Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
Γράφει η Βενετία Κάντζια

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Η πολύ καλή φίλη Βενετία Κάντζια έχοντας ερευνήσει την περίπτωση της μετατροπής της Γερμανίας σε εταιρία
προχωράει στην έρευνα της περίπτωσης της Ελλάδας και αποκαλύπτει παραπλήσιες καταστάσεις...

ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ


ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ: ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

Παρέμβαση στο θέμα της ΕΛΣΤΑΤ έκανε με ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, υποστηρίζοντας ότι η Κομισιόν απαίτησε κατά τρόπο ανεπίτρεπτο "από τις ελληνικές αρχές να αντιμετωπίσουν ενεργά και δημόσια την εσφαλμένη εντύπωση" της παραποίησης των ελληνικών στατιστικών στοιχείων αλλά και "να προστατεύσουν την ΕΛΣΤΑΤ και το προσωπικό της από παρόμοιους ισχυρισμούς".

ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ


Μια σημαία από τη ΣμύρνηΤέτοιες μέρες, πριν από 94 χρόνια, ο ελληνισμός ξεριζωνόταν από την πανάρχαια κοιτίδα της Ιωνίας. Αυτά που ακολούθησαν την μικρασιατική καταστροφή του '22, όπως και την τραγωδία της Κύπρου, το 1974, δεν είναι άσχετα με την σημερινή παρακμή και την απουσία γεωστρατηγικής αντίληψης και εθνικής πολιτικής σε τόσο κρίσιμες, πάλι, στιγμές.

Έχει ειπωθεί από τους σχεδιαστές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ότι ο δυσκολοκυβέρνητος ελληνικός λαός για να πάψει να παρενοχλεί, πρέπει να πληγεί βαθειά στις πολιτιστικές του ρίζες. Η μικρασιάτισσα Ελληνίδα Αγγέλα Παπάζογλου “σοφών υπερβαίνουσα γνώσιν” με έναν τρόπο αυτονόητο, πηγαίο, δυνατό, μυεί στο γοητευτικό βίωμα της ελληνικότητας.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

EXEI XAΘEI TEΛEIΩΣ H ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ


ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ...


ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: «ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ "Φ.ΑΚ. (ΑΓΓΛΙΣΤΙ FUCK) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ"»

Οι δωσίλογοι έχουν χάσει πλέον το μέτρο της λογικής και εν όψει της βεβαίωσης του ΕΝΦΙΑ, (τον οποίο θα καταργούσαν και τον επιβάλλουν αυξημένο), τρέμοντας την δίκαιη οργή του λαού, δηλώνουν ό,τι νάναι...


Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ: ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑτου Χριστόδουλου Πιερίδη

Όταν η βάση της οικονομίας σου είναι η παραγωγή λεφτών από το χρέος, τότε ο σκοπός του κέρδους σου (η κερδοσκοπία) βρίσκει ακριβώς την εφαρμογή της στην άπλετη χρηματοδότηση όποιου παράνομου τομέα θέλεις, με βάση την κοσμοθεωρία σου, το χόμπι σου. Επειδή σκοπός του κέρδους δεν είναι μόνο να κάνεις κι άλλα λεφτά, αλλά να τα χρησιμοποιείς κιόλας, ακριβώς για το σκοπό σου. Η δικαιολογία σου για την οικονομία του χρέους (την ανάγκη για δάνεια) είναι ότι θέλεις ανάπτυξη(άλλως γνωστή και ως εξέλιξη – evolution) για να χρηματοδοτείται η ανθρωπότητα, να προχωρά και να προοδεύει. 

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΕ" ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ


ΠΟΣΟ… «ΟΜΟΡΦΑ» ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ! 

ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Την ώρα που η Γερμανίδα καγκελάριος κ Μέρκελ ήταν στο δρόμο από το αεροδρόμιο προς στο κέντρο της πρωτεύουσας της Τσεχίας, Πράγα, ξαφνικά ένα μαύρο 4 × 4 Mercedes προσπάθησε να εμπόδισε την αυτοκινητοπομπή της με επικίνδυνο τρόπο.ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ..."ΑΡΙΣΤΟΙ" ;ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΟΙΝΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Παρόμοιες προτάσεις έχουν εκφραστεί πολλές φορές.
Το ερώτημα είναι: Αποτελούν λύση οι..."άριστοι";Ή μήπως θα ήταν άριστη λύση η οργάνωση ενός απελευθερωτικού κινήματος οπότε οι "άριστοι" θα ακολουθούσαν αναγκαστικά;

Τα δυο σχοινιά σωτηρίας του Ελληνικού λαού

Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου


Πλανάται, εκπεφρασμένο ή όχι, ένα καίριο ερώτημα μέσα στο νου όλων όσων αγαπούν την ιερή αυτή πατρίδα και επιθυμούν να βγει από την παγίδα θανάτου που της έχουν στήσει: γιατί δεν αντιδρούν οι Έλληνες στα όσα τους συμβαίνουν; 


Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ...

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΠΛΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ  ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΥ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ας γίνει λοιπόν πραγματικότητα το όνειρο κάθε σουλτάνου.

Ερντογάν: Ο πλανήτης θα γυρίζει ταινίες στη τρίτη γέφυρα του Βοσπόρου.
Και φυσικά ..στην πρώτη φάση οι ταινίες θα είναι ΘΡΙΛΕΡ και στην δεύτερη φάση ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ= ΜΠΙΖΝΑ + ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ+ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ= ΟΛΕΘΡΟΣ

Για τον λόγο αυτό τα πάντα όλα είναι ρευστά και τα συμπεράσματα απατηλά.

Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΔΑΧΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΔΟΣΟΛΗΨΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ...


Πατροκοσμάς (1714-1779): «Ποτέ την Κυριακή!»…Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

Κάθε χρόνο, στις 24 Αυγούστου, η ελληνική Ορθοδοξία γιορτάζει την μνήμη του εθναποστόλου αγιορείτη Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Πατροκοσμά “χτίστη της Ρωμιοσύνης”, όπως έχει μείνει στην μνήμη του λαού μας.


Ο Πατροκοσμάς πρωτοστάτησε στην πατριδογνωσία και την αφύπνιση του σκλαβωμένου γένους οργώνοντας (από το 1760) με μεγάλες περιοδείες όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, από την Θράκη έως την Πελοπόννησο και τα νησιά. Απ' όπου περνούσε έχτιζε σχολεία και αναχαίτιζε την αμάθεια, τον εκτουρκισμό και την εγκατάλειψη της ελληνικής γλώσσας.


Η ΜΟΣΧΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


ΡΩΣΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ LEONID IVASOV: Ο ΠΟΥΤΙΝ «ΤΑΧΕΙ ΠΑΡΕΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την έντονη διάψευση όλων των τουρκικών δημοσιευμάτων ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν, έχει συμφωνήσει με τον Ταιγίπ Ερντογάν και έχει δώσει την αδεία του για την στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας στο συριακό έδαφος, έκανε ο Ρώσος στρατηγός, Leonid İvaşov, όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Cymhurriyet, προκαλώντας μεγάλη αίσθηση στην τουρκική επικαιρότητα.


Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ "ΜΑΓΕΙΡΑ" ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


EAN ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ "ΜΑΓΕΙΡΑ"  ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΩΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ! Το κύριο εκτελεστικό όργανο της μεγαλύτερης προδοσίας της νεότερης ελληνικής ιστορίας  ο Ανδρέας Γεωργίου που πλαστογράφησε το έλλειμμα της ΕΛΣΤΑΤ (κατ' έντολήν, φυσικά του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου) και έφερε τον όλεθρο των μνημονίων στη χώρα, παραπέμπεται ξανά για την κακουργηματική παραποίηση των στοιχείων.


ΙΔΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ!


ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ...

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 44 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ!!!

image


Όλοι γνωρίζουν ότι τα αναψυκτικά, ειδικά η Κόκα Κόλα είναι επιβλαβής, ειδικά όταν καταναλώνεται από παιδιά. 

Η ποσότητα ζάχαρης που περιέχει είναι εξωφρενική και αν ο κόσμος γνώριζε πραγματικά τι πίνει, αμφιβάλλουμε αν θα συνέχιζε με το ίδιο πάθος. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο του BBC που αποκαλυπτει την αληθεια ενώπιον του προέδρου της Κόκα Κόλα Ακολουθήστε λοιπόν το παράδειγμα της Βρετανίας και βάλτε φόρο στα αναψυκτικά, ειδικά αυτά που παράγονται έξω και εισάγονται προς κατανάλωση. Έτσι θα μπορέσετε να ελαφρύνετε τον πολίτη από τους ανελαστικούς φόρους που του έχετε φορτώσει και να πάρει μια ανάσα. Μεγάλο μαγαζί η Κόκα Κόλα και κρατάει πολλούς, αλλά γι’ αυτό έχετε εκλεγεί.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΠΩΣ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ


ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Όπως η μουσική βιομηχανία, έτσι και η βιομηχανία του αμερικανικού κινηματογράφου ελέγχεται απόλυτα, από τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Πολλοί λάτρεις της μεγάλης, αλλά και της μικρής οθόνης, σίγουρα θα έχουν προσέξει, την έντονη και ακατάπαυστη προώθηση του ομοφυλοφιλικού και αμφιφυλοφιλικού τρόπου ζωής, την διαφήμιση των ναρκωτικών ουσιών και κάθε είδους ανωμαλία, όπως η παιδοφιλία, ο σαδομαζοχισμός, ο σατανισμός και πολλά άλλα. 


ΕΝΑ ΚΗΡΥΓΜΑ ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: "ΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥΣ"

ΒΙΝΤΕΟΚηρύγματα Μητροπολίτη Μόρφου Νεοφύτου στα προεόρτια της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Τρείς Ελιές (14.08.2016) και στον Εσπερινό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην ιερά μονή Παναγίας Χρυσοκουρδαλιώτισσας στο χωριό Κούρδαλι »

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟ 1940 ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Tό διακήρυξε ἡ ἴδια ἡ Παναγία γιὰ τὶς ἡμέρες μας: Μία μέρα, ἡ Ἑλλὰς θὰ γίνει τὸ προσκύνημα ὅλων τῶν λαῶν τῆς οἰκουμένης
Γράφει ὁ Δρ. Κωνσταντῖνος Βαρδάκας


ΠΑΝΑΓΙΑ 1940: Μία μέρα, ἡ Ἑλλὰς θὰ γίνει τὸ προσκύνημα ὅλων τῶν λαῶν τῆς οἰκουμένης.

Γέροντας Σίμων Ἀρβανίτης 1988: Ἐπέρχεται ἡ κάθαρσις… Θὰ τὴν ἀνυψώσει τὴν Ἑλλάδα ὁ Θεός, θὰ τὴν δοξάσει!!!

1940: Τὸ ἀκόλουθο ἐπεισόδιο συνέβηκε στὸν Καλαμά, τὶς πρῶτες μέρες τῆς ἰταλικῆς εἰσβολῆς, ὅταν ἀκόμα οἱ φασίστες νόμιζαν πὼς τίποτε δὲν μποροῦσε νὰ σταματήσει τὴν προέλασή τους. Ἕνα μικρό μας τμῆμα, κατατσακισμένο ἀπὸ τὴν κούρασι, ἄυπνο μέρες ὁλόκληρες, εἶχε μαζευτεῖ σ' ἕναν καλαμῶνα τῆς ἀριστερᾶς ὄχθης τοῦ ποταμοῦ γιὰ νὰ ξαποστάσει λίγες ὧρες.

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;
Σύμφωνα με πληροφορίες και εκτιμήσεις του αναλυτή Ιωάννη Μιχαλέτου που αναρτήθηκαν στο blog του RIMSE (Radical Islam Monitor in Southeast Europe), ένα ισχυρό κράτος “με παγκόσμιο ρόλο” φαίνεται να προετοιμάζεται εντατικά για “μακροχρόνιο πόλεμο” (ακόμα και παγκόσμιο). 


Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΠΟΥ "ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ" ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ


ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..."ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ" 

Για 31 χρόνια εργάζονταν ως νοσηλεύτρια και τώρα δεν μπορεί να ζήσει με την σύνταξή της - Δείτε τι απλό ζητάει από τους κυβερνώντες

Ένα γράμμα που απευθύνεται στους 300 της Βουλής, έστειλε μια συνταξιούχος από την Κρήτη που εργάζονταν για 31 χρόνια ως νοσηλεύτρια σε νοσοκομεία στην Αθήνα και στο Ρέθυμνο και τώρα, μετά από τόσα χρόνια κόπων για μια αξιοπρεπή σύνταξη, βλέπει τους κόπους της να... επιστρέφονται στα δημόσια ταμεία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Γ. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ
Συνέντευξη του Γ. Κοντογιώργη στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΚΑΪ.   Ο Γ. Κοντογιώργης μιλάει για τα ΜΜΕ και τις σχέσεις διαπλοκής με την κομματοκρατία...Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

O ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΕΡΝΙΧ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;


ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΟΤΙ ΩΣ ΤΟ 2018 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Επειδή πρόκειται για καίριο άρθρο θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα ακόλουθα:
1ον Συμφωνούμε με όλα όσα λέγονται για την είσοδό μας σε ΕΟΚ και Ευρωζώνη, για το ότι αποτελούσαν μέρος ευρύτερου σχεδίου για τον αφανισμό της Ελλάδας, για την κλοπή και τον έλεγχο των κοιτασμάτων πετρελαίου κλπ .


Όμως για τις Γερμανικές Επανορθώσεις, αποζημιώσεις, αναγκαστικό δάνειο κλπ το έχουμε πει πολλές φορές δεν μπορείς να ζητήσεις αποζημίωση, επανόρθωση ή επιστροφή δανείου αν δεν ξαναγίνει κράτος η Γερμανία η οποία τώρα είναι εταιρία εκπροσωπούμενη από την τράπεζα KfwΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 2


RΟΝ PAUL! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ! 


ΒΙΝΤΕΟ


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

Η ιστορία μας έχει δείξει ότι όταν η κυβέρνηση πρέπει να σωθεί, δεν θα διστάσει να κλέψει τα χρήματά σας"

Παρουσιάζονται πολλές εναλλακτικές απόψεις οικονομικών εμπειρογνωμόνων, όπως ο Δρ Jim Willie, ο Peter Schiff, ο Jim Rickards, ο Dave στην  Έκθεση X22, ο Gregory Mannarino, ο Greg Hunter, και πολλοί άλλοι. 


Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΜΕ ΑΦΜ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ 


Σε ταυτοποίηση των φορολογουμένων που χρησιμοποιούν «ηλεκτρονικό πορτοφόλι», κάθε είδους κάρτες και e-banking για τις συναλλαγές τους προχωρά το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να κλείσει τα παράθυρα του νόμου και να εμπλουτίσει το «περιουσιολόγιο» με νέες πληροφορίες και στοιχεία για το οικονομικό προφίλ των πολιτών, ενισχύοντας έτσι το οπλοστάσιο των ελεγκτικών Αρχών στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.


ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ


THN ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ....ΔΥΟ ΔΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣΓΙΑ ΤΑ HOTSPOT!Δύο δισεκατομμύρια ευρώ έχουν ξοδευτεί έως τώρα από το Ελληνικό κράτος για υποδομές υποδοχής και δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ .


Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. «ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ  «ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»!!! 


   Ο γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Παπαϊωάννου  κατέθεσε  μηνυτήρια αναφορά κατά του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου στην Εισαγγελία κατά του ρατσισμού και στην Εισαγγελία Χίου!

Αφορμή για αυτή την απίστευτη ενέργεια ήταν κάποια δημοσιεύματα που έφεραν τον Μητροπολίτη να περιπίπτει στο «ολέθριο σφάλμα» και να χρησιμοποιεί σε ομιλία του τη λέξη «λαθρομετανάστες» (!!!).

Ο Μητροπολίτης Χίου κατηγορείται βάσει ενός δημοσιεύματος για υποκίνηση μίσους(!!!) αλλά κύκλοι της Μητρόπολης λένε ότι «ουδέποτε ζητήθηκε διευκρίνιση από τον ίδιο έστω και με ένα τηλεφώνημα».

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΟΡΑΝ ΚΑΙ Η A LA CARTE ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Του Ανδρέα Ζαφείρη*

Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Ή μήπως όχι; Μήπως περάσαμε στην εποχή όπου μια φωτογραφία μπορεί να αποκρύψει χίλιες αλήθειες;

Η μάχη στο Χαλέπι είναι ίσως η πιο σημαντική (έως τώρα) μάχη του πολέμου στη Συρία.

Στις 17 Αυγούστου (οι ημερομηνίες έχουν σημασία) οι συριακές δυνάμεις, μαζί με τις δυνάμεις της Χεζμπολάχ και υποστηριζόμενες από τη ρωσική αεροπορία, προσέβαλαν το κέντρο επιχειρήσεων του «Jaish al-Fatah» στο νοτιοδυτικό Χαλέπι, τη περιοχή 1070 και τη βάση πυροβολικού στοRamouseh. Οι δυνάμεις των τζιχαντιστών, παρ όλη την σφοδρή αντεπίθεση που πραγματοποίησαν,δεν ανέκτησαν τον έλεγχο.


Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕΡΟΣ 1ον


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 


ΒΙΝΤΕΟ
ΌΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ! ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΔΙΕΡΕΥΣΕ! Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ!


Βοήθείστε τις ΗΠΑ! Όλοι, Αμερικανοί ή όχι, πρέπει να το δείτε αυτό! Το TV News φέρνει περισσότερες αποδείξεις για την ενεργοποίηση των στρατοπέδων  συγκέντρωσης FEMA και για τον στρατιωτικό νόμο έρχονται το 2016 !!ΣTΙΓΚΛΙΤΣ : ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ


ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ Ο ΣTΙΓΚΛΙΤΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤHΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ. ΤΩΡΑ;

«Ελαττωματικό από τη γένεσή του» το ενιαίο νόμισμα υποστηρίζει ο Τζόζεφ Στίγκλιτς. 

Στο ότι η Ευρώπη, και ιδιαίτερα η Ευρωζώνη, δεν τα πηγαίνει καλά από την κρίση του 2008 και μετά, δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς. Το κοινό νόμισμα υποτίθεται ότι θα έφερνε ευημερία και θα ενίσχυε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Έχει κάνει ακριβώς το αντίθετο, με υφέσεις σε κάποιες χώρες, μεγαλύτερες και από τη Μεγάλη Ύφεση.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ "Η ΕΝΟΤΗΤΑ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΥΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ (ΤΖΙΧΑΝΤ)

ΒΙΝΤΕΟΟι Πακιστανοί δεν είναι πρόσφυγες, είναι (υποτίθεται) οικονομικοί μετανάστες εδώ και πολλά χρόνια. Μια από τις κοινότητές τους  ονόματι "Η Ενότητα" (εντελώς συμπτωματικά στις δεκατέσσερις Αυγούστου, παραμονή της Παναγίας) έκανε μια εκδήλωση πολύ 
"περίεργη".


ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...


Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, Ο ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΑΝΩΝ


Αυτό το καλοκαιρινό παραμύθι θα έπρεπε να κάνει να αισθάνονται ντροπή για την νοημοσύνη τους όλοι εκείνοι που έχουν αποδεχθεί την προπαγάνδα του συστήματος, που υποστηρίζει ότι στην πραγματικοτητα και την οικονομία, αλλά και στο σύνολο της παγκόσμιας γνώσης και στις εφαρμογές της επιστήμης, υπάρχουν μόνο οι δυο από τις πράξεις της απλής αριθμητικής. Πρόσθεση και αφαίρεση. 

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ: "ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΚΙ ΤΟΥ"

Ο ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ "Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΚΗ"!

ΒΙΝΤΕΟ
Οι Μασώνοι βρίσκονται παντού και πλέον δεν το κρύβουν.

Μάλιστα όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, στις εκδηλώσεις τους λαμβάνουν μέρος και πρόσωπα «σεβαστά» στην ελληνική κοινωνία όπως ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας ο οποίος εξήρε το έργο των μασώνων. Ναι καλά ακούσατε. Ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει «σφραγίσει» το ελληνικό τραγούδι και επί δεκαετίες λειτουργεί ως πρότυπο για την κοινωνία, είναι τέκτονας δηλαδή μασώνος.

ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
Γράφει ο Α. ΓρυπαίοςΤο Ισραηλιτικό Κέντρο αποφάσεων των Η.Π.Α. αποφασίζει για όλα τα συμβαίνοντα στο πλανήτη.

Το Εβραϊκό Κέντρο αποφάσεων των Η.Π.Α. είναι μέλος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΣΤΑ 10.000 Μ. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΒΙΝΤΕΟΟ Σπύρος Γιαννιώτης,  αν και αρχικά  βρέθηκε πολύ πίσω, με ένα καταπληκτικό φίνις κατάφερε να έρθει πρώτος.

Ο Αυστραλός Πουρτ πήρε σημαντική διαφορά, από τα πρώτα κιόλας μέτρα της κούρσας αφήνοντας πίσω του όλους τους υπόλοιπους κι αυτή η εικόνα συντηρήθηκε μέχρι τα τελευταία 1.500 μέτρα. Μετά, όμως, από μία ώρα και σαράντα λεπτά ο Αυστραλός έδειξε σημάδια κόπωσης, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να τον πλησιάσουν.ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ...

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΠΡΟΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ…
Δρ. Γ. Θ. ΧατζηθεοδωρουΓράφει ο Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Εάν οι εγκληματικα παραπληροφονημενοι λαοι του πλανητη μας, όπως του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, επιθυμουν να παραμεινουν σκλαβοι των κεντρικων- και εμπορικων τους Τραπεζων και να πληρωνουν και από επανω και για την σκλαβια τους, τοτε είναι αποκλειστικα υπευθυνοι για την μοιρα τους, δηλαδη για τις αυτοκτονιες τους

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ

Ο "ΧΡΥΣΟΣ" ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: "ΖΗΤΗΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ"! 

ΒΙΝΤΕΟ

«Γιὰ μένα εἶναι ὅ,τι σημαντικότερο νὰ ἀκούγεται ὁ Ἐθνικὸς ὕμνος. Θέλω νὰ ἀφιερώσω τὸ μεταλλιο στον πατέρα μου, στὸν προπονητή μου καὶ στὴν Ἑλλάδα»

Νέα "χρυσὴ" ἐπιτυχία γιὰ τὴν Ἑλλάδα στοὺς Ὀλυμπιακοὺς Ἀγῶνες ποὺ γίνονται στὴν Βραζιλία, μετὰ τὰ μετάλλια (χρυσὸ καὶ χάλκινό) της Ἄννας Κορακάκη. Ὁ Λευτέρης Πετρούνιας ἦταν ἐκπληκτικὸς καὶ ἐπιβεβαίωσε τὸν τίτλο τοῦ "ἄρχοντα τῶν κρίκων" κατακτώντας τὸ χρυσὸ μετάλλιο στὸ Ρίο.


Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΩΣ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΣΥΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΔΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ...


ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ...
του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*


[Δεκαπενταύγουστος του 2016 και, καθώς η γενικευμένη ανομία των κρατούντων πυκνώνει τον καθημερινό ζόφο, γίνεται όλο και πιο επιστητό ότι μόνο με τραγικό λόγο μπορεί να ερμηνευθεί η σημερινή πραγματικότητα. 

Από την δεκαετία του ’90, όταν ο Σάμιουελ Χάντινγκτον, στην στρατηγική του μελέτη «Η Σύγκρουση των Πολιτισμών», περιέγραφε την Ελλάδα ως μια «ανωμαλία» στον δυτικό πολιτισμό αποκαλώντας την «ο Ορθόδοξος παρείσακτος», διαγραφόταν ο βρόχος που μας έστηναν προκειμένου να «προσαρμοστούμε» στα «ήθη» της δυτικής κλεπτοκρατίας και τις επιταγές της νέας παγκόσμιας τάξης. 

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ;

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος


Προς κ. Πρωθυπουργό

Άκουσα το μήνυμά σας προς τους δανειστές (Θεσμούς), τη λεγομένη ΤΡΟΪΚΑ, (ΕΕ+ΔΝΤ+ΕΚΤ) για διαγραφή μέρους του χρέους, όπως έκαναν στη Γερμανία μετά το Β! Π.Π. η τότε ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης!!!

Ο Πρόεδρος των δανειστών της Ελλάδος είναι ο Κοσμοκράτορας Βαρώνος Rothschild!

Αυτός μας χρεοκόπησε, με την βοήθεια της ΕΛΣΤΑΤ!!!


Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ!


Ο «ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΤΗΝΟΣ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: 24ΩΡΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ
Γράφει ὁ Δρ. Κωνσταντῖνος Βαρδάκας 

Λιοπύρι αὐτὲς οἱ μέρες ποὺ πέρασαν 

Στὶς Δυτικὲς Κυκλάδες ἕνα ἀφυδατωμένο γεροντάκι Λειτουργοῦσε μέσα στὴν βραχώδη σπηλιὰ – Ἱερό Ναΐδριό του καὶ παρακαλοῦσε τὴν ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ τῆς Τήνου νὰ πάρει τὴν ζέστη καὶ τὸ καμίνι τῶν μέσα καὶ τῶν ἔξω πειρασμῶν τοῦ Ἔθνους μας. 


ΥΜΝΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


ΤΑ Σ’ΑΓΑΠΩ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ!
ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ


Όσα λόγια κι αν σου γράψω, όσα λόγια κι αν σου πω, όλα βρίσκονται στις λέξεις «Παναγιά μου». Σ’ΑΓΑΠΩ.


Σ’ αγαπώ, γιατί είσαι η Μάνα του Δεσπότη του Χριστού. Σ’ αγαπώ, γιατί είσαι η Μάνα Αυτού που σταύρωσα εγώ.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!


Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ


ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ


Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΤΗΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ

Κατά την εκκλησιαστική παράδοση, η μητέρα του Ιησού Χριστού, Μαρία (η Θεοτόκος και Παναγία), πληροφορήθηκε τον επικείμενο θάνατό της από έναν άγγελο τρεις ημέρες προτού αυτός συμβεί και άρχισε να προετοιμάζεται κατάλληλα. Προσεύχεται στο όρος των Ελαιών και δίνει τα υπάρχοντά της σε δύο γειτόνισσές της χήρες. Επειδή κατά την ημέρα της Κοίμησής της δεν ήταν όλοι οι Απόστολοι στα Ιεροσόλυμα, καθώς κήρυτταν «απανταχού γης», μια νεφέλη τους άρπαξε και τους έφερε κοντά της. Μοναδικός απών ο απόστολος Θωμάς.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ


ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ
Πατριαρχείο Αντιοχείας, Δαμασκός.


Γράφει ο Θεόδωρος Κατσανέβας*


Όχι μόνο «ανήκομεν εις την Δύσιν» αλλά είμαστε ένα απλό υποπόδιο της Δύσης. Ανάμεσα στα πάμπολλα δείγματα γραφής που επικυρώνουν αυτή τη διαπίστωση, μια ιδιαίτερα οδυνηρή πτυχή αφορά το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει ακολουθήσει μια εξοργιστική και ολέθρια εθνικά πολιτική απέναντι στη Συρία.

Είμαστε μια από τις ελάχιστες χώρες διεθνώς που έχουμε αποκοπεί εντελώς από την παραδοσιακά φίλη αυτή χώρα όπου ζουν πολλές χιλιάδες Έλληνες πολίτες και 2 εκ. Ελληνορθόδοξοι οι οποίοι στρατεύονται στο πλευρό της νόμιμης κυβέρνησης Άσαντ.

Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ...ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
 «ΜΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ»Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο  ανθρωπίνων δικαιωμάτων  επιβεβαιώνει ομόφωνα: δεν  υπάρχει κανένα δικαίωμα « γάμου» ομοφύλων  στη  Σύμβαση  Ανθρωπίνων  Δικαιωμάτων
Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016,  Δελτίο τύπου

Η Οργανωτική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών «Μαμά μπαμπά & παιδιά» χαιρετίζει την σημερινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) στην περίπτωση Chapin και Charpentier κατά Γαλλίας (Αίτηση αρ. 40183/07), στην οποία διευκρινίζεται ότι βάσει της Ευρωπαϊκής Σύμβασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο όρος «γάμος» δεν έχει καμία άλλη έννοια εκτός από αυτήν της ένωσης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΦΡΟΝΕΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
Του Β. Χαραλάμπους, θεολόγου

Η είδηση ότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.), επιζητεί την κατάργηση του αβάτου του Αγίου Όρους, λύπησε τους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.), συμπεριφέρεται ως υπερ-εκκλησία, με την αυθαίρετη στάση του στο θέμα του αβάτου του Αγίου Όρους. Πως είναι δυνατό να γίνει αποδεκτό αυτό το απαράδεκτο αίτημα;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΡΑΤΟΣ!


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟ
Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας 


Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας για την αναθεώρηση του Συντάγματος, δήλωσε ότι πρέπει να κατοχυρωθεί συνταγματικώς ο ουδετερόθρησκος χαρακτήρας του κράτους. 
Πιστεύω ότι αν γίνει αυτό, θα πρόκειται για μία τεράστια προσβολή σε όσους κατά καιρούς αγωνίσθηκαν για την απελευθέρωση, ίδρυση και επιβίωση της νεωτέρας Ελλάδος. 

Η ΚΡΙΣΗ ΕΠΙΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

ΕΝΑΣ ΒΑΡΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

του Μόσχου Λαγκουβάρδου 


Να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στα ουσιαστικά πράγματα της ζωής  κι η ζωή μας θα πάψει να είναι κενή, ανούσια, βαρετή. 

Βέβαια υπάρχουν κι αυτοί που πιστεύουν πως τίποτα δεν είναι ουσιαστικό στη ζωή. Δεν υπάρχουν πνευματικές αξίες.