Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ηλίας Σταμπολιάδης:"Χρειαζόμαστε έναν Λεωνίδα, έναν Κολοκοτρώνη, έναν Ρήγα Φεραίο και μία Φιλική Εταιρεία "


 

Σε τι να ελπίζουμε

Ζούμε σε μία εποχή όπου έχουν διαστρέψει τις έννοιες των λέξεων και των αξιών. Ας πάρουμε το παράδειγμα ενός ανθρώπου που ξοδεύει περισσότερα χρήματα από όσα κερδίζει για να εξασφαλίσει κοινωνική καταξίωση με τη σπατάλη και την επίδειξη. Ο άνθρωπος αυτός για να ανταπεξέλθει στα έξοδα του δανείζεται χρήματα από τοκογλύφους, που επειδή γνωρίζουν την κακοδιαχείριση του και τον κίνδυνο αποπληρωμής, απαιτούν υψηλά επιτόκια.

Όταν έλθει ο χρόνος αποπληρωμής πηγαίνει σε άλλους τοκογλύφους, τάχα φίλους και συγγενείς, που όμως συνεργάζονται με τους προηγούμενους και αυτοί προθυμοποιούνται να τον δανείσουν με χαμηλότερα επιτόκια για να αποπληρώσει τα μη ενέχυρα, υψηλότοκα δάνεια ώστε να εξασφαλίσουν τους συνεργάτες τους, υπό την προϋπόθεση ότι θα κάνουν κουμάντο στο νοικοκυριό και τα παιδιά του δανειζόμενου και θα βάλουν ενέχυρο το σπίτι του.


Ένα τέτοιον άνθρωπο η κοινωνία τον ονομάζει άσωτο και τον θεωρεί παράδειγμα προς αποφυγή. Τα δάνεια που παίρνει, βάζοντας ενέχυρο το σπίτι του, τα θεωρεί συμφορά για τον ίδιο αλλά κυρίως για τα παιδιά του που θα μείνουν στο δρόμο. Όσον αφορά τους φίλους δανειστές όχι μόνο τους ονομάζει τοκογλύφους αλλά τους θεωρεί και καταχραστές.


Το ρόλο αυτό του ασώτου έχουν παίξει οι κυβερνήσεις εδώ και τριάντα χρόνια, με αρχή τον Ανδρέα, που ξόδευαν δανεικά χρήματα σε γλέντια εξουσίας και αρπαγής δημόσιας περιουσίας μοιράζοντας και μερικά ψίχουλα στους ψηφοφόρους να τους υποστηρίξουν.


Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ


ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ,
Η ΑΓΩΝΙΑ, ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ
ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ...
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ


Εισαγγελική παρέμβαση:

Να συλλαμβάνονται οι σκηνίτες στο ΣύνταγμαΤην παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσαν τα αντίσκηνα που έχουν στηθεί στη Πλατεία Συντάγματος από τους «αγανακτισμένους» αλλά και τα πανό που έχουν αναρτηθεί πέριξ της βουλής.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράϊκου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος της εγκατάστασης σκηνών σε υπαίθριο χώρο.


Σύμφωνα με την εισαγγελική εντολή εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις θα πρέπει να τηρείται η αυτόφωτη διαδικασία.


Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου είχε ζητήσει από το Δήμο Αθηναίων να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε, όπως χαρακτηριστικά είχε πει, να απομακρυνθούν τα τσαντίρια από την πλατεία καθώς κάτι τέτοιο βλάπτει τον τουρισμό και δυσφημεί την Ελλάδα στο εξωτερικό.ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ


Τί πανέμορφη και ανεξάρτητη που είναι η δικαιοσύνη!!!
Τώρα το ενθυμήθηκε να διώξει τους σκηνίτες


Λές και θέλουν πολύ να τα ξαναστήσουνε το Σεπτέμβρη...


Αλλά ελπίζει ότι μέχρι τότε θα πάρει κι άλλα μέτρα


ποινικοποίησης των συγκεντρώσεων...


μας λέει κατάμουτρα ότι θα μας τρομοκρατεί με συλλήψεις!!!
ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕI ΠΙΑ

H ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΧΟΥΝΤΑ TOY SOROSJEFRISTAN

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Aφού αφαίρεσαν το "Εθνικής" από το Υπουργείο Παιδείας ..γιατί δεν μετονομάζουν και το Υπουργείο Οικονομικών σε..;


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ  Λ.Υ. (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ POINTS ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΝ  ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ..

 
Aφού αφαίρεσαν το "Εθνικής" από το Υπουργείο Παιδείας καταρχάς θα έπρεπε να το μετονομάσουν σε Υπουργείο ανθελληνισμού, εθνομηδενισμού, καλλιέργειας ηλιθίων και λήθης..

 
Γιατί δεν μετονομάζουν και το Υπουργείο Οικονομικών σε..υπουργείο είσπραξης τοκογλυφίας και εξαθλίωσης συνεπικουρούμενο από εισπρακτικές εταιρείες Α.Ε;


Επίσης γιατί δεν μοτονομάζουν το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη σε υπουργείο ξυλοδαρμού και ψεκασμού του πολίτη;


Μιχάλη Χαραλαμπίδης:"Στην Καλόλυμνο ( Ίμραλι ) είναι φυλακισμένη η Δημοκρατία και η Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια"ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ – ΟΤΣΑΛΑΝ


Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη*Στην Καλόλυμνο αυτό είναι το Ελληνικό όνομα του Ίμραλι δεν είναι μόνο φυλακισμένος εδώ και δώδεκα χρόνια ο νόμιμος εκπρόσωπος ενός αυτόχθονος ιστορικού λαού ο Αμπτουλάχ Οτσαλάν. Είναι φυλακισμένη η Δημοκρατία και η Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια. Όπως ήταν φυλακισμένες στο νησί Ρόμπεν της Ρατσιστικής Νότιας Αφρικής με τον Νέλσον Μαντέλα.


Είναι ο Οτσαλάν και το Κουρδικό κίνημα που τροφοδότησε διαδικασίες εκδημοκρατισμού και εξανθρωπισμού στην Μικρά Ασία.

 
Η απάντηση σ’ αυτό το αίτημα ήταν μια νέα γενοκτονία αυτής των Κούρδων.

ΠΕΡΙ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ!!!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ
Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΙΕ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΡΙΔΑ
ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;"...ο πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ χαιρέτισε την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, καλώντας ταυτόχρονα εκ νέου την αντιπολίτευση να στηρίξει την κυβέρνηση".
«Είμαι ευτυχής και ανακουφισμένος από το γεγονός ότι η Βουλή ακολούθησε την κυβέρνηση και υπερψήφισε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» τονίζει ο Ζ. Κ. Γιουνκέρ επισημαίνοντας παράλληλα ότι «ο δρόμος για την παροχή της 5ης δόσης των δανείων της ευρωζώνης και του ΔΝΤ είναι πλέον ανοικτός».
«Οφείλω ωστόσο να επαναλάβω την έκκλησή μου προς την αντιπολίτευση να στηρίξει την κυβέρνηση σε αυτούς του δύσκολους και κρίσιμους καιρούς για την Ελλάδα, η οποία είναι η κοιτίδα του πολιτισμού μας» υπογραμμίζει ο Ζ.Κ.Γιουνκέρ, ο οποίος καταλήγοντας αναφέρει ότι «είναι η ώρα της συλλογικής ευθύνης και της εθνικής ενότητας».
Δείτε όμως εδώ ποιά είναι η παρτίδα...συγνώμη η πατρίδα ήθελα να πώ, του μεσιέ Γιουνγκέρ...

Και για όσους βαριούνται να τα ψάχνουν, λέμε ότι το ποσοστό του ΑΕΠ που κατέχει το χρέος της Ελλάδας (σύμφωνα με αρχεία του IMF δηλαδή του ΔΝΤ και της CIA) είναι 165% (φουσκωμένο διότι πραγματικά είναι γύρω στο 140%)
και του Λουξεμβούργου (κρατηθείτε) είναι 4636%!!!

Το έχουν υπερχρεωμένο ώστε να είναι πάντοτε δουλάτο, στις υπηρεσίες τους, να ξεπλένει το μαύρο χρήμα με τις μουσαντένιες τράπεζες (παραρτήματα όλων των γνωστών τραπεζών) που διαθέτει άφθονες, πιό πολλές από τα περίπτερα της Ελλάδας!!!
ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΙΕ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ;
ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


Αντί επιλόγου αναφέρουμε μερικά ακόμη ποσοστά του ΑΕΠ που κατέχει το χρέος κρατών με σημασία...

United Kingdom 398%, Germany 143% (γιαυτό το δικό μας 140% έγινε 165% και πάντως όταν ξέσπασε η "κρίση χρέους" ήταν αδιαμφισβήτητα 129%) , France 188%
Switzerland 364%

Και για όσους δεν καταλαβαίνουν τα οικονομικά, κρίση χρέους έχει μια χώρα όταν με βάση τα έσοδά της (ΑκαθάριστοΕθνικό Προϊόν ή ΑΕΠ) δεν μπορεί να το ξεχρεώσει.


Δηλαδή κάθε χώρα που το χρέος της υπερβαίνει το 25-30% του ΑΕΠ της θα έπρεπε να θεωρείται υπερχρεωμένη!!!


Όταν όμως οι "αγορές", κρατάνε τα βιβλία των χρεών,
όποιον θέλουν ονομάζουν υπερχρεωμένο!!!


Έτσι εξηγείται το παράδοξο ο Γιουνγκέρ να μας κάνει μαθήματα οικονομίας ενώ χρωστάει 1,892,000,000,000 δολάρια και το ποσοστό του ΑΕΠ του Λουξεμβούργου που κατέχει αυτό το χρέος, είναι υπερδεκαπλάσιο του δικού μας!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΙΕ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΤΡΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ: ΑΝΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!!!

 Εκπαιδεύουν 5.000 στρατιωτικούς στο Κιλκίς για καταστολή εξεγέρσεων πολιτών - ΣΑΛΟΣ στο στράτευμα και αναβρασμός στα ΜΑΤ

 
γράφει ο Γιώργος Γ. Αδαλής

Το είχαμε αποκαλύψει πριν πέντε μήνες, είχαμε δημοσιεύσει σχετικό βίντεο και είχαν πέσει με λύσσα να μας διαψεύσουν! Ο λόγος για την δημιουργία ειδικής μονάδας στο στρατό, με σκοπό την καταστολή εξεγέρσεων και επιβολή της τάξης σε πολίτες που διαμαρτύρονται. Τότε είχαν πει ότι όλα αυτά που γράφουμε είναι φαιδρά καθώς και ότι το βίντεο που παρουσιάσαμε αποτελεί μια άσκηση του στρατού στα πλαίσια της Ειρηνευτικής ομάδας, που εκπαιδεύεται για αποστολές σε χώρες του Εξωτερικού!


Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΚΙΝΗΜΑ, ΜΕΤΩΠΟ Ή ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


 Δεν είμαστε κόμμα, δεν είμαστε κίνημα, δεν είμαστε μέτωπο, δεν είμαστε παράταξη, δεν είμαστε άλλο ένα δημιούργημα της αντίστασης εναντίον των προδοτών τυράννων που κυβερνάνε παράνομα την χώρα.

Είμαστε απλοί Έλληνες πατριώτες που έχουμε σκοπό να τους πάρουμε την εξουσία που κατέχουν παράνομα.

Αλλά εμείς θα το κάνουμε νόμιμα...

Από σήμερα καμμιά από τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις των πραξικοπηματιών του Οκτωβρίου, δεν θα μένει αναπάντητη.

Έχουμε τους ειδικούς, έχουμε τις απαντήσεις γιά όλα τα μεγάλα ζητήματα της χώρας, δεν είμαστε αλάθητοι, αλλά αγαπάμε την πατρίδα μας και θέλουμε και μπορούμε να την πάμε πολύ ψηλά!!!

Δεν πρόκειτε να κάνουμε διακηρύξεις, ούτε να βάλουμε όρια στον αγώνα μας για την λευτεριά της πατρίδας.

Δύο πράγματα μόνο  βάζουμε σαν σύμβολα αυτού του αγώνα:

Την Αγία Πίστη του Χριστού

και την Ελευθερία της Ελλάδος

Αυτά τα δύο συνοψίζονται στην σημαία της πατρίδας μας που αποτελεί και το μοναδικό έμβλημά μας.

Χαιρετίζουμε όλους τους Πατριώτες σαν και μας, σε όποιο κόμμα, κίνημα ή μέτωπο ανήκουν ή είναι εντελώς ανένταχτοι και τους βεβαιώνουμε ότι είμαστε μαζί τους ενωμένοι, στον κοινό αγώνα.

Χαιρετίζουμε και τους Πατριώτες εκείνους που θέλουν την λευτεριά της Πατρίδας αλλά δεν ομολογουν Πίστη στο Χριστό και τους λέμε: Είμαστε μαζί στον αγώνα για την λευτεριά, αλλά να θυμάστε ότι οι αγωνιστές του 21 αγωνίζονταν πρώτα "για του Χριστού την Πίστη την Αγία" καί ύστερα για "της Πατρίδος την Ελευθερία" κι έτσι την λευτέρωσαν τελικά. Κι αυτό γιατί
ο Σταυρός του Χριστού είναι το Συμβολο της Θυσίας και
χωρίς θυσία, λευτεριά δεν έρχεται!!!

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην
ηλεκτρονική μας διεύθυνση


Σύντομα θα δείτε τις παρεμβάσεις μας και τις απαντήσεις μας στους γελοίους πραξικοπηματίες της Οκτωβριανής χούντας.ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

 Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση των Ελλήνων Πατριωτών γιατί μας εκφράζει. Μας εστάλη σήμερα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση χωρίς άλλο μήνυμα.
Ελπίζουμε να εννοούν αυτά που λένε... 
ΚΑΘΑΡΣΙΣ ΩΡΕ...Καὶ μετὰ μοῦ λές…..

Ἀπὸ τὴν Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου


Ἐὰν διαβάσουμε τὸ παρακάτω:

Ἑλλὰς, τὸ μεγαλεῖο σου…

Το πώς λειτουργεί η καθημερινή φοροδιαφυγή, ιδιαίτερα των λαϊκών στρωμάτων, νομίζω ότι συμπυκνώνεται στο ακόλουθο αριστοφάνειο άρθρο του ξεχωριστού συναδέλφου Γιώργου Λακόπουλου, στα «Νέα» της 1ης Ιουλίου: « Ο διάλογος είναι απολύτως αυθεντικός και αφιερώνεται στον Βαγγέλη


Βενιζέλο που- νομίζει ότι- θα πιάσει τη φοροδιαφυγή. Διαδραματίστηκε μόλις προχθές σε καφετέρια,όταν σε μια συζήτηση εναντίοντων πολιτικών, γενικώς, κάποιος ρώτησε τον διπλανό του:


H ANATΙIXIAΣTIKH ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Το ελληνικό ολοκαύτωμα για το οποίο όλοι κάνουν πως δεν γνωρίζουν!
(Σπάνιο οπτικό ντοκουμέντο)

 
Για όσους έχουν μάθει να ζουν σε ένα γυάλινο κόσμο, ας μην το δουν γιατί περιέχει σκηνές σκληρές από την ζωή και τον θάνατο των παππούδων μας και των γιαγιάδων μας.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ


Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ 


ΒΛΕΠΕ  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Ο.Ν.Ε.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ VIDEOS ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΗΓΓΙΚΕΝ
+ ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ (1924-1994)
 
Δημοσιεύω σήμερα ένα σχετικά άγνωστο κείμενο, από το βιβλίο "Η ευθύνη των γονέων για την ανατροφή των παιδιών" που έχει εκδώσει ο κ. Μαυροκέφαλος Ανέστης (το οποίο πιστεύω προσεχώς να παραθέσω) όπου ο γέροντας Παΐσιος ομιλεί προς μητέρες για την διαπεδαγώγηση των παιδιών τους κι εκεί μέσα κάνει μια συγκλονιστική αναφορά για την μπόρα που είδε να έρχεται στην χώρα τουλάχιστον δύο δεκαετίες πριν...


Μέσα σε πέντε προτάσεις τα λέει όλα και δίνει κουράγιο...

Υ.Σ. Ευχαριστώ την Φωτεινή για τα στοιχεία.

"Θα περάσουμε μια μπόρα. Αυτοί που θα περάσουν την μπόρα θα δούνε και τις καλύτερες μέρες. Ας ευχηθούμε όμως να μη συμβούν στις μέρες τις δικές μας γιατί εμείς πολλά περάσαμε (ο κόσμος επέμενε να μάθει τι είδους μπόρα είναι αυτή). Παλαιότερα ο κόσμος πίστευε κι αν άκουγε κάτι το δεχόταν και συνετιζόταν. Τώρα τι να σας πω. Εσείς ξέρω ότι πιστεύετε κι αν σας πω θα στενοχωρεθείτε. Εξ' άλλου αφού πιστεύετε αγωνίζεσθε και δεν έχετε ανάγκη. Αν πάλι το πω σε ανθρώπους που δεν πιστεύουν θα το ρίξουν έξω.

Αλλά σας λέω ό,τι και να δείτε να μην απελπίζεσθε.

Θα δείτε να εφαρμόζονται διατάξεις αλλά μην απελπίζεσθε μετά θα αποσύρονται. Άλλες πάλι δεν θα προλάβουν να βγουν.

Το έθνος θα μεγαλώσει. Η Τουρκία θα καταστραφεί. Η θρησκεία τους είναι όλη μια αμαρτία. Την Ελλάδα θέλουν να την εξαφανίσουν. Οι "φίλοι" της θέλουν να την τσαλακώσουν.

(Στην ερώτηση αν οι άνθρωποι θα χαθούν απαντάει) :

Για εμάς τους Χριστιανούς δεν υπάρχει θάνατος. Το κλειδί της αιωνιότητας βρίσκεται κάτω από την πόρτα του τάφου μας.

Τότε όλοι οι άνθρωποι θα πιστεύσουν. Αλλά τότε δεν θα έχουν μισθό."


ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ;


37 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

(ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73)

 

ΙΔΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ

 Τα πρόσωπα είναι χαρακτηριστικά, αλλά και προκαθορισμένα από τους πάτρωνές τους, για να ασκήσουν και να περιποιηθούν μέ κάθε τρόπο, με κάθε απόφαση, την προδοσία...

Και ωσάν λύκοι, κατεσπάραξαν το έθνος, αφαιρούντες από αυτό κάθε ικμάδα,δολοφονούντες ό,τι θα μπορούσε να το ανορθώσει , προδίδοντες κάθε μόριο της ταλαίπωρης Ελλάδος!!!Αλλά η έσχατη υποκρισία είναι "η γιορτή της δημοκρατίας"

Για ποιά δημοκρατία γιορτάζουμε;

Ειδικά χθές, ποια δημοκρατία γιόρτασε ο Παπούλιας;

Τέτοια δημοκρατία, είχαμε να δούμε από την Τουρκοκρατία!!!

Δεν θα γράψω άλλα, όλοι μας βαρεθήκαμε να τα λέμε και να τα ξαναλέμε, είναι η ώρα της δράσης, είναι η ώρα να τους πούμε....


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΦΥΓΕΤΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ....

OI ΣΚΛΗΡΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ (ROTHSCHILD ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ) ΣΕ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΧΑΝΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΠΙΟΥΣ (SOROS ΚΑΙ ΣΙΑ)
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ Δ΄ ΡΑΪΧ

 

 
ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο αρθογράφος των επικαίρων που σχολιάζει το άρθρο του Χέρφριντ Μίνκλερ στο περιοδικό DerSpiegelπροφανώς δεν έχει κατανοήσει την διαμάχη που υφίσταται εδώ και χρόνια στο παγκοσμιοποιητικό στρατόπεδο των "κυρίαρχων αγορών", δήλα δή μεταξύ των σκληρών παγκοσμιοποιητών, των οποίων ηγείται ο David Baron de Rothschild και της ήπιας φράξιας (Soft globalisation) της οποίας ηγείται ο Soros.Η αλήθεια είναι ότι αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη, είναι ένα σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες...
Αυτό θα αποτελέσει το θέμα μας για μια επόμενη ανάρτηση...

Προς το παρόν ακολουθήστε τα χνάρια που επισημαίνουμε με κόκκινο και θα βρείτε μερικές από τις βασικές θέσεις των σκληρών παγκοσμιοποιητών (στους οποίους ανήκει ο αρθρογράφος του DerSpiegel Χέρφριντ Μίνκλερ) καθώς και μερικά καρφιά που φωτογραφίζουν το αντίπαλο στρατόπεδοτης Soft globalisation του Soros που φαίνεται πως κερδίζει πόντους. Μην χαίρεστε πάντως, οι σκληροί είναι ορατοί αντίπαλοι, ενώ οι ήπιοι είναι πολύ πιό επικίνδυνοι, γιατί μεταχειρίζονται την δημοκρατία που την ονόμασαν "άμεση" για να εφαρμόσουν την δικτατορία τους...
 
ΤΟ ΑΡΘΡΟΡίγος προκαλεί η απλή ανάγνωση στο περιοδικό DerSpiegel του βαρυσήμαντου –με όλη τη σημασία της λέξης– άρθρου υπό τον εύγλωττο τίτλο «Όλη η εξουσία στο κέντρο» (σ.σ. εννοεί το Βερολίνο και αναφέρεται στην εξουσία της ΕΕ) και τον εξίσου αποκαλυπτικό υπότιτλο «Γιατί ένας εκδημοκρατισμός δεν μπορεί να σώσει την Ευρώπη». Συγγραφέας, ο Χέρφριντ Μίνκλερ, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Χούμπολτ του Βερολίνου. Χωρίς υπερβολή, μπορούμε να ομολογήσουμε ότι πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη, την πιο άριστα δομημένη πολιτική διακήρυξη υπέρ της προώθησης του Δ’ Ράιχ της Γερμανίας σε όλη την έκταση της Ευρώπης!

Οι θέσεις αυτού του άρθρου-πολιτικής διακήρυξης διακρίνονται από τη σαφήνεια και την ακριβολογία που ανέκαθεν χαρακτήριζε τους Γερμανούς.


Ο συγγραφέας απορρίπτει αναφανδόν κάθε ιδέα όχι μόνο περαιτέρω προώθησης της πολιτικής ενοποίησης της ΕΕ, αλλά και εκδημοκρατισμού των θεσμών της.

«Όποιος προωθεί τώρα τον εκδημοκρατισμό της Ευρώπης παρακινεί σε ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι, το οποίο μπορεί να καταλήξει σύντομα στην κατάρρευση της Ευρώπης», υποστηρίζει.ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΟ (Υ)ΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΟ !!!!

Έχουμε και λέμε….

1. Αναδιάρθωση

2. Κούρεμα

3. Αθέτηση πληρωμών

4. Επιλεκτική Χρεωκοπία

Δεν επιλέγετε …τα παίρνετε ΟΛΑ.. και όταν λέμε ΟΛΑ …εννοούμε ΟΛΑ.

Όλα όσα τους πρότειναν σαν εναλλακτικές λύσεις 14 μήνες πριν αλλά τα απέκρουαν με μια έκφραση αηδίας.

Όλα όσα τα έβρισκαν στο δρόμο τους αλλά προϋπόθετε ότι αυτά λειτουργούν υπέρ της κοινωνίας των πολιτών και όχι υπέρ των τραπεζών. Τώρα αντιστρέφοντας τη λογική και παίρνοντας το παραπάνω πακέτο αλλά στη χειρότερη εκδοχή του οδηγούνε τη χώρα στην ολοκληρωτική καταστροφή.


ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝΚΡΗΤΗΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣΤο άρθρο μας απεστάλη χωρίς σύνδεσμο ύπό το όνομα Georgios.Το αναδημοσιεύουμε γιατί μας εκφράζει.
Προσωπικά ως Κρητικός προσυπογράφω το ότι οι γνήσιοι Κρητικοί θεωρούμε εαυτούς ΕΛΛΗΝΕΣ και μόνον ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Καταγγέλουμε  ως προδοτικές και πρακτόρικες τις προσπάθειες παρουσίασης με οποιοδήποτε τρόπο της Κρήτης ως  ανεξάρτητης και φτύνουμε την ψευτοσημαία σύμβολο της τούρκικης κατοχής της μεγαλονήσου.
 


ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Να Διευκρινήσουμε ενα πράγμα:

O Κρητικός Θεωρεί τον εαυτό του Ελληνα και ποτέ απο τα βάθη της αρχαίας Ιστορίας του Κρητικού Λαού δεν αμφισβητηθηκε αυτό. Αλλωστε οι Θυσιες του Κρητικού Λαού εναντίον των κατακτητων το απέδειξαν αυτο με τον πιό περιτρανο τρόπο. Ωστόσο μια μικρή ομαδα Κρητικών με υποπτη δραστηριότητα ζητούν την ανεξαρτησία της Κρητης.ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ;Η Κρήτη λόγο της θέσης της εχει τεράστια Στρατηγική σημασία. Ελέγχει την Ευρωπη, την Αφρική, την μέση Ανατολή και την Ασία καθως και τις Θαλλάσιες οδούς εμπορίου και τα πετρελαια της διορυγας του Σουέζ.Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


«Πλοιάρχου Ιωαννίδη Επικήδειος» Εκφωνήθηκε στην κηδεία του, 13 Ιουλίου 2011 στον Ιερό Ναό Αγίου Αρσενίου, Λεμεσός από τον Νικόλα Ιωαννίδη (υιό του νεκρού)


(Καθυστερημένα έστω η οφειλή του ιστολογίου μας)«Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερων έστιν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον…».
Σε αυτή τη φράση του Πλάτωνα συμπυκνώνεται η πεμπτουσία του Ελληνισμού. Με αυτές τις παρακαταθήκες διαιωνίζεται το Γένος μας κι εσύ δεν μπορούσες να αποτελέσεις εξαίρεση. Ξέρεις πατέρα, μέχρι να υπηρετήσω τη στρατιωτική μου θητεία δεν καταλάβαινα γιατί έλειπες τόσο συχνά. Μετά κατάλαβα πόσο τεράστιος είσαι. Μια ζωή στην πρώτη γραμμή με τους συναδέλφους και τους ναύτες που αγαπούσες, για να φτιάξεις ένα δυνατό Ναυτικό που να μπορεί να υπερασπιστεί την πατρίδα μας. Μετά βίας σου έβγαζα καμιά κουβέντα για την κατάσταση που επικρατούσε, αλλά απ’ όσα μου έλεγες ήταν διάχυτη η πικρία σου για την αδιαφορία των ανωτέρων να εξοπλίσουν το Ναυτικό μας. «Δεν μπορώ να εκτελέσω την αποστολή μου», έλεγες, γιατί ήξερες πολύ καλά πως «έχομεν Γην και Πατρίδαν, όταν έχομεν πλοία εις την θάλασσαν». Γι’ αυτό πάλευες, αλλά έβρισκες πόρτες κλειστές.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


Η υποβάθμιση της ελληνικής Ιστορίας
και το βρώμικο
παρασκήνιο στο τμήμα Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών
Θέματα Ελληνικής Ιστορίας


Η Απόλυτη Κατάντια των Ελληνικών ΑΕΙ. Σημείωση: Φροντίστε να μάθετε ιστορία μόνοι σας. Το Καθεστωτικό “εκπαιδευτικό” σύστημα φροντίζει επιμελώς να ξεχάσετε και αυτά που ήδη γνωρίζετε για την Ιστορία της Ελλάδος! Συγκλονιστική συνέντευξη του Κου Εμμανουήλ Μικρογιαννάκη στο περιοδικό Hellenic NEXUS.Hellenic NEXUS: Γα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βάλλεται από παντού. Ωστόσο, ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι βολές εκ των έσω. Αρχίζοντας με τη μείωση βασικών μαθημάτων (όπως τα Αρχαία Ελληνικά), την απάλειψη του προσδιορισμού «εθνική», περνώντας στην αλλοίωση κειμένων, κυρίως στα βιβλία της Ιστορίας, και καταλήγοντας στην ουσιαστική κατάργηση της, κάνοντας τη μάθημα επιλογής! Πώς τα ερμηνεύετε όλα αυτά εσείς, που έχετε διά βίου υπηρετήσει την Ελληνική Παιδεία και, μάλιστα, από την έδρα της Ιστορίας;

Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης: Σήμερα, πράγματι, μας απασχολεί μία κατάστασις, η οποία είναι ανυπόφορη! Πολλαπλά πλήγματα και κίνδυνοι που υπάρχουν για το Έθνος μας. Ποιο είναι αυτό το Έθνος; Μήπως αυτή η έννοια έχει παραμεληθεί και παραγκωνισθεί, ώσπου να την εγκαταλείψουμε; Πολλά με το όνομα «εθνικόν» έλειψαν. Μένει ακόμη «εθνικός κήπος», «εθνικό θέατρο», «εθνική άμυνα». Επί του παρόντος μένουν. Μήπως είναι ένας διωγμός του Έθνους;

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ...ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!!!


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ  ΗΛΙΘΙΟΣ
ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΣΩΘΕΙ;

Δυστυχώς πολλοί ακόμα!!!

Αν δεν πεινάσουν, δεν πρόκειται να το καταλάβουν, ότι οι προδότες που μας κυβερνούν, μας οδηγούν γιά μιά ακόμη φορά στην εξαθλίωση και το ξεπούλημα, για χάρη των αφεντικών τους των τραπεζιτών και των "οίκων" χρηματιστηριακής ανοχής.

Το "ευτύχημα" είναι ότι η πείνα, δεν αργεί πλέον.

Από τον Οκτώβριο θα αρχίσει να γίνεται ορατή δια γυμνού οφθαλμού και δια κενού...στομάχου...
Ως τότε ας ακούμε την ορχήστρα με τα παπαγαλάκια των σαμπουάν μυαλών κι ας πανηγυρίσουμε που τα νερά μας φτάνουν ακόμη ως τη μέση και δεν θα πνιγούμε...άμεσα!!!

ΚΑΛΗΝ ΕΓΕΡΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΤΟΣΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΧΟΥΝΤΑ


"ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΟΤΙ ΕΖΗΣΑ.. ΑΠΟΨΕ...ΜΕ ΄ΣΚΟΠΙΑΝΑ...ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ..ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ.. ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ..

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ.. ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ..ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ..

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΖ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.. ΕΙΧΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.. ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ..

ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ.. ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Τ ΑΠΛΥΤΑ ΑΝΑΡΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ.. ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.. ΚΑΙ...ΑΝΕΡΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ..ΦΥΣΙΚΑ.. ΤΟ ΠΑΝΟ ΑΥΤΟ ΕΤΣΟΥΞΕ...ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ..ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΜΙΛΑΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΝΟ.. ΤΟΥ ΕΙΠΑ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.. ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.. ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ.. ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ..ΦΥΣΙΚΑ... ΕΓΙΝΑ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΙ..ΜΕΤΑ..ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ.. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ.. ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΔΩ... ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.. ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.. ΜΕΤΑ.. ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΔΥΟ ΝΤΑΓΚΛΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΝΟ.. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ...ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. (ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ) ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ? ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΟΓΟΥ?ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.. ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.. ΕΝΑΝ ΨΩΡΙΑΡΗ... ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ.. ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ.. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΤΟ '40 ΚΑΙ ΤΟ '21 ΣΦΑΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ? Η ΜΗΠΩΣ? ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΙΓΑΤΕ.. ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ? ΤΟ 2008 Η' ΜΗΠΩΣ? ΔΕΝ ΚΑΨΑΤΕ ΤΗΝ SPRIDER ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ? Η ΜΗΠΩΣ? ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.. ΤΗΝ 29/6/11?

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΩ.. ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΖ.. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.. ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ.. ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΤΕΒΗΚΕ.. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ... ΑΛΒΑΝΟΙ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ...ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.. ΛΕΓΟΝΤΑΣ.. ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.. ΗΤΑΝ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΑΝ..

ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.. Ν ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ.. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ... ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ.. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.. ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ.. ΠΗΔΗΞΟΥΝΕ.. ΜΠΡΑΒΟ.. ΜΑΣ.. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.. ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑ. ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΗΤΣΟΥΣ..

ΥΠΟΓΡΑΦΗ.............

ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ..


Από μήνυμα αναγνώστριας..

(Δημοσιεύεται κάπως καθυστερημένα λόγω απουσίας μας από το διαδίκτυο)

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ 11η...Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 11
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ   ΗΠΑ 11/9/2001      ΙΑΠΩΝΙΑ 11/3/2011
ΚΥΠΡΟΣ 11/7/2011Γιὰ νὰ καταλάβουμε αὐτὰ ποὺ κρύβονται πίσω ἀπὸ τὰ χτυπήματα τοῦ διεθνοῦς σιωνισμοῦ, πρέπει πρῶτα να αποκωδικοποιήσουμε τὰ σύμβολα καὶ νὰ καταρτίσουμε τὴν σημειολογία ποὺ συνοδεύει αὐτὰ τὰ χτυπήματα.

Οἱ σιωνιστὲς εἶναι πρῶτα ἀπ'ὅλα ἀποκρυφιστὲς. Αὐτό σημαίνει ὅτι κάθε ἐνέργειά τους συνοδεύεται ἀπὸ ἕνα σύμβολο, ἰδιαίτερα οἱ σημαντικὲς ἐνέργειες καὶ βέβαια τὰ χτυπήματα ποὺ λαμβάνουν χώρα ἀκόμη καὶ ἐντὸς ἔδρας (11/9), ὅλα ἔχουν τὴν σφραγίδα ἕνὸς συμβόλου ποὺ θεωροῦν οἱ σιωνιστὲς σημαντικὸ.Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ 11 ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ


Οἱ σιωνιστὲς ὡς ἀποκρυφιστὲς, δίνουν μεγάλη σημασία στὴν ἀριθμολογία. Ὄχι βέβαια μὲ τὴν Πυθαγόρειο ἀντίληψη τῆς ἀριθμολογίας ως πρακτικῆς στατιστικῆς, ἀλλὰ μὲ τὸν ἀποκρυφιστικὸ χιτώνα τῆς ἀριθμοσοφίας.
Καὶ στὴν δική τους ἀριθμοσοφία, ὁ ἀριθμὸς 2 εἶναι ὁ ἀριθμός του ΜΑΤΣ (Μέγας Αρχιτέκτων Του Σύμπαντος) ὅπως ὀνομάζουν τὸν ἄρχοντά τους, τὸν διάβολο.


Ὁ ἀριθμὸς 2 εἶναι ἀριθμὸς ποὺ ἐκφράζει τὸν διάβολο, διότι ἐκεῖνος πιστεύει ὅτι εἶναι ἴσος μὲ τὸν Θεό καὶ ὅτι ἀποτελεῖ τὸ ἀντίπαλο δέος, ἀπέναντι στὴν ὕπαρξη του Θεοῦ.


Το 11 λοιπόν εἶναι ὁ ἀριθμός ποὺ ἔχει ἄθροισμα 2, και ταυτόχρονα σχηματοποιεῖ τὴν "ἰσότιμη συνύπαρξη" (ὅπως θέλουν νὰ πιστεύουν οἱ σιωνιστὲς) τοῦ διαβόλου μὲ τὸν Θεό. Προτιμοῦν μάλλιστα νὰ τὸν γράφουν μὲ τὴν μορφὴ ΙΙ διότι καὶ λατινικὰ εἶναι απ΄ευθείας τὸ 2 ἀλλὰ κυρὶως διότι ἔτσι άποδίδεται σχηματικὰ καλύτερα τὸ "ἰσότιμον"!!!


Στὰ μεγάλα λοιπὸν χτυπήματα που σχεδιάζουν, ἐπιλέγουν νὰ σφραγίσουν τὴν ἡμερομηνία μὲ τὸ 11 ποὺ εἶναι ὁ ἀριθμὸς τοῦ κυρίου τους, τὸν ὁποῖο πρόθυμα ὑπηρετοῦν καὶ τοῦ ὁποίου τὰ σχέδια πραγματοποιοῦν ὡς πειθήνια ἐκτελεστικὰ ὄργανα...


Τὸ "ἀποκορύφωμα" ὑποτίθεται ὅτι θα εἶναι στὶς 11-11-11 ἤδη ἔφτιαξαν τὴν ἀνάλογη ταινία,  γιὰ νὰ κάνουν τὴν ἀλήθεια τους παραμύθι κατὰ τὴν προσφιλὴ τακτικὴ τους...Ἐκεῖ διηγοῦνται ὅτι τὴν ἡμερομηνία αὐτὴ, θὰ ἀνοίξει ϋποτίθεται μιὰ πύλη (μήπως τῆς κολάσεως;) καὶ θὰ συμβοῦν συνταρακτικὰ γεγονότα ποὺ θὰ ἀλλάξουν τὴν ἰστορία...Ἐμεῖς οὖτε τοὺς πιστεύουμε, οὖτε τοὺς φοβόμαστε!


Καὶ μὲ σιγουριὰ μποροῦμε νὰ τοὺς ποῦμε:"Σχεδιάστε ὅσα σκοτεινὰ χτυπήματα θέλετε!!!Στὸ τέλος θα νικηθεῖτε, ἀπ΄τὴ θέληση τῶν λαῶν νὰ ἀγωνιστοῦν γιὰ την ἐλευθερία, τὴν εὶρήνη καὶ πρὸ πάντων τὴν δικαιοσύνη, της ὁποίας ὁ Νοητὸς Ἥλιος
θὰ τοὺς δώσει τη Νίκη"
Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΟΥΜΑΣ«Η Ρωσία έδινε δάνειο, η Ελλάδα αδιαφόρησε»Του ΘΑΝΑΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ

Ο Ιβάν Σαββίδης μιλάει στον ανταποκριτή της «Ε», Θ. Αυγερινό     


Η Ρωσία ήταν έτοιμη από τις αρχές του 2010 να παράσχει δάνειο με ευνοϊκούς όρους και η Ελλάδα αδιαφόρησε, δήλωσε στην «Ε», λίγο μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, ο Ιβάν Σαββίδης, βουλευτής της Κρατικής Δούμας, επικεφαλής της 5ης Περιφέρειας του ΣΑΕ και «τσάρος του Ροστόφ», στις όχθες του Δον.

«Ηρθε ο Παπανδρέου στη Ρωσία πέρυσι τον Φεβρουάριο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθε. Ο ηγέτης της Ρωσίας ήταν έτοιμος να δώσει 25 δισ. ευρώ, δεν έχω λόγο να μην το πω δημοσίως, γιατί έχω ο ίδιος γνώση του ζητήματος. Και ήταν μάλιστα έτοιμος να τα δώσει ως πρώτη δόση βοήθειας στην Ελλάδα, όμως, δυστυχώς... Ηταν δάνειο με χαμηλό επιτόκιο, οι λεπτομέρειες δεν έχουν πια σημασία, αφού προφανώς οι Αμερικανοί, το ΔΝΤ και η Ε.Ε. είπαν όχι. Τότε γιατί ήρθε στη Μόσχα ο Παπανδρέου; Για να δει ο ελληνικός λαός ότι συναντιέται με τον Πούτιν;», μας είπε με πάθος ο Ι. Σαββίδης, που διαμαρτύρεται ότι οι ελληνορωσικές σχέσεις είναι τόσο παγωμένες, όσο ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια.

«Ηταν έτοιμος»

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Μιχάλης Χαραλαμπίδης: " ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ

 
ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη*


Είναι γνωστόν ότι καλούνται να πληρώσουν το χρέος κοινωνικές ομάδες οι οποίες δεν συμμετείχαν στην συσσώρευση εισοδημάτων που επέτρεπε μια οικονομία εξωτερικού δανεισμού, μια οικονομία πληρωμής χρεών και εξαγωγής κεφαλαίων δια μέσου του χρέους που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα από την δεκαετία του 80’. Τότε μίλησα για το διαρκές μαρτύριο του Σίσυφου.