Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΟ...

ΝΕΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ   ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΥΡΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ FRONTEX

ΒΙΝΤΕΟ


Μπορεί οι Τουρκία να έχει απομακρύνει -προσωρινά- τους παράνομους μετανάστες και μεγάλο μέρος των δυνάμεών της από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο λόγω κορoνοϊού, παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμα «συναντήσεις» μεταξύ Ελλήνων-Frontex και Τούρκων, οι οποίες κάποιες φορές συνοδεύονται από ένταση.

Η «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!


ΠΡΩΤ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ:«Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ»!

ΒΙΝΤΕΟΕίναι δαιμονική η προσπάθεια των ΜΜΕ και των κορονοσερίφηδων να εκφοβίσουν τον κόσμο με τον κοροναϊό ώστε να του πάρουν και τα τελευταία δημοκρατικά δικαιώματα.

Επίσης θα τον βυθίσουν σε μια ατελεύτητη οικονομική ύφεση την οποία θα κληθεί εκ των υστέρων να πληρώσει αν και ήδη καθημαγμένος οικονομικά...


ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΝΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΙΟ!


Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Ο Ελβετός Jean-Dominique Michel ο παγκοσμίως διακεκριμένος Aνθρωπολόγος της Ιατρικής και δημόσιας υγείας: o covid δεν είναι πιο επικίνδυνος από τις τρέχουσες επιδημίες.Το lockdown είναι ο χειρότερος χειρισμός για μια επιδημία.Οι θάνατοι από Covid είναι πολιτικοί θάνατοι.Τα μίντια ενέσπειραν τον τρόμο…

ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ ΣΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»...


ΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 


Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός

«Ο καθείς την μύξα του για βούτυρο την έχει»
παροιμία

 Κανάλια τηλεοπτικά κλείνουν, ξανανοίγουν, καινούργια εμφανίζονται και το μόνο που δεν αλλάζει, είναι τα σκύβαλα της δημοσιογραφίας. Κλείνει ο σταθμός, υποθέτεις ότι γλιτώσαμε από έναν βάτραχο της παραπληροφόρησης και , αίφνης, ξετρυπώθηκε, τον αντικρίζεις να καμαρώνει κάποια ημέρα ως παρουσιαστής ενημερωτικής εκπομπής. Και παραμένει ο ίδιος, η κόπρος του Αυγεία επανήλθε.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ;


ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΕΣ: ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
Προς: 
Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης
– Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
– Πρωθυπουργό της Ελλάδος
– Υπουργό Εθνικής Άμυνας
– Αρχηγούς Στρατού, Ξηράς, Ναυτικού, Αεροπορίας
– Αρχηγούς Πολιτικών ΚΟΜΜΑΤΩΝ
– Προέδρους και μέλη του Κοινοβουλίου
– Ευρωβουλευτές
– ΜΜΕ Ελλάδος

Σύμφωνα με το Άρθρο 101Α παρ. 2 του Συντάγματος που καθορίζει το νομικό πλαίσιο λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), το ΕΣΡ έχει ελεγκτικές αρμοδιότητες ως προς το περιεχόμενο των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών. 


Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΤΟ 17/5 ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ 5/5 ΤΑ ΚΟΜΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΕΙΑΖΟΥΜΕΝΑ!!!


Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ. ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ!!!☦ Η Παναγία η Πορταϊτισσα ζήτησε από πιστή να προσέλθει μέσα στο Ναό και να προσκυνήσει την ιερά Εικόνα της.

Συγκλονιστικό γεγονός όπως το καταθέτει ο ΘΗΒΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ  

« Ένα νέο θαύμα της Παναγίας της επικαλουμένης Πορταϊτίσσης έρχεται να μας συγκλονίσει αυτές της Αναστάσιμες ημέρες, αλλά συνάμα και ημέρες θλίψεως καθώς στους ενοριακούς ναούς των πόλεων μας εδώ και αρκετό καιρό δεν τελούνται οι ιερές ακολουθίες.


ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΝΕΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ (42) ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΗΜΗΤΗ


Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΟΜΙΛΕΙ, ΝΟΥΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΔΗΓΕΤΕΙ ✝ ✝ ✝
Μέγα τὸ Ὄνομα τῆς Ἁγίας Τριάδος

Ἔρχεται μία εἰκόνα ἑνὸς βιβλίου μὲ τὰ χειρόγραφα τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ.

Παιδιά μου καλά, ἀρχίζω ἀπὸ λόγια ἁπλά. 
Ἐκήρυξα τὸν Λόγο τοῦ Θεοῦ, 
ἐκήρυξα τὸ Εὐαγγέλιο Αὐτοῦ. 


ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ!

ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;


Ο Ιταλός δημοσιογράφος και συγγραφέας Giulietto Chiesa: χτίζουν έναν νέο κόσμο.
Θέλουν τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας.
Όλοι οι άνθρωποι ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ.
Όποιοι δεν εμβολιαστούν δεν θα έχουν δικαίωμα ούτε μετακίνησης ούτε να βγουν από το σπίτι. Έχει ακυρωθεί το 60% της παραγωγής...πως θα ζήσει ο κόσμος;;;

Η ΑΠΛΗ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΙΑΚΟΝΟΥ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ!


ΕΜΒΟΛΙΑ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
 Γράφει ο Φαίδων Βόβολης

Φίλοι μου καλησπέρα.
Ας σχολιάσουμε λίγα θέματα της επικαιρότητας:

-Ένα εμβόλιο χρήζει κατά ΜΟ 1,5 έτος διαδικασίες για να κυκλοφορήσει. Κάποια εμβόλια υπήρξαν επανάσταση στην ιατρική και προφύλαξαν από σοβαρές ασθένειες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ


ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥΕν όψει της νέας οικονομικής καταστροφής που έρχεται λόγω κορωναϊού, την οποία πολλοί έγκυροι αναλυτές την περιμένουν να είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την Ύφεση του 1929, τη μεγαλύτερη καπιταλιστική κρίση στην Ιστορία, συνήλθε το Eurοgroup και πρόσφατα η τηλε-Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. 

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!


ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΑΣΑΜΕΝΟΙ...ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ! 

ΒΙΝΤΕΟ«Ανάσταση Χριστού Θεασάμενοι»  Ομιλεί ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου στις 25-4-20 προς τον πικραμένο Ελληνικό λαό...γιαυτό προσθέσαμε στον τίτλο την θέληση αυτού του πικραμένου λαού, που θέλει και θα ανοίξει τις Εκκλησιές του και που δεν πιστεύει το κουκλοθέατρο μεταξύ πολιτικών και συνόδου αθέων αρχιερέων!

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ!


ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΘΥΡΕΣ
(Την ιστορία της Κιβωτού, την θυμάστε;)
Γράφει ο Βαγγέλης Παππάς

Νομίζω πως είναι η ώρα να κάνω μια ανακοίνωση. Ή μάλλον να καταθέσω μια μαρτυρία, που ομολογουμένως εδώ κι αρκετό καιρό δεν τολμούσα να την εκφράσω, εφόσον έκρινα πως η ανάγκη λόγω του Covid19 απαιτούσε έκτακτες λύσεις. 

Ωστόσο αυτή την στιγμή, ανεξαρτήτως πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, ας μου επιτρέψει η υπομονή σας μια σκέψη μου που φαινομενικά φαντάζει άσχετη σε σχέση με την τρέχουσα κατάσταση (αλλά πιστέψτε με, δεν είναι).

Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ, Η ΠΛΑΝΗ, Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ!


ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ:   ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ, ΤΑ UFO!  ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
BINTEOΟι ηγέτες της ΓΗΣ δήλωσαν πως υπάρχει πόλεμος κατά ενός αόρατου εχθρού που σήμερα είναι ...ο ιός...Ο επόμενος θα είναι οι εξωγήινοι;To Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δημοσίευσε 3 βίντεο με UFO...

Όλοι οι ηγέτες της γης δήλωσαν πως δεχόμαστε πόλεμο από αόρατο εχθρό….πριν διευκρινίσουν ότι πρόκειται για έναν ιό. Δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι η γη δέχεται πόλεμο κι όχι ένα συγκεκριμένο κράτος και γι αυτό θα πρέπει όλες οι παγκόσμιες δυνάμεις να συντονιστούν προς αντιμετώπισή του….

Η ΣΧΕΣΗ COVIT-19 ΚΑΙ 5G ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ...


Η ΗΛΕΚΡΟΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 5G ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ «ΑΠΟΒΛΗΤΟ» ΤΟ COVID-19  

2 ΒΙΝΤΕΟ
Γράφει ο Κώστας Μπέκος

Πρώην υπάλληλος της Vodafone αποκαλύπτει:

Ο "κορονοϊός" εξυπηρετεί σαν πρόσχημα για να δικαιολογήσουν τους πολλούς θανάτους εξαιτίας της κυτταρικής δηλητηρίασης που παθαίνουν οι άνθρωποι από την 5G ακτινοβολία. 

Η 5G ακτινοβολία είναι 10 φορές ισχυρότερη και κατά συνέπεια ποιο επικίνδυνη για την ανθρώπινη υγεία από την 4G ακτινοβολία που χρησιμοποιούμε όλοι μας σήμερα. Τα δοκιμαστικά -test kits που χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό του ιού είναι πολλές φορές μολυσμένα τα ίδια με αποτέλεσμα όποιος τα χρησιμοποιεί να μολύνεται κατευθείαν.

ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ


ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ 2009-2020* 


ΕΙΚΟΝΕΣ-BINTEO


Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός

MSc, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής

Τα Βιολογικά Πειράματα από τα οποία είναι πιθανόν να προκύπτουν και βιολογικά όπλα, αποτελούν σήμερα μία ανθούσα παγκόσμια βιομηχανία που απαιτεί και διαχειρίζεται τεράστια κεφάλαια. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 483 σελίδες επιστημονικών περιοδικών στις οποίες βασίστηκε αυτή η έρευνά μας οι λέξεις: “χρηματοδότηση, χρηματοδότες, οικονομικά κεφάλαια” αναφέρονται σχεδόν πιο συχνά από την λέξη “Ιός”.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (Ι. ΛΙΑΠΗΣ) ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ (ΚΟΥΛΗ) ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ!!! 
Αντιμετώπισαν την Εκκλησία σαν Τρομοκρατική Οργάνωση: Χρησιμοποίησαν μεθοδολογίες ψυχολογικών επιχειρήσεων στρατηγικής.Έπληξαν τον πυρήνα της αποσκοπώντας να πληγεί η εικόνα του ηγέτη δηλ. του Χριστού…

Οι σημερινές μεθοδολογίες ψυχολογικών επιχειρήσεων έχουν ενσωματώσει διαδικασίες αναλυτικής αξιολόγησης της ψυχολογίας του αντιπάλου κοινού υπό τις ονομασίες ”Assessments of the PSYOP environment” ”PSYOP audience analyses” ”PSYOP spot report”

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»


ΠΡΩΤ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ:«ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Ο COVID-19»!

ΒΙΝΤΕΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΥΦΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ: «ΕΙΝΑΙ ΒΟΔΙΑ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΗΘΕΙ»

Ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης, Θεολόγος και Φιλόλογος, είχε μιλήσει για την «πανδημία» σε 4 βίντεο που δημοσιεύσαμε όπου και κατήγγειλε  την αντισυνταγματικότητα των μέτρων της κυβέρνησης, η οποία σε εντεταλμένη  υπηρεσία από την παγκόσμια νέα τάξη, φυλάκισε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό!

Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Ε[ΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

ALEXANDER DUGIN:«EAN H ΠOΛITIKH ΜΑΧΗ MAΣ ΔEN EINAI ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ»Στους ινστρούκτουρες της πολιτικής του νέου μυστικισμού αυτού του Covid19 που έπαυσαν με αντισυνταγματικά διατάγματα την Εκκλησία απαντά ρήση του Alexandr Dugin ”είτε η πολιτική μας μάχη είναι σωτηριολογκή και εσχατολογική είτε είναι άνευ νοήματος.”

Ο ΙΑΤΡΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΒΑΣΕΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ


 Γ.ΡΩΜΑΝΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ)
ΒΙΝΤΕΟ
Γ. Ρωμανός: Η παρασκευή ιών και η βιο-τρομοκρατία στα μεγαλύτερα ...

Ο Γιώργος Ρωμανός MSc, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,


Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής, μιλώντας στον 98.4 με αφορμή την συζήτηση στα όρια σεναρίων ακόμη και συνωμοσίας ή ακήρυχτου οικονομικού και γεωπολιτικού πολέμου μεταξύ των παγκόσμιων παιχτών ισχύος, παρέθεσε μελέτες και στοιχεία , έτσι όπως δημοσιεύονται από τα μεγαλύτερα επιστημονικά περιοδικά στον χώρο της Έρευνας και της Ιατρικής τουλάχιστον από το 2006 και μετά με αναφορές στην παρασκευή ιών και κορωνοιών σε ερευνητικά εργαστήρια αλλά και  τα ζητήματα βιο-τρομοκρατίας και βιο-ασφάλειας , που αναδείχθηκαν με επίσημα έγγραφα κρατικών μηχανισμών μεγάλων χωρών αλλά και μέσα από τον Π.Ο.Υ. 

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΝΕΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ (41) ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΗΜΗΤΗ


 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΥΜΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ, ΜΟΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ✝ ✝ ✝

Μέγα τὸ Ὄνομα τῆς Ἁγίας Τριάδος

Ἔρχεται μία εἰκόνα ἑνὸς τυμπανιστῆ.

Εἶπα καὶ ἐλάλησα καλά Μου Παιδιά. 
Ἐλάλησα ὄχι μία φορά, ἐλάλησα πολλὲς φορές, 
ἐπανέλαβα πολλὲς φορὲς αὐτὰ τὰ λόγια τὰ μοναδικά, 
τὰ λόγια τὰ μοναδικὰ ποὺ ἔρχονται 
ἀπὸ τὸ Ἅγιο Πνεῦμα τὸ Καλό, 
τὸ Ἀγαθὸ καὶ τὸ Προορατικό.

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ-ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΜΑΣ- ΕΛΠΙΔΑ!


Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ Η ΠΗΓΗ ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΕΨΩ…ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 
« ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» 
+++ 

 Η Ζωοδόχος η Πηγή, ύδωρ ζωής χαρίζω, 
όποιος το ύδωρ Μου ζητά, αυτόν ανακαινίζω. 
Όποιος προσέρχεται σε Με, με πίστη και αγάπη,
 θα τον ποτίσω τέκνα Μου, από τον Ουράνιο Ευφράτη. 

Είμαι Αθάνατη Πηγή, ύδωρ ζωής χαρίζω, 
και σ’ όλα τα νοσήματα, την ίαση δωρίζω. 

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η Δ.Ι.Σ. ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ


ΜΙΣΘΩΤΟΙ «ΠΟΙΜΕΝΕΣ»
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ   ΑΜΕΣΑ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! 
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΜΕΣΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ»!

Είναι αντιληπτό από όλους τους έχοντας στοιχειώδη λογική ότι η μικρή σε μέγεθος αλλά και σε σθένος και πίστη, Διαρκής Ιερά(;) Σύνοδος με τηλεδιάσκεψη παρά τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας, όλως καταχρηστικώς και παρανόμως, έκλεισε τις εκκλησίες εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδος και της Αναστάσεως του Χριστού!

Ο ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟΣ ΤΩΝ ROTHSCHILDS ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ


 ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ, Ο ΜΑΚΡΟΝ ΣΑΝ ΦΥΡΕΡ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ «ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ» ΦΟΡΕΩΝ SARS2-COV ME HΛEKTΡONIKO BΡAXIOΛAKI! H Γαλλία θα επιβάλει ηλεκτρονικό βραχιόλι στους φορείς του Covid19.Ήδη επιβλήθηκε στους εργαζόμενους στο λιμάνι Αμβέρσας στο Βέλγιο. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΝΤΑΧΑΟΥ

Το υγειονομικό Νταχάου είναι εδώ. Ο Μεσαίωνας επιστρέφει στην Ευρώπη ως πρόοδος…Ο υγειονομικός ολοκληρωτισμός ποινικοποιεί την ασθένεια κι αντιμετωπίζει τον ασθενή ως κατάδικο…

Ψηφιακός Καιάδας…που μπορεί να μην σκοτώνει αλλά απομονώνει, στιγματίζει,καταδικάζει, τιμωρεί..Λευκά κελιά ψηφιοποίησης..

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ....«ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ»ΤΟΥ...


ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ  
~Γράφει ο Κωνσταντινος Καλιμαυκιδης

Όσοι πήγαν φαντάροι το γνωρίζουν.

Ήταν ή  είναι  κληρωτοί της τάδε ΕΣΣΟ με προκαθορισμένη διάρκεια θητείας στην  υπηρεσία του λαού και του έθνους της πατρίδας.

Υπακοή στους ανωτέρους και πίστη στην πατρίδα,στο σύνταγμα και  τους συνταγματικούς νόμους.

Το παίρνει απόφαση ο κάθε κληρωτός φαντάρος και κατατάσεται.

Του μαθαίνουν να μην αρνήται τις διαταγές και να υπηρετεί γιατί αλλιώς πέφτει καμπάνα.

ΑΡΘΡΟ- ΕΠΙΤΟΜΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ....

 ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! Οι σκοποί μιας διεθνούς αναδιάταξης υπό την ηγεσία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης και ο ρόλος των πανδημιών όπως του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Covid-19) με τις χαλκευμένες στατιστικές.

Μας κάνουν διεθνώς γυμνάσια υποταγής και τυφλής υπακοής και θέτουν σε εφαρμογή σχέδια για ένα νέο αναδιανεμητικό κράχ και για μία ολοκληρωτική μορφή της κοινωνίας, με πρόσχημα μία νόσο τύπου γρίπης και εμείς τους κοιτάμε, παρακολουθούμε τους εγκάθετους λοιμωξιολόγους, δεχόμαστε οποιονδήποτε αστήρικτο ισχυρισμό, φοβόμαστε και …μένουμε σπίτι.


Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΘΝΗΣΙΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ


ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙΓράφει ο Προκόπης Μπίχτας


Στον σημερινό κοινωνικοοικονομικό σχηματισμό η κρίση και η ύφεση βρίσκονταν στα πλαίσια του βιομηχανικού κύκλου και διαδέχονταν τη φάση της ανάπτυξης. Συνέβαιναν και συμβαίνουν έχοντας ως αιτία την πτωτική τάση του μέσου ποσοστού κέρδους. Εκφράζονταν είτε σαν κρίση υπερπαραγωγής είτε σαν κρίση εμπορίου είτε σαν τραπεζική είτε σαν δημοσιονομική κ.λ.π.

Στην ιστορία του σημερινού κοινωνικοοικονομικού σχηματισμού έχουν συμβεί δεκάδες οικονομικές κρίσεις, άλλες με τοπικό χαρακτήρα κι άλλες με διεθνή.


ΟΙ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡΣ ΤΩΝ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ) ΚΑΙ ΣΕ ΡΟΛΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ


ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: «ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ»! 

ΒΙΝΤΕΟΕίναι δυνατόν ευθέως τα ΜΜΕ να απειλούν κοινωνικές ομάδες, για οποιονδήποτε λόγο...; Για αυτό σας έδωσε η κυβέρνηση 11 εκ. Ευρώ;

Ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος του συγκεκριμένου, αλλά και άλλων δημοσιογράφων; Να ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα και να ευαισθητοποιούν ή να απειλούν; 

Και από ποια ακριβώς θεσμική θέση μπορεί ο καθένας να απειλεί ή και να προδιαθέτει για μελλοντικές αποφάσεις; Είστε δικαστές και τιμωροί τελικά ή δημοσιογράφοι κύριοι;


OI NEOTAΞITEΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!!


ΤΟ YOUTUBE ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΣΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C Ή ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ COVID-19 ΜΕ ΤΟ 5G!!!

 ΒΙΝΤΕΟ
Ανακοίνωση μέσω CNN για τα βίντεο που θα κατεβαίνουν άμεσα...

Η διευθύνων σύμβουλος του Youtube, Susan Wojcicki, εμφανίστηκε στο CNN, προβαίνοντας σε μία δήλωση «βόμβα»!

Η Wojcicki είπε ευθέως πως το YouTube θα κατεβάσει όποια βίντεο παρέχουν «προβληματικές» πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και εκείνα που θα στρέφονται κατά του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ;


ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ


Οι νόμοι που υπάρχουν στο κείμενο, έχουν κατατεθεί στο υπουργείο στην Διαύγεια, την εποχή που υπήρχε διάλογος για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την »Πρόληψη, Προστασία, και Προαγωγή της Υγείας-Ανάπτυξης των υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας»

Οι νομοθέτες θα πρέπει να γνωρίζουν και να μη ξεχνάνε ότι η έννοια της «ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (για οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση)» αν νομοθετηθεί έρχεται κατ’ελάχιστο σε αντίθεση, καταπατά τον ν. 2619/ΦΕΚ Α΄ 132/19.6.1998, που αποτελεί εσωτερικό δίκαιο με υπέρ-νομοθετική ισχύ, υπερισχύοντας έναντι κάθε ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ διάταξης νόμου (28 §1 Συντ), ήτοι η οποιαδήποτε μορφής υποχρεωτικότητα (ως νομοθετική έννοια) τίθεται άκυρη εξ ορισμού ακόμα και αν εγκριθεί δια ψήφου και κανένας πολίτης δεν υποχρεούται να την τηρήσει.


ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΩΝΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είναι γνωστή η έκφραση «μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας», αλλά και η διαπίστωση πως «οι πιο επικίνδυνοι εχθροί βρίσκονται εντός των τειχών». Δυστυχώς τις βλέπουμε να επαληθεύονται κάθε τόσο, και τώρα στην περίπτωση των Σκάι και Σταρ με τα τουρκικά σήριαλ. 

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...


Η«ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ

(Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ)
Γράφει ο Γιώργος Παπανικολάου

Πριν 40 χρόνια ξεκίνησε μια αλλαγή στην οικονομία, που μεταμόρφωσε τον κόσμο κυριολεκτικά, για την οποία ποτέ δεν ενημέρωσαν τους ανθρώπους και ποτέ δεν ζήτησαν τη γνώμη τους. 

Λόγω αδυναμίας κερδοφόρας εκμετάλλευσης των κεφαλαίων στην παραγωγή, το χρήμα αποσυνδέθηκε τελείως απ την παραγωγή και την αξία της και ακολούθησε τον δικό του δρόμο, της κερδοσκοπικής διόγκωσης. 

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ


Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΤΕΛΟΥΣ
Γράφει ο Πυθαγορας Πυθαγοριδης


Οι υπερδυνάμεις μοίρασαν τον κόσμο και για την Ελλάδα αποφάσισαν να ανήκει στο αμερικάνικο μαντρί...

Καταλαβαίνουμε ότι μια υπερδύναμη κρατά υπόδουλες κάποιες χώρες για να εξασφαλίσει την δική της επιβίωση...


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ...


ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Η «ΗΘΙΚΗ» ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ
«Η ιστορία είναι κακός δάσκαλος: πρώτα επιβάλλει την τιμωρία και έπειτα αφήνει τον μαθητή να ανακαλύψει το γιατί» 
(Άρθουρ Καίσλερ)

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!

Ο κορονοϊός (Wuhan virus) ΔΕΝ είναι καινούργιος και ούτε άγνωστος.
Αντιθέτως:

α) διαθέτει αγγλική πατέντα με αριθμό EP3172319B1

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ


ΠΩΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ;Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλιμαυκίδης 

Μάθαμε οτι το έφεραν στα μουλωχτά χωρίς τιμές και το έκλεισαν στο μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα. 

Δεν έδειξαν παρ΄μόνο μια εικόνα μασκοφόρων από τον Ναό της Αναστάσεως και την ερημιά του χώρου εστιάζοντας 
στα δάπεδα σε χρόνο δικό τους.

Η ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ


ΤΟΥΡΚΙΑ: ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑΣ   ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΓράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης

Σελαχετίν Ντεμιρτάς: Το 2018 εκλέχτηκε βουλευτής αν και έγκλειστος στις τουρκικές φυλακές και παρά το όργιο νοθείας!

Το πρώτο άρθρο «Τουρκία: Ασυναρτησίας το ανάγνωσμα» (29/3/2018) αναφερόταν στο γεγονός πως ναι μεν η Τουρκική πολιτική μακροπρόθεσμα διακρίνεται από μια σχολαστική συνέπεια στην επιδίωξη συγκεκριμένων στόχων, βραχυπρόθεσμα όμως χαρακτηρίζεται από μια απίστευτη εικόνα ασυναρτησίας.