried Hassemer), καθηγητής Ποινικού Δικαίου στην Νομική Σχολή της Φρανκφούρτης και δικαστής του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου, στο βιβλίο του «Μορφές εμφάνισης του σύγχρονου Δικαίου» (Erscheinungsformen des modernen Rechts, 2007, σελ. 235 επ.), έκανε την διαπίστωση ότι πλέον έχουμε περάσει σε μια διαφορετική εποχή, όπου το κράτος δεν αντιμετωπίζεται από τους πολίτες σαν τον Λεβιάθαν που τάιζε και ταυτοχρόνως απειλούσε τους ανθρώπους.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ




Γράφει ο Σάββας Ιακωβίδης 

Η Τουρκία απαιτεί λύση δύο κρατών στην Κύπρο. Γιατί δεν την εφαρμόζει και στην επικράτειά της; Να ιδρυθούν ένα τουρκικό και ένα κουρδικό κράτος. Ουδείς Έλληνας ηγέτης έθεσε ποτέ τέτοιο θέμα στους Τούρκους, από ψοφοδεϊσμό και τουρκοφοβία. 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ...ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ!

ΝΑΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΜΕ 400 ΠΛΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΡΩΣΙΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΜΕ DRONES ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ



Το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό άρχισε στρατηγικά γυμνάσια που εκτείνονται στον Ειρηνικό και τον Αρκτικό (Βόρειο Παγωμένο) Ωκεανό, καθώς και στη Μεσόγειο, τη Βαλτική και την Κασπία Θάλασσα, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΠΛΑ...ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ «ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ» ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΒΙΝΤΕΟ



Από Ρόντα Γουίλσον 

Δύο πληροφοριοδότες συζητούν πώς οι άνθρωποι στοχοποιούνται για να δοκιμάσουν το «Διαδίκτυο των Ζωντανών Πραγμάτων» στον εγκέφαλό μας, το οποίο σχεδιάζουν τελικά να αναπτύξουν σε μαζική κλίμακα για να μας ελέγχουν.

ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΟΙ ΒΡΥΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ...

Ο ΦΙΛΌΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ...ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ...
ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΑΪΝΤΑΝΑΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ.
4 ΝΕΚΡΟΙ 15 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ.

5 ΒΙΝΤΕΟ



Ο ΦΙΛΌΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ .. ενοχλεί τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.. ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΑΙΝΤΑΝΑΓΙΑ το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Συρία. ΒΙΝΤΕΟ από τον Διοικητή Εθνικής Άμυνας από την Ελληνορθόδοξη πόλη Σελευκόβουλος!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟ ΟΙ BRICS:ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...

ΦΡΕΝΟ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΥΣ BRICS – «ΌΧΙ ΣΕ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ»…




Οι φιλοδοξίες της Τουρκίας στους BRICS εξαρτώνται από την αποδοχή της Ινδίας και της Κίνας

Σε μόδα έχει αναδειχθεί στις μέρες μας η ένταξη κρατών στον οργανισμό BRICS…

Δεκάδες χώρες έχουν δείξει ενδιαφέρον να εισέλθουν σε αυτόν που είναι σχεδόν σίγουρα ο μόνος αληθινός διεθνής οργανισμός στον κόσμο.

ΚΑΝΕΙ ΚΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΆΡΗ: TΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Του Αλκιβιάδη Κεφαλά*

Στο προηγούμενο άρθρο παρουσιάστηκε το στρατιωτικό δόγμα του Πενταγώνου (δόγμα Rumsfeld – Cebrowski), το οποίο εισηγείται τον διαχωρισμό των κρατών σε δύο κατηγορίες: στα μετέχοντα στην παγκοσμιοποίηση και σε όλα τα άλλα.

ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΕΤΗΡΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ...

Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ, ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ!



«Αν είναι κάτι απαράδεκτο κ. Μητσοτάκη, είναι το ίδιο το γεγονός και όλα όσα έχετε ξεστομίσει για το έγκλημα των Τεμπών» τονίζει η Μ. Καρυστιανού.

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023 και μητέρα της 20χρονης Μάρθας Ψαροπούλου που έχασε τη ζωή της στη φονική σύγκρουση των τρένων με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ και όσα ανέφερε για το δυστύχημα, τον καλεί να αποποιηθεί την ασυλία του και να κληθεί να καταθέσει στη δίκη.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥΣ!!!

ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΑΣ!  ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!



Η κυβέρνηση δείχνει έτοιμη να εκχωρήσει όλες τις γραμμές παραγωγής των ΕΑΣ, όπως είχε γράψει το militaire.gr και η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδας σε ανακοίνωση της καταγγέλει:

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

«Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ»

Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ»


Αυτή η ιστορία αφορά την ανατομία του «διαίρει και βασίλευε». 

(Είχα μια καλή συζήτηση γι' αυτό με τον λαμπρό φίλο μου Ιερεμία Ωσηέ πριν από λίγες ημέρες Στο podcast του, η συζήτησή μας είναι αυτό που με ενέπνευσε να γράψω αυτήν την ανάρτηση.)

Όπως γνωρίζετε, υπάρχει πολλή συζήτηση γύρω από την ανατομία του κακού, κλπ. Κατά την άποψή μου, και μάλλον ειρωνικά, ένα μεγάλο μέρος της δημοφιλούς συζήτησης για το θέμα διαμορφώνεται από τις ίδιες τις οντότητες που θέλουν να κλέψουν ενέργεια και να ελέγξουν τον κόσμο.

Η ΡΩΣΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΘΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;

ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ
2 ΒΙΝΤΕΟ



Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

"Ήκουσα φωνή υπό της Άρκτου ερχομένης, λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησεν γε ουν εκ του ύπνου.

Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου και εν τη πρωία του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πρίν ο ήλιος φανή εν τω ανατολικό ζωδίω, συ μεν εκμανής έση.

Ω φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα, πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας.

Η ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ή ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ...

 ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ - Η «ΦΟΥΣΚΑ» ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ



Η προσφορά χρήματος και η πραγματική οικονομία

Γιατί σύμφωνα με ορισμένους «ειδικούς», υπάρχει επείγουσα ανάγκη να καταργηθούν τα μετρητά από την οικονομία;
Θεωρείται - όπως μας λένε - ότι τα μετρητά παρέχουν στήριξη στη «σκιώδη οικονομία» και επιτρέπουν τη φοροδιαφυγή.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, Ο ΌΡΓΟΥΕΛ, Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ


Kαμία από τις διασφαλίσεις δεν λειτουργεί, εάν η δύναμη πίσω από την ΑΙ είναι κακοήθης και θέλει πραγματικά να καταστρέψει την ανθρωπότητα – όπως θα έκανε ένας απελπισμένος που θα είχε στη διάθεση του μία ατομική βόμβα

Η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) εξελίσσεται σε μία μεγάλη μόδα της εποχής – ενώ κυκλοφορούν αφηγήματα, σύμφωνα με τα οποία μηχανές με τεράστια υπολογιστική ισχύ, με εκτυφλωτικές ταχύτητες επεξεργασίας δεδομένων, με πρόσβαση σε δισεκατομμύρια βιβλία και έγγραφα, καθώς επίσης με τη δυνατότητα να διδάσκονται, είναι έτοιμες να κατακτήσουν τον πλανήτη.