Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Η ΜΕΓΑΙΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ


ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ


Η Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα, ως απεσταλμένη, υπηρέτρια και δούλα των γνωστών σιωνιστών «κοσμοκρατόρων», για να πιέσει τους Έλληνες πολιτικούς, (ως κατώτερούς της υπηρέτες των σιωνιστών «κοσμοκρατόρων»), ώστε να ψηφιστεί από τη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών για το Μακεδονικό.

Η Μέρκελ  έδρασε ανθελληνικά όλα αυτά τα χρόνια, με τη Χρεοκοπία, τα Δάνεια, τα Μνημόνια, το Υπερταμείο, τις Αξιολογήσεις, τις Τράπεζες της Ε.Ε., κ.λ.π. για λογαριασμό των Σιωνιστών δανειστών, και τώρα ενεργεί για το διαμελισμό της Ελλάδος.


Θα άρεσε  στους Γερμανούς, ο διαμελισμός της Γερμανίας;

Εσείς οι Γερμανοί, επειδή χωριστήκατε σε Δυτική και Ανατολική Γερμανία, κάνατε τα πάντα για την Ένωση των δύο Γερμανιών.

Ως εκ τούτου, από τον Ελληνικό Λαό, είναι ανεπιθύμητη η παρουσία της Μέρκελ στην Ελλάδα.

Πληροφορήσατε τη Μέρκελ ότι είναι ανεπιθύμητη στην Αθήνα, επειδή δρα ανθελληνικά.

Η Μέρκελ είναι υπηρέτρια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, ΔΕΝ είναι Καγκελάριος της Γερμανίας.

Μέρκελ είναι υπέρ της λαθρομετανάστευσης, (Ο.Η.Ε.), και μαζί της είναι οι  Rothschilds, Soros και φυσικά ο Τσίπρας.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΓΕΡΜΑΝΟΙ!

            
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων

 

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο το έχω στείλεικαι στο "ας μιλήσουμε επιτέλους".gr Το στέλνω και εδώ μήπως όλων μαζί τις φωνές τις ακούσουν οι Παμμακεδονικές και οργανώσουν λαοσυνάξεις σε όλη την Ελλάδα την ημέρα άφιξης του μιάσματος αυτού στα αγιασμένα ετούτα χώματα της Ελλάδος.

    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! Η επίσκεψη "της γηραιάς κυρίας" της Γερμανίας εδώ στις 10 και 11 Ιανουαρίου έχει σκοπό τη δολοφονία της Ελλάδος. Οι αγωνιστές για τη σωτηρία της Μακεδονίας μας, εδώ πρέπει να δώσουν τα ρέστα τους. Τον καλύτερο εαυτό τους. Όλοι οι Έλληνες πατριώτες στο πόδι με γαλάζια, ή στην ανάγκη κίτρινα, γιλέκα, παντού στην Ελλάδα. Ευκαιρία να σταλεί ένα Παγκόσμιο μήνυμα ότι ο Ελληνικός λαός δε συναινεί σε αυτή τη βρωμερή συμφωνία. Κι αν έχουν κλείσει τις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας, εμείς οι Έλληνες πατριώτες, οι σύγχρονοι Μακεδονομάχοι, πρέπει να γεμίσουμε όλους τους παράπλευρους δρόμους ασφυκτικά. Η "κυρία" αυτή πρέπει να βρεθεί μέσα σε κλοιό Ελλήνων και να εκτεθεί διεθνώς για τις πιέσεις που ασκεί στην πατρίδα μας στο θεμα αυτό, παρά το ότι θολώνει το σκοπό της επίσκεψης της, οτι δηθεν είναι άλλος και όχι ο συγκεκριμένος.

    Αφήστε κάτω τα πλήκτρα. Ώρα για πόλεμο!
    Όποιος τώρα σιγήσει, όποιος τωρα δε σαλπίσει έγερση, αποδεικνύει ότι μέχρι τώρα έπαιζε θέατρο.

    Και δεν είναι μόνον για διαμαρτυρία οι λαοσυνάξεις μας και δήλωση ότι δε συμφωνούμε με τη συμφωνια αυτή, αυτό το έχουμε πράξει ήδη. Ειναι κυρίως για να παρεμποδίσουμε και να εκμηδενισουμε την επιρροη που θα ασκήσει η "σιδηρά" αυτή κυρία στον κ. Μητσοτακη, κ.θεοδωράκη και όλους τους Γερμανόφιλους βουλευτές. Δηλαδή όλους!

    Βλέπετε πλησιάζουν εκλογές και μια λαοθάλασσα "ψηφοφόρων" θα την υπολογίσουν πολυ οσοι στη ζωή τους έμαθαν μόνον να μετρανε ψηφαλάκια και....ευρουλακια! Και δυστυχώς για τη Ελλαδα, μονον τέτοιοι βρισκονται μέσα στη Βουλή των Ελληνων(;) Ας προσέχαμε, οι Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή