Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΚΑ[ΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ;


Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ  ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΚΑΙ Η
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ  ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ
 Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Στο θέμα των Σκοπίων υπάρχει μία πρωτοφανής και ιστορικά επικίνδυνη διαφορά απόψεων της πλειοψηφίας του λαού και των εκλεγμένων αντιπροσώπων του εξαιρουμένης μίας μικρής μερίδας εξ αυτών που δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα εντός του Κοινοβουλίου. 

22Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ...

22 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

ΙΜΙΑ1996-2018
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝΒΙΝΤΕΟΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...


Το "επεισόδιο" με τους τούρκους δημοσιογράφους που τοποθέτησαν την τουρκική σημαία στην μία από τις δύο ελληνικές βραχονησίδες εξελίσσεται σε κόντρα Ελλάδας-Τουρκίας γιά την εκτόνωση της οποίας, ο προδότης Σημίτης ακολουθεί το σενάριο των αμερικανών.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕΒ.ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟΝ ALPHA 98.9

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ:«ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ»

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ...

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητος μίλησε σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ στην ραδιοφωνική εκπομπή «Καλή παρέα», του Δημήτρη Αλφιέρη στον Alpha 98.9

Κυρίαρχα θέματα το ζήτημα των Σκοπίων, οι σχέσεις Εκκλησίας – Πολιτείας, αλλά και οι δυσκολίες της καθημερινότητος.


Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!


ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ  ΙΕΡΟΞΕΤΑΣΤΕΣ 
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ

του Γιάννη Παπαμιχαήλ  


Σε κάθε συλλαλητήριο για εθνικά όπως λέμε θέματα (σαν τα εθνικά να μην είναι κοινωνικά και πολιτικά, αλλά αμιγώς “ιδεολογικά”), σε κάθε είδους λαοσύναξη, ορισμένοι παθαίνουν “πολιτικά ορθές” αλλεργίες. 


Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΡΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ» ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ


ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» ΥΠΟ   ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΡΙΣΜΑ

ΒΙΝΤΕΟΟ Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, Απόστολος Χατζητόλιος στην εκπομπή του Δημήτρη Νατσιού «Γράμματα Σπουδάματα» στο κανάλι 4Ε με θέμα: Το Σκοπιανό (έξω απ’  τα δόντια)  

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΣΗΛΙΟΥ ΘΕΟΤΗΤΟΣ


ΟΙ 
ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 
ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ  

Οἱ Τρεῖς Ἱεράρχαι εἶναι τὸ σὺμβολον τῆς ὑγιοῦς συνενώσεως τοῦ Ὀρθοδόξου Χριστιανισμοῦ μὲ τὸν ἀθάνατονἙλληνισμὸν, δηλαδὴ τῶν Ἀρχῶν τοῦ Ἔθνους μας, τὰς ὁποίας ὀφείλομεν νὰ διατηρήσωμε ἡμεῖς οἱ Νεοέλληνεςἀναλλοιώτους.

Τὸ ὅτι αἱ σκοτειναὶ δυνάμεις, διὰ νὰ ὑποδουλώνουν τοὺς λαούς, ἔχουν ὡς δόγμα των νὰ ἀλλοιώνουν τὴν γλῶσσαν, τὰ ἤθη καὶ τὰ ἔθιμα τῶν λαῶν- ἰδιαιτέρως δὲ διὰ τὸν ἑλληνικὸν λαὸν ἰσχύει τὸ δόγμα τοῦ Γερμανοεβραίου Σιωνιστοῦ Kissinger, τὸὁποῖον λέγει:«Μόνον ἐὰν ἀποχριστιανοποιήσωμεν καὶ ἀφελληνίσωμεν τοὺς Ἕλληνας, θὰ ἐπιτύχωμεν τὸν σκοπόν μας»-δὲν εἶναι τόσον ἐπικίνδυνον καὶ αἰσχρόν. 


Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΟΓΚΩΔΗΣ ΛΑΪΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!


ΕΝΑ ΟΧΙ «ERGA OMNES» ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  
του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη


Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα υπό την καταλυτική επιρροή ξένων χωρών και ομάδων συμφερόντων με αποτέλεσμα την απώλεια της κυριαρχίας της. 

Η οικονομία και οι πολιτικοί μας καθοδηγούνται από τις Βρυξέλλες, την Ουάσιγκτων, το ΔΝΤ, την Γουώλ Στρητ, το ΝΑΤΟ και τους πολυεθνικούς κολοσσούς, των οποίων το μοναδικό ενδιαφέρον είναι να πλουτίζουν οι μέτοχοί τους.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» ΚΑΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ…ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ
 Το προγραμματισμένο συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος, της 4ης Φεβρουαρίου, ας είναι η αρχή του τέλους τους...


Γράφει ο Γιώργος Ιεροδιάκονος

Είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο μου ότι: «δεν έχω τίποτα με τους Σκοπιανούς. Φυσιολογικές οι αντιδράσεις τους μετά από δεκαετίες μεθοδικής διαπαιδαγώγησης. Φυσιολογικές και οι εμμονές τους. 

ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΙΕΡΑΡΑΡΧΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ!


ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΕΡΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝΕκδόθηκε Συνοδική Εγκύκλιος της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, περί της ονομασίας των Σκοπίων πρός τον κλήρο και τον λαό της Κρήτης.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΠΕΙ...


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ: «ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟΝ ΕΙΣ  ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΝ» 
«Ὅταν τήν χώρα κυβερνᾶ κυβερνήτης μή Ὀρθόδοξος (βλ. Τσίπρα) θά συμβοῦν πολλά δεινά. Διῶξτε τους Χριστιανοί πρίν σᾶς σφραγίσουν» 

Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ τὴν Ἑλλάδα θὰ κυβερνήσει κυβερνήτης ποὺ ἐπισήμως θὰ δηλώνει ὅτι δὲν εἶναι ὀρθόδοξος χριστιανός. Θὰ τὸ δεῖτε γρήγορα θὰ κυβερνήσει γιὰ νὰ διάστημα. Ἐσεῖς νὰ μὴν τὸν πιστέψετε σὲ τίποτε, γιατί αὐτὸς καὶ οἱ συνεργάτες του θέλουν νὰ χτυπήσουν τὴ ρίζα τῆς Ὀρθοδοξίας καὶ ἔχουν ἤδη ἁπλώσει τὰ πλοκάμια τους. Θέλουν νὰ χτυπήσουν ἀλύπητα τὴν πατρίδα μας, τόσο ἄσχημα ποὺ δὲν θὰ γνωρίζει ὁ ἄνθρωπος τὸν ἄνθρωπο.

Γράφει ὁ Διονύσης Μακρῆς


ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΑΤΑΣΘΕ!


 ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ  ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥΓράφει η Φωτεινή Μαστρογιάννη


Το φαινόμενο του Τρίτου Προσώπου είναι αρκετά ενδιαφέρον και σίγουρα το έχουμε βιώσει όλοι μας. Το θεωρώ ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να επηρεάσουν την κοινή γνώμη για εμπορικούς ή και πολιτικούς σκοπούς.


Η ΑΓΙΑΣΜΕΝΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ


Ο ΦΤΩΧΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ
Διδακτική, ψυχωφελής ιστορία μαρτυρία σχετιζόμενη με τον Άγιο Παΐσιο.

Μπροστά από μισό περίπου αιώνα ζούσε ένας αγροφύλακας, πού τον έλεγαν Αντώνη και ήταν γνωστός σε πολλά χωριά της Κόνιτσας, ιδίως για τη μεγάλη του οικογένεια. Είχε εννιά παιδιά, από δύο έως δέκα εφτά χρονών. Έξι ήταν κορίτσια και τρία αγόρια Ήταν άνθρωπος διαφορετικός, με ξεχωριστό ήθος και ασυνήθιστη συμπεριφορά.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!


ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Η Ιερά Σύνοδος «σύρθηκε» κλαίουσα για να πει ναι στο συλλαλητήριο της Αθήνας

Αυτό που θα επιδιώξει η κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες είναι να κλείσει όπως όπως το σκοπιανό έστω και ρίχνοντας «ταφόπλακα» στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ενώ και η αξιωματική αντιπολίτευση λέει οριστικό «όχι» σε οποιαδήποτε «λύση» της προτείνει η κυβέρνηση, από την στιγμή που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια.


ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ!


 ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ 

Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη

Είναι θλιβερή, ντροπιαστική και εθνικά επικίνδυνη η προσπάθεια όλων εκείνων, των γνωστών και μη εξαιρετέων, να εμφανίσουν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Κυριακής 21/01, στη Θεσσαλονίκη, για το σκοπιανό, ως δήθεν συγκέντρωση ακροδεξιών/εθνικιστών/λαϊκιστών και γενικά περιθωριακών ομάδων και τύπων. Να ελαχιστοποιήσουν, ακόμη, μια συγκέντρωση 500.000, κατά γενική ομολογία, σε...... 90.000!!!!! 


ΑΘΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!Απο την Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων των Ελλήνων


Δελτιο τυπου για το Συλλαλητηριο της Αθηνας

Το Συλλαλητηριο για την Μακεδονια στην Αθηνα ετοιμαζεται για τις 4 Φεβρουαριου, 2 η ωρα στο Συνταγμα πυρετωδως, διοτι θα ειναι η Μεγαλη Απαντηση και συμπαρασταση ολων των Ελληνων για την Μακεδονια μας!!!

Καποιοι υποκινουν διαβολες και αυτό μας αναγκαζει να απαντησουμε…

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!ΤΟ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΠΟΤΑΜΙ…  

ΑΘΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!

ΒΙΝΤΕΟΓράφει ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου


Στο χθεσινό (προχθεσινό) άρθρο μου, ενημέρωσα ότι για τεχνικούς λόγους δεν μπόρεσα να ανεβάσω εχθές το βίντεο που τράβηξα. Το αναρτώ, λοιπόν, σήμερα.

 Επειδή γνώριζα πολύ καλά όλη την προπαγάνδα αποπροσανατολισμού που θα άρχιζαν τα ΜΜΕ (με μπροστάρηδες τα κρατικά κανάλια και κυρίως την ΕΡΤ3), διάλεξα να μην ασχοληθώ ούτε με τις ομιλίες, ούτε με τον αριθμό των συγκεντρωμένων.

ΟΤΑΝ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...


ΟΞΥΖΕΝΕ: Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ! 

Το γνωστό οξυζενέ φαίνεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών.

Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά από το ιατροφαρμακευτικό σύστημα…


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 10 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ   
Διακήρυξη της Επιτροπής των Δέκα για την Κύπρο εν όψει των Προεδρικών εκλογών στην Κύπρο, στις 28 Ιανουαρίου και 4 Φεβρουαρίου 2018, 

Η Eπιτροπή των Δέκα για την Κύπρο θεωρεί σκόπιμο να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου από μια ενδεχόμενη συνέχιση της ίδιας αυτοκαταστροφικής πολιτικής, που οδήγησε στην Πενταμερή Διάσκεψη της Γενεύης και, στη συνέχεια, του Κραν Μοντανά.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Η «ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΜΠΑΝΟΒΙΝΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Ο ΣΟΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ «ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ» ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΤΥΦΩΝΑΣ»!!! 


ΒΙΝΤΕΟΓράφει ο Ανδρέας Μουντζουρούλιας


Τον ρόλο του Μάθιου Νίμιτς αλλά και τον σύνδεσμό του με τον Σόρος στην νέα διαπραγμάτευση για το «Σκοπιανό» αποκαλύπτει ο γεωπολιτικός αναλυτής, καθηγητής κ. Ι. Μάζης.

Ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη προτείνει το όνομα Κεντροβαλκανική Δημοκρατία για τα Σκόπια.


ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΡΕΜΕΙ...


ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ

Γράφει ο Αριστείδης Π. Δασκαλάκης 


 Ήταν όλοι εκεί.  Παιδιά που τραβολογούνταν  από  εξαρμένους γονείς.  Έφηβοι που άφησαν την πρωϊνή καφετέρια. Νεαροί φουριόζοι σε κατάσταση εξαλλοσύνης. Προβληματισμένοι  μεσήλικες. Ηλικιωμένοι και  υπέργηροι επαναστάτες. 

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΪΖΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟ 1992


ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ 
Ο  ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣΓράφει ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου

Καταρχήν αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς, που όλο αυτό το διάστημα ενεργήσατε με τη δύναμη της αγάπης της καρδιάς σας και δεν ακούσατε φωνές αλλότριες, από όπου κι αν προέρχοντο.

 Δεν φοβηθήκατε ούτε αναλογισθήκατε καμμία επίπτωση. Και δεν κοιτάξατε ούτε καν τι καιρό θα κάνει. Αποδείξατε εμπράκτως ότι σ’αυτόν τον τόπο «ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ».


ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


Η 
ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης


Πολλοί άνθρωποι εκφράζοντας τον καημό και τον πόνο των Ελλήνων για την σκληρή τους μοίρα λένε ότι η Ελλάδα είναι καταραμένη. 

 Η Ελλάδα όμως είναι ευλογημένη διότι οι Έλληνες ανέκαθεν αναζητούσαν την Αλήθεια, την ελευθερία και την δικαιοσύνη και έχουν προοριστεί να τα διαδώσουν στο κόσμο.


Η ΑΘΛΙΑ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ...


ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

                  Μετά και από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού στις 21/1 που εκδήλωσε περίτρανα τη θέλησή του ενάντια σε ονομασίες της FYROM που παραβιάζουν κατάφωρα  την βούληση του Ελληνικού λαού, (την οποία οι πολιτικοί απατεώνες Φλαμπουράρηδες που ελέγχουν την ΕΡΤ έκαναν το παν να την υποβιβάσουν μιλώντας για 80.000 συμμετοχή, όταν ακόμη και οι Συντηρητικοί Τάιμς του Λονδίνου μιλούν για 300.000!), το πολιτικό σκηνικό αλλάζει ριζικά. 

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Η ΟΛΕΘΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ...


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΓράφει ο Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος
Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Δοχειρίου Αγίου Όρους 

Μὴν ἐπιρρίπτουμε εὐθῦνες μόνον στὴν παλιοκατάσταση ποὺ ἦρθε σιγά-σιγὰ ἀπὸ τὸν κόσμο. Καὶ τὰ κακὰ ποὺ προῆλθαν ἀπὸ τὴν Ἐκκλησία δὲν εἶναι ὀλίγα. Εἶναι ἴσως καὶ περισσότερα καὶ σοβαρότερα. 

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ


ΠΟΣΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Το αποτέλεσμα της ανάλυσης βγάζει τον αριθμό 582.341 χωρίς να έχουν υπολογισθεί τα άτομα, που εκινούντο στις παρυφές της συγκέντρωσης ούτε όσοι κατέφθασαν καθυστερημένοι λόγω...μπλόκων της κυβερνητικής αστυνομίας...

Άρα και μετά την αφαίρεση του σφάλματος που δεν μπορεί να ξεπερνάει το 5% (15% σφάλμα είναι αδύνατον να συμβεί) δηλαδή 29.117 μένουν 553.223 χωρίς τους μη καταμετρημένους.

Αυτό αποτελεί απόλυτη επιτυχία του από στήθους αυθόρμητου υπολογισμού που κάναμε αμέσως μετά την συγκέντρωση και υπολογίζαμε τους συγκεντρωμένους σε 500-600 χιλιάδες

ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ...


ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ.


Γράφει η Φωτεινή Μαστρογιάννη
 

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό. Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους. 

Οι φόροι αυξάνονται και κατά συνέπεια αυξάνονται και οι τιμές των αγαθών και των υπηρεσιών ενώ οι μισθοί μειώνονται διαρκώς. Ο κύκλος αυτός του θανάτου είναι πλέον η καθημερινότητά μας. 


Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ


 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ...8 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ «ΟΧΙ» ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
Η εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» διενήργησε  δημοσκόπηση με τη εντελώς συστημική δημοσκοπική εταιρία "Μέτρον Ανάλυσις" για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με αυτή τη δημοσκόπηση, το 61% των Ελλήνων πολιτών επιθυμεί να γίνει δημοψήφισμα, αν οι πολιτικοί βρουν  κοινά αποδεκτή λύση στις διαπραγματεύσεις, 


ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ


 ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...


Γράφει ο  Κωνσταντίνος Καλιμαυκίδης

Μετά το σημερινό (χθεσινό) συλλαλητήριο στο οποίο συμμετείχα, όπως και στο άλλο του 92 ,έχω να κάνω μια απλή αλλά σημαντική διαπίστωση: Το σημερινό  είχε  άλλο  παλμό, ήταν αυθόρμητο,    ελεύθερο,  ειπώθηκαν πολλές αλήθειες. 

ΑΦΩΝΟΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΕΝΟΥΝ ΜΥΑΛΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!


ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ  ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟΑπό 500 έως 600 χιλιάδες ψυχωμένοι Έλληνες, Μακεδόνες, Κρητικοί, Θράκες, Πόντιοι, Θεσσαλοί και Στερεοελλαδίτες σαν μια γροθιά διατράνωσαν την απόφασή τους να μην παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς! 

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ


ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΙΕΡΩΝΥΜΟ.  EΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΟΙ ΗΠΑ «ΔΙΝΟΥΝ»ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ! 

Eνα συγκλονιστικό γεωπολιτικό παιγνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη με την Ελλάδα και τα Σκόπια στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης ΗΠΑ-Ευρώπης-Ρωσίας η οποία αποτελεί συνέχεια του διαμελισμού της Γιουγκοσλαβίας.

Η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ στερεί από την Ρωσία ένα εν δυνάμει ελεγχόμενο κράτος. Ετσι η απόφαση της κυβέρνησης Τσίπρα να τα δώσει όλα για μια τσάτρα-πάτρα λύση του ζητήματος ώστε να Σκόπια να προσχωρήσουν στο ΝΑΤΟ εξοργίζει τον Πούτιν. 


ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ Η ΜΕΣΙΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΥΤΗ


O ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ!  
Γράφει ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου

Δεν υπάρχουν διακριτοί ρόλοι μεταξύ Πνεύματος Αληθείας και Δικαίου, και πνεύματος ψεύδους και αδικίας· αυτά είναι εχθροί ο ένας του άλλου. 

Εμείς δεν αγαπάμε ούτε έθνος άδικο, ούτε…ούτε…ούτε… και ως εκ τούτου, και δεν μπορούμε να αποδεχθούμε διακριτούς ρόλους, όταν επιχειρείται να βασιλεύσει το ψεύδος και η αδικία. Ποιοι και για ποιους διακριτούς ρόλους μιλάνε; Το εθνικό μας σύμβολο στο κέντρο του φέρει τον Τίμιο Σταυρό.