Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΗΤΤΗΘΕΙ, Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΚΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...

Η ΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ...




Γράφει ο Γιάννης Ναστούλης 

Μετά τη σοκαριστική ομιλία του Ουκρανού στρατηγού στο κοινοβούλιο -είπε ότι οι Ρώσοι έχουν 7-10 φορές περισσότερα στρατεύματα και όπλα- δεν υπάρχει καμία αμφιβολία οτι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού το ΝΑΤΟ θα έχει καταρρεύσει.

ΑΝΑΒΟΛΗ. Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΑΜΑΛΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ!!

HAARETZ: «ΑΡΚΕΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ Γ’ ΝΑΟΥ»! ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ Γ΄ ΝΑΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! 


haaretz: αρκετοί Υπουργοί Νετανιάχου υπέρ ανέγερσης Γ’ Ναού! Μεσσιανικές οργανώσεις επιχορηγούνται για ανέγερση Γ Ναού από Αμερικανο-Εβραίους, Χριστιανοσιωνιστές και ισραηλινή κυβέρνηση! Αναβολή. 

Η κόκκινη δαμάλα κρίθηκε ακατάλληλη!! Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η γεωπολιτική αναδιάταξη μετά την επίθεση Ιράν και την αναγγελία του περί κατοχής ατομικής βόμβας..

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΞΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ...

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΕΝΑΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ "1984" ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΌΡΓΟΥΕΛ 



Ο πρωταρχικός στόχος του σύγχρονου πολέμου είναι να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα της μηχανής, χωρίς να ανεβάσει το γενικό βιοτικό επίπεδο, σύμφωνα με το “1984” του George Orwell.

Για αυτονόητους λόγους, τα φανταστικά οράματα του Όργουελ έχουν απήχηση στη σημερινή εποχή. Όπως σημείωσε ο Τσαρλς Χιου Σμιθ, η αφήγηση του Όργουελ για τον τεχνολογικό ολοκληρωτισμό πλήρους φάσματος απεικονίζει την κυριαρχία των Μεγάλων Τεχνολογικών Εταιρειών (Big Tech), με τον Καπιταλισμό Παρακολούθησης και την κυβερνητική εποπτεία πλήρους φάσματος να τροφοδοτούν τον αυστηρό εξαναγκασμό των κοινωνικών πιστωτικών σκορ και των σχετικών εργαλείων.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ / ΜΑΘΗΜΑ 22ο ΠΕΡΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟΥ

 ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΑ: ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

 ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης, 
καθηγητής Ποινικού Δικαίου – Δικηγόρος Αθηνών

«Ξέρετε ποια η διαφορά του ανθρώπου από τα υπόλοιπα ζώα; Τα ζώα αν τα πειράξεις, μπορούν να αντιδράσουν. Ο άνθρωπος διαφέρει σε κάτι πολύ απλό: στο μυαλό, στην κρίση και την λογική».

Τάδε έφη ο άριστος γνώστης των τεχνικών της προπαγάνδας Κυριάκος Βελόπουλος για ένα «μειράκιο» της πολιτικής, τον Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος, όμως, προτού εκλεγεί με τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ήταν μέλος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ επί 4 χρόνια.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΗΓΕΡΘΗΣΑΝ ΟΙ AMEΡIKANOI ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ...

ΗΜΕΡΕΣ ΒΙΕΤΝΑΜ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ
2 ΒΙΝΤΕΟ




Φοιτητές του Πανεπιστημίου Κολούμπια αποδοκίμασαν χθες, Τετάρτη, τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Τζόνσον, ο οποίος επισκέφθηκε αυτό το επίκεντρο των φοιτητικών διαδηλώσεων στις ΗΠΑ κατά του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα, παρόλο που το εν λόγω πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης συμφώνησε σε άλλες 48 ώρες διαπραγματεύσεων για να μπει τέλος σε έναν αυτοσχέδιο καταυλισμό διαμαρτυρίας που έχει στηθεί στις εγκαταστάσεις του.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΙΜΙΚΗ ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!

140 ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!!!
 ΦΩΤΟ


Το Ευρωμεσογειακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ζήτησε μια ανεξάρτητη έρευνα για πάνω από 140 ομαδικούς τάφους, που περιείχαν εκατοντάδες πτώματα, που βρέθηκαν στη Γάζα

“Οι επιτόπιες ομάδες του Euro-Med Human Rights Monitor παρακολούθησαν την εξαγωγή δεκάδων θυμάτων από ομαδικούς τάφους στην Al-Shifa και παρατήρησαν την ανάσυρση των σορών των θυμάτων με χειροπέδες και άλλων τραυματιών αλλά στους οποίους αρνήθηκαν ιατρική φροντίδα, οι οποίοι εκτελέστηκαν”, τα ανθρώπινα δικαιώματα είπε η οργάνωση.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΔΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ...

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ - ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ



Γράφει η Catte Black


Υπήρξε μια συζήτηση για το OffG πρόσφατα κάτω από την τελευταία στήλη του CJ Hopkins, σχετικά με το αν η τρέχουσα έξαρση των πολέμων ήταν «πραγματική».

Οι απόψεις ήταν έντονα διχασμένες. Δυαδικό θα μπορούσατε να πείτε.

Διαβάζοντάς το, αυτό που μου πέρασε από το μυαλό ήταν ότι πριν μπορέσεις να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση για το αν ένα πράγμα είναι «πραγματικό» ή όχι, πρέπει να συμφωνήσεις σε έναν ορισμό για αυτή τη λέξη.

ΟΛΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ...

 ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ 650.000 ΡΩΣΟΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΟΚ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΜΑΖΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ – ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ S-500



Εν μέσω των ισχυρισμών των κρατών μελών του ΝΑΤΟ για την ετοιμότητά τους να αναπτύξουν περισσότερους «στρατιωτικούς συμβούλους και εκπαιδευτές» στην Ουκρανία, φέρετρα με στρατιωτικούς του ΝΑΤΟ μεταφέρονται στην Δύση

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΔΟΞΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ


Του Μανώλη Κοττάκη

«Έχει κι αλλού πορτοκαλιές» το μήνυμά του προς τα κατεστημένα κόμματα για το μονοπώλιο της Ορθοδοξίας

Πριν από τουλάχιστον έναν μήνα δύο διαχρονικές έγκυρες πηγές της στήλης, μία εκκλησιαστική και μία διπλωματική με καλή γνώση των εσωτερικών ισορροπιών της Μονής Πετράκη, μου εμπιστεύτηκαν την πληροφορία ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συναντήθηκε αργά ένα βράδυ στο γραφείο του, λίγο μετά την ψήφιση του γάμου των ομοφυλόφυλων ζευγαριών, με αντιπροσωπία της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του κόμματος ΝΙΚΗ, της οποίας ηγείται ο πρόεδρός της Δημήτρης Νατσιός.

ΡΕΤΡΟ 39.0 TO 1985 ΠOY ΘYMIZEI ENTONA TO ΣHMΕΡA

 ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΥΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΝ ΜΑΝΔΥΑΝ (1985-2024)
 ΒΙΝΤΕΟ




Επιμελείται και σχολιάζει 
                          ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης


«Κατά βάθος καμία διαφορά δεν υπάρχει μεταξύ των κομμάτων. Όπως λέει ο λαός: όλοι οι γύφτοι μια γενιά και ο καυγάς για το πάπλωμα!»

Στην εφημερίδα «Ελληνικός Κόσμος» της 21ης Ιουλίου 1985 (σελ. 8) είχε δημοσιευθεί ένα άρθρο του Μιχ. Μπρούζου με τίτλο «Δικτατορία υπό κοινοβουλευτικόν μανδύαν».

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ Η ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΟΛΑ ΑΠΟ ΧΑΖΑΡΟΥΣ (ΚΕΜΑΛ-ΧΙΤΛΕΡ)


24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ



Του Λεωνίδα Κουμάκη*

Η εικοστή τετάρτη Απριλίου σηματοδοτεί δύο ιστορικά γεγονότα τεράστιας σημασίας που αφορούν όχι μόνο τους Αρμενίους, τους Κυπρίους ή τους Έλληνες, αλλά ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο.

Το πρώτο αφορά την καθιέρωση της 24ης Απριλίου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Ως «Γενοκτονία των Αρμενίων» ή και «Ολοκαύτωμα των Αρμενίων» αναφέρονται τα γεγονότα εξόντωσης Αρμενίων πολιτών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΑΤΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ PATRIOT ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ (ΡΩΣΙΚΗ) ΦΩΤΙΑ

 

Η μοναδική χώρα που φέρεται πρόθυμη να στείλει Patriot στην Ουκρανία είναι η Ελλάδα, η οποία ζητά ανταλλάγματα που δεν θα πάρει ποτέ

Απροθυμία παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στις τάξεις των χωρών της ΕΕ να παράσχουν συστήματα αεράμυνας Patriot στην Ουκρανία, χωρίς τα οποία οι δυνάμεις του Κιέβου δεν θα αντέξουν για πολύ στη σύγκρουση με τη Ρωσία.