Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ...


Εγώ, ο Αλέξης Τσίπρας
Γράφει ο Στάθης 


 Το όχι είμαι εγώ!

Το όχι δεν το χαρίζω σε κανέναν. Μόνο στον κ. Σόϊμπλε.

Το όχι είμαι εγώ, διότι μόνον εγώ μπόρεσα να το κάνω ναι.

Η αντίσταση στο προηγούμενο μνημόνιο είμαι εγώ.

Το νέο μνημόνιο είμαι εγώ.

Ο αντιμνημονιακός Σαμαράς είμαι εγώ.

Ο μνημονιακός Σαμαράς είμαι εγώ.

Ο καλύτερος διαχειριστής  του χειρότερου μνημονίου είμαι εγώ.

Ο ΙΟΝΕΣΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!


H ΑΘΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη είναι μία σοβαρή οικονομολόγος, οι θέσεις της είναι σεβαστές και στην στην παρούσα φάση είναι προς την σωστή κατεύθυνση, όμως κάνει ένα σοβαρό λάθος: 

Πιστεύει στην "δική μας Ευρώπη" αλλά τέτοια Ευρώπη δεν υπάρχει, αντίθετα υπάρχει η δικτατορική Ευρώπη των συνθηκών Σέγκεν, Μάαστριχτ και Λισσαβώνας, από την οποία πρέπει κατεπειγόντως να αποχωρήσουμε, αφαιρώντας τους και το όνομα...


H ΑΘΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Γράφει η Μαρία Νεγρεποντη-Δελιβάνη 

Ο ελληνικός λαός σε κατάσταση   σύγχυσης και βαθιάς  απόγνωσης παρακολουθεί  τις  αδιανόητες κινήσεις του πρωθυπουργού του. Με   το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τους ψηφοφόρους ένα βροντερό ΟΧΙ, προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως όπλο, στις διαπραγματεύσεις του με την ΕΕ. Υποσχέθηκε, όχι μόνο  την οριστική κατάργηση των  μνημονίων, που εξαθλίωσαν την Ελλάδα τα πέντε τελευταία χρόνια, αλλά και μια αναγεννημένη Ευρώπη απαλλαγμένη από τις  ιδεολογικές της εμμονές για  λιτότητα.  

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ!


Η ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!Είναι γνωστό, το έχει καταλάβει και ο πλέον καλόπιστος Έλληνας πως οι τρέχουσες δημοσκοπήσεις είναι ψευτοσκοπήσεις, εκλογικά χαλκεία, μηχανές προπαγάνδας που μαζί με τα σαμπουάν μυαλών (ΜΜΕ), επιχειρούν  πρωτοφανή  πλύση εγκεφάλου των  ψηφοφόρων.                                         

Ωστόσο η πίσω, η αθέατη πλευρά αυτών των ψευτοσκοπήσεων, κρύβεται η σκληρή αλήθεια και μπορούμε εύκολα να την αποκαλύψουμε...

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ο "ΠΑΠΑ-ΒΑΣΙΛΗΣ" ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΟ "ΘΑΨΙΜΟ" ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ

Βρήκαμε παπά, να θάψουμε πεντέξι

Από τον Χρήστο Επαμ. Κυργιάκη


Με τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια κατά τη διάρκεια των προεκλογικών περιόδων, αλλά κυρίως με την προεκλογική περίοδο που διανύουμε, όλο και περισσότερο ενισχύεται η άποψη ότι οι εκλογές στην αστική δημοκρατία δεν αποτελούν τρόπο έκφρασης της λαϊκής βούλησης αλλά έναν δούρειο ίππο για τη χειραγώγησή της.

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣΒΙΝΤΕΟ: Α. Αντωνάκος - Ελληνική Γλώσσα χθες, σήμερα, αύριο  


Σπουδαία διάλεξη του Φιλολόγου καθηγητού Αντωνίου Α. Αντωνάκου για την σπουδαιότητα της Ελληνικής γλώσσας.

ΣΗΜΕΡΟΝ Ο ΜΕΙΖΩΝ ΕΝ ΓΕΝΝΗΤΟΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΠΟΤΕΜΝΕΤΑΙ


Η Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου
Τέμνει κεφαλὴν χεὶρ μιαιφόνος ξίφει,
Τοῦ χεῖρα θέντος εἰς κεφαλὴν Κυρίου.
Εἰκάδι ἀμφ' ἐνάτῃ Προδρόμου τάμεν αὐχένα χαλκός.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΟΜΗΣ 

«Οὐκ ἐξεστὶ σοὶ ἔχειν, τὴν γυναῖκα τοῦ ἀδελφοῦ σου». Δεν σου επιτρέπεται από το νόμο του Θεού να έχεις τη γυναίκα του αδελφού σου, ο όποιος ζει ακόμα. Λόγια του Τιμίου Προδρόμου, που αποτελούσαν μαχαιριές στις διεφθαρμένες συνειδήσεις του βασιλιά Ηρώδη Αντίπα και της παράνομης συζύγου του Ηρωδιάδος, που ήταν, γυναίκα του αδελφού του Φιλίππου. 

ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ...


Oι δημοσκοπήσεις άρχισαν να «πέφτουν» σαν το χαλάζι…
Γράφει ο Θ. Παπανικολάου

Τα εκλογικά χαλκεία μας βομβαρδίσουν, χωρίς έλεος, με δημοσκοπήσεις μαϊμούδες… 

Όπως έχουμε αναλύσει πολλές φορές ο τζόγος των δημοσκοπήσεων είναι ένα από τα πιο ύπουλα και δολοφονικά μέσα εναντίον της σκέψης, της γνώσης και του κριτικού πνεύματος… 

Γι αυτό και το χρήμα ρέει άφθονο σ’ αυτόν τον τζόγο:
Για το βομβαρδισμό του μυαλού και την κατασκευή κλίματος ψευδαισθήσεων και σύγχυσης… 

Η ΑΥΤΟΥ ΓΕΛΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΗΣ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΩΔΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ...

 
“Εγώ, εγώ και εγώ κι επίσης εγώ”…Γράφει: Νίκος Μπογιόπουλος


Υπάρχουν στιγμές που παρακολουθώντας την πολιτική επικαιρότητα μένεις άφωνος. Τέτοια στιγμή είναι όταν βρίσκεσαι αντιμέτωπος με συμπεριφορές θηριώδους επίθεσης εναντίον της νοημοσύνης σου.

Τέτοια ήταν η επίθεση, στο πλαίσιο ενός ρεσιτάλ εγωπάθειας, που εξαπέλυσε εναντίον του ελληνικού λαού ο κύριος εγώ Τσίπρας στην πρώτη του προεκλογική τηλεοπτική συνέντευξη (στον «Άλφα» και την κυρία Παπαϊωάννου).

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΑΠΟ ΒΑΡΕΙΑ ΑΝΟΙΑ!ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ

ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΙ...ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ!!!


Προβάδισμα στους...αναποφάσιστους δίνει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας ProRata με μεγάλο ποσοστό και οι οποίοι έχοντας διαφορά 2,5 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ  αναδεικνύονται...πρώτο κόμμα. 

 Ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θυμίζει μάλλον ΞΥΡΙΖΑ έχει υποστεί σοβαρή μείωση των ποσοστών του, το ποτάμι...αποξηραίνεται, ενώ οι ΑΝΕΛ μένουν έξω από την βουλή...

ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!


Tα ά-λογα και τα παράλογα
Γράφει ο Στάθης 

Όταν αρχίζουν τα ψέματα και οι παραλογισμοί, η παρακμή έχει πλέον επέλθει και οι συνέπειές της είναι πια θέμα χρόνου να φανούν - βυθίζοντας τα πράγματα στην εντροπία τους, καθότι αυτό είναι η παρακμή.

Εις ό,τι αφορά την Αριστερά, θα είναι άχαρο (για όλους μας) το καθήκον της κριτικής μεταξύ πρώην συντρόφων, πλην όμως αναπόδραστο και αναγκαίο, «φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια». 

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΟΥΤΕ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!Σύμφωνα με πληροφορίες, υπουργός Οικονομικών της υπηρεσιακής κυβέρνησης θα αναλάβει ο Γ. Χουλιαράκης που συμμετείχε και στην διαπραγματευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για να φτάσουμε στο πιο σκληρό μνημόνιο που έχει υπάρξει ποτέ σε οποιαδήποτε χώρα! 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
​Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, 7:30 μ.μ.

Ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΫ, Πλατεία Καραϊσκάκη 
[Μετρό ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ] (τηλ. 210 5241611)


Όλοι εμείς - αγωνιστές και συλλογικότητες - του αντιμνημονιακού, δημοκρατικού πατριωτικού χώρου, όλοι εμείς που συναντηθήκαμε στο κίνημα των Πλατειών από το 2011 και μετά, που αγωνιστήκαμε ενωτικά τα τελευταία χρόνια για την ανάκτηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας και την Κοινωνική Δικαιοσύνη, που επιμένουμε να αρνούμαστε την υλοποίηση των τριών μνημονίων είναι η ώρα να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας σε ένα ελάχιστο κοινό πρόγραμμα υλοποίησης αυτών των στόχων, αξιόπιστο και ανατρεπτικό. 

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΤΡΕΣ!!


Αν νομίζετε ότι το πείραμα που βιώνουμε είναι οικονομικό είστε τραγικά γελασμένοι!!


Είναι γνωστή η άποψη ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ένα πείραμα. Είναι μια άποψη η οποία πρωτοακούστηκε την εποχή του πρώτου μνημονίου και καθημερινά, από τότε μέχρι σήμερα, κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές.


Γράφει ο Δ. Βουλγαρίδης


Σήμερα οι περισσότεροι, βλέποντας την κατάσταση, έχουν πειστεί ότι δεν πρόκειται για μία ακόμα θεωρία συνωμοσίας, αλλά πράγματι στην Ελλάδα πραγματοποιείται κάποιο πείραμα. Άλλωστε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο, στις 8/7/15, έχει συγκεκριμένα αναφέρει: 
«Η Πατρίδα μου έχει μετατραπεί τα πέντε τελευταία χρόνια σε ένα πειραματικό εργαστήρι λιτότητας».
Πείραμα λιτότητας ή όλος ο κόσμος μας ένα σκηνικό;

Γίνεται λοιπόν κάποιο πείραμα. Όμως τι ακριβώς είναι αυτό; Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το πείραμα είναι οικονομικό, μεταξύ αυτών φαίνεται ότι είναι και ο πρωθυπουργός, αφού το θεωρεί ως «πείραμα λιτότητας».

ΠΕΡΙ ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ....


Στα πεταχτά οι εκλογές για να μη μάθει ο λαός την αλήθεια για το Μνημόνιο
Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Οι αρπαχτές θέλουν τις δουλειές να γίνονται στα γρήγορα. Στους 7 μήνες διακυβέρνησης “ποιότητας” ο ψευταράς Τσίπρας έμαθε ότι ο κόσμος τη τελευταία στιγμή πάντα δέχεται τα πάντα με ανακούφιση και ότι οι καλύτερες δουλειές γίνονται στα γρήγορα πετώντας τη μπάλα αλλού. Ο μπαρμπα-Γιάννης Βαρουφάκης υπήρξε ένας χρήσιμος ηλίθιος, που απο εγωισμό δεν θέλει να το καταλάβει ακόμη. Θα το καταλάβει. O Τσακαλώτος κάτι πάει να πιάσει.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ. ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ (ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ) ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ (ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ (ΕΕ) Ή ΡΗΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ;

ΒΙΝΤΕΟ: Πέτρος Παπακωνσταντίνου: «Δεν νομίζω πως τα πρώτα θέματα που πρέπει να θέσει η κυβέρνηση θα είναι αυτά του ευρώ και της ΕΕ».Γράφει ο Παναγιώτης Μαυροειδής

Όταν τέθηκε το ερώτημα του δημοψηφίσματος ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις προτάσεις των δανειστών και της ευρωζώνης, ούρλιαξαν οι ευρωκράτορες και οι ντόπιοι μνημονιακοί βρυκόλακες, ότι τυχόν ΟΧΙ θα σήμαινε Έξοδο από Ευρωζώνη και ΕΕ.

Με ένα συντριπτικό 61,5% ο ελληνικός λαός απάντησε: ΟΧΙ, έστω και με ΕΞΟΔΟ, με συναίσθηση των κινδύνων, χωρίς να τους αγνοεί ή να πιστεύει κανείς ότι δεν τον απασχολούν.


Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΝΕΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ 21.08.2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ!

      
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΜΑΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ 

   


 ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

Τώρα πια που βλέπετε όλα τα γεγονότα,
να γίνονται στη χώρα σας,
όπως Εγώ σας τα είπα,
§
έρχομαι πάλι ο Κύριος να σας ενημερώσω,
να σας δώσω συμβουλές,απ´τα δεινά για να σας σώσω.
§
Δεν θα αργήσει ο καιρός που θα ´ρθουν ένα ένα,
ό,τι οι άγιοι είπανε κι ό,τι είναι γραμμένα.
§
Γνωρίζετε πολύ καλά κάθε προφητεία,
γι΄αυτό εφοδιαστείτε γερά με θάρρος και ανδρεία.
§

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ....


ΝΑΙ ΡΕ, ΘΕΛΩ ΜΙΑ «ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ» (ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ)
Του Γεράσιμου Λιβιτσάνου


Το να «απομονωθούμε» από την Ευρωπαϊκή Ένωση των σιδερένιων κανόνων της φτώχειας και να αρχίσουμε να «κάνουμε παρέα» με τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων, που ζουν και δουλεύουν σε αυτή την χώρα, είναι τελικά μια πολύ καλή ιδέα.

Θα τα γράψω με όσο πιο απλά λόγια και όσο πιο συμπυκνωμένα γίνεται. Καθότι εκλογές έρχονται και καλό είναι ορισμένα πράγματα να είναι ξεκάθαρα. Ξέρετε πια τι συμβαίνει όταν «μασάμε τα λόγια μας» …


ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ: ΟΧΙ Ή ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ;;;
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑ

Το παρόν άρθρο είχε δημοσιευθεί για το δημοψήφισμα του Ιουλίου για να αφυπνίσει τους Έλληνες σχετικά με την Ε. Ε. και την "ηγέτιδα" Γερμανία, πριν ψηφίσουν...Επειδή παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο, το αναδημοσιεύουμε αλλάζοντας στον τίτλο και στο κείμενο την λέξη "δημοψήφισμα" με τη λέξη "εκλογές".

Γράφει η Βενετία Κάντζια

Μέσα στην Ε.Ε., ή έξω…, μέσα στο Ευρώ…ή έξω…, ή μήπως οι Έλληνες … έξω από την… Ελλάδα;;; Πολλές οι απορίες,κρίσιμες οι αποφάσεις… Απαίτηση απελπισίας των ιθυνόντων η επιζητούμενη συνενοχή και συναυτουργία ολόκληρου του Ελληνικού Κυρίαρχου ΛΑΟΥ μέσω των εκλογών….ή Πατριωτικό κάλεσμα μετά το τελεσίγραφο παράδοσης της Πατρίδας για άρνηση και ένα μεγάλο ΟΧΙ σε καινούρια κατοχή;

ΜΙΑ ΣΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ


ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΙ


Σημείωση Οίμου- Αθήνα 

Δημοσιεύουμε σήμερα το άρθρο του φίλου μας καθηγητού Η. Σταμπολιάδη, αν και έχουμε σοβαρούς ενδοιασμούς και ανυπέρβλητες αντιρρήσεις. Ιδίως για την πριμοδότηση της σιωνιστικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής που εκτοξεύτηκε από το 0,1% στο 6-9% ελέω χρημάτων του συστήματος και αποτελεί πυλώνα εκτόνωσης της λαϊκής οργής. Ωστόσο επειδή αντιπροσωπεύει την απόγνωση και την αντιδραστική ορμή ενός πατριωτικού κορμού του λαού, ως μια αυθεντική πατριωτική φωνή, έστω και εκ-φέρουσα ακραία και σκολιά ρήματα, την δημοσιεύουμε.

Εκλογικοί τακτικισμοί

Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Σήμερα το πρόβλημα στο οποίο πρέπει να απαντήσει ο λαός είναι εάν θα πρέπει να παραμείνει στην Ευρωζώνη, υπόδουλος  ενός συστήματος οικονομικής εκμετάλλευσης και εθνικής υποδούλωσης, ή, θα αναλάβει το βάρος της απελευθέρωσης του,  της εθνικής του ανεξαρτησίας και της προκοπής.

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΟΝ ANALYSIS ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Μια πρώτη δημοσκόπηση δείχνει την υποτιθέμενη εκτίμηση ψήφου μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την δημοσιοποιεί η Metron Anlysis σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει την αυτοδυναμία με ποσοστό 30-33% (!!!) ενώ η ΝΔ διατηρεί ένα 22% και η Αριστερή Πλατφόρμα και ο πολιτικός της χώρος η Λαϊκή Ενότητα κινούνται στα επίπεδα του 6-7% με ανοδική τάση (τους πατικώσαμε όσο μπορούσαμε αλλά μην εξευτελιστούμε και εντελώς).


ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΨΕΥΔΗ;

Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!! 

ΒΙΝΤΕΟ
Ο Δραγασάκης το νούμερο (στην κυριολεξία) 2 της κυβέρνησης, που θα διεκδικήσει ξανά την ψήφο του λαού τον οποίο πρόδωσε, λίγες μόνο μέρες πριν από  τις εκλογές του Ιανουαρίου, προανείγγειλε ότι θα γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους (μέρος του οποίου χαρακτήρισε παράνομο). 

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ" ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ" ΠΑΡΩΔΙΑΣ....


ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ «ΣΥΡΙΖΑ»Γράφει ο Γιώργος Βολουδάκης

Είχα γράψει παλιότερα για την ιδεολογική δομή του ΣΥΡΙΖΑ και το χάος που τον χωρίζει από το μητρικό του κόμμα, το ΚΚΕ εσωτερικού  (σημ. Οίμου: βλέπε ΕΔΩ)

Όμως οι λόγοι που με αναγκάζουν να ξαναγράψω σήμερα είναι τόσο η απότομη στροφή του υποτιθέμενου αριστερού κόμματος προς τον άγριο νεοφιλελευθερισμό και την κανιβαλική καπιταλιστική πρακτική του στην οικονομία, όσο και η επικείμενη διάσπασή του.


ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΕΣΩΚΟΜΜΜΑΤΙΚΗ " ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΕΙ ΤΟ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ" ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

Αριστερή Πλατφόρμα: Οι κωλυσιεργίες της δεν ήταν αθώες…


Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου


Όπως ήταν αναμενόμενο η νέα «αριστερή» κυβέρνηση των ανδρεικέλων, προχωράει σε εκλογές εξπρές: 20 Σεπτέμβρη… 
Σαν το διαρρήκτη κτυπά τον Αύγουστο… 
Φυσικά κανένας δεν εκπλήσσεται με αυτό το …πραξικόπημα αιφνιδιασμού των «αριστερών» ταχυδακτυλουργών.

Εδώ πραξικοπηματικά μετέτρεψαν το ρωμαλέο λαϊκό ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ και με μια σειρά ποικίλων πραξικοπηματικών τεχνασμάτων υπέγραψαν το νέο Μνημόνιο της τελεσίδικης μετατροπής της χώρας σε αποικία των διεθνών μαφιόζων του χρήματος, και θα επιδείξουν …αβρότητα στις εκλογικές λειτουργίες; 

Ουδείς, λοιπόν, εκπλήσσεται… 

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ " ΕΥΡΩΖΩΝΗ" ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Γράφει ο Παναγιώτης Σωτήρης* 

Ας ξεκινήσουμε με ένα κρίσιμο ερώτημα. Για ποιο λόγο επιμένουμε ότι σήμερα το ζήτημα του ευρώ είναι ένας κρίσιμος κόμβος για την αριστερή στρατηγική και ένα αναγκαίο σημείο αφετηρίας για οποιαδήποτε προοδευτική έξοδο από την σημερινή συνθήκη κοινωνικής καταστροφής.

Η απάντηση βρίσκεται στις ακόλουθες διαπιστώσεις:

• Το ευρώ και η νομισματική, θεσμική και δημοσιονομικής αρχιτεκτονική της ευρωζώνης είναι στην καρδία του ελληνικού προβλήματος σήμερα, συμπυκνώνουν τα αδιέξοδα του «ευρωπαϊκού δρόμου».

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

ANOIΓEI TO METΩΠO THΣ OYKΡANIAΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ. ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η Α. ΟΥΚΡΑΝΙΑΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ  ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΡΟΥΒΛΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.  


Ο Β.Πούτιν  προεδρεύοντας για θέματα ασφαλείας στη Σεβαστούπολη κατήγγειλε την προσπάθεια ξένων δυνάμεων να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στην Κριμαία, εκπαιδεύοντας ακόμη και ειδικές ομάδες δολιοφθοράς.


Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ....


Ο ΔΙΑΡΚΗΣ «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ

«Σε αρκετά μεγάλο βάθος χρόνου, η πιθανότητα επιβίωσης οποιουδήποτε εκμηδενίζεται.»

Γράφει ο Θεοφάνης Ράπτης


Από το 1918, όταν ένας απογοητευμένος Γερμανός φιλόσοφος, ο Ostwald Spengler, εξέδωσε το κλασσικό του σύγγραμμα "Η Παρακμή της Δύσης", δε φαίνεται να έχουν αλλάξει και πολλά· μάλλον επιδεινώθηκαν. Αντιγράφοντας από τη Βικιπαίδεια, το βιβλίο προδίκαζε τον αφανισμό του τελευταίου διεθνοποιημένου πολιτισμού «επισημαίνοντας ως σημάδια κατάρρευσής του την επικρατούσα δύναμη του χρήματος, την κυριαρχία των μέσων μαζικής ενημέρωσης και την έλλειψη πρωτότυπων διανοουμένων και δημιουργών σε όλους τους τομείς του πολιτισμού και της παιδείας».


ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ....


Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Γράφει ο Κώστας Λαπαβίτσας

Η νέα δανειακή σύμβαση που υπερψήφισε η Βουλή στις 14 Αυγούστου 2015 μπορεί να χαρακτηριστεί αποικιοκρατική για λόγους που θα εξηγήσω παρακάτω. Αντίστοιχο είναι και το μνημόνιο που τη συνοδεύει, το οποίο και θα αναλύσω σε επόμενο άρθρο. 

Το νομοσχέδιο της 14ης Αυγούστου συνολικά απαρτίζεται από τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας, τη νέα δανειακή σύμβαση και το συνοδευτικό μνημόνιο. 

Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο "ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ" ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣΟι Κούρδοι εκλέγουν  τοπικές κυβερνήσεις σε έξι επαρχίες της Τουρκίας 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Τουρκία όπου μετά την αυτονομία που ανακήρυξαν οι 7 τουρκικές επαρχίες από την Άγκυρα, όπως είχαμε δημοσιεύσει εδώ, μέχρι στιγμής σε έξι επαρχίες οι Κούρδοι κάνουν ένα βήμα παραπάνω και με νέα ανακοίνωση της Ένωσης Κοινοτήτων Κουρδιστάν ανακοινώνουν πως εκλέγουν τοπικές κυβερνήσεις δείχνοντας πως σε πρώτη φάση επιδιώκουν την ομοσπονδιοποίηση της Τουρκίας, την μετατροπή της δηλαδή σε ένα είδος "ομοσπονδιακής δημοκρατίας" γι αυτό και τονίζουν πως η κίνηση τους δεν είναι αποσχιστική!

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ


ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ "ΕΥΓΕΝΙΚΑ" Η ΤΟΥΡΚΙΑ  Επτά τουρκικές επαρχίες ανακήρυξαν την αυτονομία τους από την Αγκυρα! 

Σοκ επικρατεί στην Τουρκία αφού παίρνουν σάρκα και οστά οι προρρήσεις του Αγίου Παϊσίου για τον " ευγενικό" διαμελισμό της και οι τούρκοι βλέπουν να ζωντανεύουν οι χειρότεροι εφιάλτες τους με την ανακήρυξη αυτονομίας σε επτά επαρχίες της χώρας που κατοικούν Κούρδοι γεγονός που σημαίνει πως γίνοται σταθερά και αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας Κουρδικού κράτους ή έστω να λάβουν οι Κούρδοι μια ευρείας μορφής αυτονομίας σε πρώτη φάση!

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ...


ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε.
[Το κείμενο αυτό είναι επιστολή. Απευθύνεται σε όμιλο (φόρουμ) καθηγητών και πτυχιούχων επιπέδου Doctor Philosophiae ελληνικής καταγωγής, από μέλος του φόρουμ, που προφανώς έχει επιφορτισθεί με την περιοδική ενημέρωσή τους για την πορεία της μητέρας-πατρίδας.
Ο συντάκτης της επιστολής και μέλος του ομίλου κ. Αναστ. Ρέτζιος, οικονομολόγος, αναφέρεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων βιοτεχνολογίας και φαρμακευτικών προϊόντων.
Κρίθηκε άξια μεταφράσεως ως πιο αξιόπιστη, για την ενημέρωση του ελληνικού πληθυσμού για το τι σημαίνει και τι συνεπάγεται το Μνημόνιο-Τσίπρα, από εξωραϊστικές δηλώσεις, τα άρθρα της Αυγής και τα «non papers» (ελληνιστί «σκονάκια» για παπαγάλους) των υπογείων του Μαξίμου. Να τι γράφει με τίτλο: «Ένα νέο μνημόνιο ψηφίσθηκε και μια 35χρονη διακυβέρνηση αρχίζει - Η Ελλάδα γίνεται επίσημα μια αποικία της Ε.Ε.»]

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ...


Η «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑτου Κωνσταντίνου Ρωμανού*

Μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου, οι δυτικές κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, υφίστανται αλλαγές στην ιδεολογία και τους θεσμούς, οι οποίες, παρά το γεγονός ότι μπορούν να θεωρηθούν επαναστατικές ως προς την έκταση και το βάθος, δεν προέρχονται από φυσικά αιτήματα μιας λαϊκής πλειοψηφίας, αλλά από παρεμβάσεις εκ των άνω της ελίτ. 

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟ… ΕΥΡΩ!


«ΧΑΘΗΚΑΝ» ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 600 ΔΙΣ -ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ «ΓΥΡΙΣΑΝ» ΣΤΟ... 2003
Του ΔΑΝΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ*

Την ώρα που η κυβέρνηση και οι άλλοι μνημονιακοί εταίροι καταγγέλλουν για εσχάτη προδοσία όσους αναφέρονται στην επείγουσα ανάγκη εξόδου από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα στοιχεία δείχνουν ότι έχουμε ήδη επιστρέψει στα χρόνια της... δραχμής!

ΧΑΣΑΜΕ ΤΡΙΑ... ΑΕΠ!

Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας αποδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής που υπέστησαν τα λαϊκά νοικοκυριά στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια.

Σε δημοσίευμα της «Καθημερινής» (14/8/2015) αναφέρεται ότι «η "περιουσία" των Ελλήνων σε ακίνητα και μετοχές έχει συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια κατά τουλάχιστον 600 δισεκατομμύρια ευρώ»!

Η ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΥΡΙΖΑ...

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΚΑΨΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΕΧΡΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ... ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!Η δωσίλογη κυβέρνηση κοροϊδεύει την φτώχεια του λαού με θράσος φιδιού που παίζει με το θήραμά του. Όπως οι σαμαροβενιζέλοι έκαιγαν το λαό με τα μνημόνια και μετά έδιναν ελαφρύνσεις σε...οικογενειακούς τάφους, έτσι και οι τσιπροκαμμένοι δίνουν απαλλαγή των οφειλών σε ...ετοιμοθανάτους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ 


Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΪΧ! Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ;


 ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; – ΠΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ; 
Independent: Έτοιμη για διάλυση η Ελλάδα – Θα γίνει… τροφή στις πεινασμένες για κέρδη επιχειρήσεις

Μεγαλύτερο κατά 6,2 δισ. ευρώ θα είναι το νέο πακέτο διάσωσης προς την Ελλάδα, εκτιμά η Frankfurter Allgemeine Zeitung, επικαλούμενη το Reuters.

Προς τι λοιπόν όλη αυτή αφαίμαξη του ελληνικού λαού;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΜετά τον κατεξευτελισμό του λαϊκού ΟΧΙ από την κυβέρνηση των απατεώνων του ΣΥΡΙΖΑ που μέσα σε 24ωρες με μια πρωτόγνωρη, ακόμη και για τα Ελληνικά χρονικά, κωλοτούμπα που φανέρωσε το απύθμενο θράσος και τη βαθιά περιφρόνηση του λαού και της νοημοσύνης του από την ηγετική κλίκα των επαγγελματιών πολιτικάντηδων της παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς», ακολούθησε τώρα και η πραξικοπηματική ψήφιση του από τη Βουλή. Το δίλημμα βέβαια δεν ήταν όπως ισχυρίστηκε ο αρχι-απατεώνας που ηγείται της κλίκας αυτής: «Μνημόνιο με Ευρώ» ή «Μνημόνιο με δραχμή». Το πραγματικό δίλημμα που είχαν οι ίδιοι αλλά και οι ελίτ από πίσω τους, ξένες και ντόπιες, ήταν: «Μνημόνιο με ΣΥΡΙΖΑ στις καρέκλες» ή «Μνημόνιο με τους άλλους» (δηλαδή τα φθαρμένα κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, μαζί με το πιο Ευρώδουλο κόμμα στη Βουλή, το Ποτάμι, των αρχολίπαρων που μόνη «ιδεολογία» έχουν την πιστή εκτέλεση των εντολών των Ευρω-αφεντικών τους).

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΤΩΝ ROTHSCHILDS ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ


Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ

Γράφει ο Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης


Ο Τσίπρας είναι το γκεσέμι που έβαλε ο σιωνιστικός τσέλιγκας για να οδηγήσει τα ελληνικά πρόβατα. Όχι για βοσκή, αλλά στο σφαγείο

Εισαγωγή

Ο Τσίπρας είναι το γκεσέμι, που έβαλε ο σιωνιστικός τσέλιγκας για να οδηγήσει τα ελληνικά πρόβατα. Όχι για βοσκή, αλλά στο σφαγείο.

Και τα πρόβατα τον ακολουθούν. Παρά το ότι δεν τήρησε τις προεκλογικές του υποσχέσεις, παρά το ότι ψεύδεται ασύστολα και παρά την επιδείνωση της οικονομίας και την απόγνωση, στην οποία έχει περιέλθει το κοπάδι, που αντί για λιβάδια το ταΐζει χόρτο, εξακολουθούν να πηγαίνουν από πίσω του, γιατί πιστεύουν ακόμη, ότι θα γίνει ένα „λογικό“ γκεσέμι, που τελικά θα τα πάει στον λιβαδότοπο των ονείρων τους. Πως γίνεται αυτό;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!

Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

 ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΤΗΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ


Κατά την εκκλησιαστική παράδοση, η μητέρα του Ιησού Χριστού, Μαρία (η Θεοτόκος και Παναγία), πληροφορήθηκε τον επικείμενο θάνατό της από έναν άγγελο τρεις ημέρες προτού αυτός συμβεί και άρχισε να προετοιμάζεται κατάλληλα. Προσεύχεται στο όρος των Ελαιών και δίνει τα υπάρχοντά της σε δύο γειτόνισσές της χήρες. Επειδή κατά την ημέρα της Κοίμησής της δεν ήταν όλοι οι Απόστολοι στα Ιεροσόλυμα, καθώς κήρυτταν «απανταχού γης», μια νεφέλη τους άρπαξε και τους έφερε κοντά της. Μοναδικός απών ο απόστολος Θωμάς.

Η Κοίμηση της Θεοτόκου συνέβη στο σπίτι του Ευαγγελιστή Ιωάννη, στο οποίο διέμενε η μητέρα του Θεανθρώπου. Αφού της έκλεισαν τα μάτια, οι Απόστολοι μετέφεραν το νεκροκρέβατό της στον κήπο της Γεθσημανής, όπου και την έθαψαν. Κατά τη μεταφορά του λειψάνου της, φανατικοί Ιουδαίοι αποπειράθηκαν να ανατρέψουν το νεκροκρέβατό της, αλλά τυφλώθηκαν. Μόνο ένας από αυτούς κατόρθωσε να το ακουμπήσει, αλλά μια αόρατη ρομφαία του έκοψε τα χέρια.