Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ «ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΣΤΙ...»



ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.



Κοινοποιεί ο Γεωκών

Θα περάσετε πολλά, αλλά θα σας φανούν λίγα έως τίποτε! 
 Εν συγκρίσει με αυτά που θα περάσουν οι άλλοι, που θα σας τα προκαλέσουν, γιατί Η ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΚΗ έρχεται και όλοι οι δικαιούντες θα πάρουν το μερίδιο τους.


Μην αφήσετε να πάει χαμένος ο κόπος σας και ο ιδρώτας σας και τα μαρτύρια των Αγίων σας για να φθάσετε ως εδώ, για να έλθει η πραγματική ελευθερία κάτω, από το βασίλειο Του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ !

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΛΙΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΣΑΣ ΗΤΑΝ.

Γι’ αυτό μην πτοείσθε και μην λυγίζετε, όλοι θα πιείτε και θα πιούμε από το δισκοπότηρο του ΠΑΤΕΡΑ μας το νέκταρ της γαλήνης της αγάπης της συμπόνιας της ελεημοσύνης και της Βασιλείας του Ουρανού ! 

 Μας το υποσχέθηκαν Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ.

Τώρα ηλθε η ώρα της αλήθειας, στέλνοντας και πάλι τους δικούς του Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, για την έλευση του Βασιλέα Ιωάννη. 

Ουράνιοι ήχοι θα σας ξεκουράζουν και ουράνια λόγια θα σας χορταίνουν και θα γαληνεύουν τις ψυχές σας, τον νου σας και το σώμα σας.

Ετοιμασθείτε για ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ που έρχεται και του ανήκει η Βασιλεία του Ουρανού και της Γης, μετανοείτε και παραδώστε τις ψυχές σας και τις καρδιές σας στον ΧΡΙΣΤΟ που σας γνωρίζει από την ώρα που δημιουργηθήκατε και έως την ώρα που θα φθασετε ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ .

Γι’ αυτό προσέξτε να καθαρίσετε την ψυχή σας με την μετάνοια, την προσευχή, την εξομολόγηση και την Θεία Κοινωνία επειδή αυτά είναι το απορρυπαντικό της ψυχής για να λάμψη και να είναι έτοιμη να παραδεχθεί ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ .

Ανοίξτε τις καρδιές σας και τις ψυχές σας στον Ουράνιο Πατέρα ! δεχθείτε τον Θείο Νόμο ως Νόμο αληθείας.

Προσπαθήστε από αυτόν τον μικρό δρόμο στην Γη, να ολοκληρώσετε το έργο που σας ανήκει, όπως ένας καλός εργάτης, ακούραστος, ταπεινός, ελεήμων και δίκαιος, για να φθάσετε στον Νόμο του Ουράνιου Πατέρα, ο οποίος σας δικαιώνει και σας εξασφαλίζει το ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΦΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ !

Διότι στο σύμπαν δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο μεγάλο από τον ΝΟΜΟ και την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Αλήθεια σας λέω σκεφτείτε αυτό, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί άλλο όνομα άλλα λόγια που αντί να ωφελούν, βλάπτουν! Δεν είναι δικά του, όταν δεν μπορείς να γεμίσεις την ψυχή σου, πως μπορείς να γεμίσεις την ψυχή των άλλων ;

ΑΛΗΘΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ, γιατί τότε τα βάρη της ψυχής δεν θα αφήνουν να μπει μέσα το Άγιο Πνεύμα, και η ψυχή ταλαιπωρείται απο το πάθος της αμαρτίας.

Αλλάξτε τις γήινες συνήθειες που σας δεσμεύουν και σας κρατούν ομήρους κάτω στην γη.

Αλλάξτε και ομοιάσατε με τον Κύριο σας, με τον Ουράνιο Πατέρα σας.

Μπροστά σας είναι όλα, αν θέλετε να μάθετε και να ακολουθήσετε το δίκαιο και το ηθικό

Και τον αληθινό δρόμο του Θεού.

Όλα σας τα έδωσε απλόχερα στα χέρια σας για να αλλάξετε …ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ !!!

Τι θέλετε παιδιά μου, να ταυτίσετε την ψυχή σας με την κρίση ή με την ΑΓΑΠΗ, ο δρόμος της κρίσης (αμαρτίας ) είναι εύκολος και οδυνηρός, ο δρόμος της αγάπης είναι δύσκολος και γαλήνιος.

Ο δρόμος της αγάπης είναι ο μόνος δρόμος προς τον ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ και προς τον ΧΡΙΣΤΟ , και κερδίζεται μόνο μέσω της αγάπης, όμως αυτό επιτυγχάνεται με μεγάλο αγώνα.

Για να επιτύχετε μια μεγάλη κάθαρση στο σώμα σας και στην ψυχή σας πρέπει να ξεριζώσετε από μέσα σας το κακό από την ρίζα του, διότι έστω και ένα χιλιοστό κακού να μείνει μέσα σας θα είναι όπως η βδέλλα που όταν κολλά επάνω σας, δεν φεύγει με τίποτα μέχρι να φουσκώσει με το αίμα σας (την αμαρτία σας) έως ότου σκάση...

Τότε όμως θα είναι αργά, γιατί θα σας έχει ρουφήξει ήδη το αίμα 
(την ψυχή) !

Έτσι και με την ψυχή η ακαθαρσία του μίσους, μεγαλώνει ως κτήνος μέσα σας και ξεσπάσει, γι’ αυτό είναι αργά, διότι η ψυχή σας χάνει ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ , τότε θα βρεθείτε δικαίως απέναντι στους Νόμους Του Πατέρα!

Η αγάπη φέρνει νηφαλιότητα και καθαριότητα, δικαιοσύνη και ηθική ! αυτό σας διδάσκει Ο Πατέρας και Ο Υιός.

Ο Χριστός έρχεται παιδιά μου, ήρθε και θα μείνει, προσέξτε την πόρτα της ψυχής σας να την έχετε ανοιχτή και καθαρή ! 

Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω


1 σχόλιο:

  1. ΕΙΠΕΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ (2) - Μετάνοια, Εξομολόγηση, Θεία Κοινωνία
    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=z_X-zlWiaMw

    Αγαπητοί αδελφοί Χριστιανοί, ανεξάρτητα από τις Προδοσίες που βιώνουμε εντός και εκτός της Εκκλησίας, ανεξάρτητα από τον οποιοδήποτε άλλο αγώνα που διεξάγουμε για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία μας, ο καθημερινός Πνευματικός μας Αγώνας, ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι, δεν πρέπει ποτέ να σταματάει, διότι έτσι είναι το θέλημα του Θεού και διότι αν αγαπάμε το Θεό εκτελούμε το θέλημά Του.

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή