Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΨΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.


Το ΝΑΤΟ επιταχύνει τον πόλεμο με τη Ρωσία. Κινείται για να προετοιμαστεί για πόλεμο με τη Ρωσία. Η ταχεία ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, παρακάμπτοντας την προπαρασκευαστική περίοδο, είναι ένα πραγματικά ιστορικό γεγονός ίσο με τη συλλογική ένταξη επτά χωρών της Ανατολικής Ευρώπης ταυτόχρονα στο ΝΑΤΟ το 2002.

Ταυτόχρονα, πάρθηκε μια ριζική απόφαση να αναγνωριστεί η Ρωσία ως ο πιο επικίνδυνος εχθρός της Συμμαχίας και της Ευρώπης.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ

ΟΛΛΑΝΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΞΕΣΠΑ: «ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΞΑΦΝΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ; ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ»! 

 ΒΙΝΤΕΟ 
Τι συμβαίνει με τα εμβόλια;;;

Η Ολλανδή πολιτικός, Eva Vlaardingerbroek, συζητά την αύξηση του συνδρόμου αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων με τον Mark Steyn στο βρετανικό GBN News.

Η αύξηση των περιπτώσεων του συνδρόμου αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων προκαλεί σύγχυση στους γιατρούς, αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης.

ΡΕΤΡΟ 2:Ο Ι. Ν. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 1973 ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2023


 ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ Ή ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 


Παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Τον Ιανουάριο του 1973 στο 13ο τεύχος του περιοδικού ΕΥΘΥΝΗ (σελ. 1 επ.) δημοσιεύθηκε ένα καταπληκτικό κείμενο του εκ Λακωνίας φιλοσόφου Ι.Ν. Θεοδωρακόπουλου με τίτλο «Σεισάχθεια ή μια πνευματική Επανάσταση», το οποίο μοιάζει να ξεβράστηκε από κάποιο θεόσταλτο κύμα, προκειμένου να αξιοποιηθεί για την κατανόηση και την αντιμετώπιση της σημερινής, διαβολικής εποχής.

AΓNΩΣTEΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΧΟΡΤΟΝΤης Ισμήνης Λαμπ*

Αξιότιμε κ. Βόγγολη, σας ευχαριστώ πολύ για την ευγενική σας εισαγωγή . Αξιότιμοι κ. Προέδρε, κ. Σκεντέρη, κυρίες και κύριοι, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς για την ιδιαίτερη τιμή, την χαρά, και την ευκαιρία που μου δίνετε να σας μιλήσω για έναν μεγάλο οραματιστή, έναν ευγενή και σπάνιο, άνθρωπο, για τον πραγματικό Χόρτον.

Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ

ΑΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ


Κοινοποιεί ο Ηλίας Σκουντριάνος

Εκείνος που θέλει να γίνει μιμητής του Χριστού, για να ονομαστεί και αυτός υιός Θεού, γεννημένος από το πνεύμα, οφείλει πριν απ’ όλα να υπομένει τις θλίψεις που έρχονται, δηλαδή τις σωματικές ασθένειες ή τις ύβρεις και τους ονειδισμούς από τους ανθρώπους, ακόμη και τις επιθέσεις των αοράτων εχθρών, με γενναιοψυχία και καρτερία.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

  ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ


       +++  

 Κατά Θείαν Οικονομίαν επιτρέπω, 
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΣ, στον Άγιο μου αυτόν, να σας ομιλήσει,
τα Ουράνια Θεία νοήματα να σας αναλύσει.

Νέος, αδελφοί, ήμουν κι εγώ,
σαν σκλάβος επουλήθην εις τον τότε καιρό.
  Υπέστην πολλά, μα όμως σαν πέτρα έμεινα σταθερά,
 στου ΚΥΡΙΟΥ τα ιδανικά.
  

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΓΙΑΤΙ Η ΑΙΟΛΙΚΗ ΚΑΙ Η ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 ΒΙΝΤΕΟ 

Γράφει ο PragerU 
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Οδεύουμε προς ένα πλήρως ανανεώσιμο ενεργειακό μέλλον, με αιχμή του δόρατος την αιολική και την ηλιακή ενέργεια; Ή μήπως αυτές οι πηγές ενέργειας είναι εντελώς ανεπαρκείς για το έργο;

Εδώ είναι η πραγματικότητα.

Το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και ο άνθρακας παρέχουν το 84% της παγκόσμιας ενέργειας. Αυτό είναι μόλις δύο ποσοστιαίες μονάδες κάτω από είκοσι χρόνια πριν.

ΜΙΑ ΥΠΕΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ


Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ...ΠΑΙΧΝΙΔΙ  Γράφει ο Ηλίας Σκουντριάνος

Πολλές φορές, θέλοντας να κατανοήσω τη Χριστιανική ζωή, μου έρχεται στο μυαλό μια ανορθόδοξη (με την καλή έννοια) φαντασία: Η εικόνα του Πάκμαν που έπαιζα κι εγώ όταν ήμουν μικρός (σας πρόδωσα εμμέσως και την κατά προσέγγιση ηλικία μου).

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΠΛΑ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!

ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΝ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ! ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΙΕΡΟ ΣΤΟ ΧΟΡΟ!! 
 ΒΙΝΤΕΟ 


Μαστουρωμένοι Ουκρανοί στρατιώτες διαπομπεύουν ως άλλοι Ρωμαίοι στρατιώτες τον Εσταυρωμένο. Χορεύουν μαζί του έχοντας Τον καβαλιέρο στο χορό!! 

Αφού λεηλάτησαν μια ακόμη εκκλησία στο Ντονμπάς ξήλωσαν τον Εσταυρωμένο και εκ περιτροπής χορεύουν ταγκό μαζί του. Γελούν ασύστολα και χαχανίζουν. 

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ!

ΠΕΡΙ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ!
Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας


Φίλοι μου Αγαπημένοι!.

Απευθύνομαι κατ΄ αρχήν στις Γυναίκες που πιστεύουν βαθιά, Στον Ένα Τον αληθινό και Μοναδικό Τριαδικό Θεό, ο οποίος έφτιαξε τα πάντα με σοφία, όπως με σοφία έφτιαξε και τον άνθρωπο, (τον άνδρα και τη γυναίκα) και μάλιστα στη γυναίκα έδωσε ένα μεγάλο δώρο!.

Το δώρο της τεκνοποίησης!.

Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ!

 ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΛΑΝΗΣ...
ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αρχιμ. Βασιλείου Μπακογιάννη

Από το βιβλίο: Ο Χριστός ήταν Ορθόδοξος 
Εκδόσεις «ΤΕΡΤΙΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Το ξεκίνημα.

Την 16.2.1924 εισήχθη εις την Εκκλησία της Ελλά­δος το Νέο Ημερολόγιο. Και η 16.2.1924 έγινε 1.3.1924. Μέχρι τότε ήταν εν χρήσει το Ιουλιανό Ημερολόγιο.

Η Εκκλησία της Ελλάδος δεν ενήργησε επιπόλαια στην αλλαγή του Ημερολογίου, αλλά κατόπιν πολλών συσκέ­ψεων μετά αρμοδίων επιτρόπων και ειδικών πανεπιστημιακών καθηγητών, όπως εμπεριστατωμένα αποδεικνύει στην διδακτο­ρική διατριβή του ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.κ. Χριστόδουλος (Ιστορική και Κανονική θεώρησις του Παλαιοημερολογητικού ζητήματος κατά τε την Γένεσιν και την εξέλιξιν αυτού εν Ελλάδι, Αθήναι, 1982).

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΗΔΗ; ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...;

Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΑΝΟΠΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...! ΤΟ CDC ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ...
Άρθρο του Aaron Kheriaty
Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Το CDC χρησιμοποιεί δεδομένα παρακολούθησης τηλεφώνου για την παρακολούθηση σχολείων και εκκλησιών. Η CIA κατασκοπεύει επίσης Αμερικανούς, χωρίς δικαστική εποπτεία και χωρίς έγκριση του Κογκρέσου.

«Τα έγγραφα δείχνουν επίσης ότι αν και το CDC χρησιμοποίησε το COVID-19 ως πρόσχημα για να αγοράσει πρόσβαση στα δεδομένα πιο γρήγορα, σκόπευε να τα χρησιμοποιήσει για πιο γενικούς σκοπούς του CDC» 

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ...Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΟΡΟ TURKAEGEAN «ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ»!
  ΒΙΝΤΕΟ 


Αυτή είναι η Ευρώπη αυτή είναι η ΕΕ.. Η Τουρκία κατοχύρωσε τον επικοινωνιακό όρο Turkaegean «τουρκικό Αιγαίο» που συμφύρεται με αυτόν της ”Γαλάζιας Πατρίδας” στην Ευρωπαϊκή Ενωση!

Η ΑΜΒΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ, ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ;


Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Η γέννηση ενός ανθρώπου είναι το τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της γυναικείας φύσης που την κατοχυρώνει στην τιμητική θέση της μητέρας στην αγκαλιά της οποίας κάθε άνθρωπος νοιώθει ασφαλής, αποκτά ταυτότητα και αισθάνεται σημαντικός. 

Η εγκυμοσύνη είναι το στάδιο ωρίμανσης του εμβρύου που κατά θαυμαστό τρόπο δημιουργείται από την ένωση δύο κυττάρων και αναπτύσσεται ανυπεράσπιστο τρεφόμενο από τον αίμα της μάνας του.

«ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΠΑΝΩ Σ᾿ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ, ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΜΥΡΟΥΔΙΑ»

ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΥΖΑΞΑΜΕΓράφει ο Γεωκών   

Εθνικόφρων = αυτός που υποστηρίζει την ιδέα του έθνους, που έχει εθνικό φρόνημα

Δυστυχώς η πλειοψηφία των Ελλήνων, τουλάχιστον αυτών που ζουν στην Μητροπολιτική Ελλάδα, δυσκολεύονται να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ Μεταξύ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, δυστυχώς οι άθεοι και αντίχριστοι πολιτικοί και τα πουλημένα ΜΜΕ έχουν καταφέρει να πείσουν τον κόσμο ότι ο εθνικόφρων είναι κάτι πολύ κακό, ότι είναι φασίστας ρατσιστής, και έτσι ο κόσμος φοβάται

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ (II)
Tου Στέφανου Ε. Μπινιάρη*

Στις 20 Ιανουαρίου του 2022 Σας μίλησα με θέμα: «Το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου και η Κλιματική Αλλαγή». Έχω κάνει στη ζωή μου πράγματι περισσότερες εκατοντάδες επιστημονικές Διαλέξεις και οφείλω να ομολογήσω, ότι ήταν η πρώτη φορά που αμφισβητήθηκαν ορισμένα από αυτά που είπα.

Μετά από την ομιλία μου έκανα έναν απολογισμό, για το τι άκουσαν όσοι παρακολούθησαν τη διάλεξή μου. Άκουσαν λοιπόν κατ’ αρχάς όσα είπα για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την κλιματική αλλαγή.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΕΝΩ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ «Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΑ».

«ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΟΒΗΘΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ;» Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Είμαστε τόσο κοντά;

Υπάρχουν δημοσιεύματα που αναπαράγουν ειδήσεις προτάσεων και εισηγήσεων προς τις ΗΠΑ να στείλουν αεροπλανοφόρο να περιπολεί πάνω - κάτω το ΑΙΓΑΙΟ ώστε να αποτραπεί σύγκρουση Ελλάδος - τουρκίας.

Μέσα σε αυτές τις εισηγήσεις αναφέρονται επίσης για την ακατάληπτη και παράδοξη συμπεριφορά του Ερντογάν σε σχέση με τις υποχρεώσεις της χώρας του προς το ΝΑΤΟ, δηλαδή τα γνωστά που ακούμε και περί αυτών έχουν γραφεί τόμοι σελίδων δίχως να βγαίνει άκρη.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΖΩΣΙΜΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: «ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΘΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ! H ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ!» 
  ΒΙΝΤΕΟ 


«ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ». 

Ένας σύγχρονος στάρετς Ζωσιμάς …από το Ντόνετσκ ανώτερος από τον συνονόματό του στους Αδερφούς Καραμαζόφ συγκλονίζει με τις προφητείες του τον κόσμο.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΡΕΝΦΙΛΝΤ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΕΛ ΜΠΡΟΥΚΣ... ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;

ΕΝΩ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΞΑΦΝΙΚΑ Η "ΕΠΙΣΤΗΜΗ" ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΟΠΩΣ ΚΡΕΑΣ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ...!
  ΒΙΝΤΕΟ 


 Γράφει η Kit Knightly

Μετάφραση: Απολλόδωρο

Μέσω της Συστημικής προπαγάνδας που θα διαβάσετε παρακάτω, όλο και περισσότερα φυσικά προϊόντα κρέατος/ψαριού/γαλακτοκομικών θα αντικατασταθούν στην παγκόσμια αγορά από εναλλακτικά προϊόντα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο ή βασίζονται αποκλειστικά σε λαχανικά. Ποιος θα επωφεληθεί;

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ…..


ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ...Γράφει ο Γεωκών   

Η φράση Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών ειπώθηκε από τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο, ο οποίος σε κάποιο από τα διαγγέλματά του προς τον Ελληνικό λαό, αφορμή ήταν ομιλία του δικτάτορα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον της Θεσσαλονίκης, γνωστότερο ως Παλαί ντε Σπορ, μπροστά σε αγρότες, όπου εξάγγειλε το μέτρο της διαγραφής των αγροτικών χρεών. 

ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PRIDE;Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) διερευνούν ένα «μεγάλο και με διάρκεια ξέσπασμα» μιας σπάνιας ασθένειας στη Φλόριντα.

Σε ένα δελτίο τύπου, τα CDC ανακοίνωσαν ότι η μηνιγγιτιδοκοκκική νόσος εξαπλώνεται στους ομοφυλόφιλους άντρες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με HIV στη Φλόριντα.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΜΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,
 ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

ΑΜΗΝ

 +++  

 Είχε προ χρόνων προφητευθεί, 
το πως στην έσχατη εποχή,
 θα διαστρεβλωθεί της αληθείας η τομή,
 δηλαδή η χάρη θα περνιέται σαν πλάνη
και η πλάνη σαν χάρη,
και αυτό θα γίνεται, και από την εκκλησία. 

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΩΣΗ ΜΕ ΜΟΧΛΟΥΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΞΥΝΣΗΣ: Η ΜΙΤ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ(;)ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ, ΕΝΩ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!!!

 ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ
Είδηση της τελευταίας στιγμής: ”Επιχείρηση που κόβει την ανάσα από τη MIT: Συνελήφθη Έλληνας πράκτορας!” αναφέρουν τα τουρκικά μέσα. Φέρεται από τον τούρκικο τύπο ο κρατούμενος να έχει ελληνική υπηκοότητα...

”Έκτακτη είδηση… Ο Έλληνας πολίτης Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να κατασκοπεύει την Τουρκία για λογαριασμό της Ελληνικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, συνελήφθη από τη ΜΙΤ” σύμφωνα με τούρκικο τύπο. Σίγουρα η ελληνική πλευρά θα τοποθετηθεί...

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ROTHSCHILDS ΜΕ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...


ΚΡΟΑΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: «Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΗΣ BLACKROCK ΚΑΙ ΤΗΣ VANGUARD»
  ΒΙΝΤΕΟΓράφει η Rhoda Wilson
Μετάφραση: Απολλόδωρος 

Η Blackrock, η Vanguard και η State Street είναι πανίσχυρες χρηματοπιστωτικές εταιρείες (ξένα funds) που κατέχουν όλες τις βασικές εταιρείες σε όλους τους τομείς της ζωής - οικονομικά, υγεία, μέσα ενημέρωσης, στρατιωτική βιομηχανία και πολέμους.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 

ΒΙΝΤΕΟ   


Γράφει ο Γεωκών   

Αν κάποιοι μας προδώσουν μια φορά, το λάθος είναι δικό τους. Αν μας προδώσουν δυο φορές, το λάθος είναι δικό μας, που τους το επιτρέψαμε.

Στην Αρχαία Ελλάδα ή προδοσία εθεωρείτο το πιο βαρύ έγκλημα,  όλοι οι προδότες, μετά την ατιμωτική εκτέλεση τους, δεν επιτρεπόταν να ταφούν, ο αθηναϊκός νόμος,  πρόβλεπε πέταμα των εκτελεσμένων προδοτών μακριά από την πολιτεία, εμείς οι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων επειδή  είμαστε πιο ‘’έξυπνοι ‘’ τους προδοτες τους κάνουμε προέδρους της ‘’Δημοκρατίας’’ πρωθυπουργούς, βουλευτές, υπουργούς κλπ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΚΕΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΟΔΟ
1. Ενώ η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) –δηλαδή η ελίτ των πολυεθνικών που κυβερνούν την οικονομική, πολιτική και πολιτιστική ζωή στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη οικονομία της αγοράς– είχε καταστρώσει λεπτομερές σχέδιο για την εξόντωση των ανερχόμενων κινημάτων εθνικής κυριαρχίας στην Ευρώπη αλλά και γενικότερα, με στόχο την επιβολή της Νέας Διεθνούς Τάξης (ΝΔΤ) της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης μέσα από τον ολοκληρωτικό έλεγχο των πολιτικών και οικονομικών αλλά και των πολιτιστικών δομών (π.χ. στην Ευρώπη μέσα από την ΕΕ), τα λαϊκά κινήματα για την εθνική κυριαρχία «από κάτω» είχαν άλλες προτεραιότητες. 

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ...

ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΘΕΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ  Το πρόσωπο που μετέφερε τα μηνύματα του ανωνύμου γέροντος που δημοσιεύαμε κάθε Κυριακή εκοιμήθη εν Κυρίω και μάλιστα δύο περίπου μήνες πριν, δηλαδή μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα!  

Την πληροφορία μας έδωσε το πρόσωπο που μεταφέρει τα μηνύματα της Γερόντισσας της Στερεάς, διότι εγνωρίζοντο και μεταξύ τους καθόσον το μακαριστο πρόσωπο (που εκοιμήθη) εγνώριζε την γερόντισσα της Στερεάς και από αυτό τη γνώρισε και το πρόσωπο που μεταφέρει τα μηνύματά της μετά από προτροπή του.

ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ) ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ...

Η ΡΩΣΙΑ ΘΕΤΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ! ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ 7.000 ΜΕ 9000 ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!
ΒΙΝΤΕΟ

Η Ρωσία θέτει υπό τον πλήρη έλεγχό της όλη την περιφέρεια του Λούγκανσκ αφού δεσμεύει Severodonetsk και Lysychansk. 

Ο πρώτος στρατηγικός στόχος επιτεύχθηκε. Απομένει να ολοκληρωθεί το αντίστοιχο και στην άλλη μεγάλη περιφέρεια του Ντονμπάς αυτή του Ντόνετσκ. 

Και μετά θα φανεί αν η αποδόμηση της Ουκρανίας θα σταματήσει εκεί ή θα πραγματοποιηθεί αυτό που είπε ο Μεντβέντεφ ότι σε 2 χρόνια δεν θα υπάρχει Ουκρανία.

Η ΨΕΥΤΟΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
 ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών  

Δεν χρωστάμε σε κανένα, αυτοί χρωστούν σε εμάς τα πάντα, ο χρόνος μετράει αντίστροφα

Το 50 % της χώρας χρωστά στο Δημόσιο. Και εάν λάβουμε υπόψη τον οικονομικά ενεργό πληθυσμό (δηλαδή εάν εξαιρέσουμε τους μαθητές, φοιτητές και συνταξιούχους) η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων χρωστάει στο κράτος, οι εκάστοτε Κυβερνήσεις της Ελλάδας έχουν δημιουργήσει στρατιές οφειλετών

Η ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ...

ΠΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...


Από τον JEFFREY A. TUCKER*

Η ύπαρξη σωστών πληροφοριών δεν ήταν αρκετή από μόνη της. Αποδεικνύεται (και αυτό είναι ίσως προφανές τώρα) ότι δεν έχει σημασία η διαθεσιμότητα των πληροφοριών καθαυτή, αλλά η ικανότητα των ανθρώπων να κάνουν ορθές κρίσεις σχετικά με αυτές τις πληροφορίες. Αυτό έλειπε σε όλη τη διάρκεια της...πανδημίας.

Η κουλτούρα συμμόρφωσης ήταν πλέον εκτός ελέγχου, ακόμη και όταν δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι οποιαδήποτε από αυτές τις «μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις» πέτυχε τον στόχο της. 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ

ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ ΦΕΡΑΙΟΣ
224 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ
(11/24 ΙΟΥΝΙΟΥ 1798)

 ΒΙΝΤΕΟ


Σύνταξη Κωνσταντίνα Τασιοπούλου


Διακόσια εικοσιτέσσερα χρόνια μας χωρίζουν από τον μαρτυρικό θάνατο του Ρήγα ο οποίος βασανίστηκε και θανατώθηκε διά στραγγαλισμού στις 11/24 Ιουνίου 1798 μαζί με τους επτά Έλληνες συντρόφους του στον πύργο Νεμπόισα στο Βελιγράδι, αφού παραδόθηκαν από τις αυστριακές αρχές στους Τούρκους.

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ Γ΄ΠΠ

3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Του Gaius Baltar* 

Σχόλιο μεταφραστικής ομάδας: Μία επιτυχημένη προσπάθεια κατά την γνώμη μας που προσφέρει εξηγήσεις με απλά λόγια στους πολίτες, για το ποιες είναι οι πραγματικές αιτίες για όσα τρελά συμβαίνουν στον κόσμο μας, γιατί συμβαίνουν τώρα και ποια είναι τα μελλοντικά ενδεχόμενα. 

Προσφέρει υγιεινή τροφή για την σκέψη μας όταν πολλοί «ειδικοί» αναλυτές γεωπολιτικής εξευτελίζονται κάθε μέρα λέγοντας ανοησίες για πολύ σημαντικά ζητήματα. Αξίζει πραγματικά τον χρόνο σας, μην το προσπεράσετε …

ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΡΙΒΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 


Στο σημείο μηδέν, το χειρότερο τις τελευταίες δεκαετίες, έχουν περιέλθει στην παρούσα φάση οι σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας.

Και αυτό ως αποτέλεσμα της επιλογής της Αθήνας να σταθεί –έργω και λόγω– στο πλευρό της Ουκρανίας, εναρμονιζόμενη με τη στάση των χωρών της Δύσης.

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ Κ. (ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ)

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Κοινοποιεί ο Γεωκών  


Μετράμε πλέον αντίστροφα

Μήνυμα Ιησού Χριστού μέσω του Γέροντα : Παιδιά μου σε λίγο καιρό οι άνθρωποι θα μείνουν με το στόμα ανοικτό, σαν τα ψάρια που τα βγάζεις έξω από το νερό, αυτά που συμβαίνουν τώρα είναι τα προεόρτια της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, κινδυνεύει το κάστρο που λέγεται Ορθοδοξία…

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΣΑΟΝΙ, ΤΕΚΟΥΜΣΕ

  ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Ο Τεκούμσε υπήρξε αρχηγός-σύμβουλος της φυλής των Σάονι, αλλά και μιας ευρείας ομοσπονδίας[1] ελεύθερων φυλών. Το όνομά του, στην γλώσσα της φυλής του, σημαίνει διάττων αστέρας και πάνθηρας στην άκρη τ’ ουρανού[2].

 Ήρθε στον κόσμο μια μέρα του Μαρτίου το 1768. Πολέμησε σε αναρίθμητες μάχες τον λευκό κατακτητή, επιδεικνύοντας θάρρος και αυταπάρνηση. Έζησε περήφανα, δίχως ο φόβος να του σκιάζει το μέτωπο, βαδίζοντας με τα μοκασίνια του στο χώμα ως ελεύθερος άνθρωπος. 

ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ...

Ο ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ"

 ΒΙΝΤΕΟΤα λέει όλα, για το "νέο κύμα κορωναϊού", για το παλιό εμβόλιο (το παλιοεμβόλιο ακίδας τύπου Α), την απαράδεκτη εξαιτίας του απομάκρυνση 10.000 υγειονομικών που πεινάνε (οι 2000-3000 επέστρεψαν αφού νόσησαν αλλά θα ξαναβγούν σε αναστολή με τη λήξη του πιστοποιητικού...  
  

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

 Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΟΥ Η. ΕΡΜΕΙΔΗ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΊΝΗ) ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ...ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΞΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!


 Γράφει ο Ηλίας Ερμείδης

 «Για την Ιστορία. 

Ρίξατε δυο ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία, κάψατε χιλιάδες κόσμο που υποφέρει μέχρι σήμερα, μόνο και μόνο για να δείξετε στην τότε Σοβιετική ένωση ότι έχετε πυρηνικά και πρέπει να το βουλώσει...

Στο Βιετνάμ καίγατε τον κόσμο με τις βόμβες ναπάλμ, τα δάση τις υποδομές ενος ολοκλήρου κράτους, δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, ρίχνατε τις βόμβες μέσα στις πόλεις και τα χωριά διαλύοντας τα πάντα.

ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΠΕΠΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑΝΟΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΕΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

TΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ «ΚΑΝΟΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ» ΩΣ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ  


Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης


Οταν ἐκδηλώθηκε ἡ ἐπίθεση στό παγκόσμιο κέντρο ἐμπορίου τήν 11η Σεπτεμβρίου, ἡ Ἀμερική κήρυξε τόν «παγκόσμιο πόλεμο» κατά τοῦ «ἀόρατου ἐχθροῦ», δίνοντας αὐτό τό παρατσούκλι σέ μιά τρομοκρατική ὀργάνωση, τό κανονικό ὄνομα τῆς ὁποίας ἦταν «Ἀλ Κάιντα».

Τά «πολεμικά» μέτρα πού ἐλήφθησαν τότε ἐπέφεραν πρωτοφανῆ πλήγματα στόν νομικό μας πολιτισμό, περιορίζοντας τά θεμελιώδη δικαιώματα τοῦ πολίτη καί νοθεύοντας τόν νωτιαῖο μυελό τῆς κοινωνίας, δηλ. τήν ἀξία τοῦ ἀνθρώπου.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ: ΟΙ ΙΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΕΚΡΙΝΕ Ο WILLIAM HEBERDEN ΤΗΝ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟ 1767; 


Από το ViroLIEgy 
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Όταν πρόκειται για τα συμπτώματα της ασθένειας, ο φόβος ήταν ένα σταθερό εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε από το ιατρικό καρτέλ για να πουλήσει στα νεαρά εντυπωσιακά μυαλά τους μύθους των "ιών" και της μεταδοτικότητας. 

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού του γεγονότος βρίσκεται στην ευλογιά. Από πολύ νεαρή ηλικία, μας έδιναν ιστορίες για το πώς οι προσκυνητές μετέφεραν τον θανατηφόρο "ιό" στους ιθαγενείς Αμερικανούς παρέχοντάς τους μολυσματικές κουβέρτες τον 18ο αιώνα. 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

 Π. ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΚΕΕΒ : «ΚΑΤΑ ΤΗ B΄ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΗ ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΕΙΔΩΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
»!

Ο πνευματικός π. Μιχαήλ Μακέεβ από την Ουκρανία: Ποιο θα είναι το Σημείο του Τέλους. Κατά τη B’ Παρουσία ο Χριστός θα ολοκληρώσει την ημιτελή Δεσποτική ευλογία της Ανάληψης κλείνοντας σταυροειδώς τα χέρια!

ΕΝΩ ΕΚΠΝΕΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΟΙ ΗΠΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ «ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ»!

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ΄ ΠΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ;

 Μεγάλη συγκέντρωση μονάδων πυραυλικών δυνάμεων και σκαφών επιφανείας με πυραύλους cruise παρατηρείται αυτή την ώρα στον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ που βρίσκεται «σφηνωμένος» μεταξύ των βαλτικών κρατών (Λιθουανία, Λεττονία, Εσθονία) και της Πολωνίας, σε συνέχεια του ρωσικού τελεσίγραφου στην Λιθουανία, αναφορικά με την κατάργηση του αποκλεισμού του θύλακα.