Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ) ΤΟΝ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ


Από τον Michael Snyder

Πολλοί θα υποστήριζαν ότι ζούμε ήδη σε μια δυστοπική κοινωνία, αλλά αν αυτοί που τρέχουν σήμερα τα πράγματα πάρουν το δρόμο τους, ο κόσμος μας σύντομα θα φαίνεται πολύ πιο δυστοπικός από ό, τι τώρα. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει μια άνευ προηγουμένου έκρηξη νέων τεχνολογιών. 

Ορισμένες από αυτές τις τεχνολογίες φαίνεται να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη ζωή καλύτερη, αλλά άλλες θα δώσουν σε όσους βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας τη δυνατότητα να μας παρακολουθούν, να μας παρακολουθούν, να μας παρακολουθούν και να μας ελέγχουν όπως ποτέ άλλοτε. 

Εάν δεν ανησυχείτε για αυτό που βλέπουμε τώρα, αυτό είναι πιθανώς επειδή δεν έχετε δώσει προσοχή.

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑΣ ΙΒΗΡΩΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΗΣ PSKOVO-PECHERSKY! ΣΗΜΕΙΟ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΙΝΑ!
ΒΙΝΤΕΟ 



Σημείο ότι έρχονται μεγάλα δεινά! Εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσας Ιβήρων αιμορραγεί στη Ρωσία στη μονή Κοίμησης Pskovo-Pechersky! Ο Χριστός ως Βρέφος είναι διάστικτος από αίμα αλλά και η Θεοτόκος είναι αιμάσσουσα.

ΟΙ ΩΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΟΥΤΕ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ…


Του Γεώργιου Σκλαβούνου

Αποτελεί τραγική αλήθεια ότι: Η παρακμή ούτε εκσυγχρονίζεται, ούτε εξορθολογίζεται, ούτε μεταρρυθμίζεται ούτε ανατρέπεται, καταλύεται. Και το ζητούμενο είναι τι είδους καταλύτες χρειάζονται και που θα τους αναζητήσουμε. 

Η κυριαρχία του άκρατου, αήθικου, “σοφιστικού ήθους”, στον πολιτικό λόγο και διάλογο, από το επίπεδο του κοινοβουλίου, στο επίπεδο των τηλεοπτικών παραθύρων, δεν εκσυγχρονίζεται ούτε ανατρέπεται. 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ / ΜΑΘΗΜΑ 18ο

ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ «ΜΑΣΑΖ» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ (ΔΙΑ)ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 

2 ΒΙΝΤΕΟ 


ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ


Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Μιλώντας προσφάτως την γλώσσα της Νέας Τάξης Πραγμάτων στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την (υποτιθέμενη) κλιματική αλλαγή και την (τεχνητή) επισιτιστική ανασφάλεια, ο οσφυοκάμπτης (κυριολεκτικώς και μεταφορικώς) υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης ενεγράφη στην λίστα των Ελλήνων πολιτικών που εδώ και πολλά χρόνια προπαγανδίζουν την ενεργοποίηση μιας παγκόσμιας (δια)κυβέρνησης.

ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ 1,1 ΕΚΑΤ. ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ - ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΡΑ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ, ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΒΑΓΟΝΙΑ

Τέμπη, 1 χρόνος μετά

 Ήταν ένας χρόνος πριν, όταν ολόκληρη η χώρα έμεινε «παγωμένη» μπροστά σε μια ανείπωτη τραγωδία.

Οι εικόνες της διαλυμένης αμαξοστοιχίας στα Τέμπη από τη μοιραία σύγκρουση, «φώναζαν» θάνατο.

Τον άδικο και συγκλονιστικό θάνατο 57 ανθρώπων, κυρίως νέων και φοιτητών αλλά και τόσων άλλων βαριά τραυματισμένων.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ




Τα κριτήρια κυμαίνονται από μια εχθρική εισβολή στο ρωσικό έδαφος μέχρι πιο συγκεκριμένες αφορμές, όπως η καταστροφή του 20% των υποβρυχίων στρατηγικών βαλλιστικών πυραύλων

Στρατιωτικά έγγραφα που διέρρευσαν περιγράφουν το δόγμα της Ρωσίας για τη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων, συμπεριλαμβανομένων των ελάχιστων κριτηρίων για τη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων, ανέφεραν οι Financial Times (FT).

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΟΥΣΕΣ...


ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ.




Ἀπό τον Ἀνδρέα Σταλίδη

Ὁ Καπουτζίδης βρῆκε τὴν εὐκαιρία ὡς σχολιαστὴς τῆς Eurovision, ἑνὸς σόου ποὺ τὸ βλέπουν ἑκατομμύρια Ἕλληνες κάθε χρόνο καὶ εἰδικὰ ὅλα τὰ παιδιά, χωρὶς ἐξαίρεση, νὰ μᾶς πεῖ δημοσίως ὅτι εἶναι «ἀδελφὴ» καὶ μάλιστα «καλὴ ἀδελφή». Λὲς καὶ μᾶς νοιάζει. Ἐκεῖνον μόνο νοιάζει νὰ μᾶς τὸ πεῖ.

ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΛΕΟΝΤΑΡΙΣΚΟΣ ”ΝΑΠΟΛΕΩΝ”- ΜΑΚΡΟΝ!!

ΡΩΣΙΑ: «ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!»  ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΝΑΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ: «ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΥΡΩ-ΝΑΤΟΪΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ…» 

2 ΒΙΝΤΕΟ 



Κρεμλίνο: ”Πάμε σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ αν στείλει στρατό στην Ουκρανία!!” ΝΑΤΟ και ΕΕ ετοιμάζονται να αναπτύξουν στρατεύματα στην Ουκρανία !!

Η Ρωσία θα πάει σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ εάν αναπτυχθούν στρατεύματα στην Ουκρανία, λέει το Κρεμλίνο αναφέρει η Telegraph.. 

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΓΕΝΝΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙΚΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

 Γράφει ο Σάββας Ιακωβίδης

Τα παιδιά ΔΕΝ είναι πειραματόζωα ούτε παίγνια πολιτικών, κομματικών, ψηφοθηρικών σκοπιμοτήτων και ξενόφερτων μαϊμουδισμών. Το αφύσικο δεν μπορεί να νομιμοποιείται ως φυσικό. 

Ο Ελληνισμός ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος να πιθηκίζει αμερικανιές, ούτε να υιοθετεί ευρωπαϊκές ανωμαλίες. 

Η Ιστορία πρέπει να διδάσκει: Στα πρόθυρα κατάληψης της Κων/πολης από τους Οθωμανούς, η βυζαντινή ελίτ δίχαζε τους πιστούς για το φύλο των αγγέλων. Προφανώς, γι' ακόμα μια φορά, ο Ελληνισμός δεν μανθάνει…

ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ...

ΟΙ 12 ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ CIA ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ Η «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ»



Η CIA δημιούργησε 12 μυστικές βάσεις κατασκοπείας στην Ουκρανία κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία τα τελευταία οκτώ χρόνια, με τη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης να γίνεται ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία της Ουάσιγκτον για επιχειρήσεις στον τομέα των πληροφοριών κατά της Μόσχας.

ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ "ΣΧΕΔΙΟ" ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...

«ΒΟΜΒΑ» ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ - ΤΟ ΒΑΡΟΣ...ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ

 

Το σχόλιο του γνωστού οικονομολόγου Daniel Lacalle με αφορμή τα στοιχεία του IIF

Η ανελέητη αύξηση του παγκόσμιου χρέους είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για την οικονομία, καθώς τα δημόσια ελλείμματα δεν είναι ούτε αποθεματικά για τον ιδιωτικό τομέα ούτε εργαλείο ανάπτυξης, προειδοποιεί ο γνωστός οικονομολόγος Daniel Lacalle.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

 «ΟΥ ΓΑΡ ΕΧΟΜΕΝ ΩΔΕ ΜΕΝΟΥΣΑΝ ΠΟΛΙΝ»


«ΟΥ ΓΑΡ ΕΧΟΜΕΝ ΩΔΕ ΜΕΝΟΥΣΑΝ ΠΟΛΙΝ»


Μιὰ  πεταλοῦδα ποὺ σώθηκε κάτω ἀπὸ τὰ σίδερα

φτερουγίζει σὰν λευκό ἀνεμόπτερο

ἕνα νεαρὸ σπουργίτι περπατάει πηδηχτὰ πάνω στὶς ράγες...

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 57 ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ


Δεν σταθήκαμε ούτε σωστοί πολίτες, oύτε σωστοί πολιτικοί, ούτε σωστοί άνθρωποι απέναντι τους. Υποδεχθήκαμε τα τρυφερά νιάτα τους στην χώρα του ‘’πάμε κι όπου βγει’’. Δεν έχουμε ανάγκη από καμία άνωθεν ‘’τιμωρία’’, γιατί φτάσαμε να κατασκευάζουμε τις μάστιγες και τα θανατικά μόνοι μας. Σε μια Ελλάδα τόσο διεφθαρμένη, που σκοτώνει τα παιδιά της»

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ Η ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ κ.α.

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...


Γράφει ο Γ. Κων/πολίτης

Η πλειοψηφία εδώ στην Ελλάδα πιστεύει οτι τα αναμενόμενα παγκόσμια γεγονότα αφορούν όλους τους άλλους εκτός απο εμάς τους Έλληνες, ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ... και καταστροφικό, ερευνάτε τι είπαν Άγιοι και Γέροντες για την Ελλάδα, ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ, Έλληνες Ορθόδοξοι χριστιανοί είμαστε μόνο στο όνομα, διότι:

ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ...


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ…

 


Συνεχίζεται ακάθεκτη η οικονομική κατάρρευση! Το πλέον απογοητευτικό οικονομικό μέγεθος της Ελλάδας το 2023, ήταν η μείωση των άμεσων ξένων επενδύσεων κατά 40% – από 7,53 δις € το 2022 στα 4,48 δις €, προφανώς λόγω αποτυχίας του υπουργείου ανάπτυξης. 

Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ (ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ) ΚΑΡΒΕΛΙΑ (ΝΙΚΕΣ) ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ...

 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ - ΣΕ ΥΣΤΕΡΙΑ Η ΔΥΣΗ, «ΒΛΕΠΕΙ» ΗΤΤΑ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟ 2025



Το 2024 θα είναι έτος προετοιμασίας και το 2025 η Ουκρανία θα συντρίψει την Ρωσία… πιστεύουν οι αμήχανοι δυτικοί

Ορισμένες πικρές αλήθειες πρέπει να ειπωθούν για την Ουκρανία και την υστερία της Δύσης που δεν μπορεί να χωνέψει ότι συνασπίστηκε όλο το ΝΑΤΟ και ηττήθηκε από την στρατιωτικά ανώτερη Ρωσία…

Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠ

Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4-5 ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ»





«Αν η χώρα μπορούσε να αξιοποιήσει στοιχειωδώς το επιστημονικό της δυναμικό θα ήταν μια από τις 4-5 υπερδυνάμεις του πλανήτη», υποστηρίζει.

Μία επιβράβευση για έναν επιστήμονα που τιμά κάθε ημέρα τη χώρα του: ο Γιάννης Ιωαννίδης, καθηγητής Παθολογίας, Ερευνας, Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ Η ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ.


ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ;


Μιας και οι βεβαιότητες, κάθε είδους και ύφους, καταρρέουν καθημερινά ταχύτερα κι από φωτόνια σε «κατοστάρι», αναρωτιόμαστε κατά πόσο η γνωστή ρήση, εν είδη τίτλου εδώ, παραμένει επίκαιρη. 

Αφορμή για σκέψεις επί του ζητήματος μας δίνεται από όλο αυτό το κύμα λογοκρισίας στις Η.Π.Α, που πιθανότατα θα «αναβαθμιστεί» σε τσουνάμι και θα πλήξει την λεγόμενη Δύση. Οψόμεθα γι’ αυτό. Ας ξεδιπλώσουμε, λοιπόν, κάποιες απλές και βασικές σκέψεις.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 57 ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ
ΒΙΝΤΕΟ 


Βάζουμε ίσως την πιο σπουδαία υπογραφή, παρέμβαση στην πολιτική ζωή του τόπου, σε μια προσπάθεια δικαιοσύνης, ανάτασης και σωτηρίας της φθίνουσας πορείας της χώρας μας!


Με αφορμή το έγκλημα των Τεμπών και την προσπάθεια κουκουλώματος των ευθυνών των πολιτικών, γίνεται καμπάνια και συλλογή υπογραφών, ώστε να δικαστεί το ελληνικό κράτος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το άρθρο 86 του Συντάγματος.
 

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ», ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ ALEXEI MOZGOVOY.

ΜΙΑ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ALEXEI MOZGOVOY:«ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΝΑΜΕ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ»;
ΒΙΝΤΕΟ 

Μια φωτογραφία μιας φωτογραφίας που έμεινε πίσω σε ένα βομβαρδισμένο νηπιαγωγείο στο Donbass. Απρίλιος 2015. 

Γράφει ο Edward Slavsquat

Χθες ήταν η 365η ημέρα της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Δεν έχουμε τίποτα να πληκτρολογήσουμε για να σηματοδοτήσουμε την περίσταση – όλα όσα θέλουμε να πούμε για αυτή τη σύγκρουση, τα είπαμε τον Μάιο (με σύντομες επακόλουθες ενέργειες τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο).

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!!

ΙΣΡΑΗΛ: ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ – «ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ» ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΒΙΝΤΕΟ 



Χιλιάδες εξοργισμένοι διαδηλωτές, απαίτησαν την παραίτηση της κυβέρνησης Νετανιάχου. Τα κανόνια νερού και τα δακρυγόνα, πυροδότησαν ακόμα πιο σκληρές εικόνες. 

Διαδηλωτές έδωσαν μάχη σώμα με σώμα με την αστυνομία και δεκάδες τραυματίστηκαν. Πάνω από 20 άτομα συνελήφθησαν. Κάμερα κινητού καταγράφει έφιππο αστυνομικό να χτυπά με μαστίγιο διαδηλωτή στο κεφάλι.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΕΡΕΥΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ

46% ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ «MILLENIALS» ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ!


ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ, 55% ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η GENERATION X ΚΑΙ ΟΙ BABY BOOMERS  


της Μαρίας Δεληθανάση 


Ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών έγινε νόμος του κράτους από το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου, εν μέσω εντόνων αντεγκλήσεων σε πολιτικό επίπεδο και με την κοινωνία σαφώς διχασμένη. 

Σε όλες τις δημοσκοπήσεις, που έγιναν από τις εταιρείες την επίμαχη περίοδο πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου, η κοινή γνώμη εμφανίζεται «μοιρασμένη» ανάμεσα στο «ναι» και το «όχι». 

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ

ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ…ΕΜΦΑΝΙΣΗ. TO ΚΑΘΙΣΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ; 


Το Κάθισμα της Παναγίας…. Εμφάνιση.To Κάθισμα θα φέρει την εκεχειρία; την κατάπαυση του πυρός; ( επί του πνευματικού πιεστηρίου)

Ήταν μοναχές το νέο διαδόθηκε γρήγορα κοιμήθηκε η Ηγουμένη που λέγεται ότι ήταν πολύ καλή...Πήγαινε κι αυτός στο δρόμο πριν φθάσει ήταν ένα βραχάκι που πάνω είχε ένα θείο αποτύπωμα γονάτισε έκανε σταυρό και το προσκύνησε. 

ΚΥΠΡΟΣ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΗ, ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΤΑΜΑΤΩΜΕΝΗ...

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΑΝΑΝΙΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ – «ΕΠΙΛΕΚΤΟ» ΜΕΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΠΥΡΗΝΑ» ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ «ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ» 2002



Γράφει η Φανούλα Αργυρού* 

Αμετανόητος ο ανανιστής Χρήστος Στυλιανίδης. Δεν ζήτησε να αποσυρθεί η δήλωσή του από το βήμα της Ελληνικής Βουλής , ότι Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ. 

Ούτε καν απολογήθηκε, όπως έγραψε και η ομογενειακή «Ελευθερία» 22.2.24 σελ. 4 σύνδεσμος ακολουθεί. Απλά «συγκατατέθηκε» να μπει στα πρακτικά σε εισαγωγικά (!) άκουσον άκουσον … « για να τελειώνει και αυτή η συζήτηση»!!!

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ...

ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΜΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. MAΣ ΤΟ ΛΕΝΕ...

ΒΙΝΤΕΟ 


ΔΕΝΔΙΑΣ:«ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.. ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΛΙΑ, ΗΠΑ…» Κ. ΓΡΙΒΑΣ: «Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ  ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»!  

Μας προειδοποιούν … από τη μια ο Κωνσταντίνος Γρίβας Αν. Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και Διδάσκων στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη δήλωση του ότι ”η Τουρκία ετοιμάζεται για παρατεταμένο και ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ελλάδα” κι από την άλλη ο Υπ. Άμυνας Δένδιας που ομολογεί ”αν γίνει πόλεμος με Τουρκία θα είμαστε μόνοι.. χωρίς Γαλλία, ΗΠΑ…” και βέβαια άνευ Ισραήλ..

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

ΦΡΙΚΤΟΣ ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΑΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΑΣΤΟΥΣ...(ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ,
ΚΛΑΙΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ, ΕΙΣ ΤΟ ΝΑΟ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ,
ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ

 


ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

+++

 Μα η βρωμιά ξεχείλισε και υπεγράφη αυτή
κι ωσάν δυσώδης οχετός έφτασε εν ουρανοίς.
 
Αγγελικές εξουσίες, Άγιοι, Όσιες ψυχές των σεσωσμένων
θρηνούν και κλαίνε γοερώς για το κατάντημα σας
όπου εσείς εφτάσατε, αλί και στα παιδιά σας.

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΑΚΡΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ...ΚΟΛΑΣΗ!

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΑ ΠΙΝΟΣΕΤ...ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ ΤΟΥ ΠΙΝΟΣΕΤ Η ΓΑΛΛΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ!
7 ΒΙΝΤΕΟ 



Σκηνές από χούντα Πινοσέτ.. στο χείλος της Χιλής του Πινοσέτ η Γαλλία. Στην Αγροτική Έκθεση εκατοντάδες πάνοπλοι συγκρούστηκαν με αγρότες!

Ένα περίπτερο της Ευρωπαϊκής Ένωσης δέχθηκε επίθεση την αγροτική έκθεση στη Γαλλία παρουσία του Μακρόν που τον φυγάδευε ολόκληρο στράτευμα. Σκηνές από χούντα Πινοσέτ.. στο χείλος της Χιλής του Πινοσέτ η Γαλλία. Πάνοπλοι ειδικών δυνάμεων συγκρούονταν με αγρότες..

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΜΕ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ…


Κρίνοντας από τις τραγικές συνέπειες του πολέμου, εάν η Δύση αποδεχόταν να διαπραγματευτεί μια νέα αρχιτεκτονική ασφάλειας στην Ευρώπη, πιθανότατα θα είχε αποφευχθεί αυτός ο αχρείαστος πόλεμος, με τα χιλιάδες αθώα θύματα και από τις δύο πλευρές, με μία χώρα κατεστραμμένη, που δεν θα είναι ποτέ η ίδια ανθρωπογεωγραφικά...

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΟΠΩΣ «ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ, ΓΙΑ ΧΡΕΗ Ή ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ» ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

 ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ – «ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΝΕΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ»

ΒΙΝΤΕΟ 



Γράφουν οι
Νεκταρία Ψαράκη, Γεωργία Κριεμπάρδη

Φυλακή για το πιο απλό πλημμέλημα. Για συκοφαντική δυσφήμιση, για εξύβριση, για χρέη – μικρά και μεγάλα – στο Δημόσιο, για αντίσταση κατά της Αρχής και απείθεια, και άλλα αδικήματα τα οποία μέχρι και σήμερα που ψηφίζεται το νομοσχέδιο – έκτρωμα για τον νέο Ποινικό Κώδικα, δεν είχαν καν θέση στα ποινικά δικαστήρια. 

Η ΖΩΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙ; ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ;


ΗΠΑ: ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΛΑΜΠΑΜΑ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ «ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ»




Το Ανώτατο Δικαστήριο της Αλαμπάμα αποφάνθηκε την Παρασκευή ότι τα κατεψυγμένα έμβρυα είναι άνθρωποι και κάποιος μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για την καταστροφή τους, μια απόφαση που οι υποστηρικτές των αναπαραγωγικών δικαιωμάτων λένε ότι θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την εξωσωματική γονιμοποίηση και να επηρεάσει εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς που εξαρτώνται από θεραπείες όπως αυτή κάθε χρόνο.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΜΕ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!

Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ


Το ίδιο επικίνδυνη είναι, τόσο η τρομοκρατία, όπως αυτή έως σήμερα έχει εκφραστεί, όσο και η εκμετάλλευση αυτής για ανομολόγητους σκοπούς από διάφορα στεγανοποιημένα κέντρα του σκληρού πυρήνα του Κράτους και των ξένων κέντρων.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ Κ.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ Κ.:«ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ»





Πριν από 1 χρόνο: «Παιδιά μου θα συλλάβουν ένα ηγέτη μιας πολύ μεγάλης χώρας!!! Ίσως δεν προλάβει να πάει Δικαστήριο, αυτό που θα γίνει ( σύλληψη) θα είναι τόσο ξαφνικό που σαν συνέπεια, θα τρίξουν τα θεμέλια όλων των κυβερνήσεων, θα είναι πολύ μεγάλο...»

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ή ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ;

ΣΥΝΤΡΙΒΗ 2 ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΖΟΦΙΚΗ.. ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ, ΦΙΛΙΑ ΠΥΡΑ Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ;
4 ΒΙΝΤΕΟ 



Συντριβή 2 ρώσικων αεροσκαφών στην Αζοφική.. Δυστύχημα, φίλια πυρά ή κατάρριψη;

Το επιχειρησιακό αρχηγείο του Κουμπάν ανέφερε τη συντριβή δύο αεροσκαφών στην περιοχή του Κρασνοντάρ

Η EDDS είπε ότι ένα από τα αεροσκάφη και καλάμια έκαιγαν στο σημείο της συντριβής, η περιοχή της φωτιάς ήταν περίπου 250 τετραγωνικά μέτρα. μ. Δεν υπάρχει κίνδυνος για κτίρια κατοικιών (Gazeta.Ru)

ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ...

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΛΑΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


«Η συνεχιζόμενη διαρροή των πιο οικονομικά παραγωγικών ατόμων αποτελεί μια ανησυχητική τάση, ιδίως στο πλαίσιο της συνολικής δημογραφικής δυναμικής της Ελλάδας, δεδομένης της γήρανσης του πληθυσμού» αναφέρει το Iνστιτούτο Levy…

Ελλάδα: Σε ιδιαίτερα επικριτικές παρατηρήσεις για την οικονομική πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης και τους κινδύνους που ελλοχεύουν προβαίνει με πρόσφατη έκθεσή του το Levy Institute, ανατρέποντας ένα ένα τα κυρίαρχα αφηγήματα που αναπαράγουν τα mainstream οικονομικά media.

Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΗ ΠΟΥ...ΔΥΕΙ!

Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΕΛΟΣ ΝΙΚΗΣ, ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ
 Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΛΙΤ... ΑΛΛΑΖΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΗ!
 




Ο μέντορας του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin, Alexander Dugin σε ανάλυσή του στο Ria Novosti καλεί σε πατριωτικές μεταρρυθμίσεις μετά το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία


Στην επόμενη μέρα του πολέμου με την Ουκρανία στέκεται σε εκτενή ανάλυσή του ο γνωστός φιλόσοφος και μέντορας του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin, Alexander Dugin.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΓΙΑΤΡΟ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ
ΒΙΝΤΕΟ



Της Δρ. Μάγδας Τσολάκη*

Με την ιδιότητα της πολύτεκνης μητέρας θα ήθελα να αναφέρω βιωματικά ψήγματα από την παγκόσμια λογοτεχνία που αφορούν τη Μητέρα. Για όλους η Μητέρα, νεαρή ή ηλικιωμένη, πλούσια ή φτωχή, μορφωμένη ή ολιγογράμματη, είναι πρόσωπο ιερό, γιατί στην αγάπη της εικονίζονται τα βαθύτερα ανθρώπινα συναισθήματα. 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!


Η ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ:«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ» 





Η σύζυγος του Μανώλη, της οικογένειας που τα μέλη της δηλώνουν «παλαιοχριστιανοί» και ζούσαν σε αυτοσχέδιο οικισμό στην ορεινή Κορινθία, μαζί με τα δύο ανήλικά παιδιά της, ηλικίας 6 και 13 ετών, έφυγαν και «αγνοούνται» (σύμφωνα με τους δημοσιοκάφρους) από την ημέρα που η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΟΛΟΓΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΜΟ-ΣΧΕΔΙΟ

ΠΟΝΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΠΟΝΟΣ ΤΩΝ ΌΝΤΩΝ

ΒΙΝΤΕΟ


ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΓΑΜΟ” ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΙΒΗΡΙΤΗ (ΓΟΝΤΙΚΑΚΗ)

Ο Γέροντας Βασίλειος Γοντικάκης, Προηγούμενος Ι.Μ. Ιβήρων μιλάει για το σχέδιο που έκανε νόμο την ανομία, με τον δικό του γλυκύτατο θεολογικότατο λόγο και δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες και διπλές ερμηνείες...

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΤΕ "ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ" ΔΥΤΙΚΟΙ

 ΓΑΛΛΟΣ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ: «Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ»!

ΒΙΝΤΕΟ 


Γάλλος Υπ. Άμυνας: η Ρωσία απείλησε να καταρρίψει γαλλικά αεροπλάνα στη Μαύρη Θάλασσα!

Παρατηρείται όξυνση και γενίκευση αντί ύφεσης… Ο Γάλλος υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Sébastien Lecornu στο RTL δήλωσε ότι η Ρωσία απείλησε να καταρρίψει γαλλικά αεροπλάνα περιπολίας πάνω από τη διεθνή ζώνη της Μαύρης Θάλασσας. Ρωσο-ΝΑΤΟικό θερμό επεισόδιο στη Μαύρη Θάλασσα.

ΝΕΑΝΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ LOCKDOWNS «ΗΘΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ» ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΒΑΡΑ

ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΦΗ-ΒΙΑΣ: ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΑΓΟΥΡΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ»;


1.250 υποθέσεις βιαιοτήτων από ανηλίκους σε όλη την επικράτεια αποκαλύπτονται κατά μέσο όρο κάθε μήνα - Από το 2010 μέχρι σήμερα η ελληνική οικογένεια βιώνει συνεχώς κοινωνικές και οικονομικές κρίσεις - Σύνδεση νεανικής βίας – lockdowns - Βρισκόμαστε στην φάση του «ηθικού πανικού» και δεν υπάρχουν αντίβαρα

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧ...Σ

 ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ BIDEN: «ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΟΣ Ο PUTIN» - ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ




Νέες μείζονες κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα ανακοινώσουν οι ΗΠΑ με αφορμή τον θάνατο του Navalny


Σε μια αν μη τι άλλο προσβλητική επίθεση κατά του Ρώσου προέδρου, Vladimir Putin, τον οποίο χαρακτήρισε παλαβό, πουτ@... γιο («son of a bitch») που αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την ανθρωπότητα προχώρησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden.

ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ

ΧΑΣΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) , ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ;
ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΙΧΑΜΑΡΑΣ


Ο ΘΕΟΣ όλου του σύμπαντος κόσμου "και της Ελλάδος" δεν πληρώνει πλέον με μεταχρονολογημένες επιταγές τον αντίχριστο , αλλά κατευθείαν με ρευστό (ρευστές καταστάσεις)

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΝΟΣ ΛΑΟΥ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ



Του Θανάση Κ.

Είμαστε μόνο στην αρχή...

Η δημοκρατία οφείλει να σέβεται την μειονότητα. Όχι να επιβάλει τις θελήσεις της μειονότητας στην πλειοψηφία! 

Θα αρχίσει λοιπόν μια αλυσίδα από δικαστικές μάχες και «νομοθετικές βελτιώσεις», που μπορούν να οδηγήσουν είτε σε πλήρη ανατροπή του Οικογενειακού Δικαίου όπως το ξέρουμε, είτε σε πλήρη ανατροπή του νομοσχεδίου όπως το ψηφίσαμε…

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΡΦΟΥ ΣΤΟ TASS


ΝΕΟΦΥΤΟΣ:«ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ! ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ. ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ, ΜΑΚΡΟΝ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…»
 ΒΙΝΤΕΟ


Αποκαλυπτική Συνέντευξη Μόρφου στο TASS:”Αύριο θα μπουν τα στρατεύματα του Πούτιν στο Κίεβο! Επέρχεται μεγάλη ήττα όχι του Ζελένσκι αλλά όλου του δυτικού κόσμου στην Ουκρανία. Διαφωνώ με το ανήκουμε στη Δύση”. .

”Ἡ συνέντευξη τοῦ Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στὸν κ. Andrei Surzhanskii, προϊστάμενο τοῦ Γραφείου τοῦ ρωσικοῦ πρακτορείου εἰδήσεων TASS, πραγματοποιήθηκε στὶς 16 Φεβρουαρίου 2024.

ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΡΙΑ...

TOP SECRET : ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ! TO ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ…
ΒΙΝΤΕΟ


Top secret : Το Ισραήλ ετοιμάζει ένα παραλυτικό πρώτο ολοκληρωτικό χτύπημα κατά της Χεζμπολάχ με την ελπίδα να θέσει εκτός λειτουργίας την τρομακτική σειρά βλημάτων διαφορετικού βεληνεκούς από Keriat έως Eliat σύμφωνα με τους όρους της Χεζμπολάχ που θα επιτεθεί στο Ισραήλ ίσως πρώτη!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ" ΤΩΝ ΓΚΕΪ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ;

ΚΟΡΗ 2 ΛΕΣΒΙΩΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΕΪ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»
 ΒΙΝΤΕΟ


«Η μόνη στιγμή που ένιωσα ισορροπημένη, ήταν όταν συνάντησα τον πατέρα μου» - «Κανένας από το Lobby των ΛΟΑΤΚΙ δεν θέλει να ακούει ιστορίες όπως η δική μου. Εμείς είμαστε σαν να μην υπάρχουμε», λέει η 23χρονη Μίλι

Κόρη: Το όνομά της είναι Μίλι. Είναι μια κοπέλα 23 ετών από τη Μελβούρνη που μεγάλωσε με δύο ομοφυλόφιλες γυναίκες ως γονείς της, και η σύλληψή της έγινε από δωρητή σπέρματος.