Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ;

 
PRAVDA:
"ΟΙ ΗΠΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ Γ'ΠΠ"
 
 
 
 
 
"Το επόμενο μέρος του σεναρίου εκείνου έχει ήδη ξεκινήσει. Οι εμπρηστές έχουν βάλει μια παγκόσμια πυρκαγιά, έχουν κηρύξει έναν παγκόσμιο πόλεμο, ενώνοντας τις περιφερειακές συγκρούσεις σε ένα ενιαίο σύστημα αστάθειας".

"Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι εχθρός των ΗΠΑ; Και όμως, οι Αμερικανοί κατάφεραν στη χώρα αυτή ένα θανάσιμο πλήγμα μέσω των αξιολογήσεων της δανειοληπτικής της πιστότητας, πυροδοτώντας έτσι την κρίση της Ευρωζώνης, η οποία απειλεί σήμερα και αρκετούς άλλους ευρωπαϊκούς λαούς".

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ


O KΙΝΕΖΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛAΔAΣ.
 ENA ENΔIAΦEΡON AΡΘΡO TOY STERN
Τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή στάσης της Γερμανίας απέναντι στην ελληνική κρίση χρέους; Σε άρθρο του στο περιοδικό Stern o Γερμανός δημοσιογράφος Hans-Ulrich Jörges σημειώνει την εντυπωσιακή μεταστροφή της γερμανικής πολιτικής απέναντι στο ελληνικό πρόβλημα μετά την επίσκεψη Μέρκελ στην Κίνα στα τέλη Αυγούστου.

Ξαφνικά όλοι στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, χωρίς να αποκλείουν πλέον την επιμήκυνση του προγράμματος ή ακόμη και ένα τρίτο πακέτο βοήθειας. Ακόμη και οι πιο συντηρητικές φωνές Βαυαρών πολιτικών, που ζητούσαν τη θυσία της Ελλάδας προς παραδειγματισμό, σίγησαν.
 
Σύμφωνα με το συντάκτη, η μεταστροφή αυτή οφείλεται στις έντονες παρασκηνιακές πιέσεις που ασκήθηκαν από την κινεζική ηγεσία κατά την επίσκεψη Μέρκελ στο Πεκίνο.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ...

 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ

 
 
 

ΣΤΙΣ 11 Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ! 

Το ένα πίσω απ' το άλλο ανοίγουν τα... μέτωπα στην κυβέρνηση. Εκτός της δεδομένης ως τώρα άρνησης της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσει τα μέτρα για τα εργασιακά η κίνηση Σαμαρά να κηρύξει τη λήξη της διαπραγμάτευσης προκάλεσε τριγμούς και με το ΠΑΣΟΚ.
Την ίδια ώρα το παρασκήνιο δίνει και παίρνει.Ουσιαστικά σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Στουρνάρας με νέα τροπολογία στο νομοσχέδιο των αποκρατικοποιήσεων ώστε να αμβλύνει τις αντιδράσεις.
Ωστόσο μένει να αποδειχθεί στις 11:00 οπότε και έχει οριστεί η ψηφοφορία. Ήδη τουλάχιστον 10 βουλευτές απ' το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έχουν πει ότι θα καταψηφίσουν ζητώντας τον έλεγχο της Βουλής στις αποκρατικοποιήσεις.
 
Εαν η τροπολογία Στουρνάρα δεν ικανοποιήσει με αυτά τα δεδομένα και με μείον τις ψήφους από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ το νομοσχέδιο δεν θα υπερψηφιστεί.
 

Η ΡΩΣΙΚΗ ΜΠΙΛΝΕΜΠΕΡΓΚ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ


ΛΕΣΧΗ "VALDAI":
" ΠΑΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ 2030"


 

Στη “Λέσχη Βαλντάϊ”, όπου ο Πούτιν ανέφερε ότι η Ελλάδα ίσως βρισκόταν σε καλύτερη μοίρα εάν είχε τη Δραχμή, Ρώσοι και Δυτικοί οικονομολόγοι κατέθεσαν άκρως ενδιαφέρουσες απόψεις για την παγκοσμιοποίηση στην οικονομία τις δύο επόμενες δεκαετίες, αλλά και τη θέση της Ρωσίας τότε.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ " ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ" ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ


Πρώην επιστήμονας της NASA λέει ότι ο «δυτικός τρόπος ζωής» μπορεί να υποστηρίξει μέγιστο παγκόσμιο πληθυσμό 500 εκατομμυρίων ανθρώπων!!!
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Αν αυτός και όσοι μιλάνε για λογαριασμό των Rothschilds, Rockefeller και λοιπών σιωνιστικών καθαρμάτων, είχαν ίχνος επιστημωσύνης σε όσα λένε, τότε θα μιλούσαμε για μια νέα ψευτοεπιστήμη, στην υπηρεσία της παγκόσμιας σιωνιστικής δικτατορίας, αυτήν πάνω στην οποία πειραματίζονταν οι " γιατροί" του Χίτλερ, την περίφημη " Ευγονική", δηλαδή την άκρα ρατσιστική γενετική που θα ελαττώσει τον πληθυσμό στα 500 εκατομμύρια, με ψευτοεπιστημονικές προφάσεις, με μόνο στόχο, να μπορούν να ελέγξουν καλύτερα την ανθρωπότητα.
Αυτό αποτελεί την απόλυτη ύβρη στον Θεό, που όχι απλώς έδωσε εντολή να αυξηθούμε και να πληθυνθούμε και να κατακυριεύσουμε την γή, αλλά πρός τούτο, μας έδωσε τόσες πηγές ενέργειας και τροφής, ώστε να επαρκούν σήμερα με τόση σπατάλη και κακοδιαχείρηση παγκοσμίως, για το διπλάσιο από τον υπάρχοντα πληθυσμό.

 Όλοι αυτοί οι ψευτοεπιστήμονες πρέπει να είναι τα μόνα θύματα της "ευγονικής", να εκλείψουν αυτοί όπως και οι άπληστοι σιωνιστες τραπεζίτες που τους χρηματοδοτούν, για να δεί ξανά η ανθρωπότητα, Θεού πρόσωπο!!!


 ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Dewayne Cecil, ένας πρώην κλιματολόγος της NASA, υποστήριξε πρόσφατα ότι η γη δεν μπορεί να υποστηρίξει περισσότερους από 500 εκατομμύρια ανθρώπους, εάν επιμείνουν στον τρέχοντα «δυτικό» τρόπο ζωής. Τόνισε επίσης ότι ο έλεγχος του πληθυσμού και η ​​διαχείριση των πόσιμων υδάτινων πόρων είναι οι " παγκόσμιες προτεραιότητες".


Ο Δρ Cecil, ο οποίος ήταν ερευνητής τόσο της NASA όσο και της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας, εργάζεται σήμερα για την Εθνικό κέντρο κλιματικών κινδύνων, στη Βόρεια Καρολίνα.
Ο Δρ. Cecil, ο οποίος ειδικεύεται σε κλιματικά δεδομένα, αν και αναγνωρίζει ότι το ερώτημα εάν οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για την κλιματική αλλαγή δεν έχει απαντηθεί οριστικά, εξέφρασε την ανησυχία του ότι «η γη μπορεί να αντέξει μόνο μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους οι οποίοι να ακολουθούν το δυτικό πρότυπο κατανάλωσης».

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΩΞΗ ΒΑΞΕΒΆΝΗ: ΤΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΡΩΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΤΟΥ


Η Δίωξη Βαξεβάνη και ο θόρυβος της «λίστας»
(Η υπόθεση αυτή μας βρωμάει από την κορυφή έως τα νύχια )
 
ΟΙΜΟΣ -ΑΘΗΝΑ
Σε επόμενη ανάρτηση θα ασχοληθούμε με το μπουμπούκι αυτό , τον υβριστή των αγίων... 

 
Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

 
"Ρεσάλτο"


Δηλώνουμε προκαταβολικά, για να μην υπάρξει ΟΥΔΕΜΙΑ παρανόηση, ότι καταδικάζουμε κάθε ΔΙΩΞΗ εναντίον της ελεύθερης έκφρασης και της ελεύθερης διακίνησης, αλλά και ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ των ιδεών.
Όποια γνώμη και να έχουμε για τον Βαξεβάνη (την έχουμε καταγράψει) δεν θα νομιμοποιήσουμε ποτέ το κατοχικό καθεστώς σε κάθε απόπειρα φίμωσης οποιουδήποτε, σε κάθε απόπειρα ΦΙΜΩΣΗΣ οποιασδήποτε ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ της βρωμιάς του, αλλά και σε κάθε απόπειρα να παίζει με τις βρωμιές του, όπως η «λίστα Λαγκάρντ»…

Ωστόσο,
μια θέση αρχής, όπως είναι η σταθερή και αδιάλλακτη ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ της ελεύθερης έκφρασης, διακίνησης και οργάνωσης των ΙΔΕΩΝ, δεν πρέπει να λειτουργεί σαν παραισθησιογόνο της πολιτικής σκέψης, σαν «δόλωμα» αποπροσανατολισμού και νάρκωσης του μυαλού…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ:"Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΗΣ..."

 
Το Στρατό δεν τον βγάζουμε
για καλαμπούρι στους δρόμους!
Και αν αυτή ήταν ιδέα της πολιτικής ηγεσίας
τι έκανε η στρατιωτική;


Γιατί βγήκε ο Στρατός με αποστολή περιφρούρησης της Στρατιωτικής παρέλασηςστην Θεσσαλονίκη; Ποιος είχε την φαεινή αυτή ιδέα; η Στρατιωτική ή η Πολιτική Ηγεσία;

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ!

Εκτός.....

Γράφει ο υποστράτηγος ε.α. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣΗ έξοδος στρατιωτικών δυνάμεων όχι για παρέλαση αλλά για την περιφρούρηση της παρέλασης, είναι εξέλιξη σοβαρή και άκρως ανησυχητική. Τα όσα υποστηρίζουν ,όχι επισήμως αλλά “κρυμμένοι” πίσω από μια δήλωση ενός αξιωματικού (!) δεν πείθουν πλέον κανένα αυτές τις “πονηρές” ημέρες.

Και φυσικά το θέμα δεν είναι αν οι…γεμιστήρες των όπλων ήταν άδειες ή γεμάτες (!) ,αλλά ότι μία κυβέρνηση που έχει κληθεί να διαχειριστεί μία από τις σοβαρότερες κρίσεις που έχει περάσει αυτή η χώρα , δείχνει ότι δεν έχει αποθέματα ψυχραιμίας. Και με δεδομένο ότι η κατάσταση μπορεί να γίνει ακόμη δυσκολότερη, κάνει αυτή τη διαπίστωση ακόμη πιο ανησυχητική.

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ...


ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΕΝΟΥΝ
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;
(Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΘΕΛΕΙ " ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ" ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΠΑ!
)

 
ΑΚΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΣΑΜΑΡΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

 

Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ: ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!


 

Δημοσιευμένη  εικόναΤο Ηχηρό Χαστούκι της Ουγγαρίας σε ΕΕ και ΔΝΤ…κάνει τον γύρο του κόσμου.. «Αρκετά μας γδάρατε τώρα πληρώστε !» Αντί για λιτότητα φόρος στης τράπεζες!


Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η ΕΕ και το ΔΝΤ από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί με τις…. απαιτήσεις τους, προκειμένου να τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα μέτρα λιτότητας στον ουγγρικό λαό επειδή έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Η ΑΠΕΙΛΗ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΤΕ)


 
27.10.2012:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
 
 
 


του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Ο πρώτος γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο λόρδος Ισμέι, είχε ορίσει τον σκοπό της Ατλαντικής Συμμαχίας με την ακόλουθη διάσημη φράση: «Να μείνουν οι Αμερικανοί μέσα, οι Γερμανοί κάτω και οι Ρώσοι έξω». Η Βρετανική Αυτοκρατορία παρέδωσε τα σκήπτρα στην Αυτοκρατορία των ΗΠΑ, η Αυτοκρατορία των ΗΠΑ διατήρησε το στέμμα της χάρη στο συνδυασμό της χρηματοπιστωτικής ισχύος και των Αμερικανικών όπλων, η ΕΣΣΔ αυτοκτόνησε, αλλά η αυτοκρατορική «τεχνογνωσία» παραμένει ακέραια. Οι μέθοδοι και οι υποτελείς αλλάζουν, όχι όμως οι θεμελιώδεις στόχοι. Σήμερα, σημαίνον πρόσωπο δεν ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, αλλά ο πρόεδρος της Goldman Sachs Λόιντ Μπλάκφεϊν, ο οποίος είπε κάποτε: «Κάνω τη δουλειά του Θεού».


Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΟΛΗ, ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

(ΒΙΝΤΕΟ)
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
 
(ΒΙΝΤΕΟ)


 

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΕΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

 


ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΗΡΩΪΚΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Δύο αιωνόβιοι ήρωες
- παλιοί πολεμιστές στο μέτωπο του 40-
μιλούν για τους αγώνες του Έθνους
 
 ΒΙΝΤΕΟ
 


Ο 103 χρόνος Αριστείδης Κασσαρας και ο 93χρόνος Αριστοτέλης Παπαντώτης... Ήταν ντυμένοι στρατιώτες στο Ελληνοαλβανικό Μέτωπο. Η ανεπίσημη αφήγηση τους μιλάει στην καρδιά ο 103 χρόνος Αριστείδης Κασάρας και ο 92χρόνος Αριστοτέλης Παπαντώτης θυμούνται την Ιταλική επίθεση που εκδηλώθηκε στις 05:00 το πρωί της 28ης Οκτωβρίου.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

O ΠOYTIN ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!


BΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ:"ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"


 
Σε μια εντυπωσιακή δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, αναφορικά με την ελληνική οικονομική κρίση μιλώντας στο γνωστό forum του Διεθνούς Ομίλου "Βαλντάι", που έχει χαρακτηριστεί και Νταβός της Ρωσίας
Αναφερόμενος στην ελληνική οικονομική καταστροφή επέρριψε την ευθύνη στην αδυναμία της Ελλάδας να "σηκώσει" ένα νόμισμα όπως το ευρώ και επέκρινε εμμέσως την απόφαση να ενταχθεί η Ελλάδα στην ευρωζώνη, σημειώνοντας:
 
"Κοιτάξτε τι έχει γίνει στην Ελλάδα με το ευρώ. Εάν η Ελλάδα είχε ακόμα ως νόμισμα της την δραχμή, τότε θα μπορούσε να είχε προχωρήσει σε υποτίμηση, με αποτέλεσμα να μην βιώνει τα σημερινά προβλήματα και να έχει γλιτώσει την κρίση".

Ηλίας Σταμπολιάδης : "Η Εκκλησία να ηγηθεί ενός απελευθερωτικού αγώνα "

 

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ;

 
 
 
 
Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης
Καταγράφεται μία διαστρέβλωση της πραγματικότητας και μια παραποίηση των ονομάτων και των προσδιορισμών που αποδίδουν τις έννοιες των πραγμάτων, ώστε να μην μπορεί να πει κανείς εάν κάποιο στοιχείο είναι το αποτέλεσμα ή η αιτία της κρίσης. Σίγουρα, πρόκειται για ένα φαύλο κύκλο. Το κενό πολιτικής ηγεσίας, την έλλειψη που βιώνουν οι πολίτες στην ασφάλεια, την κοινωνική δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη έρχονται να καλύψουν οι χρυσαυγίτες, αυτοχριζόμενοι “κοινωνικοί προστάτες” για να εξυπηρετήσουν δικούς τους σκοτεινούς και ύποπτους σκοπούς.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ Ο ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙ!!!ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!
Στη ώρα που η χώρα τελεί υπό εχθρική κατοχή και η πολιτική ελίτ τρέμει για την ασφάλειά της και αγωνιά για την διατήρηση της κυριαρχίας της, έμελλε να το δούμε και αυτό:
Απαγόρευσαν στους πιστούς να προσέλθουν στον Άγιο Δημήτριο, τον πολιούχο της πόλης κατά του εορτασμούς των 100 χρόνων από την απελευθέρωσή της, αν δεν είχαν πρόσκληση οι πολίτες που ήθελαν να προσκυνήσουν.

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ;

 
ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΡΟ ΙΕΡΕΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
 
 


'Ενας ιερέας που υπηρετούσε στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας, δολοφονήθηκε από μισθοφόρους ισλαμιστές στην Συρία, αφού πρώτα βασανίστηκε φρικτά, ενώ μετέφερε λύτρα για την απελευθέρωση ενός απαχθέντος Σύρου γιατρού επίσης ελληνορθόδοξου. Ο ιερέας απάχθηκε με την σειρά του και ζητήθηκαν λύτρα για την απελευθέρωσή του.
 

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΥΤΟΥ

 
 
Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΜΥΡΟΒΛΥΤΗΣ
Ο άγιος μεγαλομάρτυρας Δημήτριος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη
αγιος Δημητριοςπερί το 280-284 μ.Χ. και έζησε κατά τους χρόνους του αυτοκράτορα Διοκλητιανού και του τετράρχη Γαλερίου Μαξιμιανού (284-305 μ.Χ), εποχή κατά την οποία έγινε φοβερός διωγμός κατά των χριστιανών.
Ο Δημήτριος ήταν γόνος αριστο- κρατικής και ευσεβούς οικογένειας στη Θεσσαλονίκη. Σύντομα ανελίχθηκε στις βαθμίδες του ρωμαϊκού στρατού με αποτέλεσμα σε ηλικία 22 ετών να φέρει το βαθμό του χιλιάρχου. Ανεδείχθη δούκας της πόλης και στρατηγός όλης της Θεσσαλίας. Ως αξιωματικός του ρωμαϊκού στρατού κάτω από τη διοίκηση του Τετράρχη (και έπειτα αυτοκράτορα) Γαλερίου Μαξιμιανού, όταν αυτοκράτορας ήταν ο Διοκλητιανός, έγινε χριστιανός. Μάλιστα είχε ιδρύσει κύκλο νέων προς μελέτη της Αγίας Γραφής.
Ο Δημήτριος αγνόησε το διάταγμα του αυτοκράτορα Διοκλητιανού «περί αρνήσεως του χριστιανισμού» και συνέχισε να κηρύσσει τον ευαγγελικό λόγο, οδηγώντας στην πίστη πολλούς ειδωλολάτρες. Όταν ο Μαξιμιανός έμαθε για την χριστιανική δράση του Δημητρίου διέταξε να
συλληφθεί στη Χαλκευτική Στοά, όπου δίδασκε, και να οδηγηθεί μπροστά του.

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

 
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
 
 
 
Η μεγαλύτερη σημαία στον κόσμο είναι ελληνική , με εμβαδόν 480 τετραγωνικών μέτρων και βάρος 130 κιλά και κυματίζει από χθες, Πέμπτη, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εορταστικών εκδηλώσεων για τα εκατό χρόνια της απελευθέρωσής της.
 

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ-1 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 6μ.μ.


ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-1 (ΑΝΤ-1)
NA ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ:
 

Επιτέλους άρχισαν να εντείνονται οι στοχευμένες διαμαρτυρίες!
Τα κανάλια είναι η αρχή της πιό εύστοχης δράσης του λαού!
Το δεύτερο βήμα είναι τα γραφεία των κομμάτων!


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Ι Σ

Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας
Εναντίον των συντελεστών της ανθελληνικής προπαγάνδας τηλεοπτικών σταθμών και των χορηγών τους.
Την Κυριακή 28η Οκτωβρίου 2012, ώρα 18:30
72η επέτειο του Έπους της Ελλάδος στην Αλβανία
και του θρυλικού ΟΧΙ. 
Όσοι Έλληνες αισθάνονται γνήσιοι απόγονοι των Ηρώων προγόνων μας, που κοσμούν την Ελληνική αλλά και την παγκόσμια Ιστορία με τους απαράμιλλους και ένδοξους θριάμβους τους κατά των δυνάμεων του σκότους και του ολέθρου,
Όσοι Έλληνες αισθάνονται το βάρος της ευθύνης που έχουμε ΟΛΟΙ να διατηρήσουμε αλώβητη την πολιτιστική μας κληρονομιά και να συνεχίσουμε το τεράστιο έργο των σπουδαίων προγόνων μας
 Κ α λ ο ύ ν τ α ι
να παραστούν στην πλατεία AGORA CENTER Λ. Κηφισίας 10-12 στο Μαρούσι, έξω από τα γραφεία του ομίλου ΑΝΤ-1 
(Ανθελληνική Νεοτουρκική Τηλεόραση Νο 1)
 όπου

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΝΕΡΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ...


ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΣΗΜΕΡΑ 25/10 6μ.μ


Πέμπτη 25/10 στις 18.00:Καθιστική διαμαρτυρία έξω απο τα γραφεία της ΕΥΔΑΠ Αθηνάς 58. σε συντονισμό με την ταυτόχρονη καθιστική διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη έξω απο τα γραφεία της ΕΥΑΘ.

Την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 -10-2012 συζητείται στη Βουλή η κατάργηση της ελάχιστης συμμετοχής (51%) του Δημοσίου στις Δημόσιες επιχειρήσεις ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΘ, ΟΛΠ, ΕΛΤΑ κλπ. Ουσιαστικά η επικύρωση του νόμου αυτού από τη Βουλή σημαίνει τη πώληση των κοινωνικών αυτών επιχειρήσεων και αγαθών άμεσα.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ETOIMAZOYN THN ΝΕΟΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΤΩΧΩΝ;
Η Ε.Ε προχωράει σε σύσταση ταμείου αρωγής για τους φτωχούς Ευρωπαίους

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Επιτροπής, το τμήμα του πληθυσμού της ΕΕ που δεν έχει τα μέσα για να φάει μια μέρα στις δύο ένα γεύμα με κρέας, πουλερικά ή ψάρι (ή τα αντίστοιχα φαγητά των χορτοφάγων) ανερχόταν σε 8,7% το 2010, δηλαδή σε πάνω από 43 εκατομμύρια πρόσωπα, και οι πρώτοι διαθέσιμοι αριθμοί για το 2011 δείχνουν πως η κατάσταση έχει επιδεινωθεί.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ....


ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΦΟΒΟΣ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΑΝ

 
Του Κώστα Βεργόπουλου
Τρία χρόνια τώρα δεν κάνω τίποτε άλλο από το να φοβάμαι.Στην αρχή φοβόμουν μη φτάσει η θύελλα και στη χώρα μας και δε μιλούσα, μέχρι που κάποια νύχτα άκουσα το βουητό της.

Μετά, φοβόμουν μη μας κόψουν τα δώρα και δεν έβγαζα άχνα, μέχρι που ήρθαν τα Χριστούγεννα και τα δώρα κόπηκαν.Φοβόμουν μη μου μειώσουν το μισθό και δεν έλεγα κουβέντα σε κανέναν, μέχρι που κάποια πρωτομηνιά βρήκα το μισθό κουτσουρεμένο.
Άρχισα να φοβάμαι για τη δόση του στεγαστικού και σφράγιζα το στόμα μου, μέχρι που ήρθε η ειδοποίηση της τράπεζας ότι χρωστάω τρεις δόσεις.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ


ΕΘΝΙΚΟ ΟΝΕΙΔΟΣ:
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ
 

 
Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών έθεσε ζήτημα οικονομικής κατοχής της χώρας μέσω "δεσμευμένου λογαριασμού των εσόδων της από πάσης φύσεως δραστηριότητα, εξορύξεις, αποκρατικοποιήσεις κλπ" όπως αποκαλύπτεται πλέον με ντοκουμέντα που έδωσε στην δημοσιότητα εις εκ των κυβερνητικών εταρείων ο Ε.Βενιζέλος που πλέον μιλά για "χώρα προτεκτοράτο".

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1919 : ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ. 

(Ντοκιμαντέρ του BBC για τη Βεργίνα με τον Μανόλη Ανδρόνικο.)
                  
                                    
"Πήρα το τσαπάκι της ανασκαφής, που έχω μαζί μου από το 1952, έσκυψα στο λάκκο και άρχισα να σκάβω με πείσμα και αγωνία το χώμα κάτω από το κλειδί της καμάρας. Ολόγυρα ήταν μαζεμένοι οι συνεργάτες μου. (…)Συνέχισα το σκάψιμο και σε λίγο ήμουν βέβαιος. Η πέτρα του δυτικού τοίχου ήταν στη θέση της, απείραχτη, στέρια. (…) -Είναι ασύλητος! Είναι κλειστός! 

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

KAI ΣTHN KYΠΡO ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ο ΣΟΡΟΣ...

 
 
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
 
 
 
 
 

Κάτι συμβαίνει ταυτόχρονα στα δύο προπύργια του Ελληνισμού, σε Ελλάδα, και Κύπρο, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό το περίεργο ταυτόχρονο συμβάν της αλλοίωσης της ιστορίας του Ελληνισμού.

Σύμφωνα με τα νέα βιβλία της β’ γυμνασίου, οι Κύπριοι εξελληνίστηκαν και… παρέμειναν Έλληνες κατά την ελληνιστική εποχή και οι Αρμένιοι αναζήτησαν καταφύγιο εδώ, επειδή τους δίωκαν οι Άραβες. Υπάρχει δηλαδή μια προσπάθεια "μικρήματος" της ιστορικής συνέχειας της παρουσίας του Ελληνισμού στην Μεγαλόνησο.


Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ " ΜΑΝΤΗΣ"


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ "ΠΕΙ" ΣΤΟΝ "ΜΑΝΤΗ" ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ(BINTEO)


Οι μέρες είναι πονηρές και πρέπει να προσέχουμε τα προσωπικά δεδομένα της ιδιωτικής μας ζωής...

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

 

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Οι λαοί ζητούν λόγο από αυτούς στους οποίους εμπιστεύονται τη δημοκρατία τους. Όταν η δημοκρατία δε λειτουργεί όσοι, παρά ταύτα, ασκούν ακόμη την εξουσία, δεν είναι παρά ιδιώτες.
Στη δημοκρατία αυτοί που κατέχουν δημόσια αξιώματα μοιάζουν με τους δούλους της παραβολής: αποδίδουν πολλαπλάσια των όσων παρέλαβαν. Για τους ίδιους, τους αρκεί η χάρη που ανήλθαν σε τόσο υψηλά αξιώματα. Δεν κατείχαν τα αξιώματα μάταια.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΕΚΡΟ ΤΟΥ "ΘΑΒΕΙ" ΤΟ ΚΚΕ


ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ;

 

Για δεύτερη φορά το ΚΚΕ περνάει στο "ντουκου" τον νεκρό διαδηλωτή του ΠΑΜΕ και σπεύδει να δηλώσει ότι ο θάνατος είναι ανεξάρτητος από τα επεισόδια στο Σύνταγμα.

Βέβαια λέει ότι ένοιωσε αδιαθεσία λίγο μετά από την λήξη της διαδήλωσης του ΠΑΜΕ αλλά όλως τυχαίως τότε είχαν ξεκινήσει τα επεισόδια!!!


Το λιγότερο που θα περιμέναμε είναι να καταγγείλει την παράνομη χρήση χημικών ασφυξιογόνων από την αστυνομία, χημικών που η χρήση τους απαγορεύεται σε καιρό πολέμου ως χημικό όπλο, ενώ ο χρήστης θεωρείται εγκληματίας πολέμου!


Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...


ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Θυμηθείτε την ανάρτησή μας
ΕΑΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

«Αν ακόμα και ένας Τούρκος στρατιώτης περάσει τα σύνορα Τουρκίας – Συρίας, αυτό θα θεωρηθεί σαν παραβίαση των ρωσικών συνόρων με όλες τις συνέπειες αυτής της πράξης»!!
Με αυτά τα πρωτοφανή απειλητικά λόγια, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν, σύμφωνα με τουρκικές δημοσιογραφικές πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και σε παλαιστινιακά,
συριακά και ιρανικά ΜΜΕ, απείλησε ανοιχτά τον Τούρκο πρωθυπουργό, Ταΐπ Ερντογάν, να μην κάνει καμία απερίσκεπτη κίνηση σε βάρος της συριακής ακεραιότητας γιατί αυτό η Τουρκία θα το πληρώσει πολύ ακριβά.


ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ... ΘΕΟΥ


ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ  ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

(ΒΙΝΤΕΟ)Κωμικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στον Έβρο, όταν γεφυροφόρο άρμα μάχης Μ48Α3 του τουρκικού Μηχανικού επιχείρησε να διαβεί την ποταμό σε μια κλασσική άσκηση ζεύξης υδάτινου κωλύματος και αντ'αυτού ...

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 
ΠΛΗΘΟΣ ΟΧΙ ΜΕΓΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΛΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ 

Επιτυχής ήταν η συγκέντρωση για την Κάρτα του Πολίτη στο Πεδίο του Άρεως και η πορεία στο Σύνταγμα.
Το πλήθος δεν ήταν μέγα αλλά είχε παλμό!
(ΒΙΝΤΕΟ)


Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

 
OΙ BRICS ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Β. ΠΟΥΤΙΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!
 
 
 
 
Μια τεράστια ενιαία αγορά στο χώρο της άμυνας γεννιέται με την ευφυή κίνηση του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν να αποκτήσει η οικονομική συμμαχία των«BRICS» (Βραζιλία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική) με την συμμετοχή και του Βιετνάμ, στενές σχέσεις στρατιωτικής και αμυντικής βιομηχανικής συνεργασίας, ενώ παράλληλα να επεξεργαστούν και μία πλατφόρμα για μια ειδική συμμαχική σχέση.
Στις 17 Οκτωβρίου, όπως διέρρευσε σήμερα, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε κλειστό συνέδριο με τους αντιπροσώπους της ομάδας χωρών BRICS ζήτησε την δημιουργία "στρατιωτικού σκέλους" της ένωσης με ίδρυση ειδικού οργανισμού ο οποίος θα έχει ως αντικείμενο της αύξηση της στρατιωτικής-τεχνικής συνεργασίας με τις χώρες εταίρους σε ένα νέο επίπεδο, κάτι που έγινε αποδεκτό από τους λοιπούς!

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 
Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ  ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
 
 
 
 
Η Βρετανία πραγματοποιεί το πιο σημαντικό βήμα εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει γίνει ποτέ...!

Η ίδια η βρετανική κυβέρνηση σχεδιάζει να αποχωρήσει από τους 130 νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την εγκληματικότητα, τη δικαιοσύνη και την αστυνόμευση, όπως ανακοίνωσε στις 15 Οκτωβρίου Υπουργός Εσωτερικών Theresa May . Η εφημερίδα euroskeptic Daily Express προαναγγέλλει την ανακοίνωση ως
 
 
Είναι δικαίωμα. Ένα μεγάλο τμήμα του βρετανικού λαού είναι από καιρό δυσαρεστημένοι με την θέση της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όμως, για πολλά χρόνια η Βρετανία συνέχισε να στέκεται πιο κοντά προς στην Ευρώπη.


ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΣΟΥΡΗ


Κ Α Τ Α Ρ Γ Η Σ Ι Σ


 
 
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δ
ημοσιεύουμε μέρος του ποιήματος του Γιώργου Σουρή "κατάργησις" έχοντας αλλάξει τον στίχο "επειδή και ο Τρικούπης κι η πατρίς εχαντακώθη", πιστεύοντας ότι το απόσπασμα αυτό είναι λίαν επίκαιρο.Την τελευταία στροφή την έχουμε "πειράξει" αποσπασματικά ωστε να γίνει κι αυτή επίκαιρη. Οι αλλαγές σημειώνονται με κόκκινο..
 
Κ Α Τ Α Ρ Γ Η Σ Ι Σ

Επειδή καιρούς το Έθνος δυστυχίας διατρέχει,
επειδή ελπίς καμία δεν υπάρχει κατ' αυτάς,
επειδή και το Ταμείον εις δαπάνας δεν αντέχει
καταργούμεν τας πρεσβείας και αυτούς τους πρεσβευτάς.
Διατάσσομεν αμέσως εις Αθήνας να' λθουν όλοι,
και αφήνομεν μονάχα τον εν Κωνσταντινοπόλει.

Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης: "Ο αγώνας θα είναι εθνικοαπελευθερωτικός και είναι αγώνας όλου του λαού"

 
Ας τελειώνουν τα ψέματα – 
Να μην υποτιμά κανείς τον ελληνικό λαό
του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη
Λίγους μήνες μετά τις τελευταίες εκλογές και ήδη τα αποτελέσματά τους έχουν ξεπεραστεί από τις εσωτερικές αλλά και τις διεθνείς εξελίξεις. Η τροϊκανή τριμερής συγκυβέρνηση φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις να συγκεντρώνει αθροιστικά λιγότερη αποδοχή από τον Ιούνιο, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται σε ποσοστά. Παράλληλα, οι μεγάλες κινητοποιήσεις στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ και τα μαζικά συλλαλητήρια σε όλες τις Γενικές Απεργίες καταγράφουν μια πιο μαχητική διάθεση του κόσμου απέναντι στις επιλογές του αργού θανάτου για όλους, που μας επιβάλλονται. Η πλειοψηφία των πολιτών έχει καταλάβει αυτό που και οι ίδιοι οι ευρωκράτες ομολογούν κατά καιρούς με δηλώσεις τους ότι, δηλαδή, τα μέχρι τώρα «μέτρα» και όσα πρόκειται να ληφθούν στην συνέχεια, οδηγούν σε προδιαγεγραμμένη αποτυχία και μεγαλύτερη φτωχοποίηση της κοινωνίας. Το πρόγραμμα των επικυρίαρχων της χώρας (Ε.Ε., ΔΝΤ, τρόϊκας, τραπεζιτών, κλεπτοκρατίας) δεν είναι να «σωθεί» τίποτα απ’ ό,τι δεν λειτουργεί ήδη, αντιθέτως, αποσκοπεί στο να μην μείνει τίποτα όρθιο, ούτε η ίδια η ακεραιότητα της χώρας. Κι αυτό αφορά τα πάντα: από τα εργασιακά δικαιώματα, τις ελευθερίες, την παιδεία, την συνοχή των τοπικών κοινωνιών.

ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ... ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ...ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!
Η ΤΙΜΗ ΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ (ΣΕ ΕΥΡΩ) 


Αν θέλεις να εξηγήσεις τη συντηρητική στροφή της κοινωνίας, θα πρέπει μάλλον να υπάρχουν κάποιες ευθύνες και στην Αριστερά. 
 
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, το μεγάλο πρόβλημα της Αριστεράς είναι πως στους αριστερούς –όχι όλους, βέβαια- δεν συμβαδίζουν τα λόγια με τις πράξεις.Τις τελευταίες δεκαετίες, πολλά λόγια ακούσαμε από «αριστερούς» που έχουν πλαισιώσει τους νταβατζήδες της διαπλοκής και την οικονομική ελίτ.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΔΥΟ ΟΡΠΗΚΕΣ (ΗΠΑ-ΑΓΓΛΙΑ) ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

ΣΧΕΔΙΟ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ  ΑΠΟ ΤΟ WIKILEAKS
ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ
 
 
 
Διπλωματική ένταση έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας από την διαρροή τηλεγραφήματος στο WikiLeaks του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο φέρει την υπογραφή της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κίντον, σύμφωνα με το οποίο το ΝΑΤΟ πρέπει να είναι 'ετοιμο για μαζική επίθεση στην Ρωσία!

ΣΕΡΒΟΙ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΚΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!


ΣΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ
ΣΚΟΠΙΩΝ-ΣΕΡΒΙΑΣ, ΣΕΡΒΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤ 
ΚΑΙ  ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ
 
(ΒΙΝΤΕΟ)