Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

ΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)

ΙΔΟΥ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΣΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΝΟΙΞΕΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ
+++

 Γράψε λόγο Ιερό, ίνα δοθεί στον πιστό μου λαό.

Τα Ευαγγελικά αναγνώσματα
που ακούτε στον δικό μου ναό
σας δίδουν πλούσια διδαχή,
 ας αγγιχτεί η ψυχή.

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;;;

ΜΠΙΑΦΡΑ Η ΓΑΖΑ.. ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ!!ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΑ!
3 ΒΙΝΤΕΟ 


Μπιάφρα η Γάζα.. Σκελετωμένα παιδιά πεθαίνουν από πείνα λόγω πολιορκίας Ισραήλ!!

Το παιδί Yazan Kafarna παλεύει για τη ζωή του λόγω της πείνας και της έλλειψης ιατρικής περίθαλψης ως αποτέλεσμα της ισραηλινής πολιορκίας στη Γάζα. 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ....

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ 18η ΜΑΡΤΙΟΥ – Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ Οι δικαστές που εκδικάζουν την υπόθεση θα βρεθούν σε δύσκολη θέση. 
Πιθανότατα θα σοκαριστούν όταν δουν τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπάρχει μια βιομηχανία τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε πλήρη λειτουργία που έχει παραμορφώσει μαζικά το συλλογικό μυαλό των ανθρώπων

ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΓΑΒΑΑ.

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ  ΤΗΝ «ΥΙΟ-ΘΥΣΙΑ» ΚΑΙ «ΤΕΚΝΟ-ΘΥΣΙΑ»…!!!

Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει τῇ 10//23.2.2024.
Τοῦ Ἁγίου Ἱερομάρτυρος Χαραλάμπους.
Ὑπὸ Ἁγιορειτῶν Κελλιωτῶν Πατέρων.«Ἡ ὁμοίωση τοῦ τρόπου μας μὲ τὸ καλὸ ἢ τὸ κακό

μᾶς κάνει παιδιὰ τοῦ Θεοῦ ἢ τοῦ σατανᾶ».

( Ὅσιος Θαλάσσιος ὁ Λίβυος)


Ἔλεγχε ὁ προφήτης Μιχαίας τοὺς ἄρχοντες τῆς ἐποχῆς του, καὶ τὸν ἔλεγχο αὐτὸν παραλλάξαμε γιὰ τοὺς σημερινούς : «Ἀκούσατε ταῦτα οἱ ἡγούμενοι τῶν λαῶν καὶ οἱ κατάλοιποι τῶν ἐθνῶν, οἱ βδελυσσόμενοι κρίσιν καὶ πάντα τὰ ὀρθὰ διαστρέφοντες» (Μιχ. 3, 9).

Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ...ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ!

 ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ: Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ - ΡΙΧΝΕΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ... ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟΗ Γερμανία επιχειρεί μία ιστορικού χαρακτήρα επαναπροσέγγιση με τη Ρωσία

Αναμφίβολα η Γερμανία είναι ο μεγάλος χαμένος της συνεχιζόμενης ουκρανικής κρίσης.

Συντασσόμενη – έστω και αναγκαστικά – με τις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες της συλλογικής Δύσης στο μέτωπο κατά της Ρωσίας στερήθηκε το φθηνό φυσικό αέριο που την κατέστησε ηγέτιδα δύναμη στην Ευρώπη και τόνωσε την εξωστρέφεια της οικονομίας της.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ!!!

ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΘΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!
ΒΙΝΤΕΟ Για τα διαγραμμένα αρχεία της εμπορικής αμαξοστοιχίας συζήτησαν στην εκπομπή του Focus FM 103.6 “Κόντρα στο σύστημα” ο ψυχολόγος Γρηγόρης Σερέτης με τον καλεσμένο του, τον ηθικό χάκερ.

Σύμφωνα με τον ηθικό χάκερ τα αρχεία από τα βίντεο που φανερώνουν το τι υπήρχε στην εμπορική αμαξοστοιχία που προκάλεσε την έκρηξη στα Τέμπη μπορούσαν να ανακτηθούν. εκτός αν διαγράφηκαν με τη χρήση συγκεκριμένων πρότυπων διαγραφής των μυστικών υπηρεσιών.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΣΧΕΔΙΟΥ...

ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΚΑΘΟΔΗΓΗΤΟΙΓράφει ο Νικήτας Αποστόλου

Με την δημοσίευση του Ν. 5089 ( Φ.Ε.Κ Α΄ 27/17.2.2024), θεσμοθετήθηκε ο “γάμος” των ομοφυλοφίλων ζευγαριών. 

Έχει παρέλθει ένα δεκαήμερο και μέχρι σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος δεν έχει εκδόσει κείμενο προς τους Πρεσβυτέρους της Εκκλησίας μας, αλλά και προς τους πιστούς ως όφειλε (άρθ. 4 του Ν. 590/1977), που να περιέχει σαφείς οδηγίες για το πως θα αντιμετωπίζουν τα ζητήματα που ανακύπτουν από την έκδοση του νόμου αυτού, γεγονός που οδήγησε με αυτόβουλες ενέργειες ορισμένων κληρικών.

« ΑΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΤΑΙ...»

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΆΜΥΝΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ…


Το πνεύμα είναι η ασπίδα της ψυχής.. Η φυσική κατάσταση της ψυχής είναι η απόλυτη νηνεμία γαλήνη και ηρεμία. Το πνεύμα είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της ψυχής της αταραξίας της.. Είναι η άμυνά της η γραμμή της άμυνας που φυλάσσει την ακεραιότητα της εσωτερικής ψυχικής επικράτειας..

ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ! Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ...

Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…


Του Λάμπρου Χουλιαρά
Υποστρατήγου ΕΛ.ΑΣ. έ.α.-Στρατηγικού Αναλυτή


Αποτελεί ντροπή γιατί αρνούμεθα να δείξουμε και υπερασπιστούμε στην παγκόσμια κοινότητα την πιο διάσημη θάλασσα του πλανήτη!

Η Ελλάδα έχει θαλάσσια σύνορα με έξι κράτη: την Τουρκία, την Αίγυπτο, την Λιβύη, την Ιταλία, την Αλβανία και την Κύπρο. Τα σύνορα όμως με την Κύπρο υπονομεύονται από την υφιστάμενη κυβέρνηση, όπως διαφαίνεται και σχεδιάζεται μέχρι τώρα. 

Ο ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΞΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ...

 ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΣ MACRON: ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑΗ Γαλλία σχεδιάζει να στείλει ειδικές δυνάμεις αλλά και κάποιες άλλες μονάδες στην Ουκρανία, προκειμένου να συμμετάσχουν στις επιχειρήσεις κατά της Ρωσίας

Βαθαίνει η εμπλοκή της Γαλλίας στην ουκρανική κρίση με το ΝΑΤΟ να είναι σε έκδηλο πανικό με τον ρυθμό της ρωσικής προέλασης και τα σκληρά διλήμματα που θέτει στη συλλογική Δύση.

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΟΥ ΕΧΕΙ "ΛΕΥΘΕΡΙΕΣ" ΣΦΙΧΤΑ ΑΛΥΣΣΟΔΕΜΕΝΕΣ...

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΙΟΣ ΚΛΙΝΗ

Σκίτσο έτους 2018 του διάσημου Βραζιλιάνου σκιτσογράφου Carlos Latuff

Του Λεωνίδα Κουμάκη*

Η Τουρκία είναι μια χώρα που χαρακτηρίζεται ανέκαθεν από μια πολύ ιδιότυπη αντίληψη πάνω στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ειδικά όμως την τελευταία δεκαετία, το καθεστώς που εγκαθιδρύθηκε στην Τουρκία, δηλαδή στο «Ερντογανιστάν», δεν είναι τίποτα άλλο από μια απροκάλυπτη δικτατορία, στολισμένη με πολλά και εντυπωσιακά φτιασίδια «δημοκρατίας»:

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚ ΧΑΖΑΡΩΝ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!

ΦΡΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΤΑΝΚ ΣΥΝΕΘΛΙΨΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ! 

ΦΩΤΟ


Αποτρόπαιο θέαμα. Τα απομεινάρια ενός Παλαιστίνιου αφού τον συνέθλιψε ισραηλινό τανκ. Στα χέρια του φαίνονται πλαστικές χειροπέδες. Το ισραηλινό κανάλι telegram πανηγυρίζει καθώς δημοσιεύει την εικόνα του Παλαιστίνιου που συνέθλιψε τανκ:
“Υπέροχες φωτογραφίες που "έφτιαξαν" την Παρασκευή μου”