Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ 1776 ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "PERFECTILIBISTS" Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ "ORDER OF THE ILLUMINATI"


ΟΙ AΠΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Μετάφραση: Απολλόδωρος


Οι μυστικές κοινωνίες, τα αόρατα χέρια που κατευθύνουν τις εθνικές και διεθνείς υποθέσεις από τις σκιές, χρονολογούνται από την αυγή του δυτικού πολιτισμού. 

Το πιο γνωστό άτομο που συνδέεται με αυτές τις απόκρυφες δυνάμεις είναι ο Adam Weishaupt (1748-1830), ένας ιησουίτης εκπαιδευμένος φιλόσοφος και λαϊκός καθηγητής κανονικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ingolstadt στη νότια Γερμανία.

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ...

CYRILLE COHEN: «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ 3η ΔΟΣΗ ΤΗΣ Pfizer ΑΛΛΑ ΚΑΙ 2η ΤΗΣ J&J ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΟΜΙΚΡΟΝ!»   

ΒΙΝΤΕΟ


ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η PFIZER ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ο!

Η Μποτσουάνα ξαναχτύπησε.. μετά τους 4 διπλωμάτες που ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και μολύνθηκαν με την Όμικρον ο καθηγητής Cyrille Cohen επιβεβαιώνει στην τηλεόραση ότι άτομα εμβολιασμένα τόσο με 3πλή αλλά όσο και με διπλή δόση εμβολίου κατά covid19 ανιχνευθήκαν στο Ισραήλ θετικά στην νέα παραλλαγή αυτή της όμικρον. 

Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ: ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ



Γράφει ο Dustin Broadbery

Μετάφραση: Απολλόδωρος


Παρά την υπεροχή των στοιχείων που αποδεικνύουν ότι το COVID είναι ένα μη-συμβάν για τους περισσότερους από εμάς, πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν πέσει θύματα τραυματισμού από το εμβόλιο. Αυτό θα έπρεπε να είναι αρκετό για να σταματήσει τους περισσότερους ανθρώπους. Δεν είναι όμως έτσι.

ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΜΑ (EUDRAVIGILANCE)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΑ: 18268 ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, 68 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ




Όπως κάθε εβδομάδα, σας παρουσιάζουμε τα επίσημα δεδομένα της βάσης δεδομένων του ΕΜΑ (EudraVigilance) που αφορούν θανατηφόρα περιστατικά που έχουν υποβάλλει τα κράτη-μέλη της ΕΕ μετά τη λήψη ενός από τα τα 4 πειραματικά εμβόλια κατά της covid-19.

ΕΙΝΑΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


Κ. ΒΑΘΙΩΤΗΣ:«ΒΡΩΜΑΕΙ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ»



Επί θύραις και ο εφιάλτης του προπαγανδιστικού συνθήματος “μάσκα παντού”.

Στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο, η διάρρηξη των πολιτικών ιματίων για τη μη επιβολή του λοκντάουν σημαίνει εγγυημένη εκ νέου επιβολή του.

Ζούμε έναν οιονεί Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος διεξάγεται από τις εθνικές κυβερνήσεις εναντίον των λαών.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

   ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

ΙΕΡΟΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ

 Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝ ΠΟΛΕΜΩ


ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

   +++ 

Η μάνα η ουράνια λόγο σε εσάς θα δώσω, 
να ενισχύσω τας ψυχάς,
δύναμη, τόνωση έχω για σας να δώσω. 

Να σας θυμίσω ήθελα τα εν καιρώ πολέμου,
τα μέγιστα μου θαύματα,
εις τα πιστά τεκνία,
όπου αυτά εμάχοντο
για ΠΑΤΡΙΔΑ – ΕΛΛΑΔΑ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Ο ΜΑΪΣΤΩΡ ΤΗΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ S. BHAKDI ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ COVID19

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ DR. SUCHARIT BHAKDI:«TΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ COVID19 ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ!»
2 ΒΙΝΤΕΟ


Ο Dr. Sucharit Bhakdi, MD, Γερμανο-ταυλανδέζος Καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg Mainz, κι επιδημιολόγος στην τελευταία δήλωση του σχετικά με τα εμβόλια Covid αποφαίνεται ότι τα εμβόλια κατά COVID19 απέτυχαν γιατί αγνόησαν θεμελιώδεις αρχές της ανοσολογίας!:

 «Δεν υπάρχει κανένα εμβόλιο που να βάζετε στους μυς σας που να μπορεί ποτέ να σας προστατεύσει από μια λοίμωξη του αναπνευστικού… όποιος λέει το αντίθετο είτε είναι αδαής είτε ψεύδεται».

Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΩΝ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ


Τα νησιά Φίτζι είναι ένα νησιωτικό κράτος στον Ειρηνικό ωκεανό που περιλαμβάνει 322 νησιά. Στα δύο μεγαλύτερα νησιά ζει το 87% του πληθυσμού. 

Στο μυαλό του κάθε Ευρωπαίου κυριαρχεί η εντύπωση ότι το κράτος αυτό είναι ένας παράδεισος, με όμορφες εξωτικές παραλίες και αποτελεί αγαπημένο προορισμό του διεθνούς jet set και των “φιλάνθρωπων” αυτού του πλανήτη. 

JULES BERNSTEIN:«ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΑΛΑΤΑΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ»

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ MRNA, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ «ΕΜΒΟΛΙΑ» ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ...



Άρθρο του Ethan Huff

Χρηματοδότηση 500.000 δολαρίων από τους φορολογούμενους Αμερικανούς σε μια ομάδα επιστημόνων από το UCR για να τροποποιήσουν γενετικά (ΓΤΟ) νέα φρούτα και λαχανικά για την Big Pharma τα οποία θα περιέχουν κρυμμένα εμβόλια μέσα στο φυτικό τους υλικό...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ, ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

ΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΔΙΚΩΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ!




Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής

Tο Σάββατο στις 20 του παρόντος έτους πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Κατερίνης (πλατεία Ελευθερίας) συλλαλητήριο και εν συνεχεία πορεία στον πεζόδρομο της πόλης των υγειονομικών που, αδίκως, τέθηκαν σε αναστολή εργασίας από την ανάλγητη κυβέρνηση της ΝΔ!

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

   ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ,
ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ,
ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.



ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
+++ 

 Πάρε παιδί Μου το στυλό και κάθισε να γράψεις 
και ό,τι λαλώ ο Κύριος, εσύ να καταγράψεις. 
Καθόλου μην χρονοτριβείς, καιρός πια δεν υπάρχει,
 φθάνει στο τέλος το κακό, που το άφησα να άρχει. 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΡΙΝΟΚΕΡΟΥΣ!

ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ!*


 Των Contra-Dystopia

Σάλος έχει γίνει με την απόφαση Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον covid free, καθαρό από “μολυσματικούς” ανεμβολίαστους, χώρο της θεατρικής παράστασης Ρινόκερος.

Η απόφασή του ήταν η μόνη ορθή για όποιον έχει στοιχειώδη αυτοσεβασμό και διατηρεί ακόμα κώδικα ηθικής.

Ν. ΑΦΡΙΚΗ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ MOSA MOSHABELA: ΓΙΑΤΙ Η Ο ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΑΝΟΣΙΑΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΟΜΙΚΡΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ, ΕΧΕΙ 50 ΣΠΑΝΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΟΙ 32 ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ SPIKE ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΟΤΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΗΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!

ΒΕΛΓΟΣ ΙΟΛΟΓΟΣ MARC VAN RANST: ΑΝ Η (Ο) ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΑΘΟΓΟΝΟΣ ΩΣ ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Θ’ ΑΝΤΙΚΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ (Δ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΙΝΔΥΝΗ! 


Γιατρός χειρούργος: Η παραλλαγή της Μποτσουάνα Όμικρον μπορεί να επικρατήσει αντί της Δέλτα, έχει 50 σπάνιες μεταλλάξεις, οι 32 εντός της πρωτεΐνης Spike που σημαίνει υπερμεταδοτικότητα κι ότι δύναται να διαφεύγει της ανοσολογικής προστασίας εμβολίων!!

O Guy-André Pelouze γιατρός χειρουργός στο Perpignan Γαλλίας για τη νέα παραλλαγή ‘Ομικρον της Μποτσουάνα-Νότιας Αφρικής: μια νέα παραλλαγή γρήγορα ταυτοποιημένη και καταλογοποιημένη ως ανησυχητική αναδείχθηκε στη Νότια Αφρική. 

FDA: «ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟΝ SARS-COV-2 ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ»

COVID-19 : ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Η ΟΤΙ ...ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ...


 Γράφει ο Dr,Tom Cowan

Μετάφραση: Απολλόδωρος


Φανταστείτε ότι το ψυγείο σας χαλάει και πηγαίνετε σε ένα γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών για να βρείτε ένα ανταλλακτικό. Βλέπετε ένα νέο μοντέλο ψυγείου που είχατε βάλει στο μάτι και ρωτάτε τον πωλητή τι γνώμη έχει για το συγκεκριμένο μοντέλο. "Ναι, είναι το νεότερο μοντέλο", λέει. "Είναι πιθανό να μπορεί να κρατήσει το φαγητό κρύο, αλλά είναι επίσης πιθανό να μην κρατήσει το φαγητό κρύο".

ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ...

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΑΣ...



Του Todd Hayen PhD
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Γιατί οι ηγέτες άλλων χωρών, όπως των ΗΠΑ, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας και πολλών άλλων, σκότωσαν την πραγματική επιστήμη;

«Αρνητής της επιστήμης!!» Μια δηκτική φράση που είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε ακούσει πολλές φορές.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

   ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

«ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Η ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΥΤΟΥ;»

ΕΙΚΟΣΙ ΑΜΕΙΛΗΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ "ΜΕΤΡΩΝ"


 Κοινοποιεί η Ελένη Τσούκα 

 Καλημερα!!!

Θα ήθελα παρακαλώ να απαντηθούν από ειδικούς αν γίνεται οι ερωτήσεις που θα ακολουθήσουν:

1η ερώτηση: Αφού οι ανεμβολίαστοι κάνουν 2, 3 τεστ την εβδομάδα και είναι αρνητικοί πως ευθύνονται για την αύξηση κρουσμάτων του COVID-19; (Οι θετικοί εννοείται ότι μπαίνουν σε καραντίνα...)

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΜΕ...

ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ



 Γράφει η Μπουμπου-λίνα

Όσοι διαβάζουν αυτό το μήνυμα, δεν είναι νήπια, άρα έχουν αρρωστήσει πολλές φορές. Όλοι θυμόμαστε ένα χέρι στο μέτωπο να μας “παίρνει” τον πυρετό, δύο να μας κάνουν “σουβλάκι” στις κουβέρτες, ένα πιάτο με εκείνη την περιβόητη κοτόσουπα και ένα χέρι που ερχόταν με το μεγάλο κουτάλι να λέει «μία ακόμα». 

Κομπρέσες, ποδόλουτρα, vicks στο στήθος και την πλάτη, κουβάδες με διάφορα τσάγια του βουνού και του λόγγου και πολύ φροντίδα και υπομονή. «Αγάπη και προδέρμ», έτσι έμεινε να το λέμε. 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!


Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ…



     Γράφει ο Γεωκών

Θουκυδίδης : «Άριστοι είναι εκείνοι - είτε πρόκειται για πολιτεία είτε πρόκειται για ανθρώπους - που δεν κλονίζεται το ηθικό τους από τις συμφορές, εκείνοι που δείχνουν την μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στη δράση»

Αν προσπαθούμε να βρούμε αυτούς που φταίνε για τις συμφορές μας μπορούμε πολύ εύκολα να τους αποκαλύψουμε (όλοι τους γνωρίζουμε) και στην συνέχεια να εκτελεστούν , με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας…

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ!!!

ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ: Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΚΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ» ΑΠΟ ΑΥΤΗ  ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ!



Η νέα παραλλαγή του κορωνοϊού που εξαπλώνεται στη Νότια Αφρική έχει πρωτεΐνη ακίδας που είναι «δραματικά διαφορετική» από αυτή στην οποία βασίζονται τα εμβόλια, εγείροντας φόβους ότι μπορεί να αποφύγει την ανοσολογική απάντηση, λένε αξιωματούχοι του Ηνωμένου Βασιλείου..

Θ. ΓΚΑΤΖΗΣ: «ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ;»

EΥΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ COVID-19!



Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 

Την 18η Νοεμβρίου ανακοινώθηκε ότι το ποσοστό των διασωληνωμένων που έχουν εμβολιαστεί είναι 16,93%!

 Ενώ ενδιαφέρον στοιχείο το γεγονός ότι στις 30 Αυγούστου το ποσοστό των διασωληνωμένων που είχαν εμβολιαστεί ήταν 8,58%! Δηλαδή σχεδόν διπλασιάστηκε! 

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

   ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

«Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΡΙΓΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ»

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ... ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΟΙ
ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ!!!
 


  Γράφει η Καλλιόπη Ταχτσόγλου 

Πρίν δύο χρόνια, ἀνακάλυψε  ἕνα μεγάλο πλῆθος λαοῦ, πώς ὑπάρχουν ἰοὶ καὶ μικρόβια!! Ἀρρώστια καὶ θάνατος !! Φρικτό !! Πρωτάκουστο !!

Πρὶν δύο μέρες ἀνακάλυψε ἕνα μεγάλο πλῆθος ἠθοποιῶν, πὼς ὑπάρχουν  ἠθοποιοί, ποὺ ἀποχωροῦν ἀπὸ τὸν θίασο !! Ἄν εἶναι δυνατόν !! Πρωτοφανές !!     

Η ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΙΑΣ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ" ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΑΘΟΡΥΒΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ



Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

«Αλλά ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα». 

(David Rockefeller, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατά τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Μπάντεν Μπάντεν το 1991).

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ MSC ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΣΙΑ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ MSC :«Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ»
ΒΙΝΤΕΟ
 


Η Μαριάννα Ευαγγέλου είναι Βιοχημικός MSc από το Stockholm University Arrhenius Laboratories. Εργάστηκε στο Βιοχημικό τμήμα του Arhenius Laboratoriet με συνεργάτη τον Νομπελίστα John E. Walker.

Στη συγκλονιστική συνέντευξή της αναφέρεται σε πολλά θέματα της πανδημίας όπως ότι:

"Υπάρχουν μελέτες από το Ισραήλ ότι οι εμβολιασμένοι κολλάνε 7 ως 27 φορές παραπάνω'

Η ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΠΩΣ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ…



Η βάση δεδομένων Aadhaar της Ινδίας περιέχει τις ψηφιακές ταυτότητες περισσότερων από 1 δισεκατομμυρίου κατοίκων, καθιστώντας την το μεγαλύτερο σύστημα βιομετρικής ψηφιακής ταυτότητας που κατασκευάστηκε ποτέ. 

Παρόμοια συστήματα προωθούνται τώρα προς την εφαρμογή στη Δύση, ξεκινώντας από τα ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων…

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ COVID19 ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ

ΝΤΡΑΓΚΙ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ…..ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ COVID19 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! 


ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ Θ’ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ;;; Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ;

Ντράγκι Ιταλία και Βατικανό ξαναχτύπησαν…..φέρνουν νέο υποχρεωτικό εμβολιακό Κώδικα Covid19 στην Ευρώπη! Βατικανό Ιταλία είναι αδιάσπαστη ενότητα δεν υπάρχει ασυσχέτιστο εδώ το Βατικανό θεωρείται ομφαλός της γης για τη Δύση!

 Oυσιαστικά ο Ντράγκι υλοποιεί την γραμμή Βατικανού που πρώτο από όλους έθεσε υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους τους κρατικούς υπαλλήλους του και κατοίκους του!

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

   ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η έλευση της βιομηχανικής επανάστασης, η εφεύρεση ενός τραπεζικού συστήματος βασισμένου στην τοκογλυφία και οι επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών αιώνων είχαν τρεις σημαντικές συνέπειες. 

Αυτές κατέστησαν δυνατή την απίστευτη συγκέντρωση πλούτου σε λίγα χέρια, οδήγησαν στην κατασκευή όλο και πιο θανατηφόρων όπλων με αποκορύφωμα τα όπλα μαζικής καταστροφής και κατέστησαν δυνατή τη διαμόρφωση του μυαλού τεράστιων πληθυσμών με την εφαρμογή επιστημονικών τεχνικών μέσω των μέσων ενημέρωσης και τον έλεγχο του εκπαιδευτικού συστήματος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ:«ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΑΤΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ "ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ»

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ…


Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός

Έχουμε πλούσια και ωραία ιστορία. Είναι παιδαγωγός τα παθήματα του λαού μας. Και τα μεγαλεία και οι αθλιότητες. Το ιστορικό υφαντό μας έχει και τα τσαλακώματα και τους λεκέδες του «έως αν η αυτή φύσις ανθρώπων ει», γιατί δεν αλλάζει η φύση των ανθρώπων κατά τον Θουκυδίδη. 

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ HARVARD MEDICAL SCHOOL ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

ΟΘΩΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ:«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΩ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΤΟ 80% ΘΝΗΤΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ COVID19 ΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ!»



Ο Όθων Ηλιόπουλος αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής και Κλινικός Ογκολόγος στο Harvard Medical School στο ραδιόφωνο σήμερα τάσσεται σαφώς κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού και υπέρ της πειθούς αναφορικά με μη εμβολιασμένους καθώς όπως είπε είναι ένα δύσκολο θέμα η ιατρική επέμβαση σε άνθρωπο αφού ανακύπτουν ζητήματα Ηθικής κι απαιτεί συναίνεση θύμισε εδώ κι έφερε ως παράδειγμα το θέμα με μάρτυρες Ιεχωβά σχετικά με μετάγγιση αίματος. 

ΔΥΣΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ «ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ»

Ο ALDOUS HUXLEY ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΒΙΝΤΕΟ


“Προσέξτε να μην είστε υπερβολικά λογικοί. Στη χώρα των τρελών, ο μυαλωμένος άνθρωπος δεν γίνεται βασιλιάς. Τον λιντσάρουν.”

Ο Άλντους Χάξλεϋ (1894 – 1963) ήταν Άγγλος μυθιστοριογράφος και κριτικός. 

ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο «ΣΤΡΑΒΙΣΜΟΣ» ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;



Του Καθηγητή Πέτρου Π. Γρουμπού

Κανείς δεν χαίρεται με τις εικόνες που βλέπουμε στα σύνορα της Πολωνίας-Λευκορωσίας και που έχουν να κάνουν με το προσφυγικό και μεταναστευτικό πρόβλημα. 

Δραματικές είναι οι εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ από τα σύνορα Λευκορωσίας – Πολωνίας, με ορδές προσφύγων να εγκαταλείπουν άρον – άρον το Μινσκ με στόχο να βρουν ένα ασφαλές καταφύγιο στη Πολωνία ή και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. 

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!


Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη
Δημοσιογράφου-Συγγραφέα

(Εισήγηση σε παλιότερη εκδήλωση στη Στοά του Βιβλίου)

«Κι ωσάν ο νέος Απόλλωνας, σημάδι που γυρεύει του Πύθωνα, π’ αδιάκοπα, γοργολυγάει, να βρει, κι ολόγυρά του ρυθμικά τοξεύει και χορεύει, κι είναι σα λύρας άκουσμα, κάθε φορά, η νευρή»

Άγγελου Σικελιανού «Δωδεκαετής»
(από την ποιητική συλλογή Αντίδωρο)


Είναι αναμφισβήτητη για την σύγχρονη ιστορική έρευνα η τεράστια συμβολή του Ελληνισμού στην εδραίωση του Χριστιανισμού και η παρουσία της ελληνικής σκέψης στις ιστορικές διεργασίες που οδηγούν στην πρώτη Χριστολογία. 

Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΡΙΝΟΚΕΡΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΑΡΧΑΪΝΤ

Ο ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ, Ο ΙΟΝΕΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Εικόνα από το Pixaby

Γράφει η Άννυ Λιγνού

Τσικαμπούμ…

Σχετικά με την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση του Ιονέσκο, Ρινόκερως, επειδή δεν γίνονται δεκτοί όλοι οι θεατές ανεξάρτητα από το αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι σκέφτομαι τα εξής:

Αυτό που δεν έγινε από πολλούς κατανοητό, είναι ότι ο Σερβετάλης, έπαιξε στο έργο. Πρωταγωνίστησε πραγματικά. Όχι, δεν την ψώνισε λόγω της επιτυχίας, ή του ντόρου (για μένα επιτυχίας) που είχε η ταινία του «Ο Αγιος». 

ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ QR! 

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ:«ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΕΚΔΙΩΞΗ ΠΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΚΙ ΑΣ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ!!»



 Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!

”Σήκω να πάμε στα Καλάβρυτα”.. Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος είπε Nein Nein! στο Πνευματικό Ολοκαύτωμα! Δεν εφαρμόζω το Νόμο για εκδίωξη πιστών από το Ναό κι ας πάω φυλακή!! 

”Ο Χριστός είναι ο πρώτος επαναστάτης γιατί πρώτος αντιτάχθηκε στο Νόμο”’ ( Άδωνις Σύρος ποιητής) της εποχής του καταπάτησε με διάκριση την αργία του Σαββάτου απαγόρευσε τον λιθοβολισμό της μοιχαλίδας κλπ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΩΜΙΟΙ! ΕΜΕΙΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ;

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙΝΕ Σ’ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΤΑ GREEN PASS ΤΟΥΣ. TO ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ…

ΒΙΝΤΕΟ


Στην Περούτζια στην Ιταλία χθες το βράδυ εμβολιασμένοι πολίτες καίνε σ ένδειξη αλληλεγγύης προς ανεμβολίαστους συμπολίτες τους τα green pass τους. 

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΓΙΓΝΩΣΚΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ ΩΣ "ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ"

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ: ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΗ ΟΤΙ «ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ». TΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ LOCKDOWN;



Άρθρο του Kit Knightly

Μετάφραση: Απολλόδωρος 

Η κλιματική αλλαγή θα αρχίσει να αναφέρεται ως «υποκείμενη αιτία θανάτου» για όλο και περισσότερες ασθένειες. Τον καρκίνο, τις πνευμονοπάθειες, τις καρδιοπάθειες...! Όλες θα είναι «σχετιζόμενες με το κλίμα».

Όταν οι σκεπτικιστές θα θέτουν ερωτήματα σχετικά με την επιστήμη που κρύβεται πίσω από αυτό, θα κατηγορούνται φυσικά για «άρνηση του κλίματος»...


H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

       ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

ΟΙ G20 ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2022 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!! 
ΒΙΝΤΕΟ


Η Γερμανία θέλει να υποδουλώσει με υποχρεωτικό εμβολιασμό όλη την Ευρώπη!! Υψηλόβαθμοι Γερμανοί αξιωματούχοι προβλέπουν αναπόφευκτο καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. 

Υλοποιούν ατζέντα ΠΟΥ, G20 για εμβολιασμό 70% παγκόσμιου πληθυσμού ως μέσα 2022.Ο Υπ. Υγείας Γερμανίας ο Jens Spahn επιβεβαιώνει τον αρχιναζιστή Hermann Göring που σε Δίκη Νυρεμβέργης είπε: «είναι εύκολο να υποδουλώσεις, ασκείς Τρόμο!» Jens Spahn: ως τέλος χειμώνα «εμβολιασμένοι, νοσήσαντες ή νεκροί»!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: «ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΛΕΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΤΗΝ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΑΔΑ, ΚΑΛΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ»

ΟΛΟΙ ΜΕΤΡΑΜΕ...




Γράφει ο Μαμούχαλος 

Πέρασαν από το σπίτι και αφήσαν ένα χαρτί  που ισχυρίζεται  ότι όλοι μετράμε 

Το θέμα είναι πόσο και αν γνωρίζουμε ότι μετράμε,

Εγώ απόρησα μόλις το διάβασα,

Τώρα το θυμήθηκαν οι στατιστικοί ;

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης 

Χωρίς αμφιβολία υπάρχει μεγάλη λαϊκή αγανάκτηση για την παρακμή που παρατηρείται στην χώρα μας, πολιτική, ηθική, οικονομική, παραγωγική, πολιτιστική, καθώς και για την  απώλεια της εθνικής ανεξαρτησίας, της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής ταυτότητας. 

ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΜΕ: «ΚΥΡΙΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΤΟΙΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ;» ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΩΝΗ ΕΚ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ: «ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ»…

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ;

     Γράφει ο Γεωκών


Όταν έγινε βασιλιάς ο Φωκάς ο τύραννος, υπήρχε κάποιος μοναχός, άγιος άνθρωπος, που έχοντας πολλή παρρησία προς τον Θεό, έλεγε με απλότητα: 

Και επειδή είχαμε και εμείς και συνεχίζουμε να έχουμε ανάξιους και προδοτες πολιτικούς και  Επίσκοπους, δεν πρέπει να κατηγορούμε  την πρόνοια τού Θεού διότι  έχουμε αυτό που μας αξίζει, και όμως  εμείς συνεχίζουμε να μην μετανοούμε

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ KAI ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΜΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΕΝΑΣ ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 

Στις 18 Νοεμβρίου του παρόντος έτους ο πρωθυπουργός της χώρας ανακοίνωσε νέα περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους και τους εμβολιαζόμενους άνω τω 60 ετών! 

Αγνοώντας για άλλη μια πλέον τα δεδομένα που δεικνύουν ότι οι εμβολιαζόμενοι κολλούν το ίδιο εύκολα και μεταδίδουν, καθώς και νοσούν βαριά (στην Ελλάδα το ποσοστό των  διασωληνωμένων  στις ΜΕΘ που εμβολιάστηκαν ήταν 17,45% στις 18 Νοεμβρίου) στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους, καταπατώντας με πρωτοφανή τρόπο τα δημοκρατικά τους δικαιώματα, λέγοντας ότι είναι μια πανδημία ανεμβολίαστων και τους ασκεί πίεση να εμβολιαστούν! 

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

      ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 



Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΦΩΝΗ ΚΥΡΙΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

ΗΛΠΙΖΕΝ ΕΙΣ ΚΥΡΙΟΝ



ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

+++ 

 Μην ταράσσονται ΑΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ. 
 ΗΛΠΙΖΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΣΟΥ ΨΥΧΗ,
 ανδρίζου, γίνε δυνατή, 
Εγώ ειμί η καταφυγή σου,